search
top

Iso kaluni ja Päivi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (105 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Tuossa oli pyyntöä kertailla hommiani omalla asunnollani nuorena miehenä. Kuten aiemmassa muistossani kerroin, muutto omaan kotiin 21-vuotiaana vilkastutti entisestään elämää tyttöjen kanssa. Olin jo tuolloin tietysti hyvin kokenut ja ollut sängyssä jo yli viiden kymmenen eri tytön kanssa, ja osasin uudessa ympäristössäkin löytää porukoita ja tilanteita, joissa tutustuin jatkuvasti uusiin neitoihin.

 

Uudessa kotikaupungissa oli poikamiehelle varsinainen värisuora: kauppaopisto, sairaanhoito-opisto, maatalousoppilaitos ja lyseo. Kaikissa niissä oli opiskelijoina nuoria naisia ja tyttöjä ympäri maakuntaa.

 

Heti kesän jälkeen syksyllä lähdin vapaa-aikana mukaan urheiluun ja rikastutin elämääni myös kulttuuririennoilla ja yhteiskunnallisilla harrastuksilla, jotka tuolloin olivat yleisiä. Poliittissävytteisissä iltamissa tuli vaihdettua hyviä ajatuksia kahvikupin äärellä, ja usein silmät löivät samalla leikkiä juttukaverin kanssa. Poissa kotoa olevilla tytöille tuntui olevan varsin mutkatonta vaihtaa numeroita varmaankin heidän mielestään ihan komean nuoren miehen kanssa, ja sopia tapaaminen joskus parempana ajankohtana.

 

Usein tehtiinkin niin, että tapasimme muutaman päivän päästä kaupungilla kahvilassa, josta sitten siirryimme minun luokseni.

 

Kerran mukanani oli 18-vuotias abiturientti Virpi. Hänen varovaisesta hymystään ja mukavista pitkistä katseistaan saattoi lukea, että hän tiesi jo tuon ensikyläilyn luonani pian huipentuvan seksiin. Kuten aiemminkin muistelin, näin oli asianlaita tuolloin noin yhdeksän tytön kanssa kymmenestä, joiden kanssa minulla oli kunnia treffailla.

 

Virpillä oli mukava pitkä kangastakki, kukkakuosinen huivi ja vihreä baskeri. Tummanruskeat kevyen laineiset hiukset tulvivat huolettomasti hatun alta, ja tyttö oli kaikella tapaa viehättävän näköinen. Oli aivan tavallinen kuulas talvinen päivä. Virpin lukuloma oli jo alkanut.

 

Eteisessä hän riisui takkinsa, ja pidin näkemästäni, kun tiukahkot siniset farkut tekivät oikeutta komeille naisellisille pakaroille. Solakalla Virpillä oli pitkät sääret, ja hän oli varmasti saanut niistä kuulla kehuja ennenkin.

 

Juotuamme kahvit silmäpelin keralla, Virpi sitten alkoi läpinäkyvästi tehdä lähtöä. Eteisessä kuitenkin käteni oli enemmän kuin tervetullut hänen lanteilleen, eikä hän hangoitellut vastaan, kun kiepsautin hänet itseäni vasten ja suutelin häntä. Kohtasin tytön herkän ja kiihkeän hengityksen. Hän suuteli takaisin heti napakasti ja näykkäisi varovasti huuliani hampaillaan.

 

Minun käteni laskeutuivat takapuolelle, ja tuntui miellyttävältä ottaa tuntumaa kiinteisiin, naisellisiin pakaroihin. Pian makuuhuoneessa riisuin häntä takaapäin. Sorjat hartiat saivat verhokseen mukavan hiuspehkon, kun napitin paitaa ja rintaliivejä pois. Virpin rinnat olivat melko pienet, mutta ne sopivat hänen runkoonsa erinomaisesti.

 

Kietoutuessamme vuoteessa toisiimme suudellen kiihkeästi potkin omat housuni pois, ja kulli ponnahti innokkaana esiin. ”Hui!…”, pääsi Virpin huulilta hänen nähdessään kookkaan jörssin heilahtavan naisen ihmeteltäväksi. ”Sinulla on Matti ihan hirveän iso kyrpä!..”

 

Jatkoimme hyväilyjä ja suutelua, mutta Virpin kuumotus oli vain lisääntynyt. Olin tämän tilanteen kohdannut monesti aiemminkin, kun naisen tajutessa kalun kaliiberin neito usein alkoi nautinnon aalloille antautuessaan samalla miettiä, miltä tällainen jörssi tuntuisi rakastellessa. Kuulin jatkuvasti, että naiset eivät edes olleet uskoneet, että ”kenelläkään miehellä voisi oikeasti olla noin kookas”.

 

Hyväilin ja tunsin sormissani, että sen kertaisen rakkaani vako oli valmis miehen työntyä sisään. Tiesin kokemuksesta, että oma varmaotteisuuteni toi turvallisuutta myös naiselle, ja etenin suoraviivaisesti mutta hellästi.

 

Virpi levitti hämärässä makuuhuoneessa huohotellen jalkansa, ja katsoi tiiviisti pystyssä heilahtelevaa, 24-senttistä ja paksuimmasta kohdasta ympärykseltään 17-senttistä kullia. Ohjasin kyrpää porteille, ja Virpikin teki saman liikkeen kuin suurin osa naisistani aiemminkin: venytti sormilla hieman häpyhuuliaan, kuin varmistaen, että mahtuu. Sänkyni oli sopivan korkuinen siihen, että saatoin olla polvistuneena lattialla, ja työntyä sisälle sängynreunalta.

 

Kevyillä, hellillä työnnähdyksillä nytkytin terskaa huohottelevan ja kiihottuneena inahtelevan tyttöni pilluun. Sentti sentiltä mentiin syvemmälle, ja kun koko tatti oli sisällä, työnsin vartta hieman väkevämmin sisälle. Virpi huusi selvästi nauttivana. ”Aaaah!.. Oikeasti uskomaton.. uskomaton kulli!”

 

Nain ja nautin. Puristi ihanasti – Virpillä oli aivan täydellinen nuoren naisen pillu. Nytkytin lantiota, Virpin toinen jalka lepäsi hartiallani koukussa, toista jalkaa kannattelin reidestä vierelläni. Kulli sahasi melko ahtaassa vaossa, mutta todella mukavalta tuntui. Jo parin kymmenen sekunnin nainnin jälkeen aistin ja tunsin kuinka kanavassa alkoi tapahtua. Virpin pää retkahti voimakkaasti taaksepäin ja suusta purkautui raukea huuto. ”Aaaaaaaa!!…”

 

Vako sykki kosteutta, ja kun vetäisin kullin kohta ulos, se oli kostea tyttöni eritteistä.

 

Laitoin vielä takaapäin, ja oli mukava nähdä tuo hyvännäköinen peppu siitäkin tulokulmasta. Kontillaan oleva Virpi huudahteli ja riettaasti käski naida ja panna kunnolla. Jälleen kerran tyydytetty nainen osoittautui hurjaksi ja julkeaksikin. ”Nussi!.. Hirmukulli.. nussi!..”

 

Kohta lähti. ”O-o-o-ooooooohhh!..” Selkä kaarella pumppasin siementä neitoni vakoon, joka ei ainakaan siinä hetkessä välittänyt tuon taivaallista, inahteli vain tyytyväisenä miehen lauetessa.

Samoissa piireissä tapasin myös niin ikään 18-vuotiaan vaalean Päivin, joka tuli luokseni myöhemmin samalla viikolla. Hän oli Virpin luokkatoveri.

 

Nyt vuosikymmenten jo vierähdettyä voinen paljastaa, että kaupunki, jossa asuin, oli Kuopio, ja molemmat tytöt – kuten monet muutkin sänkykumppanini noina vuosina, kävivät Lyseon lukiota.

 

Heille olin 21-24 -vuotiaana jo reilusti aikuinen, mutta silti turvallisen ikäinen nuori mies. Maineeni ei koskaan mennyt, päinvastoin. Minulle kehittyi positiivinen aura ja ilmeisesti hiljainen hyvä maine. Olin Kuopion vuosina sängyssä noin sadan pääosin plusmiinus parikymppisen neidon kanssa, ja jo pian tytöt tuntuivat lähes järjestään olevan jo valmiiksi tietoisia, että ”sillä Matilla on aivan mahtava kalu”.

 

Sain säännöllisesti myös kuulla, että ”olet aivan mielettömän hyvä naimaan” ja ”panet kunnolla”.

 

Nytkin päivä oli kauniin talvinen. Lunta satoi, ja sitä oli Päivin hiuksissa vielä silloin kun suutelimme ja riisuimme.

 

Päivi oli jo kuullut Virpiltä iltapäivästämme, ja tuntui ihan luontevalta kokea sama hänenkin kanssaan. Vaalea Päivi oli isorintainen, ja tuntui mukavalta ottaa hänet sohvalla niin, että pyöreäposkinen tyttö istui sylissäni kasvot minuun päin. Hän laskeutui reisillään varovasti alaspäin, ja sai itse näin kontrolloitua terskan työntymistä sisälle. Hänkin oli ensin kullini nähdessään epäillyt sen mahtumista, mutta kangen painuessa hellästi mutta määrätietoisesti huohottavan tytön sisään, epäily kyllä hälveni. Hän piti minua hartioista, ja keinutti varovasti lantiotaan.

 

Päivi parahteli itkuisesti ja sanoi, että tuntui ”aivan valtavan hyvältä” ja ”tiesin, että sulla on mahtava, mutta oikeasti että noin.. mielettömän iso!..” Samalla sain hieman epäkiitollista vertailua Päivin poikaystävään, jonka kanssa tämä asento ei kuulemma oikein tuntunut miltään, kun heppi oli melko ohut. ”Sulla on ehkä noin kymmenen kertaa niin iso kuin Karilla!..”

 

Lantio keinui, tyttö kohahteli. Autoin takapuolesta kannattelemalla ja painoin varovasti välillä alaselästä, jotta kyrpä painuisi syvemmälle. Samalla sain isot mutta tyttömäisen kiinteät rinnat suudeltavakseni. Nännit laajojen nännipihojen ympäröiminä olivat myös kookkaat, imeskelin niitä nauttien nännien kovuudesta.
Päivi oli muutoin pienikokoinen, joten D-kuppiset tissit olivat hänen vartalollaan todella isot. Olin niihin tietysti heti ensitapaamisellamme kiinnittänyt huomiota, ja oli jokseenkin kiitollista nyt pyöritellä rintoja ja imeskellä nännejä kyrvän painuessa nautinnosta naukuvan tytön rasiaan. “Oihh!.. Tuntuu.. tuntuu.. ihan mahtavalta.. ihan mahtavalta!..”

 

“Ihan mieletön kyrpä!..” Tyttö pumppasi rohkeammin ja selvästi jo nautti ratsastamisesta. “Matti oikeesti ihan mieletön kyrpä sulla!..” Vallattomasti heiluvien isojen rintojen suuteleminen stimuloi Päiviä, ja kohta tunsin kangessa supistelua. Hän upotti hampaansa hellästi hartiaani ja rutisti lujaa. Kuulin hänen huutavan tukahdetusti nautintoansa. ”Ummmhhh!!..” Pakarat kourissani hieman tärähtelivät. Päivi sanoi, ettei milloinkaan ollut saanut niin lujaa orgasmia.

 

Kun hän nousi varoen satulastaan, kuului oikein slurpsahdus. Kimalteleva jörssi heilahteli tanassa minun maatessani puoli-istuvassa asennossa sohvalla. Otin Päivin kainalooni, ja pusuttelin otsaa. Tyttö hyväili kullia ja punnitsi kiveksiäkin. ”..Kyllä se Virpi puhui totta.. sulla on Matti siis.. aivan valtava!..”.

Sain lopuksi oman nautintoni, kun tulin Päiviä takaapäin. Muhevat kankut hieroivat kyrvänvartta sen tuikahdellessa rasiaan keskivauhdikkaasti. Pyörittelin ja puristelin tietysti tyytyväisenä Päivin isoja tissejä. Tyttö oli selvästi tyytyväinen, kun mies nautti rinnoista. Laukeamista ennakoin tarttumalla hellästä hiuksista ja vetämällä samalla kun mahlat lähtivät liikkeelle. ”O-o-o-ooooooohhh!..”, urahtelin. Olin tuohon viimeiseen vaiheeseen Päivin pyynnöstä laittanut kondomin, ja säkit tyhjenivät sillä kertaa sykähdellen turvallisesti kumisukkaan.

Päivi vakuuttui kokemuksestamme siinä määrin, että kävi luonani monta kertaa sen kevään aikana.

Joskus näin Päiviä ja Virpiä sattumalta samaan aikaan kaupungillakin. Hymyt olivat monimerkityksellisiä, mutta yhteisymmärrys ja hyvä mieli olivat ilmeisiä.

Kommentoi

top