search
top

Salaisuuksien kellari

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Hän istuu kerrostalon parvekkeella ja siemailee punaviiniä lehdenohuesta lasistaan. Pyöreä, täyteläinen maku. Hiukan tamminen, toteaa hän hymyillen säteilevästi. Nyökkään vastaukseksi. Lauantain rauhaisat illat tekevät elämästä elämisen arvoisia. Illan sanomalehti, rauhallista musiikkia ja muutama lasillinen vettä väkevämpää. Jo neljän vuoden ajan olimme haaveilleet omasta kesämökistä. Ainoastaan sellainen mökki olisi kelpaava, joka sijaitsisi syrjässä muista ihmisistä. Toivoimme sen tuovan elämään tiettyä rauhallisuutta ja pysyvyyttä. Paikka, jossa vaatteiden käyttö ei olisi pakollista. Kääntelen sanomalehden sivuja huolimattomasti, samalla tavalla kuin urheilusivut aina selataan. Sarjakuvat, paikallisuutiset, mies hukkunut Ähtärissä. Suuronnettomuus, sairaalan homevauriot massiivisia. Ihmettelin aina, mihin ihmisten huolimattomuus loppujen lopuksi johtaa. Kaikki isoimmat onnettomuudet ja vauriot ovat useimmiten ihmisten aiheuttamia. Näin uskoin. Eräs ilmoitus kiinnitti kuitenkin huomioni lehdessä. ”Moderni, valkea mökki keskellä saarta. Rauhoitettu, kaunis alue, ylellisyyttä ja luksusta sitä kaipaaville. Lähimpiin naapureihin 19km merimatka”. Haaveilemamme mökin täytyi täyttää tietyt kriteerit. Vaalea sisustus ja seinät. Sisältä kodikas ja lämminhenkinen. Takka , kellari ja siistitty pihamaa.

Kului kuukausi lehti-imoituksen lukemisesta, ja saimme avaimet uuteen kesämökkiin. Suurin ostopäätökseemme vaikuttanut asia liittyi asunnon kellariin. Kellarikerros oli siistitty steriilin kiiltäväksi. Seinät, lattiat, katto ja jopa käsienpesuallas oli maalattu vitivalkoisiksi. Edelliset asukkaat olivat jättäneet nurkkaan metallisen lipaston. Laatikoista löytyneiden ruuvien perusteella toiminut varmaankin varaosien säilytyspaikkana. Sivelen kellarikerroksen raapattua ja rosoista seinää. Painut hellästi selkääni vasten nipistät minua pakarasta. ”Tiedäthän,kulta, tästä tulee meidän oma luolamme”. Hymyilen säteilevästi ja kipuan takaisin yläkertaan. Portaiden metallipinta kopisee voimakkaasti korkeiden korkojeni alla. Olin suunnitellut kaiken viimeistäkin yksityiskohtaa myöten valmiiksi. Tutkimusvälineet, kahleet, köydet, dildot ja tapit säilytettäisiin pienessä metallilipastossa. Tutkimuspöytä asetettaisiin pesualtaan lähelle, ja pienetkin ikkunat peitetään kaltereilla. Muutaman viikon puuhastelun jälkeen pornoluolamme tuli valmiiksi. Pientä takanurkkaa koristavat tulipunaiset verhot. Pehmeää, samettista ja kauniisti laskeutuvaa kangasta. Aivan kuten suunnittelinkin. Verhojen seuraksi tilasimme muhkean parisängyn yhteisiä pikkutuhmia leikkejä varten. Muovinen päiväpeite ja muoviset tyynyt. Kaikki alkoi olla täydellistä.

Erittäin kauniin ja lämpimän elokuisen lauantain ilta hämärtyi auringonlaskuun ja hyväilin hiuksiasi. Kiiltävät , kauniin kullanruskeat laineikkaat kiharat. Asia johon sinussa ensimmäisenä ihastuin. Lämmin elokuinen tuuli pyöritteli hiuksiasi ja jossain kukkui käki. Koskettelin pehmeästi niskaasi, ja liu’utin käteni pitkän selkäsi kaunista kaarta. Nojasit kesämökkimme verannan kaiteeseen ja katselit puiden verkkaista liikehdintää. ”Ihanan rauhallista”.. Sait sanotuksi ajatuksiesi keskeltä. Olimme mietiskelijätyyppejä, minä ja sinä. Saatoimme uppoutua ajatuksiin useiksi tunneiksi ja unohtaa täysin ajankulun. Rauhallisen luonteen alla sykki kuitenkin villimpi puoli. Koin olevani erittäin onnekas tavatessani sinut. Harvoin kahden ihmisen ajatukset kohtaavat täydellisesti. Oma orjattareni, minä sinun seksikäs ja viekas villikissasi. Mietiskelijäsielut rakastavat tuskiskelua, joko itsensä tai toisten. Lääkärileikit yhdistivät meitä alusta alkaen. Minä tutkiskelen sinua, ja sinä ympärilläsi tapahtuvia asioita kahleiden takaa.

Koin aina erittäin kiihottavaksi, kun huomasin miesten kuolaavan perääsi kauppajonossa. Suhteemme oli yhtä kiellettyä hedelmää, ja me yhteiskunnan hylkiöitä molemmat.

Hyväilen kevyesti pehmeää lantiotasi, soitan sinua kuin soitinta. Vartalosi muodot ovat kuin barbilla. Täydellisen solakka, mutta kuitenkin naisellinen. Katson sinua silmiin, ja laskeudun toisella kädellä hitaasti rinnallesi. Koskettelen kevyesti mekon yläosan läpi kiihottuneina nöpöttäviä nännejä ja suutelen kaulaasi intohimoisesti. Huokaat hiljaa. Tartun käteesi ja kävelemme ääneti alakertaan. Istuudut operaatiotuoliin ja vedän valkean työtakin päälleni. Suljen vain kaksi alinta nappia viettelevästi, juuri niin että vitivalkoiset pitisialushousuni ja paljaat rintani jäävät esiin.

-”Voitte riisuutua”. Totean rakastetulleni.

Kesäisen mekon verhoama vartalo on kevyesti ruskettunut auringossa. Pyöreät ja muodokkaat rinnat sojottavat pystyssä kohti kattoa. Kenties kylmyyden takia, ehkä kiihotuksesta. Vedän hitaasti pikkuhoususi pois jalasta ja vilkuilen pientä posliinia jalkoväliäsi sinun sitä huomaamatta. Asetun istumaan työtuolilleni ja kurotan kumihansikasrasialle. Vedän vaaleat kumihansikkaat siroihin käsiini. Painan sinut selälleen viileälle tutkimustuolille ja nostan jalkasi pidikkeisiin. Tarraan voimakkaasti ohuisiin ranteisiisi ja asetan ne käsinojalle. Kiristän käsiä paikallaan pitävät remmit viimeiseen reikään asti. Olit hoikistunut edellisestä kerrasta, havaitsen. Ostin juuri näitä tilanteita varten tutkimustuolin, joka sisälsi remmit myös pään sitomiseen. Asetan kaulaa puristavan remmin paikalleen, ja kiristän sen sopivan kireälle. Sidon jalkasi kiinni jalkapidikkeisiin. Kutitan jalkapohjaasi kevyesti, ja kikatat.

-Varmistin vain, että remmit ovat sopivan kireällä, eivätkä raajasi pääse liikkumaan toimenpiteiden aikana, huomautan tiukalla äänensävyllä.

-Rentoutukaa ja kuvitelkaa itsenne Espanjan hiekkarannoille, totean pikkuhuoralleni virallisen oloisesti.

Siirrän istuimeni potilaani haarojen väliin ja tarkastelen tutkimuskohdetta mietiskellen.

-Onkos rouva ollut puutteessa, vai onko vako muuten vain valmiiksi kostutettu?, sanon ivalliseen sävyyn.

Pikkuhuorani ynähtää hiljaa jotain vastaukseksi, mutta taustahäly peittää sen.

-Ulkosynnyttimet näyttäisivät olevan kunnossa ulkoisesti.

-Tutkin nyt kohtusi ja munasarjat, totean.

Hieron kevyesti alavatsaasi kämmenellä. Painelin vatsaasi vasemmalta ja oikealta, oikealta määrätietoisesti. Hivutan peukaoitani vaivihkaa nivusrajaa pitkin sisäreisillesi. Hieron määrätietoisesti sisäreisiäsi ja kosketan välillä huolimattomasti häpykumpuasi.

-”Hupsista”, totean kun sormeni hipaisee ensimmäisen kerran klitorikseesi. Kiemurtelet pöydällä silminnähden kiihottuneena ja valmiina toimintaan.

Aukaisen liukuvoidepurkin kannen hitaasti ja valutan hanskoilleni reilusti liukastetta. Hieron sormia yhteen ja kosketan häpyhuuliesi reunaa.

-Tutkin seuraavaksi vaginasi sisäisesti, totean.

– Rentouta lihaksesi, tämän ei pitäisi sattua kovinkaan paljoa. Ilmoita heti, jos tunnet kipua.

Työnnän keski-ja etusormeni reilulla työnnöllä syvälle emättimeesi. Huokaat hiljaa, ja liikutan sormiani edestakaisin hitain liikkein. Painelen vaivihkaa emättimesi ylänurkkaa, juuri sitä kohtaa jossa g-pisteesi sijaitsee. Tunnen kohdan turpoavan kiihotuksesta, mutta en anna nautinnon kasvaa ylitsepääsemättömäksi. Kolmas sormi solahtaa halukkaaseen pilluusi helposti. Pyörittelen peukalolla paisunutta klitoristasi, ja runkkaan sormillani ahnasta pilluasi. Läpimärkä pillusi lypsää sormiani kuin kirnu voita. Etkä edes huomaa, kun jo neljäskin sormi painuu emättimesi sisään.

Vedän sormet hitaasti ulos liukkaasta tussustasi. Katselet selvästi ihmettyneenä ja nautinnosta kiimaisena touhujani. Liukastan kylmän pillulevittimen kauttaaltaan, ja sivelen sillä pimppisi huulia.

-Tämä tuntuu hetken kylmältä. Hengitä syvään, sanon rauhallisesti.

Työnnän viileän levittimen syvälle emättimeesi, ja hitaasti levitän pillusi auki 10 senttimetrin laajuiseksi valtavaksi koloksi. Sytytän taskulampun ja tutkailen pillusi seinämiä. Painelen varovasti sisäseinämiä.

-Sisäsynnyttimet näyttäisivät olevan kunnossa, ja limakalvojen kosteus on hyvä. Otan papanäytteen jatkotutkimuksia varten.

Pyöräytän steriilin puikon kärkeä tussusi perimmäisessä seinämässä, ja laitan näytepuikon muoviseen putkiloon ”jatkotutkimuksia” varten. Naurahdan hiljaa.

Levitän g-pistettä stimuloivaa geeliä sormeni päihin ja etsin g-pisteen täsmällisen sijainnin. Liikutan sormeani määrätietoisesti edestakaisin g-pisteesi pinnalla, kuitenkaan painamatta liikaa aluksi. Vedän toisella kädellä klitoriksen huppua ylöspäin, ja hipaisen klitoriksen kärkeä. Ynähdät voimakkaasti. Runkkaan turpoavaa g-pistettäsi kiihtyvällä tahdilla.

-Rouvan alapää taitaa olla tästä kohtaa hieman hellänä? Pyörittelen klittaa kahden liukkaan sormen välissä edestakaisesti, välillä kevyesti avokämmenellä taputellen ja g-pistettä painellen. Pillusi huulet ovat halusta ja kiimasta turvonneet.

Hätkähdät, kun siirrän käteni pois pillultasi. Rullaan sujuvasti työtuolillani viereiselle laatikostolle.

Ei ylin laatikko, eikä toisiksi alinkaan. Kolmas vasemmalta, alimmassa rivissä. Metallilaatikko, josta kaikki vibraattorimme löytyvät. Tutkaien pientä, mustaa surisijaa ja käynnistän vibran. Siirryn takaisin lemmen kolosi ääreen. Asetan vibraattorin voimakkaimman kärjen suoraan klitoriksesi päälle. Liikutan vibraattoria sietämättömän kiusoittelevasti klittasi päällä. Liikahtelet hieman vaivaantuneen oloisena.

-Muistatko mitä sairaanhoitaja sanoi liikkumisesta toimenpiteiden aikana? Se voi olla kohtalokasta. Totean jäätävän kylmästi.

Jähmetyt kuin seinään. Makaat edessäni raadon lailla, hengittäen syvään.

-Hienoa, alat oppia.

Avoimesta levittimestä valuu tuolille kiimaliimaa. Tahmeaa ja paksua, vaaleaa nannaa. Painan kaksi sormea takaisin g-pisteesi päälle ja painelen aluetta voimakkaasti. Piste turpoaa jokaisella painaisulla enemmän ja enemmän. Tihennän tahtia ja painelen sormia pistettäsi vasten määrätietoisetsi. Vartalosi nytkähtelee uhkaavasti.

-Pysy paikallasi, äläkä liikahda senttiäkään. Tottele mestariasi, jyrähdän.

Siirrän klitorista kiihottavan vibran sivummalle, ja pumppaan pilluasi voimalla. Sormeni painelevat g-pistettäsi edestakaisin, loiskahtelevan märkä pillusi tykkää sormistani kuin hullu puurosta. Viimeiset voimakkaat työntöni ovat kohtalokkaat, ja purkaudut voimakkaasti. Tussusi sykkii ja roiskii lämmintä ejakulointinestettä päälleni voimakkailla sykäyksillä. Vedän limaisen pillulevittimen ulos tussustasi. Työntelen sormiani aina pillusi pohjukkaan asti, kunnes viimeisetkin ejakulaatiopisarat ovat ryöpsähtäneet ulos. Pillusi lihakset kouristelevat ja puristuvat tiukasti sormiani vasten.

-Sairaanhoitajan vastaanotolla oli puhetta lääkärin vaatetuksen likaamisesta, tiedät sen. Totean ja katsahdan häpeästä punastuneen potilaaseeni.

Et nyökännyt, etkä edes liikahtanut. Sinä tiesit. Läpimärkä valkea lääkärintakki painautuu kiinteitä rintojani vasten ja nännini nöpöttävät takin kankaan läpi halukkaina. Aukaisen napit ja riuhtaisen takin sivuun. Heilautan tummat hiukseni olan yli itsevarmasti ja kävelen takaisin lipastolle. Toinen laatikko, keskirivissä. Se kaikista isoin ja kookkain. Kaivelin hetken, ja löysin täydellisen välineen rangaistustasi varten. Aitonahkainen ruoska usealla säikeellä. Kaikista julmin ja kivulian kidutusvälineemme.

Kiedon ruoskan ranteeni ympäri ja sivallan iskun kiinteään vatsaasi. Vavahdat kivusta ja nautinnosta.

– Huonot potilaat ansaitsevat viisikymmentä nahkaruoskan sivallusta, kiltit potilaat kymmenen.

Kumpaan lohkoon tänään lukeudut? Oletko hyvä ja totteleva potilas, vai huono ja tottelematon? Pyörittelit päätäsi hätääntyneen oloisena, ja päätin olla tällä kertaa armollinen. Kymmenen voimakasta iskua ylilääkärin takin kastelleelle huoralle.

-”Yksi” … sivallan rintojasi voimakkaasti

-”Kaksi”… rintavarustuksesi alkaa jo hieman punottaa

-”kolme”.. koko vartalosi sätkähtää, ja koetat pyristellä siinä kuitenkaan onnistumatta

-”neljä” …

-ja ”viisi”..

siirsin ruoskan vatsasi yläpuolelle ja sivalsin neljä nopeaa iskua. Silitin kevyesti ruoskan jättämiä rantuja, ja läpsäisin kädellä voimakkaasti.

-Hyvä tyttö ansaitsee viimeisenkin sivalluksen, totean virnistäen.

Läiskäisin nahkaruoskalla kovan sivalluksen kiimaliimasta ja ejakulointinesteestä kiiltävälle perseelle. Yksi ruoskan säikeistä oli ilmeisesti muita terävämpi, ja sivalsi takapuolesi pintaihon rikki. Ei kuitenkaan ihan verille asti. Tarkastelen työni tuloksia ihaillen. Kevyesti mustelmaiset rinnat, vatsa ja perse. Annan vain parasta hoitoa parhaille potilailleni.

Katselit minuun sinisillä silmilläsi yhtä viattoman pelokkaasti kuin ensimmäisellä sessiokerrallamme. Ruoskittu ihosi hehkuu punaisena kirkkaan kliinisten valojen alla. Kolkkojen metallin kolahdusten täyttämä äänimaailma rikkoontuu hieman tuulettimen vaimeaan hyrinällä. Ropelli puhaltaa kylmää ilmaa ylävartalollesi saaden sen kananlihalle. Kuinka nännisi näyttävätkään niin kiihottavilta.

Koskettelin rintojasi virallisen tutkailevasi. Painelin rinnan alareunaa, sivuja ja päällistä sormenpäilläni.

-Jokaisen naisen kuuluisi tarkkailla rintojaan säännöllisesti, ja ilmoittaa mahdollisimman aikaisin havaituista muutoksista, totesin. Hipaisin nänniä kostealla kumihanskallani.

-Nänneillä on hyvä reaktio viileään, ja rintasi ovat muutenkin loistavassa kunnossa.

Kiinteiden rintojen keskellä sojottavat kaksi kovaa ja hehkuvan punaista kiimanyppylää. Kumarrun ylävartalosi yläpuolelle ja nuolaisen nänniäsi varovasti. Pyörittelen sitä suussani välillä hieman näykkien ja imien. Voihkit vaimeasti, vaikka tiedät ettet saisi. Onhan masterisi sen kieltänyt jo monta kertaa aiemminkin. Tällä kertaa olin tosin armollinen.

Tartun hiuksiisi kiinni ja tukistan. Asetan silmillesi mustan paksuhkon liinan ja kietaisen sen takaa tiukalle solmulle.

-Sanohan ”AAAAA”!, tokaisen.

Työnnän kookkaan suupallon syvälle suuhusi ja kiristän remmin pään takaa.

Älähdät hieman, mutta et uskalla vastustella, koska tiedät, että muutoin työntäisin kurkkuusi isomman suupallon joka saisi sinut yökkimään. Orjani oli oppinut alistumaan.

Rakastin aina avuttomuutta ja vallan tunnetta. Rakastin kiiltäviä materiaaleja, kliinisiä tutkimusvälineitä ja roolileikkejä. Sitä, että olit minun omani päästä varpaisiin.

Makaat edessäni hieman jännittyneenä. Puristat käsinojia ja hengität raskaasti. Pelkkä ejakulointipisteeseen saattaminen ei riitä tyydyttämään halukasta potilasta. Onhan lääkärillä vielä töitä tehtävänä.

Vedän kiltin vaaleat kumihansikkaat pois kädestäni ja heitän ne sivummalle. Nyt käsiäni koristavat mustat, kiiltäväpintaiset hyvin talkitut kumihansikkaat. Narautan liukuvoidepurkin kannen auki ja sivelen steriiliä liukkaria hansikkaideni päälle runsain mitoin.

-Tutkin seuraavaksi anaalisi kunnon ja limakalvot. Toimenpidettä ei tarvitse jännittää, sillä se ei satu. Rentouttakaa takapuolenne lihakset, totesin.

Hieron peppureikääsi hellästi ulkopuolelta, liukastaen sen kunnolla. Työnnän etusormen sormenpään anukseesi hitaasti, ja ujutan sormen pikkuhiljaa aivan pohjaan asti. Vedän sormen koko pituudeltaan hitaasti ulos, ja työnnän sen uudestaan sisään. Liu’utan kosteaa sormea perseessäsi hitaasti, sisään ja ulos. Tunnen, kuinka anuksesi lihakset antavat myöten. Tunnustelen perseen limakalvoja ja pyörittelen sormea varovasti peräsuolessasi. Vedän sormen tarkoituksellisesti erittäin nopeasti ulos. Pieni, sievä gape. Persereikäsi ammotti avoimena edessäni pienen hetken, ja tunsin kuinka työtuoli kostui allani.

-Voisitteko seuraavaksi rentouttaa peräsuolen lihakset muutamaksi sekunniksi, ja sen jälkeen supistaa ne niin tiukkaan kuin kykenette? Tämä toimenpide toistetaan muutamia kertoja.

Horoni teki työtä käskettyä, ja persereikä avautui upeaksi pyöreäksi koloksi. Levitän persettä käsilläni hieman laajemmaksi ja sylkäisen koloon. Supistat peppulihaksesi suppuun, ja avasit peppureiän ammolleen uudestaan. Näky oli sanoinkuvaamattoman kiihottava.

-Anaalisi rengaslihas näyttäisi toimivan hyvin. Rentouta ja supista lihaksiasi vielä kerran, kiitos.

Työnnän viimeisellä rentoutuksella sormen sisääsi kokopituudeltaan. Ja toisenkin. Kolmannen. Vartalosi nytkähtää voimakkaasti.

-Likainen huora, miltäs nyt tuntuu? Siinä sinä makaat sidottuna, suu tukittuna kuolaa suupielestä valuen, pillu limaisena ja avuttomana. Häpäistynä narttuna, jolla työntyy perseeseen samalla kertaa kolme sormea, sähisen viekkaasti. Tiesin orjapotilaani nauttivan.

Sormeni pumppaavat persettäsi tasaisella tahdilla . Vedän välillä sormet kokonaan ulos, ja työnnän ne hitaasti pepun syvyyksiin. Yniset mielihyvästä edessäni. Vedän sormet ulos anuksestasi ja levitän liukuvoidetta kirkkaanpunaiselle, pitkälle jellydildolle. Kaivelen myös vaivihkaa pienen vibran ulottuvilleni.

-Mittaan vielä viimeisenä toimenpiteenä anuksesi syvyyden. Mittarini on kokonaispituudessaan kaksikymmentä senttimetriä pitkä. Hengittäkää syvään, ja koettakaa rentoutua.

Likainen, alistettu narttuni rakastaa perseitä, tiesin sen. Kaikkea, mikä liittyy anuksiin.

Levitän liukuvoidetta koko dildolle, ja hieron jellyn päällä peppureikääsi ulkopuolelta. Asetan dildon pään yläviistossa reiällesi, ja pujotan sen pään hitaasti sisään.

-Sanokaa, jos tunnette kipua, totean, ja työnnän dildoa hitaasti syvemmälle.

Seuraan mitta-asteikkoa tarkasti, ja aloitan puskemaan dildoa milli milliltä syvemmälle. 5 senttimetriä, 8 senttimetriä, hurjat 15 senttimetriä. Anuksesi imee muovista kyrpää sisäänsä ahnaasti. Käynnistän vibraattorin, ja painan sen voimakkaasti klitoristasi vasten. Päätin hivuttaa viimeiset millit sisääsi hieman kierommalla tavalla. Pyörittelen ja lypsän klitoristasi voimakkaasti, klitoriksen reunoilta ja suoraan nautintonappulan päältä. Haaravälisi oli turvonnut, punainen ja perseesi täynnä kumista kalua.

Milli milliltä, ja sentti sentiltä painan dildoa yhä syvemmälle perseeseesi. Hieron vibraattoria klitoristasi vasten ja rentoudut ensimmäistä kertaa täysin. Dildo solahtaa kokopituudeltaan perseesi sisään. Perseesi on niin pieni, ja niin täynnä muovista kullia, mietin kuitenkaan sanomatta ääneen. Täriset ja vaikeroit. Katson kun pieni vaalea suomalainen nainen kiemurtelee edessäni, sidottuna ja pakotettuna orgasmiin. Kierosti ja katalasti saatoin sinut pisteeseen, josta ei ole paluut. Kirkkaanpunaiset kyntesi tarraavat tutkimustuolin käsinojaan, kun vartalosi puhkeaa voimakkaaseen orgasmiin. Mylvit suupallon välistä nautinnon ilolaulua. Vedän dildon ulos perseestäsi ja jään tuijottamaan avointa koloa. Upea, täydellisen pyöreä, pienen nyrkin kokoinen gape. Ilmassa tuoksuu desinfiointiaine ja nussittu vittu.

Aukaisen kahleesi ja annan sinun pukeutua rauhassa. Portaani kopisevat betonisiin rappusiin, ja hyinen ilta saa nännini nöpöttämään jälleen. Taivas katsoo minuun mustana ja mietteliäänä. Yöperhonen surraa ääneti liljapenkkimme ympärillä. Liiskaan sen ja hymyilen. Nojaan terassin reunaan, ja sinä pörrötät hiuksiani. Suutelet korvaani ja kuiskaat: kiitos. Taivaalla pilvet nielaisevat kuutamon syleilyynsä. Tartun käteesi ja pujahdamme tupaan piiloon maailmalta. Sinä, minä, ja salaisuuksien kellari.

Kommentoi

top