search
top

Pieni tarina illan ratoksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 2.78 out of 5)
Loading...

Pistän tämän kynäilyharjoitukseni tännekin, kun vihdoin sain sen jokseenkin tyydyttävään muotoon. Luen mielelläni naisten kertomuksia, ja tässä yritän jäljitellä erästä esikuvaani. Toivottavasti hän ei tunnista itseään yritelmästäni ja pahastu.

 

Puolisoni kuuluu niihin, en tiedä kuinka harvoihin miehiin, joiden mielestä kokeneisuus vain nostaa vaimon eroottista arvoa.

 

Pidin tätä aluksi mieheni vilkkaana mielikuvituksena, kunnes jouduin käytännön testiin.

 

Oli vieras tulossa kylään, mieheni kollega, jonkinasteinen esimies pääkonttorista, joka tällä kertaa ei yöpyisi hotellissa. Mieheni halusi esitellä minut, vaikka olimmehan me jo firman juhlissa tavanneet. Nyt minun piti laittaa iltatoimiin kaikkein pikkiriikkisin yöpaitani. Hieman liian julkisesti olin siinä näkyvillä, sillä näinhän minä peilistä sen minkä miestenkin silmän vilkkeestä: rintojen kummut, ei enää niin pystyt kuin ennen, turhan tuhdit reidet. Karvoitus häämötti pitsien alta.

 

Leikitään nyt sitten ”viikunanlehtileikkiä”, mieleen tuli ja se helpotti, huvitti siinä kiperässä tilanteessa. Tiedetäänhän ne terveet aikuiset miehet. Naiseksi minä siinä itseni tunsin.

 

Mutta vielä muutakin oli miehelläni mielessä. Kun vieras suoriutui yöpuulle, vierashuoneen lakanoiden väliin, mieheni kuiskasi, että minun pitäisi mennä perässä. Sepä säväytti. Kylmät väreet menivät pitkin selkäpiitä, mutta myös lämmin tunne levisi vatsanpohjaan. Hetki piti koota ajatuksia uuteen järjestykseen. Varsinkin kun mies vielä varmensi toivomuksenaan, että olisimme ilman kondomia.

 

Me olimme, ja täytyy myöntää, että se kummasti kiihotti minuakin. Olin kohta niin märkä, että suorastaan hävetti. Vieras nuoli korvaani ja kuiskaili, kuinka kohta pääsisin maistamaan ”promiskuiteettia”. Ja että hän on aina haaveillut raskaana olevasta naisesta, jonka tämän oma aviomies on hedelmöittänyt. Mutta tämäkin kelpaa hyvin, mies jatkoi ja uskoi siveän, luonnollisen, naimisissa olevan naisen antavan suuren nautinnon.

 

Kovasti minua siinä kehuttiin, päästä varpaisiin, kuinka saan miehen tunteet kuohumaan, ne kaikkein kuumimmat, niin kuin naisessakin, ”halun paljaalla panemiseen”. Vieläkin punastuttaa.

 

Niin mies sitten imeskeli nännejäni, tukisteli karvoista, piinasi ja rakasteli minut lopuksi kiihkeästi täyteen siemenellään.

 

Mitäs minä tästä sanoisin? Hurmaavaa oli päästä mukaan miesten intohimoiseen salaiseen maailmaan. Riemukasta oli myös rientää kertomaan tästä parhaalle ystävättärelle, kuulla hänen mielipiteensä ja yhdessä kauhistella tapahtunutta.

 

Jonkun kanssahan tämä täytyy jakaa.

8 kommenttia viestissä: “Pieni tarina illan ratoksi”

 1. Just tätä says:

  Upee aihe!!! Lisää kiitos!!!

 2. Helluri says:

  Kiihottava mutta ihan liian lyhyt. Tekstistä kuitenkin näkee että lahjakas ja taitava on tämä kertoja. Lisää kiitos.

 3. Ano-nyy-mi says:

  Joo, ei ollut hääppönen. Taitaa Pahahukkanen taantua, ellei tämä sitten ollut joku nuoruudenaikainen pöytälaatikkoharjoitelma. Pitäisikö vanha susi haastaa vielä kerran näyttämään kynsiään.

 4. Nauke says:

  Mehevä aihe, mutta harmillisen lyhyeksi pintaraapaisuksi jäi. Eihän tässä lukija ehdi kuin vähän värähtää. Kenties aviomiehen näkökulmasta saisi myös kutkuttavia novelleja.

 5. monyya says:

  Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин [b]pokras7777[/b]Раскрутка сайта под ключ
  .Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь

  • Hetero says:

   Olen samaa mieltä siitä että Putler on varastanut jo ilonkin kansaltaan. Satojen miljardien ruplien lisäksi.

 6. Hullukaali says:

  eipä ollut samaa kepeyttä, salaperäisyyttä ja arkisuutta kuin Hullukanilla.

Kommentoi

top