search
top

Peilisalin kronikat 13-15

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...

Peilisalin kronikat

Peili nro 13, Selvitys.

 

Ajankulusta tietämättöminä lepäsimme toisiimme kietoutuneina, tyytyväisinä ja tyydytettyinä. Haroin käsilläni blondin kosteudesta kihartuvia, pitkiä vaaleita hiuksia. Hiusten harjaus, kuivaus ja muotoilu olivat jääneet välistä pesun jälkeen, muiden aktiviteettien ollessa mieluisempia ja kiireellisempiä päiväpanojärjestyksessä. Patjalla pyöriminen ja kiihkeä akti olivat pörröttäneet molempien hiuspehkot, etenkin bimbon pitkien hiuksien lopputuloksen ollessa melko sotkuinen ja räjähtäneen näköinen. Kevyt uudelleen pesu voisi olla kanssa paikallaan, öljyisillä lakanoilla hikoiltuamme. Miettiessäni onnistuisimmeko tällä kertaa peseytymään ilman ylimääräistä käpälöintiä, bimbon käsi hakeutui jalkoväliini ja tarrasi tuttuun tapaansa, ketään yllättämättä, velttoon elimeeni.

 

Lakanan päältämme pois potkien nainen kiehnäsi kainalossani, parempaa asentoa hakien. Liukkaasti puristellen, erinäisiä elvytystoimenpiteitä yrittäen blondi hinkkasi ja runkkasi mulkkuani tuloksetta. Tyrmistynyt ilme kasvoillaan hän katsoi vuoroin minua, vuoroin jäykistymätöntä siitintäni. En pystynyt antamaan tyhjentävää vastausta, olinhan itsekin vielä ihmeissäni peniksen paikallaan pysyvyydestä. Aikaisemmilla kerroilla olin ollut terhakkana pystyssä heti ilmiintymisen jälkeen, aluksi alitajunnan ja lopulta tietoisen mieleni ohjaamana. Haluamatta yrittää peniksen karkotusta, arvelin parhaimmaksi testata kykenevyyteni uuteen erektioon perinteisellä tavalla. Palautumisaika selviäisi parhaiten odottamalla ja sillä välin voisimme tehdä jotain aivan muuta.

 

Juuri nyt mielessäni oli aktin ja kiiman sijaan halu puhdistautua ja kehoni vaatisi piakkoin lisää energiaa. Marjoilla ja hedelmillä ei ehkä pitkälle pötkittäisi, pötköteltäisi saatikka pantaisi uudelleen, ei edes kermavaahdolla kuorrutettuna. Hain katseellani kylpytakkiani ja nykäisin sen lähemmäksi pohtiessani mitä oli tapahtunut saapuessani pitämilleni vaatteille. En muistanut riisuutuneeni vartaloani luodessa. Olin ollut alasti nähdessäni kauniin blondin peilin läpi ja häntä himoitessani. Vailla rihmankiertämää olimme molemmat olleet, kun naisen luokse kuljin, syliini suljin ja suukottelin, häntä piinasin, panin ja pumppasin.

 

Siinä kainalossani mietteliään näköisenä maatessaan, käsi edelleen elimelläni, Muusa oli erittäin viehättävä ja himoittava patjakumppani. Ensimmäisestä himokkaasta tapaamisesta ja halun heräämisestä oli vierähtänyt jo yli vuorokausi, josta suurimman osan olimme viettäneet toistemme ihoilla kiinni. Tunsin kiiman ja halun pyrkivän nousuun sisälläni ja jalkovälissäni, muistellessani mitä kaikkea olimme jo ehtineet tehdä. Vakaa aikomukseni oli nauttia kauniin blondin seurasta vielä pitkään ja mietin mitä muuta keksisimme ja ehtisimme seuraavaksi kokeilla patjalla tai jossain muualla.

 

“Äh, mä unohdin että peppupenetraatio ja -akti sinetöi sukupuolielimet,” bimbo totesi harmistuneesti ja irrotti otteensa rennosta peniksestäni. Kummastuneena pohdin kuulemaani mutta en ehtinyt pyytämään tarkennusta tai lisäselvitystä tilanteeseen. “Niin siis sun penis jäi nyt paikoilleen,” blondi jatkoi. “Mä voin edelleen vaihdella värkkiäni,” nainen sanoi ja väitteensä vakuudeksi plopsautti peniksen jalkoväliinsä. Jäykkä erektio ylsi melkein bimbon napaan asti. Toisen plopsahtavan äänen myötä seisokki katosi ja sen tilalla oli taas karvakukkula kosteine koloineen. Mieleeni palautui hekumallisen onkalon puristava kuumuus syöksyessäni syvyyksiin pitkiä työntöjä tehden.

 

Lukeeko Muusa ajatuksiani? pohdin päässäni. Ihmettelevää ilmettäni lukien blondi virnisti minulle. “Aattelinkin että oot enemmän penis-pillu ihmisiä, kun ekalla kerralla jo sinne panit ennemmin. Ja monta kertaa sen jälkeenkin.” Mielessäni laskin saaneeni orgasmin 5 kertaa, joista 4 bimbon sisälle, 3 rintoja kasvattaen ja viimeisimmän kerran peppuun pantuani. Näissä laskuissa eivät olleet soolona saamani klitoraaliset orgasmit, vain pelkät penikseni läsnä ollessa lähteneet latingit. Olkoonkin että yksi kerroista oli ollut kuiva mutta erittäin nautinnollinen orgastinen tunne. Muusan orgasmit olivat laskettavissa yhden käden sormilla ja sormin olin niistä kahta lukuun ottamatta loput kolme tuottanutkin.

 

Vapaana blondin otteesta pyörähdin sivulle ja nykäisin itseni ylös patjalta, jättäen hölmistyneen naisen makaamaan yksin sängylle. Kylpytakkia käsivarrellani rennosti roikottaen suuntasin peiliä kohti. Virnistin leveästi kuullessani lakanoiden kahinaa, jota seurasi pikaisesti lähestyvien paljaiden jalkojen läpsyvä ääni. Muusan ehdittyä viereeni kaappasin hänet tiukkaan syleilyyn ja pakaroista puristaen painoin lantiomme yhteen. Blondi kallisti päätään taaksepäin, huuliaan maisteltavaksi tarjoten. Hymyilin ja painoin pikaisen suudelman mansikanmakuiselle suukkosuulle. “Lisää myöhemmin, nyt mennään pesulle ja siistiytymään,” lupasin bimbolle.

 

Astuimme peilistä läpi, käsistä toisiamme pitäen, kuten aikaisemmillakin kerroilla. Suuntasimme taas istumapesupaikoille puhdistautumaan. Bimbolla tosin oli jotain muutakin mielessään, aina ketunhäntä kainalossaan, mutta se ei taaskaan yllättänyt ketään.

 

 

Peili nro 14, Vaahdotus.

 

Tajutessani kantavani kylpytakkiani kainalossani, pysähdyin ja irrotin otteeni Muusan pehmeästä kädestä. Läppäisin naista kannikoille leikkisästi, kehottaen aloittamaan pesun ilman minua. Käännyin kannoillani ja vein takin naulakkoon roikkumaan. Astellessani takaisin pesupisteelle blondi kääntyi katsomaan minua, jakkaran vieressä seisoessaan ja virnisti leveästi kuin irvikissa konsanaan, käsillään itseään saippuoiden ja käpälöiden. Mahtavat rinnat olivat persikan tuoksuisen vaahdon peitossa, nännien näpöttäessä valkoisen kuohun keskellä kuin punaiset kirsikat, lipaistavan herkullisina koristeina. Seurasin katseellani alaspäin hitaasti valuvaa kuplavanaa vatsan, navan ja lanteiden kautta reisien yhtymäkohtaan. Pieni vaalea karvatupsu erottui vaivoin vaahdon läpi häpykukkulan laella. Olin jo käsisuihkujen edessä, istahtamista harkitsemassa kun bimbo keskeytti aikeeni.

 

Punaiset, kuumat huulet yhtyivät omiini naisen pitäessä minua liukkaassa otteessaan. Äännähdin tukahtuneesti pehmeiden huulieni herkkyydestä, aivan kuin kokisin hekumallista himoa ja nälkää ensimmäistä kertaa. Kehoani vasten painautuen, pyörittävillä hitailla liikkeillä Muusa saippuoi rintani ja etumukseni ylhäältä alas työskennellen. Nännini reagoivat välittömästi, vaahdon alta punaisina esiin työntyen, kiihottavasti haluani nostattaen. Aistin myös jalkovälissäni tapahtuvan liikettä, kovettumista ja kasvamista, siittimeni sykähdellessä ja sykkiessä suuremmaksi. Suudelmasta ja syleilystä irrottautuen, nainen naurahti hyväntahtoisesti reaktioni havaitessaan. Hän kosketti kädellään kevyesti saippuan ja hierontaöljyn liukastamaa erektiotani. “Tää pitääkin kuurata kunnolla ennen seuraavaa käyttöä,” blondi totesi.

 

Olin pudota polvilleni sivelyn aiheuttamasta kiihottavasta tunteesta. Vaikutti kuin kaikki tuntosoluni ja hermostoni olisivat viritetty äärimmilleen, pienenkin hipaisun lähettäessä sähköshokkeja vartaloni lävitse. Himon lisääntyessä ja tuntemusten sumentaessa ajatukseni harmaan pilven lailla yritin muistella ensimmäistä tutkimusretkeäni uudella vartalollani. Jos tuntoaistimukset olivat silloin olleet jo kympissä, nyt joku oli vääntänyt ne yhteentoista asti. Epäilin lisääntyneiden eroottisten ja erogeenisten aistikokemusten aiheuttajaksi erektiotani, tai ehkä ennemminkin peppupanosta paikallaan pitäytynyttä penistä. Tukalan tilanteeni takana oli nainen. Bimbo oli pyytänyt, kerjännyt ja anellut kunnes viimeinkin toteutin toiveensa ja painoin häntä kakkoseen, laueten ja kylväen hedelmälliset siemeneni syvälle suolen sopukoihin.

 

Blondi nautti tilanteesta täysin rinnoin, päästessään kiihottamaan herkistynyttä kehoani, nautinnon voihkaisuja kurkustani kirvoittaen. Hartioistani painaen Muusa ohjasi minut istumaan viereiselle jakkaralle. “Ettet vain putoa polvillesi tai liukastu,” hän sanoi hymyillen tietävästi. En vastustellut, nautinnon väristysten ravistaessa kroppaani ja olin kiitollinen tukevasta tuesta, pallista pakaroideni alla. Jouduin nousemaan ja istahtamaan heti uudelleen, pallieni meinattua jäädä pakaroideni väliin. Pitkään en ehtinyt vetämään henkeä, palautuakseni epätavallisen voimakkaan kiihotuksen aiheuttamasta tilasta, yrittäessäni hallita oloani ja käsitellä kehoni tuntemuksia. Kivikova erektioni vaati välitöntä huomiota, jalkovälissäni sinnikkäästi sykkiessään ja nesteitä valutellessaan.

 

Bimbo kyykistyi eteeni, ryntäitään yhteen puristaen, elimeni väliin likistäen. Saippua vaahtosi hinkkien hangatessa ja hieroessa herkkää heppiäni. “Hi-hidasta tai kohta lähtee,” huohotin hengästyneenä, tietäen hyvin etten pystyisi pidättelemään pitkään. Sanoillani oli täysin päinvastainen vaikutus. Vauhtia lisäten ja puristustaan tiukentaen Muusa jatkoi penikseni panemista povellaan. Alle aikayksikön tunsin kuinka varteni sykähti varoittavasti, mutta liian myöhään. Kuuma tahmea lasti lähti liikkeelle samantein, terskan pään pulpahtaessa mahtavien tissien välistä, nesteen roiskahtaessa blondin kasvoille ja hiuksille. Nainen pumppasi värähtelevän vääpelini viimeisetkin siemenet rintojensa väliin ja hymyili arvoituksellisesti.

 

“Sepäs tulikin pestyä perusteellisesti,” naurahdin voipuneesti. Pyyhkäisin sormillani bimbon huulia, sinne lennähtäneen valkoisen aineen pois putsaten. Suutelimme pitkään ja kiihkeästi, huulemme erosivat toisistaan vain vetääksemme henkeä. “Josko nyt jatkaisimme peseytymistä?” kysyin vastausta odottamatta ja parkkeerasin peppuni penkkeineen kauemmaksi kiihottavasta blondista. Arvelin parhaimmaksi kunkin peseytyä omillaan ja yksin, kun kädet eivät pysyisi kuitenkaan kurissa tai erossa toisen kriittisiltä alueilta. Muusa mutristi huuliaan suunnitelmalleni, kestokiimaisena ja aina himokkaana, iholleni pyrkimässä ja käpälöimään haluamassa. Sain hänet suostuteltua pysymään omalla pesupisteellään, luvaten että pitäisimme myöhemmin kunnolla hauskaa yhdessä.

 

Olimme molemmat jo pesseet hiuksemme ja laittaneet hoitoaineet vaikuttamaan kun bimbon kiima karkasi käsistä ja hänen kätensä karkasivat vartalolleni. Huokasin syvään ja hoitelin blondille pikaisen orgasmin hoitoaineen liukastamilla sormillani. Usutin naisen takaisin jakkaralleen ja kuin ihmeen kaupalla onnistuimme peseytymään loppuun ilman uusia keskeytyksiä. Ravistin enimmät vedet iholtani ja kietouduin puhtaaseen kylpytakkiin, Muusan seuratessa esimerkkiäni. Nappasin naulakosta yksittäisen pyyhkeen, jota tarjosin naiselle pitkien vaaleiden kutriensa kuivaamiseen. Hän pyöräytti sen turbaaniksi päähänsä ja astuimme peilin ääreen.

 

Kurtistin kulmiani miettiessäni mieluisaa murkinaa meille molemmille, pitopöydän päässäni kattaen. “Jokin tuoksuu hyvälle,” blondi totesi kuljettuamme peilin läpi. “Voisin syödä vaikka kuvosen hellin,” tokaisin takaisin naureskellen.

 

 

 

Peili nro 15, Syöminen.

 

Herkulliset tuoksut kantautuivat nenääni kutittelemaan ja herättelemään ruokahaluani toden teolla. Kuulin kaikuvan kurnahduksen vieressäni seisovan blondin vatsan suunnalta ja arvasin että hänkin oli nälkäinen kuin susi. Valkoisen liinan peittämä pieni pyöreä pöytä, juuri riittävän kokoinen kahden hengen kattaukselle, oli ahdettu täyteen tarjoiluastioita. Katseen vangitsijana oli pöydän keskelle sijoitettu suuri leipäkori, tuoreita ruisleipäsiä kukkuroillaan. Viivyttelemättä astuin pöydän ääreen ja istuin toiselle tuoleista, Muusan asettuessa vastakkaiselle paikalle. Herkullinen tuoksu nousi höyryävistä keittokulhoista, molemmin puolin leipäkoria sijaiten. Neljässä pienemmässä kulhossa oli erilaisia ituja; vihreää linssiä, hernettä, mungpapua ja sinimailasta. Pöydälle oli lisäksi mahdutettu iso pala juustoa, kurkkuviipaleita ja kannullinen punaista mehua.

 

Edessäni oli keittolautanen ja sen oikealla puolella lautanen salaatille. Kattausta pidempään ihmettelemättä, kupujemme kurniessa äänekkäästi, kävimme pöydän antimien kimppuun. Valitsin oikeanpuoleisen sosesopan alkukeitoksi, tuoksun paljastaessa osan raaka-aineista. Kauniin oranssissa sopassa oli ilmiselvästi ainakin porkkanaa, perunaa, paprikaa ja juustoista kermaa. Olisin nuollut lautasenkin, ellei minulla olisi ollut seuraa. Tyydyin puhdistamaan lautasen leipäpalalla, ennen seuraavaan soppaan siirtymistä. Kullankeltainen kukkakaalikeitto tuoksui vahvasti valkosipulille ja kurkumalle, ainakin vampyyrit pysyisivät loitolla hyvän tovin. Puhdistin maut suustani isolla annoksella ituja ja ruisleipäpalasella. Onnekseni myös Muusa söi kaikkea hyvällä ruokahalulla, kumpikaan ei haistaisi tai maistaisi toisen hengityksestä valkosipulin käryä.

 

Olin jo vähää vaille lopettanut aterioinnin, kun tunsin kevyen kosketuksen jalkovälissäni. Melkein kummastelin että blondi oli antanut näinkin pitkän ruokarauhan. Nostaessani katseeni lautasesta tuijotin suoraan suurenmoisiin, paljaisiin rintoihin, bimbon virnistäessä himokkaasti. Varpaat jatkoivat penikseni hipelöintiä kankaan päältä tunnustellen, yrittäen samalla siirtää takinliepeitä syrjään. “Etkö halua jälkiruokaa?” harhautin blondia noustessani seisomaan ja nostin vierelläni olleesta kylmälaukusta ison jäätelöannoksen. Tein pöydälle tilaa, kasaten lautaset omalle puolelleni ja siirsin penkkini Muusan viereen. Istuin niin lähelle että vartalomme melkein koskettivat ja maistoin jäätelöä, lusikan puhtaaksi nuolaisten. Toista lusikallista nauttiessani katsoin blondia viekoittelevasti silmiin.

 

Himokas bimbo ymmärsi sanattoman kutsuni ja hetkeäkään hukkaamatta huulemme painuivat yhteen. Naisen huulet polttelivat kuumina omiani vasten, jäätelön kylmyyden aiheuttamasta kontrastista. Kielemme taistelivat onkalon herruudesta, toisiaan maistellen. Lujaa huuliani vasten painaen, kevyesti suukotellen, pehmeästi hipoen, alahuultani imaisten blondi lämmitti minut kokonaisvaltaisesti. “Mmh, päärynää.” Muusa sanoi huuliaan nuolaisten. Mieleni halusi ja kieleni himoitsi maistaa blondia. Kumarruin pikaisesti, imaisin suuren rinnan nänniä ja nuolaisin ympäröivää ihoa kielelläni. Persikantuoksuisesta pesuaineesta huolimatta maku oli neutraali, puhdas, miellyttävä. Ilkikurinen idea välähti päähäni ja kauhaisin ison lusikallisen jäätelöä leipäläpeeni.

 

Jäätelö edelleen suussani sulamassa, puristin huuleni tiukasti kiinni valmiiksi törröttävään nänniin samalla kun käteni kietoutuivat blondin ympärille. Imin ja tökin kovaa nänniä kylmällä kielelläni kiihottaen. Muusa haukkoi henkeään uudenlaisesta hyytävästä tuntemuksesta ja pyristeli otteestani irti. Nielaisin sulaneen jäätelön ja tarrasin naiseen uudestaan kiinni, antaen toiselle nännille saman jäätävän kovettavan käsittelyn. Pieni noro karkasi suupielestäni, vatsaa pitkin hitaasti valuen. Seurasin vanaa kielelläni, ihon tarkkaan puhtaaksi putsaten. Lipaisin huuliani pääni vaipuessa alaspäin, lähestyessäni toisia lihaisia huulosia.

*kops* pääni kolahti kipeästi pöytään. Bimbo ei ollut malttanut pysyä paikallaan penkillään, kiemurrellessaan kieleni kiusoittelussa, sävähtäen kosketusta ja kutisten vatsastaan. Hieroin takaraivoani noustessani kohtaamaan blondin säihkyvän siniset, himosta loistavat silmät. Päähäni tarttuen nainen kohdisti minut huulilleen, syvään suudelmaan uppoutuen. Silmissäni säkenöi, näin tähtiä suljettujen luomieni lävitse. Aiheuttajana oli joko bimbon hekumallinen suudelma tai jomottavan päänsäryn alku. Toivoin syyksi ensimmäistä, tuntiessani toisenlaisen kopsahduksen jalkovälissäni, veren pakkautuessa elimeeni kiireellä.

 

JATKUU

Kommentoi

top