search
top

Se on okei, äiti ymmärtää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (117 votes, average: 2.66 out of 5)
Loading...

Tämä on tarina Hissusta. Hissu on tavallinen 15v koltiainen Kauniaisista. Hän on ainoa lapsi ja asuu lähes kaksistaan äitinsä kanssa kun isä on paljon työmatkoillaan. Hissu kamppailee teinivuosien henkisissä sokkeloissa vailla kiinnekohtia, kännykkänsä ja pleikkarin mielestäni kuulumatta niihin.

Tottapuhuen tämä tarina, tai voisiko sanoa kuvitteellinen skenaario, syntyi eräänä myrskyisenä iltana chatissä joten.. -en voi siis täysin ottaa siitä kunniaa itselleni vaikka vastapuoli lähinnä yllytti viemään ideaa tuhmemmaksi ja tuhmemmaksi. Keskustelun aiheena oli kliseinen pikkareiden nuuhkiminen jota itse myös olen harrastanut elämäni aikana joskus, -tai no usein.

 

Tarinaan johdatti keskustelu erään äiti-ihmisen (tai sellaisen roolissa olevan henkilön) kanssa. Hän ihmetteli tätä poikien ja meidän vähän vanhempienkin miesten touhua tai intoa nuuhkia naisten likaisia pikkuhousuja salaa. No selitin sen eläimellisestä luonnollisesta puolesta ja hyödyistä milloin nuori mies voi oppia naisellisuudesta paljon tutustuessaan likapyykkikorin sisältöön perheen naisten pikkareiden osalta. Tämä alkukantainen tarve saada aistia naaraan fyysinen tila pyhimmästä paikasta toteutuu siis nuoren koltiaisen osalta helpoiten näin. Äiti tai sisko kelpaa aivan loistavasti asiaan tutustumiseen.

Keskustelukumppanini kiinnostui ajatuksesta ja jotenkin aihe lähti jolkottelemaan omia ratojaan ja kiihtyi kiimaiseen laukkaan. Mutta mennäänpä pisteesen jossa äiti-ihmisen kiinnostus kasvoi niin että kyseli voisiko näin oikeasti tapahtua..

 

Tirkistelijä: kerro pojastani…… hänen touhuistaan

Satusetä: No kyllähän varmasti tarkkaan nuoren miehen silmä seuraa sinun vartalonkieltä. Katselee   kotona kun liikut vähissä.. Ehkä sinussa on jopa pieni piru joka saa pukeutumaa vähän vähempiin kotona..

Satusetä: Poikasi tajuaa pian ettei oman ikäisissä tytöissä ole mitään, vaan äiti on nainen isolla ännällä katsellessaan muotojasi ja vaikka meikki ei ole ain hyvin tai pukeutuminen muodin mukaista niin ihailee varmuuttasi ja huumoria

Satusetä: Tutkii sun alusvaatelaatikkoa kun et oo kotona. ”Oi onko nämä pitsiunelmat ollut äidin pimppiä vasten” kelaa punastellen. Näkee rekissä seksikkään mustan kimonon jonka helman alta meinaa aina vilahtaa ja jonka läpi nännit erottuu nätisti.

Satusetä: Uteliaana hän katselee rintaliivejä ja koittaa kuvitella mille tuntuisi saada puristaa tissiäsi sen sileän pinnan läpi. Nuoren miehen aarrelaatikko

Tirkistelijä: uuuuhhh, jatka

Satusetä: Sitten tajuaa että ei tiedä mille nainen tuoksuu vaikka kovasti on jo kiinnostunut

Satusetä: Mutta äitihän on upea naisellinen nainen joka käyttää kauniita pikkareita

Tirkistelijä: huuhh, jatka… tosi tuhmii..

Satusetä: -Niissähän on äidin tuoksua ja makua. Onkohan äiti käynyt suihkussa, oiskohan pyykkikorissa jotain pitsistä ja tuoksuvaa.

Tässä kohtaa kuitenkin ajattelin ettei aihe olisi ahdistavan henkilöhohtainen keskustelukumppanille, päätin viedä rooliasetelman johonkin ihan muualle vaikka samassa kontekstissaan. Vaikka aistin orastavan uteliaisuuden insestistä aihetta kohtaan vahvana. Kenties hän olikin jo jotain asian ympärillä fantasioinut aiemmin.

 

Satusetä: Poika kädet hikoillen lähestyy pyykkikoria ja kaivaa vähän sen sisältöä

Satusetä: Löytää sieltä lilat söpöt pikkarit. Hän katsoo ensin.. onpa näissä jälkeä.. Äidin jumppatunnilla jalassa olleet pikkuhousut ovat maustuneet oikein täyteläisiksi aamupäivällä

Tirkistelijä: oih

Satusetä: Hän nuuhkaisee varovasti ensin. Onhan tämä ensimmäinen kerta asiassa, joka jo lähtökohtaisesti tuntuu arveluttavalle. Ainakin olisi varmaan kuolemanhäpeä jos äiti sais tietää.

Satusetä: Hän tuntee heti käsissään että nämähän ovat vielä kosteat. Näissä on siis jotain aitoa. Nää ei ole kauaa olleet täällä. Poskia alkaa lämmittää todenteolla

Satusetä: Oikeesti tää on äitiä hän miettii.. Voisinko.. Hän maista kielenkärjellä limaisinta kohtaa..

Satusetä: Huumaava suolainen naisen maku.. tätäkö se on

Tirkistelijä: Huuhh mä en kestä.. voiko näin tapahtuu

Satusetä: Nuuhkaisee kohtaa jonka epäilee olleen peppureiän kohdalla.

Satusetä: Tuhmempi pistävä tuoksu..

Satusetä: Pojan boksereissa on kovin ahdasta jo

Satusetä: Nuoren pojan kulli on kivikovana äidin herkuista

Satusetä: Hän alkaa runkata ja pitää pikkareita kasvoillaan

Satusetä: Nuuhkii nauttien ja miettii miten kangas on ollut vasten äidin pimppiä

Satusetä: Ei huomaa että äiti on tullut kotiin ja katsoo ovella suu hieman raollaan hengitystään pidätellen tätä tapahtumaa.

Tirkistelijä: oiih… jatka… niin tuhmaa kuin haluut.

Kuulosti siis sille ettei ajatus nuoren miehen tutkimusretkistä sittenkään saanut tätä daamia häkeltymään sen pahemmin joten voin vapaasti viedä ideaa eteenpäin. Jos ei äidin yllättäminenkään olisi järkytys mikä menisi uteliaisuuden yli tilanteessa joka on normimoraalin rajan riettaammalla puolella.
Satusetä: Pojan käsi käy ja hän hengittää äidin pimppimehuja pyykkikorin äärellä

Satusetä: Vahingossa äidin kädessä pitämät autonavaimet putoaa lattialle kolahtaen. Varmasti veri pakeni päästä hetkeksi hämmentävän näyn mukana alavatsaan joka alkoi aiheuttaa kouraisevia tuntemuksia kun äidin silmät vuoroin katsoi pikkareita ja poikansa jäntevää kullia.

Satusetä: Poika salamana heittää pikkarit takaisin koriin

Satusetä: Kalu vielä kädessään tuijottaa äitiä, joka silmät lautasena on katsellut jo tovin puna poskillaan pojan touhuja

Satusetä: Poika tajuaa kullin kädessään joka sykkii sydämen lyöntien tahtiin.. Saatana, ajattelee

Satusetä: Kuule Hissu.. äiti aloittaa hiljaa mutta lempeällä äänellä pieni hymyn väre punaisilla huulillaan

Tirkistelijä: hhmm

Satusetä: Pojan kulli menee boksreihin ja hän kääntyy selin lukkiutuen häpeäänsä silmät kiinni

Satusetä: En tiennytkään että olet kiinnostunut.. siis ei se haittaa.. olen lukenut että se on luonnollista.. Ja itsetyydyttämistä harrastaa kaikki.. Äiti miettii sanojaan ettei ole liian tunkeileva tai pelota nuortaan.

Satusetä: Hissu kato mua jooko.. Ei äiti oo vihainen. Koittaa vielä lempeämmällä äänellä

Satusetä: Mut yllätti vaan että tää onkin totta. Aattelin että se on vaan urbaani legenda

Tirkistelijä: oihh… jatka.. tosi tuhmaa tarinaa. Mun kämmenet hikoaa. Ja sydän hakkaa.

Kylppärissä vallitsee hiljaisuus. Hissu kuulee äidin sanat ja koittaa keskittyä vain kasassa pysymiseen ettei häpeä riko häntä palasiksi. Silti tuntee miten kullinsa on edellen kivestävän kovana boksereiden kangasta vasten. Kumppanini tuntuu nauttivan ja kerjää lisää hämmentävän tuhmia yksityiskohtia tabusta aiheesta.
Satusetä: Äiti jatkaa.. Niin siis oikeastaan olen iloinen että sinä olet löytänyt oman juttusi näin, ei se ole väärin ollenkaan murunen

Satusetä: Poika kääntyy ympäri ja on pahasti häpeissään eikä voi katsoa äitiään silmiin

Satusetä: Sori äiti.. en mä tiedä.. mä vaan.. kun en mä tiedä naisista mitään.. Halusin tietää mille naiset tuoksuu

Satusetä: Mä ymmärrän sua kulta, äiti sanoo

Satusetä: En paheksu sitä ollenkaan. Äiti hengähtää ja miettii sanojaan.. –”Saat luvan kyllä tutkia niitä”

Satusetä: Oikeestiko? poika tuhahtaa kuulostaen kyyniseltä

Satusetä: No siis.. kröhöm.. Kyllähän tuota, -joskus naisen pikkareissa on asioita joita ei.. No sanotaanko näin, että löydökset ei aina ole mielestäni mukavia. Ainakaan en soisi sinun löytävän niitä.

Satusetä: Mutta jos sovitaanko niin että äiti jättää johonkin sovittuun paikkaan pikkarit, niin minulla olisi sitten mukavampi olo asian suhteen.

Satusetä: Jos vaikka tuon tyynysi alle jooko? Äiti katsoo kysyvästi vielä kovin hiljaista poikaansa

Satusetä: Poika katsoo äitinsä kenkiä ja sanoo hiljaa.. se on kai ok

Satusetä: Voi kun sinusta onkin tullut iso poika.. Siis en nyt sano peniksestäsi, vaikka kookas onkin, vaan seksuaalinen nuori mies etkä ole sellainen poika enää.

Satusetä: Huoh joo, poika huokaa ja kelaa äidin viittausta kaluunsa.. eihän äiti koskaan puhu hänen kalustaan

Satusetä: Äiti heittää päällystakkinsa pois. Tilannehan on jo outo. Hän päättää ottaa tilanteen haltuun.

Tirkistelijä: huh nytkö tarina muuttuu tosi tuhmaksi.. En ehkä kestääh

Satusetä: Äiti tulee pojan eteen ja halaa hellästi

Satusetä: nostaa pojan päätä pystyyn painuksista käsillään leuasta pitäen ja hymyilee äidillisesti

Satusetä: Hei se on oikeesti ok. Uskotko. Olen otettu että minun mirrini tuoksut on kiinnostavia. Lause hukuu pieneen naurahdukseen kutsuessaan jalkoväliään mirriksi poikansa edessä.

Satusetä: Poika nielaisee ja on vielä vaivautunut

Satusetä: Kuulehan, tehdään näin.. Musta tuntuu että olen velkaa sen, että mun tarvii nyt tehdä jotain konkreettista kun yllätin sut sillai herkässä tilassa täällä.

 

Silläkin uhalla että keskustelukumppanini paiskaa oletettavasti työläppärinsä voimalla kiinni kun vien aiheen askeleen pidemmälle joka vie lumivyöryn tavoin käsillä olevan tilanteen eteenpäin. Se kun vartalokemiat vie ensin aivot ja sitten intiimialueet kiimalaukalle.

 

Satusetä: Äiti avaa housunsa napin ja vetää vetoketjun auki päättäväisin ilmein

Satusetä: Hän ottaa askeleen taakse

Satusetä: Ujuttaa housut pois ja katsoo poikansa kysyvää ilmettä kun ujuttaa sukkahousunsakin pois. Laittaa ne pukuhuoneen penkille vähän hermostuneesti kun on vähän vielä epävarma onko tämä keino oikea tilanteen laukaisuun.

Satusetä: Sitten hän kääntyy selin ja ottaa pikkarinsa pois. Nuuhkaisee niitä itse ja kääntyy poikaa kohden ne nenällään

Tirkistelijä: oihh. Oikeesti mä en pysy tuolillani täällä

Satusetä: Se on oikeasti Hissu ok. Olen otettu.. -Tämä on lahja minulta sinulle. Tehdäänkö sovinto näin? -katsoo poikaansa silmiin tyttömäisellä mutristelevalla ilmeellä. Jokin ihan uusi ulostulo se ilmekin äidiltä, Hissu ajattelee.

Satusetä: Hissun ilme kirkastuu kun tajuaa äidin olevan tosissaan ja vilpitön eikä tämä pääty mihinkään selkäsaunaan

Satusetä: katsoo äitinsä häpykumpua jossa vain on siro viiva karvoituksesta. Koko mielikuva äidistä muuttuu kerralla keski-ikäisestä huoltajatyypistä naisellisen upeaksi palvonnan kohteeksi.

Satusetä: Äiti sä oot ihan paras. Hissu saa sanottua ja ottaa pikkarit vastaan.

Satusetä: No sitähän minäkin, ja muista että haluan olla paras.. Ei näitä asioita tarvitse tehdä salaa.. tai tällai.. Äidin sanat loppuvat kesken levitellen käsiään.

Satusetä: Meillä naisilla on päiviä kun tämmöinen ei käy mut.. sun tyynyn alta tulee löytymään aika ajoin jotain minulta sinulle.

Tirkistelijä: huhh ouh mun alavatsaa kourii

 

Tarinan tunnelmallinen eteenpäinvienti tuntuu toimivan daamille. Ja tähdennän että nimimerkkikin on tässä muutettu jottei ainakaan loukkaannu tästä, että hänen mukanaololleen tarinassa tässä muodossa, en lupaa kysellyt. Onhan kuitenkin tämmöinen asetelma äidin ja pojan välillä kosketusarkaa materiaalia.

 

Satusetä: Kiitti mutsi, Hissu jo hymyilee mustaa pitsiä kädessään

Satusetä: Hissun boksereiden kohouma on jälleen maksimissaan kun saa mustat stringit käteensä

Satusetä: Haista vaan äiti yllyttää vähän kuin läppänä tilanteen kevennyttyä

Satusetä: Hissu naurahtaa hermostuneesti. Ai ny?

Satusetä: Hän etsii niistä kosteimman kohdan ja vie nenälle

Tirkistelijä: hhmm toi tilanne.. mä niin nään sen

Satusetä: Nyt äiti nielaisee tyhjää vuorostaan ja tuntee miten valahtaa märäksi

Satusetä: Nuole vaan äiti sanoo käheästi kun tuntee miten tilanne vaikutti häneen

Satusetä: Hissu katsoo pikkareita ja näkee siinä kimaltelua

Satusetä: Painaa kielen sitä vasten

Satusetä: Äitin posket punottaa ja puristaa reisiään yhteen vaistomaisesti

Tirkistelijä: mä vapisen

Satusetä: Oi Hissu hän sanoo ihaillen näkyä

Satusetä: Hissun bokserit on revetä liitoksistaan ja äiti katsoo niitä

Satusetä: Kuule.. sä voisit jatkaa sitä mitä teit, äiti sanoo

Satusetä: Ja jatkaa sanoen.. jos haluat mä poistun..

Satusetä: Hissu ei sano mitään. ”Mut olen ymmärtäny et pojat ei häpeile.. –noh siis runkata katseen alla, niin voisin katsella” äiti saa sanottua

Satusetä: Hissun ilme on epäuskoinen mut kalunsa on kipeän kovassa erektiossa

Satusetä: Haluutko että meen kulta? äiti kysyy viekoitteleva katse silmissään ja liikehtii pehmeästi

Satusetä: Hissu pudistaa päätään

Satusetä: Ota se ulos äiti sanoo ääni väristen.. ja keskittää katseensa pojan etumukseen

Satusetä: Näyttää siltä että noi sun bokserit kohta ratkeaa.. ja niihin on tullu tuollainen märkä länttikin

Satusetä: Hissu katsahtaa alas ja näkee miten touhutipat on kastellu ison läiskän niihin

Satusetä: hän vie kätensä housuihin hieman vielä ujostellen

Satusetä: tarttuu kovaan kaluunsa äidin silmien edessä

Satusetä: Vetää kalunsa esiin ja alkaa liikuttaa kättään

Satusetä: Äiti seuraa uteliaana. Hissu.. säkin voisit ottaa ne kokonaan pois, sun bokserit siis

Satusetä: Tai anna ne mulle, niin on tasapeli

Satusetä: Hissu riisuu ja potkaisee bokserit äidin eteen

Satusetä: Äiti poimii ne ylös ja tutkii märkää läiskää niissä ilme vakavana

Satusetä: Katsoo kun hissu vetelee kaluaan ja hengittää hänen tuoksuaan

Satusetä: Sitten äiti nostaa bokserit huulilleen ja laittaa märän läiskän suuhunsa

Satusetä: Äiti maistelee poikansa kiimatippoja kankaasta, imien jokaisen tipan

Satusetä: Hissu punottaa ja runkkaa kovemmin

Satusetä: mmm nää maistuu ihanan miehekkäälle Hissu

Tirkistelijä: Kerro lisää. kunnon tuhmailua… Mun käsi on housuissa

Satusetä: Mut onks tää epäreilua.. mun pikkarit oli melkein kuivat, äiti sanoo viekoittelevala äänellä

Satusetä: Äiti tulee Hissun viereen ja nappaa pikkarit pojan kädestä ja sipaisee niihin limaa valuvan märästä pimpistään

Satusetä: Hups.. nyt on näissäkin melkoinen läiskä äiti naurahtaa

Satusetä: Hissu katsoo limaisia pikkareita himoiten

Satusetä: ”Maista vaan” äiti saa juuri ja juuri sanottua kun sydän on pomppia rinnasta ulos

Tirkistelijä: Puhuvat tuhmia… äiti käyttää pervoa kieltä.. ja poika myös.

Satusetä: Hissu vie pikkarit suuhunsa ja imee makua niistä

Satusetä: oiih.. äiti sanoo ja ilme alkaa muuttua kiimaiseksi

Satusetä: Hän hyväilee rintojaan ja alapään lihakset työstävät kiiman tuntua jalkovälissä ja pimppi supistelee himoissaan

Satusetä: Äiti riisuu paitansa ja on pelkissä liiveissä nyt poikansa edessä

Satusetä: Hissu nauttii äidin herkkuja vedellen kulliaan hitaasti

Satusetä: Hissu haluutko sä että mä otan liivit pois?

Satusetä: Haluan, Hissu sanoo

Tirkistelijä: hhmm, puhuvat irstaatsti, äiti alkaa olla kiimassa

Satusetä: Äiti avaa nopeasti hakasen ja antaa liivien pudota lattialle

Satusetä: Jestas että äitiä kuumottaa Hissu.. -Mille äidin pimppi maistuu, kerroooh

Satusetä: Tää on ihaninta ikinä Hissu sanoo suoraan.

Satusetä: mmm.. tiiätkö äidinkin alkaa tehdä mieli

Tirkistelijä: kerro lisää. rivo äiti

Satusetä: Äiti istuu penkille, nostaa jalan penkille ja avaa pillunsa poikansa nähtäville ja alkaa hieroa klittaansa

Tirkistelijä: aahhhhh mäkiiin

Satusetä: Tää on vaan niin kiihottavaa miten tykkäät äidin pillusta Hissu

Satusetä: Haluatko tulla katsomaan lähempää.. tule tuohon matolle istumaan

Satusetä: Hissu käy istumaan metrin päähän äidistään ja katsoo hiljaa tyydyttäen äitinsä sormien liikkeitä litisevässä pillussa

Satusetä: Hissu mä oon niin kiimassa äiti sanoo

Tirkistelijä: huhhh mäkin oon

Satusetä: Äiti tää on niin kaunista.. sulla on ihana pillu

Satusetä: Hisssuuhh.. et sais kyl nähdä tätä.. äitiä näin… kiimassa

Satusetä: Äidin sormet hieroo välillä klittaa ja sukeltaaa märkään onkaloon

Satusetä: Äiti.. saisinko maistaa.. sun sormia? Hissu sanoo ujosti

Satusetä: Hissuuhh tuhma poika.. No tietenkin saat..

Satusetä: Äiti tarjoilee pillulimaiset sormet yksi kerrallaan poikansa suuhun

Satusetä: mmm äiti niin ihanan makuista

Satusetä: argh mä tiedän Hissu. tää on kyl niin väärin

Tirkistelijä: Äidin puheet entistä rivompia

Satusetä: Hissu mä haluun maistaa sun kalua

Satusetä: Saanko.. ihan vähän vaan lipaista sitä

Satusetä: Joo saat äiti jos mä saan sit laittaa kielen sun pimppiin

Satusetä: Nouse, nouse seisomaan Äiti huohottaa

Satusetä: Hissun kalu nousee äidin näkökenttään kovana lähelle

Satusetä: oih mies oot.. upea kulli

Satusetä: Äiti suukottaa sitä

Tirkistelijä: Puhuu rivosti, käyttää tuhmia ilmaisuja

Satusetä: Katsoo poikansa ilmeitä kun lipoo kielellä terskan kärkeä

Satusetä: Ihana kyrpä äiti kuiskaa

Tirkistelijä: uuuhhh

Satusetä: Äidin maltti menee täysin, hän liu’uttaa kalun kokonaisuudessaan suuhunsa

Satusetä: Poika tuntee äidin nielun kalunsa kärjessä

Satusetä: Äitiiih.. Hissu kuiskaa kun kokee järisyttävän hyvänolon tunteen äitinsä suun hyväillessä

Satusetä: Äiti alkaa lutkuttaa poikaa, kullin koko pituudelta suuhun uudelleen ja uudelleen

Satusetä: Sitten päästää sen suustaan ja ottaa happea

Satusetä: Ihana kyrpä, äiti sanoo hengästyneenä

Satusetä: Runkkaa jäntevää elintä edessään enää ajattelematta sitä poikansa elimenä

Satusetä: Äiti.. saanko nyt.. nuolla sun pillua

Satusetä: Saat kulta, saat mitä vaan

Satusetä: Äiti käy penkille selälleen ja avaa jalkansa

Tirkistelijä: oihhhh poika näkee äidin kokonaan

Satusetä: maista äidin limaista pillua, Äiti maanittelee kiimassa

Satusetä: Tutki ja kosketa, äiti tykkää

Satusetä: Tee mitä vaan.. oiih niin hyvää

Satusetä: Äiti on kiimasta hurjana ja hieroo rintojaan kun Hissu laskeutuu lähemmäs

Satusetä: Hissu vie kielensä vakoon ja alkaa tutkia

Satusetä: oooohhh.. just noin.. äiti vaikertaa

Satusetä: Hissuuh nuole äidin limapillua

Tirkistelijä: huhhh tärisen

Satusetä: Hissu lipoo ja maistelee

Satusetä: Äiti nipistelee nännejään silmät päässä muljahdellen nautinnosta

Satusetä: Nostaa polvet ylös koukkuun ja on täysin avoinna poikansa tutkivalle kielelle

Satusetä: Pojan kieli tutkii äitinsä alapäätä ja eksyy välilihalle joka saa äidin huudahtamaan kun tuntee kielen kärjen lähellä peppureikää

Tirkistelijä: oihhh tuhmaa.. tuhma reikä

Tirkistelijä: Puhuu pojalle tosi pervoja samalla

Satusetä: Voi luoja Hissuuh.. se..se se on äidin pyllyreikä.. voi luoja mä halkeen halusta

Satusetä: Nuole äidin peppuakin jooko nuoleeh

Satusetä: Se on Hissulle kuin unelmien täyttymys ja kieli menee ujosti tutkimaan pyllyyreikää

Satusetä: ooh ohh oohh.. äiti vaikertaa

Satusetä: Ihana poika hissu.. äidin pyllynnuoliija

Satusetä: Hissu nuolee tuhmaa peppureikää antaumuksella ja nenä on pillulimassa

Satusetä: Hissun nuori kulli jäntevänä penkkiä vasten vatsan alla

Satusetä: aaarrhh Hissuu.. Jos haluut niin pane äitii jooko

Satusetä: Äiti on nyt niin… -mun on pakko saada munaa

Satusetä: Laita sun ihana kyrpä äidin pilluun jooko, pane mua

Satusetä: Hissu pusuttaa vielä äidin limaista pillua ja nousee..

Tirkistelijä: uuuuuuhhhh nytkö se panee omaa äitiään

Satusetä: Hissu katselee äitinsä avointa syliä ja asettelee kullin kärjen äidin vakoa vasten

Satusetä: Äiti ottaa siitä käsillään kiinni ja asettelee sen kärjen kohdalleen

Satusetä: oooohh Hissu rakas työnnä se sisään

Satusetä: Nussi äidin limapillua

Satusetä: Hissu painuu äidin pilluun ja värisee kiihotuksesta

Satusetä: Ensimmäistä kertaa hän tuntee kalussaan naisen pillun

Satusetä: äidin pillun

Satusetä: Pane kulta, pane

Satusetä: Hissu alkaa työnnellä ja pillu litisee työnnöissä

Satusetä: Äiti tää.. on.. niin upeeta, Hissu huohottaa

Satusetä: arrrhh tää on niin väärin mut sun kyrpä on niin täydellinen

Satusetä: Pane muaaaah

Satusetä: Hissu panee ja koettelee äidin rintoja samalla

Satusetä: Mutta pian hän tuntee että laukeaminen on lähellä.. tilanne on kiihottaava ja ensimmäisen kerran lataus on liikaa nuorelle miehelle

Satusetä: äiti mäh laukeen kohta..

Satusetä: Hissu pumppaa nuoruuden innolla mällit äitinsä pilluun

Tässä kohtaa daami katoaa chatistä. Ehkä tilanne oli jo liikaa, ehkä myrsky katkaisi sähköt. Mutta sankaripoikamme Hissu teki miehen työn. Isän työmatkojen puutteeseen jättämä äiti sai tyydytyksen ja elämänsä kenties järisyttävimmän kokemuksen yllättäessään Hissun pikkareiden parissa.

No ehkäpä tarina saa joskus jatkoa. Epäilemättä tarinamme päähenkilöt joutuvat kokemaansa sulattelemaan hetken. Mutta ehkei Hissu tyydy vain odottelemaan tyynyn alle ilmestyvää lahjaa.. –sanotaanko pillukeijun tuoma yllätystä, vaan palaa äidin kanssa kiimaisiin hetkiin piankin.

No mutta tässäpä eka novellini erikoisessa muodossaan tänne.

3 kommenttia viestissä: “Se on okei, äiti ymmärtää”

  1. Rampe says:

    Aivan huppu, lisää 😜

  2. Uuuh says:

    Tää on kyllä aivan mahtava. Jatko-osa äidin perseeseen keskittyen olisi kiva…

  3. W says:

    Huh, olipas kiihottava. Lisää!

Kommentoi

top