search
top

Karanteenissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (162 votes, average: 2.63 out of 5)
Loading...

” Voi vittu farssi saatana” Valmentajani huusi olohuoneesta. ”Nyt ollaan sit kaikki karanteenissa”.  Meillä olisi pitänyt olla tänään jalkapallo peli, mutta ilmeisesti korona oli luikerrellut yhden pelaajistamme elämään, joten joutuisimme olemaan kaikki karanteenissa 10 päivää. 10 päivää pienessä asunnossa, jossa erityisjärjestelyiden vuoksi asui valmentajani Markus, bussikuski Jukka, Markuksen ystävä Benjamin ja ainoana naisena minä. Kuulosti painajaiselta olla pienessä tilassa kaikkien ollessa kotona koko ajan. Ohjeiden mukaan jokaisen olisi pysyteltävä mahdollisuuksien mukaan omassa huoneessaan ja välttää turhaa liikkumista sekä kontaktia. Ajatus ahdisti minua, mutta ainakin komea Benjamin olisi vielä täällä ainakin 10 päivää. Hän tuli tänne muutama viikko sitten ja aikoi lähteä tällä viikolla jatkamaan reissuaan. Hänen piti nukkua olohuoneessamme, sillä kaikki huoneet olivat varattuja. Benjaminilla on tuuheat tummat kulmakarvat, täyteläiset huulet ja pitkät silmäripset, jotka ovat kehykset suklaan värisille vangitseville silmille. Hän on pitkä ja leveäharteinen mies täydellisine pakaroineen. Itsevarma Benjamin on takuuvarmasti jokaisen naisen märkä päiväuni.

Oli myös minun, kunnes viime viikolla päädyimme harrastamaan seksiä keittiön pöydälle muiden ollessa töissä. Muistan edelleen kirkkaasti, kuinka Benjaminin vahvat kädet nostivat minut pöydälle ja hän alkoi nuolla kiihotuksesta herkkää klitoristani intohimoisesti. Hänen toinen kätensä painautui rinnalleni. Sormet löysi paikkansa kovalta nänniltäni ja hän alkoi tekemään pyörivää liikettä. Toinen käsi oli pakarallani välillä hakeutuen kahdella sormella sisääni kovakouraisesti. Nautintoni oli huipussaan, kun hän työntyi kivikovalla erektiollaan klitoristani kohti ja märkä pilluni aneli hänen työntyvän sisääni. Viimein hän työntyi sisääni, otti kurkustani kiinni ja alkoi panemaan minua eläimellisesti. Saimme molemmat taivaalliset orgasmit. Päiviä myöhemmin kuitenkin sovimme, ettei tämä saisi toistua. Markus oli painottanut, ettei kimppakämpässä tulisi harrastaa minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä muuten lentäisimme molemmat ulos kämpästä.

Ensimmäinen päivä karanteenia oli melko helppo. Katsoin sarjoja, tein lihaskuntoharjoitteen ja luin kirjaa. Mutta en voinut olla törmäämättä Benjaminin suklaan ruskeaan katseeseen, jolloin olisi tehnyt mieli repiä vaatteet täydellisen vartalon päältä. Olisin halunnut kuljettaa kättäni hänen leveällä selällään kohti pakaroita sitä kautta haaroväliin. Se olisi tietenkin kiellettyä karanteenin aikana ja, jos jäisimme kiinni, saisimme 10 000 euron sakon karanteenimääräysten rikkomisesta. Benjaminille ei näyttänyt olevan hankalaa selibaatissa oleminen. Hän vain käveli ohitseni kylmän viileästi, sen jälkeen, kun olin katseellani riisunut hänet ja yrittänyt olla mahdollisimman seksikäs olemuksellani. Isoja pehmeitä pakaroitani eikä pyöreitä kovettuneita nännejä peittäneet alusvaatteet. Jos hän olisi vain vähän nostanut ison t- paitani helmaa, hän olisi pystynyt työntymään märkään pilluuni helposti.

Toisena päivänä olen keittiössä tekemässä aamupalaa, kun kuulen olohuoneesta kiivasta keskustelua. Benjamin on puhelimessa ja selkeästi raivoissaan. Korottaen ääntään hän selittää englanniksi, kuinka hänen pitäisi olla vielä 10 päivää poissa, eikä mitenkään pääse kohteeseen. Keskustelu jatkuu kiivaasti eikä Benjamin selkeästi saanut tyydyttävää vastausta puhelinlinjan toisesta päästä. Hän on uskomattoman karismaattinen ollessaan kiihdyksissä. Itsevarman ja matalan äänen takaa tihkuu seksi. Olin lopettanut hänen kuuntelemisen ja katseeni osuu hänen vahvoihin käsiinsä, jotka elehtivät puheen mukana. Hänellä on yllään valkea kireä t- paita, josta erottuu selkeästi hänen treenattu yläkroppansa. Kostun hieman. Olen piilossa, jolloin hän ei voisi nähdä minua. Raivonpuuskauksen jälkeen kuvittelen hänen työntävän minut kiihdyksissään seinää vasten samalla repien vaatteitani päältäni. Käsien kulkiessa kiihkeästi rinnoiltani pakaroihin. Kuvittelen hänen kätensä housuihini, sormien työntyvän sisääni ja ulos samalla klitoristani hyväillen. Kuvittelen hänen repivän vaatteet pois päältäni, jolloin olisin alasti olohuoneessamme. Muhkeat rintani suoraan hänen edessään, kun hän repisi omia vaatteitaan kiivaasti, kunnes hänen kova kullinsa tulisi esille. Kuvittelen hänen työntyvän sisääni kovakouraisesti. Sitten kuulen Markuksen tulevan huoneestaan ja havahdun. Hiippailen ripeästi omaan huoneeseeni, kaivan laatikosta vibraattorini ja alan tyydyttää itseäni. Sormet pillussa pieni vibraattori klitoriksellani. Vapautan seksuaalisen lataukseni.

Kolmantena päivänä en saanut katsettani irti Benjaminista ja halusin häntä nyt jo niin kovasti, että olin valmis tekemään mitä vain. Pystyin havaitsemaan seksuaalisen vetovoiman ja energian välillämme. Pitkät katseemme ja koskettamisen kielto teki tilanteesta yhä kiihottavampaa. Illalla, kun kuulin, että Markus ja Jukka oli jo nukkumassa hiivin olohuoneeseen. Ylläni on iso t- paita, joka laskeutuu mukavasti rintojen kohdalta peittäen hädin tuskin pakarat. Huomaan, että Benjamin ei vielä nuku, koska hengitys on kevyttä. Hän selkeästi huomaa minun tulevan huoneeseen, mutta esittää nukkuvaa.

Alan liikuttaa kättäni hänen rintalihaksien päältä alemmas lonkkaluihin kiertäen hänen peniksensä. Liikutan kättä boksereiden resorilla siirtyen pakaroihin ja sisäreisiin. Hieron sisäreisiä pyörivin liikkein edeten yhä lähemmäs sukuelintä. Otan hellävaraisesti bokserit pois ja siirryin hajareisin hänen erektionsa päälle. Alan tekemään hinkkuttavaa liikettä peniksen päällä ja nyt olen jo niin lähellä häntä, että rintani koskettaa hänen rintakehäänsä. ”vittu mä haluan sua” hän kuiskaa korvaani. Huomaan, kuinka kiihottunut hän on ja anelee, että ottaisin hänen kivikovan erektionsa käteeni ja alkaisin runkkaamaan. Annan hänen odottaa ja jatkan märän pilluni hinkuttamista penikseen koskettelemalla samalla hänen kiveksiään. Siirryn kevyesti suutelemaan hänen kaulaansa ja etenen pikkuhiljaa alaspäin. Liikutan kättäni kovan kullin ympärillä ja vihdoin otan erektion käteeni ja alan hitaasti runkkaamaan sitä. Sen jälkeen siirryn intohimoisesti suutelemaan penistä ja kiveksiä. Benjaminin nautinto huokuu hänestä. Hän rimpuilee ja yrittää olla hiljaa, sillä kuka vain voisi millä hetkellä hyvänsä yllättää meidät. Otan ison peniksen suuhuni ja alan imeä sitä kädellä auttaen. Välillä annan peniksen uppoutua niin syvälle suuhuni kuin mahdollista. Imen kullia intohimoisesti välillä suudellen terskaa. Penis on sykkivä ja Benjamin ähkäisee nautinnosta, mutta laitan käden hänen suulleen. Benjamin on laukeamaisillaan, kun samalla kuulemme Jukan kävelevän vessaa kohti. Pidän kättä Benjaminin suulla ja jatkan suihin ottoa hitaasti. Kiihotun entisestään kiinnijäämisen uhasta. Kuulemme, kun Jukka kävelee takaisin huonettaan kohti, mutta hän pysähtyykin vielä keittiöön tekemään iltapalaa. Silloin työnnyn Benjaminin erektioon istuen hajareisin peniksen päälle. Haluaisin voihkaista nautinnosta, mutta pystyn hillitsemään itseni. Alamme panemaan hitaasti ja tunnen Benjaminin ison kalun täyttävän pilluni. Alan toisella kädellä hieromaan klitoristani ja nautintoni lisääntyy. Nyt ratsastan vauhdilla ja haluaisin huutaa nautinnosta. Tuntuu epätodellisen hyvältä. Benjaminin vahvat kädet hakeutuvat pakaroilleni ja rinnoilleni. Kovat nännini kaipaa huomiota ja hän alkaa tekemään pyörivää liikettä niiden päällä. Silloin hän kääntää minut selälleen, ottaa kurkustani kiinni ja työntää kovakouraisesti sormet sisälleni. Hän runkkaa minua kovakouraisesti niin, etten pysty liikkumaan. Runkkaus tuntuu taivaalliselta. Kipu ja nautinto sekoittuu ja orgasmini lähestyy. Hän siirtyy huomiomaan herkkää klitoristani pyörivin ottein yhä kovin ottein. Olen laukeamaisillani, kunnes hän lopettaa. Jukka tiputtaa jotain keittiön lattialle. Klitorikseni anelee kosketusta, mutta Benjamin on liikkumatta. Kunnes kuulemme, kun Jukka siirtyy omaan huoneeseensa. Silloin Benjamin jatkaa sormettamista, mutta hitaasti. Liian hitaasti. Tunnen huulten painautuvan rintaani vasten ja suutelu etenee alaspäin, edelleen kiduttavan hitaasti. Hän siirtyy suutelemaan häpyhuuliani ja sisäreisiäni. Klitoris huutaa huomiota, mutta hän jatkaa edelleen sisäreisien huomioimista. Vihdoin hän suutelee klitoristani, joka tuntuu tajunnanräjäyttävältä. Kieli liukuu sulavasti klitoriksellani sopivalla paineella. Hän nuolee pilluani toinen käsi rinnallani. Tahti kovenee ja olen laukeamaisillani ja niin tapahtuukin. Voimakas orgasmi tuntuu jokaisessa ruumiinosassa.

Benjamin nostaa minut vahvoilla käsillään ylös ja kääntää minut niin, että pystyy panemaan minua takaapäin. Huomaan hänen eläimellisen himonsa syttyneen. En ole koskaan nähnyt samaa himoa poikaystäväni silmistä. Hän tarttuu kiinni lantiostani ja hiuksista ja panee minua kiivaasti. Joka työnnöllä penis tulee melkein kokonaan ulos vaginastani. Hän hidastaa vauhtia pitkittääkseen nautintoaan ja jatkaa hetken kuluttua nopeampaan tahtiin. Hän kääntää minut vielä syliinsä istumaan. Olen selin häntä kohti ja hän työntyy hitaasti sisääni toinen käsi rinnallani. Tahti kovenee ja nojaan hiukan eteenpäin, jolloin hän saa paremman kulman panemiseen. Nyt Benjamin panee minua niin kovaa kuin pystyy. Silloin Benjamin saavuttaa orgasmin, ja hän voihkaisee nautinnosta. Hänen koko kroppansa jännittyy ja sitten rentoutuu. Tunnen sperman sisälläni ja seksuaalinen energia oli purettu.

Kuulemme ääniä Markuksen huoneesta ja askeleiden lähestyvän. Oliko hän sittenkin kuullut kaiken?

4 kommenttia viestissä: “Karanteenissa”

 1. Biboy says:

  Hyvä tarina! Kirjoita ihmeessä lisää!

 2. Pete says:

  Kuin häivähdyksiä, eräältä kaveriporukan lomamatkalta. Yksi oli tuhannen kännissä koko viikon. Ja tyttöystävänsä Pian mitta täyttyi jo lomaviikon alkumetreillä ylihumalaiseen, ja sittemmin usein sammuneeseenkin poikakaveriinsa. Naitiin Pian kanssa monesti sen helteisen viikon aikana. Reippaat otteeni, sekä kiinnijäämisen riski sai sen tytön todella nauttimaan…

 3. Nazca says:

  Ei nyt kovin paljoa alistamista tai dominointia kuten tagit antavat ymmärtää ja kuka petti ja ketä. Muutoin ihan kiva tarina, jatkoa odotellessa.

  • marshalll says:

   Kiitos palautteesta! Tämä oli eka novellini enkä oikein tiennyt mitkä tagit sopisivat tarinalle. Jatkan harjoittelua;)

Kommentoi

top