search
top

Pitkän päivän ilta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Suoraa palautetta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen: laatikonpohjalla@outlook.com -L

Varmistin vielä oven lukituksen ennen kuin huokaisin syvään. “Voi vittu viimeinkin…” huokasin hiljaa ja vedin raikasta syysilmaa keuhkoihini. Perjantai. Aivan saatanan pitkä perjantai. Olin ollut neljän aikaan jo hyvällä mielellä lähdössä kotiin, kun eräs asiakas oli paukannut tuohtuneena sisään meuhkaamaan jostain kollegan tekemästä virheestä. Seuraavat kolme tuntia olin selvitellyt tämän asiakkaan väärinymmärrystä ja yrittänyt korjata asiakkaan itse aiheuttamat vahingot. Lähellä kotia vilkaisin puhelimesta kelloa, kun huomasin vaimolta tulleen viestin. “Lapset nukkumassa, kaljat kylmässä. Tilataan illemmalla pitsaa.” Hymyilin ilahtuneena vaimoni viestille, ja vastasin siihen suukottavalla emojilla sekä viestillä “Oot niin paras!”. Viesti kuittautui heti luetuksi, ja vastaukseksi sain kuvan jossa näkyi verkkopuvun verhoamat vaimoni sääret. Saateviesti sai karistettua kaiken stressin ja väsymyksen, sekä hieman lisää vauhtia askeleisiin; “Isin peppulutka odottaa.”

Eteisessä heitin salkun ja takin lattialle, suunnaten siitä kengät jalassa läpi hämärän olohuoneen suoraan makkariimme. Kynttilät lepattivat lämpimästi huoneen perällä, ja suurella sängyllä lepäsi vatsallaan ihana, upea vaimoni mukamas kirjaa lukemassa. Musta verkko ja pitsi peitti rouvani varpaista olkapäille, haarakiilan paljastaessa hieman tyrkyllään odottavaa peppua. Kävin polvilleni sängyn reunalle alkaen hivelemään vaimoni peppua ja reisiä. “Hei rakas” vaimo kuiskasi ja sulki kirjansa. Kävin vaimoni vierelle makaamaan edelleen peppua hivellen. “Lapset nukkuu?” kysyin ja hivutin sormeni vaimoni jalkojen väliin kiusaamaan häpyä. “Mhyy” vaimo huokasi samalla nyökäten, kääntyen sitten kyljelleen päin minua. Painoin käteni takaisin avattujen haarojen väliin raottaen hieman häpyhuulia. Nautinnollinen huokaus karkasi vaimoni huulilta kun painoin sormeni hänen sisäänsä. “Mikäs kiimainen pikku lutka täällä on pillu märkänä?” kuiskasin ja siirsin verkkopukua sivuun toisen rinnan päältä, alkaen kielelläni pyöritellä nöpöttävää nänniä. “Isin oma peppulutka” vaimoni huokaisi ja siveli niskaani. Sormetin häntä rauhallisesti, hyväillen ja kiusaten, välillä nänniä näykäten. “Haluaako lutka isin kullia peppuunsa?” kuiskasin ja sormetin hieman lujempaa. “Haluaa rakas!” vaimo voihkaisi kun näykkäisin rintaa vaativammin.

Laskeuduin sängyllä hieman alemmas ja avasin vaimon jalkoja leveämmälle. “Kerro kuinka kovasti haluat isin kullia” murahdin ennen kuin painoin suuni vasten kiimaista pillua. Vaimoni alkoi ynistä tyytyväisenä ja joutui todella tekemään töitä että sai sanottua jotain hiljaisen voihkeensa välistä. “Paljon rakas! Lutka haluaa isin kullia, isin ihanaa isoa kullia. Haluan että isi nussii oman lutkan peppua, että isi käskee lutkan tyydyttää kaikki isin tarpeet!” vaimoni voihki kiimaisena ja aivan valmiina antautumaan vietäväkseni. “Hyvä tyttö” murahdin ja nousin sängystä. “Lutka vie isin vaatteet pyykkiin ja laittaa voileivän ja oluen valmiiksi” komensin heitellessäni loppuja vaatteita lattialle. Vaimo nousi kuuliaisesti nyökäten sängystä ja keräili peppuaan esitellen vaatteeni mukaansa. Painuin nopeaan suihkuun ja myhäilin tyytyväisenä tämän illan käännettä. Olin odottanut että saisin töistä päästyäni juoda rauhassa yhden oluen ja katsoa vaikka vaimo kainalossa elokuvaa, mutta ihan kelpo ilta tästäkin taitaisi tulla. Olimme vaimon kanssa olleet yhdessä jo reilun kymmenen vuotta, mutta ihan mukavasti saimme pidettyä parisuhdetta yllä vaikka arki pyöri kahden pienen lapsen ympärillä.

Suihkun jälkeen kävelin pyyhe lanteillani olohuoneeseen, jossa vaimo oli sytyttänyt muutamia kynttilöitä. Se istui sohvan reunalla ja hymyili minulle, voileivän ja tuopin odottaessa pöydällä. Istuin sohvalle vaimon vierelle ja vedin hänet hetkeksi kainalooni. “Oletpas sä ollut täällä kiltti ja ahkera tyttö” kuiskasin ja silitin hänen hiuksiaan. “Niin mä yritän rakas” vaimoni vastasi ja katsoi minua sillä ihanan alistuneella katseella joka näihin iltoihin kuului. “Hyvä tyttö” sanoin ja suukotin hellästi hänen huuliaan, ennen kuin jatkoin; “nyt sä voisit pitää isiä vähän hyvänä sen aikaa kun isi syö, niin isi jaksaa sitten nussia omaa lutkaa.” Vaimo nousi ylös, ojensi minulle oluttuopin ja voileivän käyden sitten polvilleen eteeni. Kiltisti se avasi pyyhkeen ympäriltäni ja tarttui sitten kovaan kulliini alkaen ensin hyväillä sitä käsillään. Hetken hyväilystä nautittuani tartuin vaimoni hiuksiin ja painoin hänen suunsa kullini ympärille. Määrätietoisesti vaimo alkoi imeä kulliani, minun ohjatessa hiuksista hänen tahtiaan. “Itseasiassa” keskeytin ja vedin vaimoni irti kullistani. “Lutka voisikin hakea ensin jotain valmistelemaan lutkaa isiä varten” sanoin ja vaimoni nyökkäsi noustessaan ylös. Hän poistui hetkeksi makuuhuoneeseen ja palasi takaisin kädessään liukkarituubi sekä pieni anaalitappi. “Ei” sanoin ja vaimoni pysähtyi. “Vaan se punainen” jatkoin ja vaimo kääntyi hieman hitaammin takaisin makuuhuoneeseen. Pian se palasi mukanaan huomattavasti isompi tappi, joka oli paksuimmasta kohdasta kullini paksuinen. Nyökkäsin ja vaimo ojensi tuomisensa minulle, käyden kiltisti vierelleni polvilleen peppu pystyssä.

Hetken aikaa silitin ja hyväilin vaimoni pyöreitä pakaroita, hivellen ohimennen myös peppureikää. Vaimoni jännitti aina anaaliseksiä, mutta tiesi että pitäisin omasta peppulutkastani hyvää huolta. Niinpä kävin hänen taakseen ja aloin kullillani hieroa hänen häpyään painumatta kuitenkaan vielä sisään. Märkä pillu litisi kun pyörittelin kulliani huulilla, ja vaimo hieroi kiimaista vittuaan vasten kulliani. “Onko lutka oikein kiltisti jos lutka saa isin kullia sisäänsä?” “On rakas, oikein kiltisti!” vaimo voihkaisi heti niin kiimaisella äänellä että tiesin saavani tänään ihan mitä ikinä haluan. Puristin tuubista liukkaria vaimon pepulle alkaen hieromaan sitä peukalollani samalla kun painoin kullini vaimoni kiimasta märkään pilluun. Vaimo ynisi tyytyväisenä kun rauhallisesti keinutin kulliani hänen sisällään. “Isi rakastaa lutkan pillua, ja lutkan ihanaa tiukkaa persettä” murisin samalla kun varovasti sormellani painelin peppua alkaen rauhallisesti upottaa sormeani hänen anukseensa. Vaimo huokaisi tavallista syvempään sormen liukuessa peppuun, mutta jatkoi tyytyväistä yninää kun aloin liikuttaa sormeani pepussa samaan tahtiin kun upotin kulliani häneen. “Hyvä pikku lutka, isin kiltti pikku lutka” huokaisin kun painoin toisenkin sormen hänen peppuunsa.

Hetken aikaa tuota ihanaa peppua sormetettuani otin punaisen tapin ja liukastin sen valmiiksi. Hitaasti aloin painaa paksunevaa tappia vaimoni anukseen, edelleen rauhallisesti kulliani hänen pillunsa työnnellen. “Voi isi varovasti…” vaimoni voihkaisi alistuneella lutkan äänellä, mutta vaikeni kun tappin paksuin osa muljahti sisälle ja tappi oli paikoillaan. “Kiltti peppulutka sai isiltä lelun peppuunsa. Onko lutka kiitollinen lelustaan?” kysyin liikutellessani tappia hieman paikoillaan. “On rakas, tykkääkö isi kun lutkalla on lelu pepussaan?” vaimo kysyi samalla kun vetäydyin pois hänen sisältään, käyden sitten itse takaisin istumaan sohvalle. “Isi tykkää kun lutka valmistelee peppuaan isiä varten. Nyt lutka saa jatkaa isin hyväilyä” komensin, ja asettauduin sohvalle mukavan rentoon asentoon. Samalla kun söin minulle tehdyn voileivän ja nautiskelin kylmää kaljaa, vaimo kuuliaisesti lutkutti kulliani juuri sopivasti välillä kiusaten ja hetkittäin himmaillen, etten vahingossa nauttisi jo liikaa. Kun eväät oli nautittu taputin reisiäni ja kutsuin vaimon syliini. Kuuliaisesti vaimo kipusi syliini, ja rauhallisesti laskeutui kullilleni jonka ohjasin takaisin hänen sisäänsä. “Oi rakas, isin kulli on niin ihana…” vaimo huokasi silmät suljettuina hieroessaan itseään syliäni vasten. Sivelin verkon peittämiä kylkiä ja lantiota, ja nautin katsellessani kuinka tuo ihana olento keinui sylissäni. Vaimoni oli maailman upein näky, ja nautin suunnattomasti katsella kuinka hän nautti. Nousin hieman pystympään ja puristin kämmeneni vaimon pakaroille. Ne oli täyteläiset ja pyöreät, ja kohta saisin upottaa kulliani niiden väliin. “Oi isi…” vaimo huokaisi kun tartuin tappiin, pidellen sitä sitten paikoillaan niin että vaimon ratsastaessa kullillani myös tappi seilasi peppureiällä. “Voi isi…” vaimo voihkaisi uudelleen liikutellen itseään jo nopeammin sylissäni. Hänen ihana pillunsa kullillani ja voihke korvissani alkoi kerätä paineita minullekin, jotain vetäisin tapin pois pepusta ja komensin lutkan makuuhuoneeseen.

“Lutka nuolee isin puhtaaksi pillulimoistaan, ja liukastaa isin sitten valmiiksi lutkan peppua varten!” murahdin ja painoin vaimon polvilleen makuuhuoneen lattialle. Kiltisti se alkoi nuolla kulliani, ja lutkutettuaan aikansa ojensin hänelle liukkarin. Vaimon valellessa liukkaria huomasin kuinka hän oli varannut muutamia leluja valmiiksi yöpöydälle. Kiltti tyttö. Komensin vaimoni sänkyyn kontalleen käyden itse hänen taakseen. Läimäisin kämmenelläni pari napakkaa iskua vaimoa pakaralle saaden hänet parahtamaan hiljaa. Vittu että rakastin tuota naista joka perse pystyssä odotti minua. “Haluaako lutka kullia perseeseen?” kysyin hivellen hellästi selkää ja pakaroita. “Kyllä rakas haluan, haluan oikein kovasti” vaimo vastasi kuuliaisesti ja huokaisi kun työnsin taas pari sormea peppuun seikkailemaan. “Lutkahan onkin oikein erityisen kiimainen pikku narttu tänään” kuiskasin kun toisella kädelläni hieroin märkänä litisevää pillua. “Voi lutka haluaa isin kullia niin kovasti” vaimoni ynisi, mutta parkaisi ja painautui vasten sänkyä kun nopeasti vedin sormet pois pepusta ja läimäytin häntä pakaralle lujaa.

“Ai lutka haluaa isin kullia? Sitäkö varten isin kulli on, että sillä tyydytetään tuollaisten kiimaisten narttujen haluja?” murisin ja tartuin vaimoni hiuksiin kiskoen niistä päätä taaksepäin. “Oih ei… Ei tietenkään…” vaimo vaikeroi kun painauduin häntä vasten ja kiedoin käteni hänen kaulalleen. “Mitäs ne lutkat sitten oikein tekee?” murisin vaimoni korvaan hänen haukkoessa henkeään otteessani. “Tyydyttää… isäntää…” hän vaikeroi ja veti raskaasti henkeä irroittaessani otteen kaulalta. Nousin takaisin hänen taakseen ja kovin ottein kiskoin hänet lantiolta takaisin kontalleen tarttuen vielä uudelleen hänen hiuksiinsa. “Ja lutka muistaakin sen!” karjaisin läimiessäni häntä kämmenellä pakaroille, pidellen samalla hiuksista niin ettei hän päässyt karkaamaan.

“Ja nyt isille sitä persettä!” karjaisin lopetettuani läimimisen ja annoin vaimoni asettua eteeni. “Isi saa nussia sen lutkaa” vaimo kuiskasi tarjoten minulle persettään, ja samalla otin yöpöydältä pienen klitoriskiihottimen jonka annoin vaimolleni. “Kiitos rakas” hän kuiskasi ja hiljainen surina kantautui korviini kun asetin kyrpäni hänen pepulleen. Kun aloin rauhallisesti painaa kulliani hänen sisäänsä tunsin hiljaisen värinän jonka kiihotin sai aikaan. Se rentoutti vaimoani, ja sain painua rauhallisesti koko vartta myöten hänen suoleensa. “Hyvä tyttö…” huokaisin tyytyväisenä aloittaessani rauhallisesti pumppaamaan kulliani tuohon tiukkaan perseeseen. Vaimo alkoi ynähdellä nautinnollisesti, joten tiesin että saisin alkaa nussimaan häntä lujempaa. “Isin kiltti peppulutka… Isin oma pikku narttu…” huokailin naintini lomassa vaimon voihkiessa nimeäni.

Aikani tuota ihanaa persettä jyskytettyäni voihke alkoi kiihtyä, ja tiesin että vaimoni laukeaisi pian. Pysähdyin, ja samalla myös kiihotin siirtyi pois vaimoni hävyltä. Hymyilin tyytyväisenä, tätä olimme harjoitelleet. Hänellä oli lupa hyväillä itseään leluilla vain silloin kun minä nain. “Hyvä tyttö, sustahan on tullut oikein kelpo lutka” sanoin ja silitin pakaroita samalla kun vedin kullini ulos ja siirryin itse sängylle makaamaan. “Isillä oli pitkä ja raskas päivä tänään, ja lutka näyttäisi varmaan oikein mukavalta istuessaan isin kullilla” sanoin ja taputin reisiäni vaimon kiivetessä kuuliaisesti päälleni. Huokasimme molemmat kun kullini painui takaisin vaimoni perseeseen, ja tyytyväisenä suljin silmäni nauttien hetken kyydistä. Isot rinnat pompahtelivat edessäni kun avasin silmäni ja tunsin paineen kullillani alkavan kasvaa. Laskin käteni vaimon reisille merkiksi pysähtymiselle, ja kurotin pöydältä dildon.

Pyytämättä vaimoni nousi hieman ylemmäs niin että sain ujutettua dildon märkänä valuvaan pilluun. Syvä huokaus karkasi vaimoni huulilta hänen laskeutuessa takaisin vasten minua, kullini painuessa peppuun ja dildon pilluun. “Oi isi…” vaimo huokaisi kun napsautin klitorskiihottimen päälle ja painoin vasten turvonnutta klittaa. Hän keinui pienellä liikkeellä sylissäni hieroen itseään vasten värisevää lelua, kullini ja dildon litistessä hänen sisällään. “Lutka muistaa että lutkalla ei ole vielä lupaa laueta” kuiskasin ja vaimo nyökytti posket punoittaen päätään. “Voi isi niin haluaisin…” hän huokaisi kohta, saaden napakan läimäisyn rinnalleen. Vaimo uikutti, mutta hieroi itseään edelleen vasten lelua. Oli ihanaa nähdä kuinka hän nautti, mutta ehkä vielä hieman ihanampaa oli nähdä kuinka hän voihkaisi aina kämmeneni osuessa nyt jo punaisena helottavalle rinnalle. “Nussi mua lutka!” komensin ja siirsin värisevän kiihottimen hetkeksi sivuun. “Oi kyllä isi…” vaimo voihkaisi ja alkoi raivokkaan ratsastuksen viedäkseen minut taivaaseen. “Mmm, hyvä lutka, just noin… Kiltti tyttö…” huokailin paineen kasvaessa ja siirsin lelun takaisin vaimoni hävylle surisemaan. Kiimainen voihkinta täytti huoneen ja suljin silmäni karjaisten valtavan paineen purkautuessa minua lypsävään suoleen. Vielä muutaman vedon verran tuo ihana peppu imi kulliani, kunnes kuiskasin “laukea vaan” ja vaimo painoi itsensä syliini vasten värisevää lelua ja laukesi nautinnollisesti voihkien.

Vaipuneena hän siirsi lelunsa syrjään ja lysähti uupuneena nojaamaan käsillään rintaani. Silittelin hiuksia sivuun hikiseltä otsalta ja silitin hänen poskeaan. “Hei rakas” hän naurahti hengästyneenä ja suukotti nopeasti kättäni. “Hei rakas” kuiskasin hymyillen takaisin ja jatkoin “sä olet ihan täydellinen.” Vaimoani hymyilytti ja hän huokasi vielä kerran ennen kuin nyökkäsi päällään sivuun ja kiepautin hänet alleni. “Ja nää sun tissit on aivan täydelliset” murisin ja suukotin rintoja vetäytyessäni ulos hänestä. “Ja sun pillu on aivan täydellinen, ja sun ihana perse on aivan täydellinen…” kuiskailin kun suukottelin vatsaa ja vedin myös dildon pois märästä pillusta. “Sä oot ihan hullu, ja jos luulet että noilla sun kehuillas saat tätä herkkua joka viikko niin huti menee” vaimo nauroi ja kiepahti ylös sängyltä keinutellen ohi minusta. Läimäytin häntä vielä takapuolelle saaden hänet kiljaisemaan ja nauramaan. “Isi saa lutkan persettä aina kun haluaa, ja nyt ala tilata sitä pitsaa!”

Yksi kommentti viestissä: “Pitkän päivän ilta”

  1. jasser says:

    Pintapuolista kerrontaa.

Kommentoi

top