search
top

Herään unesta todellisuuteen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Tilanne oli vaivaannuttava. Hotelli oli mokannut, ja me jouduttiin ottamaan Karin, mun pomon, kanssa yhteinen huone. Kari oli ihan mukava tyyppi, mutta tuntui tosi oudolta, että nukuttais samassa huoneessa. Työmatka oli kuitenkin ollut uuvuttava, eikä me jaksettu tapella kovin pitkään respan kanssa. Lopulta oli vaan tyydyttävä kohtaloon.

Kävelin Karin perässä hotellin pitkää käytävää ja mietin, mitä tästäkin tulee. Kuitenkin jo huoneen ovelta näki, että se oli aika tilava. Kyllä sinne pari aikuista mahtui ihan siveellisesti samaan tilaan. Eipä siinä siis mitään, huokasin. Mä sain sängyn, ja Kari meni sohvalle nukkumaan. Vaihdettiin vaatteet vuorotellen vessassa ja kaaduttiin rättiväsyneinä omille sijoillemme. Mä luulen, että me molemmat nukahdettiin heti kun vaan päästiin makuulle. Ei siinä paljon jaksanut murehtia mitään.

Ehkä reissu-uupumuksen ja stressaavan päivän vuoksi nukuin silti levottomasti. En yleensä näe lainkaan unia, saatikka eroottisia unia. Tänä yönä uneksin kuitenkin senkin edestä. Tää oli jotain ihan uutta.

 

Unessa olen laivalla tanssimassa ja pitämässä hauskaa. Musiikki soi, liikun vapautuneesti. Tanssilava on täynnä komeita miehiä, joihin kietoudun vuoron perään. Vaihdan paria jatkuvasti, ja tarraudun koko ajan lähemmin ja kiihkeämmin uuteen mieheen. Suutelen suuta ja paljasta rintaa. Puristan pakaroista, ja mua hyväillään musiikin tahtiin joka puolelta. Kädet kulkevat mun selällä, olkapäillä ja luiskahtavat joskus sisäreisille tai rinnoille. Liikun kuin transsissa ja koko maailma tuntuu ihanalta.

Yhtäkkiä vahvat kädet kiskaisee mut irti tanssista. Ne painaa mut maha edellä lavan kaidetta vasten. Kumarrun eteenpäin. Takanani olevan miehen kädet nostavat mekon ylös. Mulla ei ole pikkareita, joten kaikki on esillä. Kaikki lavalla olevat voivat nähdä mun pepun ja jalkojen välistä paljaan pillun. En vastustele vaan työnnän peppua ylös paremmin näkyville ja kohti takana olevaa miestä. Kädet tarttuvat lujasti pakaroihin ja tunnen, miten kulli alkaa työntyä mun sisään.

Kyrpä ikään kuin avaa mut. Se levittää mua sisältä. Mun liha vastustaa, mutta mun ruumiin on pakko taipua miehen lihan ympärillä.

Mies aloittaa rytmikkään työntelyn. Voihkin, kun tahti kiihtyy. Kyrpä kasvaa mun sisällä ja kovettuu entisestään. Siitä tulee isompi ja isompi. Se täyttää mut kokonaan. Se kiskaistaan pois ja survotaan takaisin sisään. Ja mä oon taas ihan täynnä. Ulos ja sisään.

Sitten mies laukeaa mun sisään. Tunnen miten lämmin sperma syöksyy syvälle pilluun. Puristan kaidetta rystyset valkoisena ja haukon henkeä. Kyrpä vedetään pois, nyt lopullisesti. Mä jään valumaan spermaa kaidetta vasten.

Mies lähtee. Mutta toinen tulee heti tilalle. Se tarttuu lantioista. Mitään kysymättä se työntyy mun sisääni. Olen taas aivan täynnä miestä. Tämä tuntuu vielä vahvemmalta, kovemmalta ja isommalta. Voiko mikään olla näin ihanaa? Mies ottaa mut kaidetta vasten lupaa kysymättä. Se haluaa vaan panna mua. Ja mä antaudun.

Ja sitten mies laukeaa mun sisään. Lähtee. Ja uusi tulee tilalle. Taas olen täynnä kivikovaa lihaa. Ja spermaa.

Miehet vaihtuvat, ja joka kerta olen täydempi ja joka kerta saan spermaa sisääni. Ja joka kerralla olen lähempänä huippua. Tunnen miten tuli syttyy mun mahassa ja leviää koko ruumiiseen. Meinaan räjähtää. Huudan ihan villinä: ”Pankaa mua, pankaa mua! Mä haluun kyrpää! Mä haluun spermaa!”

 

Heräsin omaan huutooni, jonka olin ilmeisesti oikeastikin kirkunut tosi lujaa. Olin hämilläni ja mua hävetti aivan hirveesti. Herran jumala, olinko tosiaan huutanut ääneen? Kauhuissani vilkaisin äkkiä, ettei jokusen metrin päässä makaava Kari vain ollut herännyt. Ei se ollut. Huokaisin syvään helpotuksesta.

Mutta unessa olin ollut jättimäisen orgasmin partaalla. Tajusin olevani vieläkin aivan villinä kiimasta. Kokeilin jalkoväliä yömekon alta, ja toden totta, olin litimärkä! Aivan kuin unen sperma valusi vieläkin mun sisältä.

Mistä ihmeestä tollainen törky oli tullut mun mieleen? En mä antanut itseni koskaan fantasioida mitään tollasta. Olin ihan tavallinen nainen. Miettiessäni kuljetin sormiani hajamielisesti häpykummullani, ikään kuin salaa itseltäni. Säpsähdin kun tajusin mitä olin tekemässä. Mutta eihän siinä mitään pahaa ollut. Kyllähän sitä saa itseään kosketella.

Annoin himolle periksi, ja aloin hyväilin itseäni ihan kunnolla. Se tuntui paremmalta kuin aikoihin. Kuljetin sormeani häpyhuulilla ja klitoriksella. Työnsin sormen sisälleni. Sivelin, silitin, hellin ja runkkasin pilluani. Aloin vatkata niin että litinä vaan kuului. Aloin taas tulla.

Mutta ennen kaikkea halusin kyrpää. Kovaa, vahvaa kyrpää sisääni niin kuin unessa. Omat sormet alkoivat tuntua turhilta kunnon lihanpalan rinnalla.

Katselin sohvalla nukkuvaa Karia samalla kun koskettelin pilluani taas rauhallisemmin. Kuljetin katsettani miehen päästä alaspäin samalla kun kuljetin sormiani häpyhuulillani. Kari oli iso ja ihan komea mies. Ja siinä se makasi selällään mun lähellä. Pyöräytin sormen päälläni klitorista. Peitto oli pudonnut lattialle. Yöshortseissa näkyi houkutteleva kumpu, johon mun katse nauliintui. En saanut silmiäni siitä enää irti. Levitin toisella kädellä häpyhuuliani ja hyväilin klitoristani toisella. Tuijotin suoraan miehen haaroväliin.

En kuitenkaan jatkanut pitkään, vaan lopetin puuhani sängyllä ja hiivin sohvan luokse. Purin huulta ja katsoin kohoumaa miehen shortseissa. Ei kai siinä kai mitään pahaa ole jos vähän katsoo, eihän, jos vain katsoo, vakuuttelin itselleni. Mutta en enää oikein uskonut omia vakuuttelujani. En olisi ikimaailmassa uskonut tekeväni mitään sellaista, en ainakaan meneväni katselua pidemmälle.

Mä olin ihan normaali nainen, enkä mikään nymfomaani, sanoin itselleni ja olin jo menossa takaisin sohvalle. En kuitenkaan pystynyt irtautumaan ja vastustamaan palavaa kiimaa, joka kupli mun sisälläni ja sumensi järjenjuoksun. Enemmän kuin mitään maailmassa halusin nähdä tuon kyrvän. Halusin koskea siihen. Halusin hyväillä sitä. Halusin maistaa sitä.

Tein päätöksen. Saatana, menköön kaikki vaikka helvettiin, kerran tässä vaan eletään.

Aloin hyvin varovasti hivuttaa shortseja alaspäin. Kari tuntui nukkuvan syvää unta eikä reagoinut mitenkään toimintaani. Vähitellen sain housut niin alas, että kyrpä tuli esiin. Se oli ihan tavallinen, jopa pienen näköinen kalu. Olin ehkä vähän pettynyt, mutta löysänähän ne on usein pieniä, ajattelin, ja aloin silittää sitä hitaasti ja lempeästi. Silitin sitä ylhäältä alas hitain vedoin.

Hellin elintä ehkä enemmän kiinnostuneena kuin kiihottuneena, ja kyrpä alkoikin pian elää mun käsittelyssä. Vähitellen se kasvoi isommaksi, ja otin siitä hyvän otteen. Edelleenkin aivan hitaasti vedellen aloin runkata sitä hellästi. Yhä se vain kasvoi. Otin jo molemmin käsin kiinni ja livoin huuliani, kun näin kalun kasvojeni edessä. Nyt se näytti jo isolta!

Menin polvilleni sohvan reunalle, jotta sain pää aivan Karin haaroihin. Työnsin kielen ulos ja aloin nuolla kyrvän vartta. Kari äännähti vähän mutta ei tuntunut vieläkään heräävän. Enkä jaksanut enää välittääkään. Näin edessäni vain tuon mahtavan paalun. Nuolin kovaa kyrpää ja runkkasin sitä toisella kädellä. Toisen käden vein takaisin haaroihini ja sujautin sisään pilluun.

Otin terskan suuhuni ja aloin imen sitä kiihkeästi. Imin terskaa ja vartta innokkaasti aika syvältä samalla runkaten itseäni jo tosi kovaa. Miten hyvältä voi tuntuakaan sormettaa itseään samalla kun imee isoa kullia. Miten mä vasta nyt sen tajusin? Kliimaksi teki tuloaan, ja kovensin tahtia. Imin kyrpää yhä kovempaa ja työnsin sormia sisääni nopeammin.

 

Kädet tarttuivat mun hiuksiin. Ne painoivat mun päätä alaspäin. En meinannut saada enää henkeä kun valtavalta tuntuva kalu tunkeutui mun kurkkuun. Sillä hetkellä ikään kuin havahduin unesta. Mitä helvettiä mä olin tekemässä? Miten mä olin siihen joutunut? Siinä mä olin kontillani mun pomon haaroissa kyrpä suussa. Ihan itse olin siihen mennyt, ja nyt mä jäin kirjaimellisesti kiinni.

Kädet alkoivat vedellä mun päätäni edes takaisin, enkä pystynyt estelemään mitenkään. Ne pitivät tiukasti kiinni ja mies pani mua suoraan kurkkuun. En saanut henkeä. Pakokauhu alkoi nousta. Muna tuli suuhun väkivaltaisesti. Halusin huutaa ja riuhtaista itseni pois, mutta en pystynyt. Kädet olivat vahvat ja ne oli ottaneet musta täyden vallan. Olin kuin hiiri, joka on mennyt herkkupalan perässä loukkoon. Olin työntänyt pääni ansaan ja siinä mä nyt pyristelin.

Happi alkoi loppua. Olin jo todella peloissani. Olin noiden käsien kahlitsemana, ja ne voisi vaikka tapaa mut siihen. Mitä mulle käy?

 

Sitten yhtä yllättäen kuin tukehduttaminen oli alkanut, se loppui. Toinen käsi tarttui kovaa mun hiuksiin ja heitti mut lattialle. Putosin kyljelleni kokolattiamatolle. Sain taas henkeä. Imin ilmaa sisääni kuin kala kuivalla maalla.

Makasin lattialla löysänä kuin rätti, mutta en ehtinyt pitkään hengähtää kun miesääni käsi: ”Kontillesi!”

Jotenkin mieleeni ei edes juolahtanut vastustella. Nousin polvieni ja käsieni varaan nelinkontin. Koska olin itse vienyt itseni siihen tilanteeseen, musta tuntui, että mun oli toteltava tuota ääntä. Mies oli saanut mut satimeen, ja rimpuilu vaan pahentaisi tilannetta. Mä oon näyttänyt mun todellisen luonteen. Mies oli nähnyt, millainen todella olen, eikä sitä voinut enää peittää.

”Perse ylös, rinta lattiaan!” mies käski.

Ja minä tottelin. Laskin kasvot aivan kiinni lattiaan. Maton karkea pinta painautui nännejä ja polvieni ihoa vasten epämukavasti, mutta en välittänyt vaan painoin rinnat niin alas kuin sain. Samalla nostin persettä ylös ja avasin vähän jalkoja. Yömekko nousi perseen päälle. Niin kuin unessani paljastin märkänä valuvan pilluni miehen katseltavaksi. Purin huultani ja jäin odottamaan.

Piinaavat hetket matelivat eteenpäin, kun mitään ei tapahtunut. Kuulin vain raskaan hengityksen takanani, kuin joku peto olisi tarkkaillut saalistaan. Mies vain seisoi siinä ja tuijotti minua. Olin alistunut miehen halun kohteeksi. Tunsin katseen tutkivan ja raiskaavan mua jokaisesta paikasta. Se oli uskomattoman irstasta. Halveksin itseäni. Mutta samalla, mitä pidempää tarjosin persettäni, sitä kiimaisemmaksi tulin. Rukoilin mielessäni, että saisin sen herkullisen kyrvän, jota olin jo saanut vähän maistaa, sisääni.

En kestänyt pitkään, vaan anelin kuiskaten: ”Ole kiltti, pane mua. Mä tarviin kyrpää.” Yritin työntää pilluani ja persettäni miestä kohti vielä lisää. Mutta mies vain tuijotti.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen tunsin käden pakarallani. Vingahdin hiljaa jo tästä pienestä kosketuksesta. Toinenkin käsi laskeutui perseelleni, ja ne alkoivat yhdessä hieroa mua joka puolelta, pakaroilta, selästä, sisäreisiltä ja pillun päältä.

Hierominen, koskettelu ja antautuminen vievät mua aina vaan pahempaan kiimaan. Mun oli päästävä laukeamaan. Mun oli saatava jotain sisääni. Kädet jatkoivat työtään, ja mä uikutin hiljaa: ”Ole niin kiltti, pane mua, pane mua. Mä rukeilen.”

Onneksi mies meni lopulta pidemmälle. Toinen käsi hyväili mun klitorista, ja toisen käden sormet työntyivät sisään kosketellen g-pistettä. Ulisin kuin mielipuoli. Sisällä olevien sormien tahti kiihtyi, ja samoin räjähdys mun sisällä. Laukesin kovaa. Huusin täyttä kurkkua. Koko mun ruumis tärisi.

Mutta mies ei päästänyt mua otteestaan vaan piti mut kontillaan. Jotain kovaa työntyi vasten mun orgasmista edelleen sykkivää pilluani. Kalu tunkeutui mun sisääni. Olin onneksi niin märkä, että kyrpä sai hyvän voitelun. Olisin varmaan repeytynyt kappaleiksi muuten.

Aivan kuin unessani, vahvat kädet tarttuivat mun pakaroihin ja puristivat kovaa. Kivikova kyrpä tuli mun sisään. Aiemman orgasmin huippu oli tuskin ohi, ja olin tosi herkkänä. Tunsin vaginassani tuskallisen tarkasti, miten kalu levitti sitä. Mutta kyrpä ei mun tuskasta välittänyt, vaan veti sisään ja ulos yhä vain kovempaa. Se satutti mua sisältä mutta ehkä juuri sen takia se tuntui vielä paremmalta kuin aiempi hellempi hyväily.

Himon sokaisema peto pani mua kuin eläintä. Ja olinhan mä eläin, viettieni ajama pikku eläin anomassa pedon kyrpää ja spermaa sisääni. Mies otti minut ja mä vikisin ja alistuin. Se sattui, mutta juuri sitä mä halusin.

Väkivaltainen kalu nostatti mut taas huipulle. Ja tää oli edellistä paljon korkeemmalla. Olin jäänyt ansaan. Peto oli napannut mut. Musta tuntui että olin pelkkä perse ja pillu, joka ahnaasti imi sisäänsä, mitä sille syötettiin. Mun koko tietoisuus oli tiivistynyt mun vittuun, jota käsiteltiin armottomasti. Joka työnnöllä musta tuntui, ettei kyrpä mahtuisi sisään. Joka työnnöllä tunsin meneväni riekaleiksi. Se oli kaameaa ja ihanaa.

”Kyllä, kyllä! Laukee mun sisään!” huusin täyttä kurkkua. Mies urahti, ja työntyi vielä kerran syvemmälle kuin aiemmin. Kalu sykki mun sisälläni ja ampui spermat sisuksiini.

Räjähdys täytti mun tajunnan. Rojahdin lattialle enkä ajatellut muuta kuin sykkivää pilluani. Läähätin ja tärisin. Kuumat aallot kävivät läpi koko ruumiiin. Itkin hiljaa kivusta ja nautinnosta. Sitten jäin vain makaamaan lattialle.

 

Aamulla heräsin sängyltä. Kari oli jo jalkeilla ja huikkasi iloisesti, että kahvi on valmiina. Yön tapahtumat mielessä pyörien nousin hämilläni ja luikin äkkiä vessaan suihkuun ja vaihtamaan päivävaatteet.

Kari hymyili tavalliseen tapaansa ja jutteli niitä näitä. Tänään lähdettäisiin taas kotiin, ja oli jo vähän kiire lentokentälle. Oli perjantai joten viikonloppukin teki tuloaan. Se oli luojan lykky, sillä mä tosiaan tarvitsin pari päivää lomaa. Alapää oli tulessa enkä mä pystyis pariin päivään tekeen muuta kuin makaan sohvalla.

Olin varmaankin aika vähäpuheinen, ja yritin sivusilmällä vilkuilla näkyisikö Karissa mitään merkkejä viimeyöstä. Mies vaikutti kuitenkin ihan tavalliselta. Ei merkkiäkään pedosta, jonka olin tuntenut sisälläni. Ehkä yö jäisi yöksi, eikä siihen koskaan tarvitsisi palata. Rukoilin mielessäni, että näin olisi.

Oltiin pakattu laukut ja tarkastettiin, ettei huoneeseen unohtunut mitään. Kari oli jo menossa ovesta ulos, kun se katsahti muhun. Hetken mittailtuaan se sanoi: ”Hei kuule, sun kannattaa varmaan tehdä noille polvilles jotain, ettei kaikki nää millanen nainen sä oot. Mä meen edeltä, jos haluut vielä vaihtaa ittelles vaikka housut.”

Ovi pamahti kiinni pomon perässä ja mä jäin katsomaan itseäni peilistä. En ollut edes huomannut, mutta mun polvet oli tosiaan verillä. Ruhjeet ja haavat olivat rajun näköiset, eikä niitä voinut olla huomaamatta. Karhea kokolattiamatto oli rikkonut ihon, kun olin polvillani ottanut kyrpää sisääni. Ties kuinka pitkään olin ollut kontillani.

Peilistä mua katsoi siististi pukeutunut sihteeri, josta kuitenkin näki heti kuinka kiimainen se oli: nuori nainen, joka oli valmis käymään polvilleen miehen kalun eteen, valmis tekeem nitä vain että saa kyrvän sisäänsä. Huomasin punastuvani kun katselin tuota naista. Irstas näky hävetti mua. Miten ihmiset katsoisivat naista ja miettisivät mielessään, mitä se oli tehnyt. Jokainen vastaantulija tietäis, että se on lutka.

Häpeän ja itsesyytösten takaa ajatus itsestäni peilin naisena kuitenkin kiihotti kutkuttavasti. Ehkä mä sitten olin lutka? Purin taas huulta, kun tuo kirpeä ajatus kulki mun päässä. En kai mä, normaali nainen…

Mutta jos lutkana oleminen tuntuu yhtä hyvältä kuin viime yö, niin ihan sama mitä muut ajattelee. Tein taas päätöksen.

En vaihtanut hametta housuun, vaan lähdin juuri sellaisena kuin olin.

3 kommenttia viestissä: “Herään unesta todellisuuteen”

  1. molempi parempi says:

    Olette molemmat todella mahtavia kirjoittajia 🙂 Tämä oli varmaan parasta mitä täällä olen lukenut. Seuraavaksi jotain yhtä hyvää, mutta erilaista .. jos siis tällainen nöyrä pyyntö.. Suuri kiitos jo tästäkin 🙂

  2. Kolli says:

    Avaan hotellihuoneeni oven, huoneenne ovi on avoinna vastapäätä. Etsit kynnyksellä jotain käsilaukustasi. Kaunis nuori nainen, seksikkään avonainen kaula-aukko kauluspaidassa ja polvet aivan hiertyneinä lyhyen hanmeen alla. Kohotat katseesi, isken Sulle hymyillen silmää. Tajuat Mun huomanneen polvesi! Pomosi meni edeltä, ja luulee Sun vaihtavan housuja. Kiihotut mielettömästi viipyilevästä katseestani vartalollasi, hetken mielijohteesta käännyt kynnyksellä ja kävelet hitaasti takaisin huoneeseesi. Heität käsilaukkusi sängylle, sen sisältö leviää osittain ryppyisille lakanoille. Menet suuren ikkunan eteen, ja kuulet Mun vetävän perässäni huoneenne oven kiinni. Nojaat kämmenilläsi ikkunapenkkiin, tajuat että vastapäisestä toimistotalosta on suora näköyhteys hotellihuoneeseen. Tunnet itsesi enemmän kuin lutkaksi, kun katselet ikkunasta ulos samalla lantiotasi taaemmas työntäen. Haluat kunnolla tuntemattoman kyrpää! Tulen mitään kyselemättä taaksesi. Kohotan lyhyen hameesi ja kiskaisen yhdellä liikkeellä pikkuhoususi puoleen reiteen. Kuulet Mun kehuvan kiinteää herkkupersettäsi paremmaksi, kuin edellisyön virolaisella huoralla oli. Housujen vetoketjut aukeaa, samalla kun toinen kämmeneni nauttii lantiosi ja perseesi kaarista. Lankattu kenkäni kopahtaa korkkarisi sisäpintaan, merkiksi että levitähän kiimainen narttu jalkojasi. Tunnet sormieni työntyvän kosteutta tihkuvan pillusi huulille, kuulet naurahduksen takaasi. Märkänä aamukiimasta kuin Serena! Vain sekunteja, ja keihästän Sut lujaa takaapäin. Syvät jäntevät työntöni ahmii tiukkaa märkää pilluasi. Nautit täysillä, miten himokasta puolipukeista aamupanoa saat tuntemattomalta ikkunan edessä. Voihkit vain kiimaisena pane Mua lujempaa, haluun kunnolla isoa kyrpää! Samalla mielikuva eilisillasta avautuu silmiesi eteen, miten kämmeneni taputteli virolaisen huoran farkkupersettä kun avasin hotellihuoneeni ovea. Katseemme kohtasi käytävällä, ja muistat yhä flirttaavan silmäniskuni Sulle. Kiimainen lutka sisälläsi nauttii, oot tän miehen eka pano virolaisen huoran jälkeen. Se kiihoittaa Sua hulluna, kuten ajatus että pomosi odottaa sihteeriään hotellin ala-aulassa. Vingut vain nai lujempaa, otsasi hangetessa viileää ikkunaruutua vasten. Nautit täysillä, miten kestävää isoa kyrpää saat heti aamusta tiukkaan märkään pilluusi…

Kommentoi

top