search
top

Viimeinen asiakas

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Kävelin kaupungilla ja silmiini pisti parturiliikkeen ilmoitus edullisesta miesten hiustenleikkauksesta. Edellisestä leikkauksesta olikin jo aikaa ja päätin, että hyppäisin parturin pukille samantien. Astuin sisään tyylikkäästi sisustettuun parturiliikkeeseen jossa kaksi komeaa tummaa miestä tervehti minua iloisesti. Toinen miehistä leikkasi jonkun nuoren miehen hiuksia, mutta toinen ilmoitti olevansa vapaa ja saisin tulla heti leikattavaksi.

Istuin tuoliin ja selitin parturille millaisen lookin haluaisin. Parturi aloitti työnsä ja liikkeessä kävi kohta tasainen pulina kaikista mahdollisista asioista, mutta pääasiassa naisista. Itse en oikeastaan osallistunut tuohon keskusteluun vaan tyydyin seuraamaan katseellani noita jänteviä turkkilaisia miehiä. Pian toinen asiakas oli valmis ja poistui liikkeestä tyytyväisenä maksettuaan palvelun.

Minua parturoiva mies pyysi toista laittamaan verhot kiinni ja oven lukkoon ja sanaakaan sanomatta näin tapahtuikin, kuvittelin että olisin viimeinen asiakas ja siksi halusivat sulkea että pääsisivät kotiinsa jossain vaiheessa…

Oven napsahdettua lukkoon toinen parturi poistui takahuoneeseen ja jäin parturini kanssa kahdestaan. ” Leikataanko myös parta? ” parturini kysyi ja vastasin, että “kaikki pois vaan”. Parturini kallisti tuolia taaksepäin reilusti ja siirtyi istumaan matalan satulatuolin päälle kun alkoi ajamaan partaani. Jossain vaiheessa suljin silmäni ja parturini piti pienen tauon, mutta jatkoi melkein samantien.

” Taidat pitää miehistä” kysyi parturini. Silmät suljettuina vastasin vaan olevani Bi-seksuaali ja että molempia on tullut kokeiltua. Parturini pyyhki kasvoni ja kysyi ” onko hyvä?” jolloin avasin silmäni ja näin silmieni edessä puolijäykän ison tumman kullin. ” oooon”, sain vaivoin sanottua ja samalla hetkellä tuo parturi työnsi kyrpänsä suuhuni ja sanoi että “ime”. Imin kyrpää ja huomasin, että kyrpä kuuluikin takahuoneeseen menneelle parturille, eli he olivat vaihtaneet paikkoja kun toinen oli riisunut itsensä alasti.

“ihana kyrpä” mutisin ja imiessäni kyrpää. ” Täälä olisi kaikki valmiina” kuului takahuoneen ovelta ja silloin näin myös toisen parturin olevan täysin alasti. ” Takahuoneeseen” kuului imettäjäni komento ja tottelin tietenkin kuuliaisesti koska arvasin saavani nyt kyrpää kunnolla. ” Siihen makaamaan” komensi toinen partureistani ja jatkoi ” sinähän sanoit että kaikki pois” ja nauroi päälle.

Makasin jollain hierontapöydällä, minut vaahdotettiin kauttaaltaan ja sitten parturit alkoivat ajamaan karvojani pois veitsillään. Hetken kuluttua kuului käsky ” käänny!” ja sama homma tehtiin myös toiselle puolelle, joskin perseeni kimpussa miehet tekivät todella tarkkaa työtä ja pian olin karvaton kuin nuori tyttö. ” Nyt sina olet valmis huora!” sanoi toinen partureistani ja levitti vielä jotain öljyä päälleni.

Valuin nesteitäni ja perseeni huusi kyrpää sisäänsä, ” nussikaa mua jo!” huusin ja hamusin vieressäni seisovan miehen kalua suuhuni. ” Narttu haluaa kyrpää ja sitä tulet myös saamaan!” kuulin ja samassa tunsin miten reikääni alettiin nuolemaan ja se tuntui todella hyvältä! Kiemurtelin parturini kielen pyöriessä poikapilluni reiällä ja imin samalla toisen miehen kyrpää minkä kiimaltani pystyin.

” Nyt ma panen sua narttu!” kuului takaani ja tunsin kuin reikääni nuollut mies alkoi asettelemaan terskaansa reiälleni. Terska oli lämmin ja kyrpä oli ihanan kokoinen ja suonikas. Se tuntui hyvältä kun sulkijalihakseni antoi periksi ja tunsin kun tuo arviolta 17cm pitkä kyrpä upposi hitaasti sisääni! Mies nopeutti liikettään ja huohotti jotain turkin kielellä, mutta arvelin sen olevan jotain ” Mahtava perse, ihana nussia ” tai jotain sellaista. Minua nussittiin nyt säälimättä edestä ja takaa ja voi luoja kuinka ihanaa se oli!! Miehet puhuivat toisilleen jotain turkiksi ja nauttivat narttunsa panemisesta. Kuulin takaani kuinka toinen otti kuvia puhelimellaan kun kyrpä liikkui sisääni, mutta en välittänyt siitä.

Miehet vaihtoivat paikkaa ja kääsivät minut selälleni hierontäpöydälle vain jatkaakseen nussimistani entistäkin kovempaa. ” Ihana perse! Tiukka perse sulla narttu” toinen hoki ja pumppasi kyrpäänsä sisääni kuin ompelukone, Käyrä kyrpä sisälläni osui ihanasti eturauhaseeni ja sai aikaan sähköiskun kaltaisia väristyksiä ja olin lähellä saada orgasmin kunnes kuulin kuinka miehet alkoivat saada orgasmejaan yhtäaikaa ja spermaa tulvi sisääni molemmista kulleista! Nuo ihanat kyrvät sykkivät sisällä poikapillussani ja suussani ruiskuttaen uskomattoman määrän siemeniä sisääni! ” Onko jo minu vuoro?” kuulin jonkun kysyvän… se ääni oli tuttu ja silloin tajusin sen kuuluvan pizzerian Abulle!!

Minua pannut turkkilainen oli ottanut videoklipin kun nussivat minua ja lähettänyt sen viereisen pizzerian Abulle joka oli ilmoittanut että haluaa myös nussia. Parturi veti kullinsa ulos reiästäni ja Abu astui tilalle! “Minä ole sanonut sinulle narttu, vain minä pane sinua!” Abu karjaisi minulle ja työnsi ison mustan kyrpänsä kerralla sisääni! “AAAAH, Oiiii ViTTU! Nussi mua! Nussimuaaa!!” kiljuin kun tuo kongolainen alkoi panemaan minun spermaa valuvaa poikahuoran pillua ja silloin tunsin kuinka orgasmini tuli ja niin tulin minäkin! Abu nussi tiukkaa reikääni niin, että litinä kuuluin ja joka työnnöllä parturin spermaa pursusi ulos ja takasin sisään kun tuo yönsoturin ase kirnusi narttunsa sisällä. ” AAAH OOOH, nyt sinä tietä kuka sinu omistaa!! Your boypussy is mine!! ” Abu karjui suomeksi ja englanniksi ja silloin tunsin kuinka tuon kongolainen räjähti sisälläni ja siemensi narttunsa!

” Siivoa itse ja maksa raha parturista!” Abu komensi kun survoi kyrpänsä housuihinsa ja lähti takasin töihinsä. Maksoin ” palvelusta” ja lupasin käydä jatkossakin.

15 kommenttia viestissä: “Viimeinen asiakas”

 1. Homoksi kääntynyt ukm says:

  Ihana parturi,kävisin

 2. Homoksi kääntynyt ukm says:

  Ihana tarina, olisi kiva löytää tuollainen parturi

 3. Samuli says:

  Kiva tarina, alku hyvä, loppu vähän? No, mutta olihan kyseessä viimeinen asiakas.

 4. Ainavalmis says:

  Voikun pääsis tuolaiseen parturiin estoitta.

 5. Kayfabe says:

  Upea tarina taas, lensi taas isosti 😍😍

  • Biboy says:

   Kiva että tykkäsit! Nää on mun fantasioita ja toimii ainakin mulle 😉

   • Kayfabe says:

    Kyllä, oma fantasiani olisi löytää tuonlainen poju omaan käyttöön. Jätkä ihmeessä kirjoittamista , haluan kuulla lisää Abun ja pojun leikeistä

    • Biboy says:

     Just sheivasin paikat ja peilistä kun katoin niin mun boypussy näytti aika pantavalta omastakin mielestä 🙂 heti alko touhutipat valumaan ja omilla limoilla liukastetut paikat suorastaan vaatii kyrpää. Olispa se mun isokyrpä täälä nuolemassa mut märäksi ja sit nussis mua kovaa 😉

     • Kayfabe says:

      Joku saa susta vielä oikein hyvän pikku lelun itselleen 😛😛

     • nuoriMies says:

      Kieltämättä sä oot kyllä erittäin kiimanen pikku peppunarttu. Olis upeeta pumppaan tollasta pinkkiä märkää poikapilkua tunnista toiseen, kunnes ei jaksaisi enää ees liikkua…

      Todella kiimasia kans noi sun tarinat… Miettiny, että kirjottaisko itekki tänne jonku tarinan jossain vaiheessa. Tekis kyl niin mieli panna vaikka kahta peppunarttu jossain kimpassa tai kolmistaan ja kattella kun suutelisit kaveris kanssa, samalla kun nussis teitä molempia. Nuolisitte välillä toistenne poikapilluja ja kullia vuorotellen. 😉

     • Biboy says:

      Imartelevaa kuulla että haluaisit nussia mua! Ehkäpä seuraavassa tarinassa voisi olla jotain kolmen kimppaa. Mulla on semmonen isokaluinen ” vakkari” mutta se nussii mua niin kovin harvoin ja narttuhan haluaa kovaa kyrpää melkein kokoajan 😉 Ehkäpä kirjoitan seuraavan tarinan teille kayfabe ja nuorimies…katotaan saatteko mut kiimaan <3

     • Kayfabe says:

      Se olisi suuri kunnia kun kunnon narttu kirjoittaa ja nauttii meidän kyrvis

 6. Setämies says:

  Hyvä tarina! Nopeaa toimintaa, mutta niin se nussiminen joskus on. Olis ihana panna tuommosta kyrpää janoavaa poikaa! Tulin mielikuvalle spermaa valuvasta perseestäsi!

 7. jone says:

  samaa mieltä edeltäjän kanssa.Liimaksi liian lyhyt

 8. En nyt tiedä says:

  Tarinan alku oli mielenkiintoinen, mutta loppu liian nopeasti kirjoitettu ja kuvailu jätetty minimiin.

Kommentoi

top