search
top

Isäpuoli ottaa Annan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (368 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...

Olin 14-vuotias, kun äitini meni uudelleen naimisiin. Isäpuoleni Arto oli äitiäni jonkin verran vanhempi, minulle sillä ei ollut mitään väliä. Arto oli pitkä, lihaksikas, vaalea ja karhean komea viisikymppinen mies.

Ihastuin isäpuoleeni välittömästi, ja vaikka yritin aluksi häpeillen olla huomaamatta nuoren vartaloni kiihkeitä reaktioita, päädyin nopeasti koskettelemaan itseäni pimeässä peiton alla ja kuvittelemaan Arton karheat automekaanikon kädet märässä, kokemattomassa pillussani ja vasta kukkaan puhkeavilla rinnoillani.

Parin vuoden päästä olin jo luopunut häpeästä ja tein kaikkeni herättääkseni Arton huomion. Otin jatkuvasti yhteen äidin kanssa, kun hameenhelmani lyheni lyhenemistään ja housuni myötäilivät jokaista kurvia. Kun kesä saapui, farkkusortsini paljastivat puolet kiinteistä, pyöreistä pakaroistani, enkä vaivautunut enää pukemaan rintaliivejä tiukkojen toppien alle.

Ennen en olisi voinut kuvitella pukeutuvani sillä tavalla, mutta nyt elin jatkuvassa kiimassa. Olin juuri täyttänyt kuusitoista vuotta – ja minun oli lupa harrastaa seksiä kenen kanssa tahansa. Olin huomannut, miten miehet olivat alkaneet katsoa minua. Ja olin huomannut, että yksi heistä oli Arto.

En ollut mielestäni mikään suuri kaunotar. Minulla oli leveä täyteläinen suu, pysty nenä ja toisistaan kaukana olevat silmät, mutta pähkinänruskea tukkani oli paksu ja ulottui miltei lanteilleni ja vartaloni oli kuntosalitreenistä ja juoksemisesta kiinteä ja hyvin muodostunut.

Kun katsoin itseäni peilistä, olin ylpeä runsaiksi kasvaneista rinnoista, jotka tuskin pysyivät avonaisten toppien suojissa, kapeasta uumastani ja kauniisti kaartuvista lanteistani. Nyt olin pukenut päälleni tiukkaakin tiukemman ohuen ja olkaimettoman topin, jonka läpi nännini kuulsivat hiukan ja olin leikannut sortsejani vielä vähän paljastavammiksi.

Pilluni sykki mitättömiä stringejä ja farkkukangasta vasten ja ajattelin turhautuneena, että antaisin neitsyyteni jollekin toiselle, jos Arto ei tekisi jotain. Saatoin olla tyrkky pukeutumiseltani, mutta sisimmässäni olin kuitenkin vielä sen verran ujo, etten uskaltanut tehdä aloitetta. Ainakaan isäpuoleni suhteen.

Lähdin laskeutumaan kaksikerroksisen rivitaloasuntomme yläkerrasta ja löysin äitini ja Arton aamiaispöydästä. Äiti mulkaisi asuani ja kivahti:

-Tuutko sä  huomenna alasti pöytään?

Nostin leukaani ja sanoin rohkeammin kuin minusta oikeastaan tuntui:

-Älä vittu aina jäkätä. Mä oon kuustoista. Mun ikäiset pukeutuu vähän eri lailla kuin nelikymppiset.

-Ai kuustoistavuotiaat pukeutuu kuin halvat huorat, äitini ärähti.

Arto ei koko keskustelun aikana ollut nostanut edes katsettaan kahvikupistaan ja aamiaisesta, mutta nyt hän sen teki. Hän katsoi minua – todella katsoi. Harmaat silmät vilkaisivat minua silmiin ja sitten ne putosivat rinnoilleni, vatsalleni, pikkuisille sortseille. Vatsanpohjassani kiemursi ja pilluni tuntui puristuvan kipeästi kiinni – niin rajusti se sykähti.

-Älä nyt liioittele Mirja, Arto sanoi matalalla äänellä silmät edelleen kiinni vartalossani.

Polveni tuntuivat pehmeiltä ja lähdin kävelemään kohti keittiösaareketta ja jääkaappia, vaikka minulla ei edes ollut nälkä. Tein niin vain, jotta Arto näkisi takamukseni. Vilkaisin taakseni ja totta tosiaan – mies oli kääntynyt katsomaan minua.

-Sun äitis täytyy lähteä tänään Tampereelle, Arto sanoi hitaasti.

-Miten niin?, kysyin hämmästyneenä.

-Sun tätis joutui rytmihäiriön takia sairaalaan ja Mirja menee hoitaan kaksosia.

Äitini sisko oli häntä kymmenen vuotta nuorempi ja tällä oli kymmenvuotiaat kaksoset. Olin tietoinen tätini sydänvaivoista, mutta mitään tällaista ei ollut ennen tapahtunut. Äiti nosti päätään ja sanoi:

-Mervi joutuu olemaan sairaalassa seurannassa pari päivää. Onneksi mä oon lomalla. Ei sillä kuulemma mitään hätää oo. Kunhan seuraavat vähän aikaa ja määräävät varmaan uuden lääkkeen.

Vatsanpohjaani poltteli, kun ajattelin pääseväni viettämään aikaa kahdestaan Arton kanssa, mutta kysyin tunnollisesti:

-Pitäiskö mun lähteä kans?

Äiti puisti päätään.

-Ei tarvi. Sunhan piti lähteä Sailan kans mökillekin.

Saila. Mökki. Olin jo aivan unohtanut. En puhunut mitään ja voitelin jotain tehdäkseni itselleni leivän.

-Koska sä sitten lähdet?, kysyin hetken päästä.

-Ihan just. Arto heittää mut juna-asemalle tunnin päästä.

_____________________________

Odotin Artoa palaavaksi juna-asemalta sydän rinnassa jyskyttäen. Minua sekä hävetti että kuumotti kauhea kiima, joka puristi minua kaikkialta. Olin soittanut Sailalle ja perunut mökkireissun vedoten migreeniin. Parempaakaan en ollut keksinyt. Olin lauennut jo kolme kertaa huoneessani kuvitellen Arton ison vartalon päälleni. Sormeni tuoksuivat pillulle, vaikka olin pessyt ne ja pilluni oli turpea ja kostea kosketuksistani ja ajatuksistani.

Kun Arto sitten saapui, istuin sohvannurkassa ja yritin keskittyä katsomaan Netflixiä. Kaikenmaailman sarjat kuitenkin katosivat päästäni, kun ovi kolahti ja näin isäpuoleni ovensuussa.

-Mitä sä täällä sisällä teet näin hienona päivänä?

-Siellä on vähän liian kuuma, mutisin epämääräisesti ja vilkaisin häntä silmäripsieni välistä.

Nousin nopeasti seisomaan ja menin ikkunoiden luo. Käänsin säleverhoja pienemmälle ja työnsin takamustani vain hiukan pystyyn, jotta puolipaljaat pakarani olisivat mahdollisimman edukseen. Arto rykäisi takanani.

-Koska sun pitää lähteä sinne mökille?

Vedin hitaasti henkeä ja keskityin kuulostamaan luontevalta.

-Saila on vähän kipeenä. Se sai auringonpistoksen, eikä halua tänään lähteä.

Käännyin Artoa kohti ja näin lievää epätoivoa miehen kasvoilla. Ja jotain muuta. Aivan kuin hän olisi ollut vihainen, mutta ei kuitenkaan. Hän tuijotti minua silmiin ja hetken kuluttua hän antoi katseensa laskeutua ensimmäistä kertaa hitaasti ja kuin nautiskellen vartalolleni.

Rintani tuntuivat paisuvan ja nänninnipukkani kiristyivät Arton silmien alla koviksi kuuliksi, joita ohut, valkoinen toppi ei peittänyt nimeksikään. Pilluuni puski kuumaa kosteutta ja tunsin jalkovälini nytkähtelevän odotuksesta ja tuntemattoman pelosta.

Arto käveli hitaasti luokseni ja kysyi oudon karkealla äänellä.

-Ootko sä sitten menossa taas rantsuun niiden poikien kans, kun sä oot tolla tavalla pukeutunu?

-Minkä poikien kanssa?, kysyin hämmästyneenä

-Mitä niitä nyt on. Jare ja Arttu ja muita…, Arto vastasi ja kuulosti ärtyneeltä.

Minulla välähti. En edes ajatellut porukoissani liikkuvia poikia niin paljon, että olisin muistanut heidät sillä hetkellä. Avasin suuni vastatakseni, mutta siinä samassa Arton käsi nousi olkapäälleni, liukui toisen rintani päälle ja nykäisi ohutta kangasta niin, että se liukui rintojeni yli. Henkäisin yllätyksestä – ja uskomattomasta voitonriemusta.

-Päästätkö sä ne kaikki puristelemaan sun tissejä?

Arto kupersi suuret kouransa raskailta ja kovilta tuntuvien rintojeni ympärille ja puristi ne tiukasti otteeseensa. Himo tuntui pimentävän tajuntani. Voihkaisin onnesta ja sopersin:

-En tietenkään. Mä oon pussailluki vaan kerran ja vähän se paidan päältä kopeloi…

-Mä en usko sua. Tolla tavalla pukeutuu vain teinilunttu, jonka reisien väliin pääsee joka päivä eri poika, Arto murisi vihaisella äänellä ja kieräytti minut äkkiä sohvan taakse ja selkänojaa vasten niin, että ylävartaloni putosi kohti istuinosaa ja takamukseni nousi pystyyn.

Tunsin pitkien, karheiden sormien hierovat persettäni ja haukoin henkeäni. Kiima takoi minua kuin leka alasinta, mutta minua myös hävetti ja pelotti. Oli eri asia haaveilla 36 vuotta vanhemmasta isäpuolestaan kuin olla hänen puristeltavanaan ja tietää, että petin samalla äitiäni.

-Arto kiltti…, aloitin vapisevalla äänellä tietämättä mitä halusin sanoa.

-Arto kiltti testaa sua vähän. Katotaan ootko sä oikeesti neitsyt.

Miehen yksi sormi ujuttautui sortsieni alle, pääsi stringien alle ja painautui vasten tuskallisen märkää pillua.

-Viattoman tytön pillu ei vuoda kuin seula, kulta pieni, Arto mutisi.

Sanat saivat punan hehkumaan poskillani ja yritin selittää:

-Mä vaan…mä oon ajatellu sua ja koskenu itteeni…mä niin kovasti haluisin…

Rohkeuteni ei riittänyt sanomaan asiaa aivan ääneen.

-Sä niin kovasti haluisit mitä? Sä haluisit panna sun isäpuolta, joka vois olla melkein sun isoisä?

Arton ääni oli karkea ja tuntui kaikuvan olohuoneessa. Hiljaisuus jyskytti välillämme, mutta Arton sormi liukui niin ihanasti pilluni päällä, että hetken kuluttua suustani pääsi pieni vinkaisu:

-Niin.

Arton sormi pysähtyi, hän tarttui vyötärööni ja nosti minut takaisin seisomaan. Hän ei puhunut sanaakaan, mutta tarttui toppiini ja alkoi ujuttaa sitä pääni yli. Nostin tottelevaisesti käteni ylös. Seuraavaksi hän avasi farkkusortsieni napin ja vetoketjun ja pudotti mitättömän vaatekappaleen maahan. Arton silmät näyttivät entistä vihaisemmilta, mutta hänen äänensä oli pehmeä, kun hän siveli käsillään kylkiäni ja lantiotani.

-Nyt sä saatanan härnääjä saat, mitä oot kerjänny koko vuoden.

Hän talutti minut sohvalle, istui sille itse ja veti minut pikkuruisissa stringeissäni hajareisin päälleen. Istuin jäykkänä Arton sylissä uskaltamatta katsoa häntä silimiin. En tiennyt mitä tehdä. Minua nolotti alastomuuteni isäpuoleni edessä varsinkin, kun rintani tuntuivat vain kasvavan ja pillumehuni tihkuivat jo stringien läpi ja ohitse sisäreisille.

-Hmm…ehkä sä et ookaan niin kokenu, kun sä tolla tavalla ujostelet, Arto sanoi ja nosti kätensä hieromaan rintojani.

Inahdin himosta, painauduin käsiä vasten ja nostin viimein silmäni taas Arton harmaisiin silmiin.

-Isäpuolen täytyy nyt opettaa sua. Ethän sä voi tässä kunnossa minnekään lähteä.

Hän nipisti nänninnipukoitani. Vinkaisin kuin oudot leimahdukset juoksivat rintojani pitkin pilluuni ja  saivat oloni vain entistä kiimaisemmaksi.

-Näin kiimainen tyttö voi vahingossa antaa kelle vaan, Arto supatti ja kuulosti jo siltä, että hän alkoi olla myös muissa maailmoissa.

Isäpuoleni kädet vaelsivat vatsalleni, reisilleni ja pakaroilleni.

-Annalla on ihana vartalo. Ei tätä voi olla kattomatta, vaikka kuinka yrittää.

Värisin paikoillani ja odotin. Kaikki tuntui niin uudelta ja paheelliselta, kielletyltä ja houkuttelevalta yhtä aikaa. Katsoin Arton päätä, joka oli painunut tutkimaan kehoani ja sen pieniä värähdyksiä ja nykäyksiä, kun mies siveli sitä ja nipisteli sieltä täältä. Lopulta hän tarttui narustringeihini molemmin puolin lantiota ja kiskaisi lujasti. Ohut kangas repesi ja stringit putosivat maahan Arton heittäminä.

-Tommoset on nyt aivan turhia, mies totesi karheasti ja painoi kämmenensä yllättäen paljaaksi ajelemaani pillua vasten.

-Ketä varten sä Anna ajelet pillua, jos sä oot neitsyt?, Arto sihisi ja hieroi kättään lujasti litimärkänä sykähtelevää jalkoväliäni vasten.

-Mä…mä tykkään siitä mitä se tuntuu…kun mä kosken itteeni, vastasin heikosti ja kiemursin lantiotani isäpuoleni ihanaa kosketusta vasten.

-Mäkin tykkään siitä. Kuka mies nyt ei nuoren tytön posliinivitusta tykkäisi, Arto murahteli matalasti.

Sanat kuulostivat hävyttömiltä ja röyhkeiltä, mutta en ehtinyt ajatella enempää, kun Arton yksi sormi liukui pitkin vakoani ja työntyi äkkiä koloani vasten. Sukelsin syvemmälle himon usvaiseen maailmaan, kun sormen aiheuttama paineen tuntu sai pilluni nytkähtämään niin, että kiljaisin.

-Arto…kiltti…

-Arto ei ole kiltti tänään, Arto murisi ja alkoi hivuttaa sormeaan sisään.

Olin työntänyt sormen sisääni ennenkin ja käyttänyt tamponia, mutta isäpuoleni sormi oli paljon paksumpi kuin mikään, mitä sisääni aiemmin oli mennyt. Jännityin paikoilleni ja huohotin hänelle:

-Se on niin…paksu. Se tuntuu niin isolta…

Arto tarrasi lantiooni, joka kiemurteli levottomasti ja naurahti karheasti.

-Tää on paljon pienempi, mitä tänne vielä tänään menee.

Hän tuijotti kuumeisesti sitä mitä oli tekemässä: työntämässä sormeaan tytärpuoleensa, johon oli hädin tuskin laillista koskea tällä tavalla.

Sormi työntyi hitaasti sisääni ja vaikka tunsin hetken pientä, tylppää kipua, oli nautinto suurempi. Tarrasin käsilläni Arton valkoisen t-paidan peittämiin leveisiin harteisiin ja voihkin hiljaa. Mies pyöritti sormeaan sisälläni, veti sitä ulos ja työnsi sen uudestaan sisään. Uudestaan, uudestaan, uudestaan.

Pilluni tykytti kuumana ja valutti nesteitään isäpuoleni kädelle, kun vartaloni tuntui kivettyvän mielihyvän voimasta. Arto kiihdytti tahtia, ja äkkiä tunsin kosketuksen myös niljakkaan liukkaalla ja paksuksi pullistuneella klitoriksellani. Miehen sormi nussi minua ja toinen sormi hieroi kevyesti klitoristani.

Ruumiini jäykistyi paikolleen, suustani putoili kimeää, kiihkeää voihkintaa ja siinä samassa pilluni tuntui kiristyvän sietämättömän tiukaksi ja suorastaan haukkaavaan Arton sormia. Orgasmi välähti lävitseni voimakkaampana kuin mikään, mitä koskaan olin kokenut ja lantioni nytkähti rajusti Arton käsiä vasten.

Kiljahtelin, vapisin ja huohotin ja kaiken läpi kuulin Arton puhelevan hiljakseen.

-Oikein tiukalta tuntuu kulta, ja vähän vertakin tuli isäpuolen käteen. Ehkä Anna pieni puhuu totta.

Tunsin, kuinka minut nousin ilmaan Arton sylissä, enkä ehtinyt keskellä kliimaksin aaltoja edes kunnolla tajuta, että mies kantoi minut hänen ja äidin makuuhuoneeseen. Minut laskettiin sängylle nelinkontin ja olisin lysähtänyt voimattomana vatsalleni, ellei Arto olisi pidellyt minua vyötäröstä kiinni.

-Kohta pikkuinen häpäisee äitinsä aviovuoteen heti eka kerrallaan. Tiedätkö, millaset tytöt sellasta tekee?, isäpuoleni kyseli petomaisen venyttelevällä äänellä ja vastasi sitten itse kysymykseensä:

-Tuhmat, likaiset, pienet lutkat.

-En mä halua…, voihkin sanojen herättelemänä ja kauhistuttamana.

Arto nauroi käheästi ja sipaisi kädellään vuotavaa jalkoväliäni niin, että sävähdin.

-Tää sun vittu kertoo jotain ihan muuta.

Silmäni kiersivät huonetta, jossa harvoin kävin. Vuode oli aamun jäljiltä sijaamatta, tuolilla näkyi äidin yöpaita ja sitten silmäni osuivat vasemmalla puolellani olevan suuren liukuovellisen vaatekaapin peilioviin. Näin itseni kontillani äidin ja Arton sängyllä, alastomana, kasvot punaisina ja silmät suurina. Alaspäin roikkuvat rintani pullottivat valtavan kokoisina ja takapuoleni oli sanoistani huolimatta innokkasti pystyssä. 

-Eikö olekin hyvät näkymät? Pääset näkeen, miten isäpuoli vie sulta neitsyyden, Arto sanoi ja näin peilin kautta, kuinka hänen kätensä laskeutui selälleni. Käsi liukui houkuttelevasti pitkin selkärankaani, takapuolen kaarelle ja käväisi hieraisemassa molempia rintoja.

-Aah, mies huokaisi ja suoristautui sitten.

Näin kuinka hän riisui paitansa ja farkkunsa ja ihailin komean lihaksikasta ja pitkää miehen vartaloa, jolla kasvoi kullanväristä karvaa. Kun katseeni eksyi isäpuoleni jalkoväliin, entistä tuskallisempi puna levisi kasvoilleni. Hänellä ei ollut alushousuja, ja tummanpunainen ja suonikas kulli sojotti ylpeästi pystyssä ja osoitti minua kohti. Minulla ei ollut paljon käsitystä siitä, millainen oli suuri penis, mutta olin katsellut salaa Sailan kanssa pornoa, ja Arton kulli näytti peittoavan kaikki näkemäni elimet.

Minua alkoi hirvittää. Eihän tuollainen jättiläinen ikinä mahtuisi minun sisälleni. Se tekisi taatusti ainakin hirveän kipeää. Jostain syystä näky kuitenkin sai vatsanpohjani myös kourimaan uudesta kiimasta. Näin Arton kiertävän vuoteen toiselle puolelle ja nostin katseeni mieheen, joka nyt seisoi sivullani.

-Maista ensin, kulta. Maista isäpuolen kullia, Arto sanoi kireällä äänellä.

Katsoin huumaantuneena Artoa, jonka kasvot olivat oudon vääristyneet, mutta konttasin lähemmäs ja avasin epäröiden suutani.

-Rohkeasti vain. Sulla on ihana suu.

Nuolaisin varovaisesti Arton kullin kärkeä. Miehen suusta pääsi raskas huokaus. Rohkaistuin painamaan suuni terskaa vasten. Arto ähkäisi ja tarttui molemmin käsin tukkaani.

-Suu auki kunnolla!, hän ärähti.

Säpsähdin, mutta tottelin vaistomaisesti ja siinä samassa isäpuoleni paksu kalu työntyi suuhuni aina nielua myöten.

Aloin kakoa ja yritin peruuttaa, mutta Arto ei antanut.

-Saatana sä näytät hyvältä kyrpä suussa, hän ähisi ja puski kullia vain syvemmälle.

Ääntelehdin avuttomana, kun mies alkoi jyskyttää kulliaan suuhuni. Samalla, kun hän työntyi sisään, hän kiskoi päätäni itseensä päin nussimisensa tahdissa. Silmäni vuotivat ja yökkäsin, mutta jokin Arton avuttomassa, raivokkaassa kiimassa kiihdytti minuakin ja sai minut pysymään paikoillani.

Yhtäkkiä mies vetäisi kullinsa suustani ja tönäisi minut selälleen. Hän runkkasi pari rajua kertaa silmät kiinni vartalossani ja äkkiä hän karjaisi. Jättimäinen kulli ampui spermaa, ja se kaikki lensi päälleni. Kasvoilleni, rinnoilleni, vatsalleni. Siementä tuntui tulevan loputtomiin niin, että olin kaikkialta tahmainen. Räpyttelin silmäripsiäni ja pyyhin poskeani ja silmäkulmaani, jolla oli paksu roiske ja kun nuolaisin huuliani ne maistuivat hieman suolaisilta.

Arto kumartui ylleni silmät palaen ja levitteli siemennestettään kaikkialle rinnoilleni ja vatsalleni. Hän nauroi käheästi ja sanoi:

-Upea suu. Mä näin, että sä tykkäsit tosta. Vähän tekniikkaa lisää ja sä oot parempi kuin äitis. Käännyhän nyt takaisin kontilles.

En saanut sanaa suustani, mutta käännyin takaisin nelinkontin. Reiteni vapisivat ja oloni oli rivo ja häpeällinen siitä, mitä juuri olin mennyt oman isäpuoleni kanssa tekemään, mutta halusin enemmän. Olin ylittänyt rajan, eikä mikään määrä häpeää saanut minua enää perääntymään.

-Katso peiliin, Arto kehotti.

Käänsin päätäni ja näin turpean, nussitun suuni, spermasta kiiltelevät kasvoni ja avuttoman himokkaan ilmeeni. Arto kiipesi taakseni polvilleen ja tajusin ällistyksekseni, että miehen kalu seisoi aivan yhtä kovana kuin ennen laukeamista, vaikka siitä oli tuskin paria minuuttia.

Paksu terska painui märkää vakoani vasten. Arto piti kiinni lantiostani ja kuljetti hitaasti ja harras ilme kasvoillaan kulliaan häpyhuulieni välissä, kolollani, pakaravaollanikin. Näky oli irstas ja uskomattoman kiihottava yhtä aikaa. Suljin silmäni ja työntelin anelevasti jalkoväliäni Arton kalua vasten.

Kun mies ei tehnyt mitään muuta, lantioni alkoi pyöriä ja keinua kuin itsestään ja suustani purkautua pehmeitä huokauksia.

-Vittu mä oon unelmoinu tästä. Joka kerta kun mä nain sun äitiäs, mä ajattelen sun nuorta herkkuvartaloa, Arto urahteli ja painoi äkkiä terskansa tiukasti pillunsuulleni.

Silmäni rävähtivät auki ja katsoin peiliin. Kasvoni tuijottivat sieltä sotkuisina, punehtuneina, huulet raollaan ja silmät raskaina. Arto takanani seisoi polvillaan jännittyneessä asennossa, hieman takakenossa, entistä valtavammalta näyttävä kalu kädessään. Näin kuin hidastettuna, kuinka hän puski ja hänen lantionsa nytkähti eteenpäin. Siinä samassa jalkovälini tuntui repeävän kahtia.

Parkaisin niin, että koko huoneisto kaikui.

-Hys. Joku vielä luulee, että täällä viedään tytärpuolen neitsyyttä, Arto ähkäisi karhealla äänellä.

Kipu tykytti kaikkialla ja haukoin hetken henkeäni. Sitten näin hämärästi peilistä, että Arto oli tuskin lainkaan sisälläni. Katseemme kohtasivat peilin kautta ja isäpuoleni virnisti melkein häijysti.

-Pari senttiä vasta. Kakskytkolme jäljellä, hän lausahti.

-Arto kiltti. Muhun sattuu…, sanoin anovalla äänellä.

-Aina se eka kerralla sattuu, mies kuittasi armotta ja alkoi tunkeutua syvemmälle.

Uikutin ja pyristelin, mutta Arto piteli minusta kiinni ja hänen jättimäinen kyrpänsä aurasi sentti sentiltä syvemmälle niin, että tunsin oloni kuin täytetyksi kalkkunaksi. Kun mies lopulta pysähtyi, vilkaisin peiliin. Vatsanpohjaani kivisti ja kuumotti, koko pilluni oli ahdettu täyteen miestä, ja kun katsoin sivulleni, minä näin sen.

Isäpuoleni jättikulli juurta myöten uponneena neitsytpilluuni.

Arto huohotti pinnallisesti ja hänen silmänsä olivat tiukasti kiinni. Hän puristi lantiotani molemmin käsin ja huokaisi sitten:

-Helvetti ku ihanaa. Tytärpuolen ahdas, märkä teinipillu. Tää on kuin Lamborghinilla ajais. Mutta parempaa.

Kovin kipu oli alkanut hellittää, ja Arton uskomaton kiima ja irstaat kehut herätti omanikin taas eloon. Pyöräytin kokeilevasti takapuoltani ja yllätyksekseni tunsin vain nautinnollista kitkaa ja täyteyden tunnetta.

-Onko Anna pienellä mitään ehkäisyä?, Arto kysyi heikosti takaani.

Ehkäisy. Koko ajatus ei ollut käynyt mielessänikään.

-E-ei, vastasin hiljaa ja hiukan pelästyneenä.

-Ei se mitään. Isäpuoli pitää tytöstään huolen. Mä haen sulle katumuspillerin. Tai sit mä vaan paan sut paksuksi. Ei kerrota äidille.

En pystynyt pohtimaan asiaa, kun Arto alkoi vetäytyä pillustani, kunnes oli miltei kokonaan ulkona. Näin että hänen kalunsa oli veren ja pillunesteideni värjäämä ja näin senkin, kuinka Arto tuijotti näkyä haltioituneena. Sitten unohdin katselun. Isäpuoleni menetti malttinsa ja työntyi uudelleen sisälleni rajusti nytkähtäen.

Kipu viilsi minua uudestaan, mutta nyt seassa oli nautintoa. Paljon nautintoa. Voihkaisin koko vartaloani puristavasta himosta ja tarjosin persettäni isäpuolelleni röyhkeästi. Arto otti ymmärsi anelevan kiemurteluni oikein ja alkoi nussia aluksi hitaasti, mutta kiihtyvään tahtiin. Hänen suustaan valui nautinnollista murahtelua, hänen toinen kätensä hivuttautui alavatsalleni ja siitä klitorikselleni ja hänen suuret pallinsa läiskähtelivät avoimeksi levitettyä jalkoväliäni vasten.

Aloin läähättää. Valtavan kullin aiheuttama kitka kokemattomassa mutta niin kauan Artoa kaivanneessa pillussani oli kuin metsäpalo. Se kasvoi ja paisui ja alkoi polttaa koko ruumistani poroksi.

Pilluni supisteli ja kouristeli minua takovan kyrvän ympärillä yhä tuskallisemmin ja Arton sormet hieroivat pienin, pyörivin liikkein klitoristani. Läähätyksestäni kasvoi nyyhkytyksiksi ja valituksiksi, ja lopulta silmissäni alkoi pimetä. Mieleeni ei mahtunut muuta kuin Arton kulli ja vartaloni alkoi vääntelehtiä ja puskea epätoivon vimmalla miestä vasten.

Sokein silmin käänsin päätäni katsoakseni Artoa, mutta näin kaukaisuudesta kuvajaisen itsestäni suu avoinna, silmät epätoivoisesta kiimasta leiskuen, selkä notkolla yhtymässä minua reilusti yli 30 vuotta vanhempaan isäpuoleeni.

Se oli liikaa. Pilluni ja klitorikseni tuntuivat räjähtävän ja saatanallisen kuumat nautinnon säkeneet syöksyivät kaikkialle vartalooni. Rääkäisin uudelleen ja uudelleen, huusin Arton nimeä, tunsin puhtaan, kirkkaan kliimaksin kyyneleet poskillani.

-Perkele!, Arto ärjäisi niin, että koko rivitalon oli pakko kuulla.

Hän nykäisi lantioni kiinni itseensä ja tunsin, kuinka hänen kullinsa sykki sisälläni ja ampui lastin toisensa jälkeen suojattomaan pilluuni. Yläruumiini romahti lakanoille, mutta Arto piteli takamustani yhä pystyssä.

Lopulta mies kuitenkin painui päälleni raskaasti huohottaen. Makasin hänen allaan sanomatta sanaakaan. Ruumiini oli raskas aivan uudenlaisesta tyydytyksen tunteesta, mutta taka-alalla kupli myös häpeää. Olin maannut isäpuoleni kanssa äidin ja Arton vuoteessa.

En ehtinyt kauaa ruoskia itseäni, kun Arto pujotti kätensä rinnoilleni ja puristi. Unohdin katumukseni ja huokaisin nautinnosta.

-Näkisitpä nää lakanat, kulta. Ihan sun veressä, kiimanesteissä ja isäpuolen spermassa. Ihan vitun rivoa.

-Mä…mä voin siivota…

Arto äännähti välinpitämättömästi.

-Paskat. Mä hävitän nää ja kun mä kohta panen sua uudestaan, mä oikein hieron tota kiimavittua patjaa vasten.

Ajatus oli kiihottava ja hämmentävä yhtä aikaa.

-Ehkä meidän ei kannattais enää…, aloitin epävarmasti mutta salaa haluttomasti.

-Myöhäistä jo. Sä oot nyt isäpuolen salainen pikku huora. Etkös sä halunnuki sitä mopoautoa ja uutta tietokonetta?

Sana huora sai minut värähtämään ja kiihottumaan yhtä aikaa.

-Joo, vastasin sydän jyskyttäen odottavasti.

-Mä hankin sulle ne molemmat ja paljon seksikkäitä vaatteita ja alusvaatteita ja vaikka mitä muuta kivaa, kun sä annat isäpuolen opettaa sua ja tehdä susta oikein taitavan pienen panolelun. Tässä on meillä muutama päivä aikaa opetella alkeet.

Uskomatonta kyllä tunsin Arton kalun alkavan jäykistyä uudelleen. Hän kieräytti minut selälleen, nousi ylleni, levitti reiteni ja puristeli rintojani nautinnollinen ilme kasvoillaan.

-Käviskö sellanen diili kulta?, hän kysyi ja hieroi jäykistyvää kulliaan vasta äsken ensimmäistä kertaa käytettyä pilluani vasten.

-O-okei, vastasin orgasmeista raskas ruumis auliina ja mieli sumeana.

-Hyvä tyttö. Isin oma teinihuora.

12 kommenttia viestissä: “Isäpuoli ottaa Annan”

 1. Kirjailija says:

  Rakastan tekstisi rietasta tekstuaalista häpäisyä ja huorittelua! Osaat niin loistavasti laittaa vanhemman miehen nussimaan pikkulutkan mieltä yhtä rajusti kuin tämän kiimanesteitä valuvaa vartaloakin. Onneksi tarinoidesi tytöt ovat valmiita poksahtamaan auki kuin shampanjapullojen korkit ja antautumaan miehelle täydellisesti.

  Herkku.netin tarinaosastolle kirjoitin nuorempana samantapaisia ikäerotarinoita nimimerkillä “Kirjailija”, ne ovat siellä varmaan vieläkin luettavana.

 2. nuoriMies says:

  Olisi tuhmaa, jos isäpuoli panisin ekaa kertaa tyttöä anaaliin, kun äiti olisi juuri tulossa kotiin tai äidin sisaren perheen kanssa mökkeilemässä…

  Voi olla, että sieltäkin löytyisi toinenkin kiimapillu imee Arton kullia, kun se on justiinsa venyttänyt taas Annan pillua. Ja raskaaksi siittäminen olisi ehdoton plussa.

 3. BigBoss says:

  Juu kyllä tätä myös IRl sattuu ja tapahtuu..
  Tytärpuolta kun ei ole työstän juuri naapurin namua ja ikäeroa on reippaasti..

  • Lilith says:

   Itselläni oli juuri tällaisia haaveita sellaisena 16-20-kesäisenä, mutta ei koskaan tullut sopivaa tilaisuutta vastaan, eikä naapurissa asunut kuin vanhoja mummoja.:D

   • Kesäsade says:

    Joskus tilaisuus, vain sattuu tulemaan kuin itsestään. Naapurin lääkäripariskunta kysyi keväällä, voisinko ajo-opettaa Heidän 18v tytärtään? Niinpä siinä kävi, että AJELTIIN koko kesä ja syksy! Nyt on ajokortti taskussa, ja ikääkin “Eloveena tytöllä” jo ihan piakkoin 19v. Kehitystä on tapahtunut paljon toukokuusta lähtien, edelleen kun AJELLAAN viikoittain 😉

 4. Tobias says:

  Lisää vaan ja tytär voisi tulla raskaaksi.

 5. Setämies says:

  Hyvä tarina, ehdottomasti lisää. Ihana nussia tiukkaa ja märkää posliinipillua!

 6. Jussi says:

  Tämä oli kivaa luettavaa ja tosi kiimaista.Itsekin tytärpuolta himokaasti nussineena pidin tästä kovasti.

Kommentoi

top