search
top

Hupakko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (150 votes, average: 2.65 out of 5)
Loading...

Hupakko

Noin kolme vuotta sitten elämäni ollessa taas muutosvaiheessa yhden suhteen päätyttyä eräs yksinäinen ilta ajattelin kaipaavani hieman huomiota ja kehuja. Keskiviikko arki-ilta ei ole ehkä paras bileilta, mutta lasillinen viiniä ja jokunen ihaileva katse paikallisessa ravintolassa piristäisi. Puin ylleni mustan ja tiukan kokovartalo bilemekkoni joka myötäili hyvin vartaloni jokaista kaarta tarjoten herkulliseksi kehutun peppuni näyttävästi esille. Hetken mietittyäni vedin jalkaani mustat stayup verkkosukat. En laittanut sukkanauhaliivejä koska ne olisivat näkyneet turhan hyvin kireän mekkoni alta. Mustat pushup rintaliivini ja samaan sarjaan kuuluvat pitsiset stringit saavat nyt riittää.

Ehostin kasvoni näyttävään, mutta ei liian räikeään iltameikkiin luottaen syntisen punaisten huulteni hymyyn. Katsoin itseäni peilistä ja olin tyytyväinen näkemääni. Sopivan rohkea ja tuhma, mutta ei liian “tyrkky”. Muistin ex. poikaystäväni kommentoineen asuani että näytin siinä ihan huoralta.

Arki-illasta johtuen ravintolassa oli hieman niukasti ihmisiä. Enimmäkseen business ihmisiä ja muutamia pariskuntia. Se sopi minulle oikein hyvin, en ollut hakemassa seuraa vaan ihailevia katseita. Musiikki oli alkanut soimaan ja tanssilattian kiertäen menin läheiselle baaritiskille. Sain vaivatta tilattua itselleni lasillisen viiniä. Seisoin hetken baaritiskillä heilutellen hitaasti musiikin tahdissa takamustani ja toivoin herättäväni sopivasti huomiota. Ilmeisesti näin myös tapahtui koska käännyttyäni saliin päin minua pyydettiin tanssimaan. En ollut kuitenkaan sillä tuulella ja kieltäydyin kohteliaasti. Siirryin baarin toisessa reunassa olevalle baarijakkaralle istumaan ja vedin ylösnousevaa hameeni helmaa alemmaksi niin etteivät paljastuneet sukkieni pitsiset reunat enää näkyneet.

Huomasin muutaman uroksen vilkuilevan minua salaa, mutta salin reunassa eräässä pöydässä istui miesseurue joka tujotti minua suoraan häpeilemättä. Tunsin miesten katseiden mittailevan sääriäni ja vartaloani. Jos katseet voisivat riisua, olisin varmaan ollut jo ilko alasti. Miesten röyhkeä tujotus ensin hieman ärsytti minua, mutta tätähän olin lähtenyt hakemaan ajattelin ja loin miehiin päin mairean hymyn. Ajattelematta asiaa vaihdoin toisen sääreni toisen päälle samalla tarjoten huomaamattani miehille lisää nähtävää.

Miehet nauroivat keskenään, paiskasivat käsiään yhteen ja huomasin kuinka yksi miehistä nousi sekä lähti tulemaan kohti minua. Katsoin pois päin ja hetken kuluttua kuulin miehen sanovan minulle ” hyvää iltaa neiti”. “Iltaa” vastasin ja huomasin edessäni seisovan tyylikkään noin 40 vuotiaan miehen. ” Meitä on tuolla neljän hengen seurue ja kysyisin voisiko neiti liittyä seuraamme tai oikeastaan suoraan sanoen seuraamme jatkoille yläkerran hotellihuoneeseen ” mies kysyi korvaani kuiskaten.

Ennenkuin ehdin sanoa mitään tähän melko suoraan ehdotukseen, mies jatkoi ” korvaamme luonnollisesti vaivannäkösi”. En saanut ensimmäistä kertaa ehdotusta maksullisesta seksistä, mutta se että miehiä oli useampi oli uutta ja hiukan huolestutti. Vilkaisin muiden miesten sunntaan jotka katselivat meitä kun seurassani oleva mies jatkoi; ” olemme juhlimasssa onnistuneita kauppoja ja haluaisimme myös naisseuraa. Arvostaisin suuresti jos voisit suostua ehdotukseeni. ”

Päässäni raksutti kovasti ja en saanut vieläkään sanaa suustani.Tuntien jännitystä sekä pelkoa lähdin leikkiin mukaan ja kuulin itseni kysyvän ” kuinka pitkään haluatte seurastani nauttia ja lähempi seurustelu onnistuisi vain kortsua käyttäen”. “Luonnollisesti” mies vastasi ja jatkoi että kolme tuntia riittäisi sekä tiedusteli hintaani. Olin aikaisemmin lopettanut vastaavat leikit sanomalla, ei millään hinnalla tai sulla ei oo siihen varaa tai muuten vaan aivan törkeän hinnan. Päätin pysyä leikissä mukana ja nostin viinilasin punaisten huulieni väliin ottaen siitä pienen siemauksen sekä kerroin miehelle mielestäni aivan törkeän hinnan. Mies mittaili minua katseellaan ylhäältä alas ja tunsin olevani todellinen kauppatavara. Samalla minua jännitti, pelotti ja tunsin kiihoittuvani sekä alapääni kostuvan . Mies vastasi ” sopii jos kaikki reiät ovat käytössä ja rivoukset sallittu”. En oikein ymmärtänyt mitä hän sillä tarkoitti mutta kuulin sydämeni sykkiessä tiheään sanovani, “ok”.

Hetken kuluttua olin neljän miehen kanssa hississä matkalla yläkertaan ja mielessäni kävi, olinko mennyt leikissä liian pitkälle. Tunsin kahden käden hyväilevän takamustani ja en tiennyt kuinka siihen suhtautua.. Olinhan antanut siihen tavallaan luvan lähdettyäni leikkiin mukaan. Hissin pysähdyttyä hotellin yläkertaan miehet jäivät “kohteliaasti” taakseni kun kävelimme hotellin käytävää pitkin. Pystyin miltein tuntemaan miesten porautuvat katseen takamuksellani ja tajusin että nyt oli jo aika mahdotonta lopettaa leikkiäni. Tilanne sai minut jännittämään ja kiihkoni nousemaan. En ollut pitkään aikaan saanut miestä , enkä pahemmin ollut ehtinyt itsellenikään aikaa antamaan. Nytkö tapahtuisi se mitä en ollut aikaisemmin uskaltanut tehdä, mutta mistä olin useasti fantasioinut. Ehkä ex. poikaystäni oli ollut sittenkin oikeassa.

Miehillä oli käytössä hotellissa sviittihuone johon kuului myös erillinen makuuhuone. Huoneeseen päästyämme puhemiehenä toiminut mies ojensi minulle sovitun rahasumman. Menetin viimeisen tilaisuuden vetäytyä leikistä ottamalla rahat vastaan ja kysyin;” onko teillä kortsuja” ? “Kaikkea löytyy” mies vastasi ja huomasin olevani heti kolmen muun miehen ympäröimänä. Yksi miehistä alkoi suudella minua ja tunsin käsien puristelevan sekä rintojani että takamustani. Kädet nostivat nopeasti hameeni ylös, hyväilivät ja puristelivat pakaroitani sekä silittivät stringien takana olevaa kolmiota. ” Olit oikeassa, huoralla on hyvä perse” mies totesi.

Yllätyin tästä törkeästä arvostelusta, mutta en voinut sanoa mitään sillä minua suuteleva mies intoutui imuttamaan lujemmin. Yritin vastata suudelmaan parhaani mukaan kun mies piti päästäni kiinni suudellen intohimoisesti, kolmannen miehen puristellessa edelleen rintojani. Nopeasti mekkoni nostettiin kokonaan ylös ja riisuttiin päältäni. Rintaliivini riisuttiin taitavasti ja ne tipahtivat lattialle. Miehen innokkaat kädet siirtyivät hyväilemään paljaita rintojani.
Minua suudelleen miehen irrottauduttua rintojani hyväillyt mies otti tissini suuhunsa ja alkoi kevyesti imeskellä sekä puristella nänninpäitäni. Takamustani hyväilleen toisen miehen käsi siirtyi etupuolelle ja käsi painautui stringien päälle haarojeni väliin pakottaen niitä levälleen. Hänen sormensa sivelivät nivusia ja kulkivat sitten yli häpykummun. ” Huora on jo ihan kostea” mies ilmoitti ja sormet tunkeutuivat stringieni alle. Mies tunnusteli sormillaan vakoani ja hieroi klitoristani saaden häpyhuuleni paisumaan tehdäkseen pillustani valmiin nussittavaksi. Etusormen upotessa kostuneiden huulien väliin , vaikutus oli tyrmäävä, enkä voinut estää voihkaisua. Kiihtymykseni kasvoi ja sydämmeni jyskytti, miehen sormen alkaessa liikkua sisälläni.

“Teillähän on kiire päästä pöksyihin” puhemiehenä toiminut mies sanoi ja heitti kondomipaketin pöydälle kuoharipullo toisessa kädessä. ” Eiköhän oteta ensin hieman kuplivaa” mies sanoi ja avasi pullon sekä kaatoi juomaa laseihin. Pilluani sormeillu mies valutti märät stringini nilkkoihini ja jalkojani nostellen annoin pujottellla ne pois jaloistani. Mies nuohkaisi niitä ja laittoi stringini taskuunsa. Seisoin miesten edessä ylläni vain mustat stayup verkkosukat ja korkkarit jalassani sekä kuoharilasi kädessäni miesten tuijottaessa minua hymy huulillaan. Katseet kiinnittyivät erityisesti haarojeni välissä olevaan kapeaan ja lyhyeen karvoitukseen. Olin siistinyt edellisenä iltana alapääni karvoituksen edestä kapeaksi ja lyhyeksi. Muuten häpyni oli ajeltu paljaaksi ja oli hyvin esillä. Minähän sanoin; ” posliini pillu”, kuulin jonkun kommentoivan. Kiihotun yleensäkin helposti ja nyt tilanne sai alapääni todella kihelmöimään.

Ettei tilanne riistäytyisi aivan käsistä päätin ottaa ohjat omiin käsiini. Otin pöydältä kondomipaketin ja kävelin makuuhuoneeseen takamustani heilutellen sanoen ” mennään herrat sitten yksi kerrallaan”. Makuuhuoneessa oli siisti pedattu parivuode. Heti perässäni huoneeseeen tuli stringini ottanut mies alkaen riisua itseään. Ottamatta korkokenkiä jaloistani asetuin sängylle selälleni makaamaan ja levitin jalkani tarjoten pilluni tuon kiihottuneen kollin nähtäväksi.

Mies vapautui vaatteistaan nopeasti ja alushousuista ponnahti jäykkänä seisova kalu. Mies tuli sängylle polvilleen haarojeni väliin hyväillen molemmin käsin reisiäni. “Verkkosukat sopivat huoralle hyvin ” mies sanoi ja työnsi varoittamatta etusormensa märkään pilluuni. Se litisi jo kosteuttaan jonka tuntiessaan mies virnisti. Otin sängyltä kortsun ja ottaen miehen jäykkänä seisovasta kalusta kiinni rullasin kortsun sen päälle.

Mies asettui päälleni ja tunsin kuinka peniksen kärki etsi aukkoani. Ohjasin sen oikeaan kohtaan ja mies tunkeutui sisääni suoralla, vastustamattomalla työnnöllä. Se tapahtui helposti sillä hänen peniksensä oli kivi kova sekä sylini märkä ja vastaanottava. Mies huokaisi mielihyvästä ja tajuntani täytti kova penis, kun mies otti jaloistani kiinni ja alkoi työntää jäsentään edestakaisin suurin säännöllisin työnnöin.Huohotin ja kostuin yhä enemmän miehen jokaisen työnnön jälkeen enkä voinut enää olla ynisemättä lemmen tuskassani,,,”aah, voih, eeih,,, pane, jynksytä lujemmin “.

Olin sen verran kiihoittuneessa tilassa, etten ollut huomannut kuinka loput miehet olivat alasti ja tulleet makuuhuoneeseen. Miehet seisoivat sängyn ympärillä kalut jäykkinä katsellen tätä hurjaa panoa. Huomasin sivusilmällä rintojani hyväilleen miehen jo käärivän kumia kalunsa ylle. Minua naiva mies vetäytyikin kesken kaiken sisältäni ja sanoi ” Meillä on kuulkaa todellinen narttuhuora pantavana, sillä on kireä ja kiimainen vittu. Annahan Pena sille mitä se haluaa”. Penaksi mainittu mies asettui vuorostaan jalkojeni väliin ja tunkeutui vaivatta märkään pilluuni. Hänen kalunsa vaikutti edellistä pienemmältä, mutta en pian sen eroa tuntenut. Vauhti miehellä oli edellistä paljon suurempi. Nostin jalkojani ylemmäksi ja työnsin lantiotani eteenpäin jotta pillu asettuisi paremmin pantavaksi. Pena yltyi myös kommentoimaan ” saatana mikä huora, kiree, kiimainen vittu, ai että tekee pitkästä aikaa hyvää “.

Minua suudellut mies rullasi kondomin peniksen ylle ja tarjosi keppiään minulle suuhun. “Ota huora suihin”. En välttämättä pitänyt tilanteen kääntymisestä ja huoraksi nimittelystä, mutta sehän minä nyt olin ajettelin. Otin kiltisti miehen kalun suuhuni. Pyörittelin ensin kieltäni peniksen pään ympärillä. Tiesin tämän peniksen herkän osan nuolemisen kiihoittavan suunnattomasti miehiä. Sitten otin koko kalun niin pitkälle kuin mahdollista suuhuni ” ime narttu, ime narttu munaa” mies murisi. Pilluani jynksyttävä mies lisäsi vauhtiaan ja minulla oli vakeuksia pitää toista kalua suussani, kun puhemiehenä toiminut mies ohjasi vapaana olleen käteni hänen kovalle kalulleen.

Otin kalun varresta kiinni ja tunsin sen olevan kaikista kookkain. Puristelin sitä hetken kevyesti. Sitten liikutin sormiani ylös ja alas pitkin jäykkää vartta. Puristin terskan paisunutta päätä ja aloin hangata sitä pitkin vedoin. Runkatessani kalua toisella kädelläni miehen elin paisui selvästi kaveruksia suuremmaksi. .

Pillussani hääräävä uros kiihdytti tahtiaan ja kuulin ensimmäisenä minua naineen miehen kannustavan; ” nai sitä lutkaa kunnolla, kun kerrankin saat pillua”, mies kannusti maistellessaan lasista kuoharia. Olin itse juuri lähellä huippuani kun päälläni hääräävä Pena purkautui sisääni. En ehtinyt juuri toipua siitä kun suussani ollu mies käänsi minut sängylle kontalleen. ” Kontallesi huora ja perse pystyyn” mies komensi. Hän läimäytteli kämmenellään pakaroitani sanoen ” ai mikä perse” ja asetti kalunsa suoraan kiimanesteistä kiiltelevälle pilluni huulille. Minun oli pakko kiljaista kun mies otti lanteistani kinni ja survaisi kalunsa kerralla sisääni pohjiaan myöten.” “Pohjaan asti” mies sanoi kun pyllyposkeni läiskähtivät hänen nivusiaan vasten. Mies veti kalunsa uudestaan pilluni huulille ja survaisi sen uudestaan sisään. Mies läimäytti pakaroitani ; ” kiree, kiimainen vittu” mies sanoi nautinnollisella äänellä.

Pyllyposkeni saivat kyytiä miehen aloittaessa pitkät, raivoisat työnnöt. Pehmeä takapuoleni läiskähteli miehen nivusia vasten hänen työntyessä yhä uudestään sisään ja ulos. Tunsin orgasmini saavuttavan huippunsa ja koko ruumiini tärisi aaltojen vyöryessä sen lävitse. Ulisin nautinnosta “oi,aah, ei ,ei oih,multa tulee, multa tulee”. Pilluni puristeli krampin omaisesti sisälläniolevan peniksen vartta. Tämä sai takaapäin pilluani pumppaavan miehen hekumansa huipulle. Mies veti peniksensä ulos sisältäni ja toi sen naamani eteen. Hän ehti juuri vapauttaa kalunsa kumista ja ruiskautti henkeään pidätellen ison lastin naamalleni. “Siitä saat senkin narttu”

Spermaa roiskui poskelleni ja huulilleni ja tunsin kuinka lämpimät norot alkoivat valua kasvojani pitkin ja tippuivat sängylle. Minua ensimmäisenä nainut mies katsoi minua kommentoiden “Nyt alat näyttää todelliselta huoralta” kun huohotin edelleen nelin kontin sängyllä. Hän ojensi minulle skumppalasin. “Ota välillä juomaa, että jaksat.” Otin lasin ja maistoin samalla suussani sperman maun kun join kuoharia.

En saanut pitkää lepotaukoa kun runkkaamani mies asettui sängylle selälleen viereeni. Hänen kyrpänsä jökötti edelleen täydessä juhlakunnossa. Nyt se oli saanut ylleen kortsun. Hän veti minua puoleensa ja kiipesin hajareisin miehen päälle. Ohjasin tuon vielä pillussani vierailemattoman kalun pään sen huulille ja yllätyin kuinka vaivattomasti tuo kookas jöötti upposi sisääni. Pidän kullilla ratsastamisesta, näin saan määrätä itse tahdin. Spermaaa yhä naamallani asetin kunnolla jalkani miehen molemmin puolin. Laitoin käteni miehen rinnan päälle ja käsieni alla tuntuivat leveät rintalihakset sekä rintakarvat. Siirryin polvillani eteenpäin nojaavaan asentoon, jakateräni käänsin sisäänpäin miehen jalkojen päälle. Aloin keinuttamaan itseäni tätä paksua sauvaa vasten ja miehen kädet puristelivat rintojani. Luoja kuinka hänen kyrpänsä tuntui hyvältä sen liikkuessä sisälläni. Työnsin ekstaasissa lantiotani miehen elintä vasten nautinnosta voihkien. Juuri kun voimani alkoivat loppumaan, mies otti minut syleilyynsä ja puristi minut rintaansa vasten.

Ensimmäisenä kimpussani ollut mies oli ilmestynyt sängylle vierellemme. Hänen kädessään oli pullo josta hän tiputti jotain nestettä pyllyreiälleni. En voinut olla kuin allani olevan miehen tiukassa syleilyssä kun vieressä olevan miehen sormi tunnusteli anustani. Sormi alkoi hieroa peräaukkoani levittäen nestettä sen ympärille. Ynähdin kun sormi upposi hiljaa suoleeni. ” Ei, ei sinne” ehdin sanomaan kun alla oleva mies kuiskasi taas korvaani ” Kaikki reiät käytössä”. Tajuntaani lävähti tietoisuus siitä millaiseen ehdotukseen olin ymmärtämättäni suostunut. Pepussani ei oltu vierailtu kuin kerran tätä ennen ja se kokemus ei ollut miellyttävä. Samalla toinen mies painoi kalunsa kireän peppuni suulle. “En olekaan saanut persettä pitkään aikaan”, mies totesi ja alkoi hitaasti työntää kaluaan tiukkaan anukseeni. “Aah se ei mahdu yhtäaikaa” yritin protestoida. Mies allani piti minua paikallaan ja liikkui itse hyvin varovaisesti, antaen kanssaveljelleen parhaat mahdollisuudet vaikeaan tunkeutumiseen. Aluksi tuntui , että koko peppuni alkoi valumaan kohti anuksen syvyyksiä. Tuo tunne ei tuntuntunut nautinnolliselta. Pikkuhiljaa kulli kuitenkin painautui aina vain syvemmälle, kunnes yhtäkkiä sulkijalihakseni ikään kuin pongahti sisuksistani peniksen ympärille. Tärisin orgasmin partaalla ja ulisin tuskan ja nautinnon välimaastossa.

Pyllyyni tunkeutunut mies alkoi liikkua anaalissani ja alla oleva aloitti uudelleen työnnöt. Miehet työnsivät kullejaan minuun eri tahtiin, kun toinen liikkui ulospäin, niin toinen liikkui sisään. Miesten kädet pitivät minua tiukasti otteessaan. Kestin tätä vain hetken ja sitten silmissäni sumeni. Tuntui kuin alapäässäni olisi yksi kuuma jättiläiskulli. Orgasmini tuntui lyövän koko ruumiini läpi ja ulisin nautinnosta ” aih,,aah ,ei,ei tulee, tulee eih” purkaukseni vavisuttaessa koko ruumistani. Pilluni litinä peitti koko huoneen sen squirtatessa kunnolla. Minua pumpattiin kahdella kullilla hyvän aikaa. Kiljuin ja huusin orgasmin vatkatessa edes takaisin lävitseni. Minun oli vaikea pysyä tolkuissani. “Saatana kun on tiukka namu perse, aivan uskomattoman kireä huoran perse”, huohotti persettäni kyrvällään jyystävä mies. Hän otti hiuksistani kiinni ja runttasi kullinsa tyveä myöten pyllyyni. Onneksi tiukka peppuni sai miehen lastin irtoamaan. Mies veti kyrpänsä ulos, heitti kortsunsa pois sekä ruiski huohottaen koko lastinsa pyllyni poskille.

Allani oleva mies käänsi minut selällänen ja nosti jalkani olkapäilleen. Tunsin pepulleni ruiskitun sperman kastelevan sängyn allani. Ottaen toisesta jalastani kiinni mies suuteli ja nuoli korkokenkääni. Mies puri kenkäni korkoa kun hänen iso kyrpänsä painui hitaasti sisääni. Se tuntui kokonaan sisälläni ollessaan osuvan pilluni pohjaan. Vähitellen vauhti kasvoi ja alapääni litisi tuon kookkaan kyrvän jyystäessä minua kuin pumpattavaa Barbaraa. Ajantajuni tuntui katoavan. Vaikeroin selälläni kun miehen kivekset lätkähtelivät välilihaani ja pyllyäni vasten. Mies tikkasi isoa, paksua kullia pilluuni nopein lyhyin työnnöin ähisten ja purkautui tiukasti minua otteessaan pitäen sisääni. Tunsin kuinka kulli sykki sisälläni spermaa. Tällä kertaa kumi otti lastin turvallisesti vastaan. Mies huohotti hetken päälläni pitäen sykkivää kaluaan sisälläni.

Makasin sängyllä pitkälläni kun orgasmien jäljiltä kaikkia lihaksiani edelleen pisteli. Tuntui etten jaksaisi liikuttaa ainuttakaan jäsentäni. Minua jyystäneen miehen noustua päältäni, kaksi tuplapanoa seurannutta miestä asettui sängylle kummallekin puolelleni. Heidän kätensä alkoivat hyväillä polviin valahtaneiden sukkieni paljastamia reisiäni levittäen jalkojani levälleen. ” Hei eikö kaikki ole jo saanut” yritin anella kun sain vastaukseksi että vielä on runsaasti aikaa jäljellä. En jaksanut vastustaa ja makasin pian sängyn reunalla reidet kutsuvasti levällään. Pientä lyhyen karvan aluetta lukuun ottamatta posliiniksi ajeltu nussittu pilluni kiilteli irstaana ja avoimena kaikkien edessä.

“Huora tahtoo lisää” totesi jalkoväliäni tuijottaen peppuni ottanut mies. Hän kaatoi kuoharia laseihin ja antoi minullekin lasillisen. Heitin sen miltei kerralla kurkkuni ja sain heti lasini täyteen. Innokkaat kädet taas sormeilivat pilluani. Pian sinne upposi sormi, toinen ja kolmas. Miehen koukistaessa sormiaan sisälläni etsien herkkää pistettäni pillustani kuului valtavaa litinää “Tää on taas ihan valmis pantavaksi” toinen sormileikkiä harjoittavista miehistä totesi. “Käännypä huora kontallesi, niin saat kunnon kyytiä”. Apua vieläkö nuo jaksavat ajattelin ja aloin katua että olin typeryyksissäni suostunut koko touhuun.

Nostin alas tippuneet sukkani ylös ja asetuin kiltisti sängylle nelinkontin tarjoten pyllyni täydellisesti esille. Minut vedettiin sängyn reunalle ja rintani painettiin alas. Odotin pylly pystyssä mitä tapahtuisi kun joku hyväili sitä ja levitteli pyllyposkiani. Kädet kulkivat pitkin vartaloni kaarta, puristelivat tissejä, hyväilvät sääriäni ja säpsähdin kun pakaroilleni läpsähti pari voimakasta kämmeniskua. “Meidän huora, saatana mikä kiimavittu”. Turvonneita häpyhuuliani levitettiin ja kieli liikkui vaossani käyden lipaisemassa myös esille levitettyä pyllyreikääni. Sitten kulli asetettiin häpyhuulteni väliin missä se kulki muutaman kerran edestakaisin ennen kuin painettiin hitaasti pohjaan asti.

Päästäni otettiin kiinni ja suutani vasten painui kulli. Nousin käsieni varaan, otin kullin varresta kiinni ja lipaisin terskaa kielelläni. Olin sen verran järjissäni, että huomasin kortsun puuttuvan. ” Hei, mitäs tää nyt on” yritin protestoida kun hiuksistani otettiin tukevasti kiinni ja suuni painettiin kullin eteen. ” Kunnolla lutka”” sain vastaukseksi ja kaksi uutta läimäytystä pakaroidelleni. Puoli säikähtäneenä tilanteen uudesta käänteestä avasin suuni ja kulli tunkeutui poskeeni. Se maistui väkevältä ja jouduin avaamaan suutani lisää että sain sen mahtumaan huulteni väliin. Puristin huuleni kullin varren ympärille ja työntelin päätäni edestakaisin minkä pystyin. Mies murisi mielihyvästä.

Olin molemmista päistä kulleilla ankkuroituna. Takaapäin pilluani vatkaava mies seisoi lattialla käsien puristaen ja levittäen pakaroitani kun kullia survottiin tyveä myöten sisääni. Tissini vatkasivat holtittomasti allani työntöjen tahtiin kun ähisin ja vingahtelin kulli suussani. Kolmannen miehen kädet liittyivät leikkiin, välillä ne puristelivat heiluvia tissejäni, välillä käsi kävi jalkojeni välissä avoimien häpyhuulten välissä klitoriksen päällä. ” Hyvä narttu” kuulin miehen kuiskaavan minulle kuin koiralle.

Aloin olemaan taas valmis ja tunsin miten orgasmi teki taas tuloaan. Olin vartaassa kahden kullin välissä, kun jonkun sormi alkoi uudestaan hieroa pyllyreikääni. Takaapäin naiva mies runttasi kalunsa muutaman kerran tyveä myöten pilluun ja karjahdellen laukesi sisääni. Suussani ollut kulli vedettiin pois ja mies siirtyi taakseni edellisen paikalle. Nestettä tiputettiin pyllyreiälleni ja tunsin kuinka mies alkoi hitaasti työntää kaluaan pyllyreikääni sisään. Sulkijalihakseni vastustivat hetken mutta tällä kertaa terska painui hyvin liukastettuun anukseeni. Kun kulli oli juuriaan myöten perseeni uumenissa, mies alkoi tehdä lyhyttä nytkyttävää liikettä. Anuksesta kuului hiljainen litisevä ääni.

Silmissäni näkyi vilkkuvia valopisteitä kun orgasmi alkoi. Pyllyni tärisi ottaessaan vastaan miehen työntöjä ja ulisin ” aih,aah,, ei, ei saa, pane lujaa,ah,aah…”. Samaan aikaan sattui ja tuntui taivaallisen hyvältä, tärisin orgasmin voimasta silmät kiinni. Takanani olevat työnnöt muuttuivat nopeammiksi . Pyllyäni runneltiin kunnolla kun kulli runtattiin tyveä myöten sisään, terska sykähteli ja laajeni miehen tyhjentäessä lastinsa pyllyni syvyyksiin.
En tiennyt enää sainko yhden orgasmin, vai sainko koko ajan orgasmeja. Putosin kädet levällään poski sänkyä vasten ja tärisin sekä nytkyin edelleen orgasmissa. Supisteleva pyllyreikäni pumppasi suolestani spermaa jota tippui sängylle ja valui reisilleni. Olin varmaan todella rivo näky perse edelleen pystyssä ja tarjolla spermaa valuen.

En jaksanut vastustaa kun uusi kulli painautui turvonneeseen pilluuni ” Koko rahan edestä” maininnan saattamana kuulin minua session aluksi panneen miehen sanovan. Mies alkoi painamaan takaapäin jo melko turrassa pillussani. Otin työnnöt kiltisti vastaan, odottaen hänen loppuaan. Ajan taju pettää, mutta varmaan vartin höyläämisen jälkeen mies vetäytyi ulos ja asetteli aisansa pyllyvaolleni. Kalu painui tällä kertaa sisään spermalla kuorrutettuun pyllivakooni helposti. Perseposkeni läiskähtelivät miehen jaksaessa uskomattoman kauan vatkata sisään ja ulos. Pitkän panon jälkeen hän alkoi ähistä” nyt saat spermahuora lisää” ja ruiski lastinsa sisälle suoleeni. Siinä vaiheessa tajusin hänen naineensa minua koko ajan ilman kumia.

En jaksanut välittää asiasta ja lysähdin voimattomana sängylle. Tämä ei kuitenkaan vielä päättynyt tähän. Mahtikulli halusi myös toisen kierroksen. Mies veti käteni puolijäykän elimensä päälle. Otin kyrvän varresta kiinni, mutta pyysin kuitenkin ensin lisää juotavaa. Nousin sängylle ylös polvileni ja sain käteeni tällä kertaa pullollisen kylmää siideriä. Join ahnaasti siideriä ja samalla tunsin kuinka spermaa valui pyllystän ja pitkin reisiäni alas.

Pian mies käänsi minut vatsalleen sängylle asettaen tyynyn lanteideni alle. Tämä nosti pyllyni paremmin esille. Arvasin että pian anukseni saisi jälleen kyytiä toivoen että tuo suurin kyrpä mahtuisi sisään. Mies tiputti liukkaria pepulleni ja sormet levittivät sitä sekä pillulleni että peppureiälleni. Runkkailin kädelläni hiljaa miehen elintä joka kasvoi entistäkin suuremmaksi.

Minua viimeksi painanut mies oli palannut makkariin lasi kädessä ja totesi kaverilleen että ” huoran kaikki reiät on voideltu hyvin käyttöösi”. Jalkani levitettin erilleen ja sormi upposi pilluuni. Tunsin samalla peukalon työntyvän peräaukkooni, joka sekin antoi helposti periksi. Aluksi tuntui etten tuntenut juuri mitään kun sormet alkoivat yhdessä pumpata molemmissa aukoissani. Anuksestani kuului pulplahdus kun lisää spermaa valui siitä ulos. ” Hyvin tuntuu voidellun” kimpussani oleva mies sanoi.

“Vieläkö jaksat antaa minulle kunnon kyydit”? mies kysyi ja nousi päälleni. Miehen jättikullin pää hakeutui levitettyjen jalkojeni väliin pilluni huulille. En ehtinyt vastata mitään kun tuo jätti mela työntyi sentti sentiltä sisään. Mies naulasi minut kyrvällään sängylle kun se alkoi liikkua edestakaisin miltei turrassa pillussani. Otin pakaroideni paukkuessa kiltisti työntöjä vastaan. Vähitellen vauhti lisääntyi ja pilluani painettiin rajusti isoa salkoa vasten. Välillä vauhti rauhottui ja välillä pysähtyi kokonaan kullin ollessa pohjassa.

Tunsin jälleen orgasmin lähestyvän. Iso kulli hieroi oikeasta kohdasta g-pistetäni sillä pilluni squirttasi uudelleen. Pilluni suorastaan suihkutti ja valui nestettä kastellen allani olevan tyynyn märäksi. Minua pumppaava mies myös huomasi kun ejakuoin nestettä ; ” Ai saatana kun oot märkä. Näin märkää pillua en ookaan saanut” ja juntasi parrunsa pohjiaan myöten sisään. Aivan eufoorisessa tilassa uikutin ääneen ” aah, eeiih,aih, ah, ah,,,,,”kyrvän jyystäessä tajuttoman kauan miltei turrassa pillussani.

Olin aivan tajuntani rajamailla ja tärisin kun takanani jyystävä kyrpä vaihtoi reikää. Hieman palautunut pyllyreikäni antoi helposti periksi ja sisälläni olevaa vanhaa spermaa valui ulos kyrvän työntyessä sisään. Anukseni oli sen verran puutunut etten juuri tuntenut mitään kun sitä ties kuinka monennen kerran höylättiin. Puolihorroksessa silmät kinni otin kuuliaisesti työntöjä vastaan ulisten ja voihkien koko ajan. En tiedä kuinka kauan mies jyysti persettäni kun hän vihdoin lopetti ja käänsi minut ympäri . Tajusin myös hänen naineen minua ilman kortsua kun mies ruiskutti koko lastinsa kasvoilleni sekä rinnoilleni.

En ollut koskaan ollut naimisen jälkeen niin poikki kuin nyt olin. Huohotin vain hiljaa maaten selälläni sängyllä. Havahduin kun minua nostettiin pystyyn ja molemmilla puolillani oli jälleen mies. Minut siirrettin sängyn reunalle istumaan ja molemmat reiteni nostettiin kummallakin puolella olevan miehen syliin. Taakseni ilmestyi kolmas mies ottaen rinnostani kiinni. Mies levitti kädellään rinnoillani olevaa spermaa ja kuiskasi korvaani; ” vittu, mikä kiima huora”. Tajuntani palasi ja sanoin miehille; ” hei nyt saa riittää, en todellakaan enää jaksa”. ” Pieni muisto vain vielä” mies takanani kuiskasi. Huomasin neljännen miehen ” napsivan meistä kännykällä kuvia. Ei, hitto. Olin jalat levällään, spermaa naamasta valuen kolmen miehen keskellä ja meistä napsiittiin kuvia.

Onneksi miehet eivät vastustelleet kun riuhdoin itseni otteista irti ja nousin seisomaan. “Voinko mennä suihkuun” kysyin ja vastausta odottamatta menin kylppäriin. Katsoin itseäni peilistä. Tukka ihan sekaisin, meikit valuneena, spermaa naamalla ja rinnoilla sekä pitkin verkkosukkia reisillä. Pillua ja pyllyreikää jomotti. Ihoani kihelmöi ja oloni oli raukea sekä tyydytetty.

Kysyin itseltäni. Olinko huora ?
__________________________________________________

Lopuksi:
Kertomus perustuu tositapahtumaan. Tarinan yksityiskohtia olen kuitenkin hieman värittänyt. Haluatteko lukea lisää hupakon seikkailuista ?
Kommentteja ?

13 kommenttia viestissä: “Hupakko”

 1. Pete says:

  Täydellinen naaras, niin seksikkään tuhma ja himokas!

 2. Kimi says:

  Makeeta, kun nainen pukeutuu huoramaisesti. Ja kiihoittuu katseista & saamastaan ehdotuksesta 😉

 3. Anonymos says:

  Hienosti kirjoitettu tarina ! Varsinkin upeat kuvaukset naisen orgasmista toimivat.

  Jatka ihmeessä kirjoittamista.

 4. JiiDee says:

  Yössä on hyvä olla käteistä mukana!

 5. Kiinnostais kyllä says:

  Tää on yks parhaista novelleista täällä. “Verkkosukka_neiti on julkaissut sen täällä ennenkin vähän toisessa muodossa, ja olen harmitellut sitä, kun se katosi täältä. Onneksi tuli nyt takaisin 🙂

  Jos kertomus tosiaan perustuu tositapahtumiin, niin olisipa kiinnostava tutustua kirjoittajaan! Miten saisi yhteyden?

 6. Jouni says:

  Hyvä tarina. Ilman muuta lisää

 7. Jaakko says:

  Työkaverin vaimo Linda pelmahti yllättäen yökerhossa Mun ja korvaani supsuttavan virolaisen naisen väliin. Ja tuo varattu kotimainen naarastiikeri passitti välittömästi huoran matkoihinsa, sanoilla jätä Mun mies rauhaan! Sain olalle taputuksen ja hillitöntä naurua, sotkinko Sun panokuviot?
  Vastasin, et välttämättä. Ja sujautin taitetut setelit Lindan paljastavan topin rintavakoon. Hiljaisuus, kauniit kasvot vakavoitui sekunneissa edessäni. Toisen kämmeneni siirsin baaritiskin suojassa ja ihmisten keskellä hetkeäkään epäröimättä, lyhyen mekkonsa helman alle kiinteälle reidelleen. Kaunis varattu nainen jähmettyi kämmeneni kosketukseen reidellänsä, ja samalla tuntien äskeiselle huoralle tarkoitetun setelinipun rintojensa välissä. Hymyilin vain, enkä sanonut sanaakaan. Lindan upeat silmät tosin tahtomattaan paljasti, miten koko tilanne häkellytti Häntä! Ja toisaalta se alkoikin aivan yllättäen myös kiihoittamaan yökerhossa.., lähemmäs kylkeäni vasten painautuvaa kaunista perheenäitiä.

  • Verkkosukka_Neiti says:

   Hmmm, saitko rahoillesi vastiketta ?

   • Jaakko says:

    Hotellihuone parin korttelin päässä yökerhosta, Linda edessäni polvillaan. Topin olkaimet käsivarsille valahtaneina, upeiden rintojen nännipihojen yläosat osittain esillä. Toinen kämmeneni pitää tiukalla otteella kiinni puoleksi auki levähtäneestä nutturastaan. Ihailen toppia vasten nöpöttäviä kovia nännejä, niukkoja vaaleansinisiä stringejä, ja korkkareita Lindan jaloissa. Tiedän Lindan olevan hammaslääkäri, eli rahan vuoksi tuo varattu kauniskasvoinen puolipukeinen narttu ei ole täällä kyrpääni imemässä. Vedinköhän yökerhossa vahingossa oikeasta narusta, ja tietämättäni osuin varatun naisen salaiseen fantasiaan? Saan täydellistä suihinottoa, silti vedän ison kovan ja syljestä märän munan pois noiden ihanien huulien välistä. Pieni kiskaisu nutturasta taaksepäin ja ohje noihin kauniisiin silmien katsoen, nyt vaan runkkaat ja nuolet sitä vierasta kyrpää huora. Vain hetkiä ja spermat lävähtää Lindan kasvoille, kaulalle, täplittää rintojen paljaita yläosia ja toppikangastakin. Toinen ohje, nuole se puhtaaksi huora. Katseeni hakeutuu kauniista, osittain spermaa valuvista kasvoista alaspäin. Ja huomaan naisen vaaleansinisten stringien etuosan tummuneen kiimamehuista. Lindan kieli ja täyteläiset huulet hivelee kovaa varttani kuuliaisesti puhtaaksi. Olen tainut tehdä todellisen löydön, työkaverin kaunis vaimo ensi kertaa huoraamassa, ehkä ylipäätään pettämässäkin? Ja mikä ensivaikutelma, jo pelkkä himokas suihinotto paljasti naisen olevan enemmän kuin kiltti perheenäiti…

 8. DarkMatter says:

  Erittäin kiihottavaa kokemus ja hyvin kirjoitettu! Todellakin jatkat kirjoittamista!

  Etenkin kaikki nuo yksityiskohdat tuntemuksista toimivat. Ehkä jopa enemmän voisi korostaa yhtäaikaista häpeää ja kiihottumista huoraamisesta.

  • Verkkosukka_Neiti says:

   Kiitos asiallisesta palautteesta.

   Huoraamisen häpeän tuntemuksen kuvaus jäi todella hieman vajavaiseksi.

 9. Asiakas says:

  Todella kiihoittava kertomus !

  Maksaisin kyllä.

  Tahtoo lisää !

Kommentoi

top