search
top

Thaimaalaista marjanpoimijaa kesämökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...

Oli kaunis elokuinen torstai-ilta ja olin saapunut suvumme mökille nauttimaan viikonlopusta. Tiedossa olisi perinteinen mökkiviikonloppu perheen kesken. Nyt jo 24-vuotiaana miehenä asuin eri paikkakunnalla vanhemmistana opiskeluiden takia ja oli oikeastaan ihan mukava tulla viettämään aikaa mökille perheen kesken. Vanhempani saapuisivat mökille vasta perjantai-iltana, joten minulla olisi vajaa vuorokausi aikaa nauttia omasta rauhasta mökillä.

Laitoin saunan lämpiämään ja korkkasin oluen. Katselin auringonlaskua ja kuuntelin luonnon ääniä. Pian sauna olikin jo lämmin ja suuntasin sinne. Saunan lauteilla istuessani en voinut olla hyödyntämättä tilaisuutta omasta rauhasta. Heitin löylyä samalla kun makasin saunan seinää vasten rentoutuneena masturboiden rauhallisesti. Pääni sisällä unelmoin kunnon panosta, vaikka tiesin ettei se olisi mahdollista tänä viikonloppuna. Jatkoin runkkaamista saunan lämmössä kunnes sain orgasmin ja laukesin suoraan vanhan saunan lauteille. Peseydyin ja ajattelin, että tämä sama pitää toistaa vielä huomenna.

Loppuilta meni rauhallisesti ja heräsin aamulla virkeänä noin kello 8 aikoihin. Oli kaunis auringonpaiste heti aamusta ja päätin mennä ottamaan aurinkoa teranssin puutarhatuolille. Aurinko lämmitti ja olin jo torkahtamaisillani tuoliin kunnes säikähdin ja havahduin. Mökin takaa kuului kovaäänistä rapinaa ja liikettä. Mitä ihmettä siellä on, ajattelin. Vedin t-paidan päälle, nousin tuolista ja lähdin tarkastamaan. Kiersin mökin taakse ja yllätyin suuresti, marjanpoimija! Thaimaalaisen näköinen pienikokoinen ja siro nainen oli kyykyssä mökin takana keräämässä mustikoita vimmatusti. Menin naisen taakse ja otin häntä olkapäästä kiinni,

– What are you doing here?
– This is a private area, you are not allowed to be here!

– I’m so sorry Sir, I’m so sorry Sir, tämä ehkä noin 30-vuotias nuorekkaan oloinen aasialainen nainen vikersi.

– Please not call police, nainen jatkoi huonolla englannilla ja vaikutti hätääntyneeltä.

Yritin rauhoitella naista ja ohjasin hänet mökin toiselle puolelle jossa istahdimme molemmat puutarhapenkille. Hain meille molemmille lasin vichyä samalla kun tutkailin tuota suloista aasialaista naista. Hän oli hyvin pienikokoinen, ehkä vain 155cm pitkä, hänen koko vartalonsa oli hyvin siro, mutta hänellä jalassaan olevat mustat tiukat urheiluhousut muotoilivat hänen perseestään sporttisen näköisen. Hänellä oli noin selän puoliväliin ylettyvä tumma tukka, joka oli nyt letitetty yhdeksi paksuksi letiksi. En voinut ajatella mielessäni mitään muuta kuin, että minun on pakko päästä panemaan tuota kuumaa thaityttöä.

Yritin keskustella naisen kanssa vaikka kielimuuri olikin pieni ongelma, hänen puhuessaan melko huonoa englantia. Selvisi, että hän oli 29-vuotias Thaimaasta tullut nainen, joka oli tullut Suomeen tienaamaan rahaa marjanpoiminnalla. Hänen nimensä oli Li ja hän oli lähtenyt keräämään marjoja ja eksynyt tontillemme. Vaikka Li vaikutti rentoutuneelta ajattelin, että hän tuskimpa rupeaisi puuhiin kanssani jos en motivoisi häntä jollakin. Kyselin naiselta uteliaana, kuinka paljon hän tienaa Suomessa ja miten paljon se on Thaimaan rahassa. Hän selitti huonolla englannilla ja käsiään apuna käyttäen tienaavansa Suomessa olon aikana pari tuhatta euroa ja keskimäärin noin 50 euroa päivässä. Li jatkoi selittämällä kuinka se on todella iso raha Thaimaassa.

Esitin kiinnostunutta ja seuraavaksi päätin tehdä naiselle suorasukkaisen ehdotuksen. Kaivoin lompakostani esiin kaksi 50 euron seteliä ja kysyin naiselta haluaisiko hän tienata hieman extraa. Li vaikutti kiinnostuneelta, joten jatkoin kertomalla, että jos hän olisi täysin minun seuraavat kaksi tuntia saisi hän rahat.

– Sex?, Li kysyi.

Olin tyytyväinen, ainakin hän oli ymmärtänyt mitä ajoin takaa. Nyökkäsin naisella, mutta lupasin, että tekisin hänen olostaan vain nautinnollista. Annoin rahat naiselle käteen ja hän alkoi hipelöimään niitä. Ihmeteltyään rahoja hetken hän laittoi ne taskuunsa ja sanoi,

– Okey, but don’t tell anyone.

Lupasin, etten tietenkään kertoisi ja otin naisesta kädestä kiinni.

Ohjasin hänet mökin sisään makuuhuoneeseeni, jossa aloin suudella häntä kaulalle. Li oli täysin mukana leikissä ja vastasi suudelmilla. Hänellä oli päällään ohut ulkoilutakki, mustat trikoot ja lenkkarit, jotka hän riisui jo teranssilla. Otin hänen takkinsa pois päältä ja alta paljastui ohut vaalea toppi, jonka läpi kuulsivat mustat rintaliivit ja pienet kiinteät rinnat. Vedin myös topin pois ja avasin rintaliivit, jonka jälkeen heitin itsekkin paidan pois ja olin naisen edessä vain pienet uimasortsit jalassa. Treenattu ylävartaloni paljastui ja Li hiveli sitä uteliaasti. Laskin tämän seksikkään thainaisen selälleen sängylleni ja aloin vetämään housuja pois hänen jaloistaan. Pian tämä pieni seksipakkaus olikin edessäni alastomana vain mustapunaiset naisten alushousut jalassaan. Suutelin naisen pieniä ja kiinteitä rintoja ja tunsin kuinka hänen nänninsä kovettuivat suussani. Siirryin alemmmas ja vedin hänen alushousunsa pois. Eteeni paljastui kaunis ja siro thaipillu, jonka yläpuolella oli kuitenkin vahva ja tumma karvoitus. Tämän pusikon nähtyäni, olin hieman pettynyt, koska en juurikaan pidä karvaisista pilluista. En kuitenkaan jäänyt murehtimaan vaan käskin naisen rentoutua ja ottaa rauhallisesti. Hain kaapistani partakoneen ja Li tajusi mitä ajoin takaa. Hän ei kuitenkaan vastustellut ollenkaan vaan otti paremman asennon maatessaan selällään sängylläni. Levitin hänen jalkojaan ja ajelin tämän thaipillun hetkessä posliiniksi, jonka jälkeen pyyhin kaikki irtokarvat pois kostealla pyyhkeellä.

– Let’s continue, sanoin innostuneena naiselle.

Vedin hänen jalkansa levälleen ja nostin ne hartioideni ylitse. Upotin naamani hänen kosteaan pilluunsa ja aloin nuolemaan sitä. Otin sormia avuksi ja jatkoin työskentelemistä. Li vaikutti olevansa taivaassa ja mumisi omiaan maatessaan sängylläni. Olin työskennellyt tämän tiukan thaipillun parissa ehkä vartin kun naisen kädet puristuivat tiukasti peittooni ja hän sai raivokkaan orgasmin. Tämä pieni thainainen huohotti ja tärisi edessäni ja huuti kaikenlaista sekavaa. Li romahti sängylleni ja annoin hänen sykkeensä tasautua. Olin jo aivan kiimassa ja täydessä seisokissa, joten laskin sortsini alas ja nostin naisen istumaan sängylleni. Ohjasin täydessä juhlakunnossa olevan kaluni suoraan tämän naisen pieneen suuhun ja hän alkoi työstää sitä. Tunne oli uskomattoman hyvä ja vain hetken päästä minun oli aivan pakko vetää kyrpäni ulos hänen suustaan, jotta en laukeaisi sinne. Vedin kyrpäni ulos ja yritin rauhoitella itseäni. Kävin hakemassa lompakkoni taskusta kondomin. Annoin sen naiselle ja käskin hänen asetella sen paikoilleen. Li teki kuuliaisesti työtä käskettyään ja pian olinkin jo ohjaamassa kyrpääni näiden tiukkojen häpyhuulien väliin. Paljas, karvaton thaipillu sekä tuntui että näytti uskomattoman hyvältä. Tällä pienikokoisella naisella oli erityisen tiukka, mutta nyt jo hyvin kostunut pillu ja painaessani naista lähetyssaarnaaja asennossa tunsin olevani kiihoittuneempi kuin koskaan. Painelin kyrpääni tuon thaipillun sisälle välillä kovempaa ja välillä rauhallisemmin, samalla kun Li itse hieroi pilluansa kädellään.

Käskin naisen kontilleen ja tarrasin kiinni tuosta kiinteästä, sporttisesta ja pienestä perseestä. Läimäytin häntä pari kertaa pakaralle, jonka jälkeen yhdyin hänen kosteaan pilluunsa varovasti. Aloitin rauhallisilla työnnöillä ja en voinut kuin ihastella näkyä edessäni. Tuo siro kroppa näytti käsittämättömän kauniilta hänen pienien rintojen tärähdellessä työntäessäni kyrpää hänen sisäänsä. Aloin kiihdyttämään tahtia ja pian panin naista takaapäin kuin eläin hänen voihkiessa edessäni. Olisin halunnut, että tämä tunne kestää ikuisesti, mutta en voinut enää hidastaa tahtia. Jatkoin hänen nussimistaan aina kovempaa ja kovempaa kunnes tunsin, kuinka raju siemensyöksy purkautui suoraan kondomini sisälle. Huohotin naisen päällä, kyrpäni vielä tiukasti hänen sisällään kunnes vedin sen pois ja heitin kondomin nopeasti lattialle. Kyrpäni oli aivan sperman peitossa ja ohjasin sen takaisin naisen suuhun. Hän puhdisti kyrpäni spermasta nuolemalla sen kauttaaltaan, jonka jälkeen rojahdin tyytyväisenä sängylleni.

Hetken maattuamme alastomina sängylläni, Li kysyi voisiko hän käydä peseytymässä. Se kävi tietysti minulle joten ohjasin naisen ulkosaunaamme, jossa oli vielä lämmintä vettä padassa. Laskin lämmintä vettä hänen päälleen ja hieroin hänen kaikki paikkansa läpi pesusienellä. Olin jo antamassa hänelle pyyhettä, jotta hän voisi kuivata itsensä kun hän huomasi, että minä olen jälleen täydessä seisokissa.

– You said 2 hours, we still have 30 minutes, Li sanoi ja vinkkasi silmää.

Olin hämilläni mitä hän tarkoitti kunnes hän polvistui eteeni ja ohjasi kovan kyrpäni suuhunsa ammattilaisen ottein. Nostin käteni ristiin niskani taakse ja suljin silmäni saadessani suuhoitoa. Meni ehkä 10 minuuttia ja tunsin kuinka uusi lasti spermaa lähestyi kyrpääni lauetessani suoraan hänen suuhunsa. Li nieli spermat valittamatta ja antoi minulle yhden suudelman kuin jäähyväisiksi ja kiitokseksi kaikesta.

Puimme vaatteet päälle ja annoin naiselle puhelinnumeroni, jos hän haluaisi ottaa tämän uusiksi. Li ei vastannut, mutta kysyi haluaisinko sittenkin rahat takaisin, jotka olin jo hänelle antanut. En tarvinnut, hän sai pitää rahat mitä olin hänellä luvannut, ne tulivat varmasti tarpeeseen ja sitä paitsi tässä kohtaa satasen menettäminen ei tuntunut yhtään missään.

Li otti marjaämpärinsä mukaan ja lähti kävelemään kohti seuraavia mustikka-apajia. Illalla vanhempani saapuivat mökille ja utelivat ensimmäisenä, mitä olin puuhannut mökillä yksinäni.

– No en mitään ihmeitä, nauttinut kesästä, vastasin hymyillen.

3 kommenttia viestissä: “Thaimaalaista marjanpoimijaa kesämökillä”

 1. Maanantai says:

  Ylläpito olisi voinut laittaa tagit noitten pilkkujen väliin.
  Vähän enemmän pohjustusta niin olisi ollut oikein kiva.

 2. Pera says:

  Miksi piti sheivata pillukarvat?

 3. Tanakka says:

  Ruotsissa olisit voinut saada vankeusrangaistuksen. Seksiä saa myydä mutta ei ostaa.

Kommentoi

top