search
top

Eila ja Terttu antavat jatkokoulutusta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (143 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Nimeni on Reiska, ja tämä on toinen osa muistelmistani nussimisen saralla. Ensimmäisessä osassa kerroin, miten menetin poikuuteni 1960-luvun alkupuolella, ja tässä tarinassa kerron, miten suurin piirtein minun ikäiseni nuori tyttö sai samantyyppisen alkeiskoulutuksen sänkykamaripuuhiin.

Tässä vaiheessa tapahtumia elettiin kevättä ja alkukesää niin ikään 1960-luvun alkupuolella, ja olin tuossa vaiheessa saanut vajaan vuoden verran jatkokoulutusta panemiseen. Uskallanpa väittää, että olin tuossa vaiheessa taitavampi häntäheikki kuin suurin osa Suomen miehistä. Vahvasti sanottu, myönnän, mutta nussin lähes joka viikko näiden aikuisten irstaiden sisarusten kanssa, ja aina silloin tällöin he tutustuttivat minut uusiin ihmisiin, joten vitusta ei todellakaan ollut pulaa. Ja etenkin Terttu piti huolen siitä, että nussimistekniikkani kehittyi koko ajan. Se tuntui olevan hänelle vähän kuin kunnia-asia. Tertun huolenpidossa oli myös se pointti, että vehkeeni oli vajaan vuoden aikana saanut huomattavasti lisää kokoa, sekä pituutta että paksuutta, ja Tertun mielestä sellaisen kangen omistaja tarvitsi aivan erityistä opastusta, että osaisi antaa naisille täydellistä nautintoa eikä vahingoittasi heitä.

Varoitan heti alkuunsa, että tarina etenee hitaasti, eikä siinä alkupuolella joka rivillä nussita tai nuolla. Mutta lopulta nussitaan, ja kiimaisesti. Kehotankin niitä, jotka kaipaavat nopeaa toimintaa, jatkuvaa nussimista, kyrvän imemistä ja vitun nuolemista siirtymään saman tien muiden pornotarinoiden pariin.

Ne, jotka ovat lukeneet aikaisemman tarinani Eila ja Terttu opettivat nussimista, tietävät keistä henkilöistä on tässä tarinassa kyse.

Ja vielä yksi kerrontatekninen asia. Vaikka olen itse yksi pääosan esittäjistä, niin en kuitenkaan ole varsinainen pääroolin vetäjä. Pääosissa ovat Eila ja Terttu, ja olen kirjoittanut osan tarinasta niin kuin olisin katsellut tapahtumia tirkistelijänä. Joissakin kohdissa, joihin se luonnollisesti sopii, olen hetkittäin ensimmäisessä persoonassa. Osa tapahtumien kulusta perustuu siihen, mitä Eila ja Terttu minulle ovat kertoneet.

 

 

Osa 1: Eilalla ja Tertulla on veli

 

Eräänä toukokuun lauantaisena iltapäivänä olimme Eilan ja Tertun kanssa lepäilemässä reilun tunnin hektisen nussimissession jälkeen. Tertun mies Pena oli silloin pitkällä ulkomaan komennuksella, ja varmaan köyri vieraita naisia sen minkä ehti. Eikä Tertulla tietenkään ollut mitään sitä vastaan.

Minä makasin sisarusten välissä, ja he näpräsivät puolikovan kullini kanssa raukean näköisinä Siinä loikoillessamme Eila yhtäkkiä päästi irti kullistani ja katsahti Terttua vakavan näköisenä.

”Vilho soitti viime viikolla”, Eila sanoi.

Terttu suorastaan säpsähti ja ponnahti istumaan sängylle.

”Mitä helvettiä? Vai otti se limanuljaska sinuun yhteyttä. Mitähän asiaa sillä tekopyhällä hurskastelijalla oikein mahtoi olla”, kivahti Terttu.

Minä hämmästyin Tertun reaktiota, mutta toisaalta minulla ei ollut kyllä hajuakaan mistä tai kenestä he mahtoivat puhua.

Eila kertoi, että Vilho oli heidän isoveljensä, jonka kanssa kumpikaan sisaruksista ei ollut ollut missään tekemisissä yli 15 vuoteen. Vilho oli heitä muutaman vuoden vanhempi, ja hän oli jossain vaiheessa vielä kotona asuessaan tullut voimakkaasti uskoon. Sen seurauksena hänestä oli tullut tiukka pyhän sanan seuraaja, ja hän alkoi ottaa etäisyyttä nuorempiin siskoihinsa, koska nämä olivat Vilhon mielestä pelkkiä Babylonin porttoja, joita kiinnosti vaan synninteko, huoraaminen ja riettaus.

Kun Vilho oli kirjoittanut ylioppilaaksi, hän oli heti sen jälkeen lähtenyt kotoa ja mennyt aika pian naimisiin samanhenkisen uskovaisen naisen kanssa, eikä hän halunnut enää olla missään tekemisissä entisen perheensä kanssa.

Sen enempää Eila kuin Terttukaan eivät tienneet mitään Vilhon elämänvaiheista tämän lähdettyä kotoaan.

”Vilho soitti minulle sen takia, että minä olen pohjimmiltani kuulemma ihan hyvä ihminen ja vähemmän syntinen kuin Terttu, joka on Vilhon mielestä paatunut huora. Ja että hän on valmis antamaan minulle kaikki vanhat syntini anteeksi, mitä ne sitten lienevätkin, ja olemaan taas minun veljeni. Minä olen hänen mielestään vain hairahtanut oikealta polulta, mutta löytäisin kyllä takaisin, jos kovasti yrittäisin”, Eila jatkoi.

Terttu rävähti nauruun.

”Vai vähemmän syntinen. Kunpa vain isoveli olisi muutaman kerran ollut kärpäsenä katossa näkemässä, kun hyvällä Eilalla on yksi kulli vitussa, toinen perseessä ja kolmas suussa. Olisi voinut Vilholla mennä mämmit väärään kurkkuun”, Terttu käkätti.

”No niin, rauhoitus nyt. Annahan minun jatkaa”, Eila keskeytti Tertun naurun.

”Se Vilhon varsinainen asia oli se, että hänen hurskas rouvansa siirtyi viime talvena yllättäen (niin kuin aina) ajasta ikuisuuteen. Se oli hänelle kuulemma valtava isku, sillä he rakastivat toisiaan yli kaiken. No, kuinka ollakaan, niin tämän rakkauden hedelmänä syntyi aikoinaan tytär, joka on nyt kasvamassa naiseksi, ja joka kovasti ikävöi äitiään. Tyttö tarvitsee Vilhon mielestä nyt äidillistä huolenpitoa, tai ainakin naisen opastusta elämäänsä. Hän kuulemma itse suree edelleen vaimoaan niin kovasti ja kärsii masennuksesta, ettei hänestä juuri nyt ole tytön kasvattajaksi. Muutenkin hän on kuulemma tietämätön asioista, joita naiseksi tulemiseen liittyy”, Eila kertoi.

”Vai on Vilholla tytär, katos mokomaa. Ja me ollaan tätejä, Eila. Ei se Vilho sitten ollutkaan eunukki, niin kuin minä kouluaikana luulin, kun yritin kerran sen kyrvälle päästä. Sehän sai ihan hirveän sätkyn ja haukkui minut alimpaan helvettiin sukurutsauksesta”, Terttu hämmästeli.

”Tätejä ollaan, mutta valitettavasti Vilho kyllä vannotti, että minä en saa sinulle kertoa tästä yhteydenotosta mitään. Vilho nimittäin haluaisi, että ottaisin hänen tyttärensä, jonka nimi on muuten Saara, kesällä joksikin aikaa luokseni, kuukaudeksi tai pariksi, ja opastaisin häntä naiseuteen liittyvissä asioissa”, Eila jatkoi.

”No voi jumalauta, vai ei saanut minulle kertoa”, Terttu huudahti.

”Eli sinä ja Pena ette saa nyt kesällä käydä kylässä, jos otan Saaran tänne joksikin aikaa”, Eila sanoi vakavan näköisenä kunnes purskahti sitten nauruun.

”No tietenkin sinä saat veljentyttäreesi tutustua, vaikka Vilholle lupasinkin, etten puhu sinulle mitään. Ja lupasin jo senkin, että tyttö voi tulla tänne heti kesäkuussa, kun kerran saan syntinikin anteeksi”, Eila jatkoi.

”Hienoa, vaikka olisin kyllä tullut väkisin kylään, jos olisit edes yrittänyt estellä. Tuskin maltan odottaa, millaisen pimun Vilho on saanut aikaiseksi. Ja jos se on edes yhtään samanlainen siveyden sipuli kuin Vilho aikoinaan, niin takaan, että muutaman viikon kyläilyn jälkeen isä ei enää tunnista tytärtään. Aion pitää huolen, että tytöstä tulee sellainen pikkuhuora, että kyrvät saavat kyytiä Ja Reka saa auttaa, vai mitä Reka” Terttu tokaisi ja otti minun kyrvästäni kiinni. Minähän en siinä tilanteessa luonnollisesti voinut muuta kuin olla samaa mieltä.

”Tyttö saa tutustua tähän kaveriin oikein syvällisesti tänä kesänä. Mutta nyt tämä tyttö aikoo nauttia siitä”, Terttu sanoi alkaessaan himokkaasti hieroa kovettuvaa kyrpääni.

”Tuskin jaksan odottaa, että pääsen näkemään, kun tämä kyrpä on tytön suussa ja vitussa”, Terttu vielä jatkoi ennen kuin nappasi kaluni suuhunsa ja alkoi imeä ja nuolla sitä himokkaasti.

Eila katseli sisarensa touhua ja mietti, että mitähän tästä kaikesta oikein mahtaa seurata.

 

Osa 2: Tyttö tulee taloon

 

(Seuraavien tapahtumien dialogista osa perustuu siis siihen, mitä Eila ja Terttu minulle myöhemmin kertoivat. Ja isosta osasta tapahtumien kulkua minulla on tietysti ensi käden tietoa.)

 

Muutama viikko myöhemmin Eila odotteli linja-autoasemalla pohjoisesta tulevaa autoa. Hänellä ei ollut aavistustakaan, miltä tyttö näyttää, sillä Vilho ei ollut vaivautunut lähettämään edes valokuvaa, jotta hän olisi voinut tytön asemalla tunnistaa.

Kun linja-auto lopulta saapui ja pysähtyi laituriin, kului hetki, ja sitten autosta astui aika pienikokoinen nuori tyttö, joka jäi auton viereen seisomaan neuvottoman näköisenä laukku kädessään. Eila epäröi, voisiko hän olla Saara, mutta kun ketään muita ei autosta enää tullut, Eila rohkaisi mielensä ja käveli tytön luo.

”Sinä taidat varmaan olla Saara”, Eila kysyi varovasti, ja tyttö nyökkäsi ujosti.

“Minä olen sinun Eila-tätisi, tervetuloa”, Eila hymyili ja tarjosi kättään tytölle, joka tarttui siihen hieman epäröiden. Kädenpuristus oli hento.
Eila katseli tyttöä, joka näytti kovin kalpealta. Vilho oli sen verran kertonut, että Saara on ikäisekseen pienikokoinen, mutta ikäisiään joissain suhteissa kuitenkin kehittyneempi.
Tytön hiuksia peitti huivi, ja yllään hänellä oli harmaa popliinitakki, jonka alla näytti olevan vanhanaikainen mekko. Jalassa Saaralla oli matalapohjaiset, vanhanaikaiset ruskeat nauhakengät ja harmaat nilkkasukat. Pukeutumisellaan tyttö ei koreillut.
Kun Eila tarkemmin katsoi, niin hänen mielestään Saara oli kasvoiltaan ihan hauskannäköinen, tosin hänen ilmeensä oli kovin vakava. Eila sai sellaisen vaikutelman, että tytön elämässä ei viime aikoina ollut tainnut olla paljon iloja.
“Minä asun tässä ihan lähellä kävelymatkan päässä. Mennään, niin pääset asettumaan taloksi ja vähän lepäämään linjurimatkan jälkeen”, Eila sanoi ja tajusi yht’äkkiä, että tietenkin tyttö aristeli häntä. Olihan hän todennäköisesti ensimmäisen kerran yksin pois kotoaan ja aivan vieraan ihmisen kanssa.
“Ei sinun tarvitse puhua mitään, tutustutaan ihan rauhassa, ja puhutaan sitten vaikka myöhemmin ummet ja lammet, kunhan tunnemme toisemme vähän paremmin ja sinulle sopii, vai mitä”, Eila jutteli rauhallisesti.
Tyttö nyökkäsi ujosti ja tuntui hieman rentoutuvan tajuttuaan, että Eila ei ainakaan vaikuttanut kovin ankaralta, pikemminkin ystävälliseltä.
Tytön saapumisen jälkeen Eila oli heti ilmoittanut Tertulle, että hänellä ei ole mitään asiaa tulla kylään Saaran ensimmäisen viikon aikana, sillä tyttö on sen verran ujo ja arka, etteivät Tertun huorakurssit tähän kohtaan sopisi. Tytön piti saada rauhassa asettua ja tottua uusiin oloihin. Terttu yritti jupista jotain vastaan, mutta tajusi nopeasti, että tässä asiassa hänen kannatti antaa Eilalle periksi.
Muutaman päivän oleskelun jälkeen Saara puheli jo enemmän ja vaikutti selvästi rennommalta tai vapautuneemmalta.

Eila oli tutustuttanut Saaraa kaupunkiin, ja he olivat käyneet vaateostoksilla ostamalla Saaralla joitain uusia vaatteita, sillä Eilan mielestä tytön kaikki vanhat vaatteet olivat kuin 40-luvulta.

Eila oli myös huomannut, että tyttö oli itse asiassa aika kaunis. Hänen kalpeutensa oli ilmeisesti johtunut matkapahoinvoinnista, ja kun Saara oli saanut väriä kasvoihinsa, hän oli entistä kauniimpi. Eila ihaili myös tytön vaaleita hiuksia, jotka olivat pitkät ja paksut. Suurin huomio kiinnittyi kuitenkin hänen rintoihinsa, jotka olivat todella kookkaat. Eila ei ollut tytön löysän vaatetuksen takia ensin sitä huomannut, mutta tytön rinnat suhteessa hänen vartaloonsa olivat jopa ylisuuret.

Eila tiesi, että Terttu ja Reka tulisivat nauttimaan noista meijereistä. Ja kyllä hän itsekin niitä ihaili ja tiesi, että ennen pitkää hänkin niitä tulisi kourimaan, nuolemaan ja imemään. Ei tuollaisia herkkupaloja voinut yksin nuoren tytön käyttöön jättää. Jo pariin otteeseen Eila oli ollut vähällä antaa himolleen periksi ja ottaa tytön rinnat käsittelyyn, mutta oli sitten malttanut mielensä. Oli hän kuitenkin useamman kerran jo runkannut ajatellessaan Saaran tissejä.
Tyttö kertoi myös niitä näitä elämästään, kun Eila aina välillä kyseli. Saara näytti myös valokuvia perheestään, ja Eila näki heti, mistä tytön kauneus oli peräisin. Hän oli kuin äitinsä kaksoisolento, ja saman tien Eilalle tuli mieleen, että olisiko Vilho tarkoituksella halunnut päästä tytöstä eroon. Oliko veli alkanut himoita tytärtään, ja varmuuden vuoksi kiusausta välttääkseen lähettänyt tytön sisarensa luo. No siitä saataisiin ehkä joskus selvyys, tai sitten ei.

 

3. Terttu-täti tulee kylään

Terttu piti tarkasti huolen siitä, että kun viikko oli kulunut, hän pääsisi tapaamaan tyttöä. Eila oli omasta mielestään saanut viikon aikana jo melkoisen muutoksen aikaiseksi, ja kun Terttu sitten kesäkuun alkupuolen sunnuntaina tuli käymään, hän yllättyi. Saara kätteli häntä ystävällisesti ja sanoi olevansa iloinen, kun hän nyt tunsi molemmat isänsä siskot.

Terttu oli Eilan aiemmista puheista saanut sellaisen kuvan, että tyttö on ujo ja arka harmaa hiirulainen, mutta Terttu tajusi heti, että Saara on oikea kyrpäloukku. Tyttöä katsellessaan Terttu oli hetken aikaa aivan sanaton, mikä oli hänelle kyllä outoa. Hän lauloi mielessään jo hallelujaa tajutessaan, millainen pikkuinen nymfi heidän elämäänsä oli aivan yllättäen ilmestynyt. Hän kuvitteli mielessään, millaisilla irstailla tempuilla tuo pikku herkkupala mitä pikimmin ohjataan riettauden poluille ja opetetaan hänelle, että kyrpä on tytön paras ystävä. Vielä pari päivää sitten Terttu oli ajatellut, että hän opettelee ensin tuntemaan tytön mahdollisimman hyvin, mutta nyt häneen iski tunne, että aikaa ei saa tuhlata hetkeäkään. Irstauden työhön pitää tarttua välittömästi. Hän ei yksinkertaisesti malttaisi odottaa, tyttö ylitti kaikki hänen odotuksensa.

“Sinähän olet vallan upea nuori nainen. Noista rinnoista kuka tahansa aikuinen nainen olisi kateellinen”, Terttu kehui suorasukaisesti ja sai Saaran punastumaan.
Eila näki Tertun kiimaisesta ilmeestä, että sisaren vitunnesteet varmaan jo valuivat.
Eila ja Terttu olivat sopineet, että Terttu ottaa päävastuun Saaran huorakoulutuksesta, mutta Eila olisi se, joka valvoi, ettei Terttu etenisi liian nopeasti. Isoista päätöksistä, kuten ensimmäisestä nussimisesta piti olla yksimielisyys. Muuten Terttu voisi johdattaa Saaran riettauden poluille parhaaksi katsomallaan tavalla. Yhtä mieltä oltiin tietenkin siitä, että tyttö saisi kesällä kyrpää, ja kunnolla, ja paljon.

”Mutta mitkä sulla oikein on jalassa, tuollaiset pikkutytön nilkkasukat. Eihän tuollainen kurvikas tyttö voi tuollaisia käyttää. Sinähän olet jo melkein nainen tuon upean kroppasi kanssa, joten sinun pitää käyttää naisten sukkia ja sukkanauhoja. Muu ei kyllä tule kysymykseenkään. Mitä sinä Eila oikein olet ajatellut, kun olet antanut tytön laittaa tuollaiset jalkaansa”, Terttu oli moittivinaan ja seurasi samalla, miten Saara hänen kehuihinsa reagoi.

”Isä on sitä mieltä, että nuoret tytöt eivät saa käyttää naisten sukkia. Sitten vasta, kun olen aikuinen”, tyttö yritti aloittaa, mutta Terttu keskeytti nopeasti.

”Älä höpötä. Miehet, puhumattakaan isästäsi, eivät päätä sitä, milloin nainen alkaa käyttää sukkia. Otahan nyt nuo lapselliset nilkkasukat pois jalastasi, niin saat vähän aikuisemmat sukat tilalle”, Terttu jatkoi ja poimi käsilaukustaan avaamattoman pakkauksen naisten nylonsukkia.

”Haepa Eila makuuhuoneestasi sukkanauhaliivit, niin Saara voi ottaa ensimmäiset askeleensa kohti naisellista pukeutumista”, Terttu sanoi sisarelleen.

Eila huomasi, että Terttu halusi edetä nopean toiminnan taktiikalla, eikä hänelläkään ollut enää mitään sitä vastaan. Hän oli viikon aikana salaa katsellut tyttöä monta kertaa ja tullut useamman kerran kiimaiseksi, eikä hänkään enää halunnut odottaa. Eila antoi nyt Tertun suosiolla vetää showta ja kävi noutamassa pienikokoisimmat sukkanauhansa, jotka löysi.

Saara oli nyt sen näköinen, ettei oikein tiennyt, mitä pitäisi tehdä.

”Naisen pitää pukeutua kuin nainen. Kun on tuollainen vartalo kuin sinulla, niin se pitää näyttää. Kun me opetamme Eilan kanssa sinut pukeutumaan, niin miehet kaduilla ovat kohta kuin kiimaiset kollit ja niiden viisarit värähtelevät kohti taivaita, ja sinä saat pistää ne sellaiseen järjestykseen kuin haluat, ja ottaa kenet haluat”, Terttu sanoi Saaralle, joka ei yhtään tajunnut, mitä hänen tätinsä hänelle selitti.

”Otahan tämä mekko pois päältä, niin Eila laittaa sinulle sukkanauhat ja voit kokeilla, ovatka nämä nylonit sinulle sopivan kokoiset”, Terttu sanoi.

Saara katsoi Eilaa kysyvän näköisenä. Kun Eila ei mitenkään reagoinut tytön katseeseen, Terttu meni aivan Saaran viereen ja vei kätensä hänen selkäpuolelleen ja avasi Saaran hihattoman kesämekon vetoketjun ja veti sen pois tytön yltä. Saara seisoi nyt olohuoneen lattialla vain rintaliivit ja pikkuhousut yllään. Eila tuli myös tytön viereen ja laittoi nopeasti sukkanauhat tytön vyötäisille. Heti perään Terttu veti Saaran viereensä sohvalle istumaan.

”Kokeillaanpa sitten. Ota sinä toinen sukka, ja minä näytän toisella sukalla, miten se ensin rullataan ja vedetään sitten jalkaan”, Terttu opasti ja vilkuili sivusilmällä tytön rintoja, jotka tuntuivat uhmaavan painovoimaa.

Saara oli edelleen kahden vaiheilla, mitä hänen sopisi tehdä, mutta teki lopulta kuten Terttu neuvoi Hän otti sukan käteensä ja rullasi sen niin kuin Terttu näytti.

”Ja nyt työnnät jalkaterän sukan sisälle ja vedät sukan ylös”, Terttu neuvoi.

Saara veti sukan jalkaansa, ja Terttu auttoi vielä toisen sukan Saaran toiseen jalkaan ja veti senkin ylös.

”Nyt kiinnität sukat sukkanauhoihin. Minä näytän omilla sukillani, kuinka se tehdään”, Terttu opasti ja nosti mekkonsa helmaa ylös ja näytti Saaralle, miten sukka kiinnitetään sukkanauhaan.

Saara oppi nopeasti, miten sukat kiinnitetään, ja Terttu kehui häntä oppivaiseksi tytöksi ja hyväili kevyesti tytön poskea.

”Nousehan vielä ylös, niin nähdään, miltä ne näyttävät”, Terttu kehotti Saaraa, joka nousi seisomaan Tertun eteen.

”Sinä olet varsinainen taivaan enkeli, oikein hekumallinen pikku enkeli, joka tekee vielä monta miestä ja naista onnelliseksi”, Terttu kehui.

Terttu vei molemmat kätensä ensin Saaran toiselle reidelle ja sitten toiselle reidelle ja silitti tytön sukkien peittämiä reisiä. Terttu piti tarkoituksella käsiään tytön sisäreisillä niin pitkään kuin mahdollista, liikutteli niitä hitaasti, kävi käsillään aivan tytön jalkovälin lähellä ja kehui, miten sukat ovat juuri sopivan kokoiset ja aivan ihanat Saaran jalassa. Tertulla oli täysi työ pitää itsensä vielä hetki kurissa, kun hän mietti, millainen pikku vittu tytön pikkuhousujen alta paljastuisi.

”Nämä sopivat sinulle ja näyttävät aivan ihanilta. Mennäänpä peilin eteen katsomaan, niin näet itsekin kuinka hyvältä sinä näytät”, Terttu sanoi ja vei Saaran kädestä pitäen eteisen suuren peilin eteen.

Terttu johdatteli nyt Saaraa ihan miten halusi, hyväili peilin edessä tytön reisiä ja kehui, miten kaunis Saara on. Sitten Terttu otti oman mekkonsa pois päältään ja seisoi Saaran vieressä sukat ja sukkanauhat näkyvissä.

Tyttö oli hämmentyneen näköinen katsellessaan peilistä itseään ja tätiään, jolla oli nyt vain samanlaiset sukat ja sukkanauhat sekä rintaliivit yllään.

”Katsohan Saara, miten upeita meidän suvun naiset ovat. Katso, miten hyvältä me näytämme seksikkäissä sukissamme. Muista aina, että meidän suvun naiset ovat naisia, jotka näyttävät naisilta. Äläkä enää koskaan häpeä omaa vartaloasi, sillä sinua on siunattu aivan upealla naisen vartalolla. Upeilla ja muhkeilla naisen tisseillä, vaikka olet vielä noin nuori. Olet varmasti ollut hyvä tyttö ja saanut taivaan lahjana tuollaisen vartalon. Ja silloinhan sen pitää olla hyvä asia ja siitä pitää nauttia”, Terttu lörpötteli tytön korvaan ja samaan aikaan hyväili toisella kädellään tämän hiuksia ja toisella kädellä tytön reisiä.

”Eila, ota sinäkin mekko pois päältä ja tule tänne peilin viereen, niin Saara näkee, että olemme kaikki varmasti lähisukulaisia”, Terttu kehotti sisartaan.

Eila tunsi oman vittunsa jo kostuneen ja riisui mielellään mekkonsa. Sitten hän tuli Saaran vasemmalle puolelle, ja siinä he nyt sitten seisoivat peilin edessä puolialastomina, kaksi tätiä ja heidän veljentyttärensä.

”Otataan kaikki rintaliivit vielä pois, niin Saara varmasti näkee, että ei omena kauas puusta putoa”, Terttu yllytti ja irrotti samantien omat liivinsä ja viskasi ne tuolille. Hän nosti saman tien kätensä isoille rinnoilleen ja hyväili niitä nautinnollisesti.

”Tuntuu tosi hyvältä päästää tissit vapaiksi, kun on näin mukavaa seuraa”, Terttu sanoi iloisesti.

Saaran poskia kuumotti, ja hänellä oli aivan epätodellinen olo, eikä hän oikein käsittänyt mitä oli tapahtumassa. Vain hetki sitten hän oli nähnyt toisen tätinsä ensimmäisen kerran elämässään, ja nyt hän jo seisoi puolialastomana Eila-tädin ja Terttu-tädin välissä peilin edessä.

”Terttu-täti auttaa nämä pois päältä”, Terttu sanoi ja irrotti nopeasti Saaralta rintaliivit ennen kuin tyttö ehti tehdä mitään ja heitti ne tuolille.

”Voi voi, mitkä ihanan pyöreät pallukat sinulla tyttö on. Noin kauniita ja muhkeita tissejä en ole koskaan nähnyt kenellään naisella tai tytöllä. Huh, huh, Terttu-tädin jalkovälissä pillu tulee aivan kuumaksi ja kosteaksi, kun saa tuollaisia ihania lihakukkuloita ihailla. Voihan Terttu-täti vähän kosketella niitä, voihan…”Terttu kysyi Saaralta ikään kuin olisi tarvinnut luvan tulipunaisena hehkuvan tytön tissien hyväilyyn. Terttu vei kätensä Saaran oikean rinnan päälle, hyväili tytön rintaa ja puristi sitten kevyesti.

”Kokeile nyt rakas Eila-sisko, miten kiinteät ja muhkeat tissit meidän veljentyttärellämme on. Nämä tuntuvat käsissä aivan uskomattomilta”, Terttu kehui ja nikkasi sisarelleen silmää.

Eilaa Tertun lörpöttely huvitti. Hän otti Saaran vasemman rinnan käsittelyynsä, ja se oli juuri sellainen kuin Terttu oli kehunut. Eila oli nyt iloinen, ettei ollut puuttunut Tertun tekemisiin, sillä Tertun nopean toiminnan taktiikka puri erinomaisesti. Tyttöä vietiin kuin litran mittaa. Vaikka Saara tuntui olevan hieman varuillaan ja epäröivä Tertun imartelulle, hän ei silti missään vaiheessa suoranaisesti vastustellut sitä, mitä Terttu sai hänet tekemään. Saara tuskin tajusi, että Terttu valmisteli häntä kohti riettailua ja irstailua. Ja miten hänelle yleensäkään olisi edes voinut tulla mieleen, että hänen tätinsä aikovat kouluttaa hänestä huoran, kullinimijän, vitunnuolijan, tytön, joka ottaa sujuvasti kyrvän vittuunsa, persereikäänsä ja suuhunsa. Ja nauttii siitä.

 

4. Kyrpä tulee kylään

 

Eila ei itse olisi pystynyt yhtä häikäilemättömästi johdattelemaan Saaraa, mutta Terttu osasi sen aivan loistavasti. Terttu oli halutessaan häikäilemätön manipulaattori, joka usein sai ihmiset tekemään juuri niin kuin halusi. Ja vaikka Eila hetken oli ajatellut, että Terttu etenee liian nopeasti, niin hänkin halusi nyt nähdä, miten pitkälle Terttu onnistuu tässä tilanteessa Saaran houkuttelemaan. Ja nyt oltiin jo aika pitkällä, kun Eila vilkaisi peiliin. Saaran pää oli taipunut kevyesti taaksepäin, kun Terttu hyväili kevyesti tytön reisiä ja välillä vatsan seutua aivan häpyalueen yläpuolelta. Eila puolestaan hyväili toisella kädellään tytön takapuolta ja toisella kädellään tytön vasenta rintaa. Näky oli eroottinen.

Ja kuin lisävastauksena Eilan pohdinnoille siitä, miten pitkälle tässä tänään vielä mennään, ulko-ovi kolahti ja Reka ilmestyi eteisen ovelle.

”Hei vaan kaikille”, Reka moikkasi ja näytti vähän hämmästyneeltä, kun Eila ja Terttu seisoivat eteisen peilin edessä nuori tyttö välissään, ja kaikilla oli vain pikkuhousut, sukat ja sukkanauhat yllään.

Eila oli yhtä hämmästynyt kuin Reka, mutta arveli sitten, että Tertulla on tässä asiassa sormensa pelissä. Saara puolestaan kauhistui lähes pois tolaltaan, kun hänen ikäisensä poika yhtäkkiä ilmestyy kuin tyhjästä, ja hän on puolialastomana kahden naisen välissä. Terttu sen sijaan ei häkeltynyt.

”Minä pyysin Rekaa käymään, että hänkin voi tutustua Saaraan”, Terttu sanoi muikea hymy kasvoillaan ja esitteli samalla Saaran Rekalle ja Rekan Saaralle, ja vakuutteli iloisesti Saaralle, ettei Rekaa tarvinnut ujostella.

Saara ei sanonut mitään vaan syöksyi naisten välistä tulipunaisena olohuoneeseen etsimään mekkoaan. Hänelle tuli nyt tulipalokiire saada vaatteet päälleen. Napattuaan kesämekkonsa sohvalta Saara yritti vetää sen takaisin päälleen, mutta Terttu oli jo ehtinyt paikalle estämään tytön aikeet.

”Älä laita vielä mekkoa päälle. Istu sohvalle nyt rauhallisesti ja anna se mekko Terttu-tädille. Ei tässä nyt kukaan mitään mekkoa tarvitse, kun tuttu nuori mies tulee kylään. Mielummin Reka sinua tuollaisena katselee kuin mekko päällä”, Terttu sanoi tytölle, otti tältä mekon pois ja pyysi Eilaa viemään sen eteisen naulaan.

”Tule Reka tänne tutustumaan Saaraan vähän lähemmin”, Terttu huikkasi, mutta Saara yritti estellä.

”Se ei saa tulla tänne. Tämä on ihan väärin, kun minulla ei ole mitään päällä”, Saara valitti kauhuissaan.

”Rauhoitu nyt tyttö hyvä. Onhan sinulla sukat ja sukkanauhat, ja pikkuhousut. Siinähän on jo ihan riittävästi, ja sama asu kuin Eila-tädillä ja minulla. Etkö sinä näe, että Reka on tosi iloinen, kun sinulla on tuollainen asu. Katso vaikka Rekan housuja. Kun tuossa etuosassa on tuollainen iso möykky, niin se tarkoittaa sitä, että Reka tykkää kovasti, kun sinä olet täällä käymässä ja olet tuolla tavalla pukeutunut”, Terttu vakuutteli Saaralle.

”Tule Reka tänne nyt näyttämään sitä möykkyä Saaralle ja kertomaan, miten iloinen sinä olet, kun Saaralla on näin kauniit sukat ja sukkanauhat jalassaan”, Terttu kehotti Rekaa.

Reka tuli seisomaan aivan Tertun ja Saaran eteen kyrpä housuissa pullistellen ja ulospääsyä toivoen. Punaisena hehkuva Saara yritti peittää käsillään rintojaan ja katsoa muualle kuin Rekan housuihin, mutta Terttu pysyi tiukkana. Hän otti Saaran kädestä kiinni, vei sen Rekan etumukselle ja sanoi yllättäen tiukalla ja käskevällä äänellä.

”Kuuntelehan nyt tarkasti sinä isotissinen pikkuhuora. Sinä teet nyt juuri niin kuin Terttu-täti käskee. Otat ne kädet pois tissiesi edestä ja hyväilet tuota möykkyä Rekan housuissa, tai muuten minä haen Eila-tädin pihakoivusta muutaman oksan, jolla hivelen perseesi punaiseksi. Onko selvä”, Terttu kysyi Saaralta, joka pelästyi Tertun äkillistä purkausta ja vei sitten tottelevaisesti kätensä Rekan housuissa pullottavan kyrvän päälle.

”Tiedätkös sinä tyttö, mikä se on, joka Rekan housuissa pullottaa”, Terttu jatkoi.

Saara ei sanonut mitään, piti vain kättään liikuttamatta Rekan etumuksen päällä ja yritti katsoa toiseen suuntaan.

”Se on kyrpä, joka siellä pullottaa ja kohta pääsee vapaaksi. Se on kyrpä, joka tänään nussii Eila-tätia ja Terttu-tätiä, ja antaa ihan taivaallista nautintoa, ja sinä pääset ihan aitiopaikalta seuraamaan. Ja se sama kyrpä vielä nussii tänään myös pikku-Saaran vittua. Niin, että olisi ehkä syytä tutustua siihen vähän paremmin ja osoittaa jonkinlaista ystävällisyyttä, eikä olla tuollainen tekosiveä perhetyttö”, Terttu kivahti tytölle, joka edelleen vaan tuijotti seinille eikä näyttänyt lainkaan siltä, että olisi yhtään kiinnostunut Rekan kyrvästä.

”Tule sinä Eila nyt näyttämään, että kyrpä on tytön ystävä eikä vihollinen”, Terttu huikkasi sisarelleen, joka tulikin sitten istumaan Saaran toiselle puolelle.

Eila alkoi hieroa Rekan kyrpää.

”Tämä tekee Saara sinulle vielä tosi hyvää, eikä tätä tarvitse pelätä. Me olimme Tertun kanssa lähes samanikäisiä kuin sinä, kun ensimmäisen kerran saimme munaa, mutta meidän kummankaan ensimmäinen kyrpä ei ollut lähellekään tällainen kuin tämä Rekan peli. Ne olivat pikkupilejä, mutta niidenkin kanssa kyllä ymmärsi, että vittu on tehty vain kyrpää varten, ja kyrpä on vain vittua varten. Ne eivät voi elää ilman toisiaan, ja sinä ole onnentyttö, kun saat tämän vittuusi. Se tekee niin hyvää, että sinä et ole koskaan osannut edes kuvitella. Minä lupaan sen Saara”, Eila jutteli veljentyttärelleen, joka nyt varovasti käänsi päänsä Rekan etumusta kohti.

”Mutta eikö se ole syntiä, ja eikö pidä olla aikuinen ja naimisissa, että saa tehdä sitä”, Saara kysyi Eilalta.

Eila avasi Rekan vyön ja housunnapit, veti housut alas ja nappasi Rekan tanassa sojottavan kyrvän käteensä. Eila veti esinahkaa taaksepäin, jolloin nuppi pääsi kokonaan esiin ja hyväili nuppia ja kyrvänvartta.

”Katso Saara tätä elintä. Tämä on yksi miehen ruumiinosa, joka on tietyillä hetkillä miehen aivojakin tärkeämpi ruumiinosa. Kun nainen on tällaisen jätin kanssa sängyssä ja osaa vaatia omansa ja osaa kouluttaa miehen tekemään muutakin kuin yksitoikkoisesti nylkyttämään, niin kyrpä on naisen tie onnellisuuteen. Ja usko pois, että Terttu ja minä olemme aika onnellisia, kun saamme juuri tätä kyrpää säännöllisesti”, Eila vakuutti mitä lempeimmällä äänellä Saaralle.

”Mutta eikö se kuitenkin ole syntiä”, Saara yritti vielä jatkaa.

”Hyväile kyrvän vartta ja mieti itse, mikä siinä voi olla syntiä. Mikä siinä voi olla syntiä, jos tuollainen ihana luojan luoma kova lihakimpale hieroo suloisesti sinun pikkuvittusi kaikki sopukat, ja saa sinut tuntemaan niin hyvältä, ettet voi kuvitella mitään muuta yhtä hyvää. Mikään usko tai oppi ei voi sinulta tätä nautintoa kieltää. Ja jos joku sen nautinnon yrittää kieltää, niin se kielto ei voi olla ainakaan taivaasta peräisin. Miten ihmeessä luoja ensin antaa sinulle vartalon, joka voi tuottaa mitä suurimpia nautintoja sinulle itsellesi ja monille muille kuten minulle ja Terttu-tädille ja Rekalle, ja sitten kieltää ne nautinnot kokonaan. Usko vaan, että ne kiellot ovat munattomien kirkonmiesten keksintöä. Kirkonmiesten, joilla ei ole elämässään mitään muuta tekemistä kuin kytätä mitä muut tekevät”, Eila vakuutteli oman pikku saarnansa päätteeksi.

Saara katseli nyt uteliaan näköisenä Rekan kyrpää ja alkoi liikutella kättään hitaasti pitkin sen paksua vartta. Hän yritti saada koko kätensä kyrvän ympärille, mutta sormien pituus ei riittänyt.

”Maista ja nuole mulkunpäätä”, kehotti Terttu, joka vei kätensä vaivihkaa Saaran reidelle ja alkoi hyväillä tytön reiden sisäpintaa.

”Maista vaan, ei se maistu pahalta”, Eila lisäsi ja neuvoi tyttöä nuolemaan kyrvästä erityisen herkkää kohtaa, jossa tatti ja varsi tapaavat.

Reka hyväili tytön hiuksia, kun tämä alkoi nuolla kyrvänvartta.

”Saara on hyvä suustaan, nuolee nätisti”, Reka kehui.

Terttu hivutti kätensä Saaran vitun päälle ja alkoi hieroa sitä hitaasti. Saara säpsähti.

”Ei saa, ei sinne”, Saara kielsi, mutta Terttua tytön kielto ei pysäyttäny.

”Tätä pitää valmistella, että se kohta haluaa ottaa kyrvän sisäänsä. Ja sulla alkaa täällä olla kohtapuoliin valmista. Sinun housusi ovat kosteat. On varmaan paras ottaa ne kokonaan pois”, Terttu hymyili ja veti Saaran estelyistä huolimatta tytön pikkuhousut pois jalasta.

”Kylläpä täällä on kaunis pikkuinen vittu, ja nättiä hentoa karvaa päällä. On sinua Saara siunattu moninkertaisesti. Ja meitä muita, jotka pääsemme tästä ihanuudesta nauttimaan”, Terttu hehkutti.

”Jatka sinä Eila kyrvänkäsittelyn oppituntia, minun on aivan pakko nyt maistaa tätä nuorta herkkua”, Terttu kehui ja meni polvilleen Rekan ja Saaran väliin ja painoi päänsä tytön vitulle.

”Ei Terttu-täti, ei sinne. Se on syntiä, ei saa sillä tavalla…”, Saara yritti mutta vastarinta laimeni, kun Terttu nuolaisi tytön vittua alhaalta ylös, levitti sitten vitunhuulia ja alkoi imeä Saaran klitorista.

”Oooohhh…”, Saaralta pääsi aivan spontaanisti, ja samalla tyttö puristi Rekaa kyrpää kuin olisi pelännyt putoavansa johonkin.

Rekaa ja Eilaa hymyilytti. Eila tiesi, että Terttu osaa nuolla vittua aivan ihanasti. Kukaan toinen nainen ei saanut Eilaa yhtä nopeasti laukeamaan pelkästään suullaan kuin Terttu.

Saara puristi yhä kovempaa Rekan kyrvästä, kun Terttu antoi kielensä laulaa tytön vitussa. Ja kun Saara alkoi näyttää siltä, että kohta laukeaisi, Eila tarttui tytön rintoihin ja puristeli tämä nännejä. Lopulta Saara haukkoi hetken henkeään kuin kala kuivalla maalla ja päästi sitten kovaäänisen voihkauksen suustaan. Tyttö tärisi kuin horkassa varmaan puolisen minuuttia saadessaan voimakkaan orgasmin.

Terttu lipsutteli kieltään vielä hetken Saaran vitussa ja hymyili sitten irstaasti.

”Kyllä maistuu nuoren naisen pillu makealta”, Terttu huokaisi ja nousi ylös suudellakseen Saaraa kiitokseksi.

”Tuntuiko hyvältä, kun nuolin vittuasi”, Terttu tiedusteli, mutta tyttö tuntui olevan vielä orgasmin jälkitunnelmissa, eikä vastannut mitään.

Saara kuitenkin havahtui, kun täti suuteli häntä suoraan suulle. Terttu nuoli Saaran suuta, kastoi vielä sormensa Saaran vittuun ja toi sen sitten tytön huulille.

”Jos et minun huuliltani saanut kunnon makua, niin tästä saat. Sinun vittusi maistuu aivan hunajalta”, Terttu kehui ja työnsi sormensa Saaran suuhun.

”Nuole sitä, nuole omaa vittumehua”, Terttu yllytti tyttöä, joka arasti nuoli tätinsä sormea.

”Eikö ole hyvää”, Terttu kysyi.

Eila ja Reka katselivat yhä kiimaisempina, kun Terttu käsitteli Saaraa. Eila kokeili omaa vittuaan ja totesi sen olevan litimärkä.

”Reka, nyt valuu vitunmehut siihen tahtiin, että on pakko saada kyrpää”, Eila sanoi ja nousi ylös.

”Anna kyrpää niin, että Saara näkee kuinka hyvältä se tuntuu”, Eila kehotti Rekaa.

Reka siirsi olohuoneen matalan kahvipöydän aivan sohvan eteen ja laittoi vielä tyynyn pöydälle pehmikkeeksi.

”Eila-täti menee nyt nelinkontin siihen pöydälle ja pyllistää oikein nätistä, niin saa sitten kyrpää vaikka molempiin reikiin, jos oikein tekee mieli”, Reka sanoi Eilalle, jota ei kahta kertaa tarvinnut pyytää.

Eilan perse oli juuri sopivalla korkeudella Rekan kyrvälle, ja Tertulla ja Saaralla oli nyt aitiopaikka katsella, kun Eila saa kyrpää ja Reka vittua.

Terttu kehotti Saaraa istumaan aivan sohvan reunalla, jotta tämä näkisi niin läheltä kuin mahdollista, kuinka kyrpä pumppaa vittua. Hieman vastahakoisesti tyttö nousi, mutta tuli kuitenkin aivan Tertun viereen, joka pyysi Rekaa vielä odottamaan ennen kuin työntää kyrvän Eilan vittuun.

”Sinä saat antaa lähtökäskyn”, Terttu sanoi Saaralle.

”Minkä lähtökäskyn”, Saara kysyi epätietoisen näköisenä.

”Sinä saat nyt päättää, mitä Eila-täti ja Reka tekevät. Niin kuin näet, niin kumpikin on kovassa kiimassa ja vaan odottaa, että sinä käsket heidän tehdä jotain”, Terttu sanoi.

”En minä tiedä, mitä heidän pitäisi tehdä”, Saara sanoi hiljaisella äänellä.

”Kyllä sinä tiedät. Sano vaikka Rekalle, että työntää kyrpänsä Eila-tädin vittuun”, Terttu ehdotti, ja Saara punastui taas kaulaa myöden. Lopulta tyttö sai sanottua:

”Laita kyrpä Eila-tädin sisälle”, Saara sanoi arasti. Reka ei kahta kehotusta tarvinnut ja työnsi kyrvän syvälle Eilan vittuun. Saara katsoi, kun täti alkoi huokailla ja voihkia ja kehua, miten voikin kyrpä tänään tuntua aivan erikoisen hyvältä.

”Eikös olekin kiihottavan näköistä puuhaa. Et varmaan ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Kai sinä tiedät, mitä Eila-täti ja Reka nyt tekevät”, Terttu kuiskasi Saaran korvaan ja vei taas kätensä tytön vitulle.
Saara oli aivan tulipunainen katsellessaan, kun Rekan limainen kyrpä liikkui rauhalliseen tahtiin Eilan vitussa.
“Sano nyt Saara vaan ihan ääneen, mitä ne tekevät”, Terttu yllytti ja meni aivan kiinni Saaran kylkeen.
Reka nussi Eilaa edelleen rauhalliseen tahtiin, ja molemmat katsoivat Saaraa suoraan silmiin ja hymyilivät.
“No hyvä on, minä kerron. Eila-täti saa kyrpää, oikein hyvää kovaa kyrpää, jota sinäkin vielä tänään saat. Reka nussii vielä sinunkin pikkuvittuasi, ja sinä pyydät takuulla lisää. Myönnä nyt ääneen, että nussiminen näyttää kiihottavalta, ja että sinäkin haluat kyrpää, kun kerran Eila-tätikin saa”, Terttu jutteli Saaralle samalla kun hieroi tämän vittua.

“No nyt on Saarankin pillu taas likomärkä. Kohta saat sinäkin kyrpää, kunhan Eila-täti ensin laukeaa”, Terttu sanoi ja kehotti selvästi jo kiimaisempaa Saaraa menemään aivan Eilan perseen viereen ja nuolemaan Eilan kankkua ja hyväilemään Rekan pusseja.

Saara epäröi, mutta kun Eila itse pyysi, että Saara nuolisi hänen persettään, tyttö meni aivan nussivan parin viereen ja alkoi nuolla Eilan kankkua ja vei vielä kätensä Rekan pusseille.

”Sinä olet aivan mahtava tyttö. Kyllä sinun käsi tuntuu tosi hyvältä pusseissa”, Reka kehui.

Terttu meni aivan Saaran viereen ja hieroi koko ajan tämän vittua samalla, kun he katselivat aivan muutaman kymmenen sentin päästä, kuinka Rekan kyrpä liukui ja vei Eilaa vääjäämättä kohti hekumanhuippua.

Terttu seurasi, kuinka tyttö kiihottui koko ajan enemmän ja enemmän, eikä voinut olla suutelematta tätä intohimoisesti.

”Työnnä kieli Terttu-tädin suuhun. Siitä tulee lisää hyvää kiimaa sinullekin. Tuntuuko Tertun sormi hyvältä vitussa, tuntuuko”, Terttu huohotti itsekin. Saara ei enää pystynyt vastustamaan, vaan suuteli Terttua intohimoisesti työntäen omaa kieltään tätinsä suuhun.

Sitten Reka veti hetkeksi kyrpänsä Eilan vitusta ja halusi nähdä, nuolisiko Saara sitä, jos hän veisi sen aivan tytön naaman eteen. Terttu luki Rekan ajatuksia ja nappasi kyrvästä kiinni ja vei sen Saaran huulille.

”Suu auki, nyt tulee namia. Saat maistella Eila-tädin vitunmehuja kyrvän varresta”, Terttu sanoi.

Saara otti Rekan kyrvänpään suuhunsa ja imeskeli sitä niin kuin pystyi. Tertun vasen käsi hieroi takaapäin Saaran märkää vittua, ja Terttu työnsi yhden sormensa tytön sisään. Saara hieman ynähti mutta ei vastustellut. Terttu nussi sormellaan Saaraa ja katseli, kun tyttö yritti parhaansa mukaan imeä ja nuolla Rekan kyrpää.

Terttu upotti toisen sormen kevyesti Saaran vittuun, ja tyttö alkoi liikuttaa persettään samassa tahdissa kuin Terttu nussi häntä sormillaan. Terttu alkoi olla itse sellaisessa hurmiossa, että hänen oli kohta pakko nähdä, kun Saara saa ensimmäisen kerran elämässään kyrpää.

”Haluatko, että Reka nussii sinua Saara. Haluatko, että Rekan kivikova kyrpä pumppaa sinua samalla lailla kuin Eila-tätiä”, Terttu huohotti ja liikutti sormiaan yhä kiivaampaan tahtiin tytön märässä vitussa.

“Tajuatko sinä tyttö lainkaan, kuinka kaunis ja suloinen sinä olet. Ja kohta sinä näytät entistä kauniimmalta, kun paksu kulli liukuu vitussasi edestakaisin”, Terttu huokaili Saaran korvaan ja melkein liikuttui, kun mietti, että saisi kohta nähdä, miten Rekan kyrpä tekisi tytöstä naisen.
Tertun mielestä parasta seksissä oli se, kun itse sai kyrpää. Mutta melkein yhtä hyvältä tuntui, kun sai aivan vierestä katsella, kun kova kyrpä uppoaa jonkun toisen naisen vittuun. Ja se kiiman haju.

Ja erityisen kiihottavaa oli katsella, kun nuori poika ja nuori tyttö nussivat vain nussimisen riemusta, ja nyt sitä herkkua oli pian tarjolla. Terttu päätti kuitenkin vielä hetken malttaa mielensä ja antaa Saaran tisseille huomiota kourimalla niitä ja nipistelemällä tytön nännejä.
“Ihanat tissit, niin ihanat tissit. Kyllä Terttu-täti tykkää näistä niin paljon. Nuole Saara Rekan komeaa kyrpää oikein kunnolla. Nuole Saara Rekan kyrpä oikein kovaksi”, Terttu kannusti tyttöä hieroessaan tämän tissejä ja välillä imien tämän niskaa ja kaulaa.

“Kohta Rekan kyrpä uppoaa sinun vittuusi. Mitä sinä ajattelet, kun elämäsi ensimmäinen kyrpä on tuollainen aasinkyrpä kuin Rekalla. Eikö tunnukin aika ihanalta. Minun vittuni on aivan hurmoksessa pelkästä ajatuksesta, että näen sinua nussittavan”, Terttu huohotti.

”Sinä näytät niin riettaalta pikkuhuoralta noiden sukkien kanssa. Sinä et tiedä, miten ihanaa siitä tulee, kun me opetamme sinut Eila-tädin kanssa nussimaan oikein kunnolla. Saat enemmän kyrpää kuin kukaan voisi edes toivoa. Me riisumme sinusta kaikki estot, ja kun sinä palaat jossain vaiheessa isukin luo, niin sinä tiedät, miten nuollaan vittua ja kyrpää ja persereikää. Me koulutamme sinusta sellaisen huoran, että sinä voit vietellä isäsikin. Ja jos oikein hyvin käy, niin jossain vaiheessa voidaan viettää sellaista perhejuhlaa, että Terttu-tätikin vihdoin saa velipojan kullia. Miltäs se Saara kuulostaa”, Terttu kysyi jo melkoisessa kiimassa, kun Saara edelleen nuoli ja imi Rekan kullia.

Eila oli noussut pois pöydältä ja tullut Saaran viereen katsomaan, kun tyttö imi kullia. Oli aika kiihottava näky, kun pieni vaaleatukkainen ja kauniskasvoinen tyttö käsitteli kiimaisesti isoa kyrpää. Vielä viikko sitten Eila ei olisi voinut kuvitellakaan, että enkelinkasvoisesta pikkuneidistä voisi tulla tuollainen lutka.

Terttu laittoi vielä sormensa Saaran vittuun, veti märät sormensa pois ja antoi ne Eilalle nuoltavaksi.

”Meidän veljentyttärellä on mieto ja kaunis aromi vitussa. Maistapa siskotyttö Saaran vittua”, Terttu hymyili.

Saara katsoi, kun Eila otti Tertun sormen suuhunsa ja imi sitä kuin kyrpää. Se selvästi kiihotti tyttöä entisestään Saara oli muutenkin jo kokonaan alistunut sille ajatukselle, että tänään hänestä tehdään nainen. Hänellä ei enää ollut mitään sitä vastaan, että kohta hän saisi kyrpää.

Vaikka hän hieman pelkäsikin Terttua, niin Saarasta jotenkin tuntui siltä, että molemmat tädit halusivat kuitenkin hänen parastaan kaiken tämän riettauden keskellä. Sikäli se oli kummallista, että koko tämä episodi oli varmasti laiton, mutta jotenkin hänet oli tahtomattaan manipuloitu askel kerrallaan halukkaammaksi kohtaamaan väistämätön.

”Miten voi olla näin kiihottavaa katsella Saaraa. Ihana pikkulutka. En jaksa kyllä enää kauan odottaa, että Reka työntää kyrvän tytön vittuun”, Terttu huokaisi.

”Minulla on vittu aivan märkä”, Eila puolestaan huokaili katsellessaan, kun tyttö otti yhä enemmän kyrpää suuhunsa.

”Kyllä näkee, että Saara on tullut täteihinsä. Luonnonlahjakkuus kyrvän imemisessä”, Terttu kehui.

”Mutta liian kauan ei saa jatkaa, muuten Rekalta lentää lasti Saaran kurkkuun”, Eila varoitteli.

”Saaran vittu onkin jo valmis kyrvälle. Jos tätä esileikkiä vielä hetki jatketaan, niin Saaran pillu hukkuu”, Terttu sanoi kokeiltuaan tytön märkää jalkoväliä

Eila ja Terttu asettelivat Saaran nelinkontin pöydälle niin, että tytön polvet olivat tyynyjen päällä. Reka toi kyrpänsä aivan tytön vitunhuulille.

”Ensin se vähän kirpaisee, mutta sitten tulee sellainen nautinto, ettet koskaan ennen ole kokenut”, Terttu valmisteli Saaraa.

Reka pyöritteli kyrvännuppiaan hiljaa Saaran vitunhuulilla ja työnsi sitten aivan muutaman sentin kyrvästään Saaran sisään. Saara ynähti, ja Eila kysyi heti, että sattuuko.

”Ei satu, mutta tuntuu kummalliselta, ei pahalta vaan hyvältä”, Saara huokaisi.

Reka työnsi kyrpäänsä muutaman sentin syvemmälle, ja Saara haukkoi nyt henkeään.

”Voi voi, kyllä tuntuu niin kummalta vitussa”, Saara sanoi aivan vaistomaisesti ja viattomasti, ja Eilaa ja Terttua hymyilytti, kun tyttö puhui jo vitusta.

Reka veti kyrpäänsä hieman taaksepäin ja sitten takaisin sisään ja hieman edellistä työntöä syvemmälle. Saara alkoi nyt kiemurrella ja haukkoa yhä enemmän henkeään. Eikä kulunut kauan, kun Saara itse yhtäkkiä työnsi persettään niin voimakkaasti taaksepäin, että Rekan kyrpä upposi pohjaa myöden tytön vittuun. Saara hieman voihkaisi, mutta alkoi jälleen haukkoa henkeään ja liikuttaa lantiotaan samaan tahtiin kuin Reka työnteli kyrpäänsä hänen vittuunsa.

”Kyllä tuntuu kyrpä hyvältä, miten voi tuntua näin hyvältä”, tyttö voihki kuin sekopäinen ja haukkoi aina välillä henkeään kuin olisi tukehtumassa.

”Oletko nyt Rekan pikkuhuora, oletko”, Terttu kysyi kiimaisen näköisenä ja hieroi omaa vittuaan kuin viimeistä päivää.

”Olen Rekan huora, anna Reka kyrpää oikein kunnolla”, Saara aneli.

Eila hieroi ja nipisteli Saaran tissejä, ja tyttö oli aivan tolkuttomassa hekumassa.

Reka nussi Saaraa pitkillä ja nopeilla vedoilla vielä muutaman minuutin ja kehui aina välillä, miten tiukka vittu nuorella tytöllä on. Saaralla pyöri vaan silmät päässä, kun iso ja kova kyrpä takoi hänen vittuansa. Ja tytön kliimaksi oli uskomaton Ensin Saara tärisi aivan hillittömästi, voihki sitten pitkään ja lopulta oikeasti pyörtyi hetkeksi. Reka veti kyrpänsä tytön vitusta ja ruikki nesteensä Eilan ja Tertun rinnuksille.

Kun tyttö tuli hetken päästä taas tajuihinsa, ei hän ensin tuntunut tietävän, missä oli. Sitten hän sanoi, että häntä hävettää.

”Älä puhu hulluja tyttö. Et sinä itsellesi mitään voi. Sinä vaan olet nussittava pikku huora niin kuin tätisikin, ja nautit siitä, kun saat kyrpää. Se nyt vaan on sinun luontosi. Ja usko nyt, ettei siinä todellakaan ole mitään väärää. Samanlaisia me olimme aikoinaan Eilan kanssa, mutta meidän ensimmäiset kerrat eivät yltäneet kyllä lähelläkään sitä, mitä sinä koit. Sinut on luotu pantavaksi, ja olet onnekas, että saat tuollaista nautintoa nussimisesta kuin äsken sait”, Terttu sanoi Saaralle.

”Enkö mä siis ole kummallinen”, Saara kysyi.

”No et varmasti. Ja nyt sinua on paljon helpompi kouluttaa nussimisessa, kun itsekin tajuat, miten suurta nautintoa siitä voi saada. Sinua oli kiihottavaa katsella, mutta tämä oli vasta alkua. Sulla on vielä paljon opittavaa, mutta onhan sulla hyvät ja halukkaat opettajat”, Terttu jatkoi.

”Ja meillä on vielä monta viikkoa aikaa, ennen kuin palaat kotiin. Paljon ehtii vielä tapahtua, usko pois”, Terttu sanoi.

”Tehdäänkö me tänään vielä jotain”, Saara kysyi.

”Aivan varmasti tehdään”, vakuuttivat sekä Terttu että Eila, ja Reka ei voinut muuta kuin nyökkäillä.

Saaran loppuaika Eilan luona kului kuin siivillä, ja pääsin upottamaan kyrpäni Saaran tiukkaan vittuun vielä monen monta kertaa. Eila ja Terttu molemmat ihmettelivät vielä pitkään jälkikäteen, miten nopeasti Saarasta tuli niin taitava ja irstas teinilutka.

Parasta oli kuitenkin se, että tätien ja veljentyttären välille syntyi pysyvä side, joka johti lopulta myös Tertun haaveen toteutumiseen. Hän pääsi nussimaan veljensä Vilhon kanssa, ja näki kuinka minä, Pena ja Vilho nussimme yhtä aikaa Saaraa.

Saara ei koskaan mennyt opiskelemaan vaan tienasi elantonsa nussimalla, ensin Suomessa ja myöhemmin ulkomailla. Hän tienasi aika mittavan omaisuuden ja osti lopulta huvilan eräältä Kreikan saarelta. Siellä hän eli aika pitkän elämän, ja minäkin kävin häntä tapaamassa monta kertaa. Ja aina nussittiin.

Muistelmieni seuraavassa osassa kerron, miten äitini sai selville minun, Eilan ja Tertun panokuviot. No sekin tarina päättyi onnellisesti, mutta eipä mennä asioiden edelle.

8 kommenttia viestissä: “Eila ja Terttu antavat jatkokoulutusta”

 1. Mm says:

  Milloin jatkoa

 2. Just says:

  Yllättävän sujuvaa tekstiä. Ei täydellistä mutta olisiko kirjoittaja jopa kirjailija vai muuten vain lahjakas…

  • Reiska says:

   Kiitos positiivisesta palautteesta. En toki ole kirjailija, mutta sen verran ympäripyöreästi myönnän, että elantoni olen kirjainten parissa työskentelemällä ansainnut. Eli ota nyt tästä selvä. Porno on vaan tosi mukava harrastus.
   Reiska

 3. Wet says:

  Kiihottavaa luettavaa, joka kehittyi upeasti kliimaksiin. Alkoi oikein panettaa, kun tuota luki.

 4. mane says:

  Aivan mahtavaa!

 5. Vanha rouva says:

  Tuollaiset muistelot ovat tällaisen ikäihmisen mieleen, vaikka tuntuu Reiska olevan melkoinen sukkafetisisti. Ei sitä siihen aikaan niitä sukkia sen kummempina pidetty, mutta taitaa niissä tiettyä eroottista kutinaa olla. Odotellaan seuraavaa osaa 😉

 6. Madclown says:

  LOISTAVA!

 7. Setsuuri says:

  Hieno tarina, toivottavasti muistelmat jatkuvat. Ja niille lukutaidottomille idiooteille, jotka eivät erota laatua paskasta tai jaksa lukea loppuun asti, niin älkää myöskään antako arvosanoja.

Kommentoi

top