search
top

Siskon vaatteet käyttöön

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Janne ja Lasse olivat tyypillisiä luokkatovereita. Murrosikä oli juuri käynnistynyt ja kaikki seksiin liittyvät asiat olivat molemmilla koko ajan mielessä. Käteenvetäminen oli molemmille jokapäiväistä toimintaa, mutta tyttöjen kanssa ei kumpikaan ollut vielä päässyt puusta pitkään. Koulupäivän jälkeen pojat olivat menneet Jannen luo pelaamaan mutta keskustelu oli pian kääntynyt luokan tyttöihin.

– Vitsi että Anjalla on mahtavat melonit. Niitä olisi mahtava päästä kokeilemaan.

– Sanos muuta! Tai Petran tai vaikka Minnan. Kai oot huomannut, kuinka ne pomppii?

– Todellakin. Aijai. Voi kun pääsisi koittamaan, vaikka vaan rintsikoita.

Janne sai idean, mutta epäröi hetken ennen kuin uskalsi sanoa sen ääneen.

– Kyllähän se onnistuu.

– Miten niin?

– Mun vanhemmat on molemmat töissä ja Piia on matkoilla. Meillä on pari tuntia aikaa hakea Lauran alusvaatteet pyykkikorista ja kokeilla niitä.

Tämä tuli Lasselle täytenä yllätyksenä. Hän oli vähän ihastunut Jannen isosiskoon ja tällainen mahdollisuus kosketella hänen alusvaatteitaan tuntui kiihottavalta. Hän tunsi kullinsa kovettuvan jo pelkästä ajatuksesta.

– Onko ihan varma?

– Joo joo.

Lasse pidätti henkeeän hetken silkasta pelosta, mutta lopulta uskalsi sanoa vastauksensa.

– No mennään sitten.

Kaksikko lähti kohti kylpyhuonetta ja siellä odottavaa pyykkikoria. Molempia jännitti uskomattoman paljon ja he kävelivät talon läpi ääneti ja varovaisesti kuin olisivat menossa ryöstämään pankkia. Janne aukaisi pyykkikorin kannen ja pojat huokaisivat helpotuksesta, kori oli ääriään myöten täynnä.

– Ota sä, kun tiedät paremmin, Lasse kuiskasi nopeasti.

Pikaisen kaivamisen jälkeen Janne löysi etsimänsä ja pojat vetäytyivät takaisin Jannen huoneen suojiin ja levittivät saaliinsa lattialle. Tärkeimpänä olivat persikan väriset B-kupin rintsikat. Niiden lisäksi mukaan olivat tarttuneet pikkuhousut ja t-paita. Piia tykkäsi söpöistä asioista, joten vaatteet olivat sen mukaiset. Pikkupöksyt olivat vaaleanpunavalkoraidalliset ja paidassa oli japanilaistyyliin piirrettyjä söpöjä nallekarhuja, karkkitankoja ja sydämiä. Lasse kaappasi rintsikat ja hypisteli niitä käsissään.

– En ole koskaan aiemmin päässyt koskemaan rintsikoita. Tai edes nähnyt niitä muualla kuin netissä.

Lassen kulli seisoi jo jännityksestä kovana. Hän oli joutunut salaa korjaamaan sen asentoa kesken vaatteiden ryöstön. Myös Jannen housuissa seisoi kovaa. Molemmat pojat pyrkivät salaamaan kiihottuneisuutensa toisiltaan.

– En mäkään. Annas mun kokeilla kanssa.

Janne nappasi rintsikat itselleen ja sovitteli kuppeja kämmeniinsä. Hän tunsi kullinsa pusertuvan yhä voimakkaammin housujaan vasten.

– On nää hienot, mutta ei nää oikein tunnu oikealta.

– Miten niin?

– Kun vaan näissä olisi tissit sisällä että voisi puristella.

– Laita niihin vaikka sukat toppaukseksi, niin tytökin tekee.

– Ei se tunnu samalta jos nämä ei ole jonkun päällä.

Lasse ja Janne katsoivat toisiaan ja vaikenivat. Kumpikin ajatteli täysin samaa asiaa mutta kumpikaan ei uskaltanut sanoa mitään ääneen. Hiljaisuus kesti pitkään ja muuttui lopulta vaivaannuttavaksi. Lopulta Janne ei kestänyt enää.

– Entä jos toinen meistä laittaa ne päälle niin että toinen saa kokeilla?

Lassea kiinnosti heti, mutta vastustureaktio oli välitön.

– En mä mitään homojuttuja.

– Mitä? Ei tää mitään homoilua ole. Tisseistähän tässä on kyse, ei niissä mitään homoa ole.

Lasse oli hetken hiljaa, kun Janne jatkoi.

– Ja sitäpaitsi, sehän olisi vaan harjoittelua tyttöjen kanssa olemiseen. Eikä kerrota kenellekään.

– No ehkä sitä voi vähän kokeilla. Kumpi laittaa päälle?

– Kivi, paperi, sakset?

– Käy.

Pikaisen arvonnan jälkeen Janne oli valittu pukemaan Piian alusvaatteet päälleen. Hän veti rintsikat paitansa päälle ja rupesi asettelemaan sukkia niiden sisään täytteeksi.

Ei toi nyt toimi, tokaisi Lasse.

– Miten niin?

– Ei rintsikoita pidetä paidan päällä vaan sen alla. Toi näyttää ihan tyhmältä.

– No mitä sitten pitäisi tehdä?

Lasse otti Piian paidan ja pikkuhousut ja ojensi niitä Jannelle.

– Jos vaikka pukeudut kokonaan näihin?

Janne oli hetken hiljaa mutta otti sitten vaatteet vastaan.

– No okei, mutta et sitten katso kun vaihdan.

Hän avasi vaatekaapin oven ja meni sen taakse piiloon vaihtamaan vaatteita. Janne ei tykännyt yleensäkään muiden edessä riisuutumisesta, mutta tällä kerralla oli toinenkin syy. Hänen kullinsa seisoi vielä kovempana. Pelkkä ajatus isosiskon vaatteisiin pukeutumisesta kiihotti häntä jollain oudolla tavalla. Ehkä se johtui siitä, että hän teki jotain ehdottoman kiellettyä. Vähän häntä myös jännitti se, mihin tämä kaikki oli menossa. Kiihkon vallassa hän riisui housunsa ja rupesi vetämään siskonsa pikkupöksyjä jalkaansa. Ne olivat tiukat. Janne yritti taivutella kullinsa kankaan sisäpuolelle, mutta se oli toivotonta. Kyrpä seisoi pystyssä eikä suostunut vääntymään mihinkään suuntaan. Lopulta hän joutui tyytymään siihen, että viitisen senttiä kyrpää työntyi ylös housunkauluksesta.

– Mikä siellä kestää?

– Ihan kohta valmista.

Janne puki rintsikat päälleen. Olkaimet tuntuivat pehmeältä paljasta ihoa vasten.Toppauksen jälkeen hän veti paidan päälleen. Onneksi sen helma ulottui melkein puolisääreen, jolloni pikkuhousut ja etenkin niistä sojottava teinipojan kulli pysyivät piilossa. Jannea jännitti enemmän kuin koskaan hänen elämänsä aikana. Kädet täristen hän astui oven takaa esiin.

Janne oli ikäisekseen pienikokoinen ja hoikka, joka sai hänet muutenkin näyttämään hieman tytöltä. Paidan alla pullistelevat rinnat lisäsivät uskottavuutta. Lasse katsoi häntä ja yllättyi itsekin siitä, miten naiselliseksi hänen paras ystävänsä oli muuttunut muutamassa minuutissa.

– Oho. Sä olet kyllä Janne tosi naisen näköinen.

– Älä kutsu mua Janneksi, jooko? Otetaan mulle jokin naisen nimi.

– Sä näytät vähän Iirikseltä, kävisikö se?

Iiris oli poikien kanssa samalla luokalla. Hän oli murrosiässään muita edellä, ja monet pojat koulussa katselivat häntä sillä silmällä.

– Käy.

– No saisinko mä Iiris sitten vähän kokeilla sun tissejä?

Janne meni sängylle Lassen viereen istumaan polvilleen. Operaatio oli odotettua vaikeampi, sillä koko ajan hänen piti huolehtia siitä, ettei seisova kulli vahingossa tule näkyviin paidan alta. Hetken mielijohteesta hän otti tissinsä käsiinsä, hiveli niitä vähän ja nojasi sitten taaksepäin työntäen rintakehänsä ulospäin.

– Ota siitä vaan.

Tyypillisen teinipojan tapaan Lasse tarttui Iiriksen tisseistä kiinni ja puristi niitä niin lujaa, että Iiriskin sen havaitsi.

– Hei, ei noin kovaa. Ei niitä pidä murskata käsissä.

– Sorisori. Onko tämä parempi?

Lasse höllensi otettaan ja siveli Iiriksen rintoja ympäriinsä.

– Mmmm, hmmmmm.

Lasse keskittyi tissien kosketteluun. Hetken aikaa oli hiljaista.

– No Lasse, mitäs pidät mun rinnoista?

– Ne on tosi hyvät. Tuntuu ihanan kiinteiltä. Ne saa mut ihan …

– Ihan mitä?

Lasse nojasi eteenpäin ja katsoi Iiristä suoraan silmiin.

– Haluamaan vähän muutakin.

– Niinkuin mitä?

– No vaikka pussailemaan. Mutta ei tietenkään mitään homoilua.

– Miten voisi olla? Tässähän on vaan tyttö ja poika. Ja sitäpaitsi täähän on vaan harjoittelua oikeita tyttöjä varten.

– Eikä kerrota kenellekään?

– Ei kerrota.

Hitaasti empien Iiris ja Lasse nojasivat toisiaan kohti. Hieman ennen kuin heidän huulensa kohtasivat, molemmat pysähtyivät. Koko ajan Lasse oli pitänyt Iiriksen tissit tiukasti käsissään, nyt hän veti niistä Iiriksen luokseen, jolloin heidän huulensa painautuivat yhteen. Pato oli nyt murtunut ja kumpikin alkoi suudella toistaan innostuneena, mutta kuitenkin hieman varoen. Pitkältä tuntuvan ajan jälkeen he irtautuivat toisistaan.

– No miltä tuntui, Iiris sanoi varoen.

– Paremmalta kuin osasin odotttaakaan.

Heti tämän sanottuaan, pojat kietoivat kätensä toistensa ympärille ja alkoivat suudella uudestaan, mutta tällä kertaa voimakkaammin ja ahneemmin. Parin kolmen suudelman jälkeen Lasse työnsi Iiriksen selälleen sängylle, tuli tiukasti hänen päälleen ja jatkoi suutelua. Häntunsi kullinsa puristuvan kivuliaasti farkkujen sisään ja toivoi kovasti, että olisi pukeutunut löysempiin housuihin. Iiris puolestaan makasi selällään hieman yllättyneenä Lassen äkillisestä liikkeestä. Hän kuitenkin huomasi nauttivansa alistumisesta ja siitä, kuinka Lassen vartalo painoi hänet kiinni patjaan.

Lopulta Lassen oli luovutettava ja noustava ylös vetämään hetkeksi henkeä.

– Alkaako housuissa puristaa, Iiris kysyi hieman kiusoitellen.

– Juuh.

– Haluatko näyttää Iirikselle, mitä sulla siellä on?

– Ehkäpä, jos sä puolestasi näytät sun pillun.

Käy. Jos käyttäydyt hyvin, niin saatat päästä koskettamaan sitä.

Enempää ei tarvittu, Lasse riuhtaisi paitansa pois ja rupesin avaamaan housujaan. Iiris huomasi että jotenkin paidan helma oli pysynyt riittävän alhaalla, jotta pikkupöksyt olivat edelleen piilossa. Hän asetteli toisella kädellään kullinsa parempaan asentoon ja veti pikkuhousujen haaran sivuun niin, että sekä kulli että kivekset olivat täysin näkyvillä. Toisella kädellään hän valmistautui vetämään paidan helman sivuun, niin että koko paketti paljastuisi.

Lasse oli tällä välin saanut housut jalastaan. Lopuksi hän veti alushousut pois ja istui vuoteella täysin alastomana kyrpä kovana. Iiris katseli häntä kiinnostuneena, sillä hän ei ollut nähnyt koskaan aiemmin jonkun toisen erektiota luonnossa, ainoastaan pornossa. Lasse oli heistä kahdesta kookkaampi, joten odotetusit myös hänen kullinsa oli hieman pidempi ja hieman paksumpi, mutta ei tietenkään vielä täysikasvuisen miehen vehje. Aikansa katseltuaan Iiris veti paitaansa hitaasti ylöspäin paljastaen oman pystyssä sojottavan kullinsa. Hetken ajan pojat katselivat toistensa paljaita kaluja.

Ohhoh, onpas sulla iso kulli.

Iiris ojensi kätensä kohti Lassen jalkoväliä katsellen samalla hänen reaktioitaan. Koska hän ei estellyt, Iiris siveli Lassen kullia kevyesti. Sitten hän tarttui siitä kiinni ja teki muutaman hitaan runkkausliikkeen.

– Onpa se kova, mutta samalla kuitenkin niin pehmeä. Saako sitä katsoa lähempää?

– Juu.

Iiris kumartui aivan kiinni Lassen kulliin. Se näytti niin paljon isommalta kuin hänen omansa. Häntä houkutti kovasti ottaa kulli suoraan suuhunsa, mutta ei uskaltanut sitä tehdä. Sen sijaan hän painoi sitä hieman ulommas ja alkoi hieroa poskiaan sitä vasten. Hidas runkkaus piti huolen siitä, että välillä posket sivelivät esinahkaa ja välillä paljasta nuppia.

– Mmmhhhh!

Iiris katsahti ylöspäin.

– Mikä nyt?

– Ei tässä mitään. En vaan olisi aavistanut että tyttöjä kiinnostaa leikitellä kullilla noin paljon.

– No munaahan tytöt aina on vailla. Tosin kyllä yllätti kuinka kivaa pojan kullia on hieroa.

Saa sille tehdä muutakin.

Iiris päästi irti Lassen kalusta, nousi istumaan polvilleen ja nuolaisii huuliaan.

– Antaa tulla sitten vaan, iso poika.

Lasse pomppasi seisomaan sängylle ja työnsi kullinsa Iiriksen suun eteen. Hänen paitansa oli sivussa niin, että Lasse näki Iiriksen haaroista sojottavan kyrvän hetken ajan ennen kuin hänen oma kalunsa työntyi voimallisesti Iiriksen suuhun. Koko tilanteessa oli jotain niin outoa, kiellettyä ja kiihottavaa, että hän meinasi laueta jo ensi työnnöllä.

Iiriksellä ei ollut mitään käsitystä siitä, miten suihinotto pitäisi tehdä, joten hän alkoi imeä kyrpää kaikilla voimillaan. Sitten hän antoi sen pikku hiljaa valua ulos suustaan ja aloitti imemisen uudestaan ottaen kyrpää suuhunsa niin paljon kuin oli mahdollista. Ihan kokonaan se ei mahtunut Iiriksen suuhun, pari senttiä kullista jäi ulkopuolelle kun kullinnuppi rupesi tökkimään kurkkua. Lasse voihki nautinnosta.

– Aaaaah! Vittu! Sä imet tosi hyvin! Mä tuun ihan just.

Iiris päästi kullin ulos suustaan.

– Anna tulla vaan!

Hän otti Lassen kivekset suuhunsa, imi niitä ja runkkasi toisella kädellään Lassea. Montaa pumppausta ei tarvittu, kun Lasse laukesi.

Nyt tulee!

Ensimmäinen spermaroiske osui suoraan Iiriksen poskeen. Sitten hän täysin reaktiivisesti vetäytyi taaksepäin ja näki kuinka Lassen kulli ampui lastin toisensa perään ja kuinka ne kaikki laskeutuivat suoraan hänen paidalleen. Rintamuksessa olevat söpöeläimet peittyivät yksi toisensa jälkeen paksun kellertävään spermaan. Osa roiskui pikkuhousuillekin Lassen voihkiessa nautinnosta. Lopulta lastin tulo lakkasi ja Lasse istuutui uupuneena sängylle.

Iiris katseli hetken spermasta märkää paitaansa ja riisui sen sitten pois. Selkäpuoli oli onneksi puhdas, joten hän pystyi pyyhkimään mällit kasvoiltaan siihen. Hänellä oli päällään enää sukilla topatut rintsikat, sivuun työnnetyt pikkuhousut ja kivuliaan kovana jykyttävä erektio.

– Hei!

– Aa, sori, mitä nyt?

– Nyt on sun vuoro.

Iiris asettui makaamaan selälleen, levitti polvensa levälleen niin että hänen kyrpänsä näkyi mahdollisimman hyvin.

– Täällä on pillu, joka tarvii nuolemista!

Lasse ei tarvinnut enempää vinkkausta, vaan sukelsi ahnaasti Iiriksen kullille. Hän alkoi lipoa kivesten alla olevaa välilihaa siten kuin kuvitteli oikeaa pillua nuoltavan. Iiris ei ollut koskaan masturboidessaan hivellyt sitä aluetta, joten Lassen kieli iski yllättäen kuin salama.

– Voivittu, voivittu, voivittu! Nuole sitä pillua! Just noin! Jatka jatka!

Lasse teki työtä käskettyä. Iiris ei kestänyt vaan tarttui omaan kyrpäänsä ja alkoi runkata sitä raivokkaasti. Jo toinen veto oli liikaa ja hän laukesi. Sperma lähti niin lujaa, että Iiris sai jo toisen kerran illan aikana mällit naamalleen. Sperman tulo ei lakannut vaan Iiriksen kulli ampui annoksen toisensa jälkeen samalla kun hän vääntelehti nautinnosta. Kun orgasmi lopulta laantui, kaikki kullin kärjestä kaulaan asti oli sperman peitossa. Vatsa, rintakehä ja etenkin rintsikat olivat vaalean tahnan peitossa.

Iiris pyyhki omat mällinsä siskonsa paidan vielä puhtaina oleviin osiin. Molemmat pojat pukeutuivat hiljaisuuden ja lievän noloustuksen vallitessa. Lasse lähti kotiinsa ja Janne palautti siskonsa vaatteet pyykkikoriin. Mälli oli jo kuivunut ja kangas oli selkeästi koppuroitunut. Pyykkikorin suljettuaan hän rupesi miettimään mitä äiti mahtaisi sanoa pyykätessään, kun huomaa tyttärensä laittaneen pesuun yltäpäältä spermaisen vaatekerran. No, se menisi Piian piikkiin.

7 kommenttia viestissä: “Siskon vaatteet käyttöön”

 1. Bi-mies says:

  Kiihottava tarina.

 2. Ainavalmis says:

  tuo juttu on kuin itse olisin nuoruudessan poikakaverin kanssa Olen jo 70v asuttiin samassa talossa töölöntullissa joka oli valmistautua Olympialaisten aikaa Meitä lapsia ja teinejä hyvin paljon en tässä nyt minulle tuli hyvin rakas poikakaveri jossa juuri noita asutteita harastettiin salaa ja leikittiin kahdestaa työttönä isossa vintissä jossa oli mahdolista pukeutua asustee iso siskoilta salaa.Juttua vois kirjoittaa vaikka kuinka
  paljon.
  Kiitos kirjoitajalle

 3. Ristiinpukeutujien ihailija says:

  Hieno tarina lisää vain 🙂 Pukeutumista voisi myös lisätä, onhan siellä vielä lisääkin vaatteita kaapissa.. hameita sukkahousuja, varmaan pojat on niin pieniä, että äidin tai siskon kengätkin matt mahtuvat heille.. Kiitos tarinasta ja mukavaa kesää 🙂

 4. Madclown says:

  Hyvä tarina mut Laura ja Piia nimet häiritsi et kumpi olikaa jannen sisko

 5. Lasma says:

  Kiinnostais kuulla mitä pojat keksii seuraavaksi.

 6. Pakollinen nimimerkki says:

  Hyvä novelli

Kommentoi

top