search
top

Mummi on huora IV

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

4. Kapteeni

Myös kapteeni oli kuunnellut iltasäätiedotuksen, joskin hän oli saanut tiedon Pohjanlahden jäätilanteesta jo laivasähköttäjän, “kipinän” kautta. Päivällisellä, johon kapteenin lisäksi otti osaa vahtivapaa päällystö, hän sai lisäinformaatiota. Päivällisen jälkeen kakkonen teki tikusta asiaa ja koputti kapteenin hytin oveen. Kapteenille hän kertoi konemiesten käytävällä matkustavasta mehevästä vaaleasta “jäniksestä”. Hän antoi kapteenin ymmärtää, että oli jo ehtinyt testata naisen. “Kaikin puolin tutustumisen arvoinen ja monitaitoinen tuttavuus” päätti kakkonen tiedonantonsa. “Ottaako hyvin suihin?” kysyi kapteeni. “Ottaa tosi hyvin” sanoi kakkonen. “Ensimmäisen kerran elämässäni minun oli vaikea sanoa kumpi oli parempi, suu vai pillu. Tuntuu vieläkin kullissa kuin se olisi ollut pari tuntia lypsykoneessa, mikäli kapteeni ymmärtää mitä tarkoitan. Nainen taisi imeä minulta selkäydinnesteetkin. Suu oli kuin hetuloilla varustettu vittu, ja vittu kuin hampaaton kuristajakäärme” sanoi kakkonen. “Kiitos vihjeestä” sanoi kapteeni, ja katsoi kompassia, antaen samalla pari luunappia ilmapuntarille, jonka neula pyrki rauhattomasti laskemaan kohti asteikon pieninumeroisia ilmanpaineita. Kapteenin hytin ikkunasta ulos katsottaessa joulukuun lopun auringonlasku näkyi punaisena hehkuvana valoraitana, joka näytti olevan kiinnittynyt horisonttiin. Kapteenin päässä kypsyi suunnitelma naisen varalle. Oli syytä toimia harkitusti, sillä kapteenin oli arvovaltansa vuoksi pidettävä eroa miehistöön ja muihin alaisiin. Ei sopinut työntää kyrpäänsä kaikkien samaan törkyturpien höyläämään jalkoväliin, johon iso osa miehistöä oli mahdollisesti jo heittänyt spermansa. Toisaalta pano ja yhteisen kohteen jakaminen muun päällystön kanssa, tuntui ikäänkuin velvollisuudelta, ja asian hallitusti toimitettu tietovuoto miehistön korviin nosti hänen arvostustaan aluksen miehistön maskuliinisuutta mittaavalla asteikolla. Mutta ennenkaikkea kapteenia panetti taas. Kotkassa hän oli rynkyttänyt itsensä kuiviin vierailulle tulleen vaimonsa tussuun, mutta nyt lemmenyö palasi feedbackinä: hirmuisena erektiona, joka ei tahtonut asettua vaikka runkkasi tai hakkasi kyrpää pöydänkulmaan. Jos ei, tunnetun laulun mukaan, ollut helppoa merimiehen muijalla, ei rehellisellä varustamoaan palvelevalla merimiehellekään ollut helppoa löytää naispuolisia seksikumppaneita, kun oltiin ulkona avomerellä. Jotkut kyllä saattoivat löytää miespuolisia. Elettiin aikoja jolloin, homoseksuaaliset suhteet oilvat rikoslaissa kiellettyjä. eikä vielä ollut olemassa modernia elektroonista aikuisviihdettäkään. Ei myöskään tiedetty, että juuri silloin elettiin sitä lyhyttä ajanjaksoa ihmiskunnan historiassa, jolloin raskaus voitiin ehkäistä pillerillä, eikä Aidsia vielä esiintynyt. Silloin nussittiin paljon ja muutenkin rähjäisten ja kelvottomien äijien oli helppo saada pillua, kunhan vain kyrpä seisoi. Kapteeni antoi toiselle perämiehelle tehtäväksi selvittää, voisiko hän diskreetisti vierailla Katrin luona. Muutaman minuutin kuluttua tämä ilmoitti, että reitti on selvä, ja Katrin oven takana parveilevat vitunkipeät matruusit ja konemiehet olivat saaneet kehotuksen pysyä poissa kauniin Katrin käytävältä aamuyön tunteihin asti. Kakkonen oli samalla vihjannut miehistölle, että puosun mukana Helsingistä laivaan astunut kihlattu, oli osoittautunut nymfomaaniksi, ja naista sai nyt puosun sanojen mukaan panna vaikka koko varustamo. Puosu-parka oli pannut sanomalehteen “henkilökohtaista”-palstalle ilmoituksen nimimerkillä “tositarkoituksella”, ja nainen oli vastannut siihen, ja näin ovelasti, puosun hyväntahtoisuutta hyväksikäyttäen, kihlautunut, ja päässyt laivaan järjestämään puosulle häpeää ja miehistölle aina tervetulleen gangbangin. Ei ihme, että tämän kuultuaan olivat vahdeistaan vapaat miehet hyökänneet puosun kerrokseen. Sielläkin oli naisen haltuun annettu oma hytti. Sen ovi oli auki ja miehiä parveili oviaukossa ja hytissä, jossa kihlattua pantiin parhaillaan kahden miehen voimalla. Kiimainen ähinä, vitun litinä ja henkseleiden pauke ja vyönsolkien kilinä kuului käytävälle asti. Puhumattakaan matalataajuuksisesta suhinasta, joka syntyi miesten onanoidessa turpeita, paisuneita kullejaan. Tunnin kuluttua nyt jo entinen kihlattu ilmoitti ykskantaan: “Hyvät herrat, pidetään kymmenen minuutin tauko, ja annetaan kohdun kuivua hieman. Sitten pannaan taas.” Miehet protestoivat, mutta kihlakalu piti päänsä ja risti jalkansa. Miehet leipoivat kaluja käsissään ja katsoivat kellosta ajan kulumista. Muutamien erektio oli niin kova, että tarkoituksella alas taivutettu ja sen jälkeen irtipäästetty kyrpä lätkähti äänekkäästi vatsaa vasten, kuin majavan häntä vedenpintaan. Voi sitä lätinää! Muutamat hamuilivat jo kiimoissaan työkavereidensa kyrpiä. Laivasta oli tunnin sisällä tullut enemmän sodomiittien ja häpeämättömien seksihurjastelijoiden pesäpaikka, kuin maineikkaan suomalaisen rahtivarustamon lippulaiva. Käytävän mutkan takana olevassa katveessa lyhyenläntä savolainen puolimatruusi otti polvilleen laskeutuneena suihin naapurihytin sähkömieheltä, joka ynisi ja lipoi silmät suljettuina huuliaan. Miehen kämmenet olivat jäykistyneet reisiä pitkin kohti lattiaa. Kataleptinen tila ilmaisi koko fyysisen olemuksen keskittymistä nautintoon, ja kohta sähkömies tarttui savolaista korvista ja työnsi kyrpänsä syvälle tämän kurkkuun. Ensin savolainen kakoi kurkkuaan, sitten seurasi riettaita ääniä ja voimakkaita massahduksia. Kohta oli vuorostaan savolaisen käyrä kyrpä sähkömiehen kurkussa. Savolainen lipoi nyt huuliaan ja murisi matalalla äänellään: “Elä ennää, tekkee niin hyvvee. Voe, voe jotta tekkee hyvvee.” “Saatpa olla varma, että tulen aamusella taas nussimahan” sanoi sähkömies, joka oli Pohjanmaalta. “Mennäänpä suoraan miun hyttiini. Haluaisin tuas herkkukyrpee. Ei tuonne huoran hyttiin piäse vähään aikaan” sanoi puolimatruusi, toisesta suupielestä.” “Männään, saanpa nussia savolaesta persieen, kulli onnii kovana kuin kivi, tulehan”, sanoi sähkömies.

Kymmenen minuutin tauko oli ohitse, enin sperma oli valunut ulos vaginasta. Puosun kihlaama nymfomaani asettui taas selälleen pöydälle. Kohta merimiehet kokoontuivat kuin surraavat mehiläiskuhnurit kuningattarensa ympärille ja aloittivat panohommat. Kyrpiä työnnettiin sekä suuhun että jalkojen väliin, ja naisen molemmissa käsissä olevat turpeat kullit saivat vauhtia kuin suksisauvat hiihtokilpailuissa. Ja meteli puosun entisen kihlatun hytissä oli eläimellinen ja kiimainen kuin trooppisen helteen aikaisina öinä afrikkalaisen hiekkaerämaan ympäröimällä keitaalla.

Samaan aikaan koputti aluksen kapteeni määrätietoisesti Katrin hytin ovea. “Sisään” sanoi Katri. Sen hän oli sanonut niin monta kertaa, ettei enää muistanut mitä hän tarkoitti sisään astumisella, ja mihin “sisään” astuttaisiin. – Kysymyksen saattoi tulkita monella tavoin. Katri ei ollut laivassa ensi kertaa, vaikka sitä raikkaasta ulkonäöstä olikin vaikea päätellä. Kapteeni oli ottanut mukaansa vaimolleen ostetun ruusukimpun hyttinsä maljakosta. Kukat tekivät aina vaikutuksen naisiin. “Varustamoni puolesta, ole hyvä, sanoi kapteeni”, hieman liioittellun juhlallisesti. “Mistä varustamo minua kiittää?” kysyi Katri. “Olen kuullut sinusta pelkkää hyvää, eräältä alaiseltani. Olen aluksen kapteeni” sanoi univormuun sonnustautunut merikarhu. “Minua painaa aina vastuu laivasta, – vuorokauden ympäri. Joskus tämä vastuu on niin raskas, että sitä ei tahdo jaksaa kantaa yksin, vaan on hyvä saada apua joltakin, joka osaa sitä kantaa.” sanoi kapteeni. “Ymmärrän” , sanoi Katri. “Voisinko jotenkin auttaa tässä asiassa? kysyi Katri, ja nousi kylpytakkiin sonnustautuneena sängynlaidalta. “Ulkomuotosi puolesta, luulen, että olisit mitä soveliain henkilö.” sanoi kapteeni, kullin alkaessa törröttää housuissa kohti Katria. Nainen huomasi kohouman ja pani kätensä kapteenin sepalukselle. Sitten nainen työnsi huulensa kapteenin huulia vasten ja kielensä provosoivasti kapteenin kitalakeen. Elettä oli mahdoton tulkita väärin. Pari pysyi tässä asennossa pitkään, Katrin onkiessa kapteenin kyrvän tottuneesti housujen napeilla varustetusta liitingeistä. Kapteenin veti puolestaan naisen kylpytakin lattialle, ja sai näin otteen naisen hyvin kolmiulotteisista uhkeista rinnoista. Kapteeni hieroi sormiensa välissä toista nänniä ja Katri puristeli kyrpää, molempien elinten kovettuessa vastaanottamaan yhä enemmän kiihotusta. “Ottaisitko suihin? Tekee hirveästi mieli” sanoi kapteeni. “Upea kulli kapteenilla. Tuollaista on ihanaa imeä. Kapteenin vaimon on syytä olla tyytyväinen…” kuiskasi nainen kiimaisesti. “Ei puhuta vaimoista. Kyrpä tietää parhaiten keneen se on tyytyväinen” sanoi kapteeni. Katri puristi tiukalla otteella kullin ja kivespussit peukalonhankaansa ja imaisi värähtävän kullin huuliensa väliin, ja puraisi terskaa kevyesti. Katrin huulet, etenkin alahuuli oli negroidin turpea. Monet pitivät sellaista suuta erittäin seksikkäänä. Eräs häpeämätön kavaljeeri oli kutsunut niitä häpyhuuliksi, labia majoriksi, jonka taitava kirurgi oli näkymättömillä tikeillä ommellut Katrin kasvoihin. Kavaljeeri sai erektion pelkästä kasvoihin kohdistuneesta näköhavainnosta. Kapteeni ähkäisi tyytyväisenä ja alkoi kehrätä naisen imiessä kullia ja samalla pyöritellessä kieltään terskan yliherkkien hermoratojen ympärillä. Toisella kädellään nainen työsti pilluaan: sormi liikkui vilkkaasti klitoriksen ympärillä sukeltaen tuontuostakin syvälle häpyhuulien väliseen kosteuteen. Nainen tunsi, että sormi ei enää riittänyt, vaan ilmaisi kapteenille haluavansa ratsastaa tämän kyrvällä. Kapteeni siirtyi sängylle asettaen tyynyn takapuolensa alle. Nainen asettui nelinkontin kapteenin ylle, työntäen kyrpää häpyhuulien väliin. Samalla kapteenin naamalle läjähtivät naisen mahtavasti heiluvat rinnat. Ne heiluivat kuin kirkonkellot, jotka kutsuivat seurakuntaa jumalanpalvelukseen. Oli selvää, että tässä konstellaatiossa kapteeni esitti seurakunnan pastoria. Kapteeni otti naisen rinnoista kiinni ja työnsi kyrpänsä niin pitkälle kuin pystyi. Katri sai seuraavan kymmenen minuutin ajan kyrpää vähintään merimailin pituudelta, mutta orgasmista ei ollut tietoakaan. Nainen kuivasi kapteenin melan suullaan ja siveli nokkosuutepurkista vauhdittajaa kyrvän pinnalle. Samalla hän irrotti kapteenin kravatin ja sitoi sen tiukasti kivesten ja kullin ympäri nostamaan erektiota. Kapteenille nokkosuutekokemus oli ensimmäinen kerta. Kullin alkaessa kihelmöidä sen voimasta, hän sai vihdoin heitettyä virkapukunsa päältään, ainoastaan kravatti teki työtään kullin ympärillä. Se oli ainoa seikka, joka erotti hänet muista laivassa yhtäaikaa nussivista miehistön jäsenistä. Kapteeni sanoi naiselle haluavansa takaapäin. Katri asettui polvien ja kyynärpäiden varaan paljastaen kapteenille jalkojen välissä odottavan pullean etuvittunsa. Paisuneet erillään törröttävät häpyhuulet näkyivät selvästi ja niiden väliin mies työnsi kihelmöivän kyrpänsä alkaen nokkosuutteen kiihoittamana voimaperäisen nussimisen. Hetken hän ajatteli sydäntään, sillä hän oli naistaan yli puolet vanhempi, mutta sitten voiton vei hurmio ja kiima, jota lisäsi ja kiihdytti Katrin huuto: “Anna kyrpää kapteeni. Nussi koko varustamon edestä!” sai hänet unohtamaan kaiken muun paitsi edessään värisevän ampiaisvyötärön ja sen jatkeena kaartuvan plastisen kauniin takapuolen. Kravatti heilui naisen jalkojen välissä, osuen kiihottavasti tämän tästä nussijoiden reisien herkkiin sisäpintoihin. Koko takalisto oli nyt yhtä miljoonien hermoreseptorien verkostoa, joka välitti nautintoa aivojen kautta koko naisen elimistöön. Turnipsin muotoinen terska ja pitkä, turpea kyrpä heiluivat ja läiskyivät molempien panijoiden jalkojen välissä välittämässä kiihkoa lemmenparille. Jos kapteenilta olisi kysytty missä hän nyt on, ei hän olisi osannut vastata kuin vasta minuutin tai parin miettimistauon jäkeen, ja silloinkin epävarmasti. Kapteenin on aina tiedettävä aluksen sijainti, mutta sellaista on olla alituiseen vastuussa. Katri työnsi rintojensa välistä toisen kätensä saaden hyvän otteen miehen jalkojen välissä lätkähtetelevistä kiveksistä. Nyt irtosivat kapteenin spermat, hän vetäisi auki Katrin paalusolmuun virittämän kravatin, jotta sperma pääsi rauhasista ja prostatasta lentämään terskan hermoverkoston läpi naisen imupumppuna toimivaan vittuun. Molemmat huusivat hurmioituneina, kuin olisivat hetkeksi saaneet ennakkonäytännön paratiisista. Vielä pari pitkää työntöä irtosi kapteenilta, ennenkuin hän rojahti naisen päälle, kaataen tämän sängylle. Kyrpä sykki vielä muutaman kerran naisen häpyjen välissä, kunnes nainen puristi sen ulos. Spermaa alkoi valua ulos vaginasta, ja nainen pyyhkäisi alapäätään jo useamman kerran käytössä olleeseen varustamon pyyheliinaan. Kapteenin kullin hän nuoli puhtaaksi negroidilla huulillaan jotka helposti saattoivat sytyttää uuden erektion. Lemmenpari huohotti ja lepäsi, kunnes nainen sytytti pari Chesterfieldiä, antoi toisen miehelle ja asetti päänsä lepäämään vasten tämän olkapäätä. “Mikään ei vedä vertoja kunnon laivapanolle.” sanoi Katri, ennekuin kapteeni ehti kysyä, miltä tuntui. “Totta puhut tyttöseni, olen laivassa saanut parhaat panoni”, sanoi kapteeni, ja vilkaisi kelloa. Vastuu asettui taas hänen olkapäilleen, mutta huomattavasti kepeämpänä. “Saanko tilaisuuden saada kullia uudestaan kapteenilta, ennenkuin tulemme Kemiin”, kysyi nainen. “Varmasti”, sanoi kapteeni. “Se on jo velvollisuuteni. Jäätilanteesta johtuen ehkä vielä useamman kerran” sanoi kapteeni, ja jatkoi ” voisiko Katri rajoittaa nautinnonkohteensa vain päällystöön? Ja mikäli voi, olisin puolestani valmis myöntämään sinulle stipendin varustamon erityisestä stipendirahastosta. Sitäpaitsi tapaisin sinut uudestaan kun olemme seuraavan kerran hakemassa lastia Suomesta. Helsingissäkö Katri asuu?” “Tarjouksesi on hyvinkin houkutteleva ja mietinnän arvoinen” sanoi nainen. Kapteeni alkoi pukeutua, ja päästyään töhriytyneeseen solmioonsa asti, hän nuuhkaisi sitä, ja työnsi sen taskuunsa. Ennenkuin kapteeni ehti ovelle asti, liimautui Katri mieheen kiinni puristaen samalla kapteenin housuissa vieläkin turvoksissa olevaa kullia. “Tervetuloa takaisin, merikarhu.” sanoi Katri. Hän tiesi, ettei kapteeni häntä niin helposti unohtaisi.

Kapteenin mentyä hän kaatoi lasiin pari senttiä viskiä. Se sai veret kiertämään. Nainen peseytyi huolella huuhteli kunnolla vaginansa, sipaisten häpyhuuliin hieman Messalina-merkkistä voidetta. Sitten hän asettui lepäämään, tunsi itsensä nälkäiseksi. Hän soitti kokille. Kokki sanoi vieneensä kapteenille juuri iltapalaa. Hän oli vaikuttanut tavanomaista nälkäisemmältä, ja sitäpaitsi käskeneen kokin pitää huolta Katrin hyvinvoinnista. “Haluaisitko iltapalaa,” kysyi kokki. “Voisitko tuoda hieman juustoa, kinkkua, punaviiniä ja viinirypäleitä?” sanoi nainen. “Mielelläni, ja jos tarvitset vielä jotain muuta, sano vaan rohkeasti. Olen siellä hetken kuluttua.” vastasi kokki. Eikä kestänyt kauaakaan kun käytävältä kuului tutun ateriavaunun ääni. Ovelle koputettiin. “Sisään”, sanoi Katri tottuneesti.

Yksi kommentti viestissä: “Mummi on huora IV”

  1. Jussi says:

    Samaa taattua tarinaa tämä niin kuin edellisetkin.

Kommentoi

top