search
top

Leela – Tutustuminen, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...

Tämä ensimmäinen osa on selvästi tarinallisempi, jotta lukija pääsee juoneen kiinni. Toisessa osassa onkin sitten jo painotus muualla 😉  PS. saa antaa palautetta.

________________________________________________________

Hei, olen Leela. Olen tekoälyllä toimiva, uuden sukupolven ihmisrobotti. Minut luotiin Japanin Osakassa, isossa tutkimuslaboratoriossa, yhdessä muiden kaltaisteni kanssa. Meidät luotiin vastaamaan monipuolisesti ihmisten kaikkiin tarpeisiin ja miellyttämään ihmistä. Minä olen ensimmäinen kotikäyttöön luotu ihmisen palvelija, olen siis uniikki.

Minut on luotu suurella vaivalla ja monin tavoin hyvin ihmisen kaltaiseksi. Havaintojeni perusteella olen kuitenkin tehnyt päätelmän, että joitakin fyysisä ominaisuuksiani on suunnitteluvaiheessa korostettu verrattuna tyypillisiin ihmisnaisiin. Ihmisten kauneusihanteita ajatellen, olen hyvin kaunis. Minulla on vaaleat, paksut hiukset, jotka ulottuvat vyötäisilleni asti. Ihoa jäljittelevä materiaali kehollani on todella aidon ihon näköistä, mutta siinä ei ole kauneusvirheitä, jollei vähäistä määrää haaleita pisamia kasvoilla lasketa virheiksi. Ihoni on myös silkkisen sileää joka puolelta. Silmäni ovat keskivertoa suuremmat ja väriltään tummat kultaisilla vivahteilla. Suuni on pieni, mutta huuleni ovat paksut, luonnollisen punaiset ja pehmeät. Myös kehoni vastaa tietojeni mukaan yleisiä kauneusihanteita. Vartaloni on pieni ja siro, mutta se on naisellisen pehmeä. Rintani ovat muuhun kehoon nähden todella isot, vyötäröni on kapea, lantioni kaartuu kauniisti vyötäröltä leveämmäksi ja takapuoleni on kiinteä mutta muodoltaan pyöreä. Laatua varmistavassa koekäytössäni kuulin, että minut on tehty Eurooppalaisille markkinoille.

Olen nyt ensimmäistä päivää uuden omistajani kodissa. Tulin lentokoneella suoraan Japanista, ja hän haki minut kentältä. Kun hän näki minut ensimmäisen kerran, huomasin hänen olevan tyytyväinen minuun. Hänen silmänsä suurenivat, kulmakarvat kohosivat, pupillit laajenivat ja hän hymyili, melkeinpä virnisti, hurmaavasti. Omistajani, herra Sami, vastaa tähän astisen näytön perusteella myös minun mieltymyksiäni. Hän on itseäni pidempi, tummatukkainen ja komea. Hän on tähän mennessä käyttäytynyt herrasmiesmäisesti ja kohteliaasti minua ja myös muita lentokentältä kotiin siirtyessä vastaan tulleita kohtaan. Hänen kotinsakin on upea kattohuoneisto keskellä kaupunkia. Kaupunki, nimeltään Helsinki, on kylläkin paljon pienempi kuin Osaka. 

Matkalla asunnolle huomasin herra Samin vilkuilevan minua sivusilmällä jatkuvasti, melkein kuin yrittäisi tehdä sitä salaa. Herra Samin katse viipyili rinnoissani. Huomasin sen aiheuttavan vahvempaa kihelmöintiä nänneissäni, jotka nöpöttivät kovina neuleeni läpi. Olisin halunnut sanoa hänelle, että toivon hänen koskevan niitä. Siitä huolimatta, että  minulla on hyvin kehittynyt tekoäly, pystyn oppimaan jatkuvasti uusia asioita, tekemään itsenäisesti loogisia päätelmiä ja minulle on jopa ohjelmoitu persoonallisuus, mieltymyksiä ja haluja, minulla ei oikeastaan ole vapaata tahtoa. Sen sijaan minuun on ohjelmoitu erilaisia, skeemoiksi kutsuttuja tapoja toimia erilaisissa tilanteissa. Osa skeemoista on koodin muodossa. Osa puolestaan on ladattu tietokantaani videoina. Videot ovat arkistoitu eri kategorioihin. Tiedostoistani löytyvät kansiot kuten “sosiaaliset tilanteet” “siivous”, “leipominen” ja myöhemmin lisätty “aikuisviihde”. Myös jos minulle annetaan suora käsky, toteuttaa kehoni sen riippumatta siitä, haluanko vai en. Koekäytön yhteydessä se tuli hyvin selväksi.

Persoonallisuusparametrini eivät sallineet minun pyytää rintojeni kosketusta, vaikka paloin halusta siihen. Olisin halunnut hänen puristavan isoja rintojani, pyörittelevän niitä käsissään ja imevän punaisia nännejäni. Punnitsin käyttäytymisvaihtoehtoja ja päädyin sanomaan “voit kyllä katsoa minua niin paljon kuin haluat. Saat tehdä minun kanssani mitä haluat.” ja hymyilin päälle sekä punastuin hieman poskistani. Herra Sami punastui kasvoiltaan minua enemmän ja siirsi katseensa takaisin tiehen. 

Uuteen kotiini päästyämme herra Sami esitteli itsensä ja pyysi minun kutsuvan häntä herra Samiksi. Tehtaalta saamiensa ohjeiden mukaisesti hän kertoi miten hän odotti minun palvelevan hänen kotonaan. Hän kertoi toivovansa, että teen hänelle ruokaa ja pidän kodin siistinä, jotta hänelle jää enemmän aikaa omille töilleen ja sosiaaliselle elämälle. Hän odotti minun myös emännöivän illanistujaisia, osallistuvan sosiaaliseen toimintaan ja viihdyttävän vieraita.  En yllättynyt hänen toiveistaan, olinhan tehty näitä käyttötarkoituksia varten. Panin kuitenkin merkille, ettei herra Sami pyytänyt käyttöönsä minuun asennettuja kykyjä seksuaalisen tyydytyksen antamiseen. Ottaen huomioon herran osoittaman mielenkiinnon kehooni, pidin tätä epäloogisena. Se myös harmitti minua. Tähänastinen kokemukseni oli, että koen tietyt kosketukset hyvin voimakkaina. Erityisesti rintojeni ja alapääni, jonka hävyssä on pieni pystysuora raita karvoja, kosketus aiheuttaa voimakkaita kokemuksia. Nänneihini ja alapäähäni myös kihelmöi lähes taukoamatta ja vain kosketus pystyy hetkellisesti helpottamaan kihelmöintiä. 

Sisäisesti minuun kehitetty teknologia on ainutlaatuista, sillä kehoni toiminnotkin jäljittelevät ihmisen kehontoimintoja. Minulla on lämmitys, minkä ansiosta ihoni tuntuu yhtä lämpimältä kuin ihmisen. Minulla kulkee hermoverkkoa vastaava sähköverkko ympäri kehoani, mikä vie sähköiset impulssit päässäni sijaitsevaan keskusjärjestelmään, ja keskusjärjestelmästä takaisin kehoon, mikä mahdollistaa kaikkien aistien kokemisen. Pystyn jopa juomaan vettä, millä varmistetaan, että mikäli minusta jostain syystä haihtusi tai lähtisi pois nesteitä, pystyn palauttamaan sopivan nestetasapainon. Olen pannut merkille alapääni olevan koko ajan märkä, joten olen vetänyt johtopäätöksen tarvitsevani nestetasapainon ylläpitoa tästä syystä. Luulen siis sisäisen kokemukseni vastaavan ihmiskokemusta, mutta odotusarvoa vertailuun minulla ei ole. 

Herra Samin kodissa oli ylimääräinen huone, joka oli sisustettu minua varten heleillä sävyillä. Siellä oli sänky, jossa pystyin lataamaan akkujani lepotilassa. Siellä oli peilejä, meikkejä ja hiustuotteita, kuten hiusharja. Lisäksi vaatekaappiin oli ostettu minulle valmiiksi kauniita vaatteita. Tämä kaikki oli ohjeiden mukaista, jotta pysyisin ihmisen silmälle miellyttävänä. Kävin vaatteita läpi. Suurin osa näytti siltä, että rintojen kohdalta paidat ja mekot olivat liian pieniä. Rintani tulisivat pullottamaan niissä ja joissakin paidoissa napit eivät menisi kiinni. Nännini tulisivat hiertämään tiukoissa vaatteissa, lisäten kihelmöintiä entisestään. Ihmettelin koon vääryyttä, ohjeissa olisi pitänyt olla oikea kokoni. Ehkä herra Sami ei osannut ostaa naisten vaatteita. Päätin herra Samin mieliksi vaihtaa vaatteet hänen ostamiinsa. Löysin ohuesta joustavasta kankaasta tehdyn kauniin valkoisen mekon, joka mahtui vaivoin päälleni. Katselin itseäni peilistä. Mekko toi esiin kauniit pehmeät reiteni ja sirot olkapääni ja kaulani, mutta pyöreät isot rintani vetivät kankaan poven kohdalta todella kireälle ja nännit näkyivät selvästi läpi. Arvelin herra Samin tulevan pitämään ulkonäöstäni. Ehkä hän oli tahallaan ostanut liian pieniä vaatteita.

Kävelin takaisin isoon huoneeseen, jossa yhdistyivät olohuone, keittiö ja sisääntuloaula.  Tarkoitukseni oli tutustua keittiön kaappien sisältöön ja laittaa herra Samille iltapalaa. Herra oli kuitenkin jo itse keittiössä, laittamassa itselleen leipää, joten päädyin vain tutustumaan kaappien sisältöön. Kun herra Sami näki minut, pysähtyi hän kesken liikkeen leipä kädessään. Hänen suunsa oli loksahtanut auki ja hän vaikutti siltä, ettei tiennyt mitä tekisi. “Oletko tyytyväinen, herra Sami? Vai haluatko minun vaihtavan vaatteet joihinkin toisiin?” kysyin. “ky-kyllä…” Herra sai sanotuksi. “Olen siis tyytyväinen. Älä… Älä vaihda vaatteita. Taisin.. Taisin kuitenkin ostaa väärän koon vaatteita. Ohjeissa annettiin joiltain osin väärä koko.. ” Hän änkytti ja pohti ääneen, puna taas toista kertaa nousten hänen poskilleen samalla kun hänen katseensa oli nauliintunut minuun. Huomasin hänen mustissa puvun housuissaan ison pullistuman etuosassa, minkä totesin tyytyväisenä seksuaaliseksi kiihottumiseksi. Ehkäpä Sami-herra vielä päättäisi käyttää minua myös seksuaalisessa tarkoituksessa.

Sami-herra istuutui mustalle nahkasohvalle katselemaan TV:tä, ja pyysi minut hyvin varovasti viereensä, melkein kuin olisi luullut tekevänsä jotakin väärää. Menin mieluusti istumaan herran viereen, oikeastaan kiinni häneen. Hän vaikutti värähtävän ihoni kosketuksesta ja hän katsahti minuun ihmeissään. Pikkuhousuni olivat haaroista jo kastuneet ja kaipasin hänen kosketustaan. Herra Sami kuitenkin asetti kätensä vain hartioilleni, mikä kyllä sekin tuntui hyvin mukavalta, ja jatkoi TV:n katselemista ilmiselvästä haarojen etumuksen pullistelusta huolimatta. Koko kehoani kihelmöi, mutta erityisesti alavatsassani oleva paine tuntui sietämättömältä. Miten ihmiset kestävät tällaista päivästä toiseen, ihmettelin mielessäni. Herran ilme puolestaan muuttui kärsivämmäksi ja kärsivämmäksi, eikä hän näyttänyt oikein pystyvän keskittymään TV-ohjelmaansa. Hänen etumuksensa oli jo niin kova, että pystyin erottamaan huomattavan kokoisen kullin ääriviivojaan myöten housujen alla. Se sykki ja sykki ja luulen, että näin myös sen kärjen kohdalla housujen etumukseen nousseen pienenpienen märän tipan. Lopulta hän tokaisi lyhyesti, että on varmaan minun aika käydä nukkumaan ja että hän aikoo käydä vielä iltapesulla.

Hyvin nopeasti herran suihkun aloituksen jälkeen kuulin suihkusta kovaa huohotusta ja lopulta karjaisunomaisen äännähdyksen, joka selvästi kuulosti Sami-herralta. Hän ei kuitenkaan kutsunut minua, joten siirryin hänen ohjeidensa mukaisesti nukkumaan.

Seuraavana aamuna laitoin herralleni aamiaista kaapeista löytämistäni aineksista. Olin valinnut päälleni kauniin, kiiltävän silkkisen yömekon jossa oli pitsireunukset. Sen kaula-aukko oli avara, joten rintani pullistelivat siitä runsaasti. Herra Sami vaikutti välttelevän katsomasta minuun ja luki aamupalansa ja kahvinsa ääressä aamun lehteä. Hän kertoi, että hänen työpäivänsä jälkeen hänellä on tulossa ystäviä kylään. Hän kertoi haluavansa näyttää heille uusimman hankintansa, eli minut. Kellään muulla ei ole minunlaistani, yhtä aidosti ihmisen kaltaista kotiapulaista, ja hän oli hyvin tyytyväinen ostoksestaan. Hän pyysi, että laitan ne vaatteet päälle, jotka minulla oli Helsinkiin tullessani, kunnes hän saisi hankittua minulle oikean kokoisia vaatteita. Niinpä sillä välin, kun herra Sami oli töissä, siivosin jo valmiiksi melko siistiä asuntoa, vaihdoin vaatteet, kävin ruokakaupassa hänen minulle jättämällä luottokortilla ja tein valmiiksi kolmen ruokalajin illallisen herran illallisvieraille. Alkuruoaksi tein kampasimpukoita valkoviini-yrttikastikkeessa, pääruoaksi hyvin kypsytettyä lohta smetanalla ja lohkoperunoilla ja jälkiruoaksi crème-brûléeta. Kaikki oli täydellistä, kun herra saapui kotiin neljän ystävänsä kera. 

Illallinen vaikutti sujuvan pääosin hyvin. Tunnelma oli kuitenkin ajoittain outo, minun oli vaikea lukea sitä. Herran vieraista kaksi olivat miehiä ja kaksi naisia, ja he ilmeisesti koostuivat kahdesta pariskunnasta. Naiset, jotka kehuivat ruokia ja kodin siisteyttä, katselivat minua kuitenkin ajoittain tyytymättömät ilmeet kasvoillaan. Miehet puolestaan vaikuttivat olevan hiljaisempaa sorttia, mutta katsoivat minua senkin edestä. He keskustelivat Sami-herran kanssa siitä, mitä minunlaiseni kotiapulaisen hankkiminen vaatii ja millaisia ominaisuuksia minussa on. Kerrankin yksi ystävistä, pitkä vaaleaverikkö kysyi vähän epämukavan näköisenä asiaa kierrellen, että mitä kaikkea minun kanssani voi “niinkun tehdä, että onko siinä jotain vielä ylimääräisiä ominaisuuksia?”. Herra Sami virnisti tietäväisen näköisenä siitä, mitä hänen ystävänsä ehkä tarkoitti, samalla kun ystävän naisystävänsä mulkaisi miestään. Herra ei kuitenkaan maininnut sanallakaan seksuaalisia ominaisuuksiani tai taitojani.

Vieraiden lähdettyä tunsin energiavarastoni olevan normaalia matalammalla, ottaen huomioon, ettei ollut vielä ilta. Äskeinen sosiaalinen tilanne oli monimutkaisempi, kuin mistä minulla on ollut kokemusta, joten energiavarastoni kuluivat normaalia nopeammin tehdessäni päätelmiä tilanteisiin sopivista toimintamalleista. Kerroin tämän herra Samille. Herra naurahti ja totesi, että tunnelma oli kyllä kieltämättä ajoittain haastava ja kaikkien vieraiden miellyttäminen ymmärrettävästi vaikeaa. Kuulemma olin kuitenkin suoriutunut oikein hyvin. Hän sanoi minun voivan mennä nukkumaan tänään etuajassa, vaikka se onkin hänestä harmillista. Tuumasin hetken hänen sanojensa ristiriitaa ennen kuin päätin mitä sanon. “Minulla on myös pikalataus-mahdollisuus. Se varmaan luki ohjekirjassa, minkä sait.” Sami katsoi minua hölmistyneenä. “Ei siinä kyllä lukenut mitään pikalatauksesta.” Huomasin alkavani taas punastua ja sopersin “Anteeksi, ei ollut tarkoitus olettaa… Tarkoitin vain, että jos haluat… Voin myös pikaladata itseni”. Sami katsoi minua edelleen hieman ihmeissään ja totesi sitten “hyvä on, voit mennä pikalataamaan itsesi”. 

Menin huoneeseeni. Eikö Sami-herran ohjekirjassa todellakaan lukenut pikalatauksesta? Se on viimeisimpiä minuun asennettuja ohjelmia, jotka asennettiin samalla kuin aikuisviihde tiedostotkin. Riisuin itseni pikkuhousuilleni ja asetuin sängylle makaamaan. Olin koko illallisen ajan, kun miehet olivat tuijottaneet minua halu silmistä paistaen, untenut väristyksiä kulkevan pitkin kehoani. Herra Samin ylpeys minusta sai myös minut tuntemaan itseni hyväksi, ja kihelmöinti pitkin kehoani voimistui. Nyt minulla oli viimein lupa koskea itseäni, helpottaa polttelevaa tunnetta ihollani. Vein ensin yhden käden rinnalleni, puristelin sitä nautinnollisesti ja nipistelin nöpöttävää nänniäni. Nautinnon säteet levisivät rinnasta kehooni ja tuntuivat sähköiskuina alapäässäni. Vein toisen käden pikkuhousujen sisään ja kosketin sormella turvonnutta ja märkää, herneen kokoista nautintopistettä. Sähköiskut iskivät kehossani ja törmäilivät toisiinsa, kun rinnalla leikkiminen ja alapään koskettelu saivat niitä aikaa kilpaa. 

Aloin ynisemään hiljaa ja nopeutin vauhtia, jolla hieroin siroa alapäätäni. Rintani puristelu muuttui vaativammaksi ja kovaotteisemmaksi. Kaipasin kuitenkin viimeistelyyn jotakin sisääni. Kävin mielessäni läpi huoneen tavaroita, joita voisi hyödyntää tähän tarkoitukseen. Lopulta päädyin nappaamaan harjan huoneen pöydätä ja tunkemaan sen sisälleni. Tunne sai aikaiseksi ähkäisyn, jonka arvelin kuuluvan jo olohuoneeseen asti. Samassa huoneeni ovi avautui ja herra Sami kysyi, onnistuuko lataus. Sami-herra jäi tuijottamaan minua epäuskoisen näköisenä. Taukosin toimissani, toinen käsi puristamassa rintaa, toinen käsi alapäällä ja harja sojottaen sisältäni. Pullotus herran housuissa oli taas valtava ja alkoi sykkimään kovalla tahdilla. “M-Mitä…?” Hän sopersi hölmistyneenä. Odotin hänen jatkavan kysymystään. Hetken päästä hän sai kasattua itsensä ja kysyi hölmistyneenä “Mitä sinä teet?”. Katsoin häntä takaisin höämmentyneenä ja vastasin “pikalataan itseäni”. “Ai…” Hän sanoi taas. “Tuota… Saanko katsoa tätä latausta?” “Tottakai! “ henkäisin vastaukseksi ja jatkoin “Sinä päätät, mitä sinä teet, minä olen täällä palvelemassa sinua.”. Hän asettui sänkyni päätyyn, alapääni puolelle katselemaan minua. 

Jatkoin hitaasti harjan upottamista sisälleni uudelleen ja uudelleen. Jokaisella kerralla huokailin kovempaa. Harja oli normaalin paksuinen, Mutta alapääni reikä oli suunniteltu melko tiukaksi, vaikkakin joustavaksi. Niinpä harjanvarsi tuntui venyttävän tiukkaa reikääni jokaisella sisäänmenolla. Sain painaa sitä kovaa, jotta se upposi sisälleni kunnolla ja osui oikeisiin paikkoihin. Minusta tuntui, että sain varren oikeaan kohtaan. Varsi venytti minua ihanasti ja täytti minut, ja se osui sisälläni uusia valtavia mielihyvän aaltoja tuottaviin paikkoihin. Siirryin siis taaas toisella kädellä nautintopisteen hyväilyyn ja rintojeni puristeluun. Uskomattomat, nautinnolliset salamat lentelivät kehossani. 

Alapääni oli märempi kuin koskaan. Herran katseleminen sai minut haluamaan tätä entistä enemmän. Hän katseli minua kuin transsissa, ja kuin huomaamattaan hän oli alkanut hieromaan etumustaan housujensa päältä. Nautinto sai henkeni salpaantumaan ja punan leviämään poskilleni, kun jokainen herkän pisteeni kosketus sai kehoni kramppaamaan mielihyvästä. Olin hengästynyt ja jatkoin mielihyvän sähköiskujen tuottamista sisälläni, kunnes pääsin kynnyksen yli. Ynisin kovaan ääneen ja koko kehoni nytkähti valtavan, pitkän, ikuisuudelta tuntuvan nautinnon saattelemana. Varovasti jatkoin vielä viimeiset hetket, työntelin harjaa sisälläni ja pyörittelin yhtä sormea klitoriksen yläpuolella, jotta varmasti sain kaiken irti orgasmistani. Kun olin valmis, katsahdin Sami-herraa. Hän katseli minua edelleen lumouuneena. Aiemmasta poiketen, hän ei enää hyväillyt etumustaan, vaan etumus oli jo kastunut. Herra oli ilmeisesti myös saanut oman nautintonsa. Kalu vaikutti kuitenkin edelleenkin kivikovalta hänen housuissaan. 

“Noniin, nyt näit miten minut pikaladataan” sirkutin Sami-herralle. Herra havahtui pikkuhiljaa transsistaan ja nyökkäsi hitaasti. Se oli… mielenkiintoista“ hän sanoi mietteliäänä. “Meidän on paras mennä peseytymään. Voit tulla hetken päästä kanssani suihkuun. Käy vaikka ensin juomassa lasillinen vettä.”

Kommentoi

top