search
top

Vastustamaton tarjous

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (177 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Tämä, kuten muutkin mahdollisesti julkaisemani tarinat, ovat kuvitteellisia, eivätkä pyöri pelkän seksin ympärillä. Jos siis kaipaat tiukkaa tekstiä pelkkään kiihottumiseen, jatka jonkun muun parissa. Suoraa palautetta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen: laatikonpohjalla@outlook.com

-L

—————————————————————-

Puhelimeni piippasi saapuneen messenger-viestin merkiksi. “Hei, mä voisin kokeilla tulla auttamaan, kun noiden koneiden päälle ymmärrän, jos et jo apua saanut? Terv. Jari.” Vilkaisin nopeasti miehen profiilin, ja kuvassa olikin oikein mukavan näköinen ehkä hieman minua nuorempi mies. Ehkä se ei mikään ihan sekopäinen raiskari olisi. Toivottavasti. Vastasin miehelle ottavani avun mielellään vastaan kertoen samalla osoitteeni. Varmuuden vuoksi laitoin 112 sovelluksen valmiiksi auki, sekä varasin sulkapallomailan sohvan reunalle. Eihän se kamalan jämerä ase ollut, mutta parempi sillä oli hädissään hutkia kuin sohvatyynyllä.

Kello oli ollut pikkuista vaille yhdeksän kun olin lopettelemassa tärkeää projektia huomista työpäivää varten, ja yhtäkkiä tietokone oli sipannut enkä saanut sitä enää omin konstein toimimaan. Soitin hädissäni muutamalle kaverilleni, ja koska kukaan heistä ei päässyt minua nyt auttamaan jouduin hätäpäissäni turvautumaan kaupunkini facebook puskaradio- ryhmään. Parin hyvin suoran “millaistas rassausta kaipaisit” viestin jälkeen oli tullut yhteydenotto tältä Jarilta, ja minun ei auttanut muu kuin luottaa tuntemattomaan.

Hieman hermostuneena menin avaamaan asuntoni oven, ja vastassa oli hyvin profiilikuvansa mukainen komea mies joka hymyili minut nähdessään. “Moi, mä olen Jari. Sä olet varmaan Linnea?” se sanoi ja ojensi kättään. “Joo, kiitos kun tulit. Asut sä tässä lähellä kun tulit näin nopeasti?” kysyin ja tartuin miehen jämäkkään käteen. “Tuossa vähän matkan päässä, pyörällä suhauttaa nopeasti” se vastasi ja riisui takkinsa naulakkoon. Seurasin tulokkaan perässä olohuoneeseen ja viittasin sohvapöydällä mykkänä lepäävää tietokonetta. “Sä olet varmaan kokeillut et siinä on virtaa?” Jari naurahti ja istui sohvalle ottaen koneen syliinsä. “Joo olen, siinä on se laturi vieressä jos tahdot vielä kokeilla. Haluisit sä jotain, kahvia tai teetä?” kysyin silmäillen vierastani. Ei ainakaan näytä raiskarilta. Tai mistä minä tiedän miltä ne edes näyttävät? Jarilla oli tumma tukka, oikein kiva hymy ja yllään siistit vaatteet. Eihän raiskari olekaan välttämättä mikään epäsiisti köntys, päinvastoin tuollainen mukavan näköinen kaverihan on helpommin lähestyttävä, ja sitten se hurja käy päälle… “Ei, ei kiitos mitään. Syön sitten iltapalaa kun pääsen kotiin” se vastasi katkaisten mietteeni, ja tajusin että olin tuijottanut häntä koko tuon ajan. “Joo, okei. Sano vaan jos muutat mielesi, mä laitan tässä samalla itselleni iltapalaa, jos sopii..” sain hämilläni sanottua ja menin keittiöön. Vilkaisin aina välillä keittiön ovelta olohuoneeseen, ja pian huomasin Jarin jo jotain näpyttävän koneella.

“Miltä näyttää?” kysyin kun laskin oman teemukini pöydän reunalle, ja kävin viereiseen nojatuoliin istumaan. “Kyllä tää tästä vielä pelittämään saadaan, hetkeksi ainakin. Sun kyllä kannattaa ehkä alkaa pohtimaan tietokoneen uusintaa, tämä alkaa olla aika finaalissa” Jari sanoi ja vilkaisi välillä minuun. Irvistin nyrpeänä vastaukselle, ja Jaria nauratti. “Taidat olla aika kiintynyt tähän?” “No tavallaan, meillä on töissä ihan pöytäkoneet ja ne hemmetin tabletit sitten lisäksi, mutta kotona haluan kirjoittaa rauhassa läppärillä. Tässä on miellyttävä näppäimistö, ja se on palvellut mua niin pitkään että olen vähän tainnut kasvaa siihen kiinni.” Huokaisin kun mietin että joutuisin pian perehtymään uudempiin tietokoneisiin, ja minua meinasi naurattaa kun tajusin kuinka täti oikein olinkaan. Näin jo itseni elektroniikkaliikkeessä marmattamassa että “kyllä ennen oli kaikki paremmin”, muuttamassa mieleni kymmeneen kertaan ja ajamassa myyjäpoikia hulluuteen. “Olit sä varautunut mun tuloon kun on tuo mailakin tossa?” Jari naurahti ja nyökkäsi kohti sohvan reunalla makaavaa sulkapallomailaa. “Ööh… Ei… Kun olin päivällä pelaamassa… Unohtui siihen…” vastasin punastellen, ja Jari päästi vain hauskan “mhyy” äänen jonka päälle naurahti hieman.

“Mitä mä olen sulle velkaa, kun näin myöhään kehtasit vielä tulla mut pelastamaan?” kysyin kun tietokone toimi jälleen. “No et mitään, toi sun hymysi riittää oikein hyvin. Eikä tästä vaivaa ollut, olisin vaan istunut kotisohvalla ja näprännyt konetta joka tapauksessa” se vastasi ja veti takkia päälleen. Minua meinasi punastuttaa taas, ja hymyilin varmaan tosi typerän näköisenä. “Oletko varma? Kyllä mä sulle mielelläni maksan ihan palkan, kun olisin oikeasti ollut pulassa ilman sua..” “Ei, ei missään nimessä. Laita vaan viestiä jos tulee vielä jotain ennen kun saat sen uuden koneen hommattua, niin tulen kyllä auttamaan.” Kiittelin Jaria vielä moneen kertaan ennen kuin se poistui, ja oven sulkeuduttua käännyin päin peiliä tarkastamaan näkyikö punotukseni päälle päin.

Pari päivää selasin vertailuja uusista tietokoneista, mutta huomasin nyrpisteleväni niistä jokaiselle. Vaikka nykyiset läppärit olivat puolta ohuempia ja kevyempiä kuin entinen, perustelin silti itselleni jonkin epäsopivuutta sillä että se olisi liian iso. Koska halusin tikusta asiaa välttääkseni typerät tietokoneiden vertailut, päätin juhlistaa torstaita kirjatumalla eräälle deittisivulle jonne ystäväni oli minut yllyttänyt. Pari viestiä oli taas saapunut sitten edellisen kirjautumiseni, ja viimeisin niistä oli tältä päivältä. Avasin saapuneen viestin, ja lähettäjän kuvasta tunnistinkin tutun tumman tukan muutaman päivän takaa. Jari?

“Hei Linnea! Törmäsin profiiliisi täällä, ja olin tunnistavinani sinut samaksi neidoksi jonka pelastin hädästä pari päivää sitten. Jo alkaneen tuttavuuden kunniaksi ajattelin tarjoilla sinulle vastustamattoman tarjouksen, eli romanttistakin romanttisemman päivän elektroniikkaliikkeessä, sekä iltapäiväkahvit? Laita viestiä jos tarjous houkuttelee, hymysi jäi mieleeni kummittelemaan. -Jari
PS: Saat ottaa myös mailan mukaan jos se keventää mieltäsi”

Nauroin ääneen saamalleni viestille, ja jokin mukava lämpö läikähti sisälläni. Etsin puhelimestani Jarin edellisen viestin, ja vastasin tarttuvani tarjoukseen. Sovimme tapaavamme heti huomenna töiden jälkeen kaupungissa, ja tunsin itseni kuin pikkutytöksi jälleen. Aamulla perhosia vatsassa mietin vaatteeni moneen kertaan, ja pakkasin käsilaukkuuni kosteuspyyhkeitä ja deodorantin vielä meikkipussin lisäksi. Työpäivä tuntui loputtoman pitkältä, mutta mitä pidemmälle päivä eteni sitä enemmän minua jännitti. Päivän päätteeksi peilailin itseäni pukutilan isosta peilistä. Olikohan tämä paita kuitenkin huono valinta? Olin hieman pyylevä enkä kovin pitkä, mikä korosti pyylevyyttäni entisestään. Jari taas oli oikein sopusuhtainen, ja pitkäkin. Sujautin mustat avokkaat jalkaani ja peilasin itseäni vielä kerran. Se oli nähnyt minut jo kertaalleen ja silti tahtoi nähdä uudestaan, saan siis luvan kelvata. Punasin huuleni vielä kertaalleen ja suuntasin kohti kaupunkia.

“No hei taas” Jari sanoi hymyillen minut nähdessään. “No moi, kuinka sun päiväsi on mennyt?” kysyin ja vastasin Jarin kevyeen halaukseen. Se tuoksui hyvälle, ja selkääni vasten painautuva käsi tuntui lämpimälle. “Oikein hyvin, entä sun?” Jari kysyi vetäydyttyään halauksesta, ja ojensi minulle käsivarttaan. Aloin kertoa päällisin puolin päivästäni, ja Jari lähti johdattamaan minua kohti kahvilaa. Kahvittelun lomassa se kertoi olleensa pari vuotta sinkkuna, kuten minäkin, ja vuorotellen kerroimme kiinnostuksenkohteista ja harrastuksista muun jutustelun ohessa. Jari oli minua 2 vuotta nuorempi, kuten arvelinkin. Kerroin kuinka lähestyvä 35v syntymäpäiväni sai minut hieman hämilleen, kun en ollut vielä oikein tottunut edes ajatukseen että olen kolmenkymmenen. Meillä oli oikein hauskaa, ja pilke Jarin vihreissä silmissä sai vatsani muljahtelemaan. Illalla palasin kotitaloni edustalle herrasmiehen saattelemana, ja Jari ojensi kantamaansa kassia missä uusi läppärini oli. “Mä tulen sitten huomenna asentamaan tän” se kuiskasi pidellessään minua lähellään. “En malta odottaa” kuiskasin takaisin, ja olin hukkua noihin ihaniin silmiin. Jari hymyili hieman ilkikurisesti, ja antoi nopean, kevyen suukon huulilleni ennen kuin laski irti käsistäni. “Kauniita unia kaunokainen” se hymyili vielä ennen kuin erosimme.

Illalla makasin pää pyörälläni sängyssä. Olin samaan aikaan onnellinen, ihastunut ja ihanan hullaantunut, mutta myös hämilläni ja jopa hiukan kiukkuinen siitä kuinka höpsö olinkaan. Minä, aikuinen nainen kikattelin kuin joku pikkutyttö söpön miehen edessä. Voi luoja mitä minulle oli tapahtunut. Tältäkö se ihastuminen oli aina tuntunut? Että järkevä liikenainen höpsähtää kun joku kutsuu kaunokaiseksi? Olikohan sillä miehellä kuitenkaan ihan puhtaat jauhot pussissa? Jari oli hoikka ja oikein komea mies, miksi se olisi viehättynyt tällaisesta hieman pullukasta kuten minä? Muistin kuinka eksäni vuosien takaa oli nipistellyt pulleita reisiä ja vatsaani, pilkannut ja haukkunut. Uskotellut kuinka kukaan muu mies ei minua huolisi. Tuon suhteen jälkeen olin tehnyt kovasti töitä ollakseni sinut itseni kanssa, ja suurimman aikaa olinkin. Tiesin että olen pyylevä, mutta olen myös kaunis, hauska ja fiksu. Ja sen pitäisi riittää. Painoin ilkeän exäni takaisin muistoihin, ja keskityin palauttamaan mieleeni Jarin pehmeät huulet huulillani. Se oli paljon mukavampi mielikuva johon nukahtaa.

Rauhallisen aamiaisen ja aamupäivän lukuhetken jälkeen päätin ottaa pienet päiväunet ennen kuin Jari saapuisi kahdelta. Olisin sitten illalla virkeämpi, kun olimme sopineet että tietokoneen asennusten jälkeen menisimme drinkille. Puolen tunnin torkut venähtivät puolentoista tunnin torkuiksi, joilta heräsin vasta kun ovikelloni soi. Hyppäsin hämilläni sohvalta ja suin tukkaani kiiruhtaessani aamutakissa ovelle. Jarin kasvoille levisi taas se ilkikurinen hymy kun se näki minut ovenraossa. “No mutta huomenta?” se nauroi kun avasin ovea laskeakseni hänet sisään. “Anteeks mun piti ottaa aivan pienet päikkärit, mutta mä en tainnutkaan laittaa sitä hälytystä enkä mä ole edes kunnolla pukeissa vielä…” Jari laski kätensä olkapäilleni ja pysäytti minut taas noilla ihanilla silmillään. “Ei mitään hätää. Mene sä pukemaan, niin mä hoidan sen koneen sillä välin. Vaikka upealta sä näytät alusvaatteisillaskin ja tyynyn kuva poskella” se virnisti ja kosketti hellästi sormellaan leukaani ennen kuin hymyillen poistui kohti olohuonetta. Tajusin vasta nyt että silkkisen aamutakkini nauha oli auennut, ja olin mennyt Jaria vastaan vilautellen alusvaatteitani.

Sulkeuduin makuuhuoneeseen ja peilasin taas itseäni. Korkeavyötäröiset muotoilevat alushousut ja mustat pitsiliivit näyttivät ihan kivoilta pilkistäessään aamutakin alta, mutta ei silti ehkä mikään seksikkäin vaihtoehto ensi kertaa esiteltäviksi. “Voi luoja…” huokasin kun näin tyynyn jättämät painaumat poskellani. “Oletko sä varma että sä edelleen haluat lähteä mun kanssa sinne drinkille?” kysyin kurkistaen oven välistä sohvalla istuvaa Jaria. Se nosti katseensa tietokoneista ja hymyili leveästi. “Varmempi kuin koskaan ennen” se vastasi ja sai minut heti paremmalle mielelle. Aloin nopeasti meikkaamaan ja kihartamaan pitkää tukkaani, kunnes lopulta olin valmis taas näyttäytymään Jarille. “Wau, eihän susta saa silmiään irti kun olet niin tyrmäävä” se sanoi minut nähdessään. “No hyvä, noita sun silmiä jaksaa katsella vaikka koko päivän. Ottaisitko sä viiniä?”

Joimme lasit viiniä kun Jari siirsi kaiken tarpeellisen vanhalta koneelta uudelle, ja lähdimme sen jälkeen yhdessä kohti erästä drinkkibaaria. Kuten eilenkin, meillä oli todella hauskaa yhdessä, ja tunsin että Jarille oli helppo puhua hieman vakavammistakin asioista. Parin drinkin jälkeen Jari ehdotti että koska oli vasta alkuilta, voisimme käydä syömässä ja jatkaa sitten iltaa jonkun baarin puolella. Mielihyvin suostuin, ja ennen kuin huomasinkaan kello oli yli yhdentoista ja lauantai-illan meno baareissa oli käynyt riehakkaammaksi. “Otatko sä vielä yhden, jos mä käyn hakemassa?” Jari kysyi ja nyökkäsin. Pitkän illan aikana olin juonut jo useamman, ja pieni hiprakka oli saanut meidät molemmat rentoutumaan. Jari oli vähitellen siirtynyt lähemmäs minua, ja jo hetken aikaa olin saanut nauttia hänen läheisyydestään vahvan käden kietouduttua harteileni. Havahduin haaveiluistani kun ohitse toikkaroiva nuori kundi tönäisi viereistä pöytää niin, että tuopillinen kaljaa loiskahti pienen pöydän kautta syliini. Viereisen pöydän nuoria tyttöjä vain nauratti, ennen kuin tajusivat että se oli heidän kalja mikä oli kaatunut, eikä heillä ollut enää mitä juoda.

“Mitäs täällä on tapahtunut?” Jari kysyi kun olin nousemassa pöydästä kaljan valuessa pitkin märkää mekkoa ja tippuessa helmasta kengilleni. “Joku urpo kaatoi tuopillisen kaljaa mun syliin, mun pitää käydä vähän siistiytymässä” vastasin ja suuntasin kohti vessoja. Yritin paperilla kuivatella mekkoani, mutta koko etumus oli yksi iso märkä läikkä, ja oluen haju puski nenääni. “Sori mut mun täytyy nyt kyllä päästä kotiin suihkuun ja saada nämä märät rytkyt pesuun. Haluatko sä vielä jäädä?” Kysyin päästyäni takaisin pöytäämme. “Ei en, en missään nimessä. Sopiiko jos saatan sut?” Nyökkäsin hymyillen ja vedin villatakin märän mekkoni peitoksi. Lämmin keväinen päivä oli muuttunut koleaksi yöksi, ja märkä mekko alkoi todella paleltaa juuri ennen kotia. “Haluaisitko sä tulla vielä käymään, jos ei haittaa että käyn vähän pesulla välillä?” kysyin ja puristin Jarin kättä hieman ennen kotiani. Se hymyili loistavaa hymyään ja tarttui ilomielin kutsuun.

Sisälle päästyäni kaadoin meille lasit viiniä ja laitoin hiljaiselle musiikin soimaan. “Jos mä käyn nopeasti suihkussa, niin ole kuin kotonasi.” Jari otti tarjoamani viinilasin ja nosti toisen kätensä hellästi poskelleni, painaen sitten huulensa taas huulilleni. Vastasin hellään suudelmaan, ja vihreät silmät tuikkivat kun huulemme erkanivat jälleen. “Älä viivy kauan” Jari kuiskasi ja laski minut otteestaan. Kylpyhuoneessa riisuin märät oluelta haisevat vaatteeni, ja keräsin kiharat hiukseni nutturaksi takaraivolle. Alastomana raotin hieman kylpyhuoneen ovea, ja rykäisin hieman kurkkuani ennen kuin sain ääneni toimimaan. “Tai voithan sä myös liittyä seuraan, jos haluat.”

Jännittyneenä seisoin lämpimän suihkun alla, kun kuulin kylpyhuoneen oven avautuvan ja Jarin astuvan sisään. Näin vaalean suihkuverhon läpi alastoman vartalon ääriviivat, ja purin jännityksestä huultani kun suihkuverhoa vedettiin sivuun. Siinä Jari nyt seisoi, ihana, upea, jäntevä vartalo alastomana edessäni. Hymyilin kun tajusin Jarin katselevan minua, ja huomasin kuinka sen kulli oli alkanut paisua. “Kelpaako?” se kysyi virnistellen ja lehahdin punaiseksi jäädessäni kiinni katselustani. Jari astui eteeni sulkien suihkuverhon ja laski kätensä käsivarsilleni. “No entäs mä, kelpaanko?” kysyin varovasti katsellen Jarin lämpimiä silmiä. “No kelpaat, enhän mä saa silmiäni irti susta, ja tiukkaa tekee pitää kädetkin kurissa” se hymyili ja suukotti minua hellästi, tullen samalla vasten minua. Nostin käteni sen kyljille, ja Jarin kädet alkoivat vaellella käsiltäni kyljille ja selälle. Upotin sormeni Jarin lyhyeen tummaan niskatukkaan sen siirtyessä hamuamaan huulillaan kaulaani. Huokaisin kun Jari hellästi välillä näykkäisi kaulaani, kielen ja huulten jatkaessa vielä tutkimusmatkaansa. Jari laskeutui polvilleen eteeni ja hipaisi varovasti pulleiden rintojeni sivua. “Saanko?” se kysyi silmiini katsoen ja nyökkäsi kohti rintojani. Sillä hetkellä kun nyökkäytin päätäni, vaativat kädet tarttuivat rintoihini ja huulet painautuivat nännini ympärille. Voihkaisin hiljaa Jarin suudellessa, näykkiessä, puristellessa ja hyväillessä rintojani. Hetken hyväilyn jälkeen Jari nousi seisomaan, ja painautuessaan tiukasti vasteni suutelemaan minua tunsin sen kovana seisovan kullin. “Mä haluaisin nussia sua” Jari henkäisi kiimaisesti, ja sen silmät kipinöivät himosta. “Sit sun varmaan täytyy nussia” vastasin hymyillen, ja nopeasti vielä huuhtelin itseni poistuen sitten hieman edeltä suihkusta.

Jätin Jarille pyyhkeen ja menin edeltä makuuhuoneeseen avaamaan nutturalla olleet hiukseni. Kuulin kuinka suihkun kohina loppui, ja nopeasti ovensuuhun ilmestyi pyyhe lanteillaan Jari, jonka rinnalla kiilteli vielä vesipisaroita ja pyyhkeen etumus oli kovasti pullollaan. “Ahdistaako tämä?” kysyin kävellessäni Jarin luokse ja kosketin pyyhkeen reunaa. “Kieltämättä” se kuiskasi hymyillen, ja nykäisin pyyhkeen auki pudottaen sen lattialle. “Kas kas” hymyilin kullin pompatessa vaativana pystyyn pyyhkeen väistyttyä. Jarilla oli kädessään kondomi, jonka se heitti päiväpeitteen päälle taluttaessaan minua kohti sänkyä. Se avasi pyyhkeen ympäriltäni ja työnsi minut sängyn päätyyn istumaan, käyden sitten polvilleen eteeni. “Saanko mä nuolla sua?” se kysyi rintojani käsillään hyväillen ja kaulaani näykkien. “Saat” vastasin ja Jari kaatoi minut selälleni, suudellen vielä vatsaani, laskeutuen sitten pitkin vatsakumpua ja reisiä jalkojeni väliin.

Vavahdin kun ensimmäinen kevyt lipaisu hipaisi häpyäni. Varovasti kieli seikkaili hivellen, ja voihkaisu karkasi huuliltani kun ahnas suu painautui vasteni ja Jari alkoi taitavasti nuolla minua. Aivan liian taitavasti. Käteni painuivat Jarin takaraivolle kun voihkin ja kiemurtelin nautinnosta tuon taitavan miehen otteissa. “Voi luoja..!” voihkaisin Jarin työntäessä pari sormeaan sisääni, aloittaen rytmikkään sormetuksen samalla klitoristani nuollen ja imien. Ynisin tyytyväisenä, ja yninäni muututtua voihkeeksi Jari vain innostui ja sormetti minua lujempaa. “Voi älä, mä laukean muuten…” voihkaisin ja nousin hieman istuvampaan asentoon. Jari nosti hymyilevät kasvonsa haaroistani ja nuolaisi huuliaan. “No haittaako se?” se kysyi ja liikutteli sormiaan litisevässä pillussani. Ennen kuin ehdin huokaisultani vastata mitään Jari laski kuuman suunsa takaisin tehtävänsä pariin. Se katsoi minua himosta roihuavin silmin nuollessaan, ja antauduin tuon miehen vietäväksi. Jo hetken kuluttua liikuttelin lanteitani rytmissä Jarin sormien kanssa, ja ihana kuuma aalto kulki lävitseni saaden minut voihkimaan Jarin nimeä.

Ihana, tyytyväinen hymy kasvoillaan Jari nousi sänkyyn vierelleni. Se tarttui toisella kädellä rintaani ja suuteli minua lujaa. “Sä maistut ihan pillulle” naurahdin suudelmien välissä. “Sä maistut ihanalle” Jari vastasi ja laskeutui suutelemaan hetkeksi rintojani. Hieroin sen kovana seisovaa kullia, joka olikin jo kiimasta limainen ja janosi kosketustani. Ohjasin Jarin vuorostaan mukavampaan asentoon ja laskeuduin lähemmäs tuota kiimaisinta mulkkua mitä olin koskaan nähnyt. Jari huokaisi ja vavahti kun upotin kullin puolta vartta myöten suuhuni, ja aloin rauhallisesti vedellä sitä suullani edes takaisin. En ehtinyt hyväillä häntä kuin hetken, kun Jari tarttui hellästi poskiini ja käski minun lopettaa. “Anteeks… se tuntuu ihanalle, mutta mä olisin varmaan lauennut jo hipaisusta kun nuolin sua, enkä uskalla antaa sun jatkaa. Mä haluaisin saada vielä panna sua” se sanoi vetäen minut makuulleni ja kävi sitten jalkopäähäni polvilleen. Ojensin sille kondomin viereltäni sängyltä, ja nopeasti Jari repikin kääreen auki ja asetti kumin paikoilleen.

Voihkaisin kun Jari painautui sisääni ja laskeutui ylleni suutelemaan minua samalla. Sen kulli tuntui ihanalle seilatessaan sisälläni, ja ynisin nutinnosta jokaisen työnnön mukana. Nautin Jarin kosketuksesta ja läsnäolosta, olimme kuin yhtä. Sen jokainen kosketus ja suudelma oli kuin tulta joka sai minut syttymään, ja lopulta tunsin kuin olisin yltä päältä tulessa lauetessani uudelleen. Voihkintani sai Jarin painautumaan sisääni entistä lujemmin ja rajummin. Voihkin silmät suljettuina valtavan hurmoksen pyörteissä kun kuulin nautinnollisen karjaisun. Avasin silmäni nähdäkseni Jarin huokailevan nautinnosta purkautuessaan sisääni. Sen huulille levisi tyytyväinen, helpottunut hymy, joka tarttui myös minuun. Jarin avattua silmänsä meitä molempia alkoi hieman naurattaa. Siinä me kaksi aikuista kikattelimme ja pussailimme, jääden vielä pitkäksi aikaa sylikkäin toistemme läheisyydestä nauttimaan.

Pyysin Jaria jäämään yöksi, ja yöpalan jälkeen kaivauduimme yhdessä isoon sänkyyni pussailemaan vielä lisää. “Kiva kun jäit vielä yöksi” kuiskasin Jarin kainalossa silitellen tämän vatsaa. “Kiitos kun sain jäädä. Mulla on ollut oikeasti tosi hauskaa sun kanssa, ja oikeastaan olen nyt aika kiitollinen sille nulikalle joka sen kaljan kaatoi” Jari naurahti ja suukotti otsaani. Sipittelimme vielä hetken aikaa, kunnes vaihdoimme hellän hyvänyön suudelman ja painauduimme sylitysten nukkumaan. Olin ollut yksin niin pitkään, että ajattelin etten saisi kunnolla nukuttua kun joku muu oli sängystäni, mutta nukuin paremmin kuin varmaan koskaan aikaisemmin. Aamulla heräsin hellien sormien silitellessä selkääni. “Huomenta muru” Jari hymyili kun raotin silmiäni. Se oli jo illalla kertonut että puoliltapäivin olisi jokin etäpalaveri missä sen olisi oltava läsnä, joten vilkaisin kelloa joko joutuisin hänestä luopumaan. Kymmenen. “Joko sun täytyy lähteä?” kysyin noustessani hieman istuvampaan asentoon. “Kohta, mutta olis mulla varmaan vielä aikaa nopealle aamupanolle, jos neidille maistuisi?” se virnisti ja kosketuksellaan sai minut haluamaan sitä enemmän kuin mitään muuta.

Vaihdoimme illan aikana muutamia viestejä, ja soitin ennen nukkumaanmenoa vielä ystävälleni joka oli patistellut minut taas deittailun pariin. “Voi Linnea mä olen niin iloinen sun puolesta! Nyt pidät hauskaa sen kanssa, sä olet niin ansainnut tuollaisen ihanan miehen sen yhden kusipään jälkeen!” Katja ilakoi ja olin kyllä samaa mieltä. Muistelimme yhdessä niitä muutamia outoja treffejä millä olin tällä välillä käynyt, sekä lyhyttä suhdetta missä olin pari vuotta sitten ollut. En ollut vielä kertonut Jarille siitä ikävästä miehestä jonka kanssa olin vuosia sitten ollut yhdessä useammankin vuoden. Kun vihdoin olin löytänyt ulospääsyn siitä henkisen väkivallan murhenäytelmästä, olin ollut muutaman vuoden sinkkuna ja sen jälkeen puolisen vuotta tapaillut yhtä ihan mukavaa kundia. Päätin suhteen kun tajusin miehen herättävän pienillä ohimenevillä lauseilla ja sanoilla minussa epävarmoja tunteita itsestäni ja koostani. Mies ei itsekään ollut mikään hoikka tai timmi, mutta heitteli silti joskus vitsin varjolla pitäisikö minun jättää jotain syömättä ja kokeilla keventää hieman. Sen jälkeen olin taas pari vuotta ihan mielellään yksikseni, vaikka muutaman kerran Katjan yllytyksestä treffeille läksinkin. Nyt Jarin kanssa epävarmuus käväisi hetkittäin, mutta se ei johtunut Jarista, vaan minusta itsestäni, ja Jari oli mestari haihduttamaan nekin pienet epävarmuuden hetket.

Sovimme uudet treffit tiistaille, ja tapasimme töiden jälkeen eräässä kahvilassa jossa oli lautapelejä pelattavaksi. Juttelimme, nauroimme ja pelasimme monta tuntia, jonka jälkeen Jari saattoi minut kotiin. Soittelimme ja viestittelimme päivittäin, kunnes tuli perjantai jolloin olimme sopineet tapaavamme illallisella. Jari oli minua kukkakimpun kanssa vastassa ravintolan edustalla, ja se ihana pieni ihastumisen tunne täytti minut hänet nähdessäni. Halasimme ja suutelimme heti kohdattuamme, enkä edes muistanut että jonkun ihmisen läsnäolo voi oikeasti tuntua näin hyvälle ja oikealle.

Illallisen ääressä juttelimme kuluneesta viikosta ja Jari alkoi kertoa eräästä tapaamastaan naisesta työnsä parissa. “…ja sitten kun olin lähdössä, niin tämä nainen kysyi että olisinko mä halunnut lähteä hänen kanssaan vaikka kahville.” Yritin näyttää tyynelle, vaikka mieleni teki heti parkaista että pliis vastasithan että et halua. “Mhyy, mitäs sä hänelle sitten vastasit?” kysyin mahdollisimman pokerilla, yrittäen piilottaa kiivaan haluni kuulla vastaus nyt heti. Jari näytti hieman vaivaantuneelta, ja selvästi mietti kuinka sanansa asettelisi. “Mä tuota… Ömm… Tulin sanoneeksi että tapailen jotakuta… Etten ole vapaa lähtemään…” se sai sanottua ja ryki välillä aina kurkkuaan. Hymy levisi kasvoilleni ja mietin kuinka tasoittaisin innostukseni. “Ahaa. Ja kukahan se joku mahtaa olla?” kysyin ja Jariakin alkoi hymyilyttää. “No mä vähän toivoin että se olisit sinä… Vaikka siis tiedän että tää on ihan alussa vasta enkä mä sua omista tai mitään mut… Oliskohan susta ihan kamalaa jos ehdottaisin että ei tapailtaisi nyt muita? Et katsottaisiin rauhassa ihan kahdestaan mihin tää juttu etenee?” Jari oli niin suloinen kun sitä jännitti, kuinka sitä meinasi hermostuneesti naurattaa ja punastuttaa yhtä aikaa. “Ei se olis kamalaa lainkaan” hymyilin ja kosketin Jarin kättä pöydän yli. Se henkäisi helpottuneena ja alkoi nauraa. “Tää on ihan kamalaa, sä saat mut aivan sekaisin enkä mä osaa enää edes puhua kunnollisia lauseita…” Jarin nauru tarttui minuunkin ja myönsin ääneen että olen itsekin tuntenut oloni lähinnä kikattelevaksi teiniksi sen jälkeen kun Jarin tapasin.

Tuo keskustelu oli kuin lupa oikeasti ihastua, ja koko illan sipittelimmekin toisillemme jotain ihanaa söpöilyä pussailun lomassa. Ravintolasta olimme tulleet taas minun luokseni, ja illan pimetessä uskaltauduin ehdottamaan josko Jari haluaisi jäädä taas yöksi. “Mä jo pelkäsin ettet sä pyydäkään” se naurahti ja suukotti minua jälleen. “Et sä tainnut säikähtää viimeksi kun näit mut meikittä ja ilman tukevaa alusasua, niin ajattelin että saatat uskaltaa jäädä toistekin.” Jari tuhahti hieman ja puristi minua syleilyssään rakastavasti. “Et sä tarvii mitään sellasia, olet ihan täydellinen. Kai sä tiedät sen itsekin?” Sen lämpimät silmät katselivat hellästi ja yritin hymyillä. “Kyllä mä yleensä teidän, mutta onhan se takaraivoon vähän jäänyt kun aina ei kelpaa tällaisena kun on. Kun mä olen aina ollut vähän pyöreä. Eikö se oikeasti haittaa sua?” “No ei! Musta sä olet upea ja kaunis, enkä mä valita ollenkaan et olet vähän pyylevä, mähän saan vaan enemmän mitä rakastaa.” Jarin sanat saivat minut hymyilemään niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Missä tämä mies oli ollut koko elämäni?

Yökyläily venyi koko viikonlopuksi joka oli täynnä ihanaa vaaleanpunaista rakastumista, ja sitäkin ihanampaa seksiä. Jarin vaativia käsiä vartalollani, kuumat huulet rinnoillani ja ahnas kieli hävylläni. Rakastimme ja rakastelimme ilmeisesti niin lujaa, että seuraavalla viikolla tullessani Jarin kanssa yhtä matkaa kotiin naapurin hieman vanhempi mutta oikein mukava rouva tervehti meitä hieman hymyillen. “Hei Linnea, ja tämä lienee se Jari?” Minä purskahdin nauruun ja Jarin korvat alkoivat punoittaa tämän kätellessä naapurin rouvaa ja esitellessä itsensä. “Linnea, kuulemani perusteella tässä miehessä on sitä jotain, josta kannattaa pitää kiinni. Mukavaa päivää” rouva vinkkasi ja iski minulle vielä silmäänsä jatkaessaan matkaansa. Ja toden totta minä aioin pitää tästä kultakimpaleesta kiinni!

4 kommenttia viestissä: “Vastustamaton tarjous”

 1. yhtähymyä says:

  tätä oli ihana lukea, kiitos tästä.

 2. Alistuvaorja@gmail.com says:

  Näitä sun tarinoita on kiva lukea. Kun sisällössä on muutakin ku panoa

 3. Baroness says:

  Ihana ja niin helposti samaistuttava tarina!

 4. Rakastan! says:

  Siis että mä rakastan tätä miten sä kuvailet näitä ihmisten tunteita ja ajatuksia! Kirjoitathan pliis pian taas lisää 😍

Kommentoi

top