search
top

Vanhemmilla on valtaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (109 votes, average: 2.74 out of 5)
Loading...

Olin avioitunut jokin aika sitten Kirstin kanssa. Kirsti oli jäänyt leskeksi joitain vuosia sitten ja hänellä oli 17-vuotias tytär Aada. En ollut hätkähtänyt, kun Kirsti oli kertonut minulle heidän kuuluvan erääseen yhteisöön. Kirsti käytti nimenomaan “yheteisö” termiä, minä käytin ajatuksissani ennemmin “lahko” sanaa. Lahkon juuret olivat Yhdysvalloissa ja siihen kuului Suomessa joitain kymmeniä perheitä, jotka olivat keskittyneet kahteen suureen kaupunkiin. Kirsti oli tutustuessamme esitellyt ideologiaa, ja miehen näkökulmasta säännöt ja ohjeet eivät vaikuttaneet ylivoimaisilta. Olin liittynyt lahkoon avioitumisen myötä, mutta en suhtautunut siihen hirvittävän vakavasti kuitenkaan näyttämättä sitä. Päätin pitää silmät auki ja tarvittaessa hypätä kyydistä. Enhän tiennyt pohjimmiltaan, minkälaisen friikkiporukan kanssa eläisin.

Olin muuttanut Kirstin ja Aadan luo heidän hulppeaan omakotitaloon. Aadan isällä oli ollut rahapuoli kunnossa ja se näkyi. Miehen tehtävä lahkossa olikin lähinnä ekonominen, naisen keskittyessä käytännön perhe-elämään.

Eräänä viikonloppuna Aadan ystävä Sanna oli saapunut meille kyläilemään. Sannan mukana oli tullut myös hänen poikaystävänsä Miko. He olivat myös lahkoon kuuluvista perheistä. Lauantai-iltana ystävykset olivat lähteneet kaupungille syömään ja shoppailemaan. Olimme sopineet, että kotona olisi oltava viimeistään yhdeksältä. Silloin vielä sauna olisi lämmin ja Kirsti laittaisi iltapalaa. Kirsti laittoi Aadalle viestin varttia vaille kysyen, joko he olisivat tulossa. Vastausta ei kuulunut ennenkuin puoli kymmeneltä.

“Kohta tullaan, mentiinkin vielä leffaan”

Kun seurue saapui lopulta kotiin ennen yhtätoista, istutimme heidät sohvalle puhutteluun. Tiesin, että nuoret olivat rikkoneet sääntöjä ja tiesin, miten asia käsitellään, mutta minulle tapaus oli jäsenenä ensimmäinen. Oikeussalimaisesti kävimme läpi tapahtuneen. Nuoret myönsivät myöhästyneensä ja laiminlyöneensä siitä ilmoittamisenkin, mutta eivät pitäneet rikettä suurena. Kirsti oli hyvin pahastunut liki kahden tunnin myöhästymisestä ja siitä, että hän oli varannut illaksi ohjelmaa. Kirstin tehtävä oli sanallinen nuhtelu, minkä hän suoritti jämäkästi, vaikka muuten olikin luonteeltaan hyvin rauhallinen.

Tämän jälkeen Kirsti käänsi katseensa minuun. Minun tehtäväni oli määrätä rangaistus. Rangaistusvalikoima oli melko pieni ja pohdin minkä valitsisin. Myönnettäköön, että valitsemani rangaistus oli tekoon nähden yläkanttiin, mutta en voinut vastustaa kiusausta.

– Rankaisen tavalla, jota tässä talossa tiedän käytettäneen ennenkin, totesin.

Samassa Aadan katse painui alas.

– 30 vitsanlyöntiä paljaille pakaroille, jatkoin jämäkästi.

Sanna ja Miko näyttivät hämmästyneiltä, erityisesti Sanna.

– Mut.. mut… mutta se olisi minun ensimmäinen vitsarangaistus, Sanna ihmetteli.

– Se ei vaikuta päätökseeni, totesin.

– Mites te muut? kysyin luoden katseeni Aadaan ja Mikoon.

– Minulla on yksi vitsarangaistus, Aada totesi vaimeasti asian, jonka toki tiesinkin.

– Minulla kaksi, sanoi Miko.

– Aloitetaan samantien, eipä tarvitse Sannan jännittää yön yli. Riisukaa housunne, selitin Kirstin noutaessa varastosta rangaistusvälinettä.

– 30 kuulostaa paljolta, Aada mutisi ääneen avatessan housunnappia.

– Rangaistus on määrätty, totesin lakonisesti.

Aadan saatua housut jaloistaan paljastui hänen vaaleat hipster-tyypiset pikkuhousut. Hän oli laiha, vaaleahiuksinen tyttö ja hänen pyllynsä oli pieni ja litteä. Sinisiä farkkuja arasti riisuva Sanna oli kookkaampi, pidempi ja muodokkaampikin. Nuorella brunetella oli paksut reidet sekä niihin sopiva isohko pylly. Miko oli tummahiuksinen pikkulihaksikas nuori mies, joka oli jo heittänyt pois löysät reisitaskuhousut. Hänen riisuttua alushousunsa ja käännyttyä havaistin jotain minkä tiesin olevan mahdollista, mutta mihin en uskonut. Nuorenmiehen tumman ja kiharan karvoituksen seasta työntyi esiin metallinen siveysvyö. Nuoren aviottoman parin jomman kumman vanhempien oli mahdollista määrätä sellaista käytettäväksi ja näin oli toimittu ainakin viikoloppuloman osalta. Seksi ennen avioliittoa kun ei ollut sallittua.

Aada riisui pikkuhousut ja paljasti ohutta karvaa kasvavan, mutta silti siistityn häpynsä. Sanna oli saanut farkut riisuttua. Hän kääntyili edessäni hermostuneesti.

– Näitä ei varmaan tarvii riisua kun eihä nää siis.. hän kysyi varovasti hypistäen violetteja stringejään.

– Rangaistus annetaan paljaille pakaroille, joten alushousut on riisuttava, täsmensin.

Komensin nuoret sohvalle polvilleen selkänojaan nojaten. Aada asettui minusta katsottuna vasemmalle ja pyllisti pientä peppuaan. Sievien ja paljaiden häpyhuulien yläpuolella näkyi selvästi haaleanpunainen pyllynreikä. Miko asettui sohvan toiseen päähän. Hänen jalkovälinsä tuntui tursuavan karvaa niin, ettei tulevan siittäjän siemenpusseja näkynyt kunnolla. Sanna pitkitti pikkuhousujensa riisumista nykäisten ne kuitenkin alas. Hänen häpykarvoituksensa oli tumma ja sivuilta siistitty. Hänen asettuessa edessäni keskimmäiseksi pölähti nenääni voimakas, tunkkainen ja vanhalta virtsalta tuoksuva haju. Pyysin häntä vielä pyllistämään lisää ja näin vilauksen hänen karvaisesta pimpistään, joka oli ilmeisesti hautunut tiukoissa stringeissä ja farkuissa.

Kirsti oli noutanut kuivatetun pihlajaisen kepin jääden seuraamaan toimitusta nojatuolista.

– Aloitetaan. Kymmenen iskua kerralla vuorotellen, selostin kulun.

Asetuin sohvan päätyyn Aadan viereen. Tilanne oli jännittävä. Kaikki oli tapahtunut lopulta niin nopeasti, etten ehkä oiken ymmärtänyt, mitä olin päässyt tai joutunut tekemään. Aloitin kevyehköllä iskulla Aadan nytkähtäessä. Jatkoin samanlaisella, mutta tyttö pysyi nyt jo paikallaan. Saatoin helposti jatkaa sarjaa voimistaen iskuja ynähdyksen kuuluessa kepin osuessa Aadan pienille pakaroille. Kymmenen iskun jälkeen ne olivat saaneet hajanaisen punoituksen.

Siirryin lähemmäs Sannaa ja näin hänen pelokkaan ilmeensä hänen katsoessa olkapäänsä yli minuun. Armottomasti huitaisin voimalla, millä olin Adan kohdalla lopettanut.

– AAAUUUUU, Sanna huusi vitsan lävähtäessä hänen pakaroille.

En antanut hänelle toipumisaikaa, vaan jatkoin välittömästi. Tyttö alkoi kiemurtelemaan kivusta. Annoin armoa parilla hieman kevyemmä iskulla. Viides isku oli jälleen lujempi ja Sanna keikutti takapuoltaan lähes osuen hänen vierellään oleviin kohtalotovereihin. Annoin Sannalle pienen hengitystauon, ennenkuin jatkoin sarjani loppuun. Kymmmenen lyönnin jälkeen kuulin hänen tihrustavan itkua.

Miko otti ensimmäiset lyönnit vastaan miehekkäästi. Viidennen iskun jälkeen kuulin ensimmäistä kertaa pienen voihkaisun. Jatkoin sarjaani lujalla otteella ja miehenalun pakarat olivatkin sarjan jälkeen kolmikon punaisimmat.

Palasin Aadan luo. Pakaroille oli noussut muutama selkeämpi juova. Jatkoin voimakkaammin kuin viimeksi ja se sai Aadan pitämään kimeää ääntä. Hän kuitenkin kesti isäpuolensa käsittelyä urheasti. Kahden sarjan jälkeen hänen peppunsa punotti lähes kauttaaltaan.

Sannan pyllynposket olivat selvästi saaneet Aadaa kovemman käsitelyn. Tyttö pyykhäisi vielä nenäänsä kämmenselkäänsä aloittaessani uuden kierroksen. Jostain syystä tunsin Sannaa kohtaan vähiten armoa, vaikkakin piiskan viuhahdukset saivat teinin lähes tolaltaan. Sarjan puolivälissä jouduin kehottamaan Sannaa pysymään paikoillaan. Itkuinen säännönrikkoja sai lopulta kymmennen uutta punertumaa pyllylleen.

Sannan jäätyä itkemään kohtaloaan jatkoin Mikon rankaisemista. Aloitin kovaa ja sen poika tunsi kestävänkin. Jatkoin kovempaa ja se sai tulevan karvapillun kyntäjän puhisemaan. Kymmenen uuden lyönnin jälkeen pojan takamus näytti jo rangaistulta.

Aada odotti rauhallisena viimeistä sarjaa ja aloitin keskikovalla voimalla voimistaen iskuja. 30:n lähestyessä alkoi tytärpuoli murtumaan ja ennen viimeistä iskua kuulin niiskutusta. Aadan peppu sai lopulta koristeekseen punaisia ja sinertäviä juovia. Onnittelin mielessäni tyttöä hienosta suorituksesta.

Sannan viimeinen piina alkoi rauhallisemmin kuin aikaisemmat. Hän oli selvästi oppinut sietämään piiskaniskuja paremmin. Tähdätessäni aikaisempiin osumajälkiin sain kuitenkin hänet kiljaisemaan äänekkäästi. Sarjan päätteeksi hän kääntyi katsomaan minua anelevalla katseella ja hänen kevyt meikkinsä oli valunut silmäkulmiin. Sannan onneksi lyöntejä oli vain 30, seuraavat kymmenen olisivat saaneet piiskanjäljet jo verestämään.

Mikon pakaroille oli noussut tummanpunaisia kohoumia, eikä ihme, olihan hän saanut voimakkaimmat iskut. Jatkoin samaa linjaa ja viidennellä lyönnillä osuin jälleen kerran samaan kohtaan ja se sai ihon rikkoontumaan. Viuhdoin vielä loput iskut ja myös toiseen pakaraan muodostui verestävä kohta. Poika sihisi rangaistuksen tultua päätökseen. Poika kesti miehekkäästi, totesin mielessäni.

– Tämä olkoon opiksi, totesin katsellessani kolmea punaista pyllyä.

Jokainen kolmesta pyyhki silmäkulmiaan.

– Pukeutukaahan ja tulkaa iltapalalle, Kirsti totesi noustessan nojatuolista.

Nuoret jäivät hiljaisina nyyhkimään. Hetken kuluttua keittiössä oli kolme katuvaista teiniä. He söivät juustoleipänsä seisaaltaan sivupöydän äärellä. Ennen nukkumaan menoa he vielä supattelivat Aadan huoneessa ennen iltatoimia. Käydessäni viimeisenä WC:ssä havaitsin salvavoidetuubin huvennennen.

Seuraavana aamuna nuoret pahoittelivat vielä tekemisiään. Totesimme Kirstin kanssa asian olevan sovitettu. Sunnuntai-iltana sain tekstiviestin Sannan isältä, joka pahotteli tyttärensä tekoja ja kiitteli nuoren naisen ensirankaisusta.

Yksi kommentti viestissä: “Vanhemmilla on valtaa”

  1. pete says:

    Aivan mahtava tarina, jossa ytimekkäästi keskityttiin asiaan ilman turhia jaaritteluja. Yhteisön piiskarangaistuksista olisi kiva lukea enemmänkin.

Kommentoi

top