search
top

Hyrylässä -94

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

HUOM! Tarina on tositapahtumaan perustuvaa fiktiota. Nimiä ja tilanteita on ehkä muutettu, tapahtumapaikka on oikea. Juttu on aiemmin (noin 2003) julkaistu samassa muodossa koodi.net-palvelussa, ja hieman muokattuna Kalle-lehdessä. -Kertoja73

HYRYLÄSSÄ -94

Mä olin just viettänyt mun alokasryhmäni kanssa viikon metässä leirillä Hyrylässä. Kun -93 lähin armeijaan ajattelin, etten todellakaan olis sielä kun ne välttämättömät kuukaudet, mut sit jotenkin ajauduin Auk:iin ja jäin tekeen sen täydet 11 kk. Mä pidin siitä, et mulla oli oma ryhmä ja oma tupa johdettavana ja et ne oli myös oppineet luottaamaan muhun kun oli tarvis. Muutenki armeija oli mulle paljastunut paljon mainettaan paremmaksi paikaksi ja mä nautin kyllä suurimman osan ajastani sielä.

Varusteet oli palautettu jo patterille, nopee huolto siellä johdetusti tehty ja ne, jotka lomille pääsi, teki jo kovasti valmisteluita sen suhteen. Mä jäisin oman ryhmäni kanssa viikonlopuks gineen ja meillä ei ollu mihinkään kiire. Sauna, joka oli ruokalan talossa, oli varattu meidän käyttöön vielä pariks tunniks ja jo metässä yöllä multa oli varmistettu, että porukasta joka jäi gineen halukkaat pääsis varmasti saunaan. Tietysti mulla oli myös omat intressini sen varmistamiseksi, että näin todella tapahtuisi.

Miellyttävä tehtävä porukan saunavuoron valvojana oli siis mulla ja vaikken ollutkaan ainoa ryhmänjohtaja, joka jäisi viikonlopuksi kiinni, olin ainoa joka halus saunaan. Komensin ginesporukan saunavuoron patterin eteen kolmiriviin ja muista tuvista kuuluikin muutamia pilkkahuutoja näille raukoille, jotka jäisivät paitsi tyttöystävistään ja dokausreissuista kavereiden kanssa. Saunapussit pakattuina kundit juoksi patterin eteen ja nopean järjestäytymisen jälkeen marssimme muutaman sata metriä saunaan.

Pukutila Hyrylässä oli aika pieni, joten jäin suosiolla vikojen joukkoon. Innokkaimmat alokkaat tungeksivat pukuhuoneessa vähentäen vaatteitaan. He ryntäsivät suihkuihin ja saunan lauteille ja mä sain seurata sitä kaikkea sivusta. Huoneen täytti likaisista miehistä lähtevä hien haju ja mä halusin hetkeks vielä ulos raittiiseen ilmaan. Palasin pihalle muutaman alokkaan seuraksi tupakkapaikalle, vaikken itse polttanutkaan.

”Ei taida herra alikersanttiakaan kauheesti napata jäädä ginekseen?”, kysyi yksi alokkaista hymynkare suupielessään.

”No ei tää nyt niin kamalaakaan ole”, vastasin siihen. ”Tuskin meitä paljon täällä viikonloppuna kiusataan kun on oman patterin skappari vahdissa myös. Saadaan varmaankin olla aika lailla omissa oloissamme ja vapaalla, mitä nyt nää pakolliset toimet hoidetaan. Sitä paitsi saadaan heti näin alkuun käydä leirin päälle saunassa, ja vaikkei nyt saunakaljoja olekaan niin onhan tää ihan mukavaa näinkin.”

Alokas hymyili ja tumppas tupakkansa. Oltiin vikat tupakkapaikalla.

”Totta. Ihan kivaahan tää tuntuu olevan.”
”Mitäs jos sitten sinne saunaan?”

Pukuhuoneessa oli jo miehiä tulossa takaisinpäin. Likaista miehistä lähtenyt tunkkainen haju oli hiukan hälvennyt ja huoneen täytti nyt kostea suihkuhuoneesta tuleva sampoon ja hoitoaineen tuoksu. Nopeimmat tekivät jo lähtöä takasin patterille.

”Alokkaat menevät sitten suoraan takasin patterille.” komensin, ”Ryhmänjohtajat siellä päästävät sodeen ja muihin touhuihin sitten kun katsovat sen aiheellikseksi.”

”Kyllä, herra alikersantti!” kuului vastaus useammastakin suusta.

Riisuin vaatteeni ripeästi ja kaappasin mukaani tarvittavat pesuaineet. Vasta nyt huomasin unohtaneeni hoitoaineen kaappiini patterille. Lainaisin sitä joltain alokkaalta, jos se olisi mahdollista. Muuten täytyisi olla vain ilman. Kaikki suihkut olivat juuri sillä hetkellä varattuja, joten jäin suihkun penkille odottamaan. Yritin istua penkillä mahdollisimman välinpitämättömänä, mutta katseeni seurasi koko ajan suihkussa peseytyviä ja touhuavia miehiä ympärilläni. Ajatus lähti väkisin harhailemaan ja sain tehdä oikein kunnolla töitä, ettei kyrpäni olisi antanut minua ilmi siinä penkillä istuessani.

”Haluaako herra alikersantti suihkuun tässä välissä niin pääsee myös saunomaan?”

Ääni herätti minut ajatuksistani ja kun käänsin katseeni huomasin saman alokkaan, joka oli puhunut kanssani tupakkapaikalla seisovan yhden suihkun vieressä ja katsovan minua hymyillen.

”Kiitos. Mietinkin jo pitääkö tässä koko ilta istua kylmällä penkillä.”

Alokas sai samalla hetkellä viereisen suihkun ja jäi siihen peseytymään. Sivusilmällä katsoin kaveria lähemmin hänen peseytyessään. Hän oli muutamaa senttiä lyhyempi kuin minä, raamikas kaveri. Sängelle ajetun tukkansa kanssa hän toi mieleeni venäläisen sotavangin tai vastaavan, samanlaista rujoa komeutta hänessä oli. Kaveri oli myös ilmeisen hyvin varustettu, reilunkokoinen kyrpä roikkui pallien päällä hiukan ehkä pesusta innostuneena, terska kauniisti esinahan alla piilossa. Hän ei ollut kovin karvainen ja ne karvat jotka jalkoväliään komistivat olivat väriltään vaaleat.

Suljin suihkun ja siirryin saunan puolelle. Muutamat viimeisistä alokkaista vielä istuivat lauteilla ja runsaan löylyn heittämisen johdosta lämpötila saunassa ei ollut kauhean kuuma. Siirryin istumaan aivan toiseen laitaan kiukaan lähelle, jonka luona istuvat alokkaat kuuliaisesti ja pyytämättä tekivät minulle tilaa. Keskustelu rönsyili naisista ja panemisesta myös muihin asioihin, palatakseen taas pikaisesti sen asian ääreen mikä yleisesti eniten tämän ikäisiä miehiä viikonloppuisin kiinnosti. Miesten äänistä kuului selvä pettymys siihen, miten paska säkä oli käynyt kun he joutuivat näin metsässä vietetyn viikon jälkeen vielä olemaan viikonlopun kasarmilla. Sanomatta mitään minua hiukan hymyilytti. Itsekin joskus alkuaikoina yhtä dramaattisesti suhtauduin viikonloppuihin, mutta jo nyt jaksoin olla välittämättä mokomasta, armeijassa kun oltiin niin tehtiin vaan niin kuin käskettiin.

Heitin hiukan vettä kiukaalle ja sain näin kolme alokasta lähtemään. Enää muutamat jäivät urheasti istumaan. Usein jäin tarkoituksella viimeiseksi saunaan, sain näin hetken omaa aikaa nauttia olosta saunan lämmössa ja ehkä vetää käteen. Runkkaaminen oli tänäänkin mielessäni ja odotellessani sitä kun kaverit lähtisivät pois päätin käydä välillä peseytymässä. Käänsin suihkun kuumalle ja peseydyin, alokkaat alkoivat hiljakseen lähteä takaisin patterille. Useimmilla oli jo kiire sodeen kahveille tai mahdollisia vieraitaan tapaamaan. Huuhtelin ja käänsin suihkun kylmälle ennen siirtymistäni saunaan.

Lauteilla ei ollut enää ketään. Vihdoinkin sain oman rauhan! Istuin ylimmälle lauteelle saunan toiseen päähän jalat levälleen. Miesten äänet kuuluivat pukuhuoneesta ja viimeiset vielä touhusivat suihkussa, mutta mielikuvitukseni oli jo sen verran kauan ollut kahlittuna, että se alkoi jo väkisin vaikuttaa kyrpääni. Se paisui nopeasti enkä voinut olla puristamatta sitä. Mielihyvä täytti mieleni ja suustani pääsi tahtomattani heikko ääni. Viimeinen suihku pesuhuoneessa sammui – ja samalla saunan ovi aukesi ja alokas astui sisään.

Hätkähdin, ehkä liiankin selvästi, kun yritin nostaa toisen jalkani lauteelle pystyssä sojottavan paisuneen kyrpäni eteen. Alokas oli sama jonka kanssa olin jutellut aiemmin.

”Anteeksi herra alikersantti, tarkoitus ei ollut pelästyttää.”

”Ei se mitään.” sain sanotuksi.
”Jätetään nyt se herroittelu kuitenkin jo pois, eihän täällä saunassa mitään arvomerkkejä kuitenkaan ole.” sanoin ja nostin toisenkin jalkani lauteelle eteeni.

Alokas istui suoraan vastapäätä ja nosti molemmat jalkansa lauteelle mutta niin leveälle, että näin varmasti kaiken mitä hänen jalkovälissään oli. Hänen kyrpänsä oli selvästi paksumpi kuin äsken suihkussa ja vaikka yritin kuinka nopeasti katsoa sitä olen varma, että hän huomasi silmieni liikkeen. Hän levitti polviaan hiukan leveämmälle ja risti kätensä polviensa päälle. Uskaltauduin tekemään samaa. Raotin polviani hiukan ja hänen katseensa laski välittömästi jalkoväliini. Hän piti sen siellä muutaman sekunnin ja nosti sen sitten kohdatakseen katseeni.

”Toivottavasti sä et sen takia lopettanu kun mä tulin sisään,” hän sanoi nyt selvästi hymyillen. Hänen silmänsä suorastaan loistivat, niin kauniit ne olivat. ”Mulle jäis paha mieli jos sä et jatkais tota loppuun vaan sen takia kun mä istun tässä. Vois jopa käydä niin, etten sais unta sen takia. Joutuisin vielä valvomaan ens yön.”

Samalla kun hän sanoi niin hänen kyrpänsä alkoi hiljalleen paisua ja nosti nyt tasaista vauhtia päätään yhä ylemmäksi. Samoin teki mun oma kyrpäni, levitin jalkojani leveämmälle ja laskin ne alemmalle lauteelle niin, että kyrpäni kunnolla pääsi nousemaan. Kaveri mua vastapäätä otti kalustaan kiinni kädellään ja huokasi mielihyvästä.

”Mä luulen, että mä en voi sallia sitä, ettet sä sais yöllä nukuttua. Mun varmaan täytyy jatkaa sitä mitä olinkin tekemässä.” Tunsin, kuinka hengitykseni kävi jo hiukan kiihkeäksi ja katkonaiseksi. Tartuin kyrpääni oikealla kädelläni ja aloin hiljalleen vedellä esinahkaani edes takaisin. Tunnelma saunassa oli todella latautunut; mä en voinu uskoa, että mua vastapäätä istui yks mun alokkaistani kyrpä kädessään jalat levällään ja veti käteensä. Samalla mua kiihotti kamalasti se, kuinka mä alikersanttina sain kokea jotain tällaista.

”Mä olisin joka tapauksessa illalla vessassa tai lenkillä joutunu vetään kuivat. Niin koville otti toi leiri.”, alokas sanoi ja kiihdytti hiljalleen tahtiaan. Mä tein samoin. Meidän hengitykset kävi jo aika voimakkaina ja jos suihkuhuoneeseen nyt tulis joku ei sille varmaan jäis epäselväksi mitä saunassa tapahtui.¨

”Mä yleensä hoidan hommat täällä saunassa tai sitten suihkussa patterilla kun teille alokkaille on huudettu hiljaisuus. Sillon ryhmänjohtajat usein käy suihkussa, kun saa ola rauhassa ja tehä mitä lystää. Sit tunnin hiljaisuuden jälkeen se ei oo enää välttämättä turvallista kun sinne saattaa tulla joku teistä.” Seurasin katseellani miehen kättä kun se liikkui pitkin kivikovan kyrvän vartta. Terskan kärki kimalsi ja mun oma kaluni tuntui kuumalta ja kovalta kun joku rautatanko.

”Tekee hyvää kun saa katsoa sua kun sä runkkaat. Sä näytät tosi kuumalta” sanoin sille. Kaveri hymyili ja vastasi kiihdyttämällä tahtiaan entisestään.

”Mä laukeen ihan pian. En kestä enää pitkään.” Alokas ei nostanut katsettaan mun runkkaamisesta kun se sano sen.

”Oota hetki, mä tuun kans pian.” sain sanottua ja levitin jalkojani enemmän. Samalla laskeuduin enemmän makaavaan asentoon leveällä ylälauteella.. Pallini roikkuivat nyt vapaasti lauteen reunan yli ja olin todella lähellä laukeamista. En hetkeksikään irrottanut katsettani mua vastapäätä istuvasta alokkaasta, sen kyrvästä ja silmistä, jotka puolestaan seuras mun liikkeitäni koko ajan.

”Vittu mä laukeen ihan just!” se sano mulle ja huohotti rajusti.

”Mä myös. Just… nyyyyyt!”

Multa lensi aivan joka puolelle. Mun vatsalle, rintakehälle ja kaulalle, osa lensi mun naamalle asti ja mä tunsin miltä mun oma spermani maistui mun kielellä. Katsoin kaveria kun se laukes vatsalleen aina vaan uudestaan ja uudestaan. Se oli hiukan sulkenut silmiään, mutta katsoi mua koko ajan silmiin silti. Se huohotti ja sen rintakehä nousi ja laski ja kimalsi spermasta ja hiestä. Se hymyili mulle koko ajan ja mä nautin siitä hirveesti.

”Vittu, se teki hyvää!” alokas sanoi ja nauroi päälle. Olisin voinut kuunnella sitä naurua koko viikonlopun. ”Ai että! Onneks ei tarvinnu tehä tätä yksinään jossain vessassa tai tuola metässä muka lenkillä. Onneks mä maltoin koko viikon leirillä olla runkkaamatta.”

”Sä laukesitkin pitkään, sotkit itses ihan kunnolla sitten.” naurahdin ja nousin seisomaan alemmalle lauteelle. Näin pääsin lähemmäs kaveria kun olin vielä ollut ja hänkin nousi istumaan. Hän nosti kätensä varovasti, hiukan arkaillen mun kasvoille, pyyhkäs mun mällini kasvoilta sormenpäilleen ja maistoi.

”Niin säkin teit. Ja maistutkin hyvältä! Siistii!”

Ojensin käteni hänen kyrvän päähän ja kaappasin pienen valuvan mälliklimpin sormieni päähän. Poika hätkähti, sen verran herkät paikat vielä. Katsoin häntä silmiin ja vein sormeni huulilleni ja maistoin. Nyt nauroimme avoimesti jo molemmat. Siirryimme suihkuun jossa peseydyimme kumpikin oman suihkun alla. Alokas oli nopeammin valmis ja kulkiessaan ohitseni pysähtyi ja suuteli mua suoraan suulle.

”Mun nimi on muuten Tomi. Tehäänkö tää vielä joskus uudestaan?”
”Varmasti, jos vain tilaisuus tulee.” sanoin ja suutelin häntä vielä kerran.

Ennen lähtöäni huuhtelin varmuuden vuoksi tekemämme sotkut lauteilta ja sammutin valot hymyssä suin. En muistanut pyytää sitä hoitoainetta kuitenkaan lainaksi.

2 kommenttia viestissä: “Hyrylässä -94”

  1. Biboy says:

    Ihana tarina! Alko kyrpä seisomaan ja panettaa ihan sairaasti. Lisää tämmösiä kiitos!

Kommentoi

top