search
top

En saa nukuttua, nussitaanko?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Makasin peitto osittain päälläni, kun olin asettanut käteni osittain nukkuvan kihlattuni Samin tatuoidulle rintakehälle. Nojauduin painamaan muutaman suudelman miehen iholle ja kierähdin toiselle kyljelleni ottaen kiintopisteen huoneessa sijaitsevasta pöytälampusta. Kuljettelin sormiani paljaalla reidellä ja kyljelläni, kun useimmissa tilanteissa olin kokenut sen toimivaksi rentouttamaan itseäni ja sitä kautta saamaan itsekin unta tämän kaltaisina öinä, kun nukkumatti oli päättänyt jättää tulematta.
Rakennekynsien kärjet kutittivat paksujen vaaleiden reisieni iholla enkä voinut mitään pienelle hymähdykselleni, kun Sami kääntyi myös kyljelleen ja kietaisi kätensä kroppani ympärille. Hakeuduin mahdollisimman lähelle miehen ihoa ja koukistin selkääni etsien itselleni parempaa asentoa, mutta todellisuudessa se päätös vain virkisti minut täysin. Puraisin huultani, kun tunsin Samin osittain kovana seisovan kyrvän paljasta pakaraani vasten, kun siinä välissä oli vain hänen boksereidensa ohut kangas.
Katseeni yhä siellä lampussa liikautin kroppaani niin, että miehen melkein kokonaan jäykkä kulli painautui hiukan pakaroideni väliin. Muutamaan kertaan jännitin pakaroiden lihaksia ihan vain testatakseni saisinko toista kovemmaksi sillä keinolla, toisen märkien unien lisäksi. Toistin samaa useampaan kertaan, kun vein sormeni paljaille c-kupin tisseille, tarkemmin otettuna nappasin suoraan nännin sormieni väliin ja pyörittelin sitä aivan hetken aikaa etusormen ja peukalon välissä tiukentaen aina välillä otetta ja antaen rakennekynsien terävien kärkien nipistellä rintojen herkintä osuutta. Purin alahuultani ja suljin silmäni ihan pieneksi hetkeksi puristellessani herkkää nänniäni ehkä turhankin kovaa, kuitenkaan hellittämättä otettani.
Rajummat otteet, kun olivat aina olleet suuri turn-on itselleni seksin aikana. Ja sen kyllä huomasi, jos näki arvilla olevan perseeni ilman housuja. Joskus ranteissa olevat mustelmat tahtoivat hämmentää tuntemattomia ja ensimmäisenä varmasti kävi mielessä kotiväkivalta, ja sitä se ehkä olikin, mutta siellä makuuhuoneen puolella. Tai noh ihan missä tahansa oli mahdollista touhuta.
”Sami, herää”, sanoin vielä aika pehmeällä äänellä, kun taiteilin itseni irti toisen syleilystä ja nousin istumaan sängylle. Tuupin miehen rintakehää muutamaan kertaan saaden vain vastaukseksi jotain epämääräistä mutinaa, josta ei saanut yhtään mitään selvää. Sami kääntyi takaisin selälleen nukkumaan ja pyöräytin hiukan silmiäni, kyllä hommat hoituisivat myös muullakin tavalla, jos miekkonen ei saisi itseään hereille.
Asettelin käteni takaisin miehen tummalle ja tatuoidulle iholle, kun painelin muutamia suudelmia siihen solisluun alueelle oikeastaan vain testaten vielä, heräilisikö toinen. Lähdin kuljettamaan huulia hetken aikaa alemmaksi miehen iholla, ennen kuin sujahdin tämän peiton alle osittain ja laskin käteni toisen boxereilla verhotulle kyrvälle. Annoin sormieni hivellä sitä hetken aikaa, ennen kuin nuolaisin kankaan päältä tässä vaiheessa ennemminkin kiusoitellessani itseäni enemmän, kuin nukkuvaa miekkosta. Sormet kuitenkin seikkailivat vetämään mustia boksereita alemmaksi katsellen suurin silmin kyrpää, jonka koko joka ikinen kerta vielä muutaman vuoden yhdessäolonkin jälkeen järkyttää.
Vedin kangasta Samin reisille asti, kun painoin muutaman suukon terskalle ja nappasin ruskean kyrvän oikeaan käteeni. Pieni hymy levisi kasvoilleni, kun kyrpä kasvoi entisestään kädessäni piirtäen kielenkärjellä pieniä ympyröitä terskalle koittaen saada muutamia touhutippoja erittymään. Korviini kantautui siinä samalla pari tyytyväistä murahdusta nukkuvalta ja nostin katseeni automaattisesti toisen kasvoihin todeten, että toinen yhä oli aika unessa.
Liikuttelin kättäni ylösalaisin pienin liikkein miehen kyrvän varrella leikitellen yhä kielelläni terskan kanssa. Toisen käden sormellani pyyhkäisin terskasta ne muutamat touhutipat ja hieraisin samaista sormea vasten omaa pilluani sitä kautta saaden jonkun syyn koskea hiukan turvonnutta klitorista, joka oli jo selvästi näkyvissä huppunsa alta. Hengähdin hiljaa, kun kuitenkin upotin miehen terskan suuhuni vieden käden tämän kasseille alkaen hieromaan niitä, alkaen siinä samalla upottamaan mulkkua syvemmälle suuhuni odottaen hartaasti sitä hetkeä, että Sami heräisi ja tajuaisi mitä oli meneillään. Herätystapani johdosta ei toinen välttämättä olisi edes niin kiukkuinen, että herätin tämän keskellä yötä, ihan vain sen takia, että kaipasin itse jotain pilluuni ja masturboiminen ei tuntunut niin houkuttelevalta, kun vieressä oli mahdollisuus saada tiukkaan reikääni yli 20 senttistä munaa.
”Mmh”, mumisin siinä samalla, kun upotin sentti sentiltä kyrpää syvemmälle kurkkuuni, tietäessäni toisen nauttiessa siittä pienestä värinästä, joka syntyi, kun ääntelin ottaessani Samilta suihin. Voisin sanoa, että ajan myötä minusta oli tullut toisen sanojen mukaan ’hyvä kiimainen lutka’.
Pidin pienen tauon toisen imemisestä, kun vedin bokserit lähes kokonaan herran jaloista ja asetuin jalat levällään istumaan miehen jalan päälle. Aloin pikkuhiljaa liikutella lantiotani edestakaisin antaen märän pilluni jättää kostean pinnan toisen iholle. Samaan aikaan kuljetin jälleen käteni miehen kyrvälle ja aloin runkkaamaan sitä, kuitenkin keskittyen enemmän siinä itselleni nautinnon tuottamiseen, mikä toki oli sääntöjen vastaista. Ensimmäinen prioriteettini pitäisi olla Samin tyydyttäminen, ja sitten vasta lutkan nautinto. Käytin kuitenkin hyväkseni tilannetta ja hieroin kostunutta pilluani vasten miehen reittä.
Kaulani taipui hiukan taaksepäin ja päästin ilmoille muutaman hiljaisen huokauksen, kun kuljetin kättäni aikalailla samaan tahtiin miehen mulkulla oman lantioliikkeeni kanssa.
”Mmh, helvetti sä nainen oot aina kiimanen”, tuttu ääni naurahti hiukan unisella sävyllä ja havahduin hiukan omasta euforiastani ja avasin silmäni. Puraisin huultani ja nojauduin kohti miehen kasvoja.
”Syytä ittees, mitäs oot noin kuuma. Ja hyvä sun on puhua, ite nukuit muna pystyssä”, hymähdin Samille, kun painoin muutaman suukon toisen huulille jatkaen vieläkin käteni liikettä herran kyrvällä.
”Mut sille sun kiimasuudelles vissiin sit pitäis tehä jotain vai?”, miekkonen kysyi pienen hymyn kanssa suudelman jälkeen, kun yllättävän nopeasti sai energiaa ja kiinnostusta jonka johdosta tuuppasi minut viereensä makaamaan. Levitin jo valmiiksi miehelle jalkani heittäen sen peiton pois. Katse pidettiin herrassa, kun toinen potki äkkiä ne bokserit pois päältään ja asettui päälleni.
”Haluan, että sä tuut mun pilluun”, mumisin miehelle, kun vein käteni heti toisen selälle, kun Sami hieroi terskaansa vasten klitoristani. Katse suoraan toisen silmissä levitin jalkoja oikeastaan vieläkin enemmän, vaikka se ei oikeasti ollut fyysisesti enää edes oikeastaan mahdollista. Halusin vain niin helvetisti Samin sisääni ja toisen kropan vasten omaani. Ja Sami kyllä tiedosti sen, mutta halusi minun ilmaisevan sen kuitenkin vielä verbaalisestikin.
”Nussi mua, jooko? Lupaan tulla nopeesti, kunhan vaan nussit mua”, anoin Samilta, kun tuijotin toista silmiin pureskellen alahuultani ja alkaen liikuttelemaan lantiotani niin, että saisin miehen terskan edes lähelle reikääni. ”Haluun sut mun sisään. Haluan, että sä venytät mun tiukan pillun sun kyrvän ympärille”, jatkoin hiljaa toivoen vain, että mies niin sanotusti päästäisi minut kärsimyksistäni ja työntyisi sisääni. ”Nai mua kiltti”, lisäsin lähes epätoivoiseen vaikerointiini, vaikka se kosketus klitoriksellakin tuntui aivan perkeleen hyvältä miehen kanssa, ”Haluan squirtata sun isolle kyrvälles”, sanoin ja ne taisivat olla vähän niin kuin ne taikasanat, kun mies siirsi terskan reiälleni ja upotti sitä aina ihan vähän matkaa, ja sitten taas veti ulos. Siinä hetkessä tuntui, että Sami halusi saada minut ehdontahdoin hulluksi, kun ei voinut vain painautua kokonaan sisääni ja saada minua vanhan tutun tapani mukaan tulemaan niin kovaäänisesti, että mitä luultavimmin herättäisin naapurit. ”Teen mitä vaan, et saisin suthhhh…”, lauseeni jäi täysin kesken, kun herra yhtäkkiä työntyi niin pitkälle syvääni, kun oli mahdollista ja painautui lähelle kroppaani. Kiitin Samia hiukan vaikeroiden, kun taivutin kaulaani taaemmaksi ja iskin kynteni toisen ihoon. Mies vei toisen kätensä sormet klitorikselleni, eikä selvästikään koittanut enää kiusoitella minua, kun hieroi kolmella sormella turvonnutta klitoristani pitäen työntöjään vielä nopeina ja terävinä. Alamahassa tuntui ajoittain viiltävä kipu, melkeinpä niin kuin silloin, kun menettää neitsyytensä, mutta en antanut sen häiritä vaan nautin Samin kyrvästä sisälläni.
Nostin hiukan lantiotani saadakseni toisen kyrvän osumaan useammin g-pisteeseeni ja pidin epämääräistä vinkumista ja voihkimista, koittaen siinä välissä sanoa jotain sen tyyppistä kuinka paljon rakastinkaan miehen kyrpää sisälläni. Kiedoin jalkani toisen lantion ympärille hyvinkin tiukasti ja kynnet uppoutuivat yhä syvemmälle toisen ihossa.
”Sami mä tuun jo pian”, ilmoitin toiselle päättäen sanat korkealla vinkaisulla. Toinen hieroi sormiaan vielä reippaammin vasten klitoristani ja kroppani jännittyi hetkeksi kokonaan ja sen rentoutuessa lämmin suihku kasteli miehen alamahaa, kyrpää ja sen lakanan, joka kyllä saisi olla huomisen päivän murhe. Lauetessani toisen alakropalle päästin ehkä jopa hiukan tuskaisen kuuloisen huudahduksen toisen nimestä.
Pillun seinämät supistelivat toisen kyrvän ympärillä ja Samin lantion liike oli siinä kohdassa lähes olematonta, kun mies ilmeisesti koitti pidätellä, ettei pano jäisi niin lyhyeksi.
”Haluun, et tuut mun sisään”, mutisin miehelle silmät kiinni, kun olin hellittänyt otettani toisen kropasta ylipäätään ja pidättelin hetken aikaa silmiä vielä kiinni, kun kroppa nytkähteli hiukan omien nesteideni valuessa pitkin pakaroitani aina sinne lakanoille.
En joutunut Samia kahdesti kehottamaan, kun hän työntyi muutaman kerran vielä ihan pohjaan asti ja päästi tyytyväisen murahduksen jääden hetkeksi paikoilleen päälleni. Avasin silmäni ja vein käteni toisen poskelle vetäen herran huulia lähemmäksi omiani. Muutama nopea suukko ennen kuin toinen lysähti viereeni ja spermavana alkoi valua hyvinkin nopeasti pillustani pitkin välilihaa. Hymähdin tyytyväisenä ja kerätessäni itseäni sen ihan pienen hetken tuijottelin miehen kyrpää, joka alkoi pikkuhiljaa veltostua. Sen kuitenkin ollessa molempien eritteissä nousin ylös ja vielä toista hiukan kiusatakseni asetuin kontilleni herran päälle, antaen Samin katsella spermaa valuvaa pilluani, kun itse kumarruin nuolemaan miehen häpyluuta omista nesteistäni, ennen kuin otin jälleen kyrvän suuhuni ja aloin puhdistamaan sitä. Siinä samalla toki piti ihan hiukan heilutella persettä ja pistää sitä kunnolla tyrkylle antaen miehen tuijotella sotkuista märkää pillua, joka valutti hiukan spermaa toisen rintakehällekin.
Nuolin kyrvän vartta puhdistaen sen täysin spermasta. Kuuntelin Samin raskasta hengitystä, kun tämä asetti kätensä pakaralleni ja peukalollaan hieroin hiukan pilluani tuupaten sitä välillä sisällenikin. Siinä kohtaa hymähdin ja käännyin herran päällä toisinpäin nuolaisten muutamat läikät spermaa toisen rintakehältä pois, ja sen jälkeen kuljetin miehen peukalon suuhuni.
”Etkö sä saanu vielä vai tarpeeks pillua?”, kysyin mieheltä pienen virneen kanssa, kun vein oman käteni pillulleni ja hieraisin sitä tehden varmaksi, että sormet varmasti kastuisivat ja vein ne suuhuni yksitellen. Sami tuijotti kasvojani hyvinkin keskittyneesti ja naurahdin hiljaa ja vein jälleen huuleni hetkeksi toisen omille.
”Taidettiin sotkee aika paljon näinkin pienessä ajassa”, Sami nauroi hiljaa, kun vei kätensä vielä pakaralleni ja veti minut viereensä siirtäen molemmat meistä sinne toiselle puolelle sänkyä kuivalle alueelle. Suihkussa käynti ilmeisesti siirtyisi huomisaamulle.

2 kommenttia viestissä: “En saa nukuttua, nussitaanko?”

  1. Ville says:

    No eihän ton parempaa herätystä voi olla olemassakaan!

  2. Thomas says:

    Mainio tyttöystävä jollain 🙂

Kommentoi

top