search
top

Kuritusta koulun jälkeen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Oltiin toukokuun lopussa ja keli oli yhtäkkiä muuttunut täydeksi kesäksi lämpötilan huidellessa parinkympin paremmalla puolella. Mikäs sen mukavampaa, jollet sattunut viettämään päiviäsi paksut työhaalarit yllä hitsauslaitteiden ja työstökoneiden keskellä hallin aurinkoisella puolella. Eikä vanhassa tilassa ollut ilmastoinnista tietoakaan. Joten haalarin alta oli poistetu kaikki ylimääräinen, mutta sekään ei tuonut helpotusta torstaipäivän kuumuuteen.

Oppilaitoksen työsali oli hiljentynyt ruokatunnin ajaksi, mutta olimme Sannan kanssa jääneet vielä koneen ääreen tarkoituksena saada työn alla oleva harjoituskappale valmiiksi ennen breikkiä. Pyyhkäisin hikeä otsaltani ja katselin kun Sanna tuijotti työstökoneen sisään käsi säätimillä, valmiina pysäyttämään sen jos jokin olisi pielessä. Hänellä oli yllään samanlainen haalari kuin minulla, pienintä kokoa vain. Mutta vain hieman reilut 150 cm pitkän Sannan oli siltikin täytynyt hieman kääriä hihoja ja lahkeita. Ei mikään imarteleva vaate siis, mutta eipä sen tarkoitus ollutkaan korostaa käyttäjänsä muotoja. Olin kuitenkin katsellut Sannaa teoriatunneilla “siviilivaatteissa” ja todennut hänen olevan hyvinkin viehättävä nuori nainen, jonka vartalossa näytti kaikki olevan erinomaisesti kohdillaan. Ei meidän välillämme mitään ollut tapahtunut, olimmepahan vain opiskelutovereita, jotka tulivat hyvin toimeen keskenään.

“Miltä tää susta näyttää, mahtuuko toi terä liikkumaan vielä kaks milliä vai törmääkö se?”, kysyi Sanna kääntämättä päätään puoleeni. “Ootas, mä voin vilkasta.”, vastasin ja aloin astelemaan työstökoneelle. Onnistuin kuitenkin kompuroimaan koneen edessä olevaan paksuun liukuestemattoon ja horjahdin eteenpäin. Onneksi sain vasemmalla kädelläni kiinni koneen rungosta etten aivan koko painollani Sannan päälle kaatunut, mutta siltikin litistin tämän kevyesti työstökoneen ja itseni väliin. Ei silti, ei se törmäys mitenkään epämiellyttävältä tuntunut, ei ainakaan minusta. Astahdin kuitenkin hieman taaksepäin ja samalla kun kurkotin katsomaan Sannan vierestä koneen sisuksiin pyytelin tältä anteeksi törmäilyäni: “Anteeksi, ei ollut tarkoitus ihan lähennellä.” Sanna käänsi päätään hieman puoleeni ja yllätyksekseni painautui taakepäin minuun kiinni ja vastasi: “Ei se mua haittaa. Ja kyllä sä mua saisit lähennellä enemmänkin.”

Hetken aikaa seisoin jähmettyneenä paikallani, mutta kun Sanna alkoi melkein huomaamattomasti hieromaan pyllyään minua vasten siirsin oikean kätenu tytön lantiolle ja vedin häntä tiukemmin puoleeni. “Ehkä mun olis pitänyt alkaa lähentelemään sua jo paljon aikasemmin.”, sanoin hiljaa Sannan korvaan alkaen samalla kevyesti hyväilemään hänen lantiotaan ja vyötäröä haalareiden päältä. Sanna vastasi hyväilyihini painautumalla tiukemmin minuun kiinni ja hän varmaankin tunsi kuinka aloin kovettumaan omien haalareideni sisällä. “Kyllä sun olis pitäny.”, Sanna vastasi ja jatkoi: “Mä oon jo pitkään oottanu, että sä tekisit jonkun aloitteen. Mut sä et oo, vaikka mä oon nähny että sä kattelet mua.”

Sulattelin hetken hiljaa vastausta mielessäni samalla kun siirsin käteni Sannan oikean rinnan päälle ja puristin sitä kevyesti saaden hänet hieman inahtamaan. “Enhän mä uskaltanu mitään alotetta tehä, kun en voinu yhtään arvata kuinka sä suhtautuisit jos tällanen perheellinen mies jotain yrittäis.”, sanoin sitten hetken hiljaisuuden jälkeen siirtäen samalla vasemmankin käteni Sannan rinnan päälle. “Mä olisin tykänny siitä.”, juoahti Sanna ja jatkoi: “Mä oisin antanu sun yrittää ihan mitä vaan. Mä oon halunnu sua jo pitkään.”

Vilkaisin nopeasti ympärilleni hiljaisessa hallissa, mutta paikka oli meitä lukuunottaatta autio. Koska tahansa joku voisi kyllä tulla, mutta onneksi olimme sen verran koneiden ympäröimina näkösuojassa. Lisäksi palo-ovet antaisivat pienen varoituksen saapujista, joten arvelin voivamme jatkaa. “Sit mun varmaan täytyy yrittää jotain nyt.”, sanoin Sannalle ja suutelin kevyesti hänen kaulaansa samalla kun aloin avaamaan hänen haalareidensa ylimpiä nappeja. “Mitä sä aiot?”, hengähti Sanna ja jatkoi: “Joku voi tulla.” Saatuani neljä ylintä nappia auki arvelin sen riittävän toistaiseksi ja vastasin: “Kyllä me kuullaan jos joku noita palo-ovia avaa ja sä ehdit kyllä napit kiinni laittaa. Ja onhan meillä selätkin ovelle päin.” Vedin haalareita hieman avoimiksi ja siirtäessäni käteni takaisin Sannan rinnoille huomasin, ettei hänellä ollut haalareiden alla muuta kuin rintaliivit. “Tämäpäs mukava yllätys.”, naurahdin kun aloin puristelemaan noita B-kupin kiinteitä rintoja. “Tääl on ihan liian kuuma pitää muuta näitten haalareiden alla.”, Sanna sanoi eikä yrittänytkään estellä hyväilyjäni. “Eikä kukaan sitä paitti kuitenkaan näe mitä mulla on päällä näitten haalareden alla.”, hän sanoi ja jatkoi vielä: “Ja se tuntuu aika tuhmalta. Olla täällä koululla, kaikkien teiän miesten ja poikien keskellä, melkein pelkissä alusvaatteissa.”

“Mutta nyt mä haluan nähdä sut.”, sanoin Sannalle ja kevyesti käänsin hänet kasvokkain kanssani. Enpä olisi uskonut, että paksuun työhaalariin pukeutuneenakin voisi olla noin seksikäs, mutta Sannalta se näytti onnistuvan. Hänen mustat hiuksensa olivat ponihännällä ja avatun haalarin rintamuksesta näkyi punaisten rintaliivien ryhdikkäästi pystyssä pitämät rinnat, joita liivien puolikkaat kupit jättivät mukavasti näkyville. “Hmmm… ehkä yksi nappi vielä.”, tuumin hetken Sannaa katseltuani ja avasin vielä yhden hänen haalareidensa napeista. Nyt haalarit avautuivat vielä enemmän ja niiden yläosa juuri ja juuri pysyi tytön yllä. “Hiton seksikästä!”, totesin Sannalle samalla kun vein käteni hänen haalareidensa sisällä vyötärölle ja vedin hänet puoleeni. Samalla kun aloin taas puristelemaan liivien peittämiä rintoja, kumarruin suutelemaan Sannaa ja tämä vastasi suudelmaan kiihkeästi. Samalla Sanna siirsi toisen kätensä väliimme ja alkoi hyväillä etumustani. “Vau! täällä on jotain isoa ja kovaa.”, Sanna huoahti irrottauduttuaan suudelmastamme. “No onko se nyt mikään ihme, kun sua katselee.”, vastasin ja jatkoin: “Tollasta näkyä kelpais katella useemminkin.” “No en mä kyllä aikonu ihan joka päivä pelkkiä alusvaatteita haalareiden alla pitää. Joten koeta vaan pitää tää mielessäs!”, naurahti Sanna vastauksen ja otti vielä seksikkään poseerausasennon edessäni.

Siitäpä sainkin sitten idean ja sanoin Sannalle samalla taskusta puhelintani kaivaen: “Oota, pidä toi poseeraus!” Sanna katseli hieman ympärilleen, mutta koska olimme edelleen ainoat ihmiset hallissa ei hän katsonut aiheelliseksi peitellä itseään vaan antoi minun kuvata itseään. Parin kuvan jälkeen hän alkoi jopa vaihtelemaan asentoaan tarjoten samalla minulle melko uskaliaitakin poseerauksia. Minullahan ei ollut mitään asiaa vastaan vaan annoin kännykkäni kameran ottaa kuvan toisensa jälkeen keimailevasta Sannasta. Lopulta Sanna jopa veti kätensä hihoista ja sitoi haalarin niistä vyötärölleen poseeraten nyt lähes yläosattomissa.

Kaukaisemman palo-oven kolahdus kuitenkin palautti meidät todellisuuteen ja nopeasti Sanna veti haalarinsa kiinni alkaen napittaa sitä kiinni. Ja kun tauolta palannut oppilas tulikin näköpiiriimme, oli Sanna jo siveellisesti pukeutunut ja me molemmat kumartuneena koneen ääreen ikään kuin olisimme koko ajan pähkäilleet jotain pulmaa. “Se melkein näki mut.”, sanoi Sanna hieman pelästyneellä äänellä kun oppilas oli vain kulkenut hallin läpi ja jo poistunut, mutta jatkoi sitten jo hieman hihitellen: “Oisin melkein halunnu nähä sen ilmeen jos se olis nähny mut silleen, pelkät rintsikat päällä.” Naurahdin itsekin ajatukselle ja vastasin: “No, ainahan sä voit halutessas vähän vilautella.” “Älä yllytä!”, Sanna vastasi ilkikurisesti hymyillen.

Lopun iltapäivää yritimme keskittyä harjoitustyöhömme, mutta molempien ajatukset tuntuivat olevan jossain aivan muualla. Sanna kiusoitteli minua jatkuvasti availlen haalarinsa nappeja ja tarjoten näkymiä vain puoliksi peitettyihin rintoihinsa aina kun arveli ettei kukaan näkisi. Kun hän taas kerran vilautteli minulle päätin hieman korottaa panoksia. Vilkaisin ympärilleni, ettei kukaan ollut näkemässä ja tartuin Sannaa olkapäästä ja käänsin selin itseeni. Sitten vedin hänet itseeni kiinni ja kuiskasin hänen korvaansa: “Riisu noi rintaliivit sun päältäs.” Sannan säpsähtäessa tajuttuuaan sanani jatkoin: “Mä haluan, että sulla ei oo mitään sun ylävartalos peittona noiden haalareiden alla.”

Hetken hän seisoi paikallaan, kuin miettien mitä tehdä, mutta sitten hän katsahti ympärilleen, vei kätensä haalareiden sisään selän taakse ja avasi hakaset. Kun hän vielä vuoron perään otti molemmat kätensä pois hihoista ja sai liivien olkaimet riisuttua, oli hänellä kohta kädessään rintaliivinsä, jotka hän pikaisesti sulloi yhteen haalarinsa isoista taskuista. “Tää on ihan hullua.”, Sanna huoahti kun tartuin hänen nyt paljaisiin rintoihinsa ja puristelin niitä kevyesti. “Niin on. Ja tosi kiihottavaa.”, vastasin ja olin juuri jatkamassa kun puhelimeni soi. Kaivaessani puhelintani taskusta katselin kuinka Sanna napitti haalarinsa kiinni. Saatuani luurin käteeni ja todettuani soittajan avopuolisokseni vastasin. Puhelun loputtua totesin vieressäni seisovalle Sannalle että näyttikin tulevan vapaailta. Sannan kysyessä syytä moiseen kerroin: “No, Susa oli saanut kutsun likkakaverinsa mökille, sillä kun on huomenna vapaata ja mulla ei. Ja kun muksu oli halunnu mummulaan ja se oli ollut ok heidän puoleltaan, niin likka on ny siellä ja Susa matkalla viettämään mökki-iltaa about neljänkytä kilsan päähän.” Kohautin olkapäitä ja jatkoin: “Koiratkin oli ottanu mukaansa, siellä kuulemma saavat tohottaa rauhassa, joten mulla on siis vapaaehtoo.” Sanna katseli minua hetken hiljaisena ja kysyi sitten: “Haluisiksä sitten tulla mun luokse tänään?” Sitten hän vilkaisi hieman ympärilleen ja koska ei nähnyt ketään näköpiirissä ryhtyi hän avaamaan viekoittelevan hitaasti kolmea ylintä haalarinnappiaan ja jatkoi: “Me ei varmaan täällä voida jatkaa paljoa tätä pidemmälle.” Katselin vaitonaisena kun Sanna hitaasti levitti hahalareiden yläosaa avoimeksi paljastaen alastonta ylävartaloaan ja miltei kuiskaamalla sanoi: “Jos sä vaan haluat mennä pidemmälle.”

Olin jo ylittänyt rajan, jota ennen olisi voinut kieltäytyä, joten tartuin Sannan rintoihin, puristin niitä kevyesti ja kysyin: “Monelta sä aattelit, että me lähetään?” Sanna huoahti silmänsä sulkien ja vastasi: “Eikun mä aattelin että vasta illemmalla. Mä en oo siivonnu enkä…” Keskeytin Sannan suutelemalla, jonka jälkeen vedin haalaria kiinni ja vastasin: “Mä en aatellu tulla tekemään mitään siisteystarkastusta tai arvostelua sisustuslehteen.” Tartuin Sannan käteen ja vein sen omalle etumukselleni ja jatkoin: “Mulla on jotain ihan muuta mielessäni. Ja niin on sullakin. Enkä mä aio odottaa iltaan asti.” Sannan käsi hieroi ja puristeli hieman haalareiden läpi kovettunutta kaluani, hän huokaisi kevyesti ja sanoi: “En mäkään. Tehään toi työ loppuun äkkiä ja lähetään.”

Saimme kuin saimmekin harjoitustyön nopeasti loppuun ja pikaisesti työpisteen siistittyämme lähdimme kävelemään pukuhuoneita kohti. Juuri kun Sanna oli astumassa naisten pukuhuoneen ovesta sisään, tartuin häntä kädestä ja vedin puoleeni ja kuiskasin hänen korvaansa: “Jätä ne rintsikat laittamatta päälles.” Sanna säpsähti hieman, punastui mutta nyökkäsi kuitenkin astuen sitten pukuhuoneeseen. Itse suuntasin miesten pukkarin puolelle, joka onneksi oli sillä hetkellä tyhjänä, sillä seisokkini peitteleminen ei olisi mitenkään onnistunut vaihtaessani haalarini shortseihin ja turvakengät lenkkareihin. Pian olinkin oppilaitoksen pihalla eikä mennyt kauaakaan kun Sanna asteli myös ulos yllään valkoiset tennarit, musta noin puolireiteen ylettyvä hame sekä valkoinen hihaton toppi. Hänen rintansa värähtelivät kävelyn tahdissa ja koska en nähnyt minkäänlaisia viitteitä liiveistä topin alla päättelin hänen totelleen käskyäni. Vedin hänet vyötäröstä viereeni ja kehuin hänen ulkonäköään samalla kun puristin kevyesti hameenhelman peittämää pyöreää pakaraa. “Mennäänkö?”, kysyin ja jatkoin: “Toivottavasti et asu kaukana tai mä en malta odottaa että päästään perille.” Sanna inahti kosketuksestani ja vastasi sitten: “Ei tästä oo ku reilu kymmenen minsaa. Koeta ny malttaa.”

Onnistuimme pääsemään Sannan kotitalolle ilman ylimääräisiä pysähtelyjä, vaikka loimmekin toisiimme koko matkan ajan kiihkeitä katseita. Olimme matkalla tekemään jotain kiellettyä, mutta kumpikaan ei siitä tässä vaiheessa välittänyt, himo oli ottanut vallan jo aikaisemmmin, eikä paluuta enää ollut. Nousimme portaita kolmanteen kerrokseen, Sanna edellä, ja sainkin ihastella hänen sääriään, reisiään ja hameen verhoilemaa peppuaan, eikä se näky ainakaan heikentänyt seisokkiani. Pääsimme Sannan asuntoon, kivan kokiseen yksiöön, ja oven suljettuani Sanna alkoi vielä pahoittelemaan: “Tääl ei oo kunnolla siivottu ja…” Sen pidemmälle hän ei päässyt kun kaappasin naisen syliini ja suutelin kiihkeästi. Vei käteni hänen hameensa alle ja puristelin ja sivelin pyöreitä, kiinteitä pakaroita samalla kun vedin Sannaa tiukemmin vasten omaa seisokkiani. Suudelman päätyttyä käänsin Sannan selin itseeni, tartuin hänen rintoihinsa topin päältä ja sanoin hänen korvaansa: “Usko jo, ei sillä ole väliä. Ei mua kiinnosta sisutus tai siisteys vaan sä.” Samalla tartuin Sannan topin helmaan ja aloin vetää sitä hänen päältään ja pian hän seisoi edessäni selin, ylävartalo paljaana. Tartuin taas hänen rintoihinsa ja tunsin kuinka nännit olivat kovettuneet. Suutelin Sannan kaulaa ja niskaa samalla tämän rintoja ja nännejä hyväillen kunnes kuiskasin ehdotin, että siirtyisimmekö peremmälle.

Sanna nyökkäsi posket punoittaen hengitys selkeästi raskaampana ja potkaistuamme kengät jaloistamme siirryimme mukavan kokoiseen olohuoneeseen, jossa myös Sannan 120 leveä sänky sijaitsi. Huonekaluja ei ollut paljon, ja siksi asunto tuntuikin melko tilavalta. Silmiinpistävin yksityiskohta oli katosta hieman eteisen oviaukkoa ennen roikkuva trapetsi. Sanna huomasi katseeni ja kertoi siinä olevan hyvä hieman treenata ihan kotioloissa. Nyökkäsin hymyillen, sillä mielessäni olin keksinyt sille myös muuta käyttöä. Trapetsi roikkui sen verran korkealla, että lyhyen Sannan täytyis kyllä hypätä reippaasti ylettääkseen siihen.

Sanna oli siirtynyt sängyn vierelle ja yritti huomaamatta jalallaan siirtää lattialla lojunutta laatikkoa sen alle, mutta keskeytti kun huomasi minun huomanneen aikeensa. “Tääl on tosiaan vähän sekasta ja…”, hän selitti, mutta keskeytin taas hänet hymyillen. Arvelin nimittäin tietäväni, mitä laatikossa, jota Sanna yritti sängyn alle piilottaa olisi. Kumarruinkiin nostamaan laatikon sängyn päälle ja avasin sen kannen. Nostin katseeni Sannaan, jonka kasvot olivat nyt todella punaiset. En ihmetellyt hänen punastumistaan, silläl laatikko oli, kuten olin arvaillutkin, hänen lelulaatikkonsa ja sen sisältö kertoi, ettei Sanna ollut ihan niin kiltti kuin hänen olemuksensa koulussa on antanut ymmärtää. “Meillähhän taitaa tulla vielä hauskempaa kuin mä odotinkaan.”, totesin hymyillen Sannalle samalla kun nostelin laatikon sisältöä sängylle. Normaalit dildot ja vibraattorit eivät niinkään yllättäneet minua, vaikka niitä olikin neljä kappaletta joista yksi melkoisen suurikokoinen musta monsteri. Anustappeja oli kahta kokoa eikä toista niistä varmastikkaan Sannan sisälle saa ilman pientä kipua. Ja kivusta puheenollen, laatikosta löytyi myös nänninipistimet ketjuilla, useammankin tyyppisiä piiskausvälineitä, punainen silikoninen suupallo, nahkaiset käsi- ja jalkakahleet sekä tietysti liukkaria, sitäkin pari erilaista pulloa.

Istahdin melko korkealle sängylle, tartuin Sannaa kädestä ja vedin hänet kahareisin syliini. Suudeltuani Sannaa ensin suulle kysyin tältä: “Vieläkö sä haluat jatkaa?” Sanna varmasti tunsi jalkovälissään kuinka kaluni seisoi omissa shortseissani kovana sanalla kun siirsin käteni tämän pakaroille hameen alle ja jatkoin: “Jos sä haluat jatkaa, me käytetään noita sun leluja kanssa. Ja sä teet niinkun mä käsken. Joten haluatko sä?” Sanna inahti kun vein sormeni hameen alla tämän pikkuhousujen sisälle ja tunsin hänen kosteutensa. “Sä taidat haluta.”, hymyilin hänelle samalla kun sormeni siveli hänen märkää jalkoväliään. “Sä taidat haluta olla pikku narttu, jota käytetään ja joka tyydyttää herransa tarpeet.”, jatkoin vielä kun pyöräytin pillunmehuissa kostunutta sormenpäätäni hänen peppureiällään. Sanna inahteli ja myötäili selvästi hyväilyjäni ja vastasi sitten hiljaisella äänellä: “Joo, mä haluan. Mä haluan olla sun orjatar.” “No hyvä!”, sanoin ja aivan yllättäen läimäytin Sannan pakaroita kämmenelläni saaden hänet voihkaisemaan. “Ihan ensimmäisenä orjatar voi sitten opetella kutsumaan minua herrakseen ja riisuu loputkin vaatteensa.”, komensin ja muistaessani eteisessä näkemäni punaiset, varmaankin yli kymmenen senti koroilla varustetut platform korkkarit jatkoin: “Ja sitten orjatar käy laittamassa jalkaansa ne eteisessä olevat punaiset korkkarit ja tulee luokseni. Onko ymmärretty?”

Sanna nyökkäsi ja yritti nousta sylistäni, mutta tartuin häntä vasemmalla kädellä vyötäröstä ja läimäytin oikealla pari kertaa napakasti pakaralle. “Kuinka orjatar vastaa?”, kysyin ja läimäytin vielä kerran oikein kunnolla saaden Sannan parahtamaan. “Kyllä, herra.”, vastasi hän katse alas luotuna ja nousi sitten sylistäni jääden hetkeksi seisomaan eteeni. Sitten hän avasi hameensa vetoketjun ja antoi sen pudota jalkoihinsa seisten nyt pelkissä punaisissa pitsipöksyissä edessäni. Näytin sormellani Sannalle merkin kääntyä ympäri ja hän känsikin selkänsä minulle ennenkuin tarttui pöksyjensä vyötärönauhaan ja alkoi hitaasti riisua niitä kunnes nekin putosivat hänen jalkoihinsa. “Vielä sukat.”, komensin ja kun Sanna alkoi kyykistymään niitä riisuakseen jatkoin: “Älä kyykisty vaan kumarru.” Tottelevaisesti Sanna kumartui riisumaan sukkansa, mutta ennen kuin hän ehti nousta taas pystyyn komensin häntä jäämään kumartuneeksi. Ojensin vasemman käteni hyväilemään Sannan pyöreitä pakaroita ja tämän kosteana kiiltelevää jalkoväliä samalla kun oikealla kädelläni tunnustelin lelulaatikosta haluamaani. Sannan ynähteli ja työnteli takamustaan taaksepäin yrittäen saada sormeni uppoamaan sisäänsä, mutten sallinut sitä hänelle, vaan vedin vasemman käteni pois samalla kun kohotin oikean käteni, jossa oli laatikosta ottamani nahkainen paddle. Ennen kuin Sanna tajusikaan läimäytin häntä oikealle pakaralle saaden hänet parahtamaan. Sannan yrittäessä nousta kielsin häntä ja käskin pysymään paikoillaan. “Saitko sä luvan nousta?”, kysyin ja läimäytin vuorostani vasemmalle pakaralle. “En.”, voihkaisi Sanna ja parahti pian uudestaan saadessaan kaksi nopeaa läimäytystä, yhden kummallekin puolelle. “Kuinka sitä vastataankaan?”, ärähdin ja annoin vielä yhden iskun. “Aih! En saanut lupaa, herra.”, Sanna vastasi nopeasti hieman värisevällä äänellä. “Tuo oli paljon parempi. Nyt saat nousta ja hakea ne kengät jalkaasi.”, sanoin ja sivelin kevyesti Sannan jalkoväliä. “Kiitos, herra.”, hän vastasi ja asteli eteiseen.

Hetken kuluttua Sanna astui takaisin eteeni, nyt selvästi pidempänä korkeakorkoisten ja paksupohjaisten kenkiensä ansiosta. Otin käteeni pienemmän anustapin ja toisen liukuvoiteista näyttäen niitä Sannalle ja nousin sitten ylös ja astelin sannan taakse. “Tiedät varmaan mitä tehdä?”, kysyin häneltä samalla kun pursotin liukuvoidetta kädelleni. “Tiedän, herra.”, Sanna vastasi kuuliaisesti, astui hieman leveämpään asentoon, kumartui syvään ja levitti käsillään pakaroitaan. Vein liukkarilla voidellut sormeni sannan peppureiälle ja hyväilin sitä hhiukan ennenkuin aloin työntämään keskisormeani tiukasta aukosta sisään. Sanna voihkaisi kun liikuttelin sormeani hieman edes takaisin ja parahti hieman lisää laittaessani toisenkin liukastetun sormen hänen tiukasta reiästään sisään. “Taidat tykätä tästä?”, kysyin hymyillen samalla kun kaksi sormeani liiukuivat Sannan anuksessa saaden tämän ynähtelemään. “Kyllä, herra. Pidän kovasti.”, hän vastasi huokaisten sitten jopa hieman pettyneen kuuloisesti kun vedin sormeni hänen sisästään. “Sitten sä varmaan tykkäät tästä vielä enemmän.”, totesin kun liukastettuani anustapinkin liukuvoiteella kosketin sen kärjellä Sannan tiukkaa taaempaa reikää. Hetken pyöriteltyäni tapin kärkeä peppureiällä aloin työntää sitä sisälle. Sanna ynähteli ja voihki, sillä vaikka tappi oli kahdesta se pienempi, oli sen paksuin kohta kuitenkin paksumpi kuin kaksi sormeani. Tapin kuitenkin upotessa Sannan sisään sanoin: “Tää pysyy sitten sisällä, kunnes mä annan luvan. Onko selvä?” “On selvä, herra.”, vastasi Sanna hiljaisella äänellä jääden kuuliaisesti edelleen kumartuneeksi.

Istahdin takaisin sängylle Sannan eteen ja aloin avaamaan shortsejani. Saatuani ne auki vedin niitä ja boksereitani alemmas kunnes kaluni ponnahti seisomaan Sannan kasvojen eteen. Sanna hengähti syvään sen nähdessään, sillä vaikka kalun pituus olikin jo itsellään melko huomattava, oli sen paksuus elimen huomattavin ominaisuus. Sanna tuijotti hetken seisovaa kaluani, nosti sitten katseensa kuin lupaa kysyen. Nyökättyäni luvan Sanna tarttui kullini varresta oikealla kädellään, teki pari hidasta runkkausliikettä ja syvään huokaisten kumartui lisää kunnes hänen huulensa koskettivat terskan päätä. Lipaistuaan sen päätä muutaman kerran hänen huulensa raottuivat ja terskani alkoi upota kuumaan suuhun. Huokailin, kun lähes puolet varresta liukun Sannan huulien välistä suuhun ennen kuin hän pysähtyi ja kohotti katseensa silmiini. Sanna ei ollut ihan ensimmäistä kertaa näissä puuhissa, paksun kaluni painautuessa kerta toisensa jälkeen yhä syvemmälle hänen suuhunsa eikä hänen kielensäkään ollut hehtkeäkään paikoillaan. Riisuin paitani ja potkin puolitangossa olleet housuni jaloistani. Kurotin hetkeksi hyväilemään Sannan rintoja, kunnes muistin lelulaatikossa olleet nänninipistimet. Nappasin ketjulla toisiinsa kytketyt nipistimet käteeni ja kurotin toisen Sannan kivikovalle nännille. Sanna ynähti vaimeasti kaluni suussaan tuntiessaan puristuksen nännissään ja voihkaisi uudelleen kun toinenkin nänni sai oman nipistimensä. Hetkeksikään hän ei kuitenkaan lopettanut kullini imemistä.

Saamani suuhoito alkoi tuntua jo liian hyvältä ja koska en halunnut laueta Sannan suuhun, en ainakaan vielä, tartuin hänen mustiin hiuksiinsa ja ohjasin kevyesti hänet irti kalustani. Nousin seisomaan ja yhhä Sannan hiuksista kiinni pitäen nostin hänetkin pystyyn. Katselin hetken edessäni seisovaa alstonta nuorta naista, joka hengitti selvästi kiihtyneesti. Tartuin nänninipistimien väliseen ketjuun ja vedin siitä kevyesti ylöspäin saaden Sannan parahtamaan kevyesti. Päästin kerjusta irti ja astelin hänen taakseen. Näky oli aika porno Sannan seistessä edessäni korkeissa kirkkaanpunaisissa kengissään jalat hieman erillään, jolloin pakaroiden välistä pilkisti hieman pinkkiä anustappia. Arvelin jotain kuitenkin puuttuvan ja nappasin sängyltä nahkaisen, pinkkikoristeisen kaulapannan talutushihnoineen ja kiinniten sen Sannan kaulalle. Tartuin hihnaan ja määrätietoisesti vedin Sannan luokseni ja toisella kädelläni sivelin hänen märkyyttään valuvaa jalkoväliään. “Vieläkö orjatar haluaa jatkaa? Haluaako orjatar tehdä mitä mä käsken? Ja vain sen, mitä mä käsken?”, kysyin häneltä samalla kun tartuin kädelläni anustapin tyveen ja liikuttelin sitä hieman edes takaisin. Kun vedin hetkeksi anustappia reippaammin ulos, jolloin sen paksumpi osa venytti hänen peppureikäänsä avoimeksi, Sanna parahti, mutta kun kuin työnsin sen takaisin sisään kykeni hän vastaamaan: “Kyllä herra! Orjatar haluaa tyydyttää herransa.”

“Oikein hyvä!”, sanoin ja ohjasin Sannan kaulapannasta vetämällä trapetsin alle ja käskin häntä nostamaan kätensä ylös. Arvion hetken käsien ja trapetsen välistä matkaa ja arvellessani sen olevan passeli kävin noutamassa sängyltä käsikahleet. Kiinnitin toisen Sannan ranteeseen ja heitin kahleen trapetsin yli. Mitoitus oli tiukka, mutta yletin kuitenkin kiinnittämään Sannan toisen käden myös kahleeseen, jolloin hän jäi kädet ylhäällä seisomaan eteeni. Astelin taas Sannan lelujen luokse ja hetken pohdittuani valitsin ihan normaalikokoisen peniksen muotoisen vibraattorin, joka kädessäni astelin Sannan eteen. Väänsin sauvan värisemään hiljaiselle ja toin sen kärjen Sannan kasvojen eteen ja ohjasin sen sitten hänen huulilleen. Kuuliaisesti Sanna avasi suunsa ja antoi värisevän vibran liukua suuhunsa. Hetken tekokalua hänellä imetettyäni vedin syljestä märän sauvan ulos ja aloin hitaasti liu’uttaa sitä hänen vartaloaan pitkin kohti jaloväliä. Sanna huohotti kun värisevä vibra saavutti hänen kostean rakonsa ja inahti, kun aloin työntämään sitä hänen sisäänsä. Helppoa se ei ollut, sillä vaikka vibra itsessään ei ollut kovinkaan suuri oli Sannalla kuitenkin jo pepussaan anustappi, joka teki hänen pillustaan vielä tiukemman. “Pidä huoli, ettei tämä sitten putoa. Putoamisesta seuraa rangaistus!”, komensin kun sauva oli kokonaan hänen sisässään. “Kyllä herraAAH!”, Sanna parahti, kun käänsi vibraa hieman suuremmalle.

Seuraavaksi astuin taas sängylle ja otin käteeni suupallon, nahkaisen hapsuruoskan, niitein koristellun ratsupiiskan sekä jo aikaisemmin käyttämäni paddlen. Asetin lelut pöydälle niin, että Sanna ne näki ja astelin suupallon kanssa hänen luokseen. “Eihän me haluta, että naapurit kuulee sun huudot, eihän?”, kysyin häneltä hymyillen pitäessäni suupalloa hänen kasvojensa edessä. “Emme, herra! Kiitos huomaavaisuudesta, herra!”, vastasi Sanna huohottavalla äänellä. Sanna avasi suunsa ja työnsin punaisen suupallon hänen suuhunsa ja kirsitin remmin hänen päänsä takaa riittävän tiukalle. Astelin pöydän ääreen ja valitsin ensiksi hapsupiiskan astellen se kädessäni Sannan eteen. “Tuhma tyttö.”, sanoin pehmeällä äänellä katsellessani edessäni roikkuvaa avutonta Sannaa. “Tuhma tyttö, joka ansaitsee rangaistuksen.”, jatkoin ja varoittamatta annoin hapsuruoskalla iskun hänen vasemmalle rinnalleen saaden Sannan ynähtämään. Seuraava isku osui oikeaan rintaan ja sitä seuraavan tähtäsin hänen jalkoväliinsä. Sanna mumisi, vavahteli ja ynähteli kun seuraavat iskut osuivat hänen joka reisilleen, kunnes lopetin ja astelin pöydän ääreen.

Seuraavaksi valitsin taas paddlen ja astelin Sannan taakse säätäen ensin yhä hänen jalkojensa välissä olevaa vibraa hieman tehokkaammalle. Kumarruin Sannan korvan juurelle ja sanoin pehmeällä äänellä: “Orjatar ei saa laueta ilman lupaa!”, jonka jälkeen astahdin taakse ja löin paddlella ensimmäisen iskun hänen oikeaan pakaraansa. Sanna älähti vaimeasti suupallon takaa ja ynähti toistamiseen kun seuraava isku lävähti vasempaan pakaraan. Annoin lyöntien läimähdellä verkkaisen tahtiin tasaisesti molemmille pakaroille saaden ne punoittamaan samalla kun Sannan vaimennetut voihkaukset ja älähdykset kertoivat iskujen tehosta. Viimeisen iskun jälkeen astelin Sannan vierestä ja nykäisin kevyesti nänninipistimien ketjusta. Sannan mumistessa muistutin häntä, ettei hänellä ollut vieläkään lupaa laueta ja hän nyökkäsikin ymmärryksen merkiksi.

Viimeiseksi leluksi olin valinnut ratsupiiskan, joka kädessäni astelin Sannan eteen. Hän katseli silmät suurina, kun sivelin piiskankärjellä hänen pystyjä rintojaan. Sitten, yhdellä nopealla ranneliikeellä annoin kevyen näpäyksen aivan vasemman nännin yläpuolelle. Sannan ynähti voimakkaasti ja parahti uudelleen kun oikeakin rinta sai samanlaisen iskun. Kuljetin piiskankärkeä pitkin hänen vartaloaan, kunnes sen oli aivan klitoriksen kohdalla. Katsoin Sannaa silmiin, kun nopeasti annoin klitorikselle kaksi nopeaa näpäystä. Ei kovin kovia, mutta sellaisia, että ne varmasti herkällä alueella tuntuisivatkin, varsikin kaiken muun stimuloinnin lisänä. Sanna vavahteli iskujen vaikutuksesta ja näytti joutuvan jo kovasti taistelemaan, joko dildon putoamista tai omaa laukeamistaan vastaan. Astahdin Sannan taakse ja läimäytin piiskalla muutaman kerran hieman kovempaa jo punaisina loistaville pakaroille. Sannan suusta kuului jo jatkuvaa, suupallon vaimentamaa muminaa kun annoin vielä kymmenkunta iskua hänen pakaroilleen.

Tämän enempää en enää itse kestänyt olla osattomamna, vaan päätin samalla armahtaa Sannaa ja kurotin sammuttamaan vibraattorin ja vedin sen ulos hänen tulvivasta pillustaan. Sannan hengitys oli tiheää, hän oli selvästi aivan laukeamisen kynnyksellä kun kurotin avaamaan toisen kahleista ja ohjasin hänet sänkynsä eteen seisomaan. Painoin Sannaa kevyesti selästä ja kuuliaisesti hän kumartui ja astui hieman haralleen paljastaen märkänä odottavan pillunsa minulle. Tartuin kivikovaan kulliini ja ohjasin sen Sannan pillunhuulille ja aloin painamaan sisään. Sanna oli tiukka, varsinkin kun anustappi oli edelleen paikallaan, mutta myös niin liukas, ettei minulla ollut vaikeuksia työntyä paksulla kalullani kokonaan hänen sisäänsä. Sanna mumisi kun aloin työntelemään pitkillä työnnöillä hänen liukkaaseen vakoonsa ja vastasi joka työntööni. Kurotin avaamaan suupallon remmin ja sen irrottua Sanna voihkiminen kävi äänekkääksi ja muuttui parahduksiksi joka kerran kun liikuttelin naimiseni tahdissa anustappia.

Aloin itsekin olemaan niin kiihottuneesa tilassa, että tiesin tästä tulevan pikapanon, joten en suotta jarrutellut vaan aloin työntymään Sannan sisään yhä nopeammin ja rajummin. Sannan suusta purkautui jo pelkkää yhtenäistä ulinaa hänen yrittäessään estää laukeamistaan, joten päätin armahtaa häntä. Kurkotin käteni Sannan rinnoille ja samalla vedin häntä pystympään, jolloin sain huohotettua hänen korvaansa: “Orjatar saa luvan laueta!” Kun samaan aikaan nappasin Sannan nänneistä nipistimet pois alkoi Sannan vartalo kouristella orgasmin kourissa. Työntelin viimeisiä työntöjäni raivokkaasti ja samalla tartuin anustappiin ja kiskaisin sen pois samaan aikaan kun työnnyin viimnesen työnnön Sannan sisään ja laukesin murahdellen hänen sisäänsä. Sanna valahti allani polvilleen ja seurasin perässä kaluni yhä hänen sisällään.

Hetken kuluttua pehmenevä kaluni valahti ulos Sannan siältä ja nousin seisomaan. Sannakin kohottautui polvilleen ja ojensin hänelle kätensä ja vedin hänet hieman vapiseville jaloilleen eteeni. “Kaduttaako, että lähdettiin?”, kysyin Sannalta, jonka hengitys alkoi hieman tasaantumaan.”Ei hitto… mä oon ihan…”, mutisi Sanna vielä hieman muissa maailmoissa, mutta onnistui sitten saamaan itsensä kokoon. “Ei kaduta. Vähän kyllä hetken pelotti olla ihan sun armoilla, mutta nyt ei kaduta yhtään.”, hän lopulta vastasi ja kurotti suutelemaan minua. “No hyvä.”, vastasin suudelman loputtua. “Ei muakaan kaduta. Parasta seksiä pitkään aikaan. Tai no, ei mulla ole vähään aikaan ollu minkäänlaista seksiä.”, jatkoin ja naurahdin päälle. Sanna katseli minua hetken mietteliäänä ja kysyi sitten hiljaisella äänellä: “No haluisiksä sitten vielä lisää? Meinaan, jos sulla kerran on vapaailtakin. Haluisiksä vaikka jäädä yöks? Voitas vaikka ottaa uusinta, vaikkei ehkä ihan noin rajuna.” Sannna naurahti ja jatkoi vielä: “Mä en meinaan tiiä, voinko mä ihan heti istua kunnolla. Sä piiskasit mut aika kunnolla.” Vedin Sannan hänen kaulassaan vielä roikkuvasta talutushihnasta kiinni itseeni ja suutelin kiihkeästi, jonka jälkeen vastasin: “Kyllä mä haluaisin jäädä yöks. Jos mä vaikka käyn vaan himassa vaihtamassa puhtaat vaatteet ja tuun sitten takas. Jos me vaikka sit keksittäis vielä jotain.” Tuon sanottuani iskin Sannalle silmää ja aloin pukemaan vaatteitani ylle. Sanna naurahti, astui muutaman askeleen kohti eteistä ja kumartui sitten jalat haarallaan tarjoten näkymän yhä punaisiin pakaroihinsa ja spermaani valuvaan pilluunsa ja taaksen katsoen naurahti: “Kyllä me varmaan jotain keksitään.”

Kommentoi

top