search
top

Teltassa kaverin katsellessa…

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.48 out of 5)
Loading...

Olimme äijäporukassa Sulkavan Souduissa muutama vuosi sitten. Illalla oli leirintäalueen tanssilavalla tanssit ja iskin silmäni erääseen mukavan pulleaan noin nelikymppiseen venakkoon.. hain muutaman oluen rohkaisemana häntä tanssimaan ja juttelimme “ralli-englannilla” niitä näitä.  Tanssimme useamman tanssin ja viimeisen valssin jälkeen pyysin saada saattaa hänet hänen teltalleen. Hän suostui oitis mutta harmitteli että hän jakoi teltan naisystävänsä kanssa joka oli jo aikaisemmin lähtenyt teltalle nukkumaan. Vihjaisi tosin että yleensä ystävätär nukkuu sikeästi, nyt varsinkin kun oli juonut useamman siiderin tansssipaikan ravintolassa.. ja ollaan hiljaa..! Kävelimme käsi kädessä läpi hiljentyneen leirintäalueen takareunalla olevalle teltalle, pysähdellen tuontuostakin suutelemaan ja hyväilemään.. Irina, se oli hänen nimensä, huokaili kun hyväilin hänen rintojaan hänen ohuen t-paidan päältä.. Teltalle saavuttuamme hän nosti sormen huulilleen ja avasi varovasti teltan sisäänkäynnin vetoketjun.. Teltasta kuului nukkujan tasainen hengitys, Irina nyökkäsi minulle ja ryömi edelläni telttaan asettuen selälleen patjalle ja näyttäen että tulisin hänen viereensä. Ystävätär nukkui Irinan selän takana edelleen sikeän kuuloisesti. Makasimme vierekkäin suudellen  ja pujotin käteni hänen paitansa sisäpuolelle ja avasin rintaliivien hakaset ja aloin hyväillä hänen isoja rintojaan ja hieromaan nännejä varovasti peukalon ja etusormen välissä. Nännit törröttivät jo kiihottuneina pystyssä ja Irina laittoi kätensä shortsieni etumukselle tunnustellen kovana seisovaa kaluani. Hän kurkotti jalkopäästä huovan jonka levitti keskivartaloidemme päälle ja nosti kesämekkonsa helmat vyötärölleen.. Avasin shortsini ja työnsin ne alas polviini, Irina pujotti kätensä boxereihini ja tarttui kaluuni vapauttaen sen sojottamaan kovana huovan alla. Hän kääntyi selälleen levittäen reisiään polvet koukussa ja kuljetin kättäni hänen vatsan yli sivelemään pillua.. Karvaton pillu oli jo kostunut kun sormeni liukui pitkin vakoa, Irina nytkähteli hiljaa kun sormeni liukui vaossa ja hieroi klitorista, hän puristeli kaluani ja veti varovasti esinahkaa taaksepäin, kurkisti huovan alle kaluani ja huokaisi alkaen kädellään runkata kaluani. Työnsin sormeni liukkaaseen pilluun ja aloin liikutella sitä edestakaisin Irinan kiemurrellessa nautinnosta.  Hän kääntyi varovasti kyljelleen minuun päin ja nosti päällimmäisen jalkansa lantiolleni ja tarttui kaluuni ohjaten sen pillun huuliensa väliin ja siveli sillä liukasta vakoaan edestakaisin. Työnsin keskikohtaani eteenpäin ja Irina ohjasi kaluni sisäänsä.. Aloin hiljaa työntää kaluani syvemmälle  ja hän nosti lantiollani lepäävää jalkaansa ylemmäs jotta kalu uppoaisi syvemmälle. Kun kalu oli kokonaan pillussa aloin hitaasti liikutelle sitä edestakaisin litisevän märässä pillussa, kiiman tuoksu täytti pienen teltan ja Irina puri huovan kulmaa ollakseen voihkimatta ääneen. Tartuin Irinaa lantiosta ja käänsin hänet päälleni, Irina asetti polvensa kahtapuolen lantiotani ja alkoi hitaasti nostella itseään kaluni päällä.. Tartuin Irinan peppuun ja puristelin sitä sivellen samalla sormellani hänen peppuvakoaan.  Irinalta pääsi uikutus kun sormeni kosketti hänen peppureikäänsä ja silmiini katsoen hän nyökytteli kiivaasti päätään. Sipaisin pillusta liukastetta sormeeni ja aloin pyöritellä sormeani hänen peppureiällään, painoin varovasti sormea sisään.. Irinan henkäisi syvään ja alkoi keinutella peppuaan sormeani vasten voihkien hiljaa. Metrin päässä nukkuva ystävätär mutisi jotain unissaan mutta jatkoi untaan.. Irina alkoi kuiskailla jotain venäjäksi ja kiihdytti keinumistaan.. tunsin hänen pillunsa kiristyvän kaluuni  ja peppureikänsä alkavan supistellä sormenpään ympärillä ja orgasmin saadessaan hän iski hampaansa olkapäähäni tukahduttaakseen huutonsa.. Irinan koko vartalo tärisi ja kouristeli orgasmin kourissa.. samaan aikaan tunsin kiveksissäni laukeamista enteilevää värinää ja samassa kaluni alkoi sykkien ruiskia kuumaa spermaa Irinan sykkivään pilluun! Siemensyöksyni tuntui loputtomalta ja spermaa valui ulos pillusta työntöjeni tahtiin.. Huohotimme lopulta hengästyneinä ja hikisinä kun Irinan ystävätär nosti päätään unisena ja sanoi jotain venäjäksi, Irina naurahti ja vastasi hengästyneenä jolloin ystävätär siirtyi aivan kiinni minuun ja alkoi kielellään kutitella korvalehteäni kuiskaillen venäjäksi..

Mutta se mitä sitten tapahtui onkin jo toinen tarina..!!

Kommentoi

top