search
top

Tädin valtavat rinnat 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (78 votes, average: 3.44 out of 5)
Loading...

Keräsin hetken voimiani pukuhuoneen sängyllä. Kuulin kuinka tätini heitti löylyä saunassa. Pää tuntui yhtä tyhjältä kuin kivespussitkin. Lopulta nousin ja pyyhin paperilla seinään lentäneet mällini ja menin pesulle. Lähtiessäni kuulin vielä kuinka Teija huusi heit lauteilta.
Loppuilta sujui normaalisti. Vanhempani ja Teija täti keskustelivat omiaan ja minä touhusin omiani,kunnes noin kymmenen maissa ilmoitin lähteväni nukkumaan. Könysin peiton alle aitassani ja muistelin aiempia tapahtumia. Tunsin jälleen tuttua kihinää kiveksissäni kun ajattelin tädin ihanaa vartaloa. Jossain vaiheessa nukahdin.
Heräsin parin tunnin päästä koputukseen ovella. Kun avasin sen,oven takana seisoi Teija. Hän oli selvästi hiprakassa ja katsoi minua hymyillen. Yllään Teijalla oli läpikuultava reisiin asti ylettyvä yöpaita. “Saako tulla sisälle” hän sanoi. Nyökkäsin ja annoin tädille tilaa.
Teija hiipi huoneeseeni ja istui vuoteeni reunalle. Hän katsoi minua silmiin ja mittaili sitten alastonta vartaloani. Täti kertoi,että oli huolissaan illan tapahtumasta,ja että muistelinko sitä pahalla. Kerroin,etten ollut kokenut koskaan vielä mitään niin ihanaa ja istuin hänen viereensä. Täti laski kätensä reidelleni ja siveli sitä hiljaa. Tunsin pippelini kasvavan jälleen ja myös Teija tuntui sen huomaavan,koska suikkasi suukon poskelleni. “Sinä olet ihana poika” hän sanoi ja tarttui vehkeeseeni. Ensimmäistä kertaa elämässäni joku nainen kosketteli minua sieltä. Ote oli pehmeä,mutta osaava. Käsi teki ylös alas liikettä vetäen esinahkaa. Huoahdin. Olin taas valmis vaikka mihin. “Tämä on Timo väärin. Aivan väärin” nainen kuiskasi ja irrotti otteensa. Teija nousi seisomaan ja veti yöpaidan päältään. Hän kömpi vuoteeseeni ja veti minut viereensä sulkien minut syleilyynsä.
Hivelin naisen pyöreää vartaloa kalu kovana. Nainen hiveli selkääni silmät suljettuna ja siirtyi sitten pakaroilleni. “Ihana nuori vartalo” hän kuiskasi ja jatkoi puristeluani. Teija suuteli minua ahnaasti ja tunsin punaviinin maun huulillani. Sitten hän pyöräytti minut selälleni ja suuteli kaulaani,laskeutuen siitä rinnalle. Rinnalta nainen laskeutui vatsalleni ja hetken päästä tunsin huulet kalussani. Teija nuoli kiveksiäni ja koko kaluni varren kuin jäätelöpuikon juuresta päähän asti,kunnes otti terskani suuhunsa. Voihkaisu pääsi suustani tuntiessani kuuman suun terskan ympärillä ja kielen leikittelemässä sen alapinnalla. Liikutin alaruumistani hurmiossa,kunnes täti pettymyksekseni lupsautti munani suustaan. “Ei vielä rakas pieni ihanuus” Teija kuiskasi. Hän käänsi minut kyljelleni ja alkoi suutelemaan pakaroitani. Kohta tunsin,kuinka kädet levittivät pyllypuoliskojani,ja tunsin kuinka kieli alkoi kutittamaan pyllyreikääni. Kieli lipui hieman sisään pyllyyni ja vetäytyi taas. Tunsin suurta nautintoa puskien vastaan. Kohta nainen kuitenkin vetäytyi ja tuli taas viereeni makaamaan läähättäen. “Sinun vuorosi” hän sanoi ja levitti reitensä. Nousin ja laitoin pääni noiden pylväsmäisien reisien väliin. Pystyin haistamaan naisen kiiman hänen painaessaan käsillään kasvoni hävylleen. “Nuole” hän sanoi. Avasin suuni ja työnsin kieleni naisen sisälle. Nainen värähti ja vinkaisi. Teijan opastaessa opettelin nuolemaan pillua. Välillä upotin kieleni syvälle naiseen,välillä taas nuolin pitkin vedoin,kunnes löysin klitoriksen. Teija täti aaltoili allani ja hänen hengityksensä tiivistyi. Lirkuttaessani kielelläni klitorista,massiivinen perse alkoi pyöriä yhä nopeammin. Naisen hengitys muuttui puuskutukseksi ja molemmat kädet nousivat rinnoille,puristellen noita ihania suuria lihakukkuloita ja nipistellen jöpöttäviä nännejä. Upotin pääni tiukemmin naisen jalkojen väliin ja annoin mennä koko nuoren miehen innolla. Teija avasi suunsa ja korisi heiluttaen persettään yhä kovemmin. Sillä perse tuo takapuoli oli. Ei mikään pikkutytön peppu,vaan aikuisen naisen perse. Jostain ymmärsin,että nainen sai orgasmin,sillä kohta vartalon hyllyminen hidastui,loppuen sitten kokonaan. Nostin kasvoni jalkovälistä ja katsoin tätiäni silmiin. “Kiitos rakas” hän huohotti yhä rintojaan leipoen.
Nainen venytteli vartaloaan kuin natukissa. Minä olin kontillani hänen jalkojensa välissä kulli tanassa kuin seiväs. Kiveksiä pakotti. Tätini nousi istumaan ja katsoi elintäni. “Voi voi. Tarttisko tällekin tehdä jotain?” hän kiusasi tarttuen pippeliini. Minä myöntelin,ja Teija nousi vuoteelta. Hän meni vuoteen viereen lattialle kontilleen ja nosti valtavan valkoisen perseensä pystyyn. “Työnnä se sisään sitten” hän sanoi,ja minä loikkasin hänen taakseen. Katselin ihaillen tuota vuoren kokoista persettä edessäni. Se oli sileä ja pehmeä. Tartuin pakaroihin käsilläni ja leivoin niitä kuin taikinaa. Punainen peppureikä iski minulle silmää. Teija naurahti työstäessäni massiivisia pakaroita,ja pyöritteli persettään kauniisti. Otin kaluni varresta ja vein kiiltävän terskan turpeiden limaisten häpyhuulien väliin. Maiskahtaen upposin naisen sisään tiukkaan,kuumaan ja märkään vittuun. Teija henkäisi. Aloin nussia elämäni ensimmäistä kertaa oikeaa naista. Limainen luola eli kaluni ympärillä,ja välillä pillusta kuului maiskahdus. Kohta perse alkoi elämään työntöjeni tahtiin,ja nainen inisi kasvot lattiassa. Tunsin olevani jälleen tulossa ja tikkasin kuin ompelukone. Nainen allani valitti. Selkä painui notkolle,ja valkoinen perse hyllyi edessäni. Tunsin kellojen soivan ja annoin mennä. Syöksin sapelini vielä kerran niin syvälle limatuppeen kuin pystyin,ja tunsin siemennesteen purkautuvan terskan päästä. Teija rääkäisi tuntiessaan sperman täyttävän pillunsa ja vajosi lattialle. Pumppasin limaa hänen sisäänsä sykkien,kunnes erektio lopahti. Vetäydyin naisesta ja jäin katsomaan,kun omaa siementäni alkoi valumaan häpyhuulten välistä lattialle. Näky oli kaunis. Kohta Teija nousi ylös ja suuteli minua. “Menehän nukkumaan rakas. Kohta on aamu” hän sanoi ja veti yöpaidan ylleen. Nainen luikahti ovesta ulos ja valahdin sänkyyn. Elämä oli ihanaa….

Kommentoi

top