search
top

Mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (94 votes, average: 2.76 out of 5)
Loading...

Oli kuuma, kesäinen perjantai ja viimeinen päivä kesätöissä oli ohi. Aurinko paistoi kirkkaana pilvettömältä taivaalta minun pyöräillessä kohti kotia. Nyt tahdoin vaan suihkuun ja rauhoittua viettämään lomaa. Olin viikko sitten täyttänyt 18 vuotta ja matkalla pysähdyin lähikauppaan hakemaan yhden oluen virkistämään lämmintä päivää. Pian olinkin jo kotona ja sisään päästyäni huomasin lapun keittiön pöydällä;
“Jani, lähdin mökille raksaporukan kanssa. Lämmitämme saunan ja myöhemmin soudamme tanssipaikalle. Voit tulla käymään jos tahdot -isä”
Minulla ei ollut mitään suunnitelmia illaksi eikä mökkimmekään ollut kovin kaukana. Voisin pyöräillä ja peseytyä siellä, pohdin asiaa hetken mielessäni. Pakkasinkin pesutarvikkeet ja oluen reppuuni ja lähdin heti jatkamaan matkaani.

Mökkitiellä jo kuulin ääniä ja lähempänä näin muutamia isäni kavereita. Tunsin heistä vain pari, kaikki olivat hieman humalassa. Kaarsin pihaamme ja nousin pyörältäni. “Ai moi. Kari, poikasi tuli!” Yksi miehistä huusi kasvot saunasta punertavana samalla pukien kauluspaitaa ylleen. Isäni lähti rannasta kulkemaan suuntaamme, muutama muu jäi laskemaan meidän kahta soutuvenettämme järveen. “Moi, sä tulit. Sisällä on ruokaa ja saunakin on lämmin vielä. Me tässä just ollaan lähdössä tanssahteleen” Isä jutteli naurahtaen ja viittoen välillä ohjeita rantaan veneen kanssa painiville. “Me ollaan jo valmiita, sauna on vapaa. Tarmokin käy pesulla, mutta hän on vähän myöhässä. Tulee sitten tämän kautta ja perässä taksilla lavalle” Hän jatkoi ja lähti takaisin rantaa kohti. Menin sisään mökkiin ja katselin kuinka miehet touhusi lähtöpuuhissaan. Partavesi haisi ja olutta oli kaikilla. Söin rauhassa ja porukan juuri lähtiessä siirryin saunalle. Isä huuteli vielä veneestä jotain heidän päästyään vesille, mutta en kuullut. Viitoin nauraen ja painuin saunaan. Riisuuduin ja avasin olueni, siirryin löylyyn. Rantasaunassamme oli pukuhuone ja siinä pieni makuutila. Sieltä pääsi saunan puolelle. Kiuas, pesuvateja, lauteet. Laskin vettä ylleni ja nousin lauteille. Puukiukaassa paukkui kun istuin hiljaa rentoutuen kuumassa. Vedin syvään henkeä ja suljin silmäni, vihdoin lomalla.

Tovin kuluttua kuulin kuinka joku liikkui ulkona. Oven pukuhuoneeseen avautuessa ehdin jo pelästyä, sitten muistin isäni kertoneen jonkun tulevan myöhässä. Kuuntelin kuinka joku riisui pukuhuoneessa ja pian asteli jo saunalle, ovi avautui. “Katselinkin vaatteita et joku täällä oli, taidat olla Karin poika” Kuulin äänen ja sisään astui miehekäs, noin 50 vuotias mies. Selvästi pitkään rakennustöitä tehneellä, vähän karvaisella ja tummatukkaisella miehellä oli lihaksia, mutta vähän myös vatsaa. Melko lyhyet hiukset olivat hieman harmaantuneet sivuilta. Hän oli kovin iso minun hoikkaan ja hentoon ruumiiseeni verraten, olin aina ollut pienikokoinen, eikä lihaksiakaan ollut. “Joo, mä oon Jani” Vastasin tuntemattomalle miehelle, joka alastomana seisoi edessäni. Olin pitkään tiennyt kiihottuvani myös miehistä ja nyt tilanne sai minut vaikeaksi. Huomasin katselevani hänen vartaloaan ja katseeni liikkuvan vapaana keinuvalle, melko kookkaan näköiselle elimelle. “Ja mä oon Tarmo…” Hän sanoi ja nostin katseeni ylemmäs. Tarmo hymyili varmasti huomaten kuinka silmäni oli vaeltanut. Olin nolona ja hiljaa. Laskettuaan hieman vettä päälleen ämpäristä Tarmo nousi ylös lauteille minun viereeni. Äskeisestä edelleen nolona en kehdannut katsoa häntä silmiin. Heitin vähän löylyä ja istuimme hiljaa.

“Noh. Jani… sä siis tykkäät miehistä?” Kuulin kysymyksen ja oitis katsoin Tarmoa järkyttyneenä ja pelästyen. “Ei siinä oo mitään hävettävää. Mä huomasin kyllä kuinka mua katselit… voit vastata rehellisesti, en mä kerro sun salaisuuttasi” Kuuntelin ja katselin, yritin keksiä hyvää selitystä. Lopulta kuitenkin annoin periksi, olin jäänyt kiinni. “Joo… tykkään mä miehistäkin…” Vastasin ja katseeni painui alemmas. Olo oli outo, en koskaan ollut sanonut miehelle nauttivani myös sellaisesta. “Ootkos jo ollut toisen miehen kanssa?” Tarmo kysyi ja nostin jälleen katseeni. Huomasin kuinka hän kosketteli hellästi penistään. Jäin jälleen tuijottamaan… “Ootko?” Kuului kysymys uudelleen samalla kun sormi nosti leukaani. Hän hymyili taas kun katseeni jälleen harhaili. “En…” Sanoin kuiskaten Tarmoa silmiin katsellen. Hän tarttui käteeni minua tuijottaen ja hymy kasvoillaan ohjasi sen jo hitaasti jäykistyvän kyrpänsä päälle. “Nyt sulla olis siihen mahdollisuus, jos haluut. Taidat olla bottom?” Tunsin punastelevani vaikka jo saunan lämpö sai kasvot heleäksi. Kämmenelläni tunsin Tarmon elimen sykkivän ja alkavan kasvaa. Olin hiljaa… “Musta tuntuu että oot. Pidät ajatuksesta, että minunlaiseni mies ottaisi sut. Saisit munaa suuhusi, ottaisit sitä tiukkaan koskemattomaan peppuusi. Osuinko oikeaan, Jani?” Hän puhui rauhallisesti minua silmiin katsellen. “Joo…” Vastasin samalla nyökäten hitaasti, sanansa kiihotti minua valtavasti. “Kokeillaanko?” Tarmo kysyi ja minä tartuin hitaasti, mutta varmasti paremmin hänen kovenevaan kaluunsa. Se nousi pian pystyyn kun hyväilin hellästi. “Kokeillaan” Vastasin viimein ujo hymy kasvoillani. Katsoin häntä hieman kysyvästi ja odottean miehen ottavan ohjat ja niin hän myös teki. “Nousehan, Jani, ja esittele ensin minulle vartaloasi”. Tarmo käski minua ja laskeuduin lauteilta hänen eteensä lattialle. Hän levitti jalkojaan hieman ja alkoi runkata jo jäykkänä seisovaa penistään. Se oli kookas aivan kuten olin ajatellut. Hieman suonia, kiiltelevä terska vilkkui hänen runkatessa tasaisin ja rauhallisin vedoin. Kivekset liikkui mukana. Se oli upea näky. Tuijotin Tarmoa ja hänen kovaa kyrpäänsä, esittelin itseni niin hyvin kuin osasin. Liikutin vartaloa, kaaristelin selkää, esittelin posliinia ja pyöreää pientä peppuani. Tarmon vartalolla valui jo hieman hikeä, elin oli kiimaisena pystyssä. Näky sai minut nojautumaan seinään ja pyllistämään ahnaasti. “Voi luoja, Jani. Sulla on upea vartalo. Ja ihana perse… mutta aloitetaan nyt tuosta sun söpöstä suustasi”. Tarmo rikkoi hiljaisuuden ja viittoi minua alemmalle lauteelle hänen jalkojensä väliin. Laskeuduin polvilleni ja asetin kädet hänen reisilleen. Kaaristin selkää ja peppu kohosi, yritin olla mahdollisimman haluttava ja antautuva. “Noniin. Ime kyrpää…” Tarmo sanoi ja asetti kämmenen kasvoilleni. Hymyillen hän siirsi sen niskalleni ja laski päätäni, tunsin munan tuoksun ja lämmön. Tuoksu oli ihana, se sai minut pyllistämään. Tiesin olevani aivan hänen armoillaan. Nostin katseeni Tarmon silmiin ja painoin huuleni vasten terskaa, häntä katsellen upotin kuumana sykkivän peniksen märkään suuhuni. Tunsin terskan, tunsin suonet, sykkeen. Kostutin kalua ja pehmeät huulet liukui pitkin munaa sen kadotessa suuhuni. “Mmmh…” Inahdin hiljaa. “Taidat tykätä, hyvä. Ota munaa suuhusi, anna vaan kiiman ottaa valta. Tiedät haluavasi sitä” Tarmo sanoi katsellen minua. Hän tiesi miten minulle puhua ja miten minua ohjailla. Tunsin kuinka antauduin tuolle miehelle täysin. Kaikki sisällä patoutuneet himot ottivat vallan. Aloin imeä, pyllistelin, katselin Tarmon silmiin antaen hänelle nautintoa. Peppuni keinahteli tahdissa kun lutkutin, kostea liukas kyrpä liikkui suussani. Kuului ihana ääni. Muna tuntui niin oikealta suussani ja samaan aikaan niin väärältä, tuo tunne vain lisäsi kiihkoani. Otin ahnaasti suuhuni, lutkutus sekoittui pesän rätinään ja liekkien ääneen. Upea vanhempi mies hikoili lihaksikkaana edessäni ja minä hänen haaroissaan kalu suussani. “Nouse…” Tarmo sanoi hetken imettyäni ja tarttui minua kädestä. Hän asteli alas lauteilta ja ohjasi minua mukanaan. Kääntäen minut selin hän painautui minuun kiinni. Liukas kyrpä vasten ihoani. “Nyt mä nussin sua… jos sä haluut. Upotan syljestäsi liukkaan munani sun peppuusi… täytän sut ja nussin, käytän. Lopuksi tulen sun pyllyyn… syvälle… teen susta minun omani. Mutta sun pitää sanoa se. Sun pitää sanoa mitä haluut, Jani” Tarmo puhui hiljaa, mutta miehekkäästi takanani pitäen kiinni käsivarsistani. Hän liikutti jutellessaan sormen aukolleni ja työnsi hitaasti sisääni. Huokailin hiljaa, sormi hieroa ja lämmitteli minua. “Joten mitä haluut, Jani? Mitä tekee mieli?” Hän jatkoi. Kalu liikkui pitin ihoa. Vedin henkeä. “Haluan munaa… haluan munaa pyllyyni. Nussi mua”. Kuiskasin ja voimakas kiihko valtasi minut jälleen. “Hyvä. Kiltisti pyydetty” Tarmo sanoi ja päästi käsivarsistani. Toinen kämmenistään liikkui kaulalleni ja otti kiinni kuitenkaan kuristamatta, toinen pyllyleni ja hän puristi, sitten läpsäisi. “Asetu tuohon” Hän jatkoi ja asetteli minut vasten saunan ovea. Painoin itseni kiinni nojautuen ja kaaristin selkää ahnaaseen pyllistykseen kuin vaan seisaalteni pystyin. Kämmen kaulaltani liikkui lantiolleni, toinen käsi alkoi asetella elintä vasten lämmiteltyä aukkoani. Tunsin kuinka terska liukui pyllyposkieni väliin ja löysi tiensä aina reiälleni. Molemmat olimme valmiita ja Tarmo alkoi oitis työntyä minun sisääni. Jännitin hieman, odotin, pyllistin. Tunsin kuinka terska puski minua vasten… “Oooih!” Vikisin pian tuntiessani terskan luiskahtavan sisään piukkaan pyllyyni. “Mmmh just noin!” Tarmo murahti äänekkäästi takanani pitäen kalunsa päätä pienen hetken paikallaan, jotta tottuisin. Sitten kyrpä alkoi puskea minun syvyyksiini. Tunsin kuinka täytyin sentti sentiltä, tunsin ihanaa kiimaa ja valtavaa alistumisen tunnetta. Se oli ihanaa! Pyllyni oli pian täynnä miestä ja minä nautin siitä valtavasti. Toinenkin käsi otti kiinni lantioltani ja Tarmo alkoi aluksi hitaan liikkeen. Kulli liukui ulos pepusta ja pysähtyi, sitten hän upotti sen takaisin sisään. Kalu liukui ulos, ja takaisin sisään. Peppu rentoutui ja tahti alkoi kiristyä, tunsin Tarmon ison vartalon painautuvan minua vasten ja nussiminen alkoi. “Oot ihanan tiukka, Jani. Miltä tuntuu? Kerro mulle mitä nyt tapahtuu?” Kuulin puheen korvaani. “Otan munaa… mhh… pyllyyni” Vastasin voihkien ja huokaillen kyrvän pumpatessa jo kunnolla sisääni. Se työntyi syvälle joka työnnöllä Tarmon otteasse minua. “Tuntuu ihanalta. Kiitos!” Jatkoin osoittaen alistumiseni hänelle. Minua nussittiin ja peppuni läpsähteli ottaessani kyrpää. Tarmo murahteli takanani kiimassa. Naimme saunan lämmössä, hikinen miehen vartalo minussa kiinni ja penis sisälläni. Voihkin vasten ovea. Hetkisen päästä hän pysähtyi ja vetäytyi hitaasti sisältäni. Hän kaatoi vettä päällemme ja käänsi minut. “Tuleppas, mennään mökkiin. Siellä ei ole muita vielä pitkään aikaan” Tarmo sanoi ja kumartui. Hän tarttui pakaroihini ja alkoi nostaa minua ilmaan. Kohosin ja otin tukea olkapäistä, minut nostettiin syliin hajareisin, isot kämmenet piti minua pakaroilta. Tarmo päästi toisen käden ja tunsin miten hän asetteli munaansa ja minua kohtaamaan. Pian hän upposi takaisin sisääni kun minua laskettiin ja minä voihkaisin kimeästi, tilanne oli uskomattoman tuhma. Kyrpä liukui minuun ja Tarmo piti minua sylissään niin että hän seisoi sisälläni. Lähdimme liikkeelle.

Pääsimme saunasta ja Tarmo asteli suoraan ulos. “Mitä jos joku näkee? Mitä jos–” Aloin hätäsesti kysellä. “Ei täällä ketään ole. Ja mitä sitten vaikka näkisi, ihan luonnollistahan tämä on. Nauti nyt vaan, huomaan kuinka tykkäät. Pikku lutka!” Hän vastasi ja vähän kiusoitteli minua. Hän tosiaan tiesi mistä pidän. Roikuin kiimaisesti minua kantavan miehen sylissä hänen elimensä sisälläni. Vilkuilin ympärilleni. Ehkä jopa toivoin jonkun näkevän…

“Tässä on parempi” Tarmo sanoi pysähtyen ulkona nurmikolle. Hän piti hetkisen minua sylissään alkaen liikuttaa vartaloani. Voimakkailla käsillään ohjasi minua liikkumaan mukana. Aloin itseäni tukien kohoilla kyrvän päällä, olin aina haaveillut tälläisestä. kiedoin itseni miehen vartaloon ja tunsin kämmenten puristavan, kalun pumppaavan peppuuni. “Käy siihen kontillesi, Jani” Hän jatkoi kohottaessaan minut kalultaan ja laskien maahan. Katsoin ensin kysyvästi, mutta lopulta hymyilin. En välittänyt enää näkisikö kukaan. Laskeuduin ja asetun nurmelle kontilleni, pyllistin kiimaisesti tarjoten taas itseäni ahnaasti. Tarmo laskeutui taakseni ja miettimättä asetti peniksensä taas aukolleni upoten hitaasti minuun. Ihana jäykkä kyrpä liukui jälleen syvälle anaaliini, nautin sen täyttäessä minut. Tarmo alkoi voimakkaan naimisen ja voihkimisen, minä kiihkeän inahtelun. Peppu värähteli reisien lätistessä vasten minua, kulli pumppasi. Kämmen läpsi pyllylle välillä, otin munaa kiltisti. Tarmo painoi minua selästä alemmas, olin matalalla nelinkontin ja katselin eteenpäin kun takana mies käytti minua. Naapurimökin pihalta kuului ääniä. Katsoin siihen suuntaan ja huomasin jonkun asteleva sisälle päin, emme välittäneet. Nussimme kiihkon vallassa kesälämmöstä hikisinä jälleen. Kuului varmasti naapuriin kun raavas mies nussii pienempää poikaa, hän varmasti myös näki. En välittänyt. Se jopa kiihotti minua. Selkä jälleen kaareutui kunnolla kaarelle ja tarjosin itseäni. “Nyt! Nyt mä merkkaan sut, Jani! Saat spermaa!” Kuulin kuinka Tarmo alkoi äänekkäästi uhkua takanani ja samassa kämmenet puristivat lanteillani. “Mmmmmhh!!” Hän murisi ja tunsin kyrvän sisälläni pumppaavan ja sykkivän villisti. Tunsin miten spermaa pursui syvälle minuun, tunne sai minut voihkimaan ja yläruumiini putosi vasten nurmea. Minut oli ensimmäistä kertaa otettu. “Oih vittu… just noin…” Takana huokailtiin ja kämmen liukui pepulta selälle, ja takaisin. Sitten läpsäisi ja puristi tiukasti persettäni, kuin minut omistaen. Toinenkin kämmen puristi voimalla toista pyllyposkea. “Nyt sut on korkattu… tulehan ja siivoa minut” Tarmo sanoi kyrvän liukuessa, se luiskahti pian minusta. Käännyin ja hymyilin, asetuin hänen eteensä ja kiltisti otin minua nussineen kyrvän suuhuni. “Mmh… mmmh…” Inahtelin kun imin hellästi elintä, maistoin sperman ja peppuni. “Sä tosiaan nautit kun saat tyydyttää miestä. Ehkä mä annan sulle numeroni, voisit tulla käymään minun luonani?” Tarmo jutteli minun maistellessa ja putsatessa hänen kulliaan. Nyökkäsin silmiin alhaalta katsellen. “Naapurisikin taitaa nähdä sinut uusin silmin” Hän jatkoi naurahtaen ja katseli mökin suuntaan. Mies ikkunassa oli katsellut meitä itsestään nauttien. Käänsin itseäni sinne suuntaan kyrpä edelleen suussani, näin kuinka naapurimme liikkui pois ikkunasta meidän molempien huomattua. “Nyt mun pitää valmistautua lähtemään tansseihin. Nähdäänkö yöllä saunalla kun muut nukkuu?” Tarmo sanoi liikkuen suustani. “Nähdään” Vastasin hymy kasvoillani, käytettynä, spermattuna.

Sovimme tapaavamme ja menimme vielä molemmat nopealle pesulle. Tarmo lähti juhlimaan ja minä jäin mökkiin. Mietin koko illan mitä oli tapahtunut, tunsin oloni todella tuhmaksi. Yöllä sovitusti hiivin saunalle ja pukuhuoneen nukkumatilassa minua odottikin jo mies kyrpä upeasti pystyssä, sängyllä selällään maaten. Kiipesin ääneti ratsaille ja upotin upean elimen peppuuni. Ratsastin uuden tuttavuuteni päällä nätisti ja olin hänen käytössään aamun tunneille asti. Ennen muiden heräämistä livahdin takaisin. Menin nukkumaan pylly ja vatsani täynnä spermaa, tyytyväisenä hymyillen.

Seuraavana aamuna kaikki muut lähtivät, minä päätin jäädä mökille vielä lomailemaan. Päivä kului ja puuhailin omiani. Saunoin, uin. Myöhään illalla katsellessani elokuvia ovelta kuului hiljainen koputus. Menin ihmetellen avaamaan ja ovella seisoi naapurimökin mies. “Näin sinut eilen… voisiko täällä olla jotain minullekin?” Hän kysyi virne kasvoillaan pelkissä shortseissaan, hieroen pullotusta etumuksellaan. Minulla oli pelkät yöhousut jalassani. Riisuin ne jalastani ovenraossa, seisoin alastomana. “Toki… Käy sisään :)”

7 kommenttia viestissä: “Mökillä”

 1. Masa says:

  Upea, todella kiihottava tarina jossa saatu tunnelma hyvin esille. Nam 🙂

 2. Jone says:

  Todella loistava tarina. Kiimainen. Jatkoa kiitos 🙂

 3. Sarakkeelinen says:

  Tosi hyvä. En käsitä miten 26 äänen jälkeen se sai vain 2.38

 4. Kis says:

  Oikein kivasti kirjoitettu, tälle jää odottelemaan jatkoa 🙂

 5. Fukm says:

  Todellaakin haluaisin tietää mitä naapuri sai!

 6. Kiimaboeh says:

  Todella kiihottava tarina! Ehdottomasti jatkoa!

 7. Madclown says:

  Jatkoa!

Kommentoi

top