search
top

Naapuri halusi lainata kermaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (94 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Seitsemäs novellini on muistelo vuodelta 2012, jolloin asuin vielä poikamiehenä. Muuttaessani taloon kiinnitin jo alkuvaiheessa huomiota rakennuksen järkyttävään äänieristykseen, joka antoi lähes kaiken kuulua seinien läpi. Viereisen asunnon askeleet ja muut kolinat, sekä puheet kuuluivat selkeästi asuntooni hiljaisina hetkinä.
Yleensä iltaisin korviini kantautui naapuripariskunnan raivokkaat rakastelun äänet, jotka saivat yksinäisen miehen mielikuvituksen laukkaamaan. Olin useasti törmännyt tähän pariskuntaan rappukäytävässä ja kiinnittänyt huomiota tämän naisen viehättävään ulkonäköön. Kerran saapuessani kotiin aamuvuorosta, naine tuli rapussa vastaan päällään minishortsit, sekä neonoranssi, tiukka toppi, josta melonin kokoiset rinnat olivat pursuamaisillaan ulos. En saanut edes suutani auki tervehdykseen, kun hän jo käveli portaita alas ovelle. Katsoin hänen peräänsä ja katsoin persikan pyöreää peppua, joka keikkui houkuttelevasti puolelta toiselle, vaaleiden ja paksujen hiuksien hulmutessa ja melkein koskettaen sitä.
Sen jälkeen yksinäisistä illan hetkistä tuli vieläkin tuskallisempia, kun mielikuvitukseni loi verkkokalvolleni kuvia siitä, kuinka tuo pornotähteä muistuttava kaunotar sai jälleen kerran kyytiä seinän toisella puolella. En mahtanut itselleni mitään, ja minun oli lopulta vedettävä käteen. Rakastelun äänet kiihdyttivät tulemistani ja sain varmasti parhaimman orgasmin, mitä koskaan olin itsekseni saanut.

Sitten eräänä päivänä naapurihuoneistossa nousi rajuilma. Pariskunta riiteli kovaäänisesti pitkin päivää. Kiljumista, karjumista, uhkauksia ja tippuneiden astioiden ääniä, jotka päättyivät oven kolinaan ja loppuivat kuin seinään. Painoin korvani seinää vasten ja kuulin asunnosta naisen itkua, katkeraa ja valittavaa itkua, joka raastoi sisintäni. En kuitenkaan mennyt hänen ovelleen, sillä en halunnut paljastaa, että olin edes ollut kotona ja kuullut kaiken.
Asunto oli hiljainen ainakin viikon. Näin naisen vain pari kertaa vilaukselta, ja hän oli joka kerta surullisena ja tuskin tervehti minua. Kerran tullessani töistä kotiin, löysin naisen itkemästä pihalle aseteltujen puutarhatuolien luota. Kävelin rauhallisesti hänen luokseen ja pyysin lupaa saada istua. Nainen niiskutti ja sanoi olevansa ihan kunnossa pyytäen minua poistumaan. Istuin kuitenkin alas ja laitoin käteni hänen olkapäälleen. Hän oli haudannut kätensä kasvoihinsa ja niinpä huomasin sormuksen edelleen kimaltelevan hänen vasemmassa nimettömässään.
Kerroin kuulleeni heidän riitelyään ja lohdutin häntä, että kaikki järjestyisi kyllä. Nainen niiskautti ja kohotti ryhtiään ja huomasin hänen paitansa olevan märkä kyynelistä. Hän halasi minua pikaisesti ja kiitti minua lohduttamisesta, kaluni jäykistyi hieman, kun tunsin isojen rintojen painautuvan itseäni vasten. Hän itkeskeli minua vasten hetken ja huomasin oman paitanikin kastuvan. Nainen nousi istumaan ja pyyteli sitä anteeksi, hän sanoi olevansa kunnossa, mutta halusi vielä olla hetken rauhassa. Nousin ylös ja poistuin asuntooni vaihtamaan päälleni uutta paitaa.
Asuin alimmassa kerroksessa, joten pihassa kävelijät näkivät hieman asuntooni. Seisoin hetken huoneessa ilman paitaa ja vilkaisin ulos naista, joka oli juuri nousemassa ja suuntaamassa sisälle. Hän käveli ikkunani alta ja sattui vilkaisemaan minua ja hymyili minulle sillä tavalla ensimmäistä kertaa. Aivan kuin hän olisi samalla myös vilkaissut lihaksikasta torsoani ja pitänyt näkemästään. Ehdin jo toivoa, että hän soittaisi kelloani ja tulisi luokseni juttelemaan lisää.
Mutta ei hän tullut. Nauroin itselleni, olinko toisiaan niin epätoivoinen, nainenhan oli sitä paitsi varattu. Noin näyttävät naiset tekivät samaa muutenkin ihan tarkoituksella, hehän nauttivat miehiltä saadusta huomiosta ja toivon pilkahdusten näkemisestä heidän kasvoillaan. Olin selvästi tuulettumisen tarpeessa ja lähdinkin kävelylle.

Heräsin yhtenä aurinkoisena aamuna, kello oli lähemmäs puoltapäivää. Avasin verhojani ja kurkistin pihalle. Hieroin silmiäni ja katsoin uudestaan, mitä näinkään? Naapurin nainen köllötteli aurinkoa ottaen pihalla kirkkaan väriset bikinit yllään. Jumalainen vartalo oli kuin tarkoituksella minun ikkunaani vasten käännetty. Katsoin uhkeaa näkyä lumoutuneena, kunnes tajusin, että nainenhan saattoi nähdä minut. Aurinkolasien takia en tiennyt olivatko hänen silmänsä auki.
Kiireesti menin kauemmas ikkunasta, mutta se oli myöhäistä, sillä näin naisen vilkuttavan minulle. Ei helvetti. Nostin kättäni nolostuneena ja poistuin äkkiä pois ikkunasta. Menin kiireesti keittiöön kahvinkeittoon. Häpeä valtasi mieleni, minä pervona se nainen tämä jälkeen varmasti piti.
Kahvi tippui loppuun. Kaadoin kuppini täyteen ja kävin vielä vilkaisemassa ikkunasta pihalle, tällä kertaa koitin olla hyvin varovainen. Naista ei kuitenkaan näkynyt enää missään. Paniikki iski päähäni, ei helvetti, varmaan meni tekemään minusta ahdisteluilmoituksen tai jotain. Huomasin hengitykseni muuttuneen raskaaksi.
Ovikellon soidessa vaativasti pari kertaa, jähmetyin niille sijoilleni. Nyt he tulisivat jo jonkun kanssa keskustelemaan asiasta. Huohotin raskaasti ja kävelin täristen kohti ovea. Taistelin tärisevin käsin turvalukon kanssa, mutta sain sen lopulta auki, vedin palkeet täyteen ilmaa ja avasin oven.
Naapurin nainen seisoi bikinit yllään oveni takana ja hymyili minulle ystävällisesti. Suuni loksahti jälleen auki ja taistelin itseni kanssa pitääkseni katseeni poissa noista kahdesta mehevästä pallosta, jotka olivat siinä aivan kosketusetäisyydellä. Neonkeltaisen yläosan naru heilui kainalon vieressä houkuttelevasti, se aivan kutsui minua vetämään siitä.
”Anteeksi, että häiritsen, mutta satuin huomaamaan, että olet kotona ja päätin tulla kysymään, jos sinulla sattuisi olemaan kermaa lainaksi.” Nainen sanoi viattomalla äänellä.
Aivoni sutivat pahasti tyhjää. ”Ke-kermaa? Aivan, aivan. Tottakai, tietenkin, katsotaan olisiko minulla.” Päästin nolostuneena naisen peremmälle.
Hän katsoi minua viekoittelevasti silmiin, joka sai selkäkarvani sähköistymään ja väreet lävistämään kehoni. ”Kiitos. Ajattelin nimittäin leipoa vähän piirakkaa ja tykkään, että siinä on paljon kermaa.”
Hikikarpalot helmeilivät otsallani. Kermapiirakkaa. Herranjumala, miten pervolta se kuulostikaan. Kaluni osoitti jälleen elonmerkkejä ja tajusin olleeni pukeutunut vain t-paitaan ja boksereihin, joten käännyin nopeasti kannoillani ja kiiruhdin keittiönurkkaukseen.
Kolusin hetken sekasorron partaalla ollutta jääkaappiani ja löysin lopulta kermatetran alahyllyltä. Kyyristyin nostamaan sitä ja noustessani ylös nenäni melkein osui taakseni tulleen naisen muhkeisiin rintoihin, jotka kaikeksi hämmästyksekseni oli vapautettu vankilastaan ja lyllyivät terhakkaina aivan silmieni korkeudella. Huomasin bikinien neonkeltaisen yläosan lattialle heitettynä. Tuijotin edessäni avautuvaa näkyä kykenemättä liikkumaan tai puhumaan. Vaaleiden ja valtavien nännipihojen keskellä sojotti kaksi suurta, shakkinappulan kokoista nänniä.
”Oho, solmu petti.” Nainen sanoi kiusoittelevalla äänellä ja astui kissamaisesti lähemmäs aivan kiinni minuun.
En edelleenkään saanut sanaa suustani, mutta laskin kermatetran tasolle. Ilma tuntui loppuvan ahtaassa keittiönurkkauksessa. Nainen otti vasemman etusormensa esille ja piirsi sillä navastani leukaan asti. Sormus oli hävinnyt. Tartuin naista vyötäisiltä ja painoin hänet itseäni vasten ja annoin hellän suudelman hänen huulilleen. Katsoin häntä syvälle silmiin ja huohotin raskaasti. Nainen vuorostaan suuteli minua intohimoisesti lopuksi voihkaisten.
”Kerta pettämisestä syytettiin, niin sitten minä myös petän.” Hän sanoi ja tarttui käteeni ohjaten sen rinnalleen. Kouraisin tissiä ja suutelin naista uudelleen. Hänen kätensä etsiytyi kalulleni, joka seisoi täydessä komeudessaan löysien bokserien alla. ”Tähän piirakkaan kaivataankin vähän toisenlaista kermaa.” Hän voihkaisi.
Puristin naisen pinkeää, hyvin treenattua persettä ja painoin hänet keittiökomeron seinää vasten ja suutelin hänen kaulaansa. Kimakka vinkaisu ja raapaisu jonnekin alaselkääni. Ohjasin naisen pois keittiönurkkauksesta, ja nostin syliini. Lähdin kantamaan häntä makuuhuoneeseen, matkalla nykäisin bikinien alaosan narun auki ja ne tipahtivat jonnekin lattialle. Heitin naisen sängylle ja riisuin itseni.
Nainen ryömi kuin tiikeri sänkyni reunalle ja katsoi silmät kiiluen seisovaa kyrpääni. Hän tarttui siihen varmoin ottein ja katsoi silmiini huuliaan lipoen. ”Onpas se komea ja iso.” Hän sylkäisi nopeasti kämmeneensä ja alkoi runkkaamaan sitä tottuneesti. Kieli lähti lipumaan hiljaa ja rauhallisesti jostain kivespussien juurelta kohti terskan kärkeä naisen päästämättä katsettaan irti silmistäni. Kullini sukelsi naisen suun uumeniin, kuin kuikka ja minulta pääsi voimakas korahdus. Nainen jatkoi taivaallista lutkutustaan ja tuntui nauttivan touhusta hänkin. Kullini upposi yhä syvemmälle ja syvemmälle, mikä sai sen supistelemaan ja koko kroppani väreilemään. Upotin käteni hänen paksujen vaaleiden hiusten uumeniin ja painoin hänen päätään alas. Nainen korahti merkitsevästi, jolloin hellitin otettani ja hän haukkasi happea syljen valuessa hänen suustaan, jonka jälkeen painoin pään taas alas.
Nainen suukotteli kyrpäni vartta, joka oli syljestä märkänä. Hän paineli sitä nännejään vasten ja pani sen suurten tissiensä väliin. ”Näin hyvää ja iso kyrpää en olekaan aikoihin saanut.” Hän sanoi ja nappasi sen taas suunsa uumeniin.
”Käänny ympäri.” Komensin. Ja nainen teki työtä käskettyä. Vasta-ajellut, hieman turvonneet ja litimärät häpyhuulet vilkkuivat pyöreiden pakaroiden välistä ja haistoin kiiman pistävän ja huumaavan tuoksun. Polvistuin sänkyni reunalle ja aloin lipoa niitä kielelläni. Nainen päästi kiimaisia parahduksia, mikä sai minutkin kiihottumaan entisestään. Nainen säpsähti ja uikutti, kun nuolaisin hänen persereikäänsä.
En kestänyt enää, halusin jo hänen sisäänsä, joten nousin ja menin ottamaan kortsuja laatikosta. Nainen tarttui käteeni yllättäen. ”Mulla on pillerit, ja muahan et pane kun paljaaltaan.” Hän voihkaisi ja kääntyi selälleen haarojaan levittäen.
Jumalauta, tämän oli pakko olla unta. Hieraisin kasvojani ja kömmin naisen päälle. Asettelin kyrpäni terskaa kutittaville häpyhuulille. Nainen kiljaisi korvia särkevästi, kun työnnyin hänen sisäänsä ja painoi kyntensä selkänahkaani.
Aloin luolamiesmäisen rajun naimisen, jota naisen desibelejä säästelemätön voihkinta säesti. En säästellyt yhtään, vaan nain mielipuolen tavoin naista, joka oli antanut kuunteluttaa voihkinaansa viimeiset kuukaudet. Kyrpäni hakkasi edestakaisin litimärässä pillussa, kehojemme lätisten toisiaan vasten. Suutelin naisen kaulaa ja hän leikitteli korvallani, minkä ulinaltaan kykeni.
Käänsin hänet ympäri mahalleen ja asetin tyynyn hänen vatsalleen. Läpsäytin seksikästä persettä niin, että nainen kiljahti ja kädestäni jäi punertava jälki. Levitin pakarat levälleen ja työnnyin taas hänen pilluunsa. Työntyessäni aivan syvälle, hän tuntui jäykistyvän pienestä kivusta, mutta voihkien aneli minua jatkamaan. Tunsin hänen sykkivän kaluni ympärillä ja huomasin itsekin olevani tuloillani.
”Sisään. Ahh. Tuu mun sisään. Aaah.” Hän vaikeroi ja kouristeli.
Tein työtä käskettyä ja naisen ulina kannusti minut vielä viimeiseen rynnistykseen.
”Aahh. Sun kyrpä on niin hyvääh. Kerrankin mies, joka panee mua isolla, paksulla kyrvälään. Aaahh.” Lastini lähti liikkeelle ja painoin kyrpäni niin syvälle, kun sain ja naisen kroppa jäykistyi. Viisi voimakasta, ikuisuudelta tuntuvaa, jumalaista sykäystä spermaa lähti liikkeelle naisen terävien inahduksen säestämänä, joka loppui korviahuumaavaan parkaisuun.
Vedin itseni pois ja nainen kääntyi selälleen huohottaen. ”Kato sitä, kato.” Sperma alkoi hitaasti valua ulos litimärästä pillusta, joka sykki voimakkaasti. Hän pyöräytti klitoristaan ja upotti sitten sormensa syvälle. Hän veti ulos spermaiset sormensa ja imi niitä antaumuksella ymisten. ”Ahh, sun sperma on niin hyvää.” Hän voihki ja teki saman uudestaan. Hän kellahti selälleen hengittäen raskaasti ja hänen suuret ja terhakat rintansa kohoilivat hengityksen tahdissa.
Rojahdin hänen viereensä sängylle ja otin hänet kainalooni. Suutelin häntä ja hyväilin tyytyväisenä hänen rintojaan. Fantasiani oli käynyt toteen, enkä vieläkään uskonut olevani hereillä. Sen päivän aikana saadut useat orgasmit eivät kuitenkaan voineet olla unta. Yhdessä välissä hän kävi asunnossaan hakemassa seksilelujaan ja liukastetta, jonka jälkeen sain kokeilla myös anaaliseksiä hänen kanssaan. Mutta se onkin jo aivan toinen novelli se 😉

Toivottavasti tykkäsitte novellistani. Arvostelkaa ja kommentoikaa.

Kommentoi

top