search
top

Tyttöystävän kaveri 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (98 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Jos etsit nopeaa toimintaa niin tämä tarina ei ole sinua varten. Taustatietoa tarinan henkilöistä. Mies on 44 vuotias, 184 pitkä jolla on työn puolesta hyvä fyysinen kunto. Anna on 36 vuotias paljon lyhyempi. Hänellä on isot rinnat, vähän mahaa ja kurvikas takamus.

Aamulla heräsin Anna kainalossani. Toinen käteni lepäsi hänen lanteillaan. Annan käsi lepäsi rintakehäni päällä. Hän näytti hyvin söpöltä nukkuessaan rintakehääni vasten. Silitin sormenpäilläni hellästi hänen kylkeään. Toisen käteni vein poskelle. Silittäessäni poskea, hän avasi hitaasti silmänsä. Hän hymyilee leveästi halatessaan minua. “Sun vierestä on ihana herätä. Sä oot niin iso, vahva ja turvallinen.” Hiljensin Annan suutelemalla häntä pitkään. Suudellessamme kätemme alkoi vaeltaa toistemme vartaloilla. Hän hieroi rintakehääni, vieden käden alemmas vatsalleni ja siitä kullini juurelle. Annan käsi kiersi hitaasti kyrpääni, välillä sitä varovasti koskettaen ja palaten takaisin rintakehälleni. Silitin sormenpäilläni Annan selkää vieden käteni välillä pepulle. Toinen käteni koski hellästi Annan rintaa. Tästä rakastelusta tulisi pitkä ja nautinnollinen.

Anna kosketteli kyrpääni kovemmaksi. Kun kyrpäni alkoi olla tarpeeksi kova, nostin Annan päälleni. Suutelimme pitkään toisiamme. Vedin Annaa ylemmäs jolloin pääni jäi hänen rintojensa väliin. Suutelin rintoja. Välillä otin toisen nännin suuhuni ja näykin sitä. Siirsin Annaa vieläkin ylemmäs jolloin pääni jäi hänen jalkojensa väliin. Levitin hänen jalkojaan reisistä kiinni pitäen. Nyt pääsin suullani hänen pillunsa kimppuun. Nuolin rauhallisesti Annan vakoa. Pyöritin kieltäni klitoriksen ympärillä kiusaten Annaa hitaasti. Viimein kosketin kielen kärjellä Annan nappulaa. Imin klitorista ja samalla hieroin sitä kielelläni. Nostin Annaa parempaan asentoon voidakseni työntää kieleni hänen sisäänsä. Nautin Annan kosteudesta. Annoin huolellisesti kunnon kielihoitoa. Anna tarttui hiuksistani kiinni ja veti päätäni lujasti itseään vasten. Levitin jalkoja voimakkaasti samalla kieleni seikkaillessa vaativammin Annan alapäässä. Ääntelystä tiesin ettei hän kestäisi enää kauaa käsittelyäni.

Käänsin Annan alleni. Kova kyrpäni oli pillua vasten. Pidin käsistä kiinni ja asetin kyrpäni aivan pillun suulle. Anna valmistautui vastaanottamaan kovan kaluni, mutta käytin sitä vain hieman sisällä. Hän vääntelehti ja koitti saada minua enemmän sisäänsä. Sidoin kädet sängynpäätyyn aamutakin vyöllä. Otin reisistä kiinni ja levitin hänen jalkojaan. Tein lantiollani pientä liikettä niin että kyrpäni hinkkasi Annan rakoa. Asetin kaluni pillun suulle ja hitaasti työnnyin syvemmälle. Työnnyin vain vähän sisään kun jo vedin pois. Toistin tätä muutaman kerran kiusaten Annaa. Hän alkoi vaatimaan että panisin häntä jo kunnolla. Jaloista kiinni pitäen työnnyin voimakkaasti syvälle Annaan. Anna oli allani täysin armoillani. Panin häntä kunnolla. Juuri kun hän alkoi päästä mukaan rytmiin ja oli lähellä tyydytystä, lopetin panemisen. Olin edelleen syvällä Annan sisällä, mutta en enää liikkunut. Anna koitti itseään liikuttamalla saada tyydytyksensä, mutta estin hänen liikkeensä.

Anna aneli minua jatkamaan, hänestä kuoriutui rivoja puhuva lutka joka aneli kyrpää sisäänsä. Nautin Annan aneluista, tiesin että tästä tulisi mahtava päivä. Kun viimein antaisin hänelle orgasmin, hän tulisi huutamaan nautinnosta. Nyt vain nousin Annan päältä ja lähdin keittämään kahvia. Kun kahvi oli valmista irrotin hänen kätensä ja nostin hänet syliini. Keittiössä istuin Anna sylissäni. Ohjasin kyrpäni sisälle, mutta pidin Annaa paikallaan ettemme laukeaisi liian nopeasti. Joimme kahvia sylikkäin. Minulla oli suunnitelma miten päivä tulisi menemään. Ensin kävisimme erotiikkakaupassa ostamassa leluja, sitten pyörisimme kaupungilla, illalla tulisimme takaisin Annan luo jossa sitoisin Annan hierontapöydälle, nauttisin hänen kehostaan ja lopulta ottaisin Annan. Annoin Annalle luvan tehdä pientä hierovaa liikettä sylissäni. Hän nautti kyrpäni hieroessa hitaasti hänen pillunsa seinämiä. Anna silitti rintakehääni ja käsivarsiani. Hänen kätensä kosketteli hellästi lihaksiani. Minä puolestani hieroin Annan alaselkää ja pakaroita. Annan pepussa oli jotain todella kiihottavaa. Se tuntui käsiin juuri täydelliseltä. Sopivan pyöreä ja pehmeä. Halusin nostaa Annan pöydälle ja ottaa hänet keittiön pöytää vasten, mutta tiesin että nautinto olisi parempi jos sitä pitkittäisi.

Kun saimme aamupalamme syötyä, käskin Annan pukea päälleen ohuen hameen ja topin ilman alusvaatteita. Anna näytti todella kuumalta kesäasussaan. Kävelin Annan taakse ja käskin hänen nojaamaan keittiön pöytää vasten. Tulin aivan kiinni Annaan. Otin rinnat käsiini ja puristelin niitä. Anna hieroi peppuaan kyrpääni vasten. Nostin lyhyttä hametta niin että tunsin paljaan takamuksen. Vedin toppia ylemmäs paljastaen hänen rintansa. Nyt pääsin puristelemaan paljaita rintoja. Otin käsistä kiinni ja vedin ne hänen selkänsä taakse. Laskin Annan nojaamaan pöytää vasten. Levitin Annan jalkoja enemmän auki. Pidin toisella kädellä ranteista kiinni ja toisella levitin hänen pilluaan. Näin kuinka märkä Anna oli. Otin kosteutta sormiini. Kiihotuin haistaessani ja maistaessani sormissani Annan kiiman. Tämä narttu olisi jo nyt aivan valmis mihin vain.

Puin päälleni ja lähdimme kaupungille. Lähijunassa Anna istui minua vastapäätä ja kiusasi istumalla niin että näin hänen hameensa alle. Mietin kestäisinkö koko päivää vai etsisinkö syrjäisen paikan jossa voin painaa tuota pientä kiimaista lutkaa. Junan pysähtyessä minulla oli jo alkava seisokki. Anna seisoi edessäni ja vei kätensä etumukselle. Hän hieroi kaluani, jolloin se muuttui kovemmaksi. Minulla oli vaikeuksia seurata Annaa junasta pois. Anna heilutteli persettään edessäni ja seisova kyrpäni hieroitui farkkujani vasten joka askeleella. Anna pysähtyi junan vessan kohdalla ja katsoi minua kysyvästi. Vastustin kiusausta ohjaten Annan ulos. Meillä olisi vielä hyvin aikaa nauttia toisistamme.

Ensimmäisenä suunnistimme erotiikkaliikkeeseen. Sieltä ostin tarvikkeita joilla veisin Annan hulluuden partaalle. Siirryimme läheiseen puistoon jossa käskin Annan pukea päällensä kauko-ohjattavan dildon, jonka pystyi sitomaan kiinni niin että se voisi olla hänen sisällä kun kävelisimme kaupungilla. Annoin myös sykemittarin. Siten voisin paremmin seurata miten kiihottunut hän olisi. Tarkoitukseni oli kiihottaa Anna aivan orgasmin rajoille kunnes pitäisin tauon jolloin Anna saisi taas rauhoittua. Menimme läheiseen pubiin. Tilasin oluen, Annan ottaessa siiderin. Pöydässä laitoin vibran hiljaiselle. Anna sulki silmänsä ja huokaisi hiljaa nautinnosta. Testailin vibran tehoja laittamalla sen välillä kovemmalle. Anna vei kätensä dildon päälle painaen sitä syvemmälle. Annan syke nousi pitäessäni vibraa voimakkaana. Hengitys alkoi olla katkonaista kun hän samalla puri huultaan. Anna koitti olla äänetön, mutta hän ei voinut estää pientä ininää. En halunnut vieläkään antaa Annalle orgasmia, joten sammutin vibran. Anna paineli vibraa käsillään, mutta käskin kädet pöydälle. Anna koitti kiemurtelemalla saada vielä hieman nautintoa jotta hän saavuttaisi helpottavan orgasmin. Käskin hänen kuitenkin istua normaalisti.

Hitaasti Annan syke laski. Säädin vibran hiljaiselle ja käynnistin sen taas. Olimme juoneet juomamme. Lähdimme kaupungille kävelemään. Jouduimme kuitenkin pysähtymään lähes jokaisen liikkeen eteen, sillä Annan sisällä oleva dildo teki kävelemisestä nautinnollisen tuskaista. Jokaisella askeleella dildo liikkui hieman Annan sisällä. Kävellessämme vastaan tuli Annan kaveri Terhi. Terhi alkoi vaihtaa kuulumisiaan. Annaa kiusatakseni lisäsin taskussani olevalla kaukosäätimellä hiljalleen vibran tehoa. Käytin vibraa tasaiseen tahtiin hetken täysillä ja hetken pois, jolloin Terhi alkoi ihmetellä soiko jonkun kännykkä koska hän selvästi kuuli vibran äänen. Totesin että kyllähän täällä tärisee, mutta ääni ei tule kännykästä. Anna punastui, mutta Terhillä kesti kotva tajuta mistä oli kyse. “Ahaa vai sellaisesta on kyse, aika kiihottavaa. Olkaa yhteydessä, jos joskus haluatte kolmannenkin mukaan leikkeihinne.” Terhi sanoi samalla silmäänsä iskien. “Joo, tota nähdään vaikka huomenna, ollaan yhteydessä.” Anna sanoi. “Sait mun housut kostumaan, joudut korvaamaan tän mulle.” Terhi kuiskasi minulle lähtiessään ja ojentaessaan käyntikorttinsa.

Terhiin törmääminen avasi uusia mahdollisuuksia iltaa varten, mutta ainakin toistaiseksi päätin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassani. Menimme syömään läheiseen pizzeriaan. Siellä käskin Annaa menemään vessaan ottamaan dildo pois jotta raikas lempeä tuuli pääsisi hyväilemään hänen paljasta pilluaan. Anna totteli minua, sillä välin olin valinnut meille paikan terassilta. Annalle olin valinnut paikan jossa tuuli pääsi tarttumaan hänen hameen helmaansa. Paikan vieressä oli sopivasti kaksi nuorta opiskelijapoikaa syömässä. Annan istuuduttua käskin hänen istua jalat hieman raollaan opiskelijapoikiin päin. Annaa kiihotti vilauttaa itseään opiskelijoille, joten hän toteutti käskyni mielellään. Kesti hetken ennen kuin pojat sattuivat vilkaisemaan Annaa päin huomaten ettei hänellä ollut hameen alla mitään. Anna istui viattomasti aivan kuin olisi vahinko että pojat näkivät kaiken. Anna kertoi miten hyvältä tuntui kun aurinko lämmitti samalla kun tuuli hyväili, eikä poikien katseet yhtään vähentäneet kiihotusta. Anna tunsi olevansa täysin alistettu kiimainen pikku hutsu joka vain odotti että saisi tuottaa tyydytystä, aivan kuten hän oli salaa fantasioinut jo pidemmän aikaa. Fantasian toteuttaminen oli hänestä paljon kiihottavampaa kuin mitä hän oli haaveillut. Sanoin Annalle että lähden vessaan ja että sillä aikaa hän voisi olla oikea huora imemällä pojilta spermat suuhun invavessassa, mutta että muuten he eivät saisi Annaan koskea. Pillu oli vain minua varten.

Tullessani vessasta löysin Annan samasta paikasta. Hän kertoi että häntä oli kiihottanut ajatus huorana olemisesta, mutta hän halusi toteuttaa fantasiansa vain minun kanssani, tuntemattomien kanssa ei olisi niin turvallinen olo. Vaikka Anna imemässä poikia vessassa olikin kiihottava ajatus, kiihotti minua enemmän tieto siitä että hän olisi vain minun huorani. Päätin palkita Annan viemällä hänet jälleen seksiliikkeeseen ja sitä kautta takaisin Annan kotiin. Ensimmäisenä riisuin Annan vaatteet pois. Imin rintoja, siirtyen hitaasti alemmas. Päädyin jälleen pillulle joka valui kosteutta reisille. Anna myönsi ettei ollut koskaan ollut näin kiimainen ja valmis ottamaan kyrpää sisäänsä. Nousin seisomaan ja samalla annoin luvan minun riisumiseeni. Tiesin miten ilta jatkuu, joten otin muutaman viagran, jotta pysyisin pitkään kovana. Riisuessaan paitaani Anna kosketteli lihaksiani antaen niille samalla suudelmia. Käsillään Anna aukoi vyöni. Saatuaan huosuni nilkkoihin Annan tarttui käsillään kyrpääni vetäen hitaasti esinahkaa edestakaisin. Lopulta hän meni kyykkyyn eteeni. Hän ihasteli kyrpääni hetken ennen kuin upotti sen suuhunsa. Olin jo unohtanut miten taitava Anna oli suustaan. Hän imi kyrpääni, samalla hieroen pallejani. Välillä Anna nuoli kyrpäni vartta päätyen palleille saakka. Niitä Anna helli imemällä ja nuolemalla. Samalla Annan käsi teki töitä kyrvälläni. Katsoin alaspäin Annaa. Hän katsoi suoraan silmiini. Anna oli levittänyt haaransa. Hän hyväili itseään samalla kun hän tyydytti minua. Näky oli hyvin kiihottava ja yhdessä pillereiden kanssa näky sai minut kovemmaksi kuin koskaan. Anna ihaili suonekasta kovaa kyrpääni ja nuoli sitä kuin tikkaria. Hän veti esinahkani aivan taakse ja tunnusteli sormenpäillään kyrpäni pullistelevia suonia. Kielellään hän nuoli kyrpäni päätä.

Vain vaivoin sain vastustettua kiusausta antaa nartulle kunnolla kyrpää. Alkoi jo tuntua ettei tätä leikkiä kestäisi kauaa. Nostin kuitenkin Annan ylös. Käskin hänen laittamaan dildon jälleen paikalleen. Annan pukiessa dildoa laitoin kondomin ja levitin kyrvälleni liukastetta. Siirryimme olohuoneeseen. Käskin Annan ottaa kyrpäni varovasti perseeseensä. Kun olin Annan sisällä, laitoin videon pyörimään. Olin varautunut iltaan ostamalla Fifthy shades elokuvasarjan elokuvat. Eroottisissa kohtauksissa laitoin Annan sisällä olevan vibran päälle. Tunsin vibran Annan läpi kyrvässäni. Anna kosti vibran supistelemalla persettään. Hän oli selvästi treenannut sillä kyrvässäni tuntema puristus tuntui taivaalliselta. Ensimmäisen elokuvan lopussa tiesin että halusimme kumpikin liikaa toisiamme voidaksemme katsoa elokuvat loppuun.

Sidoin Annan silmät ja kokosin hierontapöydän jonka olin ostanut. Pöytä oli tehty kestämään kunnon kyydin. Pöydässä oli jalka- ja käsituet jotka mahdollistivat käsien ja jalkojen levittämisen. Tuissa oli nivelet puolessa välissä, joka mahdollisti sen että jalat sai levitettyä kunnolla. Ohjasin Annan pöydälle makaamaan. Sidoin hänet pöytään jaloista, reisistä, keskikehosta, käsistä ja kaulasta. Nyt hän oli edessäni täysin alasti ja avuttomana. Levitin Annan jalkoja reisistä, jolloin hänen pillunsa paljastui edessäni. Otin videon jossa hinkkasin Annan pillua kovalla suonikkaalla kyrvälläni ja jossa näkyi miten avuttomana Anna makasi edessäni. Lähetin videon Terhille kysyen haluaisiko hän liittyä mukaan. Terhi vastasi että hän oli joutunut illaksi töihin, mutta haluaisi enemmän videoita ja että hän tulisi huomenna mukaan. Harmittelin ettei Terhi päässyt mukaan, mutta ainakaan nyt ei tarvinnut odotella vaan pääsisin heti Annan kimppuun.

Hain pakastimesta jääpaloja, jääkaapista kermavaahtoa ja sytytin kynttilöitä. Anna odotti jännittyneenä mitä seuraavaksi tapahtuisi. Aloitin levittämällä Annan päälle kermavaahtoa. Levitin vaahtoa suulle, rinnoille, mahalle, reisille ja pillulle. Anna värähti kiihotuksesta tuntiessaan kylmän kermavaahdon herkillä paikoillaan. Aloin nuolla kermavaahtoa hitaasti Annan päältä. Rintojen kohdalta nuolin oikein huolellisesti, samalla lämmittäen hänen rintojaan. Päästyäni reisille, hän alkoi anelemaan että nuolisin nopeampaa jotta hän saisi tuntea kieleni pillullaan. Nuolin reisiä edeten hitaasti ylemmäs ja ylemmäs. Kun melkein jo koskin pillua, vaihdoin toiseen reiteen ja toistin hitaan nuolemisen. Nuolin huolellisesti pillun puhtaaksi kermavaahdosta. Kiusasin samalla Annaa nuolemalla häntä lähemmäs orgasmia. Anna koitti riuhtoa itseään irti, voidakseen pitää päätäni kovemmin pilluaan vasten saadakseen viimein orgasmin. Riuhtominen ei kuitenkaan auttanut ja hän tajusi olevansa täysin armoillani. Voisin tehdä hänelle mitä vain eikä hän voisi estää. Tämän huomaaminen samaan aikaa kiihotti ja jännitti Annaa.

Kermavaahdon jälkeen otin jääpalan ja kynttilän. Anna kiljahti kun vein jääpalan hänen rinnalleen. Hieroin kylmällä jäällä hänen nänniään. Vein jään toiselle nännille ja samalla tiputin hieman steariinia äsken käsittelemäni rinnan päälle. Jatkoin steariinihoitoa toiselle rinnalle. Anna kiljui kiihkosta. Steariini onneksi jäähtyy hyvin nopeasti, aiheuttaen vain nopean lyhytkestoisen kivun, jonka jälkeen kehoon valuu mielihyvän aalto. Rintojen jälkeen siirsin käsittelyäni vatsaa pitkin pillun yläosaan. Sen jälkeen siirsin käsittelyn reisiin. Levitin Annan jalkoja ja käänsin niitä hieman jotta saisin paremmin hoideltua reisien sisäosat. Kun olin hoidellut molempien reisien sisäosat pyörittelin jääpalaa pillun ympärillä. Anna kiljahteli ja huusi naapureista välittämättä käyttäessäni jääpalaa hieman hänen sisällään ja vetäessäni sitä pillua pitkin klitorikselle. Heitin jääpalan menemään. Anna jännittyi odottaessaan miten tilanne jatkuisi. Kerroin hänelle että kohta hän saisi jälleen steariinia päällensä. En kuitenkaan heti tiputtanut steariinia sillä halusin pitää Annan jännittyneenä. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus Annan odottaessa milloin jatkaisin. Silmät sidottuna steariinin odottaminen on monta kertaa pahempaa kuin itse steariini. Viimein kaadoin steariinia Annan pillun ympärille, mutta kaikkein herkimmille alueille en sitä laittanut.

Puhdistin Annan steariinista. Kaadoin käsiini viilentävää hierontaöljyä. Aloitin Annan hieromisen rintalihaksista ja rinnoista. Anna huokaili nautinnosta tuntiessaan viileän öljyn kehollaan. Leivoin huolellisesti kookkaita rintoja. Anna alkoi huokailemaan nautinnosta. Rintojen jälkeen annoin helliä kosketuksia vieden sormenpääni mahalta, pillun kautta reisille ja siitä varpaisiin. Anna nautti hieroessani hänen jalkapohjia ja pohkeita. Raukeus ja nautinto levisi hänen kehoonsa. Hänellä oli nautinnollinen hymy kasvoillaan. Reisiä hieroessani käytin peukaloitani ensin pepulla ja sitten aivan pillun vieressä. Anna sähköistys ja selvästi odotti kunnon kosketusta. Hierontani eteni pillun ympärille. Painelin käsillä pillun molemmin puolin, välillä aivan vähän sipaisin peukalolla viivaa pitkin.

Tiputin muutaman tipan stimuloivaa öljyvä suoraan klitorikselle. Öljy aktivoi verenkieroa ja tekee paikoista herkempiä kosketukselle. Levitin öljyä käsilläni Annan herkimmille osille. Viimein työnsin sormeni Annan sisälle kokeillen miten märkänä hän oli. Hän jännitti välittömästi alapäänsä saadessaan viimein kaipaamaansa kosketusta. Sormea koukistaen etsien hänen herkimmän kohtansa. Anna kiljahti kun löysin oikean kohdan. Pyörittelin sormeani kohdan ympärillä samalla käsittelin toisella kädellä klitorista. “Aaah.. Pane mua, anna mulle kyrpää kunnolla” Anna aneli. Lisäämäni öljy sai hänen paikkansa herkäksi kosketuksille ja Anna jännitti kehonsa kuin sähköiskun saaneena kun kosketin oikeista kohdista. Otin reisistä tukevan otteen ja työnsin kovan kyrpäni kerralla loppuun asti. En kerinnyt tekemään montaakaan työntöä kun Anna sai räjähtävän orgasmin. Tiesin pillun olevan pitkän kiusaamisen ja öljyn seurauksena hyvin kosketusherkkä ja juuri sen takia jatkoin vain panemista orgasmin ajan. Hidastin tahtia reilusti. Vedin kyrpäni kokonaan ulos ja nopeasti työnnyin niin syvälle kuin pääsin ja pysyin paikallani Annan sätkiessä ja huutaessa. Nautin siitä kuinka hän sai sätkyjä. Hänen orgasminsa oli hyvin voimakas. Tunsin supistelut kyrpäni ympärillä ja kun painelin kädelläni klitorista Anna räjähti. Nesteiden tulviminen kiihotti minua entisestään. Hänen oli vaikea toipua orgasmista, sillä aina kun työnsin kyrpäni syvemmälle osuin herkkään pisteeseen ja Anna kiljui kosketuksesta. Hitaan panemisen aikana hän sai useita hyvin voimakkaita jälkijäristyksiä.

Siirryin kauemmas. Vedin hitaasti käteen katsellessani kuinka seksikkäältä sidottu Anna näytti. Siirryin lähemmäs päätä, sillä halusin laueta Annan taitavassa suuhoidossa. Käänsin päätä jolloin Anna heti laittoi suunsa raolleen. Työnsin kyrpäni huulille. Anna maistoi kyrvässäni omat mehunsa. Alkuun hän pyöritteli kieltään kalun ympärillä, mutta imaisi sen sitten voimakkaasti suuhunsa. Kyrpä suussaan hän välillä imi sitä voimakkaasti. Hän oli mestari suutyöskentelyssä. Hän imi niin kovaa kuin pystyi ja hänen poskensa puristi kyrpääni. Näky oli hyvin kiihottava. Aloin tuntemaan kuinka laukeamiseni alkoi lähestyä. Nain Annaa muutaman kerran suuhun kunnes lastini lähti liikkeelle. Tavaraa tulli todella paljon, eikä kaikki pysynyt Annan suussa. Laukeamisen jälkeen hän avasi suunsa ja leikki spermallani. Annasta oli tullut täydellinen likainen pikku lutka. Osa spermastani oli valunut Annan huulille. Otin sitä käteeni ja levitin spermaani Annan rinnoille.

Pistin Terhille viestiä että hän ottaisi kikissä yhteyttä raksamiesmensasta nimimerkkiin. Pian puhelimeni piippasikin viestin merkiksi. Otin kuvia sidotusta spermaisesta lutkastani ja kysyin kiihottaisiko Terhiä olla Annan tilalla. Vastaukseksi sain videon, jossa Terhi oli vessassa. Kamera kuvasi Terhin rintoja. Hän raotti paitaansa niin että videolle tuli hänen rintaliivinsä. Kamera kiersi kuvaamaan Terhin tiukkaa farkkupeppua. Seuraavaksi hän riisui housunsa jolloin näin hänen seksikkäät stringinsä. Terhi raotti stringejään ja vei puhelimen lähelle pilluaan. Pillu kiilteli märkyyttä jo ennen kuin Terhi kosketti sitä sormillaan ja levitti häpyhuuliaan. Terhi pyysi videota kyrvästäni. Pillereiden ansiosta kyrpäni oli laukeamisesta huolimatta edelleen kova. Puristin kyrpääni juuresta, jolloin veri pakkautui elimeeni tehden siitä entistä kovemman ja kyrvän suonet tulivat entistä vahvemmin esiin. Runkkasin kyrpääni kertoen samalla kuinka haluaisin upottaa sen Terhin tiukkaan pilluun. Seuraavaksi sain Terhiltä videon jossa hän kertoi miten kuumana hän kävi. Videolla hän sormetti itselleen orgasmin. Hän kertoi kuinka hän kaipasi kunnon panoa mahdollisimman pian. Sovimme että huomenna tekisimme jotain ja mielellään Annan kanssa jos hänelle sopisi.

Siirryin takaisin Annan jalkopäähän. Ilman varoitusta työnnyin jälleen syvälle sisään. Annan paikat olivat erittäin hellinä ja hän huusi täyttä huutoa. Annan suussa olevat spermat purskahtivat hänen suustaan. En ollut varma huusiko Anna tuskasta vai nautinnosta, luultavasti molemmista, mutta jatkoin panemista. Työnsin pitkiä ja nopeita vetoja, enkä antanut ollenkaan armoa. Annan rinnat heiluivat seksikkäästi panemisen tahdissa. Annan alkaessa täristä, menin nopeasti polvilleni ja aloin nuolemaan. Kädelläni kiihotin samalla klitorista. Imin nesteitä Annan lauetessa. Orgasmi oli hyvin voimakas. Sain mielihyvää seuratessani hänen tulemista. Nuolin pitkin vedoin pillua pitkin. Levitin pillua avoimeksi sormillani ja otin klitoriksen suuhuni. Suussani pyörittelin kieltäni sen ympärillä. välillä imaisin sitä voimakkaammin joka sai Annan kiljahtamaan ja haukkomaan henkeä.

Annoin hänen vähän aikaa toipua, kunnes avasin siteet. Anna luuli että sessio oli jo ohi ja hän kiitteli parhaasta panostaan ikinä. Minulla oli kuitenkin muuta mielessä. Käänsin Annan hierontapöytää vasten ja työnsin hänet mahalleen pöydälle. Sidoin kädet pään yläpuolelle pöytään kiinni. Nostin pöytää niin että Anna yletti lattialle enää varpaillaan ja perse oli minulle sopivalla korkeudella. Rasvasin kovan kaluni ja aloin työntämään sitä hitaasti perseeseen. Kun perse oli hieman tottunut kyrpääni, aloin painamaan kovaa. En välittänyt narttuni tarpeista enää vaan halusin vain laueta. Anna pääsi mukaan rytmiin ja persettään jännittämällä hän sai aikaa mahtavan puristuksen kyrpäni ympärille. Vaikka perse olikin taivaallisen seksikäs pantava, kestin kauan koska olin vasta tullut.

Irrotin Annan, istuin sohvalle ja käskin Annan tulla syliini ratsastamaan. Tartuin käsilläni rintoihin jotka oli kuorruttunut kuivuneella spermalla. Puristelin rintoja ja käskin Annan ratsastaa nopeampaa. Anna lisäsi tahtia ja minä vein toisen käteni hänen pillulleen. Anna kiljahti kosketuksesta. Halusin Annan tulevan vielä kerran sylissäni jotta tuntisin paremmin hänen orgasminsa. Työnsin toisen käteni sormet pilluun, toisen käden painoin klitoriksen päälle. Käskin hänen ratsastaa kovemmin ja kivusta huolimatta hän totteli niin kuin kunnon lutka tekee. En kestänyt enää vaan laukesin Annan perseeseen. Annan tuntiessa lämpimän liemen valumisen sisälleen, hänkin sai vielä kerran.

Orgasmin jälkeen Anna lyyhistyi sylissäni täysin voipuneena. Käänsin hänet toisin päin ja annoin pitkän suudelman. Anna nojasi rintaani vasten ja minä hitaasti silitin hänen alaselkäänsä. Olimme molemmat täysin tyydytettyjä ja väsyneitä. Kun olime hetken istuneet sylikkäin, kannoin Annan saunaan. Saunassa istuimme sylikkäin seinään nojaten. Silitin Annan rintoja ja mahaa. Suullani näykin hänen korvalehtiään ja kaulaansa. Välillä rutistin hänet kunnon halaukseen. Raskaan päivän jälkeen emme jaksaneet edes jutella, mutta hiljaa mielessäni mietin mitä huomenna tapahtuisi.

Jos tykkäsit tarinasta tai sinulla on hyviä ehdotuksia miten se jatkuisi niin laita kommentti. Kuvia, videoita ja privaattipalautetta voi lähettää kikissä nimelle raksamiesmensasta.

2 kommenttia viestissä: “Tyttöystävän kaveri 2”

  1. hyvä says:

    Jatkoa!

    • RaksamiesMensasta says:

      Jatkoa tulee jonakin päivänä, mutta todennäköisesti ei kovin pian.

Kommentoi

top