search
top

Treenin jälkeen 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...

Ville selvittelee ajatuksiaan.

Onpa itsellä vähän paskamainen olo. Meillä oli kovatasoinen sählyottelu rovaniemeläisten kanssa. Hävisimme sen parilla maalilla. Luonteelleni häviö on aina kova paikka. Siitä pitäisi oppia pois, mutta minkäpä sitä itselleen voi.

Suurin syy paskamaiseen olooni oli kuitenkin peliämme katsomaan tullut Juha. Juha on kaveriani Anttia ja minua viitisen vuotta vanhempi ja Antin Mikko-veljen paras ystävä.

Saahan meidän pelejä tietysti tulla katsomaan kuka tahansa ja mukavaahan se on, että ottelumme kiinnostavat. Mutta ongelmana on se, että olen mielettömän mustasukkainen Juhalle Antista. Ja mielestäni täydestä syystä.

Tutustuimme Antin kanssa pelatessamme junnujalkapalloa samassa joukkueessa. Yhteinen jalkapallouramme kestikin sitten kymmenisen vuotta.

Se ei ollut meille kummallekaan pelkkää yhteistä jalkapalloa, vaan ystävystyimme vuosien aikana niin, että yksi saman joukkueen idioottipelaaja alkoi puhua meistä vihjaisevasti parina.

Niin, ei se idiootti täysin väärässä ollutkaan, sillä lukion loppuvaiheessa suhteemme muuttui kiihkeän seksin leimaamaksi.

 

Ja ensimmäinen kerta Antin kanssa

Muistan hyvin ensimmäisen kerran, kun pussasimme ja kävimme kiinni toistemme varustuksiimme.

Meillä oli tapana valmistautua kahdestaan kokeisiin. Istuimme Antin sängyllä ja opiskelimme ruotsia. Antti ryhtyi kiusaamaan minua ruotsin ja suomen kulle-, kulli- ja kuk-sanoilla. Enpä tiennyt, että tuo viimeinen on suomeksi kulli.

Tästä vedätyksestä tulistuin ja hyökkäsin hänen kimppuunsa. Kaadoin Antin selälleen ja otin ranteista kiinni ja painoin pään tyynyyn. Antti repäisi toisen kätensä irti otteestani, tarttui mua takaraivosta kiinni, veti naamani kiinni omaa naamaansa ja pussasi suulle.

Luulen, että jotain tällaista olin odottanut. Vastasin kiihkeästi suudelmaan, työnsin myös varoen kieleni Antin suuhun. Nautimme ensimmäistä kertaa tunnustelevasti siitä fyysisestä kokemuksesta, että kaverin huulet olivat tiiviisti kiinni omissa ja kielen pää kosketteli toisen kieltä. Se tuntui ilmiselvästi hyvältä myös Antista, sillä hänen otteensa niskastani koveni ja hän veti pääni tiukemmin omaansa vastaan. Pussailu kesti pitkään.

Maltoin kuitenkin irrota pususta ja vetäisin Antin t-paidan tämän kasvojen päälle niin, että hän ei nähnyt mitään.

Aloin kiihkeästi hyväillä rintoja ja vatsaa. Aukaisin nopeasti hänen farkkujensa ylänapin ja käteni sujahti alushousuihin. Ja Antin kalu oli kädessäni. Ryhdyin nopein vedoin vetelemään sitä edestakaisin kourassani.

Antti oli aluksi kuin lamaantunut. Paita oli naaman päällä ja toinen kaveri veteli samalla mulkkua. Mutta lamaannus ei kestänyt pitkään. Hän ryhtyi puristelemaan kovana seisovaa kaluani housujen päältä voimakkaalla otteella. Siinä sitä mentiin niin, että kohta meillä oli housut nilkoissa ja käsi vatkasi kiihkeänä toisen jätkän kullia.

Tämä ensimmäinen kerta jäi pysyvästi mieleen. Kädessäni oli kaverin seisova kova kulli ja oma elimeni oli puolestaan toisen pojan kourassa. Antin kikkeli tuntui niin samanlaiselta kuin omani, mutta kuitenkin niin erilaiselta. Halusin tunnustella kalun jokaista senttimetriä ja puristella voimalla sen vartta. Tuntui, että Antilla on voimakkaammat verisuonet vehkeessään kuin minulla.

Välillä päästin irti varresta ja ryhdyin hellästi sivelemään pehmeää kivespussia. Tunnustelin omassa liemessään kelluvia kiveksiä. Nekin tuntuivat osittain niin erilaisilta kuin omani, mutta toisaalta niin samanlaisilta. Oli jopa olo, että oli jotenkin helpompi käpistellä toisen munia kuin omiaan.

Aivoihin tuli impulsseja nyt kahdelta taholta. Toisaalta keskityin siihen tunteeseen, miltä tuntui vedellä ja puristella kiihkeästi toisen pojan elintä. Toisaalta tunsin voimakkaasti, kuinka oma kaluni oli Antin hoidossa. Kaikki tämä tuntui niin uuden kiihottavalta.

Olimme kumpikin kuitenkin tottumattomia käsittelemään toista siemensyöksyyn asti. Niinpä suorastaan säikähdin, kun tunsin, että Antin kroppa jännittyi ja hänen siemenensä syöksyivät kädelleni. Vatkaaminen pysähtyi kuin seinään ja kaikki ajatukseni keskittyivät siihen, miten Antin sperma valui sormieni välistä hänen vatsalleen.

Antti taas puristi purkautumisvaiheessaan voimakkaasti kulliani. Se ja koko uusi kiimainen tilanne johti siihen, että orgasmi valtasi kehoni ja tunsin, kuinka minusta syöksyi siemeniä Antin sormille ja vatsalleni. Se oli uskomattoman kiihkeä ja uusi asia

Makasimme vierekkäin suuren hämmentävän nautinnon kokemina. Märkä käteni oli Antin kalun päällä liikkumattomana ja katselin silmät suurina huoneen kattoa. Antti puolestaan hyväili hellästi purkauksen jäljiltä herkkää terskaani. Emme puhuneet sanaakaan, vaan hengitimme syvään nautinnon jälkeisessä hurmiossa.

 • Nytpä ainakin tiedät, mitä kuk on suomeksi, Antti sanoi lopulta hieman naureskellen.
 • Joo, senkin ja sen, miltä sun kulli tuntuu mun kourassa, vastasin. Ja sinä se olet oikea siemenlinko, kun syökset munistasi litrakaupalla märkää tavaraa kouraani, sanoin.
 • Ja sinäkö et? Kato nyt tätä peittoa. Märkänä sun mälleistä. Vietävä heti pesukoneeseen, ettei äiti ihmettele. Ja vetele vähän useammin kaluasi, ettei hukuta sun mälleihin, Antti naureskeli,
 • Enpä vetele, vaan jätän sen sun hommaksi ja keskityn sun vehkeisiin. Ja sano äidillesi, että peitolle kaatui valkoista kokista vai mitä?
 • No vaikka sitten niin.

Olimme jo aiemmin tottuneet avoimesti juttelemaan keskenämme aroistakin asioista. Ensimmäinen seksikokemuksemme ei muuttanut asiaa. Pystyimme silloin ja pystymme myös edelleen häpeilemättä kertomaan, miltä seksi tuntuu ja miten sitä haluamme harrastaa. Se on osoitus suhteemme lujuudesta.

 

Ja homma kehittyi kiihkeäksi.

Ensimmäinen seksikokeilumme johti siihen, että hipelöimme, silittelimme ja pussailimme toisiamme aina, kun se oli mahdollista. Piti olla sanalla sanoen aina toisen iholla.

Ja hommamme muuttui myös tosi kiihkeäksi. Tulipa mukaan hieman kaikenlaisia kokeiluja.

Otimme toisiltamme suihin ja kokeilimme anaaliseksiä jonkin ajan päästä ensimmäisestä seksisessiostamme.

Olimme meillä kotona kahdestaan. Muut porukat olivat lähteneet mökille. En voinut lähteä mukaan, koska meillä olisi peli lauantaina Kajaanissa. Lämmitimme saunan harkkojen jälkeen ja kumpikin aivan kihisi seksuaalisesta jännitteestä ja kokeilunhalusta

Saunassa istahdimme lauteilla jalka tiiviisti kiinni toisen jalkaa vasten. Tartuin tiukalla otteella Anttia kiinni etureidestä ja annoin hänelle pusun poskelle. Rauhoitumme ja istuimme jonkin aikaa ihan vaiti.

 • Haluan ottaa sulta suihin, Antti sanoi ehkä hieman ujostellen.
 • Anna mennä. Oonkin miettinyt, miltä se tuntuu, vastasin ja kaluni ponnahti odotuksesta sojottamaan ylöspäin.

Antti työnsi minut hellästi vasten takaseinää niin, että olin puoleksi makuulla ja nosti vasemman jalkani nojaamaan lauteitten suuntaisesti seinää vasten. Jouduin ottamaan oikealla jalallani tukea alalauteesta. Antti veti varoen esinahkani taaksepäin niin, että terskani paljastui ja ryhtyi pyörittämään peukaloaan sen ympärillä. Peukalo pyöri liukkaasti, sillä terskan pienestä vaosta pursusi kiimalimaa.

 • Voi jumatsu, että tuntuu hyvältä. Ime kunnolta, voihkin ääneen, kun Antti kumartui ja alkoi helliä kielen kärjellään herkkää punertavaa terskan päätä

Antti otti kullin käteensä ja imaisi sen siinä samassa suuhunsa. Se tunne oli mahtava. Kaluani pyöritettiin suussa oikeasta poskesta vasempaan. Munani ollessa vielä kiihkeässä kielikäsittelyssä Antti alkoi samalla liikuttaa päätään ja suutaan hitaasti ylhäältä alas pitkin kullin vartta.

Tämä oli niin uutta minulle ja mielessäni kävi ajatus, miten uskomatonta on, kuinka helposti isokin penis mahtuu suuhun, kun näin, että mulkkuni oli juuriaan myöten Antin suussa ja Antin kasvot painautuivat voimakkaasti vasten alavatsaani ja häpykarvojani.

Antti osasi homman hyvin ensikertalaiseksi. Hän päästi kaluni varren ulos suustaan ja piti kättään ikään kuin putkena tiukasti kalun varren ympärillä. Vain terska oli hänen suussaan.

Antti osasi sivellä kielellään terskan herkkää alaosaa sopivan hellästi, mutta määrätietoisesti. Sieltä lähti ikään kuin pieniä sähköiskuja ja hytkyin niiden tahdissa lauteilla edestakaisin. Kaluni oli kiristynyt äärimmilleen. Ja tosi kovana se oli, kun en koskaan ennen ollut vastaavaa kokenut.

Ryhdyin kuitenkin täysillä työntelemään kulliani Antin suussa. Tunsin, että oli vain sekuntien kysymys, kun siemenet lentäisivät sisuksistani ulos.

Mutta Antti ei antanut kivikovan aseeni vielä laueta, vaan äkkiä päästi kaluni suustaan ja kätensä otteesta. Salaman nopeasti, mutta kuitenkin varoen, otti oikean kiveksen suuhunsa ja ryhtyi hellästi imemään sitä.

Antti imaisi vasemmankin kiveksen suuhunsa ja lutkutti kumpaakin hellästi. Kykenin vain pihisemään huohotukseni lomassa ja kurkustani tuli falsettiin nousevaa ininää. Keskityin nauttimaan tästä uudesta nautinnon tunteesta. Munista lähti muuhun kroppaan kiihkeitä aaltoja. Nautinto valtasi mieleni ja leijuin   kuin yläilmoissa.

Mutta Antti ei vielä hellittänyt, vaan päästi pallini suustaan ja nielaisi vielä terskani suuhunsa ja alkoi toisella kädellään vatkata nopeilla liikkeillä kaluni vartta.

Silloin silmissäni musteni ja raju purkaus alkoi ravistella kroppaani, lauteet tuntuivat romahtavan alas ja kivekset nousivat kullin juureen.

 • Varo minulta tulee! huusin mutta Antti ei varonut.

Hän veteli ja pyöritteli mulkkuani kädellään vielä voimakkaammin edestakaisin ja piti terskani tiukasti imussaan. Hän halusi selvästi saada lastini suuhunsa ja sinne se meni.

Purkauduin kuin Etnan tulivuori voimakkailla toistuvilla sykäyksillä Antin kosteaan suuhun. Uudet räjähdykset seurasivat toinen toistaan. Jokainen uusi aalto ravisteli voimallaan lihaksiani ja aivoissani tapahtui myös joka kerta uusi orgasmi.

Tärisin koko kropallani ja voihkin ja yritin muuttaa suuren nautintoni huudoksi, mutta en kyennyt siihen. Hetken kuluttua pystyin hädin tuskin avaamaan silmäni ja näin, kuinka valkoista lientä valui alas Antin suupielistä, vaikka tämä parhaan kykynsä mukaan yritti niellä sitä sisuksiinsa.

Lysähdin selälleni pitkin lauteita ja tunsin, että koko kroppani kouristelee ja tajusin myös, että minulla ei ollut toivokaan päästä ilman apua nousemaan makuuasennosta. Tällaista nautintoa en ennen ollut kokenut. Antti kumartui silloin minun puoleeni ja pussasi minua.

Antin suusta valui suuhuni sperma-, sylki- ja kiimalimasekoitusta. Aivoissani ja koko kehossani oli jumalallisen autuuden tunne. Kaverini nosti minut syleilyynsä ja painoin kiihkeästi pääni hänen kaulalleen. Pumppumme hakkasivat rinnoissamme toisiaan vastaan.

Olimme kumpikin täysin hien peittämiä. Pääni lepäsi vasten Antin kaulaa. Antti lipaisi kielellään poskestani ja ohimoltani hikeäni. Se tuntui niin hyvältä. Sitten hän jatkoi hikeni nuolemista olkapäältäni, nosti käsivarteni ylös, työnsi kielensä kainalooni ja ryhtyi voimakkain vedon kuivaamaan sitä. Tämä antaumuksellinen toiminta sai minussa aikaan suuren hellyyden tunteen.

Antti tajusi sen. Nostin pääni ja ryhdyin suutelemaan Antin ohimoita ja nuolin kielelläni hänen otsaltaan valuvaa hikeä. Se maistui suolaiselta ja Antilta. Rauhoituin jo hieman.

 • Taisit saada aikamoisen proteiinipaukun lisukkeineen sisuksiisi, sanoin hellästi.
 • Niinpä taisin saada, mutta ehkäpä kikkelini muskelit tarvitsevat sitä energiaa vielä tänä iltana, hän totesi tyytyväisen näköisenä.

Minulla oli kuvaamattoman mahtava fiilis. Vilkaisin kuitenkin Antin haaroihin ja tajusin, että hänellä oli vielä täysi valmius päällä. Kalu seisoi kovana hieman vasemmalle kallistuneena kuin Pisa kalteva torni. Siinä se sitten nyt oli. Toisen miehen seksuaalisesta jännitteestä äärimmilleen jännittynyt penis. Aivan uusi näky minulle.

Sekunnin verran epäröin, mitä minun tulisi sille tehdä. Se olo meni kuitenkin nopeasti ohi. Kumarruin kohti Antin haaroja ja tartuin kiinni kovasta varresta ja vedin esinahkaa taaksepäin niin, että limasta kiiltelevä tummanpunaiseksi paisunut terska tuli kokonaan näkyviin.

Aloin hitaasti vedellä kalua edestakaisin kourassani.

 • Odota vähän. Täällä pukkaa liikaa hikeä. Nyt äkkiä suihkuun ja sitten sun huoneeseen, Antti sanoi käheällä äänellä.

Hyppäsimme alas lauteilta ja pian olimme kahdestaan suihkun alla vartalo kiinni toisen vartalossa. Purskutin saippuaa runsaasti Antin koko kropalle ja itseni päälle. Olimme niin kiihkoissamme, että emme juuri ehtineet levittää saippuaa sen kummemmin, vaan otin letkun irti yläpidikkeestä ja suuntasin suihkun ensi Antin kropalle ja sitten itseni. Kuivasimme itsemme ennätysvauhtia ja ryntäsimme kohti huonettani.

Huoneeni on yläkerroksessa ja kun hypimme portaat ylös, pomppivat kalumme, munamme ja pakaramme edestakaisin rynnätessämme kohti huonettani.

Heittäydyimme kroppa suihkusta vielä hieman kosteana vuoteelleni ja olimme siinä samassa kiihkeässä syleilyssä.

 • Päästä irti. Haluan imeä sinua, sanoin viimein ja hypähdin ylös syleilystä. Ja kohta naamani oli kiinni Antin alapäässä.

Haistelin aluksi nivusten tuoksuja. Ne olivat hieman kosteita ja siellä tuoksui suihkusaippua. Antilla on tumma häpykarvoitus ja hän oli selväsi ajellut karvojaan lyhyemmiksi. Samoin hän oli raakannut munansa melkein sileiksi. Hyvin käytännöistä, sillä urheillessa alapää on usein hiestä kostea.

Halusin kokeilla, miltä munakarvat tuntuvat ja maistuvat. Nenäni painui kohta Antin karvoihin. Ne kutittelivat mukavasti. Työnsin myös kieleni ulos ja tunnistelin sen kärjellä karvapeitettä. Ei paha.

Antin kalu oli kivikovana ja se painoi kutsuvana leukani alla, kun olin kiinni karvoissa. Vasen käteni oli siirtynyt kuin itsestään hyväilemään Antin kiveksiä. Ne olivat kuin kaksi puolikovaa pientä luumua. Muljauttelin niitä vuoronperää sormillani ja tunsin, kuinka ne kelluivat ja liikkuivat liemessään.

Oli aika käydä kiinni itse Antin kovaan seipääseen. Työnsin kieleni ulos ja ryhdyin hyväilemään kalua kielen kärjellä ensin oikealta, sitten vasemmalta puolelta. Suustani erittyi runsaasti sylkeä ja kalun varsi oli pian aivan kosteana.

Tartuin lujasti kiinni Antin kikkelistä ja imaisin terskan suuhuni ja pyörittelin sitä kielelläni. Sitten rohkaistuin ja imaisin kalun kokonaan suuhuni.

Tunne oli uuden ihmeellinen. Jos suussani olisi ollut vaikka banaani tai jäätelöpuikko, olisin ryhtynyt pureskelemaan tai imemään sitä ja sen muoto olisi muuttunut. Mutta nyt siellä oli kova lihamöykky, joka pysyi samanlaisena. Oli osattava käsitellä tätä uutta ja ihmeellistä.

Pyörittelin kovaa lihaa kielelläni puolelta toiselle. Välillä supistin huuleni suppuun ja imin voimakkaasti suussani olevaa toisen miehen siitintä.

Tunsin ja kuulin, kuinka Antti puhisi ja ähki täpinöissään. Se antoi tietysti minulle uutta intoa.

Päästin kalun ulos suustani, mutta imaisin kohta terskan huulieni väliin ja ryhdyin kädelläni vetelemään ja pyörittelemään kalun vartta. Tunsin, kuinka kaveri tykkäsi tästä valtavasti, silla hänen jalkansa ja koko kroppansa alkoivat nytkähdellä. Olin niin keskittynyt Antin hyväilyyn, että en ollut tajunnut, että oma kaluni oli täydessä erektiossa.

Antti oli sen jotenkin vaistonnut. Hän makasi edessäni haarat levällään ja minä olin puoleksi pudonnut sängyn päädyn yli niin, että jalkani ottivat tukea lattiasta ja vasen käteni puristi tiukasti Antin reittä.

 • Nouse ylös ja tule tänne ja käänny! hän käskytti.

Ja kohta makasimme vuoteella naama kiinni toisen nivusissa. Imaisin heti Antin kovan kalun suuhuni ja ryhdyin imemään sitä hurjalla kiihkolla. Tunsin samalla, kuinka Antti hyväili kielellään herkkää terskaani. Se antoi minulle uutta puhtia ja Antin kalu on hurjassa imussa suussani.

Vaikka kaverini ei ollut vielä sinä päivänä purkautunut, oli hän ihmeen pitkään kestänyt tätä hurjaa kiimaista menoa. Mutta rajansa kaikella. Tunsin, kuinka Antin kädet tarrautuivat voimalla kylkiini. Hänen kroppansa jännittyi kovaksi, suusta pääsi huuto ja suussani alkoi voimakas spermatykitys. Purkaus oli totisesti raju.

Tuntui, että olen tukehtumassa suuhuni syöksevästä liemestä. Yritin niellä sitä kaikella voimalla, mutta sitä tuli niin paljon, että osa siitä valui suupielistäni kaulalleni ja sitä pitkin alaspäin.

Kaluni oli siemensyöksyn tapahtuessa pullahtanut ulos Antin suusta. Olin itsekin niin kiimoissani, vaikka olin vasta heittänyt liemeni saunassa Antin suuhun, että tartuin kädelläni kiinni kullistani ja aloitin hurjan runkkauksen. Ja kohta liemeni purskahtivat hurjilla sysäyksillä Antin ja minun vatsalleni.

Makasimme vuoteellani kylki tiukasti kiinni toisen kyljessä ja sormemme olivat kiinni toisen sormissa. Katselin kattoa ja mietin sitä, mitä juuri oli tapahtunut saunassa ja siinä vuoteellani. Olimmehan matseissa ja muuallekin tottuneet koskettelemaan toisiamme. Näissä kosketuksissakin oli minulla aina ollut mukana tunne siitä, miten mukavalta Antin fyysinen läheisyys ja keho oli tuntunut. Mutta olimme siinä vuoteella siirtyneet ihan uudelle tasolle. Siinä maatessani Antin vieressä jotenkin tajusin, että niin oli määrä käydäkin.

Aivan kuin yhteisestä sanattomasta sopimuksesta käännähdimme yhtäaikaisesti toisiimme päin, suutelimme ja kohta olimme tiukassa syleilyssä kädet toisen ympärillä ja jalat tiukasti solmussa kaverin jalkojen kanssa. Painoin pääni vasten Antin solisluuta ja ryhdyin suukottelemaan sitä. Antti vastasi samalla tavalla. Tunsin siinä aitoa onnen tunnetta. Oliko se sitten jo rakkautta?

 

Ja homma jatkuu.

Joukkueellamme oli siis lauantaina futismatsi Kajaanissa. Oli sopinut valmentajan kanssa, että nousemme Antin kanssa bussiin pysäkiltä, joka oli päätien varressa lähellä kotiani. Pari muuta pelaaja tuli myös samalta pysäkiltä mukaan.

Noustuamme bussiin Antin ja minun kasvoiltani loisti ilmeisesti niin selvästi perjantai-iltana kokemamme onnen tunne, että se joukkueemme idioottipelaaja Juuso sen heti huomasi ja totesi hiljaisella, mutta kuitenkin niin kuuluvalla äänellä, että lähellä istuvat sen kuulivat.

 • No, kyyhkyläisetkin malttoivat vihdoin saapua.
 • Tuki turpas! älähdin pystymättä hillitsemään äkkipikaista luonnettani.

Vaikka yritin sanoa sen hiljaisella äänellä, valmentajamme kuuli ärjäisyn. Kajaanissa jouduin tiukkaan puhutteluun joukkueen yhteishengen murentamisesta. En kertonut syytä reaktiooni, vaikka valmentaja sitä tivasi. Ja ei se Juuso mikään idiootti ole, vaan hyvinkin tarkkasilmäinen kaveri.

Pelasin melkeinpä kuin hurmiossa paikkaani keskikentällä. Oli niin mielettömän mukava seurata kärjessä pelaavaa Anttia ja syötöt lähtivät jostakin syystä hyvin usein hänen suuntaansa. Katseemme kohtasivat usein. Hymy ja onni välittyivät naamaltamme. Tyytyväisyyttä lisäsi tietysti myös se, että olimme selvästi parempia ja voitimme ottelun selvin luvuin.

Paluumatka kotiin sujui koko joukkueelta voiton jälkeen hyvissä fiilingeissä. Oli lauantai ja monia taisi odottaa ilta tyttöystävän kanssa. Antin ja minun välillä vallitsi myös selvästi kiihottunut tunnelma, sillä tajusimme molemmat, että halusimme ehdottomasti jatkaa seksikokeiluja ja oppia jotakin uutta.

 

Uuden oppiminen alkaa.

Antti oli sopinut vanhempiensa kanssa, että olisi meillä vielä yhden yön. Päästyämme kotiin otimme nopeasti välipalaa. Päivä oli ollut kuitenkin pitkä ja rasittava, joten kiipesimme huoneeseeni ja heittäydyimme vuoteelleni.

Makasimme kasvot vastakkain. Kävimme läpi päivän tapahtumia. Kumpaakin haukotutti ja vierestäni kuului pian kevyt kuorsaus. Nukahdin itsekin.

Heräsin siihen, että kulmakarvojani, ohimoitani, huuliani ja nenääni siveltiin kevyesti sormella. Aukaisin silmäni. Minua tuijottivat Antin kauniit ruskeat silmät ja hän painoi sormellaan nenääni. Otin hänen päänsä käsieni väliin ja ryhdyin kiivaasti suutelemaan.

Pian kiemurtelimme kuumeissamme siinä sängyn päällä kietoutuneina kiinni toisiimme. Pussailimme ja kädet vaelsivat paitojen alla pitkin toisen rintaa ja selkää. Kiimakäyrä nousi rajusti ylöspäin. Niin nousi myös kummankin housujen edusta ja tunsin kaverin kovan kalun tökkivän omaani. Aloimme kuin poikaset vertailemaan varustuksiamme.

 • Äkkiä housut pois. Haluan nähdä sun munan, Antti sanoi kiivaasti
 • Niin haluan minäkin sun, vastasin.
 • Sulla on muuten pitempi kalu kuin mulla, Antti totesi.
 • Käykö kateeksi? kysyin
 • Ei käy. Kato, mun kulli on vähän paksumpi ja kaartuu hiukan vasemmalle. Sun kikkeli on suorempi, Antti vertaili.
 • Mutta mun terskan päätä näkyy enemmän kuin sun, sanoin
 • Niin näkyykin. Ja olenhan mä sun vehjettä tarkkaillut suihkussa ja saunassa. Tuo sun punainen kalun pää ja vako keskellä on kuin miniperse. Ja nyt työnnän kyllä kielen tuohon vakoon.

Ja Antti otti kaluni sormiensa varaan, veti esinahkani kokonaan taaksepäin, levitti terskaani niin, että vako suureni ja ryhtyi työntämään kieltään vakoon. Voi jumatsu mikä tunne!

Kun kaluni oli Antin suussa, hyväilin hänen hiuksiaan ja jänteviä selkälihaksia.

 • Oletko koskaan miettinyt persepanoja? kysyin sitten.
 • Joo, onhan niitä tullut mietityksi. Mutta ne ei taida olla mikään helppo nakki, Antti vastasi mietteliäänä.
 • Joo, ei se millään pehmeällä nakilla onnistu. Kalun pitää olla kivenkova, sanoin.
 • Niinhän sitä väitetään. Ja sen sulkijalihaksen ohittaminen voi olla vaikea. Käy perseessä ilmeisesti kipeää.
 • Mutta jos on tarpeeksi liukkaria ja kalu kovana ja se antava osaa rentouttaa takapuolensa, niin se voi onnistuakin, vastasin Antille.
 • Eli, eli. Sua haluttais ilmeisesti kokeilla? Antti kysyi.
 • Joo, voisihan sitä kokeilla. Mitä sanot? kysyin.
 • Joo, pakkohan sitä on kokeilla, mutta onko sulla sopivaa rasvaa tai liukastetta?
 • Ei ole liukkaria, mutta on sopivaa ohutta ihoöljyä. Jos vaikka sitä levittäisi kalulle ja työntäisi perseeseen, niin se voisi onnistuakin. Eikä mulla ole kortsuja.
 • No, eihän tässä mitään sairauksia meillä ole. Okei, käyn suihkuttelemassa suoleni lämpimällä vedellä puhtaaksi, niin saat panna mua, Antti sanoi ja juoksi vessaan.

Minä hain sillä aikaa alakerran kylpyhuoneesta hoitavan ihoöljysuihkupullon ja asettauduin vuoteelle makuulle kiimaisen odottavana ja kalu kivikovana.

Antti tuli juosten kylppäristä pallit heiluen ja pomppasi päälleni. Siinä alkoi kiihkeä sänkypaini. Suu suuta vasten, rinta rintaa vasten, lantio lantiota vasten ja jalat toisensa lomassa. Seisovat kalut painautuivat kiihkeän kiimaisina toisiinsa ja kummankin terskasta valui runsaasti liukastetta. Antin pakarat olivat suihkuttelun jälkeen vielä hieman kosteat. Niitä puristelin ja yritin levitellä perseposkia erilleen ja työntelin etusormellani Antin anusaukkoa.

Pyöriskelimme suuren halun vallassa vuoteellani unohtaen kaiken muun. Piti vain varoa, että emme mätkähdä lattialle. Antti tarttui yhtäkkiä kaluihimme ja puristi ne tiukkaan otteeseen ja ryhtyi vetelemään niitä kädessään. Se tuntui paremmalta kuin hyvältä. Ei, jumalauta, jos hän jatkaa samaan malliin, siemenet lentävät pusseista ulos. Niin herkkänä ainakin minä kävin.

 • Lopeta tai mällit lentää ulos ja panoista ei tule mitään, sain soperrettua.

Antti ähisi jotakin, mistä en saanut selvää, mutta käden liike loppui.

 • No, miten tämä homma nyt menee? hän kysyi kiihkeänä.
 • No, kokeillaan niin, että menet nelinkontin ja tarjoat mulle persettäsi.

Irtosimme toisistamme ja Antti oli kohta kontallaan ja levitti pakaroitaan. Sieltä tuli esiin tumman karvan kehystämä vaaleanpunainen, ryppyinen ja erittäin puoleensa vetävän näköinen rusina. Sieppasin ihoöljypullon ja aloin suihkutella sitä runsaasti Antin ryppyreiälle. Suihkuttelin samalla öljyä myös sormilleni ja niin ne olivat valmiina työntymään sisään.

Aloin leikkiä öljyisellä keskisormellani Antin reiän päällä ja aloin hivuttaa sitä hitaasti aukosta sisään. Se meni sinne yllättävän helposti, vaikka tunsin selvästi sulkijalihaksen tiukkuuden. Sormi oli pitkällä Antin pyllyssä ja aloin tehdä edestakaista liikettä. Antin suusta kuului ähinää.

 • Sattuuko? kysyin vähän huolestuneena.
 • No, eipä pahemmin vielä ainakaan.
 • Kokeilen nyt kahdella sormella. Sun pitää varmaan yrittää rentoutua.
 • Joo, joo, yritetään, Antti mölisi ja puhkui.

Vedin keskisormen ulos, suihkuttelin öljyä etu- ja keskisormille ja aloin työntää niitä kaverin suoleen. Sulkijalihas tuntui nyt selvästi vaikeammalta ohittaa kuin yhdellä sormella. Mutta sisään ne menivät. Koukistelin hieman sormia Antin ja tunsin, kuinka Antin kroppa värähti. Olin osunut oikeaan paikkaan. Keskityin hetken aikaa tähän liikkeeseen ja tunsin, kuinka Anttikin yritti tottua uudenlaiseen seksiin.

 

Ja sitten penetraatio.

Antti nojautui alaspäin matalaksi niin, että hän saattoi ottaa tukea vaakasuorassa olevista käsivarsistaan. Hänen reikänsä loisti rasvattuna edessäni. Laskeuduin polvilleni. Otin kivikovan kaluni oikeaan käteeni ja aloin työntää öljystä ja kiimalimasta kiiltävää terskaani aukosta sisään. Tartuin vasemmalla kädelläni kiinni Antin pakarasta, jotta aukko suurenisi.

Tiukat lihakset tekivät voimakasta vastarintaa ja en saanut kuin terskan pään sisään. Tunsin, kuinka pakaralihakset puristautuivat kaluni ympärille ja jo tämä vähäinen työntyminen tuntui herkässä kalun päässä uskomattoman nautinnolliselta. Lisäsin painetta ja elimeni liukui syvemmälle ja yritti murtaa sulkijalihaksen vastarinnan.

 • Ai, perkele, hitaasti! Sattuu. Sun muna on kuin joku riivinrauta Antti ärähti.
 • Yritä rentoutua ja hengitä rauhallisesti, neuvoin.
 • Voi, vittu, miten tässä ottaa rauhallisesti ja rennosti. Perseessä polttelee ja kiima on päällä, Antti puuskutti.
 • No, yritän uudestaan, sanoin.

Vetäydyin ulos ja työnsin vielä öljyiset sormeni Antin aukosta sisään ja muokkasin ja levitin sitä.

 • No, nyt uudestaan. Sano, jos et kestä, totesin.
 • Joo, anna mennä, mutta hitaasti.

Työnsin uudelleen terskaa Antin sisuksiin. Pää meni helposti sisään, mutta sitten se törmäsi kuin kovaan lihasmuuriin.

 • Ei onnistu, käy liian kipeää. Yritetään toisessa asennossa, Antti sanoi.
 • No, miten sitten?
 • Menen kyljelleni ja työnnät mulkkuasi sivusta reikään, hän neuvoi.

Antti asettautui vuoteella vasemmalle kyljelle ja työnsi koukussa olevaa oikeaa jalkaansa vatsansa päälle. Minä asettauduin polvilleni Antin taakse. Aukko oli valmiina ottamaan kaluni sisäänsä. Näytti selvästi, että Anttikin oli rentoutuneempi tässä uudessa asennossa.

Aloin työntyä hitaan määrätietoisesti sisään. Ja nyt oli vastarinta heikompaa. Lisäsin painetta ja kaluni liukui Antin tiukkojen sulkijalihasten ohi syvemmälle. Onnistui.

Se hyvän olon tunne, joka minut silloin valtasi mieleni, ei koskaan lähde mielestäni. En ollut koskaan aiemmin tuntenut tällaista fyysistä nautintoa. Tunne oli yksinkertaisesti uskomaton. Tätä tulen varmasti haluamaan lisää.

Kaluni oli syvällä toisen miehen anuksessa kuin hierovassa lihasputkessa, kun uskalsin hitaasti vedellä kulliani edestakaisin. Antti ryhtyi tahtoen tai tahtomattaan supistelemaan lihaksiaan kaluni ympärillä. Se lisäsi nautintoani melkein sietämättömäksi.

Minun ei tarvinnut monta kertaa työnnellä mulkkuani edestakaisin, kun jaloistani alkoi nousta koko kroppaan lähestyvän laukeamisen räjäyttävä voima. Koko kroppani jäykistyi. Menetin ajan ja paikan tajun. Siemeneni syöksyivät rajusti suoleen. Ähkäisin kovalla äänellä nautintoni ulos.

Antti pystyi siinä kyljellä maatessaan runkkaamaan kaluaan, vaikka en sitä siinä uudessa tilanteessa niin selvästi tajunnutkaan. Tajusin kuitenkin, että myös hän laukesi rajusti melkein heti minun jälkeeni ja roiski lastinsa kädelleen ja vatsalleen huohottaen voimakkaasti.

Makasin osittain Antin päällä ja kaluni oli vielä hänen sisällään lämpimässä turvassa. Siemennestettä alkoi valua ulos Antista välilihalle ja siitä lakanoille.

Halusin pitkittää nautintoa ja en olisi millään halunnut vetäytyä ulos Antin pyllystä. Mutta vaikka kaluni oli ollut teräksenluja tunkeutuessaan Anttiin, alkoi luonnon lakien mukainen pehmeneminen ja jouduin hitaasti vetäytymään ulos. Antin reiästä valui mulkkuni mukana lisää siementäni. Heittäydyin selälleni Antin viereen. Meistä kumpikaan ei halunnut tai pystynyt sanomaan sanaakaan. Nautinnon tunne jatkui ja emme halunneet tuhota sitä puhumalla. Olimme vielä selvästi kuin muissa maailmoissa.

 • Korkkasit mut, Antti sanoi viimein hiljaisella, mutta nautinnollisella äänellä.
 • Niinpä taisin tehdä. Mun mällit on nyt sun perseessä, naurahdin.
 • Kovasti tuntuvat pyrkivän ulos.
 • Niinpä tuntuvat, sanoin, kun pyyhkäisin sormillani Antin välilihaa kiveksien yläpuolelta.
 • Ei se niin helppo juttu ollutkaan. Ne pirun sulkijalihakset on tosi tiukat. Kai ne vähitellen tottuvat.
 • Joo, tiukka perse sulla on, mutta saakin olla. Tuntui helevetin hyvältä, kun mun kulli oli sun sisällä.
 • No, Ville, milloin sut korkataan? Nyt musta ei ainakaan ole siihen, Antti kysyi.
 • No, ei ole mustakaan. Nyt unta pollaan ja aamulla jatketaan, sanoin.

Makasimme vielä alastomina vuoteella. Antti veti peiton yllemme ja alkoi yhtäkkiä kutitella minua joka puolelta.

 • Lopeta! huudahdin.
 • En lopeta. Oot niin pirun seksikäs, Antti sanoi.
 • Ite olet, sanoin ja ryhdyin minäkin käpistelemään kaveriani.

Sehän meni hirveäksi riehunnaksi, huuteluksi ja nauruksi. Eikä loppunut, ennen kuin aloimme rajusti pussailla toisiamme. Se rauhoitti meidät ja pian nukahdimme.

 

Seuraava aamu

Nukuin hyvin ja aamulla heräsin siihen, että Antti oli painautunut selkääni vasten. Rintani päällä oli Antin tummankarvainen käsivarsi. Mutta mukavin tunne syntyi siitä, että tunsin, kuinka kaverini aamustondiksen jäykistämä kalu painautui kovana pakaroitani vasten. Parempaa herätystä en olisi voinut toivoa.

Petikaverini nukkui vielä ja kalun kovuudesta ja liikkeistä päätellen näki kiimaisia unia. Käännyin hieman ja silittelin Antin hiuksia ja etusormeni lähti vaeltamaan pitkin hänen kasvojaan. Hän hätkähti hereille.

 • Saatanan Ville, kun herätit mut. Mun mulkku oli menossa juuri sun perseeseen.
 • No se perse on siinä sun edessä. Anna vetää! sanoin naureskellen.
 • Niin annankin, Antti totesi. Mutta kusettaa aivan vietävästi. Pakko mennä vessaan, hän jatkoi ja hyppäsi pois vuoteesta.

Minä juoksin puolestani kylppäriin ja suihkutin alapääni valmiiksi Antin kalulle.

Palasimme sänkyyn ja aloitimme kiihkeän esileikin. Siinä pussailtiin kiimaisina kaveria joka puolelta. Kalumme saivat kiivasta kyytiä, kun vetelimme toistemme vehkeitä hurjasti kourissamme.

Edellisen illan puuhastelustamme olimme oppineet paljonkin.

Menin heti kyljelleni ja nostin jalkani sivuttain koukkuun niin, että Antin olisi helpompi tunkeutua sisääni. Ensin runsaasti öljyä sormille ja aukkoon, sitten aukon muokkausta sormilla.

Antti hivuttautui hitaasti edestakaisin liikkein anukseeni.

Vaikka kaverini kokemuksesta viisastuneena osasi olla varovainen, täytyy myöntää, että oli hyvin outoa, kun viimein tunsin, että suolessani oli toisen kaverin kalu. Ja kyllähän ne sulkijalihakset eivät tästä menosta aluksi oikein tykänneet. Ähkin ja inisin, kun se kuitenkin yhdessä vaiheessa totta puhuen sattui.

Mutta kun Antti oli sitten kunnolla sisälläni ja teki edestakaista liikettä, osasin minäkin rentoutua oikein ja tämä seksin uusi muoto tuntui jopa mukavalta.

Hyvänolon tunnetta edesauttoi myös se, että Antti osasi samanaikaisesti tyydyttää minua kädellään.

Kaikki tämä vaikutti niin, että purkauduin Antin kädelle aika nopeasti. Siinä kohokohdassa aistin myös, että Anttikin saavutti melkein yhtä aikaa kanssani nautinnon huipun ja minut oli siten taidolla korkattu. Ja olin niin sanotusti menettänyt poikuuteni. Niin kuin edellisenä yönä myös Antti.

 

Jälkipuintia, suunnitelmia ja tulevaa toimintaa.

Eihän seitsemäntoista-kahdensantoistavuotiaat kundit tietenkään täysin pystyneet kontrolloimaan ja sisäistämään tällaista uutta aistillisuutta, joka kropan lisäksi myös vaikutti paljonkin mieleen.

Vietimme kuitenkin sen aamupäivän sängyssä ja pystyimme melkoisen kypsästi analysoimaan kokemaamme. Päällimmäinen tunne meillä oli, että olimme nyt pari sekä fyysisesti että tunnetasolla. Olimme kiintyneet yhä lujemmin toisiimme. Voisipa sanoa, että se oli rakkautta.

Siinä makoillessamme ja pohtiessamme tilannetta ja seksuaalisuuttamme kumpikin tunnusti, että seksi tyttöjen kanssa tuntui myös kiinnostavalta.

Ja päätimme, että seksikokeilut tyttöjen kanssa suomme toisillemme, mutta miestenvälinen homma muiden kuin toistemme kanssa olisi kiellettyä.

Lukion loppuvaiheessa minulla syntyi jonkin tyyppinen seurustelu- tai pikemminkin kaverisuhde yhden samaa koulua käyvän tytön kanssa. Varsinaista seksiä emme harrastaneet. Poikuuteni naisen kanssa menetin vasta ensimmäisen yliopistovuoden aikana.

Antti oli tässä suhteessa minua aktiivisempi. Hän päätyi sänkyyn kirjoitusten jälkeen Jennin kanssa. Antti ja Jenni pääsivät kumpikin opiskelemaan lääkikseen ja heidän suhteensa jatkui edelleen.

Jenni on erittäin vapaamielinen. Tajutessaan Antin ja minun välisen suhteen laadun olemme harrastaneet monta kertaa seksiä yhdessä kolmestaan. Sillä seksillä on omat hyvät puolensa ja se on tuottanut paljon nautintoa ja uusia kokemuksia meille kaikille.

Antti ei pitänyt lupaustaan miestenvälisestä seksistä. Olimmehan päättäneet, että sitä harrastamme vain toistemme kanssa. Hän petti minut veljensä Mikon Juha- kaverin kanssa. Se sattui kipeästi. Maailmani romahti osittain. Kostoreaktiona minulla syntyi seksisuhde yhden Jannen kanssa. Häneen olin tutustunut urheilupiireissä.

Ne muutamat kuukaudet, jotka olimme erossa toisistamme, olivat yhtä henkistä tuskaa ja kipua minulle. Mutta niin myös Antille. Sen tajusin ja vaadin, että selvitämme välimme.

Pystyimme keskustelun avulla ja terapoimalla toisiamme selvittää kriisimme. Oli ilmeisesti niin, että se myrskyvaihe oli läpikäytävä, sillä sen jälkeen suhteemme on kehittynyt niin, että nyt käytännöllisesti katsoen asumme ja elämme yhdessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

top