search
top

Murtokeikalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (200 votes, average: 2.41 out of 5)
Loading...

Tässä tarinassa otin hieman “realistisia vapauksia”, tiedän kyllä että tämä tarina olisi hyvin epätodennäköinen, mutta tämä onkin viihdettä. Toivottavasti nautitte tästä lyhyestä novellista.

 

Olimme pitkään seuranneet erästä hyvin toimeentulevaa pariskuntaa. Heillä oli suuri omakotitalo, jonka pihassa pari tuliterää autoa, mutta huomasimme, ettei mistään hälytinjärjestelmästä ollut tietoakaan. Tuo talo saattaisi olla rahakas, ja helppo kohde, varsinkin kun meillä on kokemusta useista onnistuneista ryöstöistä. Meitä oli neljän hengen porukka: Timo, Kari, Pentti ja Jussi, eli minä. Olimme valmistautuneet täydellisesti tulevaan keikkaan, eikä mikään voisi mennä pieleen.

Odotimme lähistöllä, kunnes talon kaikki valot olivat sammuneet, jolloin olisi turvallista murtautua hiljaa sisään. Lähdimme hiippailemaan kohti taloa, voisimme koittaa tiirikoida tietämme kellarin oven kautta, onneksi Timo oli mestari siinä hommassa, pääsisimme mahdollisimman hiljaa talon sisään, sillä kellarin ovi oli kaukana oletetusta makuuhuoneesta. Kymmenen minuutin sisään olimme päässeet kellariin. Katselimme aluksi ympärillemme kellarissa taskulampun valossa, mutta mitään varastamisen arvoista ei löytynyt, ainoastaan romua, eli meidän oli pakko riskeerata ja yrittää kellarista taloon. Lähdimme nousemaan kellarin portaita ylöspäin, ja onneksi edessämme oleva ovi ei ollut lukossa. Avaamme hiljaa oven ja hiiviskelemme kohti keittiötä, mistä löytyykin jotain varastettavaa. Matkamme jatkuu olohuoneeseen, josta saamme myös hieman saalista. Kesken murtopuuhien perheen mies huomaa meidät. Kari yllättää miehen ja lyö tältä tajun kankaalle. Sidomme miehen ja viemme tämän kellariin. Katselemme ympärillemme muita huoneita, kuin oletettua makuuhuonetta.

Erään huoneen oven avattuamme näemme jotain yllättävää. Miehen vaimo makaa sängyllä alastomana, kädet sidottuna sänkyyn kiinni. Huikkaan muille, että nyt löytyi aarre ja muut tulevat huoneeseen. Vaimo alkaa huutaa miestään ja yrittää rimpuilla vapaaksi, sillä välin kun riisumme vaatteitamme, pitäen kuitenkin commandopipot päässämme. Miehen vaimo on todella hyvän näköinen, povekas ja lantio kuin jumalattarella. Hänen häpykarvoituksensa on ajeltu, ja klitoris oli hyvin edustettuna tämän häpyalueella. Vaikka meillä oli aluksi pelkkä murtokeikka mielessä, niin tätä tilaisuutta ei voisi olla käyttämättä. Hetken huudettuaan nainen oli aivan hengästyneenä ja itkuinen, eikä enää rimpuillut, nyt olisi hyvä hetki koittaa emäntää.

Timo porukan johtajana halusi kokeilla ensin. Katselimme vierestä kun Timo työnsi kalunsa naiseen. Nainen alkoi potkia, joten tartuimme tämän jaloista kiinni samalla kun Timo häpäisi tämän pillua. Kysyttyämme Timolta miltä huora tuntui, Timo kertoi pillun olevan tiukka kuin teinillä. Karin ja Pentin pitäessä naisen jaloista kiinni, päätin kokeilla jos nainen ottaisi suihin. Esittelin puukkoani tälle, iskisin tätä jos hän yrittäisi jotain. Käsken naista avaamaan suunsa ja nainen tottelee, jolloin työnnän kaluni tämän suuhun. Tuntuu kuin nainen tahtoisi että tämä raiskattaisiin, sillä hän imee kaluani antaumuksella, tai kenties hän todella pelkää puukkoani. Hieron samalla tämän muodokkaita rintoja. Timo alkaa näyttää jo siltä, että laukeaisi kohta, hänen hengityksensä nopeutuu ja lopulta hän vapauttaa lastinsa naisen sisään. Nainen itkee jälleen kun tuntee Timon lastin sisällään. Timo nousee ja tarttuu naisen jalasta kiinni Karin mennessä naisen panoreiälle, edellisien spermojen yhä liukastessa aktia. Kari pääseekin helposti naisen sisään vähän isommalla kalullaan. Kari totetaa naisen pillun tuntuvan älyttömän hyvältä ja alkaa nussia tätä kuin huoraa. Nainen jatkaa kaluni lutkuttamista, mutta olen jo lähellä laukeamista, vaikka haluaisin kokeilla naisen pillua. Vinkkaan Timolle jos haluaisi vaihtaa paikkaa. Tartun naisen jalasta kiinni Timon mennessä naisen suulle, työntäen spermaisen kalunsa naiseen. Nainen puhdistaa kiltisti kalun spermoista ja tämän omista kiimamehuista.

Hetken päästä Kari laukeaa itkevän naisen sisään, jolloin naisen pillu täyttyy jälleen lasteista. Naiselle ei kuitenkaan anneta armoa, vaan pillua pääsee seuraavaksi kokeilemaan Pentti, Karin mennessä putsauttamaan kalunsa naisella. Pentin 22 senttinen kalu on peniskateutemme syypää, pituuden lisäksi se on vielä paksu. Pentti työntää massiivisen kalunsa naisen sisään, jolloin aikaisemmat spermat karkaavat kalun tieltä lakanoille. Pentti työntyy kokonaan naisen sisään, ja naisen ilmeestä päätellen se on suurin kalu, minkä hän on koskaan ottanut huorareikäänsä. Naisen itku muuttuu voihkinnaksi Pentin nussiessa naisen pillua armottomasti. Nauramme yhdessä naisen reaktiolle, ja nainen muuttuu aivan punaiseksi häpeästä. Mies varmasti kuulee kellariin asti, kun hänen vaimonsa saa kerrankin isoa kullia. Naisen voihkinta vain kovenee Pentin kiihdyttäessä tahtiaan, ja naisen pillu litisee ja lätisee spermoista. Pentti työntyy viimeisen kerran niin syvälle naiseen kuin pystyy ja laukaisee useiden päivien lastin naisen emättimeen. Pentin noustessa pois naisen pillu on täysin kuorrutettu spermalla, varsinainen creampie.

Nyt olisi viimeinkin vuoroni kokea tuo pillu, missä kaverini olivat jo käyneet ja jättäneet terveisensä. Työnnän kaluni naisen kuorrutettuun spermareikään, jota valuukin runsaasti työntyessäni syvemmälle naiseen, mutta se ei menoani haittaa. Vaikka kaluni ei ole läheskään yhtä suuri kuin Pentillä, naisen voihkinta vain jatkuu nussiessani tätä. Sillä välin Pentti on mennyt puhdistamaan kalunsa naisen suulle, ja nainen puhdistaakin sen kiltisti. Naisen pillu tuntuu vielä kolmen kalun jälkeen tiukalta, ja en pystyisi jatkamaan kauaa ennen laukeamistani. Alan nussia naista niin kovaa kuin pystyn ja annan tälle neljännen lastin pilluunsa. Vetäydyn ulos naisesta ja katselemme yhdessä naista, joka makaa hengästyneenä sängyllä, häpyalue täynnä spermaa ja kädet tiukasti kiinni sängyssä. Otamme kuvia muistoksi, jätämme naisen odottamaan miestään ja lähdemme kellarin kautta ulos. Miehen vaimo on herännyt ja yrittää irroittaa siteitä, ja on varmasti kuullut kaiken. Kiitämme miestä vaimonsa sitomisesta ja toteamme naisen nauttineen joka hetkestä kanssamme. Vilkutamme miehelle vielä kerran ja poistumme paikalta. Kai mies jossain vaiheessa vapautui ja ryntäsi makuuhuoneeseen, vain nähdäkseen puhkinussitun vaimonsa. Emme onneksi jääneet kiinni tästä tapauksesta, mutta lehdissä naisen ”tragedia” oli otsikoissa.

4 kommenttia viestissä: “Murtokeikalla”

 1. Mr Hyde says:

  Komppaan muita. Hyvä novelli, mutta kuvailua enemmän ja naisen vastustelua, ei uhrin olisi ollut pakko nauttia. Tee toinen versio 🙂

 2. Pinsku says:

  Olis ollut parempi jos nainen ei olisi nauttinut. Olisi voinut olla rajumpi ja enemmän kuvailua

 3. Erkku75 says:

  Juu mä olisin halunut saman kohtelun mutta mua olisi saanut nussii perseeseen ja laskea spermat sisälle ja etenkin Pentin iso kyrpä peseseen ja toinen kyrpä vittuni uumeniin ja yhdeltä ottaisin suihin jne.. 😉😉

 4. MadClown says:

  Ei huono, mä oisin kirjottanu et toi nainen ois saanu peppuunkin, nii ois käytetty joka aukko

Kommentoi

top