search
top

Lauran teinikiima 1.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (125 votes, average: 2.82 out of 5)
Loading...
Kello soi seitsemältä. Oli toukokuinen perjantaiaamu ja Seitsemättä luokkaa käyvällä 13-vuotiaalla Lauralla alkaisi koulu vasta yhdeksältä. Aurinko paistoi verhonraosta hänen kelliessä vielä hetken nakuna peiton alla. Laura oli 160 senttinen normaalivartaloinen tyttö, jonka ruumis oli jo alkanut saamaan hieman naisellista pyöreyttä peppuun ja etenkin tisseihin. Itse asiassa tissit olivat luokan suurimmat, mistä olikin tyttöjen kanssa ollut puhetta. Lauran tissit olivat olleet useammankin oman luokan sekä muidenkin koulun tyttöjen käsissä. Tietenkin pojat tiesivät Lauran tissit erittäin hyvin. Peiton alla käsi hakeutui pimperolle, Lauran muistaessa herättyään, että he olivat illalla ajelleet toisiltaan vähäiset pillukarvat kerrosta ylempänä asuvan ja vuotta vanhemman Siirin kanssa. Siirin vanhemmat olivat olleet laittamassa mökkiä kesäkuntoon ja tytöt olivat saaneet rauhassa leikkiä toisillaan. Siiri oli opettanut jo aiemmin Lauran pitämään alapäänsä posliinina, mistä Laura oli oppinut pitämään. Mitään romanssia bestisten välillä ei ollut, mutta kahden keskiset hetket suudellen, toisiaan hyväillen ja pillujaan sormettaen sekä nuolleen olivat heille kummallekin mieluisia jo parin vuoden ajan. Myös muitakin temppuja uteliaat ja kiimaiset tytöt olivat tietenkin tehneet.
Laura muisti, että hänellä oli kymmeneltä lääkärintarkastus, joten hän nousi vuoteesta ja suunnisti suihkuun. Siiri oli neuvonut pesemään pillun ja pyllyn hyvin, koska tiesi koulun lääkärin tutkivan joskus tyttöjen alapäätä hyvinkin perusteellisesti. Vessanpöntölle istuttuaan, alkoi pissa jo iloisesti liristä pönttöön. Taitaa tulla isompikin tavara, Laura tuumasi ja pinnisteli suolensa tyhjäksi. Alasuihkun kahvan irroitettuaan, hän asetti suihkuletkun tottuneesti peppureiälleen ja avasi suihkunhanan. Peräsuoli alkoi täyttymään vedellä. Laurasta se tuntui erityisen hyvältä. Vedet sisältään pönttöön ruiskautettuaan hän toisti toimenpiteen neljään kertaan, että suoli oli varmasti tyhjä ja puhdas. Suihkussa Laura pesi ruumiinsa huolellisesti sekä myös olkapäille reilusti ulottuvat valkoiset hiuksensa. Sileää alapäätään pestessään, oikeankäden etu ja keskisormet hoitelivat pillua ja vasemmankäden sormet pyllyvakoa ja peppureikää useamman minuutin. Lopulta oli aika malttaa lopettaa niin ihana aamusuihku ja siirtyä kuivaamaan. Vanhempien lähdettyä jo kuudelta töihin, hän siirtyi nakuna jääkaapille aamupalaa etsimään. Jugurttia syödessään, hän huomasi neljäkymmentäkuusi vuotiaan talonmies Jorman pesemässä pihaa vesiletkulla, sinisiin haalareihin ja mustiin Kontiosaappaisiin sonnustautuneena. Laura siirtyi lähemmäs ikkunaa, jolloin Jorma huomasikin hänet toisen kerroksen ikkunasta, nostaen kättään hymyillen. Laura pudotti tahallaan lusikasta jugurttia rinnoilleen, alkaen pyyhkimään sitä sormillaan, jotka sitten imeskeli puhtaiksi hitaasti. Jorma seurasi näytöstä hymyillen.
Vaatekaapista Laura valitsi valkoiset Adidaksen polvisukat, joissa oli kolme punaista raitaa polven alapuolella. Alushousuiksi hän päätti tänään laittaa pinkit, koko pyllyn peittävät pikkuhousut, joissa oli Valkoinen sydämenkuva pillun kohdalla. Rintaliivit hän korvasi tiukalla valkoisella topilla, joka ulottui juuri muhkeiden teinitissien alapuolelle. Hameeksi hän valitsi puolestaan polvet paljastavan skottiruutuhameen ja paidaksi valkoisen lyhythihaisen kauluspaidan. Paita ylsi juuri hameen yläreunan tasolle, mutta kaksi alinta nappia hän jätti auki, niin että napa vilahtelisi kivasti kävellessä. Koulukirjat olivat jo valmiina repussa ja puhelinkin yöllä latautunut, jonka hän pisti repun sivutaskuun. Luonnonvalkoiset hiuksensa hän laittoin kahdelle poninhännälle, sivuille iloisesti sojottamaan. Kengiksi hän valitsi punaiset Haisaappaat. Rappusia reppuselässä ja Haisaappaiden väljät varret lonksuen hän kuuli kuinka pannuhuoneeseen johtava ovi kävi. Kokemuksesta Laura tiesi, että Jorma-talkkari meni verstaalleen aamukahville, missä Laura ja Siiri kävi häntä Joskus tervehtimässä.
-No mitäs Laura? Saitko jugurtin syötyä?,  Jorma sanoi hymyillen.
-Joo, sain mä, Laura vastasi kikatustaan pidätellen.
Jorman mittaili tyttöä katseelleen, rennosti vanhalla nojatuolilla istuen, saksalainen pornolehti kädessään.
-Otatko aamukahvia. Kohta se on valunut, Jorma kysyi.
-Voin mä ottaa, Laura vastasi ja istui  vastapäätä olevalle sohvalle.
-Jokos sulla on kevättä molemmissa rinnoissa?
-Taasko sä luet noita ällöttäviä lehtiä?, tyttö kysyi nauraa kihertäen.
-En mä osaa saksaa, katson vaan kuvia, Jorma iski silmää.
Hän käänsi lehden aukeaman Lauraan päin. Kuvassa kolme miestä pani vaaleaa teinityttöä yhtä aikaa kaikkiin reikiin. Laura katsoi kuvaa suu hymyssä, mutta esittäen ujoa.
-Tuo tyttöhän on tuossa kuin sinä.
-No eikä oo.
-No on tuolla kyllä vähän pienemmät tissit, kun tarkemmin katsoo, Jorma totesi puristellen haalareissa seisovaa kyrpäänsä.
Jorma heitti lehden Lauran syliin ja nousi kaatamaan kahvia, haalarin etumuksen pullottaessa. Laura pyysi vain puolikuppia, ettei maha menisi sekaisi, kun on koululääkärikin. Jorma ojensi pahvikupin Lauralle ja kysyi virnistäen, oliko tämä muistanut pestä pestä pimperonsa pyllynsä huolellisesti lääkäriä varten. Laura nyökkäsi pari kertaa, puhaltaen kupissa olevaa kuumaa kahvia.
-Se on tuossa iässä käytettävä kumppareita, ettei pillumehut valu reisiä pitkin lattialle, Jorma kiusasi kikattamaan alkanutta tyttöä.
Talonmies hörppi varovasti kuumaa kahvia, jatkaen kyrpänsä puristelua haalareiden läpi. Samalla hän hieroi mustalla Kontiosaappaallaan Lauran punaista Haisaapasta. Laura katseli höryävään kahvikuppiin puhallellen Jorman haalareiden etumusta.
-Mua vähän huolestuttaa, että ootko varmasti pessyt alapään hyvin sitä lääkäriä varten?
-Haluutko nähdä, Laura kysyi tirskuen?
-No katsotaan, niin saadaan varmuus, Jorma ehdotti.
Laura nosti hamettaan ja otti pikkuhousut pois jalastaan. Hän liu’utti itseään sohvalla alemmaksi niin, että selkä oli kokonaan istuinosalla ja nosti jalkansa ylös, vetäen käsillään polvitaipeista polvensa miltei kainaloihin. Jorma laittoi kahvikupin pöydälle ja kävi kontalleen lattialle. Laura levitti sormillaan sormillaan teinipillua, talonmiehen nuuhkien tavaraa nenä siinä kiinni. Hommissa ei oltu ensi kertaa, joten Laura pyysi nuolemaan itseään. Jorman kieli alkoi kaivella märäksi kostunutta, tuttua pikkupillua. Välillä kieli jäi lirkuttamaan klitorista ja välillä pyllyreikää. Sitten etusormi alkoi työntyä sisään ja pian avuksi tuli keskisormikin. Laura nautti silmät kiinni hoidosta ja pyysi pepullekin sormea. Jorma veti limasta liukkaat sormensa pillusta ja alkoi työntämään jälleen ensin etusormeaan sisään, nyt pyllyreikään. Pian avuksi otettiin myös keskisormi, tytön ynähdellessä nautinnosta. Toisen käden sormet alkoivat vuorostaan hoidella pillua. Laura nautti kahdesta, edestakaisin liikkuvasta sormiparista selällään silmät kiinni, Haisaappaiden lonksuen jaloissa, pohjat kohti kattoa. Jorma veti sormensa pepusta, imeskellen niitä ja totesi paikkojen olevan puhtaan. Laura olisi halunnut Jorman kyrvän pilluunsakin, mutta tällä kertaa aikaa oli vähän. Hänen työntäessä sormensa takaisin Lauran pyllyreikään ja alkaen samalla nuolemaan klitorista, Laura alkoi pian värähtelemään orgasmin kourissa. Lopuksi Jorma nuoli vielä ahnaasti Lauran kumpaakin reikää, runkaten haalarin sepaluksesta sojottavaan 19 senttiä pitkää ja 3 ja puoli paksua kulliaan.
Jorma nousi lopulta seisomaan ja Laura laski jalkansa alas, käyden istumaan. Jorma tiesi, että Laura haluaisi imeä hänet lopuksi kuiviin. Terskan nuolemisen jälkeen tyttö alkoi imeä ahnaasti jäntevää kyrpää, katsoen Jormaa anovasti silmiin. Jorman ilmoittaessa laukeamisestaan, Laura otti terskan huultensa väliin alkaen runkkaamaan kyrvänvartta, niin että saisi lastinsa suuhunsa mukavasti maisteltavaksi. Jorma oli varsin riittoisa sperman tuottaja ja hänen lastistaan riitti tarvittaessa niin Lauran kuin Siirinkin suuhun maiskuteltavaksi. Talkkarin kyrpä pumppasi tuttuun tapaansa reilun annoksen lämmintä herkku Lauran pikkusuuhun, jota hän maiskutteli useamman minuutin, nielaisten lopuksi namin. Jorma pyysi vielä Lauraa poseeraamaan aiemmassa asennossa, että hän saisi taas puhelimellaan kuvan naapurintytöstä. Laura poseerasi hymyillen, märkää pilluaan levittäen sohvalla.
-Voi hitsi, kello on ja kahtakytä vaille, Laura huomasi vetäessään pikkuhousuja jalkaansa.
Hän sanoi vielä hymyillen, että heidän ja Siirin vanhemmat lähtevät viikonlopuksi mökille, joten saunavuorojen päätyttyä lauantaina he voisivat Siirin kanssa mennä kylpemään rauhassa… Jorma sanoi sen käyvän hyvin. Hän itse ei olisi paikalla, mutta ilmoittaisi asiasta vaimolleen Piialle.
Lauralla oli vain parin korttelin matka kouluun ja opettajan saapuessa luokkaan, hän istui jo kiltisti pulpettinsa takana. Tunnin päästä oleva lääkärin tarkastus sai pikkupillun pysymään litimärkänä, eikä matikantunnin seuraamisesta tahtonut tulla oikein mitään.

6 kommenttia viestissä: “Lauran teinikiima 1.”

 1. Jazu says:

  Jatkoa pian lisää!!

 2. kertoja says:

  Kiitos palautteista.
  Pahoittelut tekstiin jääneistä kirjoitusvirheistä. Toivottavasti ne eivät kuitenkaan häirinneet liikaa.
  Tarkoitus olisi kirjoittaa jatkoa Lauran kokemuksista eri ihmisten kanssa.

 3. Mikke says:

  Erittäin hyvä novelli, toivottavasti tulee jatkoa missä Siiri mukana ehkä punaisissa kontoissa. Kumpparit tarinaddasi pikantti mauste 🙂

 4. Mikke says:

  Todella hyvä novelli! Toivottavasti tulee jatkoa ja Siiri mukaan… pidä ihmeessä kumpparit teemassa mukana, pikantti lisämauste (ehkä Siirillä punaiset kontiot) 🙂

 5. Jussi says:

  Kiva tarina tämä, joitakin kirjoitusvirheitä mutta ei haitannut. Itse toimin koulun huoltomiehenä aikoinani ja sain teinipillua maistaakseni silloin useasti.

 6. MadClown says:

  Jatkoa ihmeessä

Kommentoi

top