search
top

Palkkapäivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (194 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...

PALKKAPÄIVÄ
Vihdoin mun työnhaku tuotti tulosta, pääsin kesäksi raksalle duuniin ja palkkakin on kohtalaisen hyvä. Siivoushommia, mutta kuulosti kivalta työltä ja vielä kivemmalta työpaikalta. Mä olen porukan ainoa nainen, vakituinen siivooja on lähtenyt kolmeksi kuukaudeksi etelään, halusi kuulemma takuulämpimän kesän ja se on Suomessa lähes mahdottomuus. Tuskin viime kesän kaltaisista hellesäistä saadaan taas vuosiin nauttia. Sitä mietin, että miten jollain on varaa olla pois töistä kaksi ylimääräistä kuukautta, mutta ehkä hän elää säästeliäästi tai jonkun muun siivellä. Mulle tämä duuni on vain väliaaikainen, syksyllä jatkan opintojani korkeakoulussa. Mutta jes, kiva kesäduuni hyväntuntusessa miesporukassa kuulostaa loistavalta.

Maanantai, kaunis aurinkoinen aamu. Vappu on juuri vietetty, vieläkin hieman krapulainen olo juhlien jäljiltä, mutta miesten olemuksia katsellessa tulen siihen tulokseen, että hekin ovat juhlineet ja vieläpä melko railakkaasti. Miehet istuvat tupakkakopilla mun tullessa pomon puheilta. Muina miehinä kävelen heidän luokseen, sytytän savukkeen ja esittelen itseni. Yksi toisensa jälkeen ojentaa kätensä esitelläkseen itsensä. Viimeisenä käteeni tarttuu mies, jolla porukan ainoana on valkoinen kypärä. Ilmeisesti siis porukan työnjohtaja. Musta tuntuu hyvältä, että hän on muiden kanssa samassa porukassa, joten ilmeisesti ei pidä itseään muiden yläpuolella tittelistään huolimatta. Hän esittelee itsensä Juhoksi. Muiden miesten nimet olen jo unohtanut. Juho katsoo minua silmiin selkeästi pieni pilke silmäkulmassaan ja toteaa: ”Jaahas, meidän uusi siivoojatyttö ilmeisesti. Toivottavasti olet ahkera ja reipas, ja valmis tekemään joskus ylitöitäkin”. Kerron hänelle olevani koko kesän heidän käytettävissään aamusta iltaan ja jopa viikonloppuisinkin. Juho naurahtaa ilmeisen tyytyväisenä ja patistaa porukan töihin. Juho esittelee mulle paikat, näyttää työvälineideni sijainnin ja jättää mut pukukopille vaihtamaan työvaatteet päälleni. Duunarin reisitaskuhousut ja musta firman logolla varustettu t-paita ylläni katson itseäni peilistä. Itse asiassa vaatteet sopivat mulle ja tunnen näyttäväni jopa hyvältä. Kypärä vielä päähän ja menoksi.

Päivät raksalla kuluvat nopeaa ja ensimmäiset kaksi viikkoa on mennyt hujauksessa. Viihdyn edelleen ja mitä paremmin porukkaan tutustuu, sitä luontevammalta tuntuu viettää päivät heidän kanssaan. Suurin osa porukasta on reissuhommissa, kaukana kotoaan ja tekevät pitkää päivää. Jopa minä olen jo tehnyt muutamana iltana töitä joitain ylimääräisiä tunteja. Ja mikä parasta, tänään on ensimmäinen palkkapäiväni!

Iltapäivällä Juho tulee luokseni ja kysyy voisinko jäädä ylitöihin. Hän ymmärtää kyllä, jos en voi, onhan sentään perjantai ja palkkapäivä. Hetken mietittyäni kerron hänelle sen sopivan oikein hyvin. Juho hymyilee ja ilmoittaa virnistäen tämän päivän ylitöiden olevan normaaleista tehtävistäni hieman poikkeavia, säkkien tyhjennystä ja meisseleiden pesua ja muutakin kalujen huoltoa. Katson häntä hieman kummeksuen, kohautan olkiani ja totean sen olevan ihan ok. Juho kertoo hommasta maksettavan myös vähän ekstraa. ”Tule kolmanteen kerrokseen työpäivän lopulla, niin opastan sinut hommiin” hän tokaisee ja jättää minut jatkamaan töitä.

Kellon lähetessä puolta neljää kiipeän portaat kolmanteen kerrokseen. Jostain syystä hissi on pois käytöstä. Ketään ei näy, joten katselen ympärilleni. Yhtäkkiä joku tarttuu minuun takaapäin peittäen suuni isolla kädellään huutoni vaimentaen. ”Shhh”, Juho kuiskaa, ”ihan rauhallisesti nyt vaan”. Sydämeni hakkaa, olen paniikissa. ”Irroitan käteni, ja toivon sinun olevan hiljaa. Tai oikeastaan ihan sama, ei kukaan kuule, kaikki asiaankuulumattomat ovat jo poistuneet. Ja ne jotka ovat vielä paikalla, ovat leikissä mukana. Minä irrotan nyt ja samalla sinä alat riisua vaatteitasi, ymmärrätkö tämän?”, Juho kysyy. Nyökkään järkyttyneenä. Alan vapisten riisuutua miettien samalla mitä Juho mahtoi tarkoittaa puhuessaan leikistä ja muista paikallaolevista. Järkytykseltäni en ole huomannut katsoa ympärilleni. Jokaisella oviaukolla seisoo yksi työkavereistani hymyillen ilkikurisesti. Tajuan pakoyritysten olevan turhia. Juho ojentaa minulle turvavaljaat, samanlaiset joita katolla työskentelevät miehet käyttävät, ja kehottaa minua pukemaan ne ylleni. ”Mitä helvettiä sä-”, yritän kysyä mutta Juho keskeyttää lauseeni käskemällä minun olla hiljaa. Hän katsoo minua vihaisesti. ”Muistatkos, olet itse suostunut tähän. Kerroit olevasi käytettävissämme koko kesän. Myös säkkien tyhjennys, meisseleiden pesu ja kalujen huolto oli sulle ihan okei. Jospa nyt alat pikkuhiljaa ymmärtää mihin olet lupautunut. Joten nyt sä puet ne valjaat ja lopetat ton niskoittelusi, ennen kuin edes kunnolla alotat!” Juho sanoo hieman ääntään korottaen. Alan pujottautua valjaisiin miljoonat ajatukset päässäni pyörien. Tämänhän piti olla kiva koko kesän duuni, ja nyt mä joudunkin menemään poliiisilaitokselle ja irtisanoutumaan, jos ikinäkään selviän täältä hengissä. Kauhukuvat valtaavat mieleni. Juho auttaa minua valjaiden kanssa, en ole koskaan käyttänyt sellaisia, joten niiden pukeminen on hankalaa. Juho kiristää valjaat ympärilleni, tissini puristuvat remmien väliin jääden kuitenkin kokonaan näkyviin. Juho puristaa niitä tyytyväisenä. ”Eero, tulepas auttamaan niin asennetaan tyttö paikoilleen”, Juho sanoo ovenpieleen nojailevalle miehelle. Miesten tarttuessa minuun, alan vaistomaisesti rimpuilla vastaan. ”LOPETA”, Juho huutaa. ”Seuraavasta saat todella tuntuvan rangaistuksen”, hän ilmoittaa rauhallisemmalla äänellä. Juho ja Eero taluttavat minut rakennustelineen luo. Eero nostaa minut tottuneesti syliinsä ja Juho kiinnittää valjaani selkäpuolelta telineestä roikkuvaan vaijeriin. Eero irrottaa otteensa ja jään roikkumaan vaijerin varaan. Toinen vaijeri kiinnittyy valjaisiin lapaluiden kohdalle. Roikun telineessä ja miehet katselevat minua ihaillen ja kehuen. Juho alkaa hyväillä pakaroitani. Huitaisen hänen kätensä vihaisesti pois kimpustani. ”Tommi, tuo niitä isoja nippusiteitä, tyttö käy hankalaksi!” Juho sanoo vaalealle miehelle. ”Kiinnitä tytön kädet noihin tolppiin, niin loppuu tuo huitominen”, Juho opastaa. Ja käskee Tommia kiinnittämään myös jalkani tolppiin, oikeen helvetin levälleen. Siinä minä roikun, alastomana, jalat levällään miesten arvostelevien katseiden alla. ”No niin miehet, jaetaanpa vuoronumerot”, Juho toteaa. Tommi, nro 1. Niko, nro 2. Eero, nro 3. Jyrki, nro 4. Ja Juholle itselle nro 5 . Järkyttyneenä kuuntelen miesten toimintaa. Mitä helvettiä ne oikeen meinaavat? ”Sähän tyttö tiedät, että me ollaan reissuhommissa kaukana kotoa. Kaukana vaimoista ja tyttöystävistä. Joten me ollaan päätetty hoitaa hommat helposti jokaisena tilipäivänä. Kenenkään ei tarvi raahata baarista epämääräisiä vosuja kämpille saati lähteä huoria etsimään, kun meillä on oma pikku siivoojatyttö, joka mielellään auttaa meitä. Jokainen sun reikä on meidän kaikkien käytettävissä ja jokainen käyttää niitä haluamansa verran. Ensimmäinen kierros mennään numerojärjestyksessä, joka vaihtelee joka kerta. Ja ensimmäisen säkkientyhjennyskierroksen jälkeen halukkaat voivat ottaa uusiksi niin monesti ja mihin reikään vain haluavat, kuinka monta kertaa tahansa. Ja uskon sunkin pikkupillus tästä nauttivan. Tauteja ei ole, kaikki on testattu. Säkin kävit terkkarin tarkastuksen läpi puhtain paperein ja kuulemma sulla on ehkäsyasiatkin kunnossa, joten kumeja ei käytetä. Sun pillu huuhdotaan joka käytön jälkeen, eihän meistä kukaan halua vehjettään uittaa edellisen spermassa. Ainoa, jossa kumin käyttö on pakollista, on sun persees paneminen”, Juho latelee tottuneesti sääntöjä. Mä en saa järkytykseltäni sanaa suustani. Tommi saa luvan aloittaa homman. Hän tulee taakseni ja läpsäisee pakaroitani. Hän puristelee niitä ja läpsii lisää. Mä huudan, käsken hänen lopettaa. Ihmetykseni on suuri, kun Tommi oikeasti lopettaa. Juho tulee eteeni seisomaan, nostaa pääni ylös hiuksista vetämällä ja muistuttaa: ”Mähän sanoin sulle, että niskuroinnista rangaistaan”. Hän ottaa taskustaan pallon, jossa on nahkaremmit. Hän työntää pallon suuhuni ja joku kiristää remmit niskan taa Juhon pitäen edelleen kiinni hiuksistani. Suustani kuuluu enää pelkkää ininää ja miehet nauravat. ”Oppiipahan tavoille”, joku tokaisee. Tunnen oloni avuttomaksi ja toisaalta aivan helvetin kiukkuiseksi. Tommi jatkaa siitä mihin jäi, ininälläni ei ole hänen toimintaansa mitään vaikutusta. Hän kaataa jotain kylmää vakooni ja alkaa hieroa pilluani. Ähisen ja inisen yrittäessäni rimpuilla pakoo hänen kosketustaan. Hän koventaa otteitaan ja tunnen sormen sisälläni. Toisen. Kolmannenkin sormen. Hän liikuttaa sormiaan edestakaisin ja mitä ihmettä, mä tunnen kiihottuvani! Suustani valuu kuolaa, Tommin sormet hinkkaavat pilluani ja mä olen itselleni vihainen omista tuntemuksistani. Tommin sormet vaihtuvat hänen penikseensä, jonka hän työntää rajusti sisälleni. Hän kumartuu puristamaan tissejäni työntyen samalla sisääni uudestaan ja uudestaan. Hän tarttuu valjaiden peittämiin lanteisiini ja työntää muutaman rajun työnnön ja laukeaa sisääni. Hänen vetäytyessään ulos tunnen lämpimän sperman valuvan itsestäni. Heti perään sisääni työntyy jokin esine. Tunnen painetta sisälläni, kun esineestä ruiskutetaan vettä. Esine poistetaan ja tunnen veden valuvan jalkojani pitkin. Operaatio toistuu. Tämän jälkeen Juho sanoo Nikolle minun olevan valmis häntä varten. Tommi ilmestyy eteeni ja irrottaa pallon suustani. ”Nyt sä saat pestä mun meisselin”, hän virnuilee ja tarttuu hiuksiini. Hänen kalunsa lähestyy naamaani. ”Uskallakin työntää se mun suuhun, niin mä puren sen poikki”, sihahdan kiukkuisena. Tommin ote hiuksissani kiristyy. ”Näykkääpä edes vähäsen, niin me jätetään sut viikonlopuksi siihen roikkumaan” Tommi vastaa ja työntää meisselinsä mun suuhun. Tommin työntyessä mun suuhun, joku tarttuu kiinni mun pakaroihin levittäen niitä niin, että näkee pilluni kunnolla. Ote irtoaa ja sitä samaa kylmää ainetta kaadetaan jalkoväliini. Sormet lähestyvät ja hierovat pilluani, työntyvät muutaman kerran sisälleni. Vetäytyvät ulos ja siirtyvät hieman ylemmäs. Tommin muna suussani yritän huutaa, mutta suustani kuuluu vain Tommin mulkun vaimentamaa ininää. Sormi työntyy perseeseeni ja alkaa liikkua edestakaisin. Sormi saa seurakseen toisen ja vielä hitaasti työntyen kolmannenkin. Sormet hierovat suoltani valmistellen. Hetken kuluttua sormet vaihtuvat suurelta tuntuvaan kumin peittämään penikseen. Inisen lujempaa, mutta turhaan. Penis liikkuu sisälläni kovempaa ja kovempaa. Tommi laukeaa suuhuni samaan aikaa kun penis perseessäni tekee viimeiset kovat työnnöt. Tommi siirtyy sivuun ja Juho asentaa pallon takaisin suuhuni. Samalla tunnen kuinka joku silittää pakaraani. Sitten tunnen kovan läimäyksen, toisen, kolmannen. Pieni tauko ja lisää läimäyksiä. Heilun sen minkä valjaat antavat myöden. Käden puristuvat pakaroilleni. Levittävät niitä tehden pilluuni työntyvälle penikselle selkeän reitin. Penis työntyy voimalla pilluuni. Käsi tarttuu hiuksiini vetäen niistä rajusti. Tämä penis liikkuu lyhyin, nopein työnnöin, joka työntö tuntuu uppoavan entistä syvemmälle. Mies laukeaa nopeasti. Huomaan ajattelevani miesten olleen melkoisessa puutteessa, koska laukeavat niin nopeasti. Vai tekeekö kielletty tilanne heidän elimensä niin herkiksi? Penis vetäytyy sisältäni ja taas sen tilalle työnnetään esine, jolla pilluni ruiskutetaan puhtaaksi. Juuri sisälleni tyhjentynyt penis on naamani edessä. Jyrki seisoo takanani pakaroitani puristellen. Liukastetta valutetaan taas vakooni ja sormet työntyvät pilluuni. Eero poistaa pallon suustani ja työntää peniksensä sen tilalle. Hän pitää kiinni hiuksistani ja työntelee juuri lauennutta spermaista penistään suussani edestakaisin hitain liikkein. Näykkään häntä hieman. Ote hiuksissani kiristyy. ”Perkeleen narttu, älä yritäkkään käyttää hampaitasi!” Eero huutaa. Hän käskee Jyrkiä työntämään koko nyrkkinsä sisääni rangaistuksena. Jyrki työntää yksi kerrallaan lisää sormia sisälleni ja liikuttelee niitä. Hän ei kuitenkaan työnnä koko nyrkkiään sisääni, vaan puristaa sisällä olevat sormet nyrkiksi. Tuntuu kuin halkeaisin. Jyrki liikuttelee kättään ja minä yritän rimpuilla irti hänen otteestaan. Käsi ei kuitenkaan anna hiukkaakaan periksi vaan jatkaa liikkumistaan. Eero panee minua suuhun voimakkain kurkkuun asti ulottuvin työnnöin. Jyrkin penis työntyy hitaasti nautiskellen sisälleni. Hän työntää sen pohjaan saakka ja pitää hetken paikoillaan. Hän odottaa, kunnes Eero saa meisselinsä uitettua suussani puhtaaksi ja kiinnittää pallon takaisin suuhuni aiempaa tiukemmalle. Jyrki alkaa työnnellä edestakaisin pitäen kiinni lanteistani. Valjaissa roikkumiseen tottuu ja Jyrkin penis sisälläni tuntuu hyvältä. Tämä vain on niin järjetöntä. Minun pitäisi olla kauhuissani, peloissani ja järkyttynyt, mutta Juho oli oikeassa sanoessaan minun varmasti nauttivan tästä. Jyrkin jälkeen panovuorossa on vielä Juho. Jyrki tosin ei laukea niin nopeasti kuin muut tähän mennessä ja naimista kestää niin pitkään, että Tommi on päättänyt aloittaa jo uuden kierroksen, vaikkei Juho ole vielä päässyt tyhjentämään säkkejään edes ensimmäistä kertaa. Tommi tulee eteeni, riuhtaisee hiuksistani ja irrottaa pallon suustanu. Hänen kovana seisova peniksensä työntyy suuhuni ja hän käskee imeä. Kovempaa. Jyrki ja Tommi löytävät yhteisen rytmin. Yllättäen Jyrki työntää sormensa perseeseeni, työntäen sille kaveriksi kohta toisenkin sormen. Samalla kun hän puristaa pakaroitani, tajuan hänen työntäneen molemmat peukalonsa perseeseeni. Hän pitää minua tiukasti otteessaan ja kiihdyttää tahtia. Tommi kiihdyttää samaan tahtiin ja tunnen kuinka minuun ruiskutetaan spermaa molemmista päistä. Nielen Tommin spermat Jyrkin lastin valuessa sisältäni. Se vieras esine työntyy taas sisääni ja huuhtelee pilluni puhtaaksi Juhoa varten.

Juho ei heti lähestykkään minua, vaan antaa minun hetken odottaa. Näen, kuinka hän hitaasti nousee huoneen ainoalta tuolilta kädessään jotain. Hän tulee eteeni, nostaa päätäni hiuksistani ja esittelee kädessään olevaa esinettä. Raippa. Sellainen jota ratsastajat käyttävät. Hän näkee kauhun silmissäni ja hymyillen kertoo hieman kouluttavansa minua. Hän työntää pallon avonaiseen suuhuni. Tämä ei ole se sama pallo, vaan hieman suurempi, joka juuri ja juuri mahtuu suuhuni. Pallossa on myös enemmän remmejä ja Juho pyytää Eeroa pitämään päätäni ylhäällä kiinnittäessään remmit. Pallosta niskaan lähtevistä remmeistä haarautuu poskien kohdalta remmit leuan alle sekä pään yli. ”Tämä todellakin tukkii suusi, ja voin rauhassa piiskata sinua ilman häiritseviä huutoyrityksiäsi”, Juho naureskelee ja kiristää remmit epämukavan tiukalle. Inisen vastauksesi ja rimpuilen. Tämä ärsyttää Juhoa niin, että hän kiristää käsiäni ja jalkojani sitovia nippusiteitä, varmistaa vielä valjaiden kiinnitykset tiukalle ja alkaa hivellä pakaroitani raipallaan. Ensimmäinen sivallus yllättää kivuliaisuudellaan. Pienen tauon jälkeen uusi isku. Ja vielä lisää. Hän läimii pakarani punaisiksi. Juho nauttii tilanteesta täysillä, hän on selkeästi tehnyt tätä ennenkin. Sivellessään punaisia pakaroitani, hän myhäilee tyytyväisenä. Minä en tiedä nautinko vai kärsinkö, mutta joka tapauksessa olen antautunut tilanteelle. Minua on nussittu joka reikään, ja aavistelen lisää olevan tulossa. Kuola valuu suustani pallon ohitse, meikit ovat levinneet ja hiukseni on riepotettu sekaisin. En voi olla kovin kaunis näky, vaikkakin kauneus on katsojan silmissä ja varsinkin Juho saattaa jopa pitää kärsimysteni muokkaamasta ulkonäöstäni. Ajatukseni keskeytyy raipan siirtyessä sivelemään tissejäni. Pieni näpäytys nänniin. Ja toiseen vähän kovempaa. Yritän huutaa, mutta vain kuola valuu suustani olemattoman ininäni säestyksellä. Tissini saa Juholta melkoista kohtelua, hän ei tunnu sääliä tuntevan vaan mitä enemmän yritän kiemurrella ja huutaa, sitä kovempaa kohtelua häneltä saan. Juho jättää tissini rauhaan ja puristelee punoittavia pakaroitani kovakouraisesti. Ne ovat raipaniskujen jäljiltä todella arat, mutta Juho vähät välittää. Puristelu loppuu ja tunnen kuinka raippa sivaltaa yli perseeni. Juho piiskaa minua välillä pakaroitani silittäen ja puristellen. Vihdoin kuulen, kuinka raippa putoaa lattialle, Juho avaa housunsa hitaasti nappi kerrallaan ja vapauttaa kovana seisovan peniksensä vain työntääkseen sen märkään pilluuni. Hän tarttuu toisella kädellään hiuksiini ja vetää pääni ylös. Toinen käsi tarttuu valjaisiin pitäen minut paremmin paikallaan ja hän alkaa nussia minua kovalla voimalla. Hänen peniksensä on kookas, pitkä ja paksu. Tunnen sen täyttävän minut kokonaan, aiempia miehiä enemmän. Käsi irrottaa otteen hiuksistani ja kohta tunnen, kuinka liukuvoidetta kaadetaan vakooni. Juho työntää sormen perseeseeni ja aikansa sitä edestakaisin työnnelleensä työntää perseeseeni toisenkin sormen. Hänellä on vahvat kädet ja pitkät sormet. Sormet perseessäni hän jatkaa nussimista. Luulen kuulevani kuinka joku viheltää. Se joku on Juho. Hän viheltää merkiksi Nikolle. Niko tulee eteeni seisomaan penis kovana. Hän irrottaa pallon suustani ja tunkeutuu syvälle kurkkuuni. Niko ja Juho nussivat minua rytmikkäästi kovalla voimalla. Tuntuu kuin tukehtuisin ja samaan aikaan nautin enemmän kuin koskaan. Juho lopettaa ja vetäytyy laukeamatta sisältäni. Kuulen rapinaa Nikon yhä nussiessa suutani. Sormet perseessäni liikkuvat vähän ennen kuin Juho vetää ne ulos. Tilalle hän työntää ison, kovan, kumilla peitetyn peniksensä. Tuntuu kuin halkeaisin. Juhon kivekset läiskivät märkää pilluani vasten, penis työntyy syvälle perseeseeni joka työnnöllä ja Niko tarttuu lujaa hiuksiini työntäen sykkivän peniksensä syvälle kurkkuuni. Nielen hänen spermansa ja hän liikuttaa penistään vielä muutaman kerran edestakaisin, kuin puhdistaakseen siitä viimeistkin spermanrippeet. Juhon penis tuntuu kasvavan entisestään, kun hän laukeaa sisälleni. Niko poistuu ja hengitän helpottuneena. Kovin kauaa en ehdi hengittää, kun Juho tulee sperman tahriman peniksensä kanssa naamani eteen, tarttuu hiuksistani ja tunkeutuu suuhuni komentaen: ”Puhdistakin se kunnolla, senkin kireäpilluinen narttu!”. Juho työntelee penistä edestakaisin ja minä yritän ihan tosissaan nuolla sen puhtaaksi. Juho ei selkeästikään ole tyytväinen, koska komentaa Jyrkin raipan kanssa taakseni. ”Anna sille piiskaa niin, että tuntuu. Eihän tästä tunnu muuten tulevan yhtään mitään!”, hän tokaisee Jyrkille. Jyrki lyö ensin varovasti, sitten vähän kovempaa. Hän piiskaa minua kovempaa ja kovempaa ja tunnen kuinka perseeni kuumottaa iskujen voimasta. Jyrki taitaa olla tuossa roolissa ensimmäistä kertaa, mutta alkaa selkeästi nauttia satuttamisestani. Kohta tunnen hänen peniksensä sisälläni loppuun nussitussa pillussani, joka on Juhon jäljiltä märkä. Juhon kookas penis sykkii suussani Jyrkin jatkaessa naimistaan. Juho vetäytyy kauemmas minusta tyytyväinen ilme kasvoillaan. Jyrki jatkaa nussimista. Piiskaaminen kiihotti häntä niin, ettei laukeaminen kestä kovin pitkään. Hän vetäytyy pillustani ja tulee puhdistuttamaan spermaisen peniksensä. Olen niin loppu, etten jaksa enää imeä, vaan pidän vain huuleni peniksen ympärillä. Jyrki on tyytyväinen vetäessään löysän peniksensä suustani. Hän vetää housut jalkaansa ja poistuu paikalta hymyillen. Muut seuraavat perässä, vain Juho jää kanssani huoneeseen. Hän tulee eteeni, istuu lattialle ja katsoo minua hymyillen. Kumpikaan ei puhu mitään, katsomme vain toisiamme. Hiljaisuutta kestää hetken, ennen kuin Juho alkaa puhua. ”Mä tiesin, että sä olisit kykenevä tähän hommaan. Sen näkee susta ja kuulee sun jutuista. Mä oon lähes varma, että sulla on ollut ryhmäseksifantasioita. Osa miehistä aristeli tähän ryhtymistä, mutta mä sanoin tän olevan ainutlaatunen tilaisuus toteuttaa omia fantasioitaan. Mä olin susta niin varma, että lupasin ottaa tästä kaiken syyn, jos seurauksia tulee. Mut eihän niitä tuu?” Juho kysyy katsoen syvälle silmiini. Siinä edelleen roikkuessani pudistan hiljaa päätäni. Mä olen, niin sairaalta kun se kuulostaakin, nauttinut tästä. Toki aluksi olin ihan helvetin kauhuissani, mutta nautin kuitenkin jopa raipaniskujen tuottamasta kivusta, avuttomuudestani, miesten tyydyttämisestä. Mä en ole koskaan kokenut mitään näin nautinnollista, koska mä luotin Juhoon, että mitään liian pahaa ei tapahtuisi. Nyt mulla on niin loppuunnussittu olo, etten usko jalkojeni kantavan. Juho nousee, siirtyy taakseni vielä viimeisen kerran ja huuhtelee Jyrkin spermat sisältäni. ”Oletko sä valmis, mä irrotan sut?” Juho kysyy. ”Mmm”, on ainoa mitä saan sanotuksi. Juho katkaisee ranteitani hiertäneet nippusiteet, vapauttaa myös jalkani ja roikun enää pelkkien valjaiden varassa. Kirjaimellisesti roikun, olo on todella voimaton. Juho ottaa minusta kiinni, irrottaa valjaiden yläpään kiinnityksen. Hän nostaa minut olkaansa vasten, kierrän käteni hänen ympärilleen estääkseni putoamisen. Juho irrottaa valjaista toisenkin vaijerin nostaen minut syliinsä. Hän kantaa minut viereiseen huoneeseen, jonka lattialla on patja. Hän laskee minut patjalle ja alkaa riisua valjaitani. Olen niin väsynyt, etten jaksa enää edes miettiä alastomuuttani. Juho tulee viereeni patjalle ja silittelee kasvojani. Hän kysyy sainko yhtään orgasmia? Kerron hänelle sen olleen lähellä monesti, mutta varsinainen huippu jäi saavuttamatta. ”Mä voisin nuolla sulle orgasmin, jos haluat” hän ehdottaa. Olen niin voimaton etten jaksaisi, mutta toisaalta jo pelkkä ajatus kiihottaa. Nyökkään. Juho siirtyy jalkoväliini ja hivelee hellästi klitoristani. Olen niin herkkänä nussimisesta, että orgasmi on lähellä jo hänen sormiensa kosketuksesta. Hän kumartuu ja alkaa nuolla märkää ja turvonnutta pilluani. Hän imee klitoristani työntäen samalla kaksi sormea pilluuni. Hän imee pyöritellen samalla kieltään klitoriksella ja enempää ei tarvita. Laukean huutaen, voimakkaammin kuin aikoihin. Juho nousee hymyillen ja poistuu viereiseen huoneeseen. Hän tuo vaatteeni, asettaa kasan lattialle ja laskee paksun kirjekuoren kasan päälle. ”Toivon, että näemme maanantaina ja hymyilemme. Toivon, että voimme ottaa tämän uusiksi taas palkkapäivänä. Toivon, että nautit tästä niin, että jäät ylitöihin jatkossakin”, hän juttelee rauhallisesti. ”Luulempa, että voin jäädäkin”, vastaan hänelle hymyillen. Voimani alkaa hieman palautua ja alan pukea. Katselen kirjekuorta. Huora. Maksua seksistä. Ei, ajattelen. Korvaus päivän hyvästä työstä kuulostaa paremmalta. Juho nappaa minut syliinsä saatuani vaatteet päälleni ja kantaa hissiin, joka sekin on alkanut toimia. Hän kantaa minut autoonsa, ajaa kotitalolleni ja toivottelee mukavaa viikonloppua. Hieman huterin jaloin astun ulos autosta ja kävelen kohti ulko-ovea. Ajatukseni ovat ristiriitaiset. Tuollaisesta toiminnasta pitäisi ilmoittaa poliisille. Mutta onko se rikollista, jos uhrikin nauttii? Ja mitä muuta harmia asista voisi olla, kun vain me kuusi tiedämme mitä tapahtui. Ei näistä kerrota kenellekään, se on hiljainen, salainen sopimus.

Maanantaina saavun työmaalle normaalisti, hieman vaivautuneena. Mustelmat perseessäni muistuttavat perjantaista. Miehet käyttäytyvät kuin ennenkin tullessani tupakkapaikalle. Vinoilevat toisilleen, kyselevät kuinka minun viikonloppuni meni. Kaikki on hyvin ja huomaan toivovani, että olisipa seuraava palkkapäivä pian.

3 kommenttia viestissä: “Palkkapäivä”

  1. Aku says:

    Toivottavasti tulee myös seuraavakin Palkkapäivä tarinaksi.

  2. curdom says:

    todella hyvää tekstiä, toivottavasti tulee jatkoa!

  3. Trexii says:

    Wow…todella kiihottava tarina. Tähän osallistuisin heti😋😎

Kommentoi

top