search
top

Iso kaluni ja Marjatta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.11 out of 5)
Loading...

Kun nuorena vikittelin ja vokottelin naisia, tietysti mietin yleisemminkin, minkä tyyppinen tyttö – ja miksi – minua erityisesti miellyttää.

Kerran sain kokea mukavia hetkiä Marjatan kanssa, jolla oli huomiota herättävän iso takapuoli. Olimme nuorten porukassa mökillä, ja 19-vuotias Marjatta oli siinä joukossa uusi tuttavuus. Saunoimme, ja rekisteröin outoa mielenkiintoa punakiharatukkaista, puheliasta ja höpsöä tyttöä kohtaan. Marjatta harrasti runonlausuntaa ja kuorolaulua. Ääni kantautui kipakkana ja iloisena. Suoraan sanottuna Marjatta oli jopa hieman rasittava.
Hän ei ollut mitenkään erityisen kaunis kasvoiltansa, mutta runsas ja muhkea peppu oli upea. Nuorella naisella oli reisissä ja pakaroissa lihaa. Tuon ikäisillä tytöillä ei tunnetusti juuri selluliittiäkään ole – tosin silloin tuskin tiesin, mitä selluliitti on.

Marjatan pylly ja reidet muodostivat mukavan, kyyneleen muotoisen ja minusta huippunaisellisen kokonaisuuden. Saatoin vain kuvitella, että Marjatta häpesi isoa pyllyään luullen sen olevan jotenkin jättimäinen. Minusta, ja uskoisin, että monista muistakin miehistä se oli mukavaa katsottavaa. Liekkö leveälantioisilla naisilla aina ollut tietty vetovoima miehiin, kun jälkeläisen kantaminen on ainakin teoriassa kapeapeppuisia naisia helpompaa.

Hieman jo fantasioin siitä, että saisin vedellä Marjattaa takaapäin. Rinnat hänellä olivat jokseenkin vaatimattoman kokoiset, minkä uskon olleen hänelle myös hieman kompleksinen asia.
Saunoessamme uikkareissa pukuhuoneen ovi avautui hieman varoittamatta, kun olimme poikien kanssa peseytymässä. Huomasin, että Marjatta näki kyrpäni, ja olin aistivinani hänen silmissään sen pienen hämmästyksen, jonka jokainen siveä tyttö vaistomaisesti myös saman tien sammuttaa.

Pelasimme mökissä puolen yön korvilla Unoa. Väki alkoi väsyä. Minusta taas tuntui, että koko päivän kestänyt silmäpelimme Marjatan kanssa oli johtamassa johonkin. Kun hän ehdotti, että menisimme kahdestaan hieman kävelylle, olin kyllä heti mukana. Muiden tyttöjen katseet saattelivat merkitsevästi Marjattaa, kun menimme ulos vaaleaan yöhön.

Kun käteni hakeutui metsäpolulla Marjatan vyötärön ympäri, tyttö ei vastustellut, vaan kulkiessamme hän painautui jo hieman minua vasten. Silloin viimeistään omakin viisarini alkoi värähdellä ja mietin, että kyllä tätä tyttöä olisikin mukava panna.
Etenkin yhtäkkiä hiljaiseksi tytöksi muuttuneen Marjatan leveä lantio tuntui mukavan muodokkaana omaa reittäni vasten. Hän taisi arvata pojan toiveet. Marjatalla oli muodot esiin tuova punainen yömekko, jossa oli kukkia. Tajusin saman tien, että pidin hänen isoa takapuoltaan todella kiihottavana, mitä en ollut ennen rekisteröinyt. Olin ja olen nimen omaan tissimiehiä, ja naisen muhkea etuvarustus on aina ollut minulle se juttu.

Saunan eteisessä ajauduimme sitten sylikkäin. ”Matti, mitä me tehdään…”, hän muka vielä esteli minua. Suutelin kohta häntä, ja Marjatta lähti heti mukaan. Imuttelu kertoi halusta. Hieroin pieniä tissejä yöpaidan läpi, nännit nöpöttivät kovettuneina, rintaliivejä ei hänellä ollut yllään.
Marjatta nousi pyynnöstäni seisomaan saunajakkaralle. Halusin suutelun lomassa ylettyä hyväilemään ja puristelemaan hänen isoa takapuoltaan. Hän oli kenties 160-senttiä pitkä, minä lähes 190-senttinen.

Rullasin yömekon lanteille. Pikkuhousut hänellä olivat, mutta sain hyväiltyä, vaivattua ja leivottua niitä isoja mutta hämmästyttävän kiinteitä kankkuja. ”…Tiedoksi vaan, että sulla on aivan mahtava pylly!..”, huohottelin suutelun jatkuessa. Myös Marjatta huohotti ja huokaili.
Tuntui aivan mahtavalta, kun lihaisat isot pakarat eivät millään eivätkä läheskään mahtuneet suht isoihin kouriini. En tiedä mikä siinä on jotenkin alkukantaisen kiihottavaa, kun kädet eivät riitä haalimaan naisen suloja. Tunne oli suunnilleen sama, kuin se kun saa nautiskella hyvin isorintaisesta naisesta, ja vain tajuaa, etteivät kannut meinaa kouriin mahtua.

Minä puristelin, pyöritin ja nautin Marjatan isosta pyllystä. Tyttö suuteli ja selvästi nautti kun halusin häntä. Pikkuhousut hän polki jalastaan, ja isot kankut olivat nyt paljaina minun ilonani. ”Kaikki miehet haluaa naida mua perseeseen..”, hän yhtäkkiä tokaisi suudellessaan. Olin hämmentynyt, vaikka olishan minun tämä pitänyt tietää. Pirskahteleva ja suorasukainen tyttö oli varmaan pidäkkeetön sängyssäkin. Sitä en ihmetellyt, että miehet vonkuivat sen ison pyöreän pyllyn perään.
Kokeilin jo vähän Marjatan pimppaakin. Lämmintä ja kosteaa tuntui olevan.

Palasimme vielä pukuhuoneen sohvalle suutelemaan, ja Marjatan käsi hakeutui tunnustelemaan lahkeessa jo paisuvaa kulliani. Tytön hengitys vain kiihkeytyi hänen tuntiessaan omissa käsissään miehen halun.
Riisuin housut, ja kulli ponnahti esiin. Nautin paljon nuorena miehenä saadessani paljastaa kookaan vehkeeni sitä epäuskoisena katsoville tytöille, joiden kanssa olin pääsemässä kutupuuhiin.

Marjatta hyväili kyrpääni huohotellen. Hän kietoi sormensa sen ympäri, molemmin käsin, ja nylkytteli varovasti. Hän tuijotti kullia epäuskoisena, ”ei voi olla totta.. ei voi olla..”. Katselin tyytyväisenä kun tyttö sormeili kullia, ja kokeili välillä kiveksiäni.

Marjatta kertoi myöhemmin, että hän sai säännöllisesti saman ehdotuksen: ”saanko naida sinua peppuun”. Ehdotuksia alkoi tulla jo pian, kun lantio aikanaan alkoi levetä. 13-vuotiaana oli hänelle ensimmäisen kerran joku tuttu setä ehdottanut, että maksua vastaan saisi panna peppuun. ”Jotkut luulevat, että ei se ole seksiä, jos pyllyyn vaan tyttöä laitetaan..”
Kenellekään hän ei ollut antanut laittaa anaaliin, vaikka oli parin pojan kanssa jo seksiä harrastanut – nytkin hänellä oli poikaystävä Janne, jota hän petti minun kanssani. ”Matti, sinulla on varmaan kolme kertaa niin iso kulli kuin Jannella!”.

En ollut vertailusta erityisen ilahtunut, mutta toki se nuorta miestä kiihotti. Olin tuolloin 24-vuotiaana pannut jo noin 70:tä naista, ja tajunnut, että järeä kulli oli jotain, mitä aika monet naiset halusivat kokea – sanoivat he sitten aiheesta mitä tahansa muutoin.

Olin onnistunut säilymään salasonnina, touhuistani ei juuri tiedetty. Tosin maine oli alkanut kiiriä, ja varsin moni kanssani sänkyyn päätynyt tyttö kertoi kyllä tienneensä etukäteen varsin kookkaasta melastani – ja kuinka se kyllä oli vaikuttanut siten, että tyttö halusi nimen omaan panna, eikä juttu jäänyt vain flirtin tasolle.
Nain melko paljon tyttöjä, joilla oli jo poikaystävä tai jotka olivat jo jopa naimisissa, mutta halusivat kokea miltä iso kulli tuntuu.

”Voit tulla heti takaapäin.. tykkään siitä..”, Marjatta sanoi noustessaan ylös. Olin hämmentynyt, useinhan takaapäin tultiin lopuksi, kun nainen oli ensin lauennut. Minun käsitykseni mukaan naisen on yleensä haastavaa laueta, kun mies tulee takaapäin. Sitä en uskaltanut edes toivoa, että Marjatta antaisi minun tulla anaaliin. En olisi itsekään tunkillani siihen hommaan suostunut, siinä olisi oikeasti saattanut paikkoja repeillä. Muutenkaan en koe ruskeaa reikää omaksi jutukseni.

”Oletko varma?..”, varmistelin Marjatalta nyt minä puolestani epäuskoisena. Halusin tietysti, että meno miellyttäisi naistakin, en nopeaa pikapanoa. ”Joo, tule vaan takaapäin heti.. tykkään siitä oikeasti..”. Marjatta meni kuistille, nojasi käsillään hirsikaidetta vasten ja vielä terhakoitti pyllyään. Minä mietin lähinnä, että pari tuntia sitten olin tätä peppua vilkuillut himoiten, ja nyt nainen pylly pystyssä pyysi, että panisin. Tuskin olisivat asiat voineet mukavammin olla.

Käärin mekon taas ylös ja nyt oli edessäni ihana kuutamo. Isojen kankkujen välissä alhaalla näkyi punertava karvaturrukka, johon aloin pamppuani sovitella. Marjatta hieman auttoi suuntaamisessa ja varoen lykkimällä sain sisään ensimmäiset sentit. ”..Aaaah…oooo..”, tyttö vaikersi silmät kiinni. Kokemukseni valossa alku oli aina hankala. Kun sitten sai muutamankin sentin sisään, meno jo helpottui.

”Voi että.. kun.. sulla on.. VAL-TA-VA.. kullihh!..”, Marjatta parahteli. Minä punnersin ja puuskutin. Ei Marjatta ollut erityisen pienipilluinen, mutta kyllä selvästi työtä teetti.
Sitten se jokin kuparinen meni rikki, mikä lie pidäkelihas antoi periksi ja kulli painui sisälle paremmin. Pidin lanteilta kiinni, vetelin edestakaisin muutamia työntöjä. Johan helpotti.
Aloin takoa Marjattaa rytmikkäästi ja työntöjä tiivistäen. Näytti mahtavalta kun kullini painui jonnekin isojen kankkujen kätköihin. Perse oli niin iso, että saatoin pitää vain pakaroista kiinni kun painoin menemään.

”Aivan hirveä jörssi sulla.. ihana.. valtava valtava ihana kulli!…”. Jos joku mökillä oli hereillä, kyllä kuuli totisesti mitä olimme vetäytyneet saunalle tekemään. ”Mieletön kyrpä!.. Valtava hevosen… hevosen.. mulkku!.” Marjatta ylisti huutaen kulliani. Myöhemmin kuulin, että todellakin mökissä oltiin oltu hereillä viimeistään siinä vaiheessa kun Marjatta huusi kimakalla äänellään.

Pano jatkui. Painelin menemään vähän kulmaa säätäen. Halusin tarjota tytölle kunnon panon. Sitten Marjatta yllätti. ”Sano Matti.. sano että.. oh.. ori astuu tammaansa..”. Olin ensin, että mitä ihmettä. ”Sano vaan.. sano vaan kulta niin.. sano!..”, Marjatta pyysi samalla kun koko ajan panin häntä. Kuisti nitisi ja natisi, onneksi kaide oli sen verran tukevaa tekoa, että se yhden paneskelevan nuoren parin kesti kyllä hyvin.

Huohotellen tottelin tyttöni pyyntöä. ”Ori .. oh.. astuu tammaansa.. ori astuu tässä tammaansa!..”. Marjatta auttoi sormellaan, ja kohta parahteli laueten. ”Oioioioi.. oioioioi!!”

Se oli hänen fantasiansa. Marjatta kertoi myöhemmin, että hän oli ollut lapsesta asti hevostalleilla, ja nähnyt monta astutusta. Siinähän ori työntää puolen metrin mittaisen kyrpänsä tammaan, nytkyttää hetken ja se on siinä. Astuttamisesta oli tullut Marjatalle jokin omituinen kiihoke. Siitä juonsi juurensa myös mieltymys takaapäin tulemiseen.

Minulla alkoivat reidet olla hapoilla. Pyysin, että Marjatta menisi kontilleen. Hamusin polvien alle pelastusliivejä ja pyyhkeitä, mitä nyt sain käsiini. Touhusin siinä kyrpä ojossa. ”Ihanalta näyttää kun sun valtava kulli heilahtelee.. että se on iso!”, Marjatta naurahteli itse saaneena katsellessaan touhujani.

Kun Marjatta oli kontillaan, perse tuli vain vielä isompana ja pyöreämpänä esiin. Tyttö painoi yläruumiinsa alas, niin että perse ja pillu olivat vielä enemmän tarjolla. Tyytyväisenä hyristen työnsin sisään silmäkkeeseen, ja nyt meni sisään todella hyvin. Marjatan nesteet voitelivat tietä, paljaalla mentiin mutta en jaksanut olla aiheesta huolissani.

Eipä ollut Marjattakaan. ”Sisälle.. laske Matti kaikki sisälle.. jooko..”, hän pyyteli kun aisti minun olevan tulossa. Tahtini kiihtyi. ”Oh.. Marjatta.. sulla on aivan käsittämätön.. upea.. perse!!”, siinä vaiheessa minunkin pidäkkeeni olivat poissa. Siihen asti olin puhunut huomaavaisesti vain pyllystä tai pepusta, kun en halunnut olla liian ronski. Marjatta vain nauroi voipuneena, kun kohta kiveksistäni ryöpsähteli spermalastia hänen vakonsa perukoille.

Nytkytin parrua uomassa oikein viimeiseen asti. Jollain oudolla tavalla astuttaminen kiihotti ajatuksena minuakin, vaikka kohta jo kauhuissani anelin ja muistuttelin, kuinka tärkeää olisi, että Marjatta menisi ja hakisi katumuspillerin. En ole mikään selvännäkijä, mutta melko varma olen, että laitoin siinä lapsen alulle 19-vuotiaan lyhytaikaisen heilani kanssa. Sen verran sähäkästi lähti nimittäin siemen liikkeelle sinä yönä.

Marjatta kertoi minulle astutusfantasiastaan, kun hän kohta tasaili hengitystään kainalossaan. Kyselin, miksi hän halusi naida juuri minun kanssani. ”Höhlä.. siksi koska sulla on niin järkyttävän iso kulli..”, hän sanoi kainalooni tiukemmin käpertyen. Enpä olisi voinut juuri tyytyväisempi olla.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Marjatta”

  1. Madclown says:

    Hyvää tekstiä vaik rupee olee jo peruskamaa nää isokulliset miehet

Kommentoi

top