search
top

Läheistä ystävyyttä mökkisaunassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

Toinen julkaisemani novelli, toivottavasti pidätte. Arvostelkaa, kommentoikaa. 🙂

 

Kesä 2013. Istuin kahvitauolla lastauslaiturin reunalla nauttien kuuman kesäpäivän paahteesta. Enää pari tuntia ja sitten pääsisin viikonlopuksi vapaille. Kiireisen työtahdin takia, en juuri ehtinyt viettää aikaa ystävieni kanssa. Siksi olimmekin sopineet menevämme viikonlopuksi vuokramökille saunomaan ja juomaan mahdollisimman isolla porukalla.

Olin pakannut tavarani autooni, joten pääsin lähtemään suoraan töistä. Perille päästyäni laskin tavarani kuistille ja pysähdyn kuuntelemaan ympärilleni. Täydellisen hiljaista. Sen enempää miettimättä sihautin auki ensimmäisen oluen. Miten taivaalliselta se maistuikaan siinä hetkessä, kimmeltävän järvimaiseman äärellä hikisen työpäivän jälkeen. Siemailin tölkin tyhjäksi muutamalla isolla kulauksella.

Salla ei vielä ollut saapunut, joten en päässyt vielä mökkiin. Hikiset vaatteet alkoivat ahdistaa minua, joten riisuin vaatteeni kuistille ja säntäsin järveen uimaan. Talviturkkini lensi ilman sen suurempia kainosteluja. Sukeltelin ja kelluin järvessä nauttien rauhasta, aikaa ei ollut olemassa.

Kävelin ilkosen alasti takaisin kuistille, kun kuulin mökin takaa kopinaa. Salla tuli esiin kulman takaa ja säpsähti nähdessään minut. Peitin kiireesti vehkeeni käsilläni ja säntäsin laukulle hakemaan pyyhettä. Hän ei varmasti ollut moksiskaan nähdessään minua alasti, olimmehan ennen yleensä saunoneet alasti yhdessä useasti.

Sain pyyhkeen ympärille ja Sallan mies, Aki tuli myös kuistille kantaen tavaroita. Salla vitsaili, että minä olin taas tapani mukaan nakuilemassa. Kättelimme Akin kanssa ja halasin Sallaa tervehdykseksi. Selittelin, että aikani kuluksi päätin käydä järvessä, eihän minulla avaintakaan ollut ollut.

Aki laittoi saunan päälle jonkin ajan kuluttua. Autoimme Sallaa ruokien valmistuksessa ja istuimme kuistilla juoden olutta ja odotellen muita saapuvaksi. Illan mittaan mökille saapuivat vielä Miro ja Henna, sekä Tiia. Tiia ja minä olimme olleet porukasta ainoat sinkut. Nyt hän oli kuitenkin löytänyt itselleen uuden naisystävän. Hän ei kuitenkaan päässyt paikalle töidensä takia.

Tiia oli muuttanut kauemmas, enkä ollut nähnyt häntä kahteen vuoteen. Aikoinaan hänen vielä asuessa samalla paikkakunnalla olimme olleet todella läheisiä ystäviä. Toki viestittelimme edelleen toisillemme aktiivisesti. Olimme tukeneet toisiamme ihmissuhteissa ja elämän vaikeina aikoina, luotin silloin ja luotin edelleen Tiian enemmän, kuin kehenkään muuhun. Välitin Tiiasta todella paljon, hän oli upea nainen kaikin puolin, sydämeltään ja myös ulkoiselta olemukseltaan. Joskus alkuaikoina minua harmitti kovasti hänen lesboutensa ja taisin sen sanoa ääneenkin joskus humalassa. Ajan mittaan pääsin siitä yli ja osasin ottaa hänet ystävänä, hyvä että niin kävi.

Ilta sujui rattoisasti jutellen, juoden ja erilaisia mökkipelejä pelaten. Yhdessä vaiheessa Tiia pyysi minua sivummalle ja juttelimme pitkään nykyisistä elämäntilanteistamme ja parisuhteista. Olin onnellinen, kun hän kertoi, miten hyvän naisen hän oli löytänyt. Hän toivoi minunkin vielä löytäväni rinnalleni jonkun yhtä hyvän heteronaisen. Heitin vitsillä, että harmi ettei Tiia voinut olla hetero ja sinkku. Hän naurahti niin, että mökilläkin varmasti kuultiin.

Palasimme mökille, olimme selvästi olleet hetken poissa, sillä porukka oli jo ilmeisesti lähtenyt alas saunamökille. Päästyämme alas, Henna ja Salla marssivat ilman rihman kiertämää kohti järveä huikaten meitäkin kiirehtimään löylyihin. Vaikka heidän tissinsä olivatkin upean muotoiset ja pomppivat houkuttelevasti, ei vehkeeni värähtänytkään. En tuntenut kavereihini minkäänlaista seksuaalista vetoa.

Pukuhuoneessa Miro ja Aki tulivat vastaan oluet käsissään. Silmät seisoivat heidän päässään ja he olivat selvästi pienessä hiprakassa. He vislasivat Tiialle, joka oli ehtinyt jo riisuutua ja poistuivat nauraen saunasta. Tiia meni jo pesuhuoneen puolelle minun jäädessä katsomaan miesten poistumista mökille päin.

Menin Tiian viereen ja odotin hänen peseytyvän. Häntä ei haitannut, vaikka vähän katselinkin häntä. Ihailin hänen mukavan pyöreää pyllyään, sekä pieniä sieviä rintojaan. Hän heitti mustat, upean pitkät hiuksensa taakse, kuin rokkitähti ja meni edeltäni saunaan. Peseydyin ja menin minäkin lauteille.

Annoin Tiian heitellä löylyä. Välillä hän innostui heittämään todella kovat löylyt, että jouduimme molemmat irvistellen kumartumaan. Tiia kommentoi kaksimieliseen tapaansa, ettei ollut hetkeen saanut moisia kyytejä. Naurahdin.

Tiia heitti taas kovat löylyt, tällä kertaa Henna ja Salla saapuivat sopivasti saunaan vieden pahimman kuumuuden pois. Ollessani kyyryssä näin todella hyvin heidän alapäänsä. Hennan oli kokonaan ajeltu, kun taas Sallalla oli pieni kolmio.

Nojauduin takaseinään ottaen mahdollisimman mukavan asennon. Suljin silmäni ja koitin keskittyä löylyjen nauttimiseen, sen sijaan että kuuntelin naisten juttuja. Havahduin hetken päästä, kun kuulin selvästi kullini olevan puheenaiheena. Hennan ja Sallan katseet olivat kohdistuneet siihen ja puhe taisi olla sen pienuudesta. Suojasin vehjettä reidelläni ja puolustelin, että tositoimissa se olisi paljon isompi. Henna, joka oli aina ollut hieman vastahakoinen minua kohtaan naurahti kuivasti. Hän lisäsi, että tuskinpa vehkeeni tiesi, milloin oli tositoimet kyseessä, kun nytkään ei seisonut edes puoliksi.

Pidin rumat sanat vaivoin sisälläni, mutta onneksi Tiia pelasti minut pinteestä sanomalla, että eipä naisen tyydyttämiseen välttämättä penistä tarvita ollenkaan. Hän heitti taas todella kuuma löylyt ja muiden naisten oli pakko lähteä saunasta. He kuuluivat peseytyvän ja kohta näimmekin heidän kävelevän rinnettä pitkin mökille. Jäimme siis Tiian kanssa kahden.

Tiia laskeutui lauteilta lisäämään puita, katsellessani hänen lantionsa keikkumista puolelta toiselle, tunsin eloa alapäässäni. Hän kumartui kiukaan viereen ottamaan puuta pinosta. Minulla oli suora näkymä hänen karvattomaan pilluunsa. En saanut katsettani hänen isoista, houkuttelevista häpyhuulistaan ja tunsinkin kaluni nousevan pystyyn. Koitin katsoa muualle, mutta kaluni oli jäykkä, kuin rautakanki. Hätäisesti laitoin jalat ristiin, jottei Tiia näkisi seisokkiani.

Hän kapusi ylös ja huomasi olemuksessani jotain outoa. Hän paukautti suoraa, että seisoiko minulla. Levittelin käsiäni ja änkytin, etten tiennyt mistä moinen saattoi johtua. Tiia keskeytti minut ja sanoi, ettei se haitannut, luonnollistahan se oli ja tahattomiakin seisokkeja saattoi välillä tapahtua. Minun ei tarvinnut peitellä sitä, emmehän olleet enää pikkulapsia kuitenkaan.

Laskin jalkani alas ja kullini sojotti kattoa kohti. Tiia hymähti ja tokaisi, että se oli varsin komea, kyllä vehkeelläni naisen tyydyttäisi. Totesin, että oli jo monta tyydytettykin ja uusia tulisi vielä lisää. Tiia nyökkäsi, katsoi hetken vielä kulliani, ja  nojautui sitten takaseinään.

Sitten siinä hetkessä muutaman oluen nauttineena kysäisin Tiialta jotain, mitä olin aina halunnut kysyä, oliko hän koskaan haaveillut rakastelevansa miehen kanssa. Hän säpsähti hieman kysymyksestäni, mietti hetken ja loi katseensa taas vielä seisovaan kyrpääni.

Tiia huokaisi syvään ja vannotti sitten minua olemaan kertomatta asiasta kenellekään. Lupasin sinetöidä huuleni. Hän alkoi kertoa tarinaansa. Alkuun uuden naisen, Miran kanssa oli mennyt hyvin. Seksi oli ollut ihanaa. He olivat kokeilleet monenlaisia juttuja yhdessä. Oli käytetty erilasia dildoja ja helmiä. Ensi kertaa Tiia oli luottanut johonkin niin, että kokeili anaaliyhdyntääkin. Mira oli antanut hänelle parhaat orgasmit koskaan.

Jokin jäi kuitenkin puuttumaan. Tiia oli tyydytetty, mutta hän kaipasi vielä jotain lisää. Hän halusi kokeilla miestä, hän ei ollut koskaan aiemmin halunnut sitä. Hän osoitti kulliani ja sanoi haluavansa tietää, miltä kyrpä tuntui hänen sisällään, miten se sykkisi miehen tullessa ja sperma lentäisi. Hän mietti miltä se mahtaisi maistuakin, naisen ja miehen eritteissä oli varmasti iso ero.

Tiia huokaisi syvään. Mira varmasti ikinä suostuisi kolmen kimppaan, eikä pitäisi Tiian kokeiluista. Jos Mira oli hänen naisensa, jäisi kokeilut kokeilematta.

Istuin kyrpä jäykkänä edelleen, paine oli nyt todella pakkautunut siihen ja sen lisäksi päässäkin takoi hullunlailla. Teki mieli vain ottaa Tiia siinä ja antaa hänelle haluamansa. Taistelin itseäni vastaan, oloani ei helpottanut Tiian taas heittämät löylyt.

Sitten Tiia kumartui hieman ja katsoi ikkunasta pihalle ja sitten minuun ja kulliini. Sanaakaan sanomatta hän liukui kiinni minuun ja otti napakan otteen kalustani ja vetäisi esinahkaa pari kertaa. Hän piteli sitä katsoen siihen intensiivisesti ja huokasi. Miten kivalta kyrpäni tuntuikaan, koko ei ollut ehkä isoin, mutta juuri sopiva.

Luimme toistemme ajatukset ja kysyimme monotonisesti, osasimmeko pitää salaisuuden. Naurahdimme ja nyökkäsimme toisillemme. Tiia kohotti asentoaan, heitti hiukset taakse ja otti paremman otteen kullistani alkaen runkata sitä rauhallisesti. Hetken päästä hän vilkaisi minuun, nyökkäsin ja hän kumartui ottamaan kullini suuhunsa. Nautinto oli niin huumaava, että lantioni liikahti niin, että kulli painui syvälle Tiian suuhun ja hän yökkäsi yskäisten.

Kuola alkoi valua pitkin kulliani ja Tiia imi voimakkaasti ja äänekkäästi. Kullini liikkui ylhäältä alas hänen suussaan. Siiten hän veti kielellään rauhallisesti välilihasta aina terskan nuppiin asti. Hän tunnusteli kiveksiäni ja imi niitäkin vuoron perään. Hän hakkasi kyrpääni kieltään vasten ja piti kiimaista ääntelyään yllä. Lopuksi hän työnsi sen kertaalleen niin syvälle, kuin sai ja ähkäisi sen jälkeen kuuluvasti, enempää hän ei jaksanut imeä.

Hän katsoi minua vihjailevasti ja meni sitten selälleen ylimmälle lauteelle. Epäröin hetken, olin nyt panemassa parasta ystävääni. Edessäni avautuva näky sai minut kuitenkin toimimaan eläimen vaistojen mukaan. Hivuttauduin Tiian päälle ja työnsin kullini varovasti hänen sisäänsä. Hän voihkaisi niin lujaa, että se kuului varmaan pihalle asti. Samalla hän raapaisi selkääni, että siihen jäi jäljet.

Hän pyysi anteeksi ja pyysi minua jatkamaan varovasti. Aloin työnnellä hiljaa edestakaisin ja Tiia alkoi voihkia hiljaa. Tiia sulki silmänsä ja minä lisäsin tahtia. Tiia voihki yhä voimakkaammin ja sanoi, miten hyvältä kullini tuntuikaan hänen sisällään. Hän veti minut itseään vasten ja puri korvanlehteäni. Hän supisi korvaani, miten ihana olin, kuinka hyvä kyrpä minulla olikaan. Suutelin häntä muutaman kerran kiihkeästi ja lisäsin taas tahtia. Tiia raapi välillä selkääni, mutta jatkoin hieman hammasta purrenkin.

Vaihdoimme asentoa ja Tiia kääntyi kontilleen eteeni. Ihailin hetken hänen upeaa takamustaan ja läpsäisin niin, että hän älähti ja persposkeen jäi punainen jälki. Aiemmista anaaliseksikertomuksista innostuneena asettelin kyrpäni hänen peräaukolleen. Ensi kertaa sain työntää kullini jonkun peppuun ja se tuntui ihanalta. Iloa ei kestänyt kauaa, kun muutaman työnnön jälkeen Tiia pyysi vaihtamaan pilluun.

Tottelin ja laskin kaluni alemmas, tällä kertaa se sujahti sisään ilman ohjaamistakin. Vetelin pitkiä rauhallisia vetoja antaen häpyhuulten kutitella terskaani. Molemmat voihkimme ääneen ja välillä Tiian keho värähteli.

Tiia työskenteli samalla klitoriksensa parissa. Vein oman käteni sille ja hieroin sitä samalla pannen häntä. Välillä työnsin kullini niin syvälle, kun sain ja hieroin klitorista intensiivisesti, siitä Tiia nautti kovasti. Jatkoimme niin jonkin aikaa ja kohta Tiia ilmoitti olevansa tulossa. Minullakaan ei ollut enää kaukana.

Kiihdytin tahtia ja annoin Tiian hoidella klitoristaan. Tiian käsi pysähtyi ja koko keho jäykistyi. Hetkeen hän ei saanut ääntä suustaan. Sitten hän parkaisi nautinnosta ja hänen pillunsa alkoi sykkiä kaluni ympärillä. Työnsin kullini aivan tappiin asti ja hieroin hänen klitoristaan. Hän sai muutaman voimakkaan kouristuksen ja lyyhistyi eteeni voimattomana voihkimisen sävyttämänä.

Annoin hänen levähtää hetken ja jatkoin sitten naimistani takaapäin. Ei mennytkään kauaa, kun jouduin ilmoittamaan tulemisestani. Tiia käski minun tulla sisälle. Varmistin asiaa vielä, mutta hän halusi sitä, joten jatkoin lykkimistä ja tunsin, kuinka lasti lähti liikkeelle ja kyrpäni sykki voimakkaasti useaan otteeseen lennättäen spermani Tiian kosteaan pilluun. Voihkimme molemmat äänekkäästi nautinnosta.

Tiia kääntyi ympäri niin, että molemmat näkivät hänen pilluunsa. Pian sieltä alkoi valua spermaa pitkänä norona. Tiia levitteli sitä sormillaan klitorikselle ja keräsi sormensa päälle sitä. Sitten hän tunki spermaiset sormet suuhunsa ja imi niitä antaumuksella pitäen minuun katsekontaktin. Se maistui hänestä hyvältä. Lopuksi hän vielä imi lopu spermat kalustanikin perusteellisesti. Hän suuteli sitä varresta päähän ja kehui sitä, kuin koiraa.

Tiia poistui pesuhuoneeseen ja minä varmistin, ettei saunaan jäänyt spermatahroja. Pesuhuoneessa Tiia suuteli minua ja vannotti vielä, ettei tapauksesta kerrottaisi kenellekään.

Palattuamme mökille muut olivat jo ihan humalassa ja naureskelivat tuvassa. He heittivät vitsiä siitä, että olimme varmasti olleet saunassa panemassa. Nauroimme kuivasti jutulle, ja pian aihe jo vaihtuikin. Loppuilta meni mukavasti, vaikka minusta tuntui, että syyllisyys hieman kalvoi Tiiaa. Ihan ymmärrettävää.

Kun sunnuntaina olin lähdössä, Tiia tuli autolleni vielä halaamaan minua. Hän sanoi kertovansa tapauksesta Miralle. Sanoin ymmärtäväni, mutta toivoin ettei lopputulos vaikuttaisi väleihimme negatiivisesti. Jos he eroaisivat, yksi hyvä tyydyttäjä olisi jo tiedossa, Tiia sanoi ja kouraisi kasseistani. Halasimme vielä ja annoin suukon hänen poskelleen.

Tiia ei eronnut Miran kanssa. Mutta toisin, kuin luulin, se kerta ei Tiian kanssa jäänyt ainoaksi. Sain myöhemmin tutustua Miraankin, mutta se onkin aivan toinen tarina se. 😉

4 kommenttia viestissä: “Läheistä ystävyyttä mökkisaunassa”

 1. Grandiman says:

  Kiitoksia kommenteista ja palautteesta. Katsotaan, miten saan jatkon onnistumaan, sitä odotellessa käykää lukemassa muut novellini. 🙂
  – Grandi

 2. Jj says:

  Hyvä tarina. Jatkotarina voisi olla semmoinen missä Mirakin on mukana:)

 3. Madclown says:

  Hyvä tarina mut ehkä hieman epäuskottava et miten lesbo osas imee kyrpää

 4. rter87 says:

  ehdottomasti jatkoa siitä että mitä tiian ja miran kans tapahtu

Kommentoi

top