search
top

Röntgen-näkö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 2.45 out of 5)
Loading...

Kuvittele itsellesi kyky nähdä naisten vaatteiden alle. Hyvä. Nyt mieti mitä tekisit tällä kyvyllä? Tässä oma kertomukseni vastauksena:

Herään aamulla ja matkustan kouluun. Siellä huomaan, että niin halutessani pystyn näkemään tyttöjen vaatteiden alle. Kuitenkin kyky ei ulotu alushousujen alle. Sumeilematta käytän sitä kuitenkin hyväkseni selvittääkseni minkälaisia alushousuja lukioni opiskelijatytöt käyttävät.

Veera oli rinnakkaisluokkalaisen kaverini tyttöystävä. Hän oli luonteeltaan mukava ja vitsikäs, ja ulkonäöltään taas laiha ja lyhyt, mutta hänellä oli kauniit pitkät vaaleat hiukset. Pari kertaa olin nähnyt hänet ilman paitaa, kerran partioleirillä ja kerran opiskelijaristeilyllä. Tällöin olin kuitenkin kohteliaasti kääntänyt katseeni pois ja antanut kaverini vaihtaa vaatteensa rauhassa. Silloin hänellä oli päällään beigen väriset rintaliivit. Hänen rintansa olivat melko normaalin kokoiset, mutta hänen paitansa usein paljasti tissivaon. Itse olin onnellinen Veeran ja miespuolisen ystäväni Teemun onnesta keskenään, mutta itse en voinut vastustaa kiusausta…

Käytin siis kykyäni Veeraan. Kuten jo aiemmin olin arvellut hänellä oli vaaleanruskeat pikkuhousut, jotka paljastivat hänen takamuksensa muodot selvästi. Hän oli muista tytöistä poiketen käyttänyt usein löysiä ulkoiluhousuja, jotka taas eivät olleet paljastaneet hänen muotojaan. Kun olimme biologiantunnilla pelkäsin hänen huomaavan viipyilevän katseeni.

Seuraavaksi päätin testata kykyäni erään oman luokkani kurssin oppilaisiin. Emmi ja Nisha olivat parhaat kaverukset, jotka usein osallistuivat samoille kursseille kanssani. Jälkimmäisen perhe oli arvioideni perusteella intiasta, ja ensimmäisellä taas oli kerrassaan söpöt kasvot ja pitkät mustat hiukset. Olin hieman jutellut Emmin kanssa sillä meillä oli muutamia yhteisiä ystäviä. Tyttökaksikko oli aina yhdessä, joten heidän vaatteidensa poistaminen oli yksinkertaista.

Emmillä oli mustan topin alla myöskin mustat rintaliivit, kuten myös mustat pikkuhousut. Nishalla taas oli valkoiset rintaliivit ja pitsiset alushousut. Nisha näytti niin söpöltä nauraessaan Emmin kertomille jutuille pelkissä alushousuissa. Mietin ohimennen häpeäisivätkö he puolialastomuuttaan, mikäli tietäisivät tilanteestaan. Nishalla oli pienet rinnat, ja mietin miksi hän edes käyttäisi rintaliivejä. Sama tilanne oli Emmillä, mutta hänen olivat taas hieman suuremmat.

Lopun päivää yritin löytää tyttöä, joka käyttäisi stringejä. Olin melko varma, että oman luokkani tytöt näin tekivät, mutta en silti löytänyt kuin valkoisia ja mustia alushousuja. Kaippa opiskelijatytöt nykyään olivat liian fiksuja siihen. Kävelimme kaikki porukassa kotiin päin, ja pitäydyin vielä erityisen lähellä Veeraa tarkastellen hänen etumuksensa muotoja, mutta hänen alushousunsa eivät paljastaneet juuri mitään. Vaikka tiesin, että tällainen tirkistely oli epäsopivaa, toivoin silti kykyä nähdä vielä alushousujen alle. Eihän se ketään satuttaisi, jos kukaan ei saisi tietää.

Seuraavana päivänä toiveeni oli näemmä toteutunut. Tarkistin asian heti kouluun päästyäni riisumalla mielessäni erään luokkalaiseni bruneten. Hän oli nyt täysin alasti ja hänen jalkovälinsä oli vieläpä ajeltu. En kuitenkaan ollut erityisen kiinnostunut hänestä, vaan päätin tarkistaa ensin tärkeämmät kohteet.

Ensimmäisenä menin tietysti Veeran luokse. Epäröin hetken hänen riisumistaan sillä en halunnut loukata häntä ja hänen poikaystäväänsä, mutta uteliaisuus vei lopulta voiton. Olin Veeran edessä, ja ensimmäisenä näin hänen isot, mutta silti sopusuhtaiset rintansa. Hänen nänninsä tuottivat minulle pienen pettymyksen, sillä ne olivat kooltaan suuret, eivätkä haluamallani tavalla sopusuhtaiset. Mutta sitten taas toisaalta minulla ei ollut hirveästi kokemusta naisten kehoista. Suurin yllätys oli kuitenkin näky miten rinnat painautuivat näkymättömiä rintaliivejä vasten, melkein nauroin sen nähdessäni.

Katsahdin sitten tytön jalkoväliin. Hänellä oli kumartuessa nähtävissä pienia vatsamakkaroita, mutta se oli nykyään tavallista eikä näyttänyt haittaavan ketään. Yllätyksekseni sain huomata, ettei Veera ajellut häpykarvojaan. Ilmeisesti hän ja Teemu olivat siis asian kanssa ok. Häpykarvojen alta en kuitenkaan voinut tarkastella pillun muotoja tarkemmin, sillä se olisi selvästikkin näyttänyt epäilyttävältä.

Siirryin siis huomaamatta hänen taakseen ja katselin hänen suuria ja muodokkaita pakaroita. Pakarat eivät näyttäneet painautuvan näkymättömiä alushousuja vasten, sillä alushousut antoivat myöten. Veeralla oli kohtuukokoinen takamus, ja kuten tytöillä yleensäkkin hänen peräaukkonsa ei ollut nähtävillä pakaroiden välistä. Viimeisenä ajattelin uhkarohkeasti ottavani kuvan tuosta näystä ja varmistin vielä että kamerasta ei kuuluisi ääntä. Kukaan ei epäillyt mitään, mutta valitettavasti kameran kuvassa Veeralla oli yhä housut päällään.

Seuraavaksi tietysti olivat vuorossa Emmi ja Nisha. Heidän lähelleen en uskaltanut mennä, sillä en keksinyt tarpeeksi hyvää tekosyytä puhua heille. Joten riisuin heidät mielessäni kauempaa käsin. Kummallakin oli pienet rinnat ja Emmillä oli vielä pienet ja söpöt nännit, yhtä nätit kuin hänen kasvonsa. Kumpikaan ei ollut ajellut pillukarvojaan, ja heidän kävellessään pois näin kuinka heidän pakaransa ja tissinsä liikkuivat askelten tahdissa.

Tämä oli jotain, mitä en ollut ikinä kokenut ennen ja väistämättäkin sai nuoren lukiolaispojan kiihottumaan. Olin kerran aiemmin runkannut koulun vessassa ja päätin nyt tehdä sen uudelleen. Muistelin mielessäni Veeran terhakkaita tissejä, ja Emmin ja Nishan keinuvia lanteita. Ajattelin heitä kävelemässä ilkialastomina koulun käytävillä jutellen täysin normaaleista asioista autuaan tietämättöminä tilastaan.

Lopulta laukesin ja putsasin spermatahrat käsipyhkeellä vessanpöntöstä. Sessio oli ollut nopea mutta tyydyttävä. Olin varma, että tekisin saman uudestaan melko pian, sillä en tiennyt miten kauan kanttini kestäisi. Toivoin kuitenkin, että se ei hirveästi häiritsisi opintojani.

Kommentoi

top