search
top

Reikä seinässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 2.99 out of 5)
Loading...

Painan parkkipaikalla autoni ovet lukkoon mustasta kauko-ohjaimesta. Vilkut vilkahtavat merkiksi. Jännitys alkaa valtaamaan hieman mieltäni. Olemme vaimoni, siis Oonan kanssa puhuneet jo pitkään seksimessuille menemisestä. Nyt unelma olisi vihdoin toteutumassa. Otan Oonaa kädestä kiinni kun kävelemme viileähkössä säässä kohti messuhallin pääovia.

’’Jännittääks?’’ kysyn Oonalta.

’’Arvaa! Jännittää hyvällä tavalla…’’ Oona sanoo iloiseen ääneen. Rakastuin ensimmäisenä Oonan kauniiseen hymyyn. Yleensä näin sanotaan aina mutta minun kohdallani se on totta. Tapasimme keskellä puistoa, kun olin ulkoiluttamassa ystäväni koiraa. Olen kiittänyt sitä koiraa mielessäni monta kertaa siitä lenkistä. Oona oli myös lenkittämässä omaa koiraansa ja siitä tutustuimme kun kohtasimme lenkkipolulla.

Astumme pienen jonon päähän. Ympärillämme näyttäisi olevan aivan tavallisen näköisiä ihmisiä. Toki tatuoituja ja rengastettuja löytyy mutta suurin osa voisi olla naapuri ja työpaikan Pena. Myös onnekseni pariskuntia näytti olevan käsi kädessä jonkin verran. Joskus kuvittelin, että nämä paikat ovat vain kiimaisia sinkkuja varten järjestetty.

’’2 aikuista’’ sanon lipputiskillä istuvalle nuorelle naiselle, jossa kaula-aukko kiinnittää väkisinkin vilkaisevan huomion antaen upean näköalan tissien väliin. Onneksi Oona ei huomannut vilkaisuani. Neito tiskillä hymyili kun hän antoi liput meille. Kuljemme kylki kyljessä kiinni ison hallin käytävälle. Vien oikean käteni Oonan tiukkojen vaaleansinisten farkkujen takataskuun. Hänen kiinteä pakaransa tuntuu kämmentäni vasten. Jos hallista kuuluu kovaa musiikkia. Tunnelma on huumaava. Sen huomaa ensikertalainen jo käytävällä.

’’Tervetuloa!’’ kuuluu äkisti vasemmalta puoleltani. Pysähdyn ja käännän katseeni kun eteeni on jostain ilmestynyt pitkä brunette yläosattomissa, jolla on isojen tissien nännien suojana kultaiset tähdet. Menen hämilleni upeista tisseistä ja tilanteesta. Nainen tyrkkää käteeni lipukkeen, jossa mainostetaan tulevia bileitä. Oona nykäisee minua käsivarresta vihjatakseen, että jatketaan. Käytävällä kuhisee ihmisiä. Käännymme oikealla sijaitsevaan halliin, josta avautuu aikuisviihteen keidas. Kasvoilleni kohoaa salaa hymy. Hymy joka kertoo tulevasta nautinnosta. Ihmisten kätköistä kävelee vastaan vartalomaaliin verhoutunut, selvästi alaston blondi. Hänen tissinsä ovat kätketty liekkejä muistuttavaan maalaukseen ja alapään suojana jonkinlainen kupoli. En ehdi katsoa tarkemmin kun hän jo kävelee ohitsemme. Olen kuin lapsi karkkikaupassa. Käännyn ympäri mutta en ehdi katsoa enempää kun Oona nykäisee minut vierellensä takaisin.

’’Kiinnostaiskos nuortaparia dildoilu?’’ kuuluu samaan aikaan pöydän toiselta puolelta. Oonaa selvästi kiinnosti. Hän katseli pöydällä esillä olevia jötköjä. Kävelemmille lähemmäs pöytää. Oona otti käteensä kokeiltavaksi vaalean dildon. Sanon Oonalle, että nyt ei mamoilla, ostan sulle ihan mitä haluat. Oona antaa myöntävän suudelman poskelleni ja ojentaa dildon myyjälle sanoen, että tämän hän ottaa. Dildo kassissa jatkamme matkaa. Hallin kaiuttimista kuulutetaan kohta alkavasta showsta.

Hallissa musiikki pauhasi voimakkaasti kun esiintymislavan ympärillä alkoi leijua savua. Valot kohdistuivat lavalle. Seisoimme vierekkäin kädet toistemme lantioiden ympärillä kun lavalle asteli naine, jolla oli jalassa tiukat farkut mutta yläosa täysin paljaana. Hänen tissinsä heiluivat seksikkäästi naisen huutaessa mikkiin kovaäänisesti ohjelman tietoja. Katselin noita hitusen pomppivia tissejä. Mielessäni vertasin niitä Oonan isohkoihin tisseihin. Ah kuinka rakastinkaan hänen rintavarustustaan.

Yleisö hurraa naiselle villisti. Lavalla mennään suoraan asiaan, kun hetken selostuksen jälkeen nainen toivottaa tervetulleeksi lavalle parikymppisen miehen ja naisen. He kumartavat yleisölle. Joku viheltää heille osoittaakseen suosiotaan. Naisella on yllään valkoinen kylpylöistäkin tuttu aamutakki. Miehellä melkein nilkkoihin asti ulottuva takki, jollainen itsensäpaljastelijoilla on. Mies ja nainen katsovat toisiaan kun he seisovat vierekkäin. Samaan aikaan he avaavat takkinsa ja paljastavat heti yleisölle kaiken. Äijällä seisoo ja naisella paistattelee ylpeänä karvaton pillu. Yleisö villiintyy entisestään. Nainen siirtyy miehen eteen ja menee polvilleen. Hän vie kalun suuhunsa. Joku yleisöstä heittää lavalle punaiset pikkuhousut. Nainen aloittaa kalun imemisen.

’’Aikamoista menoa’’ sanon Oonalle innosta ja hämmennyksestä sekaisin tuntein. Joku tönäisee minua selkään. Katson taakseni ja mies pahoittelee. Oona vilkaisee lavalle. Mies puristelee naisen tissejä tämän voihkiessa. Oona tarraa kädestäni kiinni ja vie sen paidalleen tissien kohdalle. Puristan hänen vasenta tissiään. Oonalla alkaa kiima nousta. Paita rypistyy muutaman puristuksen takia. Yleisö alkaa huutamaan: Pillua! Pillua!

Katsomme lavalle. Nainen siirtyy miehen päälle tämän maatessa selällään lavalla. Nainen ohjaa kalun sisäänsä ja voihkii nautinnosta. Housuissani alkaa ahdistaa kun ajattelen kaluani Oonan sisään. Nainen ratsastaa kalulla kovaa. Miehen vääntelehtimisestä päätellen hän alkaa laukeamaan. Yleisö hurraa kun spermat annetaan syöksyä tiukkaan pilluun. Nainen nousee päältä ja kumartaa yleisöä kohti jalkovälistä spermatipan pudotessa lavalle.

Minulla seisoo. Kuiskaan Oonan korvaan, että kaluni on kova kuin kivi. Oona tirskauttaa tyttömäisen naurahduksen ja suutelee minua. Kävelemme lavan edestä pois käsi kädessä kun huomaan kyltin, jossa mainostetaan gloryholea.

’’Pitäisikö mennä omaan koppiin?’’ Kysyn Oonalta leikkisään sävyyn. Yllätyksekseni saan myöntävän vastauksen. Sykkeeni kohoaa hieman, kun tajuan, että yksi unelmistani voisi toteutua. Kuljemme musiikkien saattelemana käytävää pitkin, johon mainos ohjasi. Ympärillämme on monta koppia. Katsomme ovien lukkoja, moni varattuja. Käytävän perällä sattuu olemaan viimeinen koppi vapaana. Avaan oven ja kurkkaan sisään. Vaaleat seinät erilaisia kirjoituksia täynnä. Kannellinen roskis. Himmeä valo. Menemme koppiin sisään. Mahdumme molemmat sisään, vaikka koppi ei ole mikään lukaali. Katsomme toisiamme ja naurahdamme jännityksestä. Otan Oonan keskivartalosta kiinni ja nostan hänet syliini. Hänen jalkansa kietoutuvat ympärilleni. Seisova kaluni hinkkaa housujeni läpi Oonaa. Suutelemme kiimaisesti. Oona kietoo kätensä niskani taakseni. Tuen häntä pakaroista samalla puristaen. Suutelen hänen kaulaansa. Tiedän, että Oona pitää siitä. Hänen ihonsa alkaa punoittamaan kiimasta hentojen suudelmien jälkeen.

Päästän Oonasta irti. Alamme riisumaan vaatteita pois. Heitän housut ja paidan lattialle. Kaluni seisoo boksereideni alla osoittaen suoraan Oonaan. Oona ottaa kalustani kiinni ja puristaa sitä. Viekas katse sinisten silmien saattelemana hän riisuutuu pikkuhousuisilleen. Näky on todella kiihottava kun pikkuhousut verhoavat kiimasta märkää jalkoväliä. Autan avaamaan rintaliivien kiinnityksen takaa. Oona pudottaa ne lattialle. Tarraudun kiinni noihin upean täyteläisiin tisseihin. Puristelen ja hieron. Hänen ihonsa tuntuu kimmoisalta kämmentäni vasten. Nännit kovettuvat kiimasta. Oona hengittää pari kertaa voimakkaasti nenän kautta antaen nautinnon aallokon vaellella pitkin vartaloaan. Oona nojautuu takanaan olevaan seinään kiimaisten henkäysten saattelemana. Kumarrun hitusen eteenpäin, jotta pääsen suutelemaan noita upeita nännejä. Tuen oikeaa tissiä hitusen kädelläni kun vien huuleni nännille. Kiusoittelen kielenkärjellä kovaa nänniä ja teen pyörittelevää liikettä sen ympärillä. Tiedän, että tästä Oona pitää. Se saa hänen hengityksensä hieman kiihtymään. Pyörittelen ja kiusoittelen. Oona alkaa kurkottamaan minua kohti kädellään minkä pystyy ja saa kuin saakin otteen boksereistani. Hän riuhtaisee ne alas. Kovana seisova kaluni pongahtaa kohti Oonaa.

Alan hivuttautumaan alemmas. Suutelen hänen hengityksen tahdissa aaltoilevaa vatsaa. Vien kieleni navalle ja kutittelen. Oona ei voi sietää tätä joten hän alkaa nauraa kikattamaan kutinasta samalla hieman tuupaten minua poispäin. Hivuttaudun taas alemmas. Nenääni tuoksuu naisellinen kiima ja Oonan käyttämä hajuvesi. Rakastan tuota tuoksua, joka tulee noiden sekoituksesta. Se saa kaluni sykkimään ja erittämään kiimatippoja. Tarraan kädelläni pikkuhousuista kiinni ja lasken ne hitaasti Oonan nilkkoihin. Oona nojaa seinään, ottaa pitkistä hiuksistaan kiinni ja vie suuhunsa hiustupon. Kasvojeni edessä keimailee pillu, johon Oonalla on tapana jättää pienen pieni ’’kiitorata’’. Pidän Oonaa lantiosta kiinni molemmin puolin ja vien kasvoni hänen jalkoväliinsä. Nuolaisen pillua. Oona värähtää ja hengitys katkoaa hetkeksi kun kieleni stimuloi hänen pilluaan. Oona vie kätensä päälaelleni samalla kun nuolen. Teen kielelläni pyörittelevää liikettä.

’’Anna se kalu tänne…’’ Oona käskee äkisti samalla hieman tukistaen minua. Nousen ylös seisomaan. Kaluni huutaa Oonan kosketusta. Ehdin kerran puristamaan tissiä kun jo Oona on kyykyssä edessäni. Hän vie kaluni suuhunsa ja alkaa imemään terskaa. Päästän huokauksen kun hänen huulensa myötäilevät terskaani. Katseeni sinkoilee pitkin kopin seiniä kun alapäässäni käy nautinnon valtameri. Oona pitää oikealla kädellään kalustani kiinni pitäen esinahan taakse vedettynä hänen stimuloidessa terskaa. Vien oikean käteni hänen päälaelleen. Jännitän lihaksiani nautinnon tunteesta mutta Oona lopettaa äkisti ja nousee seisomaan.

’’Ähh… Alkoi suonenveto jalkaan…’’ Oona selittää ähkien samalla nojaten seinään. Kyykistyn heti ja otan hänen jalastaan kiinni ja pakotan sen suoraksi. Oona ähkii tuskasta hetken mutta pahimman tunteen ohi päästyä, tilanne alkaa helpottaa.

’’Miltä tuntuu? Haluutko vielä jatkaa?’’ kysyn huolestuneen sävyisellä äänellä. Oona käskee jatkamaan ehdottomasti. Kaluni veltostui puoliseisokkiin tapahtuman aikana mutta Oona tarraa siitä heti kiinni ja runkkaa. Vetää esinahan taas taakse ja sylkäisee kämmenelleen. Liukas käden liike hyväilee kaluani niin, että se alkaa jäykistymään kohisten. Suutelen Oonan kaulaa pitkin suudelmin. Korviini kantautuu syviä huokauksia. Mutta myös oven kolahdus. Huomioni kiinnittyy hetkeksi siihen.

Sitten seinässä oleva luukku aukeaa ja meidän molempien huomio kiinnittyy siihen.

’’Haluatko nainen ottaa suihin?’’ kuuluu miehen ääni seinän toiselta puolelta. Oonaa meinää hämmennyksestä naurattaa joten hän pitää kämmentään suunsa edessä pidätellessään sitä. Katsomme toisiamme. Molemmat kysyvät äänettömän kysymyksen toisiltaan hyväksynnän suhteen. Oonan kasvoista päätellen häntä kiinnostaisi, joten kuiskaan hänen korvaan, että hyväksyn asian. Tilanne on outo. Nähdä nyt oma muija ottamassa vieraalta suihin? Pystyisitkö sinä siihen?

Oona taittelee polviensa alle lattialle pehmusteeksi vaatteemme ja yrittää rentouttaa pohjelihaksensa, ettei suonenvetoa tulisi uudestaan. Muna kovana katselen naistani, joka on valmiina pää luukun tasolla. Vielä olisi mahdollista perääntyä. Ajatukset juoksevat päässäni. Seinästi tulee esiin puolikovana seisova kalu. Oona vilkaisee minua sanomatta mitään kuin tarkistaakseen vielä kerran. Huomaan nyökkääväni hitusen. Oona tarttuu kalua ja runkkaa hitaasti. Hän sylkäisee siihen liukasteeksi. Seinän toiselta puolelta kuuluu voimakas huokaisu runkkauksen tahdissa. Kalu jäykistyy hetkessä Oona jatkaessa kädellä hyväilyä. Tilanne hämmentää minua niin, että kaluni seisoo puolijäykkänä. Oona vielä varovaisesti päätään kohti kalua. Hän laittaa suunsa hitusen tötterölle ja antaa liukkaiden huulten koskettaa terskaa. Hän vie kalun suuhunsa. Taas voimakas huokaus seinän toiselta puolelta kun kalu uppoaa puoliksi Oonan suuhun. Oona aloittaa nytkyttävän liikeen päällään samalla imien voimakkaasti. Itse kumarrun Oonan viereen ja vien käteni hänen upeille tisseilleen. Olen aivan hänen vieressään. Voin haistaa hänen kiiman ja hajuveden tuoksun iholtaan. Se saa kaluni sykkimään kiimasta. Kiedon käteni Oonan vartalon ympärille ja puristelen tissejä. Kaluni tökkii hänen kylkeään. Etusormieni ja peukaloiden välissä tunnen kiimasta nöpöttävät nännit. Ne tuntuvat mukavan kovilta pienen pyörittelyn keskellä.

Hivutan kämmeneni hänen selkää pitkin kohti pakaroita. Oona laittaa selkänsä hieman kaarelle kun kämmeneni vaeltavat pitkin hänen kiinteitä pakaroitaan. Vien vasemman käteni liu’uttaen hänen pakaroiden väliin. Peppureiän kautta häpyhuulille. Oona on kiimasta märkä. Liu’utan keskisormeni huulten väliin ja työnnän sen hitaasti sisään. Oonan on pakko päästää kalu suustaan nautinnon tunteesta ja voihkaista. Sormessani tunnen hänen sykkivät pillulihakset. Liikutan sormeani sisällä edestakaisin. Sormeni kostuu kiimasta. Ujutan oikean käteni Oonan vatsan alle ja pyörittelemällä alan hyväilemään alavatsaansa. Tunnen oikeaa kättäni vasten vatsan hengityksen liikkeet. Kaluni päästä pulpahtaa kiimatippa. Olisin niin valmis työntymään naiseeni. Nopeutan liikettä sormellani pillussa. Oonan voihkiminen voimistuu. Hän imee silmät kiinni tuota vierasta kalua kovaa vauhtia mutta hänen on pakko päästää irti. Kovan ähkimisen saattelemana Oona putoaa nelinkontin kämmenet lattiaa vasten ja tärisee. Hänen alapäänsä lihakset supistelevat minun työnnellessä sormeani sisään Oonan nauttiessa hurjasta orgasmista. Teen liikettä molemmilla käsilläni minkä jaksan. Voihkinta laajenee syvällisemmäksi. Voimakkain aallokko on jo ohi. Vedän sormeni pillusta ja siirryn Oona luo lähemmäs kasvoja.

’’Mä niin rakastan sua…’’ kuiskaan Oonan korvaan. Oona nousee polviensa varaan vaatteiden päälle. Hänen kaulansa on kiimasta punaisena. Katsomme toisiamme silmiin ja suutelemme kiimasta.

’’Mä melkein laukeen. Voisitko hoidella loppuun?’’ kuuluu ääni seinän takaa.

’’Joo! Anna mä runkkaan sut mun tisseille!’’ Oona sanoo tehtyään pari syvää henkäystä ja siirtyy lähemmäs kohti seinässä olevaa reikää. Kalu työntyy uudestaan Oonan eteen. Oona aloittaa runkkauksen koko kalun mitalla. Siirryn itsekin polvilleni Oonan taakse. Vien taas käteni hänen tisseilleen. Rakastan hänen upeita luomutissejä. Oonan ja minun jalkani koskettavat toisiaan kun lantiollani alan tökkimään Oonan peppua. Tuntuu taivaalliselta kun kaluni koskettelee Oonan jalkoväliä. Terskani hipoo häpyä. Sitten kuulen seinän takaa tuttuja äänijä. Hän on laukeamassa. Nousen seisomaan. Mieleeni juolahtaa sillä sekunnilla ajatus. Etsin lattialta housuni ja kaivan esiin puhelimeni. Avaan äkkiä kameran ja laitan videokuvauksen päälle. Oona runkkaa vimmatusti kalua tissiensä yläpuolella. Oona vilkaisee kännykkääni kun samassa spermaa alkaa syöksymään tisseille. Hymähtelyiden saattelemana Oona runkkaa kalua minkä kädellään jaksaa. Toinen sykäys lentää hänen kaulaansa asti. Kolmas sykäys antaa sperman tulla paksuna oikean tissin päälle juuri nännin yläpuolelle. Oona runkkaa vielä hitaasti ja vie terskan suuhunsa. Mies nytkähtää orgasmin jälkeisestä herkästi tilasta. Seinästä törröttävä kalu alkaa veltostua saatuaan mahtavan tyydytyksen. Ojennan talouspaperin palan Oonalle, joka pyyhkii spermat siihen rinnuksiltaan. Kuvasin koko touhun. Sammutan kännykän ja sujautan sen taskuun takaisin. Oona istahtaa lattialle lepuuttamaan jalkojaan.

’’Miltä tuntu, kulta?’’ kysäisen.

’’Huh… Mahtavalta…’’ Oona saa vain sanottua kun hän huokaisee syvään ja laittaa hetkeksi silmät kiinni.

’’Kiitos!’’ kuuluu äkisti seinän toiselta puolelta ja kuuluu, kuinka ovi paukahtaa kiinni hänen lähtiessään. Katselen seinään nojaavaa, upean seksikästä naistani ja runkkaan samalla. Oona katsoo jäykkänä seisovaa kaluani.

’’Tuu tänne…’’ hän sanoo. Menen lattialle kontilleni. Oona siirtää itseään, jotta hän juuri ja juuri mahtuu pienessä kopissa olemaan selällään lattialla. Hän avaa jalkansa kuin kutsuakseen minut sisään. Ei tarvitse sitä kutsua tehdä kahdesti. Siirryn hänen reisiensä väliin, vedän esinahan taakse ja ohjaan kaluani sisään. Terskani koskettaa kiimasta turvonneita häpyhuulia ja alan työntymään sisään. Lämpimään ja liukkaaseen reikään työnnän kaluani koko matkalta sisään hitaasti nauttien ensimmäisen työnnön sanoinkuvailemattoman, upean tunteen saattelemana. Oona painaa pakaroistani minua lähemmäs häntä. Pääsen koko matkalta pilluun sisään. Jään tuon ihanan tiukan puristavan otteen pauloihin. Oonan tissit painautuvat minua vasten kun makaan hänen päällään. Suutelen häntä intohimoisesti. Lantiollani alan työntelemään. Huokaisen päin Oonan kasvoja kun kaluni porautuu häneen sisään uudelleen. Oonan päälaki on kiinni kopin seinässä. Suutelen hänen poskeaan kun kopin seinään koputetaan. Uskomatonta, että joku onnistu keskeyttämään meidän superkiimaisen hetken. Käännän päätäni kohti seinän reikää. Sieltä katselee meitä joku nainen. Vetäydyn Oonasta ja nousen polvilleni. Nainen katsoo minun kaluani.

’’Tää kuulostaa oudolta, mutta voisitko viedä mun kaverin neitsyyden?’’ nainen kysyy.

Mainaan tukehtua omaan sylkeeni asian kuultuani. Oona on noussut istumaan seinään nojaamaan.

’’Anteeks mitä?’’ kysyin asiallisesti ja rauhallisesti katsoen naista, jonka kasvot näkyivät reiästä.

’’Niin kun toi mun kaveri on edelleen neitsyt, eikä se saa mitään itse aikaan… Joten…’’ nainen selittää seinän toisella puolella. En sano hetkeen mitään. Kukaan meistä ei sano. Sitten Oona tulee luokseni ja kuiskaa:’’jos nyt tämän kerran annat mennä kun sainhan mäkin mitä halusin’’.

Aivan uskomatonta. Sain omalta naiseltani luvan naida toista naista. Tunteeni menevät hurjaa vuoristorataa. Toisaalta haluni sanovat, että tietysti jos kerran tiukkaan pillua tarjolla mutta sisimmässäni rakastan Oonaa niin, etten edes haluaisi muita naisia. En saa sanaa suustani. Sitten seinän toiselta puolelta kuuluu ääniä. Katson reikää kunnes siihen ilmestyy nuoren naisen kasvot.

’’Voisitko viedä mun neitsyyden?’’ nainen sanoo erittäin nolona. Meinaan rävähtää huutonauruun kun kysymys kuulostaa samalta kuin lapsi pyytää vanhemmiltaan nöyränä jotain haluamaansa. Hetken selvitettyäni kurkkuani nainen jo ojentaa minulle kondomia seinän reiästä. Nappaan kondomin ja nousen seisomaan. Oona tulee viereeni seisomaan ja runkkaa minua kovaksi. Siihen ei paljoa vaadita kun hänen pehmeä käsi viettelee kaluani. Nainen toisella puolella riisuu itsensä alastomaksi. Hän työntää kätensä reiästä koskettaakseen minua. Hänen käteensä on tatuoitu ruusu. Nainen tarttuu kalustani kiinni hennolla ja epäröivällä otteella. Muutaman hipaisevan runkkauksen jälkeen käsken näyttämään tissinsä. Kumarrun alemmas, jotta näen hänet. Edessäni ovat pienet, luultavasti a-kupin tissit. Hänen nänninsä nöpöttävät terhakkaina. Hyväilen nopeasti kumpaakin tissiä ja käsken hänen näyttämään alapäänsä. Nainen tuo itsensä seinään kiinnni. Hänen navastaan roikkuu korvakorua muistuttava koru. Jalkovälinsä hän on ajellut posliiniksi. Vien käteni suoraan jalkoväliin. Voihkiminen alkaa heti kosketettuani häpyhuulia varovasti. Pyörivällä liikkeellä hyväilen sileää pillua. Oona on avannut kondomipaketin. Vedän käteni pois ja haistan sormiani. Teinipillu. Oona heittää kondomipaketin kuoren roskiin ja asettelee kondomin kaluni päälle. Upeaa katsoa kun nainen laittaa varmoin ottein kondomin.

’’No niin, olen valmis.’’ sanon naiselle. Vien jäykän kaluni reiästä sisään. Olen aivan kiinni vartalollani seinässä. En näe toiselle puolelle mitään. Sekunnit kuluvat. Olen juuri vetäytymässä pois kun tunnen hänen ottavan kalustani kiinni. Nainen selvästi epäröi. Tunnustelen tuntemuksillani, mitä siellä tapahtuu. Sitten selvästi nainen ottaa kalustani kiinni ja alkaa ohjaamaan sitä sisään. Oona tulee aivan vartalolleni kiinni. Hän kuiskaa korvaani tuhmia puheita, jotka kiihdyttävät kiimaani lisää. Ajattelen, että työnny jo sisään. Kova kaluni alkaa tunkeutumaan älyttömään tiukkaan reikään. Toiselta puolelta kuuluu tuskaisiakin ääntelyitä kun tunnen terskani olevan pillussa. Nainen liikkuu kohti seinää ja kaluni työntyy todella hitaasti sisään. Pakko myöntää, että nainen on tiukempi kuin Oona. Kaluni sykkii jäykkänä naisen sisällä. Hän tekee muutaman varovaisen liikkeen lantiollani. Oona läimäyttää minua molemmilla käsillään pakaroille niin että läiskäys kuuluu. Voihkinta kuuluu. Aivan älyttömän kiihottavalta kuulostavaa voihkintaa.

Alan olla lähellä. Sanon Oonalle, että kohta laukean. Nainen jatkaa naintia minkä pystyy.

’’Mä en pysty enää pidätteleen…’’ sanon tiedoksi naiselle. Oona painaa minua vartalollaan seinää vasten kun en kestä enää. Ähkin ja murahtelen tahtomattani kun spermaa alkaa syöksyä kondomiin. Poskeni painautuu hikisenä seinää vasten kun pillu pumppaa kalustani kaiken ulos. Lantiossani räjähtelee kun sykäyksittäin sperma ryöppyää ulos. Sekunnit kuluvat. Minun on pakko siirtyä taaksepäin. Kaluni tulee ulos. Jännitän alapään lihaksiani, niin että kaluni nytkähtelee viimeisistä orgasmin rippeistä. Oona vetää spermaa täynnä olevan kondomin pois ja heittää sen roskiin.

’’Voi kiitos sulle!’’ kuuluu naisen suusta, joka nautti tilanteesta varmasti vähintään yhtä paljon kuin minä. Käännyn Oonaa kohti. Hengitykseni on edelleen kiihtyneenä. Kietoudun suudelmien saattelemana Oonaan. Oona kuiskaa vielä korvaani, että työntyisin vielä häneen. Menemme nopeasti lattialle makaamaan, Oona allani. Hän levittää jalkansa ja puolikovaa kaluani työnnän hänen sisäänsä. Kaluni ollessa herkässä tilassa, pakotan itseni työntymään sisään. Pidän kalustani kiinni kun painan sen sisään. Liukkaaseen onkaloon pääsen kuin pääsenkin pienoisen virneen saattelemana työntymään syvälle sisään. Jään makaamaan niille sijoille. Oona nostaa jalkansa selkäni päälle ja kietoo ne ristiin. Suutelen huulille ja huokaisen syvään. Olemme aivan liikkumatta. Kaluni veltostuu väkisinkin, en voi sille mitään. Saan sen juuri pidettyä sisällä kun Oona sulkee silmänsä, rentouttaa kehonsa ja huokaiseen pitkän ja syvän tyydytetyn henkäyksen suoraan korvaani. Hikiset kehomme liimaantuvat toisiinsa. Mutta en vaihtaisi tuota hetkeä mihinkään.

Nousemme hetken päästä ylös ja puemme päällemme. Poistumme kopista hymyt kasvoilla ja käsi kädessä kohti autoa. Pamautamme auton ovet kiinni.

’’Olipahan… Mielenkiintoista.’’ sanon Oonalle kun istumme autossa.

’’Annahan se kännykkä, katon sen videon’’ Oona käskee. Käynnistän auton ja ajamme kohti kotia.

3 kommenttia viestissä: “Reikä seinässä”

  1. Trickster says:

    Ehdin vasta nyt lukemaan. Hyvä novelli, joskin jonkin verran oli kirjoitusvirheitä. Nillittäminen voi tuntua tyhmältä, mutta mitä enemmän virheitä, sitä vaikeampaa lukeminen ja itse aiheeseen keskittyminen on. Tykkään kuitenkin, että joku kirjoittaa “tavallisempia” juttuja, kun toi kinky-puoli ei sytytä 🙂

  2. varvastossut says:

    Oikein kiva tarina, pidin!

Kommentoi

top