search
top

Aamuinen kauppareissu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...

Anne, suloinen pissaaja

Anne, nykyisen avovaimoni 15 vuotias tytär, kulki edelläni metsäpolulla, askeltaen keveästi pukeutuneena pikkuruisiin farkkushortseihin ja hihattomaan valkoiseen toppiin. Nuoren naisen kiinteät pakarat olivat suurimmalta osaltaan paljaana, eikä vähäinen kangasmäärä etupuoleltakaan paljoa peittänyt. Annen istuessa polvet vähän erillään, avautui shortsien puristuessa haaroihin näkymä suoraan nivustaipeisiin, missä reisi loppui ja häpyalue alkoi. Joskus näkyi jo alkavan häpyhuulen tummempaa ihoakin. Voin myöntää, että useinkin ollessamme lähekkäin, en voinut välttää kiihottumista hänen suloisen, nuoren vartalonsa takia. Olimme pitäneet Annen äidin, Miran kanssa yhtä vasta puoli vuotta, ja se aika oli ollut tunnustelua ja sopeutumista kaikkien osalta. Nyt olimme Annen kanssa menossa käymään kaupassa joka oli noin kahden ja puolen kilometrin patikkamatkan päässä mökiltäni. Olisihan sinne autollakin päässyt, mutta kauniina aurinkoisena kesäaamuna sovimme tekevämme samalla kävelylenkin. Minulla oli reppu selässä tulevia pikkuostoksia varten, niin kädet saivat olla vapaasti. – Mun täytyy pissiä, sanoin Annelle joka pysähtyi siihen polulle. Astuin vain metrin verran sivuun polulta, käänsin selän Annelle ja aloin avaamaan omien housujeni sepalusta. Samantien Anne oli vieressäni ja sanoi:– Saanko katsoa kun pissit? Kuuma humaus meni lävitseni ajatuksesta. – Mitäs äitisi sanoo jos saa tietää?  – Ei äidin tarvitse kaikkea tietää ja kukapa sille kertoisikaan, Anne vastasi, solmien näin samalla sopimuksen, että meillä saa olla omia salaisuuksia. –No jos haluat niin katso sitten, jatkoin painaen samalla housujeni etumustan niin alas, että kivespussitkin tulivat näkyviin. Anne katsoi silmät pyöreänä, vain noin puolenmetrin päästä, kun vedin esinahan terskan päältä pois paljastaen jo vähän, tilanteesta johtuen paisuvan tatin. – Se kasvaa, sanoi Anne posket punoittaen ja jatkoi: – Jännästi melkein halki koko pää. – Saanko pidellä sitä kun pissit, hän kysyi. Kalu nytkähti vielä ylöspäin ja sen pää punoitti kireänä ja kiiltävänä jo ajatuksestakin. – No pidä jos haluat, kasvaahan se kun ei ole moista tilannetta ennen ollut, että joku haluais katsella, sanoin irrottaen omat sormeni kalustani. – Eikö äitikään oo katsonut kun sä pissaat.– No ei, eikä ole antanut minunkaan katsella omaa kyykkypissaamistaan. Anne ojensi oikeaa kättään ja tarttui sormillaan varoen ihan terskan juuresta kiinni. –Se on kuuma ja kova, hän sanoi. – Ota vaan reilusti kiinni ja vedä se esinahka ihan taakse, sanoin. Anne puristi vähän kovempaa ja veti esinahkaa ensin taakse ja teki sitten muutaman edestakas liikkeen kuin kokeillakseen mitä tapahtuu. Nuoren tytön kosketuksesta ja muutamasta, melkein runkkaus liikkeestä johtuen kaluni olikin sitten jo täydessä seisokissa, eikä kusen tuleminen siitä ulos ollutkaan enää niin itsestään selvää. Pinnistelin aikani ja viimein sain puristettua ensimmäisen suihkauksen ulos ja kun reitti viimein aukeni, alkoi rakko työntää keltaista nestettä ulos kunnon kaarena. Anne katseli haltioituneena miten pissi suihkusi ulos pikku reiästä terskan päässä. Sitten hän alkoi käännellä kaluani saaden suihkun osumaan mihin halusi, kastellen mustikanvarpuja, muurahaisia ja muuta maassa olevaa. – Ihana, hän sanoi päästäen pienen kikatuksen. Vihdoin kaari laantui ja jäi vain pisaroita tippumaan kalun päästä. – Nyt sun pitää ravistaa vielä ne tipat pois, sanoin Annelle, joka oli taas kiinnittänyt katseensa kalun päähän. – Ai näinkö, hän sanoi heilauttaen jäykkää kaluani vähän edestakaisin ja samalla tehden taas muutaman runkkausliikkeen, niin että esinahka kävi osittain terskan päällä. – Just niin, sanoin ähkäisten samalla hyvänolon tunteesta.  – Haluutsä että mä kuivaan tän, Anne kysyi napaten samalla pikku taskustaan paperinenäliinan. – Kuivaa vaan, sanoin ja samalla Anne jo taputteli nenäliinalla terskaa kuivaten loputkin pisarat pois. Sitten hän irroitti otteensa kalustani vähän vastahakoisen oloisesti ja sanoi: – Miten se mahtuu takas sun housuihin, sille ois varmaan pitäny tehä jotain viel. Ymmärsin kyllä tasan tarkkaan, mitä Anne vihjaisi, mutta järki sanoi, että nyt nautiskelu saa riittää tältä erää. Tartuin itse kaluuni, vedin esinahkaa terskan päälle ja autoin toisella kädellä kivekset housujen sisään painaen

samalla varren reittä vasten. Sitten varovasti vetoketjua kiinni ja hetken päästä ei äskeisestä eroottisesta pissihetkestä ollut näkyvissä kuin märät sammaleet ja muhkea pullotus housunetumuksessa.

Kauppareissu jatkui siitä eteenpäin suht normaalisti, pieniä hilpeitä kikatuksia aina väliin, kun jutut sivusivat kaksimielisesti äskeistä tapahtumaa. Kaupassa huomasin kauppiaan katselevan Annen vartaloa aina tilaisuuden tullen. Etenkin kun Anne kumartui ottamaan jotain tuotetta ja pyllypuolikkaat pingottuivat entisestään enemmän esiin, shortsin tapaisten painuessa entistä syvemmälle pakaravakoon, kauppias näytti siltä, että pudottaa silmänsä. Eihän se tietenkään ollut ihmekkään, sillä farkkushortsien keskikaistale peitti pepusta juuri sen verran, ettei pyllyreijän reunus ihan tullut esiin. Eikä todellakaan jäänyt epäselväksi, ettei niiden alla ollut minkäänlaisia pikkareita. Muutoinkin, huomasin jo lähtiessämme kävelemään kohti kauppaa, että liivit olivat kadonneet Annen topin alta sen jälkeen kun sovimme aamureissustamme. En tietenkään sanonut asiasta mitään ja hymyilin vain vähän itsekseni kun Anne pysyi äidiltään sen verran sivussa, ettei tämä kiinnittänyt asiaan huomiota. Minuahan asia ei haitannut, Annella oli ikäänsä nähden ihan hyvänkokoiset rinnat, jotka topin alla vapaana ollessaan tärähtelivät mukavasti hänen astellessaan polulla. Nännit pingottivat topin etumustaan pienet ulokkeet, eikä kauppiaalla meinannut tahdonvoimaa riittää katseen pitämiseksi pois niistäkään.

Saimme ostokset maksettua ja sullottua reppuun jonka jälkeen olimme valmiit paluumatkalle. Kuljimme samaa polkua takaisinpäin lipoen jäätelötuutteja. Anne myös hörppi pieniä siemauksia vesipullostaan, emmekä ehtineet talsia kuin kilometrin verran kun Anne sanoi:– Nyt minua sitten pissittää. Pysähdyimme ja Anne katsoi minuun hymyillen.– Saat katsoa jos haluat, Anne sanoi. Laskin repun polun viereen ja astuin lähemmäksi samalla kun hän alkoi avaamaan shortsiensa nappia. Nappi aukesi ja Anne painoi vetoketjun alas. No eihän sieltä pikkuhousuja paljastunut, vaan nuoren naisen kiinteä alavatsa. Karvoja ei tällä vaalealla tyttösellä näyttänyt olevan ollenkaan, ne oli ajeltu pois. Ihan näkymän alareunassa, häpykummun alareunassa, alkoi iho kääntyä sisäänpäin kohti häpyhuulien yläpäässä olevaa, ikään kuin huppua, joka peittää klitoriksen. Anne alkoi painaa pikkuruisia shortsejaan alaspäin ja joutui vähän keikuttamaan pyllyään edestakaisin, että sai ne alas pakaroilta. Hän oli tosi eroottisen näköinen seisoessaan siinä, shortsit puolivälissä reisiä, alavatsa ja reisiväli paljaana. Hänellä oli söpö nuoren tytön häpy. Siinä seisoessaan, jalat melkein yhdessä, pimppi oli oikeastaan sileäreunainen, vähän muuta ihoa punertavampi alaspäin jatkuva vako. – Nätti, minä sanoin, enkä saanut katsettani irti hänen jalkovälistään. – Ota ne kokonaan pois, että saat kunnolla pissittyä, sanoin. – Okei, sanoi Anne ja hivutti housut alas nilkkoihin nostaen vuoroon jalkojaan pujottaakseen ne pois. Hän ojensi ne minulle, enkä voinut olla vilkaisematta ohutta kangasnauhaa, joka oli vielä hetki sitten vasten Annen häpyä ja varmasti puristuneena  osin häpyhuulten väliinkin. Ohut kangassuikale oli oikeastaan ihan märkä, ehkä hiestä mutta varmasti myös muista pimppieritteistä. Nostin housut kasvoilleni ja nuuhkaisin haaraosaa. – Älä, ne varmaan haisee, Anne sanoi. – Nää tuoksuu just sulle, nuorelle pimpille, sanoin. Anne astui vähän sivuun polulta ja alkoi katsoa sopivaa paikkaa, mihin kyykistyä. – Nouse tuohon kannon päälle niin nään kunnolla, sanoin. Posket punoittaen Anne astui noin puoli metriä halkaisijaltaan ja neljäkymmentä senttiä korkean kannon päälle, asettaen jalkansa ihan sen reunoille. Hän kyykistyi alas niin että häpy työntyi melkein nilkkojen tasalle eteen ja painoi ujostellen katseensa niin, että näki itsekin miten tiukasti yhteen liimautuneet häpyhuulet alkoivat hitaasti raottua alhaalta ylös. Kyykistyin hänen eteensä, vähän sivuun niin etten ollut suoraan pissalinjalla, mutta kuitenkin niin, että näin suoraan hänen raottuvaan pimppiinsä. Anne painoi oikean käden etu ja keskisormella häpyhuulia vähän enemmän auki, niin että pissa-aukko tuli näkyviin ja yhtäkkiä kellertävä neste suihkusi pienestä reijästä kaaressa

ulos. Pyllyreiän lihas supisteli samalla vähän, niin että sen pikku rypyt näkyivät selvästi tummempana pikku pyörylänä, muuten vaaleanpunaisessa vaossaan. Pissasuihku kimalteli auringossa pisaroidessaan sammalikkoon, eikä kertynyt lammikoksi vaan imeytyi sinne saman tien. Hetken päästä suihku lyheni muuttuen sitten enää purskahteleviksi pikku ryöpyiksi, valuen lopulta pakaroita ja pakaravakoa pitkin, pisaroiden sitten maahan. Kun pissan tulo loppui Anne ojensi minulle kädestään paperinenäliinaa ja sanoi:– Haluatko sinä vuorostasi kuivata. En olisi halunnut mitään sen enempää juuri nyt. Sanoin kuitenkin: – Odota hetki, ja otin Annen kädestään laskeman juomapullon nykäisten sen korkin aukioasentoon. Suuntasin sen häpyyn joka kimalteli pissasta märkänä minua kohti. Kaikki häpyhuulien poimut erottuivat selvästi kirkkaassa auringonpaisteessa kun puristin ensimmäisen viileän vesisuihkauksen, joka osui suoraan pilkistävään klitorikseen Annen sormien välissä. Anne henkäisi kun vesisuihku tärähti herkkään nappulaan ja meinasi horjahtaa selälleen, mutta pysyi kuitenkin paikoillaan. Annoin vesisuihkun vaeltaa alaspäin ja huuhdella loputkin pissat häpyhuulista, pyllyvaosta ja pakaroilta. Otin Annen ojentaman nenäliinan hänen kädestään ja painoin sen kevyesti häpyä vasten. Aloin pyyhkiä pimpistä pyllyyn päin, työntäen paperin verhoamaa etusormea ensin häpyhuulten väliä alas ja sitten sivummalta häpykummun ja nivustaipeen yhtymäkohdasta, molemmin puolin. Sitten pakarat ja pyllyvako vielä kuivaksi. Kun lopetin ja vedin kättäni kauemmas Annen reisilihakset jännittyivät ylösnousua varten, mutta sanoin:– Odota vähän, ojensin käteni ja nappasin peukalolla ja etusormella pienen irronneen paperipallukan häpyhuulista ja samalla painoin etusormen ulkoselän niiden väliin, vetäen sitä ylöspäin. Kun sormi tuli klitoriksen sivuun, puristin sen kevyesti peukalolla väliin ja hieraisin hellästi muutaman kerran. Annen sisäänpäin henkäisystä tiesin, että tuntui hyvältä. Lopetin kuitenkin siihen, sillä tilanne oli nyt niin kuuma ettei kukaan voisi kohta vastustaa kiusausta tehdä jotain, mitä ei saisi peruutettua. Huokaisten Anne nousi ylös ja sanoi:– Eipä oo pissaaminen koskaan tuntunu noin hyvältä. Ojensin hänen farkkupöksynsä ja seurasin mielenkiinnolla hänen pujottautumistaan niihin. Eihän siinä mitään ongelmaa ollut, ennen kuin piti saada kapea kangaskaistale asettumaan niin, että se ei painanut pimppiä ja kuitenkin peitti jotain.

Kun Anne sai shortsit haluamallaan tavalla asettumaan otti hän juomapullonsa, minä heitin repun selkään ja astuimme polulle jatkaaksemme paluumatkaa mökille ja siellä odottavan Piian luo. – Melkoinen kauppareissu, sanoin vähän kuulostellen Annen reaktiota. Hän päästi pienen naurunkikatuksen ja sanoi:– Näinkin voisi sanoa, saattaa pissattaa joskus toistekkin. Meidän salaisuutemme.

 

 

9 kommenttia viestissä: “Aamuinen kauppareissu”

 1. Leidi says:

  Hui, olipa kiihottavaa luettavaa. Isojen varpaitten väli kastui, kun tätä luki…. Tuli ihan oma “tuhma” muisto mieleen nuoruudesta.

  • Riepu Petteri says:

   Paras kiitos minkä voin saada, kiitos.

   • Leidi says:

    Täytyy lukea ne muut joku toinen päivä, täytyy saada nukuttua ensi yö….

    • Riepu Petteri says:

     Oispa kiva kuulla sun tuhmis. Kauniita unia …..

     • Leidi says:

      Voin mä sen kertoa, jos sua kiinnostaa.

      Olin exän kanssa puolukkametsässä. Siinä sitten keräiltiin marjoja, kun hän sanoi, että pissattaa. Minä sitten vähän innostuin, kysyen saanko pitää kiinni kun pissaat. Exä antoi luvan, ja minä tomerana otan kiinni kalusta kaksin käsin. Varresta ja terskasta, ei mennyt kuin hetki niin mulkku seisoi täysillä. Kaveri katsoi mua, mun käsiä; kysyen halusinko auttaa kusemisessa vai runkkaamisessa. Minä vähän häkellyin enkä osannut muuta kuin päästää kalu käsistäni. Jäin kuitenkin viereen, mutta kalu ei laskenut. Lopulta exä sanoi mulle, että mee pois siitä tissies kanssa. Minä aloin nauraa ja vetäydyin siitä. Lähdin sitten vähän kauemmas poimimaan marjoja, tyrskien vielä ääneen. Poimin siinä, mutta sitten aloin ihmetellä hiljaisuutta. Kun vilkaisin taakse, niin kaveri seisoi takanani mulkku pystyssä, vetäen multa housut alas ja tuikaten sisään. Minä tuuskahdin kasvoilleni puolukkamättäälle peppu pystyssä ja toinen painoi täysillä menemään. Ei mua sitten enää naurattanu…….
      Jälkeenpäin kyllä on naurattanut, että sellainen muisto…..

     • Riepu Petteri says:

      Noita tollasia muistoja pitäis olla jokaisen plakkarissa, ne ei koskaan katoa. Kiitos

 2. Jussi says:

  Tämä oli hyvä alku tarinalle joka voisi päättyä ihanaan aktiin Annen kanssa. Itselläni on seksi suhde tytärpuoleeni, joka alkoi suurinpirtein samoin kun tässä tarinassa on tapahtumassa.

 3. iltakaste says:

  Täällä odotetaan loppuosaa, huipennusta, koko tarinalle…hyvin oot paneutunut asiaan! 🙂

Kommentoi

top