search
top

Jarkko I: tulostinhuoneen lattialla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 2.82 out of 5)
Loading...

Todettakoon varmuuden vuoksi heti aluksi, että tarina on puhtaasti fiktiivinen, eikä perustu tosi tapahtumiin.

Talvi. Pimeä, kylmä vuodenaika. Lunta on maassa useita kymmeniä senttejä ja pakkasta -15 celsiusta. Kylmä viima hivelee kasvojani. Joka aamuinen koulumatka tuntuu uuvuttavalta ja jopa hieman masentavalta talvisin. Olen kuitenkin aina pitänyt itseäni kesän ja lämmön lapsena. Onneksi koulumatkani ei ole pitkä, vähän alta kilometrin. Sen taivaltaminen pienelle kyläkoululle ei ole homma eikä mikää. Se on kuitenkin niin pitkä matka, että sen aikana ehtii miettiä asioita. Olen ehtinyt jo 13 vuoden ikään ja murrosikä on alkanut muokata minua. Se on tuonut mukana mm. seksin ajattelemisin vähintää joka viides sekunti. Matkalla on hyvin aikaa käydä mielessä luokan tyttöjä ja haaveilla, että jota kuta heistä pääsisi joskus jyystämään. Tänään kuitenkin ajatukset ovat muualla. Ne ovat Mirjan, opettajani, vuosittain pitämässä “vuosikeskustelussa”. Se on hänen joka vuosi 6-luokkalaisille pitämä keskustelu, jossa hän suljetuin ovin käy jokaisen kanssa erikseen läpi miten on koulussa mennyt ja missä olisi vielä skarpattavaa yläkoulua ajatellen. Se keskustelu olisi tänään. En ole mikään priimusoppilas, mutta en myöskään huonoimmasta päästä. Keskisuoriutuja. En jännitänyt omaa vuoroani keskusteluun koulumenestyksen vuoksi, vaan muista syistä. Olin katselut Mirjaa “sillä silmällä” tunneilla heti seksuaalisen heräämiseni jälkeen ja se tuskin oli jäänyt häneltä huomaamatta. Muut luokkalaiseni tuntuivat olevan “kehityksestä” jäljessä, sillä heidän kanssa ei koskaan tullut seksi puheeksi välitunnilla. Heistä siis tuskin muut hänestä siinä mielessä haaveilivat.

Mirjassa oli jotain. Hän ei ollut mikään missi. Yli kolmenkymmenen ja hieman pullea, oikeastaan isohkon kokonsa puolesta jonkun mielestä kai lihavakin. Silti hän oli koulun opettajista se, joka sytytti minussa eniten tunteita. Hän ei ollut koulun ainut naisopettaja. Päinvastoin. Koulussa oli tasan kolme opettajaa ja he kaikki olivat naisia. Mirja pukeutui usein jakkuun ja yleensä hänen asunsa toivat hänen pyöreät muotonsa hyvin esille. Hänellä oli lyhyet tummat hiukset, mutta hieman otsatukkaa. Häntä katsellessa ja hänestä fantasioidessa menivät monet englannin tunnit, kuin siivillä. Kävin usein hänen tunneilla vessassa, oli näes pakko päästä purkamaan paineita. Ei sillä, kävin kyllä monilla muillakin tunneilla vessassa samasta syystä, mutta silloin fantasian kohteeet olivat muita.

Tulessani koululle kukaan muu oppilaista ei ollut vielä saapunut. Kouluni on pienehkö kyläkoulu, oppilaita 50. Luokat ovat yhdysluokkia, eli yhden opettajan alla on aina kaksi luokkaa. Oma luokkani on siis viidennen luokan oppilaiden kanssa samassa luokssa. Kuutosluokkalaisille oli kerrottu jo eilen, että vuosikeskustelut olisivat tänään ja, että niiden parissa tulisi menemään koko päivä. Tämän vuoksi koulukirjoja ei tarvinut kantaa repussa, joka olikin aivan tyhjänä selässäni. Olin ottanut sen mukaan lähinnä, että veisin kotiini äidinkielen lukukirjan, jonka oli unohtunut pulpettiini ja jota tarvitsisin kokeisiin lukemista varten. Vähitellen oppilaita alkoi saapua koululle ja kello soi koulun alkamisen merkiksi. Kymmenet oppilaat säntäsivät sisälle pakkasesta ja riisuivat vaatteensa naulakoihin.

Mennessäni luokkaani ilmassa oli odottava tunnelma. Kuutosluokkalaisia oli 14, eli aakkosissa viimeisten odotus tulisi olemaan pitkä. Monia luokkalaisistamme jännitti suunnattomasti keskustelu. Vanhat oppilaat olivat kertoneet siitä kauhutarinoita (leikillään tietty) ja monet kammoksuivat tätä tapahtumaa. Olipa yksi jopa “tullut kipeäksi” juuri vuosikeskustelun alla. Luokassa kuitenkin juttu lensi ja jännityksestä huolimatta iloinen puheensorina virtasi samalla odottaen, että keskustelut alkaisivat. Kesti epätavallisen pitkään, että Mirja saapuisi opettajanhuoneesta luokkaan. Odotus kävi jo varsin kärsimättömäksi, mikä kuului myös puheensorinassa, joka laantui, kun keskustelu siirtyi koko ajan enemmän koskemaan juuri keskusteluja. Sitten, kuin pelastava enkeli, saapui Mirja mukanaan koulunkäynninohjaaja Paulus. Mirja oli pukeutunut vartaloaan myötäilevään punaiseen asuun, josta yksityiskohtana loisti metalin värinen iso pyöreän muotoinen vyönsolki, joka suorastaan huusi “avaa minut!”. Mirja asteli opettajan pöydälleen jämäkästi laukkuaan kantaen.

– Huomenta, voitte käydä heti istumaan. Sori, että vähän kesti, Mirja aloitti hieman hengästyneenä selittämisen. – Tänä vuonna on pitäny tehdä vähä enemmän järjestelyjä näiden keskusteluiden suhteen, kun ne käydään tänä vuonna tuolla opettajanhuoneessa. Sinne on pitänyt tehdä asian mukaiset äänieristykset ja sopia keittiön kans, että sieltä ei kulkis porukka opettajanhuoneen kautta.

– Äänieristykset? Mitä varten sinne äänieristykset tarvitaan, mietin asiaa kummastellen. Eihän keskustelut ennen olleet ollut niin salaiset.

– Mutta pidemmittä puheitta Paulus jää tänne teidän kaa vitoset, ottakaa vaan fyken kirjat esille. Lukekaa kappale 8 ja tehkää 1-4 ja 6 vihkotehtävistä. Me lähdetään kutosten kanssa tuonne toiseen päätyyn, Mirja totesi jämäkästi ottaen samalla laukustaan paperikasan.

Lähdimme kulkemaan pitkin koulun käytävää epämääräisessä jonossa.

– Mennään aluks tonne saliin, niin mä vähän selitän tätä kupletin juonta.

Salissa oli kylmä. Patterit olivat olleet rikki kuukausia, mutta kunnan talousahdingossa ne eivät olleet ensimmäisenä korjauslistalla. Kokoonnuimme saliin, jossa asetuimme istumaan lattialle erikseen käskemättä. Lattia oli todella kylmä, mutta ahterin alla se alkoi hiljalleen lämmetä. Kun kaikki olivat päässeet istumaan alkoi Mirja kuumeisesti käymään paperi nivaskaansa läpi ja alkoi selittää selkeästi:

– Tosiaan, homma menee siis jotenkin silleen, että mä kutsun teidät aina tuonne opettajanhuoneeseen ja me keskustellaan sellaiset about 30 minuuttia viiva tunti riippuen oppilaasta. Omaa vuoroa odotellessa potkikaa vaikka palloa tääl salissa, käykää hakemassa vaan liikkavarastosta. Sitten, kun on käynyt tuolla keskustelussa, niin ei saa lähteä kotiin heti sen jälkeen, vaan vasta sitten, kun kaikki on käynyt tuolla mun luona. Okei? Hyvä. Sitten muutama perusjuttu, keskustelut ovat lähtökohtaisesti vain meidän kahden keskisiä, eli ne ei leiviä tuon openhuoneen ulkopuolelle. Toivon siis, et tekin pitäisi suun supusta noista keskusteluista…

Keskityin kuuntelemaan Mirjan monologia niin intensiivisesti, että maailmastani katosivat kaikki muut häiriötekijät. En kuullut rivissä hiljaa nahistelevia poikia, en vieressäni hihiteleviä tyttöjä. Heräsin vasta sitten, kun Mirja oli lähtenyt ensimmäisen oppilaan kanssa keskusteluun. Olin ihan sekaisin. Kuka, mitä, hä? Mirjan mukaan ei ollut lähnyt Kari, joka oli ensimmäinen aakkosissa. Tajusin keskusteluiden tapahtuvan käänteisessä aakkosjärjestyksessä.

Olin hämmilläni. Luulin saavani odottaa Mirjan kanssa kaksin olemista loppupäivän, koska sukunimeni alkaa T:llä. Nyt olisin jo seuraavana vuorossa. En mennyt paniikkiin. Ajatukseni menivät kylläkin solmuun. Ottaisikohan hän käsittelyyn tuijotteluni? Onkohan hän soittanut äidilleni asiasta? Kohta koko suku tietää ja se tulee olemaan maailmanloppu. Menin istumaan liikuntasalissa olevalle pitkälle penkille ja loin katseeni maahan. Kävin päässäni läpi kaikki mahdolliset kauhuskenaariot.

Kuin äkkiarvaamatta kului 40 minuuttia. Se meni kuin sormia olisi napsauttanut. Lotta saapui keskustelusta saliin. Poikien pallopeli pysähtyi ja tyttöjen juorunurkkaus hiljeni.

– Jarkko ois seukki, Lotta sanoi heikolla äänellään.

Nostin pääni, nousin seisomaan ja lähdin kävelemään kohti salin ovea. Ehdin vaan silmän kulmallani nähdä, kuinka muut hyökkäsivät Lotan kimppuun kysellen keskustelusta. Itselläni sydän pumppasi todella kovaa. Käveli kohti opettajien huonetta, joka sijaitsi käytävän päässä olevan pienen väliaikaisena varastona olevan huoneen kyljessä. Astuin opettajanhuoneseen pelon sekaisin tuntein. Se oli pienehkö huone. Sen seinustalla oli pieni, kapea sohva ja sitä vastapää nojatuoli. Niiden välissä oli pöydä, jolla oli ainoastaan tyhjä kahvikuppi ja viikon vanha sanomalehti. Ikkunaa vasten oli koko seinän pituinen tietokonepöytä, jolla oli tietokone, mappeja ja muita papereita. Mirja istui tietokonetuolissa paperikasaa selaten ja huometessaan minut hän hymyili todella salaperäisesti.

– Käy istumaan siihen sohvalle, hän sanoi todella ystävällisesti.

Mitä tuo hymy merkitsi? Ehkä en olisikaan niin kusessa, mitää olin uumoillut. Ehkä selviäisinkin tästä, kuin mies.

– Juu, elikkäs Jarkko, sullahan mennyt tosi hyvin koulussa nyt. Tasaisesti tullut hyvää numeroo. Matikassakin oot petrannu tosi kiitettävästi.

Olin ollut matikassa todella huono. Jouduin jopa kertaamaan yhden luokan, koska laskemisesta ei vaan tullut mitään. Sittemmin olin kuitenkin tukiopetuksella päässyt muiden mukaan. Olin täten myös muita luokkalaisiani vuoden vanhempi, täyttäisin 14 vuotta muutaman viikon päästä. Ehkä siinä on syy miksi koin olevani muita kehityksessä edellä. Biologiassa ei oltu myöskään vielä käyty lisääntymistä ja seksiä läpi. Se oli vasta tulossa.

Keskustelin Mirjan kanssa koulusta ainakin 45 minuuttia. Keskustelumme oli leppoisaa ja välillä jopa nauru raikasi. Mirjan tehdessä muistiinpanoja keskustelumme pohjalta katselin hännen muotojaa ja mielikuvitukseni alkoi taas laukata saaden aikaan seisokin. Olin pukeutunut tavoistani poiketen farkkuihin juuri keskusteluiden takia, joista ei-niin suuren munani seisokki saattoi nähdä. Olin kuitenkin niin keskittynyt Mirjaan ja hänen kanssa keskustelemiseen, ettei mieleeni edes tullut seisokin näkyvyys. Keskustelumme läheni loppuaan.

– No mutta sullahan menee siis kaikesta päätellen tosi hyvin, että jatka samalla tavalla vaan sitten yläkoulussa, Mirja sanoi samalla nitoessaan paperini suureen keltaiseen kansioon. Luulin keskustelun olleen siinä ja olin jo tekemässä lähtöä, kun Mirja vähän yllättäen hihkaisi:

– Jarkko kuule, käypää vielä istumaan, ois yksi juttu.

Mieleeni iski heti panikki. Voi kristus! Nyt saisin korvilleni. Kävin takaisin istumaan, mutta minusta saattoi aistia järkytyksen, minkä tuo yksi lause oli saanut aikaan.

– Meikä on vähän seurannut Jarkko tuota sun touhua nyt vuoden, mitä oot mun tunneilla harrastanut, Mirja aloitti hieman painostavasti ja katsoen minua samalla todella tuohtuneesti silmiin. Tiesin, että nyt tulee noutaja. Halusin vajota maan alle.

– Mä oon huomannut, että oot selvästi katsellut mun naisellisia alueita ja ilmeisesti nauttinut niistä, ainakin seisokki sulla on ollut monella tunnilla. Se loistaa niistä verkkareista, vaikka ne olisikin pulpetin alla piilossa. Sulla seisoo nytkin, Mirja tokaisi samalla luoden katseensa housuihini, josta loisti kohouma. En saanut sanakaan suustani. Olin niin paniikissa koko tilanteesta. Koitin piilotella seisokkini ja laitoin jalat ristiin todelle hätäisesti ja tökerösti.

– Lisäksi sä käyt melko paljon vessa, melko usein siis runkkaamassa. Sellanen ei oikein sovi kouluun.

Nyt se tuntui jo varmalta. Mirja varmasti kaivaisi kohta jonkun lapun, jonka joutuisin asiasta kiikuttaa kotiin allekirjoitettavasti. Siihen päättyisi maallinen vaellukseni; häpeään.

– Älä nyt kuitenkaa käsitä väärin, se täysin ymmärrettävää.

Tuon lauseen sanottua Mirjan kasvoille levisi hymy ja tunnelma vapautui hieman.

– Se on ihan normaalia tuossa iässä. Pikemminkin pitäs huolestua, jos ei kiinnostais seksi tuollon, Mirja hieman naureskellen totesi saaden minunkin kasvoille pienen hymyn.

– Mä kerron nyt salaisuuden. Sä tiedät sen poikkien vessan vieressä olevan siivousvaraston. Joskus, kun oon ohi mennen nähnyt sun menenvän vessaan jollain toisen open tunnilla, niin oon vaivihkaa mennyt sinne siivousvarastoon, koska siellä on pieni reikä, josta näkee poikien vessaan. Oon nähnyt sieltä sut tosi toimissa ja pakko myöntää, että silloin pilluni on ollut hieman kostunut.

Puna alkoi hiipiä kasvoilleni ja seisokkini vahvistui. Tuntui, että penikseni voisi räjähtää kireissä farkuissa. Mirjakin tuntui näkevän, kuinka kärsin siinä tilanteessa.

– Älä ota tätä nyt mitenkään painostavana, mutta voitaisko me…. tiedäthän…

– T-tehdä mitä? kysyin ääni vapisten.

– No siis, voitasko pistää munaa piirakan päälle. Niinku uittaa nakkia munkissa.

Mirja teki vielä sormellaan ympyrän, johon laittoi toisesta kädestä sormensa, selvästikiin alleviivaten, mitä halusi. Aloin änkyttää. En saanut muodotettua sanoja. Olin kiimassa. Enemmän kiimassa, kuin koskaan.

– Joo, tää voi tulla tosi yllättäen, mutta mä oon niin puutteessa. Mun mies antaa mulle millimunallaan niin huonoa seksiä, enkä mä enään kestä kauaa. Baareissakaan ei kukaan tuu pokaamaan mua, kun oon tämmönen läski. Jos sä voisit pelastaa mut tästä tilanteesta, sulla kun näyttäisi peli toimivan, Mirja alkoi vauhkoten selittää itkua vääntäen.

– Rauhotu nyt. Et sä mikään läski ole. Sopusuhtainen, sanoi samalla kooten itseni. – Kyl se tietenkin käy.

– Kiitos, Mirja sanoi pyyhkien kyyneleitään. Mirja nousi tuolistaan ja sulki opettajanhuoneen sälekaihtimet. Sitten hän meni opettajanhuoneen ovelle ja varmisti sen olevan lukossa. Hän katsoi itseään seinällä olevasta pienestä peilistä ja pyyhki etutukkaansa pois silmiensä edestä.

– M-ut mitä jos joku tulee tänne? kysyin hieman epävarmana siitä mihin olin ryhtymässä.

– Ei tule. Ovi pn lukossa ja oon sopinut, että tänne ei saa tulla koko päivänä, vaikka olisi kuinka tärkeää asiaa, Mirja totesi samalla kääntyen minuun päin. Hän tuli luokseni sohvalle ja polvistui eteeni. Hän tartui minua molemmin käsin takaraivolle ja suuteli minua. Se tuntui sanoin kuvailemattoman hyvältä. Suutelimme pitkään, kun Mirja tarrasi itsensä irti.

– Täst ei saa sit kukaan tietää. Sä tiedät millainen haloo nousee, jos joku kuulee minun sekaantuneeen johonkin 13 vuotiaaseen.

– Joo joo, kaikki jää näiden seinien sisälle, älä huoli, sanoi samalla käsieni lähtiessä seikkailemaan polvillaan olevan Mirjan vartalolle. Mirja hymyili.

Hän oli pitkä ja siksi hänen pullea kroppansa ja täten hieman isot rintansa olivat naamani korkeudella. En uskaltanut koskea niihin, vaan pidin käteni hänen vartalollaan. Mirja sen sijaan kähmi minua rohkeasti edeten yläkropastani kohti farkkuja. Hän paineli muutaman kerran farkuista näkyvää seisokkiani. Tuntui, että en kestäisi laukeamatta enään kovin kauaa. Olihan unelmieni nainen kohta kalussani kiinni. Mirja avasi vyön solkeni ja farkkujen napit. Hän lähti vetämään farkkuja alas paljastaen bokserit, joista seisokkini paistoi kuulaana.

– Katsotaas, millanen vaihdekeppi tässä menopelissä on, Mirja totesi vihjailevasti.

Hän lähti vetämään hiljaa boksereitani alas, kunnes 12,5 senttinen täydessä mitassaan oleva kyrpäni oli esillä. Mirja katsoi sitä hetken. Esinahkani oli kireä, eikä päässyt valumaan alas, vaikka se oli selvästikkin halunnut sen tehdä. Mirja tartui kyprääni ja käänteli sitä ikään kuin tutkien sen joka puolelta. Häpykarvoista minulla oli kiitettävästi.

– Älä ota pahalla, mutta ei tämä montaa senttiä sitä mun miehen munaa isompi ole. Mut älä huolehdi, kyl se siitä vielä kasvaa, Mirja totesi ja alkoi runkata penistäni hiljaa. En ollut Mirjan sanoista moksiskaan, koska tilanne tuntui muutenkin niin epätodelliselta. Huohotin vaan ja toivoin, etten tulisi koskaan. Mirja katsoi, kuinka nautin ja upotti koko pienen penikseni suuhunsa alkaessa imemään sitä. Tuntui, kuin olisin astunut taivaaseen. Taivutin käteni sohvan selkänojalle ja nautin tilanteesta. Mirja ei imenyt munaani, kun hetken, vaan alkoi kielellään käydään kyrpääni ympäri. Tuntui siltä, että siemensyöksy olisi tulollaan, mitä en todellakaan vielä halunnut. Onneksi Mirja osasi lukea tilanteen kasvoiltani ja lopetti koskettelun. Hän nousi seisomaan pyyhkien suutansa.

– Riisu turhat vaatteet!

Riisuin hiestä märän hupparini ja teepaitani. Ainoastaan sukat jalassa seisoin opettajanhuoneessa penis juhlakunossa. Sitä tuskin vielä aamulla osasin aavistaa. Mirja punaisessa asussa oli kuin suoraan maailman kliseisimmästä pornoelokuvasta rinta-aukon kohdalla napit, jotka hän aukaisi paljasten rintavaon. Kävelin Mirjan luo ja aloitimme suutelemisen. Hieroin käsilläni Mirjan paksua takamustasi, mikä oli minusta erityisen kiihottavaa. Todella intensiivisen kielisuudelman päätteeksi Mirja avasi vyönsä katsoen koko ajan minua silmiin.

– Kettus näyttäisi noukkuvan siihen malliin, että se haluaa nähdä kolon, Mirja sanoi saadessaan vyön auki ja tiputtaessaan sen lattialleen.

– Tämän on pakko olla unta. Dialogimme on kun B-luokan pornorainasta, mietin itsekseni, mutta lähdin leikkii mukaan ja aloin ulvoa suden lailla.

– Ai se onkin susi tällä kertaa, joka on tulossa luolaan. Noh, käy sekin.

Mirja laski housunsa, mutta jätti pikkuhousut jalkaansa ikään kuin kiusoitellakseen. Ne olivat valkoiset ja niiden etumus oli kauttaaltaan märkä. Mirja katseli ympärilleen: ensin sohvaa, sitten lattiaa ja sitten kopiohuoneen ovea. Hän selvästikkin etsi paikkaa, missä voisimme toteuttaa sen kaikkein kauneimman. Sohva oli kapea, eli siinä rakastelusta ei tulisi ainakaan mitään, koska Mirja oli iso kokoinen. Opettajanhuone oli muutenkin turhan turvaton paikka tehdä näin syntistä asiaa ja Mirja päätyikin, että he menisivät kopiohuoneeseen. Mirja otti minua kädestä ja ohjasi minut opettajanhuoneen kopiohuoneeseen. Kopiohuono oli kapeahko käytävä, jolla oli kopiokone ja sen päässä opettajien jääkaappi, jonka päällä kahvinkeitin. Huoneessa ei ollut ikkunoita, joten kukaan ei vahingossakaan voisi heitä sieltä nähdä. Mirja lukitsi kopiohuoneen oven takanamme. Tämän jälkeen hän suuteli minua ja kysyi:

– Haluuks sä nähdä mun rinnat?

En tykännyt isoista rinnoista (ihme kyllä), jollaiset Mirjallakin sattui olemaan. Vaikka nyt olisikin ollut mahdollisuus nähdä autenttiset rinnat luonnossa, päätin rohkeana säästellä sitä kokemusta myöhemälle. Totesinkin, että:

– Mitä jos suosiolla mennnään jälkiruuan kimppuun. Onhan se jo lämpimänäkin.

Mirja katsoi minuun hymyilen ja kävi lattialle haarat auki.

– Mikä ettei, kulinaristi. Uskon, että piirakka tulee sulamaan suussanne.

Lähdin hivuttamaan Mirjan suuria ja märkiä alushousuja pois hänen reisillään. Silloin pääsin näkemään hänen ihanan vaginansa. Se oli vasta ajeltu, ei karvan karvaa. Se näytti ulospäin kostealta ja todella mehukkaalta. Päätin aloittaa hyväilyn ensin suutelemalla reisiä, joista pikku hiljaa lähtisin hivottautumaan kohti Mirjan kosteaa pillua.

– Onks herra kulinaristi ensi kertaa piirakan maistelu hommissa? Mirja tokaisi samalla nauttien alapäässään tapahtuvasta suutelusta.

– Kyllä, ensi kertaan ollaan tosi toimissa.

– Ai etkö muka oo kenenkään meidä luokan tytön kaa vielä ehtinyt nussia?

– En minä, muita ei näytä seksi muutenkaan kiinnostavan.

– Niin, ette kai te noin nuoret vielä tämmöstä harrastelekkaan. Haluisit sä jonkun erityisen tytön kaa päästä hommiin?

Emmin hetken ennen kun vastasin. Olin samalla siirtymässä juuri nuolemaan vaginaa.

– Lottaa, vastasin käytyäni mielessäni kaikki ehdokkaat läpi.

– Lotta on kiva tyttö, rohkeasti vaan koita tehdä sen kaa lähempää tuttavuutta. Meikä voi vaikka pistää teidät ryhmätöissä aina samaa ryhmää, niin joudutte olemaan toistenne kanssa tekemisissä, Mirja selosti, kunnes päästi ensimmäisen hennon voihkaisun. Pornofilmit olivat tehneet minusta ainakin omasta mielestäni taivaallisen suuseksin antajan, joten heti itse pillua nuoliessani hyökkäsin klitorikseen. Itse olin yllättänyt: pillu maistukin erillaiselta, mitä olin ajatellut. Se maistui suolaiselta. Päätin kuitenkin jatkaa nuolemista välillä kielellä prosessia nopeuttaen. Mirja voihkaisi muutaman kerran kovemmin, joista päättelin hänen tulevan kohta. Halusin kuitenkin päästä koittamaan myös yhdyntää, joten lopetin nuolemisen ja nostin päätäni Mirjan haarojen välistä.

– Mites me tehdään, kun meikällä ei satu olemaan kondomia?

– Sä oot vielä niin nuori, et tuskin mä raskaaksi tuun, vaikka laukeaisitkin sisälleni, Mirja sivuutti kondomin tarpeen. Itse olin vähän epäileväinen. Tiesin, että Mirja saataisi tulla raskaaksi myös minun siittiöistä, mikä ei olisi toivottu lopputulos. Alkaessani sovittaa penistäni Mirjan pillulle Mirja kuitenkin sanoi mieltäni keventäen:

– Mä käyn tänään hakemassa apteekista sit vaikka katumuspillereitä. Huoli pois, ei susta isää vielä tule.

Sain tuosta lupauksesta kovan itsevarmuuden puuskan ja työntäessäni reilun 12 sentin penikseni Mirjaan tuntui siltä, että olisin räjähtänyt sisältä. Voihkaisinkin todella kovasti. Mirja sen sijaan päästi vaan hennon voihkaisun, mutta hänen hymystä päättelin, että hänkin nauttisi siitä. Montaa kertaa en ehtinyt penistäni edes takaisin liikuttaa läpimärässä pilussa, kun laukesin. Se tuntui, kun maanjäristys olisi mennyt lävitseni. Se oli älyttömän ihana tunne. Romahdin lähetyssaarnaajasta suoraan Mirjan päälle. Pääni hänen avonaisella rinta-aukollaan hengitin hengästyneesti, kun olisin juossut maratonin. Hän silitti hiuksiani ollen iloinen minun saamasta hyvästä olosta.

– Noh, mitä kettu tykkäsi kolosta? hän kysyi viekoittelevasti.

– Ei löydy sanoja. Ihana paikka, vastasin. – Mut ei se ollut vielä siinä.

Halusin antaa Mirjalle orgasmin, olihan hän ollut niin kauan puutteessa. Suurimman hyvän olon tunteen menessä ohi palasin Mirjan pilulle, josta näin valuvan valkoista liejua.

– Tässä rouvalle vielä kiitoslahja huolenpidosta, sanoin ja hyökkäsin pillun kimppuun. Nuolin sitä, kuin se olisi jäätelöpallo, joka sulaisi kesähelteillä. Jossain tšekkiläisestä pornovideossa olin nähnyt miehen tyydyttävän naista suuseksin aikana kahdella sormella pillussa. Työnsin sormeni pilluun ja työnsi niitä siellä edes takaisin samalla stimuloiden kielelläni Mirjan klitorista. Mirja alkoi voihkia ja lopulta nykiä. Samassa sain kasvoilleni nesteet.

– Tuli orkku, Mirja hengästyen samalla nostaen päätään minut nähdäkseen hekumoi. Ryömin Mirjan kainaloon ja makasimme siine tovin. Silloin Mirjan iski, kun salamaniskusta:

– Mitä kello on? Kauan me ollaan vehtailtu oikein? Mirja juoksi opettajanhuoneeseen ja otti laukusta puhelimensa. Sen mukaan hänen ja Jarkon keskustelu oli venähtänyt lähes kaksi tuntiseksi.

– Okei, meillä sitten vähän venähti tää keskustelu. Noh, pue päälles, niin otan seuraavan oppilaan sisälle, Mirja naureskellen aprikoi tilannetta.

Puimme päälemme. Edeltävä tunti oli ollut molemmille osapuolille tyydyttävä ja heillä oli molemmilla hyvä fillis tapahtuneesta.

– Tuota Jarkko, oisko mahdollista, että joskus vaikka ensi viikolla tuut vaikka uudelleen “puhutteluun” koulun jälkeen, Mirja kysyi rennosti etsiskellen jo seuraavan oppilaan papereita isosta paperipinostaan.

– Tuun vaikka ensi tiistaina moikkaamaan ketun kanssa, vastasin vinosti hymyillen.

– Sovittu. Käskepää sitten Timo tänne seuraavaksi.

Lähdin kävelemään takaisin saliin. Tunsin olleeni vielä vuosikeskusteluun menessä pelkkä poika. Nyt olin mies. Salissa muut luokkalaiseni olivat pistäneet ison polttopallopelin käyntiin oman käyntini venähdettyä.

– Timo ois sitten, kailotin salin ovelta keräten kaikkien katseet. Yhtäkkiä suuri osa luokkastani oli ympärilläni ja monien suusta tuli sama kysymys:

– Mite sulla meni noin kauan?
– Noh, välillä keskustelu vähän venähtää, kun siihen tulee joku kuuma aihe, vastasin saaden monet hämilleen.

Muut ajattelivat minun saaneen kunnon puhuttelun ja, että olin pahalla tuulella menessäni vaan salin penkille istumaan. Hymyilin kuitenkin niin leveästi sisältäni, että millään muulla ei ollut väliä. Katselin luokkalaisteni aloittavan polttopallon pelaamisen uudestaan. Mielessäni olivat Mirjan sanat Lotasta. Vielä tänä keväänä aikoisin päästä myös hänen salaisuuksien kammioon, mutta se olisi eri jo eri tarina…

3 kommenttia viestissä: “Jarkko I: tulostinhuoneen lattialla”

  1. ffsjsjsj says:

    Ehdottomasti jatkoa tälle, etenkin vanhempien naisten ja poikien kanssa!

  2. tapq says:

    Ehdottomasti jatkoa lotan kanssa

  3. mmH says:

    Kirjoita joku gay-novelli. Olet taitava.

Kommentoi

top