search
top

Se kairas minua

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...

Olimme poikakaverini kanssa viimeistä kesää töissä ennen valmistumista. Hän oli jäänyt kesäksi meidän yliopisto kaupunkiin kesätöihin kun taas minä olin saanut kotikaupungistamme töitä siksi kesäksi. Näimme melko harvoin toisiamme. Olihan meillä kolmisen sataa kilometriä välimatkaa ja hän teki kaikki mahdolliset ylityöt ja vuorot, että saisi paljon rahaa ennen valmistumista. Kun sen jälkeen ei töistäkään ollut mitään tietoa. Elokuun lopulla hänen vanhempansa tahtoivat, että minä tulisin heille katsomaan kotia ja hoitamaan koiraa viikonlopuksi. He lähtisivät viikonlopuksi marjaan. Vähän vastahakoisesti lupauduin. Sieltä kun ei helposti päässyt illan viettoon. Asuivathan he vähän kauempana keskustasta. Se ei ollut ihan maaseutua mutta kuitenkin sen verran väljempää, että talot eivät olleet ihan vieri vieressä kiinni. Aluksi minua hiukan pelottikin yksin siinä isossa talossa. Mutta sitten muutaman oluen voimalla kotiuduin sinne. Illalla lämmitin itselle saunan. Otin saunassa vielä muutaman oluen lisää. Enkä enää arastellut yhtään kun tulin sieltä pois. En alkanut laittamaan märkää pyyhettä ylleni. Menin rauhassa hakemaan keittiöstä uuden oluen ja sitten kävelin yläkertaan hakemaan kuivan pyyhkeen alastoman vartaloni peitoksi. En tajunnut, että kun ulkona on pimeä ja sisällä valot niin kaikki näkyy tosi hyvin sisältä ulos. Mietiskelin, että mitä tekisin ja ajattelin alkaa aikani kuluksi katselemaan jotain elokuvaa. Menin olohuoneeseen ja etsiskelin Soneran elokuvapaketista jotain elokuvaa mitä alkaisi katselemaan. Ja löysin sitten Black Swanin. Minulla oli jo vähän tuhmat mielessä. Muistin, että siinä oli hyvä seksikohtaus joten päätin alkaa katsomaan sitä.

 

Katselin sitä ja samalla hyväilin hellästi rintojani ja vatsaani. Polte jalkovälissäni kasvoi ja se sai minut koskettelemaan itseäni myös jalkovälistä. Sitten tuli se odotettu Portmanin ja Kunisin seksi kohtaus. Se sai minut ihan kiimaiseksi. Aloin kunnolla hyväilemään itseäni. Liikutin hitaasti sormea pitkin vakoani. Painoin lujaa klittaani aina kun sormeni tuli sille kohdalle. Elokuva sai jäädä. Aloin keskittymään pelkästään itseeni. Levitin jalkani todella leveälle. Toisen nostin viereisen nojatuolin käsinojan päälle ja toisen sohvapöydälle. En vieläkään tajunnut, että kaikki näkyi tosi hyvin ulos. Ja olin vielä hiukan kääntyneenä ikkunaan päin. Jatkoin itseni hyväilyä. Huohotin hiljaa ja pyöritin hiukan lantiotani sormeni tahdissa. Välillä käytin sormea sisälläni mutta se ei tuntunut yhtä hyvältä joten jatkoin klitan hierontaa. Pyöritin ja painoin sitä samalla voimalla. Olin ihan ekstaasissa. Hieroin melko lujaa itseäni. Tuntui, että minulta tulee kohta. Silloin kuulin kuinka Pena haukahteli ulkona ja muistin, että en ollut vienyt Penalle iltaruokaa. Nousin nopeasti ylös ja kiedoin pyyhkeen ympärilleni. Otin koiran kipon ja menin viemään sitä Penalle. Se tervehti minua iloisesti kun sai vihdoinkin ruokaa. Innoissaan Pena hyppi minua vasten ja silloin pyyhe putosi yltäni. En ollut siitä niin moksiskaan koska en uskonut kenenkään näkevän minua. Vein ruan rauhassa kopin viereen ja lähdin sitten poispäin. Lähtiessä otin pyyhkeen maasta mutta en alkanut laittamaan sitä ympärilleni. Yhtäkkiä näin edessäni naapurin vanhan ukkelin. Hän on ainakin yli 60-vuotias. Tosi pieni, kaljupäinen ja muutenkin sellainen vanhan ukon näköinen. Hän oli niin lähellä, että olin kävellä suoraan hänen syliinsä. Mitään sanomatta hän laittoi kätensä olkapäälleni ja painoi minut polvilleni. Ja kaivoi college-housuistansa kalunsa esille. Silmäni suurenivat lautasen kokoisiksi kun näin sen pahkuraisen ja tosi suonisen kullin. Tai ei se enää mikään kulli ollut vaan ihan oikea kyrpä. Hän otti minua takaraivosta kiinni ja painoi kyrpänsä suuhuni. Silloin jokin napsahti päässäni. Vedin häneltä housut puolireiteen ja otin tiukasti hänen kyrvästä kiinni ja aloin imeä sitä. Se koveni hetkessä täyteen latinkiin. Imin ja nuolin häntä niin hyvin kuin vain osasin. Suutelin terskan päätä ja sitten runkkasin sitä. Otin sen juurta myöten suuhuni. Tunsin kuinka kyrvän pää painui kurkkuuni. Runkkasin sitä suullani. Se oli jo kova kuin kivi. En ole koskaan tuntenut niin kovaa munaa kuin se oli. Tunsin kuinka se sykki suussani ja päästi vähän spermaa suuhuni. Olin itsekin taas aivan kiimassa. Pilluani poltteli ja halusin sen kivi kovan kyrvän syvälle sisääni.

 

Menin selälleni maahan ja nostin jalat koukkuun kylkiäni vasten. Se ukkeli laskeutui päälleni. Kiedoin jalkani ristiin hänen ympärille. Pilluni oli kuin tarjottimella hänelle. Hän asetteli kullinsa reikäni huulille. Otti tukevan otteen minun olkapäistä ja survaisi voimalla sen sisääni. Minulta pääsi kova parkaisu sen tunkeutuessa voimalla pilluni pohjaan asti. Hän alkoi lykkiä minua rauhallisesti mutta voimalla. Hän veti kalunsa lähes kokonaan ulos ja sitten survaisi sen voimalla pohjaan asti. Työnsin lantiota jokaista hänen panoa vastaan. Minulta pääsi joka kerta kova voihkaisu kun hän tuuppasi kyrpänsä sisään. Pikku hiljaa hän lisäsi tahtia ja hänen pallinsa hakkasivat työntöjen tahdissa pyllyäni. Hän huohotti lujaa korvaani ja minän voihkin koko ajan. Puristin häntä lujaa itseäni vasten. Tunsin kuinka orgasmini lähestyi. Kehoni alkoi jäykistymään enkä enää voinut vastata hänen työntöihinsä. Silloin hän alkoi rynkyttää minua aivan mielettömällä tahdilla. Hän jyysti minua kuin hullu. Ja sitten minä sain sen, todella rajun orgasmin. Jäykistyin aivan patsaaksi ja suustani pääsi pelkkää huutoa. En ole koskaan aikaisemmin huutanut orkun voimasta. Hän vain jyysti minua niin lujaa ja rajusti kuin vain voi. Orkkuni jatkui ja jatkui. Sitten hän työnsi kyrpänsä niin syvälle minuun, ihan pohjaan asti. Tunsin kuinka se sykkien ruiskutti lämpimän spermansa syvälle sisääni. Laskettuaan lastinsa hän vielä puristeli ja ravisteli viimeiset tipatkin minuun. Sitten hän nousi rauhallisesti päältäni ja veti housunsa jalkaan. Samassa kuulin kuinka hänen vaimonsa huuteli häntä ja kyseli, että mitä siellä oikein tapahtuu.

”Ei mitään ihmeempää”. Se ukkeli huusi takaisin ja lähti kävelemään kotiansa päin.

Makasin pitkään siinä maassa. Olin tyytyväinen siihen, että minua oli naitu kunnolla ja tosissaan. Ja minut oli pitkästä aikaa täysin tyydytetty.

 

8 kommenttia viestissä: “Se kairas minua”

 1. Asterix says:

  No ketäpä se haittaisi..,
  jos halukas & vähäpukeinen
  Söpöläinen ”vahtisi” naapurinkin
  taloa & koiraa 🙂

 2. vuonisluopa says:

  Voi pehkeje!

  Olipas kiihottava jynkytys,amerikkalaisen jalkapallon kokoiset pussini tyhjenivät ihan pikku hipasulla,en kerinny ees kunnolla vetäseen,ku lastit lenteli sinne tänne!

 3. randomi says:

  Ihan hyvä tarina, tagit vähä hämäs. Samanlaisen tarinan muistan lukeneeni täällä myös aiemmin.

 4. jaa says:

  Yliopistokaupungissa ei ainakaan Suomen kieltä opiskeltu… Yliopisto_kaupunki!

  • Ope says:

   Et se sinäkään näytä kieliopista nauttineen; suomen kieli kirjoitetaan pienellä.

   • Arvaamaton says:

    Ei taida Opellakaan olla hallussa kielioppi, suomenkieli on yhdyssana.

    • Nauran says:

     Arvaamaton pitää turpansa kiinni, Suomen kieli ei ole yhdyssana kuten ei myöskään Ruotsin kieli ei ole ruotsinkieli.

Kommentoi

top