search
top

Veli opettaa pikkusistkoa seksin saloihin..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 2.41 out of 5)
Loading...

Huom! Ei kannata lukea jos tagit eivät ole mieleen.

———————————————————————

Nousin sängystä varoen. Ylläni oli ainoastaan valkoinen noin puoleen reiteen ulottuva yöpaituli, jonka olin saanut mummulta syntymäpäivälahjaksi täytettyäni 13 vuotta edellisesä kuussa. Iiro, 19-vuotias veljeni katsoi omassa huoneessaan elokuvaa niin kovalla, etten saanut nukutuksi.

Iiron huoneen ovi oli raollaan, kävelin huoneeseen sanomatta mitään.

 • Ilona! Mitä sä täällä teet, Iiro kysyi yllättyneenä.
 • En saa nukutuksi kun toi sun leffa on niin kovalla, mutisin Iirolle.
 • Anteeks, mä laitan sitä pienemmälle. Haluutko tulla kattomaan mun kanssa, veli kysyi minulta.

Olin jo hereillä eikä äiti ja isäkään olleet kotona komentamassa takaisin nukkumaan, ajattelin.

 • Okei, voin mä tulla, vastasin hymyillen.

Kömmin Iiron viereen sängylle, jossa hän katsoi Kick-Ass –elokuvaa. Iiro nojasi seinää vasten ja oli rohmunnut kaikki tyynyt itselleen. Kävin vatsalleni makaamaan ja nojasin päätä käsiini. Hetken jaksoin keskittyä, mutta elokuva ei oikein ollut makuuni. Pian silmäni alkoivat luppaamaan ja nukahdin veljen sängylle vatsalleni.

————

Elokuva oli loppunut ja valot olivat himmentyneet. Kuulin vain raskaan hengityksen ja havahdun kun joku kosketti sisäreittäni.

 • Mitä sä teet, parkaisin tajutessani sen jonkun olevan Iiro.
 • Ei mitään hätää Ilona. Mäen voinut olla koskematta. Sun iho on niin kauniin silkkistä, Iiro toteaa rauhallisesti.

Nousin rivakasti istumaan. Silmäni olivat suurina säikähdyksestä. Huomasin kuinka Iiro silmäili rintamustani.

 • Sun nännit nöpöttää söpösti. Ja sullahan on jo ihan tissitkin, ihanat, pienet terhakat tissit, Iiro hykertelee.

Nykäisin äkkiä Iiron peiton rintojeni suojaksi.

 • Älähän nyt. Ei sun suotta tarvii peitellä ittees, toteaa Iiro lempeästi ja ottaa rauhallisesti peiton pois minulta.
 • Mitä sä oikein haluat multa, kysyin arasti.
 • Haluun vaan vähän kosketella sua. Mä tiedän että sä oot jo ite kosketellu itteäs, veli sanoo hiljaa ja virnistää.

Lehahdin tulipunaiseksi.

 • Käyhän nyt selällesi ja anna munkin tutustua sun pimppiin, Iiro sanoi napakasti.

Hämmennyksissäni en osannut muuta tehdä kuin totella Iiroa. Kävin selälleni makaamaan samalla seuraten mitä Iiro tekee. Hänellä ei ollut kuin bokserit ja T-paita yllään ja näin selvästi kuinka hänen boksereissaan nyki.

Makasin aivan jäykkänä selälläni, jalat tiukasti yhdessä. Sydän pamppaili hurjaa tahtia.

 • Oo ihan rauhassa, en satuta sua, Iiro rauhoitteli.

Iiro asettui polvilleen vierelleni. Hän mittaili nuorta kroppaani katseellaan. Pidin silmäni kiinni, en uskaltanut avata niitä. Kuulin vain veljeni raskaan hengityksen. Iiro kosketti yhä nöpöttävää nänniäni. Värähdin säikähdyksestä. Iiro otti pienistä teinitisseistäni molemmin käsin kiinni ja alkoi pyöritellä niitä kiimaisesti samalla huohottaen. Hänen lopetettua rintojeni leipomisen, siirtyi hän hajareisin reisieni päälle. Hän hivutti molemmat kätensä reisieni kautta yöpaitani alle ja alkoi riisumaan sitä yltäni. En vieläkään avannut silmiäni kun Iiro kurottautui päälleni ja veti paitulin pääni ja käsieni ylitse sekä heitti sen lattialle.

Tunsin jotain kovaa vatsaani vasten kun veli oli päälläni. Iiro liikutti vaistomaisesti muutaman kerran lantiotaan hangatakseen kyrpäänsä vatsaani vasten. Hän huokaisi nautinnosta ja suuteli minua kaulalle. Pidätin hengitystä..

Iiro siirtyi hieman alemmaksi, terhakasti törröttäville tisseilleni ja alkoi leikkiä nänneilläni. Tunne oli erikoinen. Samaan aikaan nännit aristivat kosketusta, mutta veljen kieli tuntui todella hyvältä nännilläni. Hengitin raskaasti ja rintakehäni liikkui voimakkaasti hengitykseni tahtiin. Iiro vaihtoi toiseen rintaani ja alkoi imeä sitä voimakkaasti. Vinkaisin kivun ja nautinnon sekaisesta tunteesta.

Iiro hivuttautui yhä alemmas. Hän suuteli pientä vatsaani ja napaani, jonka jälkeen siirtyi vielä alemmaksi.. Hän pääsi pimpilleni asti. Pimppi kasvoi jo vähän hienon hienoa vaaleaa haituvaa. Veli pyyhkäisi varovasti sormellaan häpyäni ja siveli tiiviisti yhdessä olevia pikkuruisia häpyhuuliani.

 • Ilona, levitä jalkojasi, komensi Iiro napakasti.

Tein työtä käskettyä.. Iirolta pääsi syvä huokaus kun levitin jalkojani ja hän sai suoran näköyhteyden pieneen punakkaan pilluuni. Hän kumartui ja asetti kasvonsa vasten pimppiäni samalla vetäen syvään henkeä nenän kautta.

 • Sä tuoksut ihanalle Ilona, hän huokasi.

Iiro alkoi sivellä sormeaan edestakaisin häpyhuulillani. Hän painoi sormensa varovasti huulieni väliin ja hivutti sormeaan klitorista kohti. En pystynyt olemaan paikallaan. Selkäni taipui kaarelle ja jalkani vispasivat nautinnosta ja hämmennyksestä.

 • Taidat kuitenkin tykätä kun veli vähän koittaa, tokaisi Iiro virnistäen.
 • Ehkä vähän, piipitin ujosti.

Iiro rohkaistui sanosita entisestään ja työnsi sormen pikkuruiseen neitsytpimppaani. Veljen sormi tuntui ihan erilaiselta kuin omani. Se oli paljon paksumpi. Se tuntui hyvältä.

Veli teki hetken aikaa edestakaista liikettä sormellaan, mutta yhtäkkiä pysähtyi. Hän levitti toisella kädellä pieniä häpyhuuliani ja asetti kielensä klitalleni. Hän alkoi syödä pimppiäni samaan aikaan jatkaen edestakaista liikettä sormellaan. Aloin voihkimaan äänekkäästi. Vapisin kuin haavan lehti veljeni nuollessa pimppiäni. Lopulta veli survaisi pimppiini kaksi sormea voimakkaasti ja imaisi klitorikseni suuhunsa. Parkaisun saattelemana tulin ensimmäistä kertaa toisen saattelemana. Veli jatkoi hitaasti sormien työntelyä hekten, kunnes veti sormet pois. Hänen sormissaan oli hieman myös punaista. Ilmeisesti hän oli repäissyt samassa netsytkalvoani. Veli pyyhki sormet paitaansa ja veti nuoren kalunsa esiin boksereistaan.

 • Mitä sä nyt vielä, kysyin ihmeissäni veljeltä.
 • Toi oli alkulämmittelyä.. Nyt sä saat sisko tuntea kyrvän sisälläs, Iiro murisi.
 • Peppu pystyyn!

Käännyin hitaasti vatsalleni ja veli tarttui reippaasti pienestä lantiostani kiinni ja nykäisi peppuni ylös.

 • Aah! Ihana pikku neitsytperse! Pysy paikallasi nyt, Iiro ohjeisti.

Hän kouraisi vielä pimppiäni ja koitti sen kosteutta. Se oli yhä märkä äskeisestä nuolemisesta, oli nesteissä vielä hieman punaakin. Iiro piti toisella kädellä kiinni lantiostani ja toisella kädellä hän asetteli terskansa pimpilleni.

 • Nyt voi Ilona hieman sattua, varoitti veli.

Samassa hän painoi jo ennestään sykkivän kyrpänsä pikkuhiljaa sisälleni. Sätkin jaloillani ja huusin tyynyyn samaan aikaan kun veli piti minua tiukasti paikoillani ja työntyi sisääni hitaasti milli milliltä, sentti sentiltä. Tuntui että kyrpä olisi tullut vatsastani läpi, niin pitkälle se ylsi. Huusin kivusta. Iiro ei kuitenkaan kuullut huutoani kiimansa vallassa, vaan veti melaansa hieman ulos ja painoi sen taas pohjiaan myöten sisääni. Työntöjen toistuessa kipu hieman hellitti, tunsin kuinka tiukka pimppini antoi veljelle periksi kerta kerralta enemmän.

 • Jumalauta sä oot kiree, huusi veli ja painoi elintään sisääni yhä uudestaan.

Iiro kiihdytti tahtia ja muutaman raivokkaan työnnön myötä hän antoi siittimensä pumpata siemenet sisääni. Iiro huokaisi. Hän veti kyrpänsä ulos hitaasti yhä huohottaen.

Jäin nököttämään peppu pystyssä. Pimpistäni valui sperman ja veren sekaista eritettä veljeni lakanoille. Iiro pyyhkäisi palalla paperia suurimmat valumat pillultani ja avusti minut istumaan.

 • Mennään Ilona suihkuun. Tuut sitten sen jälkeen nukkumaan mun viereen, eikös niin, sanoi veli ja halasi minua.

 

…. Jatkoa?

5 kommenttia viestissä: “Veli opettaa pikkusistkoa seksin saloihin..”

 1. P says:

  Hei jatkoa monta osaa pliis ja nopeesti

 2. Jussi says:

  Kirjoitus virheistä huolimatta ihan luettava tarina. Itse opetin siskolleni seksin saloja aikoinaan ja nautinto oli suuri molemmin puolin.

 3. himo koini says:

  tarina olisi uskottavampi, jos nämä sukurutsaajat olisivat esim. somaleita.

 4. Tyttö15 says:

  En ymmärrä kun ihmiset eivät lue näitä tarinoitaan etukäteen, vaan kirjoitusvirheitä on kuin sieniä sateella. Muutenkin aika tylsän oloinen tarina. Huomaa että olet aloittelija.

 5. slurps says:

  Heti ekana osui silmiin jo otsikossa oleva kirjoitusvirhe. Hieman kaipaa myös tarina oikolukua ja ehkä vähän enemmän tarinan kuljettamista, mutta jatka vaan tarinaa eteenpäin 🙂

Kommentoi

top