search
top

Pikaiset lenkkipolun varressa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...

Oli lämmin kesäinen ilta ja olimme lähteneet iltakävelylle. Juttelimme niitä näitä ja kilometrejä jäi taakse yllättävän monta, siihen nähden etten ollut ollenkaan varustautunut lenkkeilemään. Jalkojani hiersi kesäiset sandaalit ja reiteni hankautuivat ikävästi yhteen hameen alla. En kuitenkaan valittanut, ennekuin sait päähäsi vielä käydä kaupassa, vaikka matka ei ollut pitkä, se kulki jyrkän metsäisen mäen yli. Yritin hangoitella vastaan, mutta halusit välttämättä hakea jotain herkkuja ja niinpä aloit kiskoa minua mäkeä ylös.
Juuri ennen mäen lakea sain yhden ilkikurisuuden puuskistani ja seisahduin paikoilleni, enkä liikahtanut vaikka maanittelit, järkeilit ja jopa yritit lahjoa illallisilla iloilla. Lopulta päädyit työntämään minua mäkeä ylös pakaroistani kiinni pidellen. Pistin tahallani vastaan ne muutamat metrit ja sainkin sinulle kivasti hien pintaan ja hengityksesi raskaammaksi. Sinun nojaillessa reisiisi istahdin polun varrella olevalle kivelle ja virnistelin tyytyväisenä.

Kohta olit taas valmis jatkamaan matkaa, mutta minä jäin kivelle istumaan ja sinulta kesti hetken tajuta, etten seurannutkaan sinua. ”Et oo tosissas” puuskahdit palatessasi eteeni silmiäsi pyöritellen ja yritit vetää minut jaloilleni. Nousemisen sijasta vein käteni niskallesi ja vedin huulesi omilleni suudellen sinua kiihkeästi. Vastasi suudelmaan yllättyneenä, mutta innokkaana ja työnsit kätesi pakaroideni alle, vetäen minut itseäsi vasten seisomaan. En vastustellut yhtään vaan suorastaan liimauduin kiinni. Kiedoin käteni rintakehäsi ympärille, houkuttelin kielesi suuhuni ja aloin imeä sitä rytmikkäästi, samalla keinuttaen lantiotani etumustasi vasten.

Toimintani tuotti nopeasti tulosta ja yritit vetäytyä kauemmas, ennekuin olisit aivan kova, mutta tartuin kaluusi verkkareidesi läpi ja hieroin terskan alareunaa peukalollani. Olit hetkessä kivikova, kalu suorastaan sykähteli kädessäni, kun huohottaen vilkuilit ympärillemme, mutta ketään ei onneksi ollut näköpiirissä. Tartuit käteeni ja kiskoit minut sivummalle polulta, metsään ja pian painoitkin selkäni vasten tarpeeksi leveää puunrunkoa, niin että se peitti vähäisenkin näkyvyyden polulle.

Työnsit kätesi t-paitani alle, liivini ylös, vapauttaen rintani ja aloit pyöritellä nännejäni sormiesi välissä, samalla kun puskit kaluasi häpykumpuani ja alavatsaani vasten. Kohta kalusi kiima tipat alkoivat tihkua verkkariesi läpi, joten ystävällisesti tiputin ne nilkkoihisi, yhtä matkaa boksereidesi kanssa. Kirosit murahtaen korvaani, näykäten sitä ja siirsit toisen kätesi rinnaltani pikkuhousuihini, liuttaen keskisormesi ja nimettömäsi märkää vakoani pitkin suoraan sisääni. Voihkaisin nautinnollisesti, alkaen liikutella itseäni kättäsi vasten ja tartuin kaluusi alkaen runkata sitä rytmikkäästi. Murahtelit ihanan kiihottavasti, koukistit sormiasi sisälläni ja painoit kämmenpohjasi hieromaan klitoristani, saaden minut tulemaan ensimmäisen kerran. Laskeuduit nopeasti kyykkyyn eteeni, vetäen hameeni ja pikkuhousuni mukanasi ja keskeyttämättä sormillasi pilluni nussimista, työnsit kielesi vakooni ja aloit nuolla ja imeä klitoristani. En kestänyt kauaakaan, kun tulin uudestaan huudahtaen.

Nojailin tyydytettynä runkoon, sinun suoristautuessa ja mietin pitäisikö hoidella sinut suullani, mutta käänsit minut yllättäen ympäri. Vedit lantiotani hiukan taaksepäin, levitit pakaroitani ja työnnyit kerralla pohjaan asti, märkyyttään litisevään pilluuni. Vaikersin hiljaa, kun matalasti nauraen työntelit itseäsi minuun koko mitallasi. Sisään ja ulos, sisään ja ulos, välillä vain terskalla härnäten. Kun jalkani alkoivat notkahdella, kiersit kätesi jalkoväliini kannattelemaan minua lantiosta ja samalla hieroit klitoristani. Tulin rajusti, kiimanesteeni roiskahtelivat reisilleni, kun survoit kaluasi vauhdikkaasti supistelevaan pilluuni. Juuri kun orgasmini alkoi laantua, aloit purkautua sisälleni, saaden minut nousemaan huipulle vielä kerran.

Rojahdit hetkeksi selkääni vasten hengästyneenä ja suutelit niskaani. Kun saimme hengityksemme tasaantumaan, riisuit t-paitasi ja pyyhit sillä meidät puhtaiksi. Asettelimme vaatteet takaisin paikoilleen, palasimme polulle posket hehkuen, mutta paitasi jäi metsään odottamaan kaupasta paluutamme.

3 kommenttia viestissä: “Pikaiset lenkkipolun varressa”

 1. Jellona5 says:

  Eihän ton parempaa kauppareissua
  voi ollakaan!

 2. meh says:

  Aaahh ihana.. Tulin ja spermat lens

 3. Dajs says:

  Oih!

Kommentoi

top