search
top

Pikapano työpaikalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...

”Moi kulta! Pääsen just lähteen iltalomille. Mitenkäs nähtäis?” näpyttelen kännykääni samalla kun kävelen kasarmin porteista ulos. En ole nähnyt tyttöystävääni kahteen viikkoon typerän metsäleirin takia. Autooni päästyäni kännykkä ääntää uuden viestin merkiksi.

”Rakas! Tuu tänne mun työpaikalle. Mulla alkaa kohta tauko.”

Hymyilevänä luen tyttöystäväni, Nooran viestin. Starttaan autoni ja lähden ajamaan kohti isoa huonekalumyymälää. Kahdessa viikossa kiimainen mieli saa aikaan kaikenlaisia kuvitelmia omasta rakkaastaan.

Saavun myymälän pihaan, tarkemmin sanottuna takapihalle, jossa on varastotilat asiakkaiden ostamien huonekalujen luovutusta varten. Pysäköin autoni sivuun ja kävelen kohti lastauslaituria. Menen varastoon sisään ja katselen ympärilleni, josko Nooraa näkyisi.

”Moi rakas!” Nooraa sanoo hieman kovemmalla äänellä minut nähdessään. Noora suorastaan hyppää syliini. Halaamme voimakkaasti toisiamme. Nooran tissit painautuvat rintakehääni vasten. Noora hymyilee iloisena katsoen samalla minua silmiin. Ah, tuota kaunista hymyä olen kaivannut… Katson Nooraa merensinisiin silmiin ja pussaamme voimakkaasti. Kätemme ovat kietoutuneet toistemme ympärille. Ohitsemme kävelee asiakas, viidessäkymmenessä oleva nainen, joka vilkaisee meitä ja meidän toisiamme syleilevää otetta halveksivasti.

”Mulla alko just tauko. Mennään tänne.” Noora sanoo pitäen kädestäni kiinni. Kävelemme peremmälle varastoa.

”Mihin me mennään?” kysyin Nooralta.

”Seuraa nyt vaan” Noora sanoo vilkaisten samalla minua viekkaasti. Kävelemme huoneen ohi, jonka ovessa lukee ”toimitusjohtaja”. Huoneen ovi on hiukan raollaan. En ehdi nähdä onko huoneessa joku kun Noora suorastaan vetää minua kädestä. Hiukan toimitusjohtajan huoneesta eteenpäin on jokin isohko varastotila, johon Noora näemmä minua ohjaa.

”Mennään tänne äkkiä…” Noora sanoo salamyhkäisesti. Menen kiltisti perässä. Tilassa on paljon erilaisia huonekaluja.

”Onks täällä ketään?” Noora kysyy äänekkäästi. Kukaan ei vastaa. Noora sulkee oven. Katsomme toisiamme silmiin. Katseesta huomaa, että Noora haluaa minua vähintään yhtä paljon, kun minä haluan häntä. Noora ottaa muutaman reippaan askeleen ja hyppää syliini. Menetän tasapainoni ja kaadumme taaksepäin. Onneksi takanamme on sohva, joka on päällystetty muovilla.

”Äää! Eihän sua sattunu, kulta?” Noora kysyy. Naurahdamme molemmat tilannetta. ”Sä et arvaakkaan, paljonko mä oon halunnu sua tän kahen viikon aikana…” Sanon Nooralle hänen ollessa sylissäni hajareisin.

”Illalla voitais vaikka vähän…” Sanon. ”Mä en jaksa oottaa enää iltaan” Noora sanoo keskeyttäen. ”Ai täälläkö me…” Sanoin. Noora ei vastannut mitään vaan alkoi riisumaan housujeni vyötä. Vilkaisin äkkiä ympärilleni, ketään ei näy. Vien käteni Nooran paidan alle. Kämmeneni hipoo hänen litteää vatsaansa. Käteni ja tissien välissä on enää rintaliivit. Nostan lantiotani niin, että saan housuni ja bokserini pois. Kaluni on kiimasta jäykkänä päästyäni vihdoin naiseni lempeään huomaan. Noora runkkaa hellästi kaluani. Alan suudella häntä kaulalle. Noora hymähtää minun suudellessani hänen silkin pehmeää ihoaan.

Äkkiä Noora nousee pois jalkojeni päältä ja jää eteeni seisomaan. Noora vilkuilee ympärilleen, jonka jälkeen alkaa pudottaa farkkujaan alas. Noora avaa farkkujensa vetoketjun ja napin, jonka jälkeen nopeasti pudottaa housut nilkkoihin. Housujen alta paljastuu pitsireunaiset, mustat alushousut. Hieman lantiotaan keinuttaen hän laskee alushousut myös nilkkoihin. Katselen hänen posliiniksi ajeltua jalkoväliään. Meinaan jo laueta pelkästään tuota näkyä katsellessani.

Noora asettelee housunsa lattialle pehmusteeksi polviensa alle ja tulee jalkojeni väliin. Noora ottaa otteen kalustani. Tyvestä asti hän runkkaa kivikovaa kaluani hennoilla käsillään. Mielihyvän tunne vaeltaa pitkin vartaloani. Kallistan päätäni taaksepäin. Nojaudun sohvan selkänojaan ja suljen silmäni nautinnosta. Muutaman runkkausliikkeen jälkeen tunnen, kuinka Nooran huulet kohtaavat terskani. Hitaasti hänen hivuttautuu suullaan kohti tyveä. Huulet myötäilevät kaluni vartta hennon imemisen saattelemana. Unohdan täysin missä me olemme. Rennosti istun sohvalla, nauttien tästä ihanasta tunteesta. Noora puristelee hennosti kassejani hänen jatkaessaan suuhoitoa.

Noora päästää otteen. Nostan päätäni katsoakseni häntä. Noora nousee ylös ja alkaa kipuamaan päälleni. Hän istuu nyt hajareisin sylissäni. Hivutan itseäni hieman enemmän makaavaan asentoon. Noora lipaisee kielellään sormiaan ja vie käden pillullensa. Pidän Nooraa lantiosta kiinni. Noora ottaa kalustani kiinni ja ohjaa terskani pillulle. Katson Nooraa silmiin hänen laskiessaan kehoaan alemmassa. Kaluni uppoaa pilluun. Nooran silmät menee kiinni ja suu aukeaa hieman nautinnosta.

”Aaahhh!!!” Noora huutaa kaluni upotessa yhä syvemmälle. ”Hys! Johtajan huone on tossa lähellä…” sanon Nooralle kiinnijäämisen pelossa. Noora hihittelee hieman äänekästä ääntelyään. Pidän Nooran lantiosta kiinni kaluni tehden edestakaista liikettä tuossa mukavan tiukassa pillussa. Noora nojaa käsillään sohvan selkänojaan. Nostelen lantiotani työntöjen tahdissa. Pillu puristaa kaluani stimuloiden sitä laukeamaan. Vien käteni Nooran pakaroille ja puristan hennosti.

Noora tuo päätään lähemmäksi minua ja suutelee kiihkeästi. ”Sä tunnut niin hyvältä, että en kestä enää kauaa…” sanon kuiskaavalla äänellä. Noora lopettaa panemisen ja vilkuilee ympärilleen.

”Ei ketään. Pane mua takaa, kulta…” Noora sanoo ja nousee seisomaan. Noora nojautuu seisaaltaan sohvaan. Hän levittää jalkansa. Siirryn hänen taakseen kalu kiimasta kovana. Otan kalustani kiinni, ohjaan sen Nooran märkään pilluun ja työnnyn sisään. Huokaisen nautinnosta. Otan Nooran lantiosta kiinni. Jalkojani jännittäen alan liikuttelemaan kaluani pillussa. Ihomme läiskähtelevät liikkeiden tahdissa.

Pian pillu alkaa tekemään tehtävänsä. Kumarrun eteenpäin ja sanon Nooralle, että alan olla lähellä.

”Laukee mun pepulle!” Noora sanoi hieman huutavalla äänellä. En vastannut mitään. Jatkoin lantiolla paukuttamista. Parin viikon tauko ja kiimainen pillu olivat jo liikaa. Puristin käsilläni entistä lujempaa hänen lantiotaan. Siirsin katseeni johonkin yläviistoon kun tunsin, että valkoinen kulta lähti liikkeelle. Vielä yksi pieni liike pillussa. Vedin nopeasti kaluni ulos ja aloin runkkaamaan spermaa Nooran pakaroille. Noora otti oikealla kädellään pakarasta kiinni ja levitti sitä niin, että koko kauneus tuli esiin. Tuijotin hänen pillua ja peppureikää samalla runkaten. Syvä huokaus pääsi minusta ulos. Orgasmin aallot olivat loppuneet. Runkkasin vielä kaluani Nooraa katsellessa.

”Vau… Se oli… Upeaa…” Noora sai sanottua. Noora kääntyi kasvot minuun ja istahti sohvalle. Noora teki vielä pari voimakasta imaisua terskalleni. Istahdin Nooran viereen sohvalle. Vilkaisimme toisiamme silmiin.

”Hitto! Häivytään täältä, enne ku joku tulee!” sanoin Nooralle. Laitoimme nopeasti vaatteet päälle. Noora veti juuri farkkujensa vetoketjua kiinni kun kaksi miestä tulee varastoon. Katsomme paniikissa toisiamme. En saanut sanottua mitään.

”Sori, mut me viedään tää tästä” toinen varastoon tulleista miehistä sanoo Nooralle. Väistämme sivummalle. Miehet ottavat otteen juuri siitä sohvasta missä me juuri naimme kiimaisesti. Katsomme toisiamme taas paniikinomaisesti. Seisomme vierekkäin katsoen sohvaa, joka juuri lähtee asiakkaalle. Tilanne tuntuu ikuisuudelta. Ajatukset seilaavat laidasta laitaan. Sohvan suojamuovissa on varmasti spermaani. Ehdotan Nooralle, että poistumme paikalta nopeasti.

Otamme toisiamme kädestä kiinni ja lähdemme pois varastosta. Työnjohtaja tulee meitä vastaan. Noora päästää kädestäni irti.

”Tota… Marko, mun pitäs käydä lääkärissä… Alavatsaan sattuu, naisten juttuja…” Noora selittää työnjohtajalle täydellä pokerinaamalla pitäen kättään vatsalla, minun hikoillessa vieressä kuin tapettava sika.

”Aha, mee ihmeessä” Marko sanoo. Kävelemme nopeasti ulos hallista kohti autoani. Menemme autoon ja lähdemme nopeasti työpaikalta pois kohti kotia.

Kommentoi

top