search
top

Johannan kesäretki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...

Tämä on minun ensimmäinen kirjoittamani tarinani 😉

 

 

Eräänä kauniina kesäpäivänä, Johanna oli metsässä nauttimassa kesäretkestään.Hänen ympärillään ei ollut ketään ja tietä ei kulkenut siitä läpi,  niin sempä vuoksi pelkoa ihmisten ilmestymisestä paikalle ei ollut. Joten hän oli omassa oloissaan ja makaamassa alasti pyyhkeen päällä. Edessä olevassa lammessa, Johanna kävi välillä kastamassa itsensä.

Myöhään iltapäivällä, Johanna ajatteli ottaa vielä kerran yhden sukelluksen ja hyppäsi lampeen. Hän kerkesi nauttia vedessä pari minuttia, kun hänen oikeassa jalassa tuntui outoa painetta. Se tuntui niin kuin käärme olisi tarttunut hänen oikeaan jalkaansa.

Johanna katsoi vedenpintaa alaspäin tarkastaakseen tilannetta ja huomasi, että se oli käsi, joka tarttui hänen oikeaan jalkaansa. Johanna järkyttyi ja yritti poistua vedestä äkkiä mutta turhaan.

Johannaa vedettiin alas syvemmälle. Pelästynyt Johanna potkaisi mutta lujasti tarttunut käsi ei päästänyt Johannan jalasta irti, vaan vei Johannan vielä syvemmälle…… Johanna hukkui, kun ei saanut happea.

Parinkymmenen minuutin jälkeen, Johanna heräsi ja hitaasti avasi silmänsä ja löysi itsensä oudosta huoneesta. Huoneen katossa roikkui kynttilöitä, seinät olivat valkoiseksi maalatut, ja huone näytti enemmän keskiaikaan kuuluvalta kuin modernin aikaiselta.

Johanna huomasi vieressä makaavan olennon, jonka naamaa ei pystynyt tarkastamaan mutta Johanna oli varma, että tuo olento oli mies. Hänen ihonsa oli märkä mutta lämmin ja väriltään vihreää. Johanna säikähti ja yritti poistua sieltä äkkiä, mutta hänen vatsan alueella oli kipua. Kipu tuntui myös Johannan pillussa. Johanna heitti peiton päältään potkien sitä.

Johanna huomasi jalkojensa välistä valuvan valkoista nestettä. Hän ymmärsi, että hänen vittuaan oli käytetty luvatta. Vieressa nukkuva mies oli käynyt Johannan sisällä ja ruiskuttanut valkoista nestettään siellä.

Johanna poistui sängystä varovasti ja hiljalleen. Huoneessa olevassa isossa peilissa, Johanna näki oman ruumiinsa. Keijukaisen herkän vartalon ja pillusta valuvaa nestettä…….Johannan naamassa oli merkkejä suudelmista, nännit punaisina, ja vittu turvonneena.

Johannalle tuli vastenmielinen olo ja hän käveli pois siitä paikasta. Johanna yritti poistua siitä kamalasta paikasta puoli tuntia, mutta ulko-ovea ei löytynyt. Johanna itki pelosta ….hetken kuluttua, Johannan vasempaan olkapäähän ilmestyi vihreä lonkero ja se tarttui häneen. Johanna oli kauhuissaan. Johanna kääntyi ja näki hirviön, joka oli pelottava ja ruma. Sitten hirviö muuttui miehen näköiseksi ja puhui kieltä, jonka Johanna ymmärsi. Miehen mukaan siitä paikasta pakeneminen ei tulisi onnistumaan, joten olisi parasta olla hiljaa ja alkaa totella mitä käsketään.

Johanna tarkasteli miestä ja päätti, että tämä olento ei voinut olla ihminen, vaan varmasti joku avaruusolento, joka pystyi muuntautumaan minkälaiseksi tahansa.

Johanna vastusti pidätystä voimaa käyttäen, ja lopulta mies päätti purra Johannaa ja tämän seurauksena, Johanna menetti tajuntansa. Jonkun ajan päästä, Johanna heräsi kädet sidottuna sänkyyn, vihreä mies Johannan päällä ja hänen kyrpänsä Johannan vitussa. Johanna oli ihmeissään kun miehellä oli monta kättä. Mies kosketteli Johannan molempia nännejä, piti kiinni niskan takaa. Johanna ei pystynyt päättämään vastustaisiko vai nauttisiko. Se tuntui niin hyvälle. Takaniskan hieronta toi rentoa oloa. Nännien hieronta aiheutti erottisen herätyksen ja kaiken lisäksi, Johannan vitussa oli tapahtumassa jotain erikoista.

Ulkoavaruusolento miehen kyrpä oli imemässä Johannan klittaa ja samaan aikaan vitun sisällä etsimässä jotain…..se oli niin kuin kyrvällä olisi ollut kaksi kieltä. Kohta Johanna vapisi ilosta ja mies imi iloisesti nestettä mitä tuli vitusta ulos. Raukeana Johanna vaan makasi ja antautui sille olennolle. Avaruusolento vaan jatkoi toimintaansa. Parin minuutin jälkeen, kyrpä löysi jotakin, joka täräytti Johannaa voimakkaasti….niin kuin Johanna saisi….. Johannan vitusta valui taas nestettä ja kyrpä imi sen kaiken. Se oli Johannan g-piste, jota avaruusolento oli etsimässä ja löysi vihdoinkin. Tämän jälkeen, kyrvän kieli lipaisi g-pistettä jatkuvasti. Johannalta pääsi muminoita….ruumis vapisi orkkujen sarjan seurauksena, kunnes Johannalla pimeni.

Johanna heräsi samassa huoneessa sidottuna, mutta vieressä ei ollut miestä, eikä kuulunut mitään ääntä. Johanna tarkasteli vartaloansa ja näki edellisestä raiskauksesta jääneitä jälkiä…paljon spermaa vitussa ja lakanassa. Johanna oli ihmeissään kuinka paljon spermaa olento lastasi. Johanna mietti hetken…jos kerran tuli niin paljon spermaa, olisiko mahdollista, että siittiötä olisi päässyt hänen kohtuunsa asti. Yksi siittiö riittäisi tekemään raskaaksi….Johanna veikkasi, että ainakin tommosella määrällä, tuhansia siittiöitä olisi jo kohdussa.

Johannan pillussa heräsi taas tunteitä ja se huusi kyrvän imetystä. Johanna hankasi reisiään toisiinsa vasten, jotta se helpottaisi hänen kiimassa olevaa pilluaan.. Johanna nukahti tämän jälkeen väsyneenä. Johanna heräsi myöhemmin mutta huoneessa ei ollut miesta. Johanna huusi apua mutta tyhjät seinät vastasivat vaan. Johanna vaipui taas uneen.

Oven kolahdettua auki,herätti Johannan. Johannan silmät osuivat olentoon joka käveli sänkyä kohti.Olento kertoi, että Johanna oli ollut hänen vankina jo 3 kuukautta ja hän oli imenyt Johannan pillun nestettä joka päivä. Olennon mukaan, ihmisnaisten vaginan neste oli ravinnut häntä ja se neste toimi lääkkeenä. Nyt hän oli parantunut haavastaan ja oli lähdössä pois maanpallolta omalle planeetalleen miljardien kilometrien päähän. Avaruusolento halusi Johannan mukaansa koska hänen mielestään Johannan neste oli kaikista väkevintä mitä hän oli saanut tähän saakka ja siksi halusikin viedä Johannan lahjaksi hänen kuninkaalleen. Avaruusolento kohteliaasti kysyi, “tuutko mukaan?”

Johanna kysyi miten hän oli selvinnyt täällä 3 kuukautta ilman vetta ja ruokaa…..ja miten hän  pysyisi elossa siellä vieraalla planeetalla, olisiko sielä edes happea. Hän kuolisi…… Johanna itki.

Vihreä olento katsoi Johannaan ja pyyhki kyyneleitä pois ja kertoi kuinka hänen valkoinen nesteensä sisälsi kaikkia mitä tarvitiin elämiseen ihmisille ja nämä 3 kuukautta Johanna oli elossa hänen spermansa takia. Hänen kyrpä imisi, joisi Johannan vitun hanasta orkun nestetta ja tämän jälkeen vihreä olento tyytyväisenä oksentaisi pilluun, jota Johannan keho imisi ja joka tarjoaisi vetta, ruokaa, happea, ja kaikkea mitä ihminen tarvitsisi elossa pysyäkseen.

Johannan kädet vapautetiin. Johanna oli vielä hämärässä….Johanna käveli huoneessa olevan peilin eteen ja tarkasteli itseänsä. Johanna oli muuttunut kauniimmaksi kuin kedon kaunein kukka. Ulkoavaruusolennon sperma oli vaikuttanut muutokseen Johannan kehossa. Johanna kääntyi avaruusolentoon päin ja vastasi hänen kysymykseeensä……..hymyillen.

 

3 kommenttia viestissä: “Johannan kesäretki”

 1. mahtava says:

  Vähän omituinen mutta todella hyvä mutta kuvailu puuttui muuten hyvä.
  Lisää tämän kaltaisia novelleja:D

 2. Kalevanpoika says:

  Idea oli kiva, mutta tekstistä puuttui kaikki kuvailu, eikä se edennyt jouhevasti.

 3. Nazca says:

  Olipahan varsinainen tarina.. Eteni kuin höyryjyrä, ei tossa paljoa tunnetta tai fiilistä ollu. Saati sit järkeä.

Kommentoi

top