search
top

Opiskelijabileet on parasta!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (119 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Opiskelijabileet on parasta! Oli taas pöytäjuhlat ja minä olin isäntänä. Flirttailin yhden fuksitytön kanssa joka kerran, kun hän tuli hakemaan drinkkiinsä täydennystä. Huomasin jo alkuillasta, että hän taitaa haluta tänään täydennystä monta kertaa. Haluatko täydennystä vähän muutenkin vitsailin, mutta hän ei siihen oikein lämmennyt.

Myöhemmin illalla päädyimme kuitenkin tanssimaan ja hain hänelle paukkuja. Talo tarjoaa sanoin ja jatkoimme juhlia. Illan hitaiden jälkeen ehdotin, että esittelisin hänelle vähän taloa ja hän lähtikin mukaani ja päädyimme suljettuun kirjastohuoneeseen johon minulla on avaimet.

Suutelin häntä ja hän suuteli minua. Aloin riisumaan häntä, mutta hän ei vielä oikein lämmennyt. Viina hänelle kuitenkin kelpasi ja kävin hakemassa pullon omasta varastosta.

Suutelimme uudestaan ja hän alkoi olla jo jonkun verran juovuksissa. Aloin uudelleen riisumaan häntä ja nyt hän ei vastustanut ollenkaan.

Pussailin tissejä ja ehdotin että hän ottaisi suihin mutta hän kieltäytyi ja sanoi ettei halua mennä pitemmälle. Sitten juotiin taas vähän ja istuttiin, juteltiin ja pussailtiin taas. Hyväilin hänen tissejään ja siitä hän tuntui tykkäävän.

Sitten laitoin käteni hänen housuihinsa mutta hän kielsi ja otin käteni pois. Lupasin, etten enää yritä mitään ja juotiin taas lisää. Hän oli jo tosi juovuksissa ja niin varmaan minäkin.

Laitoin taas käden hänen housuihin ja hän vain katseli minua ja tunsin hänen olevan märkä. Nyt riisuin omat housuni ja näytin hänelle vehkeeni ja sanoin että meillä on täällä sellainen tapa että isäntää täytyy vähän pitää hyvänä. Otin hänen kätensä munalleni ja sanoin uudelleen: isännän viinat, isännän palvelus.

Hän sanoi, että voi hän vähän koskea mutta ei sitten suostu seksiin kun ei ole huora ja seurustelee. Sanoin ettei häntä kukaan huorana pitäisikään. Aloin riisua hänen housujaan uudelleen ja nyt hän ei enää vastustellut.

Kun olin saanut housut pois menin hänen päälleen ja hän sanoi että ei. Suutelin häntä ja sanoin että nyt on kuule vähän myöhäistä kieltäytyä tai kerron kaikille mikä huora hän on. Hänellä oli kyynel silmässä mutta hän pyysi minua lupaamaan etten nolaa häntä.

Minusta se oli myöntymisen merkki ja painoin sisälle. Hän oli kostea joten varmaan hän halusikin sitä, esitti vaan vaikeaa niin kuin tytöt meillä usein tekevät. Panin häntä vähän aikaa ja suutelin taas ja hän huohotti ja hoki ettei ole mikään huora eikä ole koskaan pettänyt poikaystäväänsä. Minä siihen että et tietenkään ja mikä tapahtuu tässä talossa jää tänne.

Panin vielä vähän aikaa ja laukesin hänen sisälleen. Vasta silloin tajusin, ettei ollut ehkäisyä ja kysyin sitä häneltä ja hän sanoi että käyttää pillereitä. Huh!

Nousin hänen päältään ja tarjosin hänelle vielä pullonpohjat viinaa. Se kelpasi hänelle ja sitten hän siistiytyi vähän ja me lähdimme yhdessä takaisin juhlaan.

Se ei huomannut edes käydä pesulla sen jälkeen. Mitähän sen poikaystävä tykkäsi kun se meni kotiin spermaa valuen?

Kaverit olivat saunalla ja nyt oli minunkin aika rentoutua. Kerroin, mitä tapahtui ja pojat merkitsivät sen listaan. Fuksin panemisesta saa pisteitä kymmenen.

30 kommenttia viestissä: “Opiskelijabileet on parasta!”

 1. Opiskelija says:

  Ylläpito! Yritin poistaa tämän jutun mutta se ei onnistu kun sähköpostiosoitteeni on muuttunut.

  Poistakaa tämä.

  • Opiskelija says:

   Ylläpito! Joku esiintyy minuna. Sähköpostiosoitteeni ei ole muuttunut, tämä viestittelijä on huijari.

 2. Pekkis says:

  Todella vastenmielinen tarina, koska voisi hyvinkin olla totta. Toivottavasti todellakin on fiktiota, vaikka valitettavasti epäilen kyllä että hyvinkin saattaisi olla tosijuttu ja jopa satoja kertoja tapahtunut.

 3. fr11kk1 says:

  Eihän tuossa edes väitetty että perustuisi tositapahtumiin, joten mistä nämä kommentit? Seksinovellin juonena ja fantasiana uskottava, mutta varsinaisesti novellina ei kovin hyvä. Vaatisi lisää fiilistä, lisää kuvailua ja jos olisi mun kirjoittamani niin myös jonkin lopputwistin tai katumuksen tai jotain. Tälläisenään melko tylsä.

  Olen itse luonnostelut vähän samankaltaista novellia, saa nähdä tuleeko koskaan valmiiksi.

 4. Eestipoig says:

  Väga lugu.

  Meil on üks niimoodi tüdruk klubis. See tüdruk on hea kurat. Ta oli alati natuke soojendab, kuid ta annab jah tuss.

 5. drunk says:

  Äkkiä laskien tyttö joi novellin aikana niin paljon että opiskelijapoika on kyllä ollut sammuneen tytön päällä. Onko opiskelijapiireissä siitäkin omat pisteet?

  • Civis says:

   Jokainen vastaa omasta juomisestaan ja omasta sammumisestaan. Jos dokaa miehen kanssa ja sammuu miehen kanssa niin silloin myös ehkä makaa miehen kanssa. Niin se menee.

 6. Lissu says:

  Ihana novelli. Kaikki muut kommentoijat ovat olleet miehiä mutta kai nainenkin saa sanoa jotain?

  Tämä oli upea unelma, tässä mies on oikea Mies eikä mikään nyssykkä. Juuri näin minä haluan tulla otetuksi. Vitut poikaystävästä, vitut ehkäisystä, kunnon pano!

 7. Lukija says:

  Hyvä ja realistinen novelli, noin se menee. Jokainen nainen on huora kun ne saa laitettua oikeaan tilanteeseen ja ne kyllä nauttiikin siitä vaikka ensin sanoo muuta. Kirjoita lisää!

 8. Civis says:

  Ihme valittamista näissä kommenteissa. Jos tyttö haluaa parrua se ihan varmasti saa parrua ja turha on silloin valittaa. Jos se ei halua parrua sille pitää vähän antaa parrua ja sitten se jo haluaa parrua. Niin helppoa se on.

 9. Puheenjohtaja says:

  Opiskelijaelämä on ihmisen parasta aikaa.

  Hienosti hoidettu! Jäämme odottamaan seuraavan sankarin tarinaa.

 10. Jorma says:

  Kiva kertomus tulee oikein omat opiskeluajat mieleen. Joidenkin fuksityttöjen kohdalla riitti kun niille sanoi että “kylläkyllä tämä kuuluu asiaan”. Vanhemmat tytöt jotka olivat tämän kokeneet osasivat kyllä varoa mutta laittoivat kai vahingon kiertämään kun seuraavn ikäluokan vuoro oli eivätkä kertoneet mitä “kierros talolla” tarkoittaa.

  Olisipa taas nuori. Saako näitä lisää?

 11. Opiskelijatyttö says:

  Kuulin tästä keskustelusta ja haluan vain sanoa että tuo on jonkun fantasia ei tuollaista oikeasti tapahdu. Turha pelotella ihmisiä tällaisella.

  Ja te pojat saisitte pitää fantasianne omassa piirissänne eikä kirjoitella niitä julkisesti. Tämä on noloa meille kaikille.

  TUO ON KUVITELMAA! EI TOTTA! Yrittäkää ymmärtää se.

  • kaaleppi says:

   “Kuulin tästä keskustelusta”

   Varmasti kuulit. Kävelit yliopiston käytävää ja kuulit kun joku sattui puhumaan siitä yhdestä keskustelusta sillä jollain seksinovellisivulla. Ihan varmasti näin. Paskat. Olet vakilukija, muttet edes anonyymisti kehtaa sitä myöntää.

   Tämä tarina on täysin todenmukainen. Ainoa mikä paljastaa kuvitelmaksi on tuo lopun huolestuminen ehkäisystä. Kyllä paljaalla vetelijä tietää, ettei sitä isyyttä tarvitse myöntää tai isyystestiin suostua. Alusta asti voi vaan sanoa, kuten Bill Clinton “En ole harrastanut seksiä tuon naisen kanssa”.

   Se, että tätä tapahtuu, johtuu siitä, että naisissa asuu vielä vahvana 1800-luvun henki. Eli seksiin suostuva on huora. Siksi pitää loppuun asti muka taistella vastaan, vaikka oikeasti itse haluaisikin. Siitähän tässäkin tarinassa on kyse.

 12. Toinen opiskelijan isä says:

  En ole suojelevainen isä, ja annan opiskelijatyttäreni rillata miten haluaa, aikunen kun on

  Mutta jos joskus saan kuulla että joku on kohdellut tytärtäni tuolla lailla, voin luvata että siltä nulikalta lähtee korva ja huuli osaksi kaulakorua. Linna on tuttu paikka ja siellä on vielä pitkän aikaa paljon kavereita pitämässä penkkiä lämpimänä, törkeä pahoinpitely menee vaikka aamiaiseksi ja rahaa kyllä löytyy vahingonkorvaukseen jos toiseen.

  • opiskelijapoika says:

   Miksi moinen angsti sitä vastaan, että tyttäresi saisi munaa juuri sillä tavalla kuin sitä ansaitsee?

   Ja aika hienoa, että löytyy rahakas pikkurikollinen. Itse asiassa loppuviestisi kuuluisi varmaan olla muodossa “törkeä pahoinpitely menee vaikka aamiaiseksi ja luottotiedot ovat menneet.”

   Mutta älä huoli. Kyllä tyttäresi sitä parrua saa.

  • kaaleppi says:

   Muahahaha! Tuommoinen ihmissaasta kykene kuin uhoamaan netissä. Sitä paitsi luuletko että tyttäresi näistä jutuista sinulle uskoutuu?

   Toki tulet tänne väittämään, että varmasti kertoisi. Mutta vastaan: Ei kertoisi. Todennäköisesti hän vain nauttisi tuosta käsittelystä ja jos ei nauttisi niin ei hän siitä nyt isälleen uskaltaisi kertoa.

   Joten mene sinä takaisin odottamaan josko joku niistä linnakavereistasi vaikka vapautuisi, että saisit itsekin taas kunnon perspanon.

 13. Civis says:

  Opiskelijaelämä on viimeinen hetki, kun pojat voivat olla poikia ja tytöt ovat tyttöjä. Työelämässä on toiset säännöt. Siksi näitä arvokkaita perinteitä tulee vaalia. Kaikki saavat siinä kokemuksia, joita muistella myöhemmin.

 14. Fuksinkuksija says:

  Juuri noin se menee. Hyvin kerrottu ja taidan jopa arvata mistä bileistä oli kyse. Olikos Bottalta?

  Kirjoita ihmeessä lisää mutta jätä noi pistelaskujutut pois.

 15. Hannu says:

  Hieno ja realistinen tarina. Lisää tällaista. Nämä tosijutut on paljon mielenkiintoisempia kuin ne sairaat ja kieroutuneet tarinat joita tämä sivusto on täynnä.

 16. Opiskelijan isä says:

  Tämä on ihan kammottavaa ja rikollista suorastaan. Noinko te nuoret ajattelette voivanne toimia? Tuohan on käytännössä raiskaus!!

  Ei tässä ole mitään hauskaa vaan tämä on vaarallista. Juuri oli opiskelijalehti Kyyhkysessä opiskeijoiden turvallisuudesta juttu ja nyt pitää lukea tällaista.

  Mikä opiskelijayhdistys tässä oli kyseessä?

  • tarmosanteri says:

   painu sinä takaisin Porvooseen.

  • Peksu says:

   Hähhähhää! Mitä sinä luulet siellä tapahtuvan? Miksi sinä luulet, että niitä bileitä järjestetään?

   Syksy on aina parasta aikaa kun saa kuksia fuksia. Älä ole huolissasi ei sinun tyttäresi varmasti ole jäänyt seinäruusuksi jos vaan on yhtään minkään näköinen.

   Jos se opiskelee matemaattis-luonnontieteellisiä aineita niin kysyppä joskus matluklusterista. Voi mennä tyttö vähän punaiseksi.

  • Lehdenlukija says:

   Oliko ne jotkut näistä bileistä?

   http://kyyhkynen.tyt.fi/kun-viranomaisen-pelko-uhkaa-opiskelijoiden-henkea-ja-terveytta/

   Kuulostaa hyvältä. Eikä siellä oikeasti ketään huumattu. Tytöt vaan esittää vaikeasti tavoiteltavaa ja toi kirjoittaja on uskonut kaiken.

  • Raju Raine says:

   En ymmärrä näitä isiä, jotka eivät antaisi kenenkään nussia edes aikuisia tyttäriään. Aika omistava ja sairaalloinen suhtautuminen. Tietysti tytöstä itsestään aina riippuu, miten hanakka on antamaan pojille. He he.

 17. tarmosanteri says:

  Miksihän tää on saanut näin huonot arvostelut? Eihän tää täydellinen ole, jotain vähän tarkempaa rakentelua olisi kaivannut, mutta kyllä tää ihan perushyvä novelli oli.

  Nykyään tuntuu siltä, että vaan äidinnussimisjutut menestyy täällä…

  • MasterJonathan says:

   Lyhyt, ei tunnelmaa, ei kuvailua, ei juonta. Siksi arvostelut. Ei tätä vielä novelliksi voi kutsua, paljon on petrattavaa.

   • tarmosanteri says:

    en väitä hyväksi, mutta moni novelli saa lähemmäs neljä tähteä, vaikka ainoa idea niissä on luetella vain ihmisen ruumiinaukkoja ja -ulokkeita. Nämä sitten saavat kommentteja ihanasta.

 18. Raju Raine says:

  Ihan kiva miehinen ja tunteeton juttu. Kerronnassa olisi pitkitettävää ja nautiskeltavaa. Tollanen ehkäsystä säikähtäminen vaikutti muun seassa oudolta, kun fuksi kerran seurusteli ja olisi mennyt oman miehen laskuun. He he. Lisää tälläisiä, koska näitäkin tarvitaan ja ovat realistista elämää.

 19. stud says:

  no ei vitussa saa kymmentä pistettä fuksin panemisesta. Varatun fuksin panemisesta paljaalla voi saada, mutta fukseja on yleensä kaikkein helpoin päästä kuksasemaan.

Kommentoi

top