search
top

Piha ja parveke

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...

Harrastan lintujen tarkkailua. Retkeilen paljon harrastukseni takia, mutta muutettuani kahdeksankerroksisen talon ylimpään kerrokseen huomasin, että myös parvekkeeltani pystyn havaitsemaan valtavan määrän eri lintuja. Luonnollisesti ne ovat aika tavallisia, kaupungissa pesiviä lajeja, mutta en ole mikään harvinaisuuksien etsijä. Minusta vain on mielenkiintoista tarkkailla tavallisiakin lajeja jokapäiväisissä puuhissaan.

 

Olin huomannut punakylkirastaan, jollaista en ollut aikaisemmin taloni edessä olevassa metsikössä nähnyt. Seurailin sitä aikani, sitten se lensi metsikön takana olevan rivitalon pihaan. Kesäaikaan puut peittävät rivitalon lähes kokonaan, ainoastaan yhteen pihaan on näkymä kahden puunlatvan välistä. Punakylkirastas lensi pihassa olevan pallogrillin viereen, sitten se alkoi pienin pyrähdyksin hypellä ympäri pihaa. Seurasin sitä voimakkaasti suurentavalla kiikarillani.

 

Rastas pysähtyi nurmikolla olevan lepotuolin viereen. Tuolissa makasi mies shortseissa, lukien kirjaa. Hymähtäen totesin kirjan lienee käsittelevän suvunjatkamiseen ja parinmuodostukseen liittyviä toimia, koska lukijan toinen käsi vaikutti liikahtelevan hitaasti shortsien etumuksella. Rastas lähti lentoon ja seurasin sitä kiikarilla puun latvaan. Sitten lintu lensi kokonaan pois, enkä löytänyt sitä enää. Kuin varkain kiikarini liukui takaisin pihaan ja pihassa loikovaan mieheen. Nielaisin. Mies oli avannut shortsiensa vetoketjun ja hänen kalunsa törrötti jäykkänä kohti taivasta.

 

En ole koskaan nähnyt miehen masturboivan. Minulla nyt ei kai vain ole ollut sellaista miesystävää, joka olisi halunnut tehdä sitä minun katsellessani. Silloin tällöin tyydyttäessäni itseäni kuvittelen miehiä ympärilleni katsomaan minua ja kuvitelmissani he tyydyttävät itseään katsoessaan. Koskaan ei kuitenkaan ole tullut mieleenkään toteuttaa tätä fantasiaa. Olen aina osannut pitää elämän elämänä ja fantasiat fantasiana.

 

Mutta nyt tunsin heti jonkinlaista pientä poltetta vatsanpohjassa. Mies luki edelleen kirjaa. Hän oli selällään ja piti toisella kädellä kirjaa rintansa yläpuolella. Vapaalla kädellään hän piti kiinni pystyssä sojottavasta tangosta ja liikutti hitaasti kättään ylös ja alas. Juuri ja juuri erotin kuinka hän, pysäytettyään kätensä liikkeen, hieroi etusormellaan seipäänsä punaisena hehkuvaa päätä. Arvatenkin hän levitti erittämänsä tipan terskan limakalvolle. Sitten hän aloitti taas hitaan liikkeensä pitkin kalun vartta.

 

Olen aina suhtautunut huvittuneesti ja jopa ärtyneesti miehiin, jotka ovat huolissaan siitä, onko heidän kalunsa koko riittävä. Yhtään liian pientä melaa ei ole minun reisieni välissä soutanut. Minun nautintoni ei koskaan ole ollut riippuvainen naimanuijan koosta, vaan siitä kuinka sitä on käytetty. Mutta nyt tuijotin henkeäni pidätellen aisaa, joka oli pidempi kuin mitä olin koskaan nähnyt. Kun miehen käsi piti sitä juuresta, oli tankoa näkyvissä vielä hyvinkin miltei kaksi kämmenen leveyttä (eivätkä miehen kädet mielestäni olleet mitenkään poikkeuksellisen pienet). Ja kun käsi liikkui huippua kohti, vaikutti siltä, että matkaan meni ikuisuus. Tunsin kuinka nännini olivat jäykistyneet, ne hankautuivat paitani karheutta vasten.

 

Mies laski kirjan maahan lepotuolin viereen ja näytti keskittyvän vain siihen mitä teki kädellään. Sitten hän työnsi vapautuneen kätensä housujen etumuksesta sisään, ilmeisesti otti kivekset kouraansa ja samalla puristi mastonsa tyveä. Toinen käsi jäi hyväilemään punertavaa mastonhuippua. Uusi tippa oli varmaankin puristunut ulos ja käsi tunnusteli sen kosteutta.

 

Mies irrotti otteensa, kohotti lantiotaan ja työnsi shortsit puolireiteen. Näin, että tuuhea tukko sauvan juuressa oli lähes musta. Mies levitti hiukan jalkojaan ja kouraisi reisien välissä olevat kivekset jälleen vasempaan käteensä ja oikealla hän alkoi tehdä lyhyttä liikettä kalunsa päässä. Yhtäkkiä nolous tulvahti mieleeni, laskin kiikarin pöydälle ja pakenin sisälle. Liikkuessani huomasin, että jalkovälini oli aivan märkä, nännini hankasivat paitaani ja hengitin hyvin pinnallisesti. Tunsin valtavaa syyllisyyttä tirkistelemisestä ja siitä, että olin kiihottunut tirkistelemisestä. Kävelin keittiöön ja ajattelin epäselvästi, että keitän päiväkahvit. Laskin kahvipannuun vettä, mutta jäin seisomaan se kädessäni. Mietin voisinko soittaa rakastajalleni. En voisi. Hän on vaimonsa ja lastensa kanssa käymässä Tukholmassa, tulee vasta viikonloppuna. Viimeksi olin nähnyt häntä – so. rakastellut – yli kuukausi sitten. Hieroin reisiäni vastakkain, pimppi oli edelleen märkä. Edellisen kerran olin masturboinut noin viikko sitten. Laskin pannun tiskipöydälle, käännyin ympäri ja marssin takaisin parvekkeelle. Nostin kiikarit ja kohdistin ne jälleen rivitalon pihalle.

 

 

Nyt mies oli riisunut shortsinsa melkein kokonaan. Ne roikkuivat hänen toisesta jalkaterästään lepotuolin laidan yli. Hän masturboi jälleen vain yhdellä kädellä, mutta nyt rytmi oli paljon nopeampi. Hieraisin toista rintaani, koska kankaan ärsytys nänniä vasten alkoi käydä miltei raastavaksi. Mutta käden kosketus rintaan muuttui aivan itsestään hyväilyksi. Ja aivan itsestään käsi liukui alaspäin, sukelsi pitkän paitani helman alle ja painautui tirisevän märkiä pikkuhousuja vasten ja painoi kevyesti klitorista. Painallus lähetti pehmeän aallon leviämään ympäri ruumistani ja aallon mukana käsi kiipesi ylös pikkuhousujen vyötärönauhalle, raotti sitä ja pujottautui housuihin. Määrätietoisesti sormi eteni tulvivaan haavaan ja kämmen alkoi painella klitorista samassa tahdissa kuin miehen käsi liikkui omalla elimellään.

 

Säikähtäen tajusin, että otteeni kiikarista oli hervota. Enkä ollut edes laittanut kiikarin nahkahihnaa kaulan ympäri. Nopeasti otin käteni housuista, pujotin hihnan kaulaani, nykäisin pöksyjä hieman alas ja työnsin sormen uudestaan sisääni. Samalla hain miehen uudelleen kiikarini näkökenttään. Jähmetyin. Hän oli huomannut minut. Kiikarin linssi oli ilmeisesti välähtänyt auringossa (Aurinko oli iltapäivällä suoraan sivulla, valaisten sekä parvekkeeni että rivitalon pihan). Mies oli lopettanut , noussut puoli-istuvaan asentoon ja katsoi hievahtamatta suoraan minuun päin.

 

Tiesin, että ilman kiikaria hän ei voi nähdä mitä minä teen paitani helman alla. Mutta hän pystyi hyvinkin näkemään mustan esineen kasvojeni edessä, ja hän oli varmasti nähnyt kiikarin linssin välähdyksen. Kauhuissani otin askeleen taaksepäin, mutta pidin kuitenkin kiikarin suunnattuna häneen. Tuijotimme toisiamme tovin. Sitten hän laskeutui takaisin selälleen, painoi jalkapohjansa yhteen ja avasi polvensa niin auki kuin pystyi. Pitkä aisa sojotti edelleen ylöspäin. Mies sylkäisi oikeaan käteensä, tarttui kaluunsa ja jatkoi.

 

Hän tiesi, että minä katselen. Astuin takaisin parvekkeen kaiteen ääreen, vasen käteni työnsi pikkuhousut polviin ja jalkojani nostellen hankkiuduin niistä kokonaan eroon. Kiikari heilahteli, mutta asetuttuani tukevasti haara-asentoon sain sen jälleen tarkennettua mieheen. Työnsin taas sormen sisälleni ja aloin painella klitorista. Miehen käden vauhti kiihtyi ja samassa tahdissa kiihtyi minun käteni. Aloin huohottaa, ja minun oli vaikea pitää kiikari suunnattuna. Näin kuinka miehen kivekset hyppivät ylös alas yhä kiihtyvällä vauhdilla. Sitten yhtäkkiä mies ojensi jalkansa suoriksi, painoi ne yhteen ja kohotti lantionsa kaarelle. Hänen kätensä pysähtyi. Tiesin, että siemen purskahti hänestä ulos, vaikka en pystynyt sitä erottamaan. Käsi teki yhden nopean liikkeen, sitten vielä yhden. Sitten mies vaipui takaisin lepotuolille. Tunsin kuinka orgasmin laineet alkoivat hyökyä lävitseni. Huuliltani pusertui pieni kirahdus ja minun oli laskettava kiikari voidakseni ottaa tukea molemmin käsin parvekkeen kaiteesta. Tuijotin hetken mitään näkemättömin silmin kahdeksan kerrosta alempana olevaa hiekkalaatikkoa, jonka vieressä kaksi varista hyppeli.

 

Nostin kiikarin taas silmille. Mies ilmeisesti pystyi erottamaan tämän liikkeen, koska hän – samalla kun katsoi kiinteästi minuun päin – heilautti kättään ikään kuin tervehdykseen. Minä nostin vasemman käteni ylös ja heilautin sitä pari kertaa. Sitten käännyin ja menin sisälle.

 

 

Piha

 

Puiden välistä näkyi kapea siivu kerrostalon paria ylintä kerrosta. En ollut koskaan nähnyt ketään niillä parilla parvekkeella, jotka olivat näkyvissä. Pihoja erottivat korkeat puiset aidat, samaan tapaan kuin englantilaisissa pihoissa, niistä ei nähnyt yli, ali eikä lävitse. Niinpä olin tottunut ajattelemaan, että rivitalomme piha oli varsinainen herran kukkaro, jossa saa aina olla aivan rauhassa. Kesälomani oli juuri alkanut ja vaimon kesäloman alkuun oli vielä vajaa viikko. Olin päättänyt vain lukea ja löhötä pihalla ennen kuin lähdemme kesälomamatkalle. Huomattavasti korkealentoisempaakin kirjallisuutta minulla oli odottamassa, mutta nappasin vaimon yöpöydältä Emmanuelle Arsanin ”muistelmat” ja ällistyin jo muutaman sivun luettuani, koska en ollut kuvitellut vaimon moisesta olevan kiinnostunut. Emmanuellen seksikuvaukset olivat kieltämättä erinomaisen hyvin kirjoitettuja, eikä aikaakaan kun tunsin shortsieni käyvän ahtaaksi.

 

Vaimolla oli kesäloman edellä hyvin tiukkaa töissä, ja tiesin, että seksistä ei olisi toivoakaan ennen kuin viikonloppuna. Niinpä annoin itselleni luvan runkata lukiessani. Olin huomannut parikin kertaa jonkin välähtävän kerrostalon suunnalla, mutta en kiinnittänyt asiaan kovinkaan suurta huomiota. Jossain vaiheessa vilkaisin kerrostaloa kohti, mutta parvekkeilla ei ollut ketään. Siinä vaiheessa kun olin jo luopunut kirjasta, vetänyt shortsit jalasta ja keskittynyt kokonaan itseeni, silmäkulmassani välähti jälleen. Vilkaisin puiden välistä välähdyksen suuntaan ja näin ylimmällä parvekkeella ihmishahmon. Oli mahdotonta nähdä oliko hän mies vai nainen, mutta sen erotti, että hän piteli jotain mustaa kasvojen edessä. Tunsin punastuvani kauttaaltani. Kulli tökötti pystyssä. Edellisen kerran olin jäänyt runkkaamisesta kiinni kaksitoistavuotiaana. Silloin äiti käyttäytyi niin kuin ei olisi huomannut mitään. Ja minä valehtelin itselleni ettei hän ollutkaan huomannut.

 

Ensin ajattelin paeta sisään, mutta sitten tilanteen humoristiset puolet alkoivat avautua. Tirkistelijä. Olkoon. Minä saan tehdä pihallani mitä huvittaa. Jos minun runkkaamiseni jotakuta kiihottaa niin siitä vaan. Ja yhtäkkiä minua alkoi kiihottaa ajatus, että joku katselisi.

 

Olen usein miettinyt, miltä naisesta tuntuu, kun hän makaa sängyllä, mies on jalkopäässä ja katselee häntä. Nainen levittää reitensä ja niin tehdessään hän avaa reikänsä miehen tulla sisään. Hän tarjoaa vittuaan: tässä se on, appoavoimena, tule ja ota, työnny sisään, minun kaikkeinpyhimpäni, se on sinun. Voiko ihminen olla haavoittuvampi kuin silloin, kun hän kutsuu toisen ihmisen ruumiinsa sisälle. Minulla ei koskaan ole ollut homoseksuaalisia suhteita, mutta monesti olen miettinyt, kuinka oikeastaan haluaisin tulla naiduksi perseeseen. Haluaisin kokea sen, kuinka joku toinen tunkeutuu alueelle, joka on kokonaan minun.

 

Niinpä levitin reiteni. Yleensä en koskaan runkkaa siinä asennossa. Mutta nyt halusin tulla katseella otetuksi. Halusin antaa kaikkein yksityisimpäni tuolle jollekulle, joka oli turvallisen matkan päässä. Minulle ei ollut yhtään väliä onko tirkistelijä nainen vai homomies. Ylpeänä esittelin kulliani. Runkkasin vain yhdellä kädellä, jotta tirkistelijä näkisi sen kunnolla.

 

Katsottavana oleminen oli vielä parempaa kuin Emmanuelle. Kiikarin läpi tuleva katse poltti reisiäni, kulliani, persettäni. Olin koko ajan orgasmin partaalla, mutta halusin viivyttää. Lopulta en enää pystynyt, vaan ponnahdin kaarelle, kähisin jotain ja ruiskutin spermat suoraan ylöspäin. Tunsin kuinka ne tippuivat reisilleni ja vatsalleni.

 

En tiedä, oliko tirkistelijäni runkannut katsellessaan. Katselin luomieni raosta ja näin, että hän oli laskenut kiikarinsa. Kun hän kohotti ne uudelleen silmilleen, heilautin kättäni ja hän vastasi heilautukseen.

 

Tirkistelijä meni sisään parvekkeelta. Minä siivosin spermat iholtani, pukeuduin ja menin myös sisään.

 

Seuraavana aamuna menin kauppaan ja ostin tehokkaimmat kiikarit, mitä löysin. Hankinta olisi kyllä vaikea selittää vaimolle, mutta keksisin jotain. Tulin kotiin puolenpäivän aikaan ja aloin tarkastella tirkistelijän parveketta. Tein sen olohuoneen ikkunan läpi, koska en halunnut hänen vielä huomaavan minua. Parveke oli tyhjä. Sen etuseinä oli pleksiä, joten kaiken, mitä parvekkeella oli, saattoi nähdä. Alakulma tietysti rajoitti. Pyykinkuivaustelineen, kahden puutarhatuolin ja pöydän lisäksi parveke oli miltei tyhjä. Joku kukka-amppeli roikkui katosta. Sisälle huoneeseen näkymän peitti jonkunlainen bambukaihdin.

 

Istuin olohuoneen ikkunan ääressä pari tuntia. Sitten näin jonkun tulevan parvekkeelle. Tarkensin kiikarin heti häneen. Nainen. Vaikka kiikarin piti olla tehokas, sen suurennos riitti vain siihen, että näin hänet kokokuvassa, siis sekä pään että varpaat yhtä aikaa. Hän vaikutti suunnilleen ikäiseltäni, vaikka vaikea siitä oli mitään sanoa. Lantio melko muodokas, isot tissit, tumma lyhyt tukka. Nainen oli pukeutunut puolireiteen ulottuvaan valkoiseen lyhythihaiseen paitaan. Onkohan tuommoinen vielä T-paita? Vai onko se paituli, niin kuin jossain H&M:n mainoksessa sanottiin?

 

Nainen oli tuonut tarjottimen mukanaan ja hän istui pöydän ääreen, joi ilmeisesti kahvia ja luki jotain kirjaa. Sitten hän otti pöydältä kiikarin. Olin hiukan pettynyt, koska hän ei suunnannut sitä pihalleni. Mutta sitten tajusin, että jo paljaalla silmällä hän näki, että pihalla ei ole ketään. Nainen tuntui tutkivan puiden latvustoja.

 

Huomasin pelkääväni, että hän saa kahvinsa juotua ja menee takaisin sisälle. Niinpä kokosin kaiken rohkeuteni ja kävelin ulos. Asetuin taas lepotuoliin ja kohotin kiikarini. Nainen näkyi taas lukevan. Sitten hän kohotti katseensa ja otti heti kiikarin, suuntasi sen suoraan minuun. Heilautin kättäni. Hän heilautti kättään. Katselimme toisiamme tovin. Huomasin miettiväni, onko hänellä enemmän suurentava kiikari kuin minulla, eli pystyykö hän näkemään tarkemmin yksityiskohtia, vai näkeekö hänkin tarkimmillaan koko lepotuolin ja minut yhtä aikaa.

 

Nainen nousi seisomaan ja nojasi parvekkeen kaiteeseen, pitäen edelleen kiikarin kohdistettuna minuun. Ajatus eilispäivästä kiihotti niin, että tunsin taas tutun paisumisen kyrvässäni. Nousin seisomaan ja katselin edelleen kiikarin läpi. Aloin kiskoa T-paitani helmaa housuistani, mutta koska liikehtiessäni en pystynyt pitämään kiikaria kohdistettuna, laskin sen hetkeksi pöydälle. Silpaisin nopeastiT-paidan pois ja nostin taas kiikarin. Hetken kuluttua nainenkin laski kiikarinsa ja riisui paitansa, mutta päinvastoin kuin minä, hän teki sen hyvin hitaasti, antaen minulle aikaa nähdä hänen alastomuutensa pala palalta. Hänellä oli pelkät mustat pikkuhousut alla. Rinnat olivat todellakin suuret ja täyteläiset. Aivan erilaiset kuin vaimoni terhakat pystyt tissit. Niitä oli ihana suudella, mutta tuollaisia on jumalallista puristella. Ja naisen tissit saivat minut muistamaan ainoan kerran kun olen saanut tissipanon. Naisella oli juuri tuollaiset ihanat melonit. Istuin sängyn reunalla ja hän oli edessäni polvillaan, antoi ensin tissivakonsa nuoltavakseni ja asetti sitten kullini märkään vakoon, otti tisseistään molemmin käsin kiinni ja alkoi hypyttää niitä edestakaisin kullin ympärillä. Se tuntui taivaalliselta ja näytti yhtä taivaalliselta. Ja hän jaksoi hypyttää tisejään niin kauan, että minun kullini, joka rytmikkäästi näytti päätään tissien välistä, lopulta sylkäisi lastinsa naisen kasvoille ja rinnoille. Parvekkeella olevan naisen rinnat ja muisto tissipanosta saivat minulla seisomaan niin, että arvelin kullinpään jo pilkistävän shortsin lahkeesta.

 

Myös naisen nännipihojen täytyi olla myös suuret ja tummat, koska ne erottuivat niin selvästi. Toivoin, että hän kääntyisi kerran, jotta näkisin takapuolen, mutta hän seisoi koko ajan minuun päin kääntyneenä ja nosti sitten kiikarin taas silmilleen. Mutta vain hetkeksi. Hän laski kiikarin, tarttui pikkuhousuihinsa, veti ne alas ja astui niistä ulos. Sitten hän kumartui, otti pikkuhousut ja asetti ne tuolille taakseen. Nyt näin vilaukselta takapuolen. Juuri sellaisen takapuolen, jonka haluaisin laskeutuvan kasvoilleni, peittävän minut kokonaan ja vaativan että levitän kielelläni ja kasvoillani märkyyden pillusta koko takapuolelle.

 

Kun nainen kääntyi takaisin minuun päin, näin vitun kunnolla. Se oli oikea vanhanaikainen musta karvakolmio. Varsinkin kiikarilla nähtynä ehdottomasti kiihottavampi kuin joku posliiniksi ajeltu pieni viilto. Juuri sellainen musta aukko, joka imaisee miehen sisäänsä eikä päästä ulos ennen kuin on lypsänyt tästä viimeisetkin mehut. Tuijotin mustaa tussua ja tunsin kuinka se vaatii minua paljastamaan itseni. Koetin riisua shortseja oikealla kädellä, mutta kadotin naisen kiikarin näkymästä. Riisuin housut kiikari pöydällä, käännyin osittain kyljittäin naiseen, jotta hän näkisi kunnolla aiheuttamansa seisokin ja nostin taas kiikarin silmille. Runkkasin hitaasti vasemmalla kädelläni ja annoin hänen katsella. Sitten nostin käteni rinnalleni, ja hieroin sitä laajoin liikkein.

 

Nainen ymmärsi heti. Hän laski kiikarin ja otti molemmat tissinsä käsiinsä, alkoi puristella ja hieroa niitä. Välillä hän nosti niitä korkealle ja ojensi niitä minua kohti. Toisinaan hän kurkotti suullaan nänniä kohti ja näytti nuolevan, kenties imevän sitä. Minä runkkasin ja katselin, mutta on käsittämättömän vaikeaa pitää kiikaria kohdistettuna, oikea käsi vakaana, kun vasen käsi tekee edestakaista liikettä nivusissa. Niinpä vetäydyin lepotuolille, jossa sain kiikarin tuettua vasemmalla kädellä niin että se pysyi vakaana vaikka oikea käsi touhusi kyrvän kanssa. Nainen leipoi, nuoli, puristeli ja tarjoili rintojaan vielä tovin. Sitten hän otti kiikarin ja alkoi taas katsella minua. Minä levitin jalkojani, nostin polvet ilmaan ja painoin ne rintaani vasten niin, että jouduin tarttumaan kyrpääni ulkokautta. Kiikari oli polvieni välissä ja näin kuinka naisen käsi meni karvakolmiolle,. Sitä, millä tavoin hän turkkiaan pelmutti, en pystynyt erottamaan, mutta jos minun katseeni teki hänen reisivälissään yhtä hyvää kuin hänen katseensa minun ihollani, niin olin onnellinen hänen puolestaan.

 

Kun lasti alkoi ilmoittaa liikkeellelähdöstään, tömäytin jalkani maahan lepotuolin kummallekin puolelle, nostin lantioni ilmaan ja kuvittelin kuinka spermani lentää ylös naisen parvekkeelle asti, valuu hänen tissivakoaan pitkin vatsalle ja katoaa siitä vitunkarvojen uumeniin. Kun ruiskutin, en pystynyt pitämään kiikaria vakaana ja jouduin jopa laskemaan sen kädestäni rinnalle muutamaksi sekunniksi. Kun sain sen uudelleen kohdistettua, naisen käsi teki reisien välissä niin isoa liikettä, että minäkin pystyin sen huomaamaan. Sitten nainen lopetti, laski kiikarin nauhansa varaan ja tarttui molemmin käsin parvekkeen kaiteesta, laski vielä päänsä kaidetta vasten. Aivan ilmeisesti häneltäkin tuli.

 

Jonkin ajan kuluttua nainen nosti kiikarinsa ja minä heilautin hänelle kättäni. Hän vastasi pienellä vilkutuksella ja kääntyi selin. Hänen kootessaan tarjotinta pöydällä sain vielä katsella hänen virheettömän pyöreätä, suurta pyllyään ennen kuin hän meni parvekkeen ovesta sisään.

 

 

Parveke

 

Ensimmäinen tirkistelyni tapahtui keskiviikkona. Torstaina miehelläkin oli kiikari. Perjantaina tapahtui torstain toisinto. Mies oli pihalla kun minä tulin parvekkeelle. Heilautimme kättä tervehdykseksi, riisuuduimme ja katselimme toistemme masturbointia ja annoimme toistemme katsella itseämme. Ainoa ero torstaihin oli se, että minä koetin paljastaa hänelle reisiväliäni enemmän nostamalla toisen jalkani tuolin reunalle ja levittävämällä sillä tavoin itseäni paremmin hänen nähtäväkseen. Ehkä tämä murunen lisä-exhibitionismia aiheutti sen, että minulta tuli ennen häntä. Kun olin tullut tolkkuihini, ja katsoin taas pihalle, mies oli noussut lepotuolista, oli polvillaan, jalat harallaan nurmikolla ja runkkasi raivoisasti, nyt kiikarin jättäneenä. Toivoin kovasti, että kiikarillani olisi erottanut hänen siemensyöksynsä, joka päätyi johonkin nurmelle hänen eteensä. Aikaisemmin olin katsellut miestä kuin jotakin eksoottista eläintä, eksoottista mutta kiihottavaa. Hänen kiihottavuutensa ei kuitenkaan ollut sisältänyt kosketuksen toivetta. Pelkkä näkeminen oli riittänyt. Nyt hänen orgasmi-asentonsa nurmella toi mieleeni lempiasentoni rakasteltaessa: sellaisen, jossa olen nelinkontin ja mies työntyy sisääni takaapäin. Juuri tuolla tavoin polvillaan olevan miehen haluaisin sisääni. Juuri tuossa asennossa tuo pitkä kanki lävistäisi minut aina sydänalaani asti.

 

Mietin kovasti sitä, että kuinka kauan jatkaisin tätä. Käyttäisinkö koko lomani masturboimalla joka iltapäivä yhdessä naapurin tuntemattoman miehen kanssa. Ajatus nauratti, sitten ajattelin, että menköön vielä jokunen päivä. Lopetan sitten kun alkaa maistua puulta. Jos mies ei lopettaisi, minun ei olisi pakko kiikaroida.

 

Lauantaiksi olin suunnitellut miehelle yllätyksen. Vietin aamupäivän kaupungilla, ja vasta kolmannesta seksikaupasta löysin juuri sellaisen dildon kuin halusin: yhtä pitkän kuin miltä miehen kalu oli näyttänyt, kuitenkin tarpeeksi ohuen (minua inhotti ajatus työntää itseeni sellaista halkoa, joita pidemmät dildot yleensä olivat) ja juuri oikean värisen. Halusin punaisen. Se näkyisi kiikarillakin kunnolla ihoani vasten ja siinä olisi riittävä kontrasti häpykarvojeni tummuuteen. Oikeankokoisia mustia olisin löytänyt vaikka kuinka paljon, sininen ja vihreä väri taas korostivat liikaa dildon keinotekoisuutta. Punainen on häpyhuulten, terskan ja, synnin väri. Minulla oli keltainen pieni suriseva dildo, jota käytin joskus, kun halusin härnätä itseäni oikein kauan, mutta se ei ollut läheskään tarpeeksi visuaalinen siihen pornoperformanssiin, johon halusin heittäytyä itseni ja naapurini iloksi.

 

Tulin kotiin ja menin parvekkeelle. Piha oli tyhjä. Otin dildon paketisa ja tutkin sitä kuin pieni lapsi. Sen pintarakenne jäljitteli suonikasta penistä ja se oli hiukan käyrä. Terska oli aika pieni ja kapeni voimakkaasti kärkeä kohti. En ollut koskaan nähnyt sellaista luonnossa. Mutta kenties sellaisia oli olemassa. Ehkä suunnittelija oli käyttänyt omaansa mallina. Ainakin kolmionmallinen terska liukuisi lempeästi huulien väliin. Sitten nuolaisin, työnsin kartiomaisen terskan suuhuni. Sen yhtäaikainen kovuus ja pehmeys tuntuivat hyvin luonnollisilta, mutta se maistui hyvin ikävästi silikonilta. Mutta eihän se imeskeltäväksi ollut tarkoitettukaan. Laitoin sen kokeeksi paidanhelmani alle, työnsin sillä pikkuhousuja hiukan sivummalle ja hieroin sitä häpyäni vasten. Se oli syljestäni liukas ja painui helposti huulten väliin. Tuntui hiukkasen kiihottavalta, mutta esine oli ikävän kylmä.

 

Kävin keittiössä laskemassa suurimpaan kattilaani lämmintä vettä, otin astiapyyhkeen mukaani ja toin kattilan parvekkeelle. Hain vielä makuuhuoneen kaapista putkilon KY-Jellyä. Laitoin dildon veteen ja annoin sen lämmetä. Sitten kuivasin sen pyyhkeellä, voitelin dildon pään liukasteella ja tuolin reunalla istuen levitin reisiäni. Kokeilin uudelleen. Työnsin sitä sisään vain muutaman sentin, ja lämmin patukka tuntui nyt pelkästään miellyttävältä. Aloin selvästi kiihottua, ja työntelin sitä muutaman kerran hitaasti edestakaisin. Kiusaus jatkaa alkoi saada yliotteen, mutta ravistauduin irti ja laitoin dildon takaisin kattilaan. Mietin ottaisinko housut jo valmiiksi pois. Mutta tulin siihen tulokseen, että pöksyjen riisuminen kiihottaisi sekä itseäni että miestä, ja päätin jättää ne jalkaan.

 

Yritin lukea kirjaa, mutta ajatus punaisesta lonkerosta kattilassa ei jättänyt rauhaan. Sitten keksin oivan tekosyyn: en tiennyt onnistuisinko työntämään dildoa sisääni toisella kädellä samalla kun pitelen kiikaria toisella. Päätin harjoitella. Siirsin tuolin parvekkeen pleksilasia vasten, nostin toisen jalkani tuolin reunalle ja hivutin pyyhkeeseen kuivatun ja liukasteella sivellyn dildon taas pikkuhousuihini (minusta tuntui, että jos nyt ottaisin pöksyt pois, se olisi menoa. En jaksaisi odotella miestä pihalle.). Pitelin kiikaria oikeassa kädessäni, katsoin sen läpi, ja samalla työntelin dildoa pienillä edestakaisilla liikkeillä syvemmälle. Kiikari ei millään pysynyt vakaana, koska jouduin kumartumaan dildon pituuden takia. Aloittaessani alapää oli miltei polvissani! Jouduin myöntämään itselleni, että siisänmenovaiheessa en pystyisi käyttämään kiikaria, vaan dildo vaatisi molemmat käteni. Päätin, että seuraava hankintani olisi jalusta kiikarille.

 

Laitoin kiikarin pöydälle ja aloin molemmin käsin auttamaan dildoa syvemmälle. Haukoin henkeäni. Minusta tuntui, että tappi oli jo pimppini pohjassa, mutta dildosta vielä puolet oli ulkona. Päätin, että jos minuun sattuu, jätän asian ja hyväksyn, etten koskaan rakastele oikein isokaluisen miehen kanssa. Pikkuhiljaa kuitenkin sain dildoa yhä syvemmälle. En osaa sanoa mikä minua kiihotti enemmän, dildon edestakainen hankaus vai ajatus siitä, kuinka syvällä se jo oli.

 

Yhtäkkiä näin liikettä pihalla. Mies tuli talosta. Mutta hänen jäljessään tuli joku toinen. Vedin dildon tarpeettomankin nopeasti ulos, pudotin sen kattilaan ja otin kiikarin. Miehen seurassa oli nainen. He kantoivat astioita ja laittoivat ne puutarhapöydälle. Sitten he menivät takaisin sisälle., nainen edellä. Juuri ennen sisäänmenoaan mies kääntyi, katsoi suuntaani ja heilautti nopeasti kättään.

 

Pettymykseni oli melkoinen. Olin hankkinut dildon turhaan. Moneen kertaan mielikuvituksessani näkemästäni esityksestäni ei tulisikaan mitään. Ajattelin jo mennä sisälle, mutta parina viime päivänä kahleistaan vapautunut tirkistelijäminäni ei suostunut ajatukseen. Otin kirjani ja aloin lukea. Ajatukset eivät kuitenkaan pysyneet kirjan riveillä, ja hetken kuluttua vilkaisin pihaan. Pöydän ääressä istui kaksi hahmoa. Vielä puoli sivua kirjaa, josta en oikeastaan tajunnut nyt mitään, ja minun oli pakko ottaa kiikari. Aivan oikein pariskunta istui syömässä puutarhapöydän ääressä. Aloin katsella naista. Hän oli hyvin hoikka, paljon hoikempi kuin minä. Vaalea pitkä tukka valui selkää pitkin. Ensimmäinen pieni mustasukkaisuuden pistos vihlaisi minua. Yllään hänellä oli punainen T-paita ja farkut.

 

Ilmeisesti mies piti silmällä parvekettani, koska hän nousi, kiersi naisen taakse ja heilautti kättään. Nainen kääntyi häneen päin, ja mies vaikutti sanovan jotain. Nainen kääntyi pöytään päin ja hänen takanaan mies heilautti jälleen kättään, teki sitten jonkun liikkeen shortsiensa etumuksen tienoilla (en ole varma, mutta epäilen, että liike oli jotenkin rivoksi tarkoitettu, ja tunsin punastuvani!), kääntyi naiseen päin ja osoitti häntä. Sitten mies palasi puutarhatuoliinsa. En oikein ymmärtänyt mistä oli kysymys, mutta sen ymmärsin, että tänään en näkisi miehen masturboivan, eikä hän tänään näkisi kuinka nainen tyydyttää itsensä dildolla. Sitten nainen nousi ja meni hakemaan grilliltä jotain. Huomasin kuinka tiukat farkut pukivat hyvin hänen pientä takamustaan. Ylipainoineni minulla ei olisi mitään mahdollisuuksia miehen suhteen tähän söpöläiseen verrattuna. Mustasukkaisuus alkoi kaihertaa yhä pahemmin.

 

Keskityin iltapäiväkahviini ja kirjaani. Toki vilkaisin aina välillä entisen salaisen rakastajani pihamaalle.

 

Sitten huomasin, että pariskunta pihamaalla oli siirtynyt istumaan vierekkäin. Otin heti kiikarin. Mies ja nainen suutelivat. Tunsin oikean mustasukkaisuuden hyöyn. Sitten minua alkoi naurattaa oma mustankipeyteni. Minähän olin jo saanut miehen, vaikka tällä oli moinen kaunotar. Ja minulla oli jotain, mitä naisella ei ollut. Minulla oli kiikari. Minulle alkoi hitaasti valjeta, että seksiä sittenkin oli luvassa. Jos minä olin päättänyt järjestää dildoesityksen, oli mies suunnitellut live-sex -shown.

 

Nousin seisomaan ja menin nojaamaan parvekkeen kaiteeseen. Kiikaroin hävyttömän kiinnostuneena kuinka pariskunta suuteli. Samalla huomasin toivovani, että nainen ei olisi joku, jota mies viettelee ensimmäistä kertaa. Sellainen voisi olla sanomattoman pitkäveteistä kiikarin läpi katsottuna, kun verbaalista hölynpölyä ei kuule. Mutta pian huomasin naisen käden eksyneen miehen syliin. Mies puolestaan oli työntänyt oman kätensä naisen paidan alle ja hyväili tämän selkää. Ei aikaakaan, kun nainen ravistautui irti ja veti paidan yltään. Ei epäilystäkään, että he olivat olleet näissä puuhissa ennenkin. Ehkä tyttöystävä, ehkä vaimo.

 

Naisella oli punaiset rintaliivit yllään. Mies näytti näpräävän jotain selässä, ja yhtäkkiä rintaliivit olivat poissa. Pariskunta oli painautuneena toisiaan vasten ja minusta näytti, että mies katsoi minun suuntaani. Taas hän heilautti kättäänn. Minä heilautin vastaukseksi. Olin jo päässyt jyvälle jutun juonesta.

 

Mies siirsi tuoliaan niin, että oli naista vastapäätä ja molemmat olivat sivuittain minuun nähden. Olin ensin hiukan ymmälläni, koska asento ei vaikuttanut parhaalta mahdolliselta lemmekästä esileikkiä silmällä pitäen. Mutta sitten ymmärsin, että mies halusi minun näkevän kunnolla molemmat. Mies alkoi hyväillä naisen rintoja. Ne olivat kuin nuput, pystyt ja kiinteät. Nainen nojautui taaksepäin ja antoi käsiensä riippua sivulla kun mies nuoli ja suuteli rintoja. Samalla mies aukaisi naisen farkut. Nainen nosti pyllyään tuolista niin, että mies sai riisuttua housut. Samantien mies veti alla olevat punaiset pikkuhousut pois. Nyt nainen oli aivan alasti.

 

Mies polvistui maahan naisen eteen ja tämä nosti jalkansa miehen olkapäille. Mies upotti kasvonsa reisien väliin. Nainen retkotti tuolissaan.

 

Seksiä sittenkin. Pystyin kuvittelemaan miehen kielen häpyhuulillani. Tunsin taas kostuvani, ja nopeasti laskin kiikarin siksi aikaa, että sain riisuttua pikkuhousuni. Ei mitään strip-teasea tänään. Otin tuolin, istuin sen reunalle ja levitin jalkojani. Käsi reisien väliin ja kiikari silmille. Mies ahkeroi edelleen naisen reisien välissä. Nyt nainen oli tarttunut käsillään miehen hiukan kiharaan tukkaan. Kuvittelin kuinka miehen kieli sai naisen uikuttamaan. Olisin halunnut kuulla äänen. Minä olisin uikuttanut.

 

Sitten nainen laski jalkansa maahan ja mies nousi seisomaan. Mies riisui T-paitansa samalla kun nainen veti shortsit alas. Tiesin entuudestaan, ettei miehellä olisi alushousuja alla. Minun dildoni malli ponnahti osoittamaan suoraan naisen kasvoihin. Mies nosteli jalkojaan päästäkseen shortseista eroon ja nainen katseli taikasauvaa. Näytti siltä kuin hän olisi puhaltanut siihen hiukan, mutta saattoi suukottaakin. Sitten nainen otti kalun ensin käteensä ja sitten suuhunsa. Hän imi sitä hetken, nosti sen sitten ylös ja nuoli miehen kiveksiä, nuoli kalun vartta ja otti sen taas suuhunsa. Sellaista syväkurkkua ei olekaan, joka olisi saanut sen kokonaan suuhunsa. Niinpä siitä jäi näkyviin suurin osa. Mies tarttui naisen päähän ja alkoi nylkyttää itseään suussa. Ilmeisesti nainen halusi kuitenkin säädellä itse tahdin, koska tarttui käsillään aisaan, otti sen suustaan, nuoli sen märäksi ja alkoi käsillään tyydyttää miestä. Mies lakkasi liikehtimästä ja päästi kätensä putoamaan naisen olkapäille. Silloin nainen otti terskan taas suuhunsa ja alkoi imeä.

 

Minä tuin kiikarikättäni ja kiikaria parvekkeen kaiteeseen ja työnsin toisen paidan alle hivelemään rintojani. Olin toissa päivänä imenyt oma nänniäni ensimmäisen kerran elämässäni. Aiemmin se oli tuskin tullut edes mieleen. Mutta kiikarimiehelle olin halunnut näyttää, mitä hän voisi tehdä, jos olisi lähempänä…ja yhtäkkiä omien nännien imeminen oli alkanut todella kuumentaa minua. Olla yhtä aikaa antajana ja ottajana, siitähän masturboimisessa on kyse. Kun nyt näin naisen imevän miehen terskaa, halusin kiihkeästi tuntea itsellänikin jotain suussani. Niinpä paita lensi nurkkaan ja nostin rinnan huulilleni. Nänni oli jo hieman jäykistynyt, mutta kieleni lipaisut nostivat sen heti pieneksi, kovaksi, valtavan herkäksi nappulaksi. Tunsin sen pitenevän ja lyhenevän suussani imiessäni rytmikkäästi, sitten pyörittelin kieltäni sen ympärillä, imin taas. Kun nänni alkoi olla niin herkkä, että kielen kostea kosketus miltei sattui, vaihdoin suuhuni toisen rinnan.

 

Syrjäsilmällä pihalle vilkaistessani huomasin, että pariskunta oli noussut tuoleistaan. Jätin rintani rauhaan ja tartuin taas kiikariin. Mies haki sivummalla olevan mytyn, ja levitti sinisen huovan nurmikolle. Ahaa…pariskunta on ilmeisesti ennenkin rakastellut ulkona, ja mies tietää, että nainen ei halua antaa paljaalla nurmikolla. Minua nauratti ajatellessani, että kenties tikku on joskus pistänyt naista pyllyyn. Tai muurahainen puraissut. Mies on suunnitellut kaiken varman päälle.

 

Nainen istui huovalle ja alkoi käydä selälleen jalat minuun päin, mutta mies käänsi tätä niin, että nainen päätyi makaamaan poikittain minuun päin. Mies seisoi naisen pääpuolessa, katseli naista ja liikutti kättään hitaasti edestakaisin pitkin kalunsa vartta. Nainen oli laittanut molemmat kätensä hiukan raollaan oleven reisiensä väliin, katsellen samalla suoraan ylöspäin. He masturboivat katsellen toisiaan. Ja minä masturboin katsellen heitä. Sormeni lipsutus klitoriksella ja kiikarin kuva kauniista alastomasta kiimaisesta naisesta, joka todellisuudesta täysin tietämättömänä valmistaa tietä pettäjämiehensä käärmeelle, jota mies puolestaan esittelee minulle, alkoivat olla liikaa. Nainen ojensi kätensä ylöspäin, mies notkisti polviaan niin, että nainen ylettyi käärmeeseen, notkisti polviaan edelleen, jotta nainen sai ohjattua käärmeen pään suuhunsa. Nainen levitti reisiään ja nosti polviaan ylös näyttäen miehelle kostean onkalon, johon hän halusi käärmeen houkutella. Tiesin, että mies näki reisien väliin, mutta minun täytyi vain kuvitella. Kun mies laskeutui polvilleen ja kumartui eteenpäin, hautasi kasvonsa reisien väliin, nosti ja laski hitaasti takapuoltaan naisen kasvojen yläpuolella, minulta tuli.

 

Kiikaria oli mahdoton pitää vakaana, ja niinpä kuvat, jotka nyt näin pihalla lempivää parista kestivät vain sekunnin murto-osan kerrallaan. Naisen kasvot ja niihin uppoava miehenkalu olivat piilossa miehen reisien välissä, ja miehen kasvot taas piilossa naisen reisissä, mutta heidän alastomien ruumiidensa kauneus välähteli puiden lehtien, talon katon, taivaan sekamelskassa.

 

Tiesin, että muillakin talon parvekkeilla oli varmasti ihmisiä ottamassa aurinkoa. Niinpä koetin pitää orgasmini mahdollisimman hiljaisena. Puristin hampaitani yhteen, ja niiden välistä pusertui ilmoille vain hiljainen pieni ininä. Kun aallot vaimenivat ja jättivät ruumiini raukeaksi, kiikari oli jäänyt osoittamaan vihreään puiden lehvistöön. Käänsin sitä niin, että näin parin edelleenkin jatkavan.

 

Yhtäkkiä tajusin, että minulla on vain yksi kirkas ajatus päässäni: penetraation hetkellä haluan seivästää itseni dildolla. Showni oli mennyt mönkään, mutta naisen ilmestyminen paikalle oli muuttanut tekopeniksen tarkoitusta. Muutuin hetkessä määrätietoiseksi, tehokkaaksi itsekseni. Otin dildon kattilasta (vesi oli vielä aivan lämmintä), kuivasin sen pyyhkeeseen, voitelin sen huolellisesti liukasteella (vaikka tiesinkin pimppini olevan vielä aivan märkä), kuivasin voiteen käsistäni pyyhkeeseen, ja aloin etsiä asentoa, jossa voisin pidellä kiikaria samalla kun työnnän dildon sisään. Ajattelin ensin, että voisin istua sen päälle: kun seisoin tuolin edessä niin, että polvitaipeeni koskettivat tuolin reunaa ja pitelin yhdellä kädellä dildos tukien sen alapään tuoliin, minun tarvitsi notkistaa polviani vain vähän, ja dildon huippu jo osui maaliinsa. Se olisi onnistunut, jos minulla olisi ollut kolmas käsi, jolla olisin ottanut tukea kaiteesta. Pyllyn laskeminen alas tarpeeksi hitaasti pelkästään polvia notkistamalla olisi ollut liian vaikeaa. Minulle tuli mieleen vampyyrien esikuva, Vlad Seivästäjä, joka huvitteli seivästämällä ihmisiä työntämällä heinäseipään peräreikään niin, että se tuli lopulta suusta ulos. Sitten yritin samaa asentoa, jota olin kokeillut ennekuin pariskunta tuli pihalle: olin seisaallani, toinen jalka nostettuna tuolille. Mutta tajusin taas, ettei se toimisi, tarvitsisin molemmat kädet dildon käsittelyyn.

 

Pieni epätoivo alkoi nostaa päätään, kun huomasin miehen nousevan naisen päältä. Jostakin syystä minusta tuntui ehdottoman tärkeältä tehdä sisääntyöntö yhtaikaa miehen kanssa. Ja nähdä pari samalla. Sitten keksin. Menin parvekkeen lattialle polvilleni, pidin dildoa pystyssä lattialla toisella kädelläni ja samalla tuin toisella kädellä kiikaria tuoliin ja katselin sillä parvekkeen pleksin läpi.

 

En hetkeäkään liian aikaisin. Kiikarin läpi näin kuinka mies kumartui naisen ylle ja suuteli tämän vatsaa. Sitten hän käänsi naista niin, että tämän jalat olivat minuun päin. Mahtoi nainen ihmetellä tällaista edestakaisin veivaamista. Mutta minä tiesin. Mies halusi minun näkevän. Mies asetti polvensa uudelleen naisen pään kahta puolta, mutta sen sijaan, että hän olisi kumartunut uudelleen 69-asentoon, hän työnsi seipäänsä naisen suuhun, otti naisen nilkoista kiinni, ja nosti jalat pystyyn levittäen niitä samalla. Alla oleva nainen ei nähnyt, että mies katsoi suoraan minun parvekkeelleni. Hän esitteli pitkää kaluaan ja naisensa pimppiä. Nainen oli joko ajellut karvansa kokonaan, tai karvat olivat niin vaaleat, etten pystynyt niitä näkemään. Tummanpunaisen viillon toki näin. Se oli apposen avoin. Sitten mies keräsi naisen jalat kainaloihinsa ja vei kätensä naisen pakaroille. Hän levitti pakaroita ja pimppiä vielä avoimemmiksi ja katseli samalla minua kuin kysyen: ”Onko sinun pimppisi yhtä vastaanottavainen?”

 

Se oli. Dildon kärki oli huulteni välissä. Tunsin sen kovuuden ja liukkauden. Pimppi oli orgasmini jälkeen jo palautunut hieman tiukemmaksi, muta tiesin, että kun aika koittaisi, se ahmaisisi vaikeuksitta sisääntulijan. Hieroin dildon päätä huulia vasten ja värisin odotuksesta.

 

Mies laski naisen jalat ja vetäytyi hänen suustaan alkaen taas kammeta tätä sivuttain minuun nähden. Huomasin äkkiä, että en pystyisi saamaan dildoa vieläkään kokonaan sisääni, koska puolet siitä oli pohkeideni välissä. Kahmaisin nopeasti pöydältä pinon kirjoja ja asetin ne lattialle. Päällimmäiseksi jäi Marja-Liisa Vartion ”Hänen olivat linnut”, mikä minusta oli varsin sopivaa, koska juuri linnut olivat johdattaneet minut tähän tilanteeseen. Pitelin dildoa pystyssä kirjapinon päällä, asetin sen kärjen takaisin huulieni väliin ja tartuin kiikariin.

 

Nainen piteli nyt itse nilkoistaan kiinni. Jalat osoittivat levällään vinosti ylöspäin. Mies oli polvillaan, piteli toisella kädellä aseestaan ja alkoi sovittaa sitä reisien väliin. Hitaasti hän työnsi sitä sisään. Nainen suu oli avoinna, toivoin, että hän ulisee samalla. Samalla minä aloin laskea takapuoltani hitaasti alemmas. Dildo liukui sisään. Annoin sen painua syvemmälle, syvemmälle, syvemmälle, kunnes tunsin pienen vihlaisun. Myös nainen oli saanut puoli kankea sisäänsä ja mies alkoi tehdä sillä lyhyttä liikettä sisään ja ulos. Otin hänestä mallia: nousin ylöspäin hitaasti viisi senttiä ja laskeuduin sitten taas hiukkasen enemmän. Pikkuhiljaa käärme sekä minussa että naisessa luikerteli syvemmälle. Välillä minua vihlaisi hieman, silloin aloin tehdä hetken aikaa pienempää liikettä. Mutta usein ei vihlaissut, vaan tunne oli pelkästään taivaallinen. Olen useammankin kerran voihkinut partnerilleni, että tämän mela halkaisee minut, mutta vasta nyt todella tunsin, miltä halkaistavana oleminen tuntuu. Nainen heitteli päätään puolelta toiselle, ja nyt olin varma, että hän kiljahtelee. Itse yritin olla hiljaa, mutta kuuluvia ähkäisyjä ja kirahduksia minulta kuitenkin koko ajan pääsi.

 

Miehen reidet saavuttivat naisen pakarat. Mies oli nyt pohjassa. Nainen laski jalkansa miehen olkapäille. He olivat liikkumatta, lepäsivät, tunnustelivat toisiaan. Minä työskentelin dildoa syvemmälle edelleen, kunnes tunsin dildon juurta pitelevässä kädessäni omat häpykarvani. Otin käteni pois ja varovasti laskin koko painoni kirjapinon päälle. Huohotin ja päässäni pyöri. Jos mies oli alkanut liikkua uudelleen naisen sisässä, oli liike niin pientä, etten minä pystynyt sitä näkemään. Kenties nainen teki samaa kuin minä: puristeli kankea sisällään lantionpohjan lihaksilla. Olen joskus saanut pienen surisevan keltaisen dildoni avulla orgasmin pelkästään näin, tekemättä käsillä mitään tai liikuttamatta dildoa ollenkaan. Vain dildon värinä ja pimppilihasten säännöllinen puristuminen ja laukeaminen ovat riittäneet. Mutta se on jotain, mikä sopii talvi-iltaan, kynttilänvaloon ja Edith Piafin lauluihin. Nyt olin hikinen ja kiimainen ja halusin nähdä miehen survovan naistaan väkivaltaa hipoen ja halusin survoa itseäni samalla tavalla.

 

Mies tarttui naista polvitaipeista ja alkoi vetäytyä ulos. Suoraa seivästä tuntui tulevan ulos naisesta vaikka kuinka kauan. Sitten enää kärki oli sisällä. Mies alkoi painaa sitä takaisin. Nyt naisen pimppi oli venytetty riittävään mittaan, ja mies upposi hitaasti suoraan pohjaan asti. Nainen löi ojennetuilla käsillään nurmikkoa kummallakin puolellaan, hänen selkänsä vääntyi kaarelle. Minä tuijotin ihastuneena, kauhistuneena ja kiimaisena. Mies veti itsensä ulos ja työntyi takaisin sisään vielä toisen kerran ennenkuin havahduin itse toimintaan. Otin taas dildon juuresta kiinni, samalla hieraisin klitoristani ja huomasin, että orgasmin jälkeinen yliherkkyys oli jo siitä hävinnyt. Pidin dildoa kirjapinossa kiinni samalla kun oikaisin polviani, nostin takamustani niin, että paine sisälläni hitaasti helpotti ja kun dildo oli miltei kokonaan ulkona, aloin painua taas alaspäin. Minäkin olin nyt venynyt tarpeeksi. Pääsin pohjaan, hieraisin klitoristani, ja aloin taas nousta ylös.

 

Toistin miehen liikkeitä. Kuva oli liian laaja, että olisin erottanut naisen kiiltelevät nesteet miehen kalun pinnalla, mutta tiesin sen olevan liukas, ja joka kerran kun se painui naiseen,annoin dildon painua itseeni. Nyt en enää välittänyt naapureista. Joka kerran kun laskin takamustani alemmas, annoin huuliltani purkautua pienen kujerruksen. Olen varma, että pariskunnan rivitalonaapurit kuulivat jotain samanlaista.

 

Ehkä mies halusi, että näkisin hänen kaluaan mahdollisimman paljon, koska hän ei lyhentänyt työntöjään. Vaikka hän kiihdytti nopeuttaan, tuli sarvi joka kerran ulos melkein kokonaan. Sisään hän survaisi sen niin, että reidet varmasti läiskähtivät naisen pyllyä vasten. Pian en pystynyt enää pysymään hänen vauhdissaan. Tunsin, että reiteni kramppaisivat kohta. Nousin seisomaan, nostin toisen jalkani tuolille ja aloin tehdä dildolla vain pientä liikettä niin, että se oli koko ajan pohjassa. Samalla hieroin klitoristani. Kiikaria oli vaikea pitää vakaana.

 

En tiedä montako orgasmia nainen sai, hän vääntelehti koko ajan, heitteli päätään ja repi ruohoa ympäriltään. Miehen orgasmi oli helppo nähdä. Hän jäi syvälle naisen sisään, puristi naisen reidet tiukasti rintaansa vasten, teki muutamia hyvin lyhyitä työntöjä ja jännittyi sitten kaarelle, nytkähti viisi-kuusi kertaa painaen lantionsa naista vasten niin voimakkaasti, etttä vaikutti, että nainen liikahti huovalla joka kerran eteenpäin. Sitten mies päästi naisen jalat maahan ja sortui hänen päälleen.

 

Miehen orgasmin näkeminen laukaisi minutkin. Kun vavahdukset alkoivat ravistella minua, kiikarissa näkyi taas vain puiden lehvistöä ja taivasta. Lihakseni menivät niin veltoiksi, että minun oli pakko istua. Dildo sisälläni vihlaisi, ja minun oli vedettävä se ulos. Pudotin sen lattialle.

 

Jonkun ajan kuluttua kohdistin kiikarin taas pariskuntaan. He olivat juuri kömpimässä ylös huovalta. Nainen töpötteli hyvin lyhyillä askeleilla grillille päin, hän näytti puristavan reisiään yhteen. Hän poimi talouspaperirullan, otti siitä kaistaleen ja mytyn paperia reisiensä väliin. Sitten hän otti toisen kaistaleen ja meni – puristaen paperimyttyä reisillään – miehen luo, otti tämän kalun käteensä ja pyyhki sen talouspaperiin, suukotti miestä nopeasti ja alkoi kerätä asioita pöydästä. Paperitollo edelleen jalkojen välissä hän poistui astioiden kanssa sisälle. Mies kokosi huovan maasta, kääri sen rullalle, kääntyi minua kohti ja heitti lentosuukon. Sitten hänkin meni sisälle.

 

Naisen spermankeruu talouspaperiin oli minusta mielenkiintoista, ja hiukkasen huvittavaa. Päättelin siitä naisen olevan miehen vaimo. Itselleni sperma on sen verran harvinaista herkkua, että en ole ollenkaan pahoillani, vaikka joutuisin pesemään lakanoita, huopia tai vaatteita sen takia. Toisinaan haluan kävellä ympäriinsä jonkin aikaa rakastelun jälkeen, antaen sperman valua sisältäni ja nauttien tunteesta, joka syntyy, kun liukkaat reidet hankaavat toisiaan vasten. Tästä ajatuksesta minulle syntyi suunnitelma, jonka koettaisin toteuttaa ylihuomenna

 

 

Piha

 

Perjantai oli vaimon viimeinen työpäivä. Kaukorakkaus kerrostalon naisen kanssa jäisi väkisinkin ainakin tauolle. Lauantaina ateria takapihalla. Vaimoni ei yleensä koskaan halunnut antaa ulkona. Hän rakasteli niin äänekkäästi, että lempi ulkona naapurien kuullen oli hänen mielestään sopimatonta. Seinänaapurit kummaltakin puolelta olivat kuitenkin lähteneet kesälomalle, ja grillimakkaroiden ja oluiden jälkeen sain kuin sainkin hänet innostumaan asiasta.

 

Kerrostalonaapurini oli vahtipaikallaan. Tekemällä pohjatyöt kielelläni sain vaimon sen verran kuumaksi, ettei hän alkanut ihmetellä, vaikka kääntelinkin häntä sellaisiin asentoihin, että naapurin rouva näkisi koko rahan edestä. Katselija kiihotti suunnattomasti, ja ehkä oma kiihtymykseni tarttui vaimoonkin, koska orgasmissaan hän sitten kiljui aivan pidäkkeettä ja viskoi isoja turpeita huolellisesti hoidettua nurmikkoa ympäriinsä. Tuntui,että hänen orgasminsa kesti ja kesti, ja sen lopussa minulta tuli elämäni päätähuimaavin orgasmi. Kiitos vaimo. Kiitos naapurin rouva.

 

Sunnuntaina naapuri ei ilmestynyt parvekkeelle ollenkaan. Hyvä, koska en ollut kotona yksin, ja vaimo ei olisi kuitenkaan toisena päivänä peräkkäin suostunut antamaan. Tiistaina olimme lähdössä lomamatkalle, ja maanantaina menimme käymään eräiden ystävien luona. Kerrostalon nainen pyöri kuitenkin mielessäni, ja iltapäivällä valehtelin päätäni särkevän ja lähdin kotiin. Vaimo tulisi sitten myöhemmin.

 

Menin kiikarin kanssa pihalle. Join pari olutta, enkä yrittänytkään lukea. Lopulta naapuri tuli parvekkeelle. Mutta nyt hänellä oli yllätys minulle. Tällä kertaa hän ei ollut yksin. Osa minusta oli pettynyt, mutta osa minusta arvasi oikein: hän aikoi maksaa potut pottuina. Naisella oli nyt alle polven ulottuva kukallinen kesämekko päällä. Hän siirsi kaksi tuolia parvekkeen läpinäkyvän etuseinän taakse rinnakkain. Naisen mukana tullut mies istui toiseen tuoleista. Nainen haki kuohuviinipullon, kaatoi laseihin ja istui toiseen tuoleista.

 

Siirsin lepotuoliani niin, että se ei ollut aivan pihan keskellä. En halunnut puiden oksia parvekkeen ja minun väliin, mutta halusin olla juuri puiden oksien vieressä parvekkeelta katsoen. Ehkä mies ei huomaisi minua siitä niin helposti. Mies oli pukeutunut lyhythihaiseen valkoiseen paitaan, kravattiin ja suoriin housuihin. Näytti siltä kuin hän olisi tullut suoraan työpaikalta. Ja aivan ilmeisesti mies tiesi saavansa seksiä, koska ensimmäinen lasillinen tuskin oli juotu, kun hän jo työnsi kätensä naisen kaula-aukosta sisään. Nainenkaan ei turhia aikaillut, vaan aukaisi miehen solmion ja napitti miehen paitaa auki. Sitten nainen kaatoi uudet lasilliset.

 

Lasilliset pariskunta joi nopeasti ja alkoi sitten todenteolla käymään toimeen. Mies avasi kesämekon napit niin, että sai naisen tissit pullautettua ulos. Miehen puristellessa ja suudellessa uhkeita nisiä nainen oli jo avaamassa miehen vetoketjua ja kaivoi kyrvän esille. Nainen runkkasi kullia, mies nuoli tissejä ja nosti hameen naisen syliin, työnsi kätensä haaroväliin. Eikä nainen vastustellut: levitti pesäänsä ja näytti sitä minulle. Ei housuja.

 

Minä olin kivikovana, ja naisen pillun nähdessäni työnsin farkut ja alushousut puolireiteen, otin kullin ulos ja aloin hitaasti runkata. Parvekkeella mies sormetti naista ja nainen vatkasi miestä.

 

Nainen keskeytti, nousi ja riisui hameensa. Sitten hän kaatoi uudet lasilliset , seisoi hieman kauemapana ja puhui miehelle. Mies riisui paitansa, housunsa ja alushousunsa. Alastomana pariskunta kilisti laseja ja joi ne kerralla pohjaan. Sitten nainen siirsi tuolit pois ja levitti parvekkeen lattialle, aivan pleksiseinän viereen jonkin viltin. Mies asettui sille selälleen. Nainen tuli seisomaan hänen päänsä päälle, ja muitta mutkitta istui hitaasti kasvoille. Ensin nainen oli kyykyssä selkä suorana ja piteli parvekkeen kaiteesta, nuoletti miehellä persettä ja vittua.

 

Sitten nainen laskeutui polvilleen, tarttui molemmilla käsillä miehen pystyssä törröttävästä kullista ja alkoi hieroa persettään vasten miehen naamaa. Liike oli niin voimakasta, että pystyin jopa kiikarilla näkemään sen. Saatoin kuvitella kuinka nainen painaa klitoriksensa nenää vasten ja hinkkaa siihen, kuinka mies nuolee ja imee häpyhuulia, persereikää, klitorista, mikä milloinkin sattuu olemaan kohdalla, työntää nenäänsä, kieltään, leukaansa pilluun. Ja koettaa hengittää jossain välissä.

 

Nainen todellakin runkkasi käyttäen miehen kasvoja runkkausvälineenään. Samalla hän piteli molemmin käsin kullista kuin kahvasta. Koko ajan hänen kasvonsa olivat minuun päin ikäänkuin hän olisi halunnut kysyä ”Haluaisitko tällaista kyytiä?”. Sitten minusta tuntui, että häneltä tuli. Aika nopeasti. Pikaorkkuinen nainen. Ehkä minun katseeni auttoi. Nainen lakkasi kiemurtelemasta, näytti nostavan perseensä irti miehen kasvoista, päästi irti kyrvästä ja nojasi liikkumattomana molemmin käsin lattiaan miehen lantion molemmin puolin.

 

Sitten hän kumartui ja alkoi imeä kyrpää. Perse liikahti sen verran kauemmas miehen kasvoista, että tämä joutui kurkottamaan ulottuakseen kielellä vittuun. Mies näytti haalivan joitain vaatteita päänsä alle tyynyksi ja jatkoi sitten pillun nuolemista. Samalla hän alkoi puristella naisen persettä käsillään. Nainen imi kyrpää, nuoli välillä palleja, nuoli kyrvän vartta ja otti sen taas suuhunsa.

 

Nyt nainen nosti miehen reidet kainaloidensa alle niin, että sääret sojottivat suoraan ylöspäin. Sitten hän järjesteli tissejään, otti ilmeisesti kullin niiden väliin, kumartui syvälle reisien väliin ja alkoi varmaankin nuolla miehen peräreikää. Sitten näin aivan selvästi kuinka hän kohotti kasvonsa ylemmäs ja työnsi sormen mieheen. Alkoi liikuttaa sitä edestakaisin ja samalla keinutti yläruumistaan niin, että miehen kyrpä sai tisseiltä hiljaista kyytiä.

 

Mies ei enää nuollut, vääntelehti vain naisen käsittelyssä. Minä huohotin ja kostutin toisen käden keskisormen suussani ja aloin työntää sitä persereikääni. Se meni sisään yllättävän helposti parin nivelen verran. Runkkasin toisella kädellä ja painelin toisen käden sormea sisään.

 

Nainen jatkoi kauan. Minä huomasin kohta, että minulta tulisi, ja pakotin itseni lopettamaan. Pitelin molemmin käsin kiikarista saadakseni itseni hiukan rauhoittumaan. Sitten mies näytti sanovan jotain. Nainen lopetti heti ja nousi ylös. Mieskin nousi. Nainen kaatoi uudet lasilliset. Ne he joivat seisaallaan. Mies työnsi kätensä naisen haaroväliin, mutta nainen hypähti nauraen taaemmas ja läpsäytti miestä kädelle. Saatuaan lasinsa tyhjäksi nainen laskeutui miehen eteen polvilleen, otti kullin käteensä ja imi sitä hiukan. Sitten hän kääntyi ympäri, tarjosi pilluaan nostamalla perseen ylös ja pitämällä yläruumiin lattialla. Minun oli tartuttava taas omaan kulliini. Rakastan naisia, jotka pyllistävät minulle.

 

Mies laskeutui toisen polvensa varaan naisen taakse. Onneksi polvi, joka oli maassa, oli parvekkeen pleksilasin puolella. Näin minulla oli hyvä näköala. Nainen ojensi kätensä jalkojensa välistä, tarttui kulliin ja ohjasi sen kohteeseensa. Molo työntyi hitaasti pohjaan asti. Hetken aikaa kumpikin oli liikkumatta. Kun mies sitten alkoi työnnellä, nainen nosti yläruumiinsa käsien varaan. Nyt näin selvästi tissit, jotka heilahtelivat hitaasti miehen työntöjen tahdissa.

 

Tissit alkoivat heilahdella yhä nopeammin. Kohta nainen kääntyi sanomaan jotain miehelle. Mies nousi kyykkyyn molempien jalkojen varaan, levitti reisiään niin, että koko perse mahtui hänen syliinsä, tarttui tisseihin kummallakin kädellään ja alkoi kiivaan nussimisen. Nainen heilautteli päätään ylös ja saatoin kuvitella että hän hirnahteli kuin tamma, jota ori astuu. Ori oli kyyristyneenä naisen selkään, takertuneena tisseihin kuin ohjaksiin. Tamma laukkasi ja sen pillu imi miehen kyrpää sisäänsä.

 

Minä kierähdin lepotuolista nurmikolle. Olin polvillani, runkkasin toisella kädellä. Kiikarin päästin putoamaan ja työnsin taas sormen peräreikääni. Minulta lensi välittömästi. Ilmeisesti meiltä kaikilta kolmelta tuli suunnilleen yhtä aikaa, koska sitten kun lopulta sain taas kiikarin käteeni ja kohdistettua parvekkeelle, oli pariskunta vajonnut kasaksi, jossa alimmaisena oli nainen pylly edelleen pystyssä, yläruumis taas lattiaa vasten. Mies oli liikkumattomana hänen päällään, kulli varmaankin vielä sisällä.

 

Jonkin ajan kuluttua he nousivat ja pukeutuivat ja poistuivat. Viivyin pihalla vielä hetken, ja huomasin naisen tulleen takaisin parvekkeelle. Otin kiikarin ja heilautin hänelle kätttäni. Nainen katsoi minua kiikarilla, ja alkoi sitten nostaa hameensa helmaa. Hän näytti karvakolmiotaan hetken, otti pöydältä vierestään jonkun punaisen pitkänomaisen esineen, nosti toisen jalkansa tuolille ja näytti koskettelevan pilluaan esineellä.

 

Silloin kuulin kuinka vaimon auto kääntyi pihatielle. Minun oli heilautettava kättäni naiselle ja vedettävä nopeasti vaatteet päälleni.

 

Kun tulimme lomamatkalta, nainen ei enää ilmestynyt parvekkeelle. Ehkä hänen kesälomansa oli loppunut.

 

Viimeinen silmäys häneen, kukkamekon alle työnnetty punainen esine, jäi kummittelemaan mielessäni. Sen täytyi olla dildo. Olisin halunnut joskus nähdä kuinka hän tai kuka tahansa nainen tyydyttää itsensä sellaisella. Myöhemmin ostin jopa dildon vaimolleni, mutta hän sanoi käyttävänsä sitä korkeintaan joskus kun minä olen pitkän aikaa poissa kotoa. Minun hän ei antaisi nähdä.

3 kommenttia viestissä: “Piha ja parveke”

 1. Jorma says:

  Tosi ihana juttu – harmi jos et tavannut naista 😉

 2. kiimaineN says:

  Ihanan pitkä novelli ja piti otteessaan koko kerronnan ajan. Kiitos!

 3. Kelpas says:

  Paras lukemani seksinovelli!

  Toivottavasti tulee jatkoa/vastaavaa tarinaa.

Kommentoi

top