search
top

Ohjeet ja säännöt sivuston käyttöön

Tervetuloa Seksinovellit-sivustolle! Täältä löydät Suomen kuumimmat ja seksikkäimmät eroottiset tarinat ja voit tottakai myös lähettää omat seksiaiheiset tarinasi muiden luettavaksi ja kommentoitavaksi. Kuten kaikilla toimivilla sivustoilla, myös tällä on tiettyjä sääntöjä joita käyttäjien kuuluisi noudattaa.

Lukijoiden säännöt:

  • Kommentoi ja arvostele novelleja! Näin kirjoittajat saavat arvostamaansa palautetta ja sivusto oppii pikku hiljaa tarjoamaan käyttäjille parhaimmat novellit
  • Älä spammaa tai kirjoita tarpeettomia kommentteja
  • Jos sinulla on parannusehdotuksia niin anna rakentavaa palautetta Seksifoorumilla.
Kirjoittajien säännöt:
  • Kategorisoi lähettämäsi novellit hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiseen novelliin tulisi ilmoittaa parhaiten sopiva kategoria sekä 1-10 hyvin tarinaa kuvaavaa tagia. Näiden kirjoittamiseen ei mene paljon aikaa ja ne helpottavat lukijoita löytämään tarinasi
  • Rekisteröidy – tämä helpottaa tarinoiden syöttämistä sillä sivusto ei enää kysele nimimerkkiäsi ja muita tietoja novelleja lähetettäessä. Lisäksi varattu nimimerkki suojaa tarinoitasi
  • Älä lähetä keskeneräisiä tai liian lyhyitä tarinoita (3 lausetta on yleensä liian lyhyt tarinaksi ellet ole Kafkan veroinen kirjailija)
Näitä sääntöjä noudattamalla saamme sivustosta miellyttävän kaikille sen kävijöille. Seuraavaksi hieman ohjeita joihinkin sivuston toimintoihin liittyen:
Etusivu – Silloin tällöin etusivulle saattaa ilmestyä sivuston ylläpidon suosittelemia novelleja. Lisäksi etusivulta löytyy viisi uusinta novellia ja oikeasta sivupalkista pystyt kirjautumaan sisään/ulos, hypätä suoraan haluamaasi novellikategoriaan tai hakea tarinoita tagien avulla.
Novellit – Novellit sivulla näytetään kaikki Seksinovelli-sivuston kategoriat aakkosjärjestyksessä, sekä 1-5 uusinta tarinaa kustakin kategoriasta (riippuen siitä, paljonko kategoriassa on novelleja). Klikkaamalla kategorian nimeä pääset kategorian omalle sivulle jossa näkyy kaikki tähän kategoriaan kuuluvat tarinat. Novellit voivat jakautua usealle sivulle ja seuraavalle sivulle pääset alhaalla olevasta linkistä. Oikealta sivupalkista löytyvät jälleen samat tiedot kuin etusivulla.
Lähetä – Lähetä-sivulta voit lähettää omat eroottiset tarinasi muiden luettavaksi. Täytät vain lomakkeen ja novellisi tulee meille tarkistettavaksi. Tämän jälkeen odottelet, että sivusto hyväksyy novellisi ja katsoo että antamasi lisätiedot ovat oikein. Hyväksynnän jälkeen novelli ilmestyy sivustolle muiden luettavaksi.
Kaikki keskustelu ohjeisiin ja sääntöihin liittyen käydään Seksifoorumilla!

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko lähettää novelleja anonyyminä?

Kyllä, mutta novellit menevät Rekisteroimaton-nimimerkin alle ja  sivuston käyttäjät eivät voi hakea novellejasi nimimerkilläsi.

Voiko tageja muokata jälkeenpäin?

Tageja ei voi muokata novellin lähetyksen jälkeen, mutta voit pyytää moderaattoreita muuttamaan tarinan tageja.

Miten tiedän valinneeni oikean kategorian tarinalleni?

Kaikki tarinat menee moderoinnin läpi, ja lopullisen päätöksen kategoriasta ja tageista tekee moderaattorit.

Voinko kommentoida rekisteröimättönä käyttäjänä?

Kyllä, mutta kaikki kommentit esimoderoidaan, ts. ne eivät tule näkyviin ennen tarkistusta.

top