search
top

Talviyön jatkobileet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Tämä seksitarina on kannanotto Suostumus-kansalaisaloitteeseen. Tarinassa on yhteinen alkuosa, jolle on kirjoitettu kaksi vaihtoehtoista loppuosaa.

Sinä talviyönä oli kylmä. Lämpötila oli vain asteen pari pakkasella, mutta hyytävä tuuli pyyhki kantakaupungin lumettomia katuja. Se oli juuri sellainen ilma, joka saattoi yllättää varomattoman pukeutujan. Sellaisen kuin nuoren naisen, jonka näin asuntoni parvekkeelta. Tummahiuksinen nainen puristi ohuen nahkatakkinsa liepeitä kehoaan vasten ja hytisi kylmästä. Vyötärölle ulottuvan nahkatakin alta erotin punaisen juhlamekon, säihkyvät sukkahousut ja avokkaat. Askelluksen epävarmuudesta erotin kadulla liikkujan olevan tukevassa humalassa.

En selvin päin ollut aamuyöstä minäkään. Miesporukan saunailta oli päättymässä, eikä vieraista ollut luonani enää kuin Jarkko, jolle pidin parvekkeella tupakkaseuraa. Jarkon – tai Jaken – tunsin jo armeija-ajoilta, ja hän oli niitä vanhoja ystäviä, johon tulee pidettyä yhteyttä, vaikka elämä viekin eri suuntiin. Jaken tapauksessa tämä oli tarkoittanut opintojen kesken jäämistä, sarjaa rikkinäisiä naissuhteita – Jakella tuntui olevan taipumus lyöttäytyä yhteen ongelmatapausten kanssa – ja jämähtämistä perusduuneihin. Silti miehellä oli jäljellä hänen huumorintajunsa ja juomapäänsä, mikä teki hänestä hauskaa seuraa.

Seurasin kadulla horjahtelevan naisen touhuja. Hänen katseensa viipyi jokaisessa vastaantulijassa, ja erään nuoren miehen hän pysäytti, näytti sormillaan tupakointielettä ja kallisti päätään kutsuvasti. Mies pudisti päätään ja kiirehti kädet taskussa eteenpäin. Nainen seurasi katseellaan miestä vielä hetken, mutta jatkoi sitten eteenpäin. “Melkoinen näky, eikö olekin?” Jake kysyi. Ynähdin myöntäväksi vastaukseksi. Olihan kulkija kaunis, vaikka ylitälläytyminen yhdistettynä humalan jähmettämään ilmeeseen ei imartelekaan ketään. “Tännekö se on tulossa?” Jake jatkoi ihmettelyään.

Neito tosiaan pysähtyi pihan kohdalle ja kaivoi pitkään turhautuneena käsilaukkuaan. Sitten hän meni naapuritalon rapulle, kokeili lukossa olevan oven kahvaa, ja alkoi lopulta painella kaikkia ovisummerin nappeja. Se oli turhaa, koska ovisummeri oli mykistetty yöajaksi. Hetkeä myöhemmin väsymys ja kiukku purkautuivat epänaisellisena kiroiluna ja oven hakkaamisena.

“Haetaan se tänne”, Jake ehdotti, varmaan leikillään, mutta hänen yllätyksekseen suostuin hulluun ideaan oitis. Olin riisunut hupakkoa mielessäni jo tovin – omakin ajatteluni oli humalan samentamaa – enkä kaivannut paljoakaan rohkaisua “ritarilliseen” käytökseen. Vedimme eteisessä ulkokengät jalkaan ja lähdimme ulos. Tytön kiukku oli vaihtunut jo epätoivoksi päästyämme paikalle. “Mikäs sulla on hätänä?” tiedustelin. “Mä en pääse sisään kotiini!” tämä parkaisi ja selitti: “Mulla oli kaksi laukkua ja nyt mulla on enää tämä bilelaukku jäljellä ja mun avaimet ja kännykkä on siinä toisessa laukussa!” Vilkaisin tytön kädessä olevaa sievää pikku laukkua ja hymähdin pakostakin nähdessäni, ettei siinä kulkisi mukana paljoa muuta kuin luottokortti ja huulipunapuikko. Koetin auttaa tiirailemalla hämärää rappukäytävää ovilasin läpi, mutten kyennyt erottamaan ilmoitustaululta kiinteistön huoltofirman päivitysnumeroa. Kellokin oli ties mitä. “Taitaa olla parempi palata asiaan aamulla”, totesin kääntyen surkean näköisen yökulkijan puoleen ja ehdotin: “Tule minun kämpilleni lämmittelemään”. Hänen ilmeensä kirkastui ja hän tarttui käsivarteeni tukea hakien. Lähdimme yhdessä asunnolleni Jaken iskiessä minulle silmää.

Hissimatkalla asunnolleni opin naisen nimen olevan Maria ja hänen olleen juhlimassa ystävättärensä polttareita. Polttarit olivat kaiketi olleet huolella suunnitellut, koska niihin oli kuulunut huviveneilyä Helsingin saaristossa sekä VIP-tila yökerhossa – sekavan loppuillan tuloksena Maria oli vain joutunut eroon varusteistaan tavalla, jonka yksityiskohtia en polveilevasta selityksestä ymmärtänyt. Ovesta sisään päästyämme riisuimme takkimme ja jalkineemme, ja huomasin naisparalla olleen takin alla vain kauniin hihattoman juhlamekon. Kuten arvata saattaa, niin vieras kaipasi päästä heti vessaan, ja jäimme Jaken kanssa hetkeksi kahden. Taisimme college-paidoissamme ja farkuissamme olla eriparinen näky naisvieraaseemme verrattuna!

“Noh, mitäs tykkäät?” Jake kysyi vinkaten kylpyhuoneen suuntaan. Virnistin takaisin epävarmasti, tietäen meillä molemmilla olevan panohommat mielessä. Olin kuitenkin kiusaantunut naisvieraan tukevasta humalatilasta, eikä seksin harrastaminen sänkyyn sammuvan partnerin kanssa houkutellut. Kylpyhuoneesta kuuluva estoton lorina kuulosti Niagaran putoukselta, mikä huvitti meitä molempia. Olin huomannut Jaken jo tunnustelleen vierastamme hississä, joten vastasin roikkumaan jääneeseen kysymykseen: “Anna minun nyt tehdä aloite ja katsotaan, miten tämä menee.”

Maria tuli kylpyhuoneesta paljain varpain. Hän oli jättänyt sukkahousunsa kylpyhuoneeseen, ja jäin ajatuksissani tuijottamaan lakattuja varpaankynsiä. Nostaessani katseeni huomasin jääneeni kiinni tuijotuksesta, ja sain hymyn vastaukseksi. Pikainen ehostautuminen oli onnistunut: Maria oli huomannut pyyhkiä valuneen kajaalinsa, korjannut tummanpunaisen huulipunansa ja saanut ohimoilleen vallattomasti laskeutuvat tummat hiuskiharat kuriin hiuslakkaa lainaamalla. Kuten humalaisilla monesti, hänen katseensakin oli terästäytynyt hetkeksi uudelleen. “Olet kaunis”, kehuin häntä ja hänen hymynsä levisi. Me miehet kun olimme jääneet eteiseen seisoskelemaan, niin Jake vieressäni töksäytti: “Niin minunkin mielestäni.” Aloin hihittää tilanteen komiikalle ja tökkäisin häntä kyynärpäällä: “Jaa että plus yksi vai?” “Haista vittu!” Jake vastasi ja me nauroimme kaikki.

Kävimme peremmälle, jolloin vieraamme näki illanvieton jäljiltä sotkuisen olohuoneen. “Teillä on ollut täällä bileet!” hän ilahtui. Olohuoneessa oli käytettyjä laseja, lautasia, pulloja ja juomatölkkejä hujan hajan, ja kangassohvalle oli tietenkin karissut raksuja. Se ei Mariaa lannistanut, vaan nainen löysi käyttämättömän viinilasin ja kaatoi itselleen valkoviiniä. Liityimme hänen seuraansa sohvalle, toiveikkaasti tietenkin mies kummallekin puolelle asettuen. Maria kertoi omista juhlistaan meiltä saamastaan huomiosta selvästi nauttien, ja mekin avasimme oluttölkit jatkobileistä ilahtuneena. Nousuhumala ja innokas yleisö pitivät aluksi naisen pirteänä, mutta sitten kun kertasimme Jaken kanssa oman saunailtamme vaiheita, huomasin Marian väsähtävän. Nainen risti käsivartensa ja alkoi hieroa olkavarsiaan poissaolevan näköisenä. Ojentauduin hänen puoleensa ja laskin käteni hänen paljaille olkavarsilleen kysyen: “Onko sinulla yhä kylmä?” Tuntiessaan kosketukseni Maria kallistui minua vasten, kietaisi kätensä niskani taa ja anoi: “Lämmitä mua!”

Tilanne eteni siitä nopeasti. Silitin käsilläni hänen olkapäitään ja selkäänsä, mutta pian tapailin jo hänen kylkiään ja lantionsa kaarta. Koska hoikan naisen rinnat eivät tarjonneet juuri tunnusteltavaa, käteni etenivät siitä Marian paljaille reisille. Kun nainen ei tehnyt elettäkään pysäyttääkseen minua, kuljetin käteni sisäreittä pitkin ensin pikkuhousuille ja sitten rohkeasti pikkuhousujen sisään. Silittelyni oli muuttunut kähmimiseksi niin äkkiä, ettei Maria ollut ehtinyt juurikaan kiihottua, mutta vain hetkeä myöhemmin hän jo huohotti kaulaani vasten. Pillu kostui sormilleni niin nopeasti ja estottomasti, että kuumeisessa mielessäni oivalsin himokkaan nartun kerjänneen seksiä koko pitkän illan ajan.

Aiempi epävarmuuteni oli tiessään ja olin väkevästi kiihottunut. Nuuhkaisin sormiani aivan kuin minulle olisi ollut epäselvää naaraan olevan litisevän märkä. Vaikken koskaan ollut harrastanut seksiä Jaken läsnä ollessa, asia ei pidätellyt minua lainkaan. Johdattelin panokumppanini makuuhuoneeseen, avasin tämän mekon vetoketjun ja kiskoin sen lattialle. Maria riisui sängyllä loput alusvaatteensa riisuutuessani itse sängyn päädyssä ja jäi selälleen makaamaan haaraväli houkuttelevasti levällään. Sängelle kasvanut häpykarvoitus kimalteli jo pillunhuulilta levinneestä kosteudesta. Tartuin omaan jäykkänä seisovaan kyrpääni, joka oli jäänyt toistaiseksi huomiotta, ja vedellessäni esinahkaani huomasin omankin terskani pullottavan turpeana ja kiimatipan liukastamana. Nousin sängylle, hieraisin terskallani seksikumppanin häpykumpua ja häpykieltä ja ohjasin sitten kaluni hänen vastaanottavaiseen vakoonsa.

Yhdynnästä tuli lyhyt mutta riehakas. Otin hänet lähetyssaarnaaja-asennossa, aluksi pitkin nautinnollisin työnnöin punnerrusasennossa mutta sitten häntä vasten painautuen kiihkeää loppunytkytystä varten. Marian lantio myötäili työntöjäni ja nainen ynähteli yhdynnän tahtiin, mutta katon tuijottelusta päätellen passiivisen partnerin rooli riitti hyvin tarjoamaan hänelle hakemansa nautinnon. Se oli suoraviivaista känniseksiä. Minäkin olin osaltani aivan tyytyväinen halukkaaseen seksikumppaniin, johon tehdä tarpeeni, ja laukesinkin hänen sisälleen onnellisesti ulisten. Vasta laukeamisen jälkeen rauhoituttuani Maria silitti hiuksiani kuin panosta kiittäen ja hymyili minulle.

Havahduin siihen, että touhujamme seurattiin. Jake seisoi makuuhuoneen ovella housuitta ja hieroi kovana seisovaa kyrpäänsä. Raavas isävartaloinen mies oli t-paidassa, sukkasillaan ja kyrpä kourassa näky, josta en heteromiehenä osannut kiihottua, mutta tiesin miehen karhumaisen olemuksen olleen monen naisen mieleen. “Pääsisinkö minäkin kimppaan?” mies kysyi ja astui lähemmäksi. Virnistin Marialle ja innostin tätä jatkamaan: “Tule, saat kahta miestä kerralla!” Sillä aikaa kun rohkaisin Mariaa, Jake tiedusteli, missä säilytän seksitarvikkeitani, ja kävi sitten osoittamallani lipastolla.

Alaston naisvieraamme ei juuri ujostellut nousta nelinkontin sängylle ja pyllistää ystävälleni. Näin Jaken tursuttavan liukastevoidetta kämmenelleen ja levittävän sitä runsaasti kyrpänsä nupille. Paksua voidetta oli niin runsaasti, että sitä riitti levittää sormenpäissä Marian anukselle ja sulkijalihaksen sisällekin. Jake asetteli kivikovan kyrpänsä rasvatulle peräaukolle ja koetti painautua sisään. Hätäily esivalmisteluissa sai Marian ynähtämään kivusta, eikä työnnöstä tullut mitään. Malttamaton mies tarttui jo käsillään naisen lantioon uutta yritystä varten, mutta ehdin rauhoittamaan tilanteen. “Älä hätäänny”, neuvoin Mariaa ja muistutin: “Koeta rentouttaa peräaukkosi kuin yrittäisit työntää vähän”. Ohjasin kämmeneni kevyellä painalluksella Marian lantiota parempaan kulmaan. Toisella yrittämällä Maria avautui Jaken työnnölle ja he molemmat parkaisivat.

Sisään päästyään Jake malttoi aloittaa rauhallisesti, mutta pian otteet kovenivat. Mies haki seksuaalisen tyydytyksensä nartustaan yhtä määrätietoisesti kuin minäkin olin hetki sitten tehnyt. Enkä minäkään halunnut vielä lopettaa. Halusin antaa Marialle uuden huomionaiheen, joten konttasin nelinkontin olevan naisen eteen ja tarjosin hänelle mulkkuani nuoltavaksi. Pienen houkuttelun jälkeen hän avasi kiltisti suunsa ja otti puolikovan mulkkuni imettäväkseen. Miten ihanan turmeltunut nainen! Käänne ei jäänyt Jakeltakaan huomaamatta, joka innostui näystä entisestään ja aloitti rivojen puhumisen: “Mikä kyrvänhimoinen pikku lutka! Edellisen miehen spermat valuvat yhä reisiä pitkin kun perse jo lypsää napakasti mun kyrpää! Mulla olisi enemmänkin kavereita varastolla, joita saisit hoidella…” Innostimme Jaken kanssa toinen toistamme, ja kyrpäni kovettuessa tartuin itsekin Mariaa niskasta kontrolloidakseni suihinottoa paremmin. Raju käsittely sai naisen köhimään ja veden valumaan tämän silmistä – annoimme nartulle kovaa kyrpää kumpaankin päähän oikein kunnolla, tavalla mistä useimmat naiset voivat vain runkatessaan fantasioida. Ystäväni laukesi ensin komeasti mylvien; oma laukeamiseni oli mitättömämpi saatuani siemensyöksyni jo aikaisemmin.

—–

Anaaliseksi on aina sen verran sottaista puuhaa, että yhdynnän jälkeen Jake halusi heti peseytymään. Kerroin Marialle tulevani pian takaisin ja lähdin ystäväni perään. Mies hykerteli kylpyhuoneessa tyytyväisyyttään, ja kun tämä oli saanut itsensä pestyä, alkoi kehumisvaihe: miten bileet olivat mahtavat, miten hyvä tyyppi minä olen ja miten lähtisimme yhdessä käymään yökerhoissa. Vaihdoimme nyrkkitervehdykset Jaken saatua housut takaisin jalkaansa, mutta totesin kuitenkin, että harvemmin sitä miesten saunailtoihin eksyy naisseuraa paikalle. Jaken ilme valahti hieman muistutettuani makuuhuoneessa yhä odottavasta vieraastamme, ja sitten hänelle tulikin hoppu lähteä kotimatkalle välttyäkseen asian kohtaamiselta. Tuhahdin miehen häivyttyä. Kuten nuoruudessaan, tällä oli yhä tapana paeta kiusallisia tilanteita ja keskusteluita.

Aiempi kiihkoni oli tiessään palatessani makuuhuoneeseen. Maria makasi sykkyrässä sängyn päällä. Hän oli alasti ja vetänyt päiväpeiton suojakseen. Istahdin hänen viereensä, ja kosketukseni havahdutti nuokkuvan naisen. Tämä näytti säikähtäneeltä, ja rauhoitin heti: “Hys, ei mitään hätää… Jake lähti jo, ja nyt me olemme täällä kaksin.” Kiedoin käteni sekavanoloisen naisen hartioiden ympäri ja pidin häntä lähellä. Huomasin petauspatjan olevan märän kohdalla, jossa nainen oli maannut. “Taidettiin vähän sotkea paikat”, totesin ja jatkoin sitten lempeämmällä äänellä: “Tule kulta, mennään suihkuun peseytymään.” Niin – puhuin naiselle, jota olin vastikään pitänyt seksin hurmassa kyrvänhimoisena narttuna, nyt lempeämmin ja kutsuin häntä kullaksi. Se sai naisen rauhoittumaan, ja hetken päästä hän oli valmis lähtemään liikkeelle.

Käänsin sadevesisuihkun päälle ja asetuimme lämpimän veden hyväiltäväksi. Marian solakka vartalo oli kaunis, ja suihkuttelin käsisuihkulla aluksi pahimmat sotkut pois hänen reisiltään. Naisella oli tatuointeja käsivarressaan, mutta muuten hänen kehonsa oli lävistyksetön ja luonnollinen. Nännit nöpöttivät terhakkaasti pikkuisilla rinnoilla. Nainen sulki silmänsä, otti horjahtamisen varalta tukea seinästä ja nautti rentouttavasta suihkusta. Kiersin hänen taakseen, otin shampoota ja levitin sitä hänen hartiapituisille hiuksilleen hierovin liikkein. Se tuntui Mariasta nautinnolliselta, joten jatkoin sivelemällä käsilläni suihkugeeliä hänen kasvoilleen ja vartalolleen. Käsieni laskeutuessa naisen alavatsalle tämä taivutti niskaansa taaksepäin olkapäätäni vasten ja levitti jalkojaan kutsuvasti, mutta naurahdin: “Ehei, alapääsi sinun täytyy jaksaa pestä itse…” Niin tapahtui, ja peseydyin siinä samalla itsekin. Minulla ei valitettavasti ollut tarjota vieraalleni meikinpoisto- tai ihonhoitotuotteita, mutta hän oli itseään pyyhkeeseen kuivatessaan aivan raikkaan näköinen.

Löysin vielä vieraalleni yöpaidaksi kelpaavan vaatekappaleen, ja kävimme nukkumaan. Asetin pyyhkeen sängylle, kun en jaksanut alkaa lakanoiden vaihtoon. Päässäni pyöri, mutta nukahdin silti pian raskaasta väsymyksestä. Joitain tunteja myöhemmin heräsin oksentamisen ääneen, ja nousin istumaan sängyllä. Odotin kärsivällisesti, ja muutamia minuutteja myöhemmin makuuhuoneen ovi raottui ja Maria hiippaili takaisin hämärään huoneeseen. Hän oli hämmentyneen oloinen, mutta kerroin kaiken olevan kunnossa ja kehotin häntä nukkumaan vielä. Tarjosin hänelle buranaa huonovointisuuteen, ja jatkoimme unia.

Seuraavan kerran havahduin kosketukseen. Avasin silmäni, ja huomasin Marian katselevan minua. Hän silitti hiuksiani, ja hymyilin hänelle takaisin. “Minä muistan sinut”, Maria kertoi ja jatkoi: “Sinä tulit auttamaan minua, kun en päässyt kotiini.” Myönsin, että näin oli tapahtunut. “Harrastimmeko me seksiä?” hän kysyi seuraavaksi aivan vakavissaan. Naurahdin ja vastasin: “Kyllä vain, ja pääsimme siinä aivan maaliin asti.” Vastaukseni sai vieressäni makoilevan naisen nolostumaan ja kääntämään kasvonsa kattoa kohti, mutta silti näin pienen tyytyväisen virneen leviävän suupieleen. “Se oli kyllä kivaa”, lisäsin vielä, ja Maria käänsi katseensa takaisin puoleeni ja vastasi kysymykseen, jota en edes ollut esittänyt: “Minulla on niin kauhea darra, etten pysty enää mihinkään.” Sovimme, että hän saa jäädä vielä lepäämään minun jo noustessa.

Oloni oli sängyssä maatessa ollut hyvä, mutta seisomaan noustessani huomasin olevani itsekin heikossa hapessa. Krapula muistutti itsestään välittömästi huimauksella ja päänsäryllä, ja minun piti istahtaa hetkeksi takaisin sängyn reunalle. Asunnossa odottava näky oli masentava: likaisia lautasia, tyhjiä pulloja ja tölkkejä sekä ruoanmurusia kaikkialla. Kävin kylpyhuoneessa ja istahdin hetkeksi aikaa olohuoneen tuolille miettimään siivoa. Irtosuhdekumppanin kotiinpääsyongelmakin oli kaiken lisäksi ratkaistava. Kerättyäni voimia päätin aloittaa naisvieraani ongelman ratkomisen. Pukeuduin työläästi ja lähdin ulos käymään. Onnistuin selvittämään naapuritalon huoltoyhtiön päivystysnumeron, ja kun palasin kotiin, Maria kuuli ulko-oven käymisen ja ilmestyi hetken päästä yöpaitasillaan eteiseen. Ohjasin hänet keittiöön ja tarjosin hänelle aamiaiseksi kahvia ja eiliseltä illalta jääneitä cocktailpiirakoita.

Aamiainen sai Marian voinnin kohenemaan, joten annoin hänen tilata kännykälläni huoltomiehen ovenavauskäynnille. Huoltomies kertoi tulevansa pian, joten jo piristynyt nainen pukeutui uudelleen eilisiin juhlavaatteisiinsa. Lähdin saattamaan häntä, ja pienen selittelyn ja todistelun jälkeen huoltomies päästikin hänet kotiinsa. Olin tyytyväinen tilanteen selviämiseen ja tiesin, että Maria voisi sisään päästyään aloittaa kadonneiden varusteidensa metsästyksen nettiyhteyden ja ystäviensä varassa. Varmistettuani, että naisella olisi kaikki tarpeellinen, aloin selittää asuntoni olevan kauheassa kunnossa ja minun olevan parempi lähteä sitä siivoamaan. Maria katsoi minua hetken pää kallellaan kuin miettien, mitä sanoisi. Puheiden sijasta hän kietoi kätensä selkäni taa ja suuteli minua oikein kunnolla. Se oli ensimmäinen kerta kuin suutelimme. “Etkö jäisi tänne?” Maria pyysi nätisti ja selitti: “Siitä on aivan liian pitkä aika, kun sain olla edellisen kerran miehen kanssa.”

Kun kerran noin nätisti pyydettiin, niin minä päätin siivouksen voivan odottaa. Suudelma sulatti vastarintani ja liennytti omatuntoni. Omaan kotiinsa päästyään Maria tuntui saaneen päättävyytensä takaisin, ja hän talutti vuorostaan minut makuuhuoneeseensa vyöni soljesta kiinni pitäen. Hän istutti minut sängyn laidalle, veti housuni pois jalasta ja alkoi hieroa kainostelevaa penistäni ensin sormiensa välissä ja sitten huulillaan. Ymmärsin tämän olevan selvästi jotain, mitä pahimmasta krapulasta selvinneen naikkosen täytyi saada tehdä, ja älysin olla hiljaa.

Kyrpäni kovetuttua innokas seksikumppanini otti yöpöytänsä laatikosta kondomin ja onnistui rullaamaan sen penikseni varrelle. Nainen asetteli minut makaamaan selälleen, riisui pikkuhousunsa ja kävi hajareisin ylleni. Hän pysähtyi katsomaan minua kujeellisesti ja kysyi: “Haluatko, että jätän tämän mekon päälleni, kiihottaako se sinua?” Myönsin sen kiihottavan, ja Maria nousi punaisessa hihattomassa juhlamekossa päälleni ja asetteli kovan kyrpäni pillulleen. Sisääntyöntyminen oli ehkä hieman ennenaikainen, mutta pian kaunis nainen ratsasti päälläni kiihkeästi.

Nostin käteni rintojen päälle ja hyväilin juhlamekon satiininpehmeää pintaa. Lantioni vastasivat työntöihin. Uskaltauduin kysymään: “Etkö todella muista eilisyön seksistä mitään?” Maria pysähtyi, hymyili ja pyöritti sitten taas peppuaan päälläni. “Muistan ihan tarpeeksi yöstä… Minua himotti aivan kauheasti, enkä halunnut jäädä yksin”, nainen tunnusti yllättävän avoimesti. Jälkeenpäin mietin, halusiko hän viestiä minulle jotain, mitä halusin kuulla. Kiihotuin entisestään ja laukesin nopeasti. Maria sai hierottua itselleen orgasmin helpon tuntuisesti pian jälkeeni, ja laskeutui varovasti makaamaan päälleni.

Silittelin hänen niskahiuksiaan. “Kiitos”, Maria kuiskasi korvaani. Naurahdin ja vastasin: “Sitähän varten naapurit ovat olemassa.”

—–

Kun Jake oli saanut siemenensä ruiskittua nartun periksiantaneeseen suoleen, hänelle tuli kiire peseytymään. Oma laukeamiseni kesti toisella kertaa jo pidempään, ja pitelin Mariaa niskasta viimeistellessäni nautintoni. Sitten jätin tämän sängylle toipumaan lähtiessäni ystäväni perään. Jake hykerteli kylpyhuoneessa tyytyväisyyttään. Kun hän oli saanut persepanosta likaantuneen mulkkunsa pestyä, alkoi kehumisvaihe: olin hyvä tyyppi, oikea alfojen alfa, ja meidän tulisi jatkossakin metsästää naisia yhdessä. Kumpikaan meistä ei halunnut illan vielä päättyvän, ja siksi nautimme puolikkaan Viagra-pillerin mieheen pystyäksemme vielä jatkamaan “saaliimme” kanssa. Muistelimme, miten nymfomainen naisvieraamme oli kapsahtanut kaulaani ja suorastaan tyrkyttänyt itseään, mutta sitten sängyssä tämä oli passivoitunut nussittavaksemme. Tiesimme toisten naisten olevan sellaisia ja nauttivan määrätietoisten miesten omistavasta kohtelusta.

Palasimme yhdessä makuuhuoneeseen. Löysimme Marian makaamassa sykkyrässä sängyn päällä. Hän oli alasti ja vetänyt päiväpeiton suojakseen. Kun istahdin sängylle ja vedin peiton hänen päältään, huomasin petauspatjan tahriintuneen naisen jalkovälistä valuneista kiimanesteistä. Ei käynyt epäselväksi, että tätä naista oli jo nussittu oikein urakalla – sotkuinen näky oli irstaan kiihottava. Myös rinnuksille oli valunut kuolaa suuseksistä, ja tiesin naisen kaipaavan pesua ennen uusintakierrosta.

Kosketukseni havahdutti nuokkuvan naisen, joka vaikutti sekavanoloiselta. “Älä vielä nukahda”, innostin häntä. Kiedoin käteni naisen hartioiden ympäri ja selostin: “Käydään vähän pesulla välillä, niin voidaan jatkaa”. Naisvieraamme oli ehdotukselle aluksi kielteleväinen ja risti käsivartensa torjuvasti, mutta Jaken avustuksella sain hänet ylös sängystä ja laahustimme porukalla suihkuun.

Seisoimme ensin sadevesisuihkun alla ja kastelimme vartalomme, mutta otin sitten käsisuihkun käyttöön. Huuhtelin sillä ensin ylimääräiset mällit pois naisen iholta, ennen kuin alapesua varten irrotin käsisuihkun suutinosan letkusta. Kohdistin paljaan, vettä pulppuavan suihkun suoraan vulvaan. Tummahiuksinen nainen voihkaisi äänekkäästi ja hänen hento kehonsa värähti nautinnosta. Vaikka näin vedenpaineen kovakouraisen hieronnan tekevän selvästi hyvää, niin Maria kiemurteli ja vältteli turhaan suihkun raakaa kosketusta ja piti melkoisesti meteliä.

Minun oli käännettävä vesisuihku pois päältä. “Et sinä voi herättää koko taloa”, toruin Mariaa kainostelevasta käytöksestä ja kävin hakemassa apuvälineitä. Tiesin olevan kaikille helpompaa, jos sitoisimme lutkamme ja vapauttaisimme hänet vain nauttimaan käsittelystämme. Revin kangasriekaleen ja sidoin sen naiselle suukapulaksi, ja sen enempää neuvottelematta laitoin tälle myös ranteisiin nahkaiset käsiraudat. Niistä sain hänen kätensä nostettua sadevesisuihkun tankoon roikkumaan. Asento ei pakottanut naista nousemaan varpailleen, mutta rajoitti juuri sopivasti hänen liikkumavaraansa ja esti tissien tai jalkovälin peittelyn. Marian katse oli pelokkaan oloinen, mutta hän ei pyristellyt, ynissyt tai muuten taistellut vastaan.

Käänsin veden takaisin päälle ja kohdistin sen uudelleen nartun hävylle. Jake tuli avukseni. Mies tarttui naista reisistä ja lukitsi tämän jalat koukkuun vartaloaan vasten, jolloin pääsin pesemään letkun päällä nartun vakoa tämän pääsemättä karkuun. Se oli kaunista, rietasta ja kiihottavaa Marian koko kehon värähdellessä ja naisen voihkiessa ja ulistessa nautinnosta. Vein vesisuihkun vaginan sisälle, huuhdellen emättimen lämpimällä vedellä, kunnes kaikki sperma oli pesty pois.

Palkitsin kiihkeän panokumppanimme painamalla suihkun suoraan häpykielelle. Se sai aikaan säpsähdyksen ja yninää, mutta sitten – ei mitään. Annoin voimakkaan vesisuihkun hieroa rauhassa naisen klitorista. Naisen jalkoja yhä nostava Jake oli tuskastua, mutta rauhoittelin miestä: “Kärsivällisyyttä, se tulee kohta”. Tiukassa nipussa oleva suukapuloitu nainen ei pystynyt ollenkaan ohjaamaan kiihoketta, minkä vuoksi orgasmilla kesti aikaa kypsyä. Sitten sytytyslanka alkoi palaa: ensin Marian lantio alkoi liikkua ja tämän pallea kohoilla, seuraavaksi reidet yrittivät sulkea niitä pitelevän miehen syleilyynsä, ja sitten naisen selkä kaareutui ja tämä ulvoi pillun alkaessa supistella pakotetussa orgasmissa toisensa perään. Sana laukeaminen kuvasi hyvin sitä vastustamatonta hyökyaaltoa, joka pyyhki kehon ylitse.

Jake laski Marian jalat lattialle. Miehen kyrpä oli kovettunut näystä uudelleen. “Vittu mikä panopupu”, mies kehui kiihottuneena, enkä voinut olla kuin samaa mieltä. Minullakin seisoi. Silitin sidotun naisen poskea. “Avuttomuus tekee siitä intensiivisempää, eikö teekin? Kun orgasmia ei kykene hallitsemaan, se lähtee jostain paljon syvemmältä.” Maria katsoi minua takaisin raukein silmin ja ynähti suukapulaansa. Kiersin naisen selkäpuolelle ja jatkoin hänen puhdistustaan. Saippuoin suihkusaippualla peräaukon, sormetin sitä löysemmäksi ja asetin letkun suun sitä vasten. Peräaukon tiukkuus sai veden roiskumaan ympäriinsä, mutta osan vedestä täytyi tunkeutua sisällekin. “Eiköhän tämä jo riitä”, totesin hetken päästä ja kehotin: “Nyt voit ulostaa.” Ajatus tuntui Mariasta liian nöyryyttävältä: tämä kieltäytyi ravistaen päätään.

Olin ollut liian toiveikas ajatellessani lutkan jo päässeen häpeän toiselle puolen ja luovuttaneen koko kehonsa käyttöömme. Perinpohjainen laukeaminen oli karkottanut perikiiman hetkeksi. “Ei se mitään”, vastasin ja selitin: “Meidän täytyy vain käynnistää sinut uudelleen.” Jätin naisen hetkeksi kaverini hoiviin hakiessani lisää seksitarvikkeita. Tiedättehän ne seksikauppojen herkkyyttä lisäävät klitorisvoiteet, joita kuuluu käyttää herneen kokoinen pisara kerrallaan? Olin ostanut Thaimaan matkaltani paikallista voidetta, jolle tuli nyt käyttöä. Otin huulipunapuikon kokoisen pienen vibraattorin, levitin sille paksun kerroksen voimakkaasti tuoksuvaa voidetta, ja kytkin seksilelun värisemään. Asetin sormivibraattorin Marian orgasmista herkistyneiden häpyhuulten väliin – se hädin tuskin mahtui sinne emättimen vetäydyttyä lepotilaansa. En turhaan hienostellut sitomisen kanssa: repäisemäni reilun kokoinen pätkä ilmastointiteippiä tarrautui naisen ihoon ja häpykarvoitukseen ja esti vibraattoria putoamasta. Marian katseen terävöitymisestä näin sen hetken, jolloin värinä ja voiteen polte alkoi tehdä työtään.

Aloin hyväillä käsilläni suihkutangosta roikkuvaa alastonta naista. Hänen vartalonsa oli kaunis ja kiinteässä kunnossa: reisistä ja pakaroista näki neidon käyneen säännöllisesti salilla, vaikka hintelä ruumiinrakenne teki hänen lihaksistaan huomaamattomia. Jake kiersi esimerkkini mukaisesti naisen selkäpuolelle ja hyväili sieltä käsin tämän lantion kaarta. Mies siveli terskallaan naisen pyllyvakoa ja rupesi sitten hieromaan kyrpäänsä reisien väliin. Itse keskityin Marian pieniin rintoihin, jotka olivat naisen vartalon ehkä vaatimattomiin kohta. Tunnustelin niitä sormillani – ne olivat liian pienet kämmenen alle suljettaviksi – ja pyörittelin nöpöttäviä nännejä peukalon ja etusormen välissä. Laitoin pyykkipojat nännien nipistimiksi ja kohottelin söpöjä tisuleita pyykkipojan varresta nostamalla.

Jaken naurahdus havahdutti minut kesken leikittelyni. “Lutka on taas oma itsensä”, mies totesi, ja huomasin, mitä hän tarkoitti: Maria oli alkanut vastaamaan miehen kuivapanoon lantiota pyörittämällä. Arvelin ulostamisen tarpeen käyneen naiselle jo tukahduttavaksi ja päätin yrittää uudelleen. Viitoin Jakea tulemaan pois seinän vierestä, asettelin alastoman naisen jalat leveämpään haara-asentoon ja nyökkäsin sitten tälle merkitsevästi. Tällä kertaa Maria totteli ja tyhjensi suolensa suihkun lattialle. Häpeälliselle ruumiintoiminnolle periksi antaminen sai aikaan muutoksen naisen ryhdissä: puna levisi naisen kasvoille ja tämä painoi katseensa maahan.

Sitä nöyryyden ja alistumisen osoitusta olin odottanut. “Me ei taideta enää tarvita tätä suukapulaa, eihän?” kysyin ja kurottauduin riisumaan sen Marialta. Ei huutoa tai protestointia. Irroittaessani pyykkipojat nänneistä nainen sihahti, ja tiesin sen johtuvan veren pakkautumisen aiheuttamasta suloisesta kivusta. Vibraattoria en vielä irroittanut, vaan kiersin varoen lattialla valuvan lietteen ja siirryin tunnustelemaan naisen peräaukkoa. Sekin oli puhdas, ja tuntui sormiin ehjältä ja kimmoisalta. Pystyin tuntemaan vibraattorin etäisen värinän välilihan lävitse. Päätin käyttää tilaisuuden hyväksi valmistellakseni myös naisen perseen, ja levitin sormiini jäykkää liukastevoidetta ja voitelin sillä sulkijalihaksen. Se kävi oikein helposti Marian ollessa rentoutunut, ja pian pumppasin kahta sormea hänen sisässään ilman vastusta. Halusin pitääkin pepun “lämpimänä” ja voitelin kumisen pepputapin ja sujautin sen naisen suoleen. Vain pieni ynähdys paksuimman kohdan liukuessa sisään. Annoin palkkioksi pienen läimäytyksen pakaralle: “Hyvä tyttö!” Maria kuiskasi vastaukseksi jotain, mikä saattoi olla kiitos.

Panokumppanimme oli valmis. Jake auttoi käsirautojen riisumisessa, ja minä irrotin vibraattoria paikoillaan pitäneen ilmastointiteipin. Värisevä seksilelu ja käsittelymme oli tehnyt tehtävänsä: Marian haarojenväli suorastaan valui mahlaa. Minun ja Jakenkin kyrvät seisoivat kivikovina erektiopillerin vaikutuksesta. Talutimme Marian makuuhuoneeseen vain pepputappi sisässään toista kierrosta varten.

Jakella oli kovempi kiire saada pillua kuin minulla, joka olin siitä jo aiemmin nauttinut. Mies asettui selälleen sängylle, ja Maria arvasi, mitä häneltä odotettiin. Nainen kävi hajareisin ystäväni päälle, asetteli kädellään kovan kyrvän pillunhuulilleen ja laskeutui sen päälle. Kivikova kyrpä sukelsi helpon näköisesti pohjaan saakka. Jake haukkoi henkeä nautinnosta, mutta sitten murahti minulle ärsyyntyneenä: “Saatana, sen sun voiteen jämät polttelevat vielä…” Naurahdin miehen valitukselle, mikä sekin vaikeni pian Marian aloittaessa rytmikkään ratsastuksen. Seisoin itse samassa paikkaa oven suulla kuin Jake aikaisemmin ja hieroin vuorostani kovaa kyrpääni. Toisin kuin aiemmin illalla, niin roolit olivat nyt vaihtuneet: nyt päällä oleva nainen oli yhdynnän aktiivinen osapuoli. Maria pyöritti peppua ja lantiotaan ja hieroi klitoristaan miehen häpykarvoitusta vasten. Jake kohotti kätensä naisen rinnoille ja paineli kämmenpohjiansa nöpöttäviä nännejä vasten. Pano eteni kiihkeästi naisen tehdessä parhaansa, eikä kestänytkään kauaa, että Jake sai ratsastuksesta orgasminsa.

Olin kerinnyt siinä muna kädessä seistessäni miettiä jo seuraavaa siirtoa, ja kuullessani miehen uikuttavan “oi-joi-joi-joi” (heteromiehen korvissa toisen miehen ähinä kuulostaa aina hieman koomiselta) tartuin toimeen. Konttasin sängylle Marian taakse, tartuin kiinni pepusta suloisesti sojottaneeseen pepputappiin ja nykäisin sen ulos. Nainen säpsähti ja suoristi selkänsä, mutta sähähdin käskevästi ja painoin kädelläni naista lapaluiden välistä saadakseni tämän kumartamaan. Maria totteli heti ja antoi ylävartalonsa taipua miehen päälle. Asetin jäykän kyrpäni naisen avonaiselle peräaukolle ja työnnyin tämän sisään. Älähdimme kaikki kolme ääneen. Peräaukko puristi kyrpääni napakasti kuin samettiin verhoiltu nyrkki, ja pepputapin tekemän esityön ansiosta pystyin aloittamaan heti rytmikkään yhdynnän. Tuplayhdyntä ei ollut seksiasennoista helpoimpia: Jaken kyrpä joutui seisomaan vinossa kulmassa, mutta silti hän koetti liikuttaa lantiotaan nussiakseen kanssamme rytmissä. Marian selkä kaareutui ja nainen voihki saadessaan kahta miestä samanaikaisesti, ja hetken päästä ystäväni pehmenevä kyrpä pääsikin lipsahtamaan vahingossa pois pillusta. Se ei haitannut: tartuin naista kaksin käsin vyötäröstä, nostin panokumppanini tehokkaampaan yhdyntäasentoon ja paukutin menemään. Peppupanosta sanotaan joskus, että pillupanoon verrattuna se on kuin limupulloa nussisi, mutta minä nautin saadessani ottaa uuden tyydytykseni yhteisestä seksiseuralaisestamme. Vähäinen liukastevoitelu lisäsi yhdynnän kitkaa ja teki nussinnasta entistäkin eläimellisempää. Suorastaan murisin puristaessani naisen vyötäröä rystyset valkeina ja laskiessani toisen lastini naisen suoleen.

Me miehet olimme lopulta tyydytettyjä, ja niin oli kaiketi Mariakin. Makasimme kolmistaan sängyllä, Maria meidän miesten välissä, ja annoimme läähätyksemme tasaantua. Näin kellon lähestyvän jo kuutta aamulla. Jake, joka oli palautunut seksistä ensimmäisenä, huomasi kellon vilkuiluni ja otti asian itse puheeksi: “Kyllä nyt on aika bileiden päättyä ja meidän vieraiden jatkaa matkaa.” Ehdotus oli minulle illan isäntänä mieluinen. Jake otti ohjat käsiinsä: hän soitti tuttavilleen – kuulemma jotain yötyöläisiä – ja pyysi näitä tulemaan hakemaan. Ihmetyksekseni tämä sopikin tuttaville, ja kummastellessani asiaa Jake totesi asiaa sen enemmän selittelemättä, että heillä on joku rinki, jonka jäsenet voivat käyttää varastoa bileiden jatkopaikkana.

Kävimme siistiytymässä ja pukeutumassa: minä pukeuduin yöasuni ja vieraani ulkovaatteisiinsa. Maria tuli luokseni, kun Jake kävi parvekkeella tupakalla, ja kysyi anelevasti, eikö voisi jäädä asuntooni. Katselin olohuoneen sotkua ja tunsin laskuhumalan oireet raskaan väsymyksen lävitse. Tiesin aamusta ja seuraavasta päivästä tulevan ankaran. Pudistin päätäni ja vastasin torjuvasti: “Ei, kyllä sinun on parempi lähteä nyt Jaken matkaan. Kunhan olet vain kiltisti hänelle ja hänen kavereilleen, niin he pitävät sinusta kyllä huolen.” Maria kietoi käteni ympärilleni, jolloin suutelin häntä hyvästiksi. Nainen purskahti itkuun – väsymyksestä ja pitkän yön rasituksista varmaan.

Puin talvitakin ylleni ja menin parvekkeelle viimeiselle tupakalle. Katselin, kun Jake ja Maria nousivat paikalle ajaneen auton kyytiin. Jake istui etupenkille ja Maria ahtautui takapenkille kahden vieraan miehen väliin. Auton ajettua matkaansa tumppasin tupakan ja pääsin vihdoin nukkumaan.

2 kommenttia viestissä: “Talviyön jatkobileet”

 1. MansenMimmi says:

  Herkkänä ihmisenä pidin tuosta ensimmäisestä loppuosasta enemmän.
  En oikein pidä sellaisista tarinoista, joissa nainen joutuu tuollaisiin ahdistaviin tilanteisiin, humalatilastaan huolimatta.
  Hyvin kuitenkin kirjoitat.

  • Slick76 says:

   Toivottavasti kaikki muutkin lukijat pitävät onnellisesta lopetuksesta enemmän, sillä jälkimmäinen lopetushan oli tehokeinona alleviivaavan esineellistävä. Järkyttäminen oli kuitenkin tarpeellista, jotta voisimme esittää kysymyksen, tapahtuiko tarinan alkuosassa rikosta vaiko ei. Oikeusvarmuuden vuoksi ei voi olla siten, että asia selviää vasta myöhempien tapahtumien perustella (“miten sitten kävikään”).

Kommentoi

top