search
top

Seksinovelli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Cappuccino

 

Oli kesäkuinen lämmin aamu, kun katselin itseäni peilistä. Ihanan rauhallinen aamu ja olin jostain syystä hyvällä ja salaperäisellä tuulella. Olin yksin kotona. Nautin suunnattomasti näistä harvoista hetkistä, jolloin saan olla ihan itsekseni ja tehdä kaiken kenellekään selittelemättä juuri niin kuin haluan ja juuri silloin kun haluan.

 

Radiosta kuuluu Chisun biisi mysteeri. Sen sanat koskettavat minua ja pidän suunnattomasti biisin rytmiikasta, se saa minut keinumaan ja joka kerta biisi vie ajatukseni Häneen.  Avaan ohuen aamutakkini ja annan sen pudota lattialle paljastaen alastoman vartaloni. Biisin sanat kertovat minusta ja hänestä. Biisi saa minut keinumaan ja hyväilemään itseäni. Rakastan tätä salaista pahettani nauttia itsestäni. Hän on opettanut minua rakastamaan itseäni ja auttanut minua löytämään itsestäni puolia, joita en tunne vielä kunnolla itsekään. Tiedän vain, että rakastan tätä naista, jonka hän on saanut minusta esiin ja aion tutustua tuohon naiseen lähemmin heti kun aika on siihen kypsä. Siihen saakka ruokin tuota naista antaen hänelle vallan viedä minua.

 

Hyväilyni ja tanssini kiihottaa minua. Tiedostan ettei minulla ole aikaa paljoa, mutta päätän antaa itselleni seksuaalisen mielihyvän. Otan esiin pienen dildoni, joka on varustettu klitoriskiihottimella. Asetun peilin eteen ja jatkan tanssin sekaista hyväilyäni vartalollani. Ohjaan dildon ensin huulilleni, kuin haluten ottaa suihin. Keinun ja annan dildon kostua syljestäni. Kevyesti ohjaan dildon jalkoväliini. Laitan sen surisemaan. Ohjaan dildon klitorikselleni, annan sen tuottaa ihanan kutkuttavaa mielihyvää, joka leviää ympäri vartaloani.

 

Keinun ja mielikuvittelen hänen koskettelevan minua. Annan mielikuvitukselle vallan ja liu’utan dildon jo kosteana sykkivän kukkani huulille. Työnnän dildoa hiukan, vain vähän sisääni. Äännähdän hiljaa. Jatkan helliä työntöjä antaen dildon painua syvemmälle. Dildon klitoriskiihotin osuu juuri sinne, minne sen pitääkin. Se saa minut voihkaisemaan ja värähtämään voimakkaasti. Dildon surina kiihottaa nopeasti. Tunnen kosteuteni edestakaisin liukuvan dildon liikkeissä. Vavahtelen ja äännähtelen vaimeasti. Napsautus lisää voimakkuutta dildon värinään ja alan lähestyä orgasmin kiimaista olotilaa. Haluan häntä. Samalla kun työnnän dildoa minuun, mielikuvittelen miltä hän tuntuisi sisälläni. Tuon mielikuvan ajattelu saa minut aina kiihottumaan. Klitoriskiihotin hieroo klitorikseni hekuman huipulle ja annan itseni laueta surisevan dildon varteen. Nautin. Jälleen koen ja tunnen tämän orgasmin niin tunnepohjaisena, että se saa kyyneleet kihoamaan silmiini. Vahva tunnelataus hänen ja minun välillä voimistaa aina mielikuvitukseni tuottamia mielihyvän tunteita saaden minut usein itkemään orgasmiani. Tätäkin tunnetta rakastin. Tasasinen surina orgasmin sykkivässä kukassani saa minut haluamaan lisää. Vedän dildon kuitenkin pois ja mieleeni tulee hänen ihanan kiusoitteleva tapa melkein antaa minun laueta, muttei kuitenkaan. Hymyilen nautinnollisesti ja pyyhin kyyneleeni. Minulle jää jotenkin ihanan seksin nälkäinen olotila.

 

Valitsen kivat vaatteet, jotka jollain tapaa myötäilevät kauniisti treenattua vartaloani. Mieleeni tuli häneltä saatu ilmainen kahvilippu yritykseen, jossa hän työskentelee. Olin saanut sen vastikään kaupungilla olleesta tapahtumasta, jossa paikalliset yritykset mainostivat toimintaansa. Hän oli silloin ihanasti kättäni koskettaen antanut minulle kahvilipukkeen yritykseensä. Päätin siinä, että käyttäisin lipukkeen juuri tänään, toivoen, että hän olisi tänään töissä.

 

Lipukkeessa luki ”kahvi ja leivos”, sain villin ajatuksen. Minä rakastan cappuccinoa ja hän tietää sen. Sain villin ajatuksen kirjoittaa lipukkeeseen ”cappuccino” vaikka tiedän ettei hänen liikkeensä cappuccinoa tarjoa. Uskoin hänen saavan saman mielikuvan siitä, millasen “cappuccinon” haluan. Sujautin lipukkeen kukkarooni.

 

Aamupäivällä pääsen pitämään taukoa ja päätän pitää sen hänen yrityksessään ja lunastaa lipukkeella jotain extraa..

 

Astun hänen yritykseensä. Ovella vastaan tulee asiakas, joka on asiansa jo suorittanut. Liikkeessä on yksi asiakas minun lisäkseni. Katseeni rekisteröidessä hänet tiskin takaa, värähdän ja tunnen sen ihanan puristuksen jalkovälissäni, minkä aina hänen nähdessäni.

 

Kävelen liikkeeseen ja minusta tuntuu, että jokainen, joka minua katsoo, näkee, että olen kiiman vallassa ja haluan seksuaalista nautintoa. Haluan tuota tiskin takana olevaa miestä enkä edes häpeile sitä näyttää. Annan halun ja himon näkyä silmistäni katsoessani hänen silmiinsä. Saan hänen katseestaan vastakaikua katseelleni. Ojennan hänelle kahvilipukkeen, johon olin kirjoittanut tekstin cappuccino. Hän ottaa lipukkeen ja lukee sen. Hänen silmissään leimahtaa intohimoisesti. Rakastan sitäkin , että meillä on samankaltainen likainen huumori, ja hän tajuaa viestini heti. Värähdän, sillä seuraan tarkoin hänen jokaista elettään.  Jalkovälissäni sykähtää ja tunnen kostuvani. Hän katsoo minua himon ja kujeilevan humoristisesti kertoen ettei heillä ole cappuccinoa.  Tuijotan häntä jokseenkin vaativalla katseella, todeten, että hän saisi kehitellä intuitionsa mukaan minulle cappiccinon, jollaista ei muille ole tarjolla. Hänen katseensa on ihanan kutsuvan leikkisä ja lietsoo minua seksuaalisesti. Menen odottamaan tilaustani sivupöytään. Asiakas poistuu liikkeestä ja tajuan meidän olevan kahden.

 

Hän tuo minulle leivoksen, joka kuuluu lipukkeeseen kahvin kanssa. Hän onnistuu koskettamaan kättäni kädellään ojentaessaan leivoksen minulle. Se saa minut äännähtämään hiljaa, ja sitä hiukan säpsähdän itsekin. Hän aistii halukkuuteni. Hänestä huokuu salaperäisyys. Hän menee hakemaan kahviani. Pian hän onkin jo kahvini kanssa edessäni. Otan kahvin ja tuumaan ettei se ole kyllä cappuccino. Hän naurahtaa ja menee tiskinsä oviaukkoon jääden siihen ikään kuin tarjolle ja sanoen, ota tästä cappuccinosi, olehyvä. Katseeni vaeltelee nopeasti hänen vartalonsa läpi ja huomaan heti hänen kiihotuksensa. Hän asettuu ihanan kutsuvasti kädet oviaukon reunoille korostaen jalkovälistä pullottavaa isoa kaluaan.

 

Lasken kahvin pöydälle ja kävelen määrätietoisesti hänen eteensä. Nopea tarkistus, ettei liikkeessä ole ketään muita ja käytän tilaisuuden välittömästi hyväkseni. Teen jotain mitä en koskaan ennen. Polvistun hänen eteensä, lasken hänen housunsa määrätietoisesti paljastaen hänen ihanan kovaksi kiihottuneen kalunsa. Hetkeäkään epäröimättä, otan hänen kalunsa suuhuni. Hän äännähtää nautinnosta ja himosta. Kiihotun hurjasti ja tunne kiinnijäämisen riskistä saa minut toimimaan himokkaammin.

 

En löysäile vaan otan kunnolla suihin, imen voimakkaasti ja rytmikkäästi. Tilanne kiihottaa molemminpuolin. Tunnen, kuinka hän kovettuu entisestään. Nautin jokaisesta imusta kiihottuen lisää. Keskityn nyt täysillä tähän himoitsemaan mieheeni. Imen, vien kalun niin syvälle kuin pystyn, se mahtuu vain puoliksi suuhuni. Rakastan hänen kalunsa kokoa ja paksuutta. Tunnen sen ihanan suolaisen maun kielelläni, hän valuu. Voimistan tahtiani ja tunnen itsenikin kiihottuvani lisää. Hän kovettuu jokaisella imullani käsittämättömän kovaksi ja samassa hän laukeaa suuhuni. En kenenkään muun kanssa ole tästä näin nauttinut ja kiihottunut. Hän tuli uskomattoman nopeasti. Nielaisen hänen kiimanesteet edelleen aivan kiimaisen kissan vallatessa mieltäni. Haluan häntä.

 

Annan hänen rauhoittua ja nousen ylös kuin en olisi mitään siinä tehnytkään. Hänen äänestään voin kuulla seksinhimon ja halun. Rakastan tuota sperman makua suussani, joka kerta kun hän laukeaa suuhuni. Pyyhin suupieleni ja katson häntä himoitsevasti. Hän on edelleen hekumoissaan ja koittaa parhaansa mukaan koota itseään shokeeraavasta kokemuksesta. Hörppään kahvini ja kiitän häntä kerrassaan loistavasta cappuccinosta. Samassa sisään astuu asiakas.

 

Lähden keimailevasti vartaloani keinutellen liikkeestä. Sydämeni sykkii hurjasta kokemuksesta ja jalkovälissäni sykkii halusta saada tuota miestä. Jatkan matkaani mielihyvän ja ihanan sykkivän haluni kanssa uhkuen mielihyvää ja tyytyväisyyttä saadessani tuottaa tuolle miehelle nautintoa.

 

-Sensuelli nainen

2 kommenttia viestissä: “Seksinovelli”

  1. Kesäkuu says:

    Nauttisit mikä häivähdys sihteerini katseessa näkyisi, kun kävelisit upeana toimistohuoneeni ovelle. Miettisit sisään astuessasi, olet selvästikin saapunut toisen naaraan reviirille. Havaintosi saisi Sut kiihoittumaan visiitistäsi yhä enemmän…

  2. Slick76 says:

    Rakkautesi uuteen minääsi, seksikkääseen aikuisen naisen kehoosi ja niin herkästi kostuvaan vulvaasi välittyy hienosti näistä tarinoistasi! Kirjoittamisesi tasokin parantuu kilpaa sensuellin naisen itsevarmuuden kanssa, joten näitä on ilo lukea. Ehkä meidän lukijoiden on vaikea tietää, mitä ylimaallisen ihanaa Hänessä on lihaksikkaiden käsiensä lisäksi, mutta sitäkin ihanampaa on lukea, miten Hän sytyttää naiseutesi liekkeihin.

Kommentoi

top