search
top

Miehet pakettiautossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Mun eka tarina tänne. Palautetta saa ja pitääkin antaa. Jatkoa tulee mahdollisesti

 

Oli lämmin loppukesäinen ilta. Juhannus oli ja meni, ja yöt alkoivat taas pimetä. Oli kuitenkin tarpeeksi lämmintä pelkällä t paidalla.

Vaikka minua läheiset olivatkin varoitelleet, jatkoin yöllisiä kävelyreissujani, asummehan kuitenkin Suomessa, ja muutin juuri pienemmälle paikkakunnalle. Sitä paitsi olen jo parikymppinen, enköhän tiedä vaaran kun sen. näen Yön hämärässä kuitenkin oli oma tunnelmansa.

Kotoa lähtiessäni nappasin avaimet shortsieni taskuun, ja laitoin langattomat kuulokkeeni korville. Musiikki antoi energiaa. Katsoin puhelimeni näyttöä, kello näytti olevan puoli kaksi aamuyöllä.

Hetken matkaa käveltyäni huomasin pellon toisella laidan olevan auton tien sivussa hätävilkut päällä. Katselin sitä hetken, kunnes pyöräilijä kiinnitti huomioni. Hän kysyi ääneen minulta, että mikäköhän heillä mahtaa olla ongelmana.

En tiedä, vastasin nopeasti vilkaisten pyöräilijään ja käänsin katseeni takaisin auton suuntaan.

Sitten tunsin yhtäkkiä piston mahassani. Nappasin kuulokkeen korvalta kuullakseni paremmin mitä ympärillä tapahtui, mutten nähnyt mitään. Pyöräilijäkin oli jatkanut matkaansa.

Ehkä se oli vain t-paidan lappu joka pisti? Tai joku ötökkä. Laitoin kuulokkeen takaisin.

Lähdin liikkeelle, jalkani ei jotenkaan totellut ja askeleeni kävi kömpelöksi. Sitten romahdin polvilleni. Hienojakoinen sepeli sattui säärissäni, ja hetkeä ennen pyörtymistäni ehdin vaivalloisesti kuiskata “apua..”

Havahduin hiljalleen hereille. Vaikka silmäni olivat auki, en nähnyt mitään, joten koitin liikuttaa kättäni. Mutta tuntui kuin se ei toimisi. Ei toinenkaan käsi. Oikeastaan koko keho tuntui kuin olisin prässissä.

Kuulin miesten naurua. Ja minkä päällä makasin, tärisi. Yritin huutaa apua, mutta ainoa mitä sain suustani muistutti enemmän hiljaista kuiskausta ilman vastausta.

Sitten jokin nipisti, taas. Tällä kertaa en edes sätkähtänyt. Tuntui, kuin keho ei olisi edes minun.

Tällä kertaa herätessäni näin ympärilleni. Käänsin päätäni vaivalloisesti ensin vasemmalle. Betoniseinän kylmyys huokui takaisin.

Oikealle katsoessani näin lisää betonia. Missähän olin? Paikassa ei ollut ikkunoita. Ehkä kellari?

Sängyn päädystä noin metrin päässä oli puinen ovi, joka roikkui puoliksi irti saranoilta. Sen takaata erotin hieman käytävää, ei ikkunoita sielläkään. Ravistelin hetken päätäni miettien ettei tämä voi olla totta!

Katseeni kääntyessä ylöspäin huomasin pienen kameran seinässä. Melkein yltäisin, jossei käteni olisi kiinni tässä sängyssä.

Sitten kuulin oven narahduksen. Joku oli tulossa.

Ovellle asteli ehkä nelikymppinen mies

-“Kai sää ymmärrät kuinka pahassa pulassa oot?” Hän kysyi huokuen itsevarmuutta.

-“Mua sä voit kutsua Janneks. On täällä pari muutakin miestä, mut niistä sun ei tartte huolehtia, sä oot mun” Hän jatkoi

-“Haista sinäkin kuule vittu”

Sanoin hänelle

-“Kato vieläkö sä jaksat tapella vastaa vai?

Hän nauroi, ja käveli sängyn viereen.

-“Ku se, miten mä tän tilanteen nään, on sillein, et sulla ei oo paljoa vaihtoehtoja, ku alistua mun nartuksi” Hän sanoi samalla ottaen jykevästi kiinni kasvoistani.

Sylkäsin hänen naamalleen. Oikeastaan se meni lähemmäs rintakehää, mutta viesti meni perille

-“Haista…. Vittu…” Sopersin hänelle

Vahva käsl puristi yhä kovempaa leuastani.

-“Tiiäkkö narttuseni kun mua ei kohdella tolleen”

Hän päästi otteen irti vain lyödäkseen minua kasvoihin. Kipu tuntui viiltävältä. Halusin itkeä, mutten myöskään halunnut näyttää olevani heikko.

-“Noi sun shortsit on kyllä vähän tiellä, meinaatko potkasta jos mä otan ne pois?”

Hän sanoi kävellessään lähemmäs jalkojani

-“Muista, että mitä teet mulle, lupaan tekeväni sen tuplasti pahemmin sulle”

-“En p..potki..” nielin kyyneleitä sanoessani

-“Hyvä tyttö” Hän sanoi samalla avatessaan nappeja.

Saatuaan ne auki, hän veti niitä määrätietoisesti kohti jalkojani, ja päästyään nilkkojen kohdalle, hän irrotti siteet saadakseen shortsit kokonaan pois.

Hän siveli kevyesti säärtäni.

-“Sun iho on niin pehmeää” hän hymäili hiljaa”

Silloin tajusin hänen jättäneen nilkkani vapaiksi. Koukistin jalkojani ja nappasin hänen pään reisieni väliin ja puristin kaikella voimallani. Hän löi minua käsillään ja alkoi huutamaan. Puristin kovempaa, olin niin vihainen.

Yhtäkkiä huoneeseen juoksi toinen mies. Hän tarttui kaulaani ja kuristi minua. Otteeni irtosi. Menetin tajuntani.

-“Narttu herää!” Jussi huusi taustalla

Tajusin tällä kertaa olevani lattialla nelinkontin ranteet käsiraudoilla yhdessä, kuten nilkatkin. Niistä meni ketju toisiinsa, ja allani oli kasa tyynyjä/peittoja jotten pääsisi makuulteen

-“Alkuun sun piti olla vaan Jussin, mut kuule kun mäkin nautin tästä sun teinivartalostas niin paljon”

Toinen miesääni sanoi samalla hyväillen paljasta takapuoltani.

Tunsin jotain tämän miehen kädessä hänen koskiessaan pilluuni. Sitten hän painoi nappia, se oli vibraattori! Yritin olla näyttämättä nautintoani, mutta kuin huomaamatta, suustani pääsi kevyt huokaus.

Vibraattori sammutettiin, ja kuulin kuin vyön kolahtavan. Ennen kuin ehdin muuta ajatella, tunsin kuinka joku survoi kullinsa minuun. Aloin rimpuilla irti, mutta Jussi tuli etupuolelle ja tarttui minua kasvoista.

-“Toi mun kaveri Niklas on vähän kärsimätön kaveri” Jussi sanoi samalla hyväillen itseään housujen päältä.

Mies, joka ilmeisesti oli Niklas, teki syviä, hitaita vetoja, niin, että vain kullin kärki oli sisälläni, ja siitä voimalla runnoi pohjalle asti. Se sattui. Mieleni teki itkeä ja tällä kertaa itkinkin. Anosin Jussilta anteeksi, mutta hän vain nauroi.

-“Otatko tän kiltisti suuhus nytten narttuseni?” Jussi kysyi samalla avaten sepalustaan.

Hän hieroi kulliaan hetken kasvojeni edessä, kunnes asettautui paremmin eteeni, ja hiuksistani kiinni pitäen työnsi kullinsa suuhuni.

-“Hyvä tyttö. Pidä ne hampaat kurissa” Jussi sanoi huohottaen.

Yhtäkkiä Niklas kovensi tahtiaan, joka sai Jussin puristamaan kovemmin hiuksistani. Niklas pani minua voimalla, jonka mukana Jussi työnteli kulliaansa suuhuni. Pian Niklas laukesi sisääni, jonka jälkeen hän siirtyi sivulleni.

Jussi päästi irti hiuksistani, ja siirtyi taakseni.

“-Kato kun sä et totellu mua alkuun, ni kyllä mun taitaa olla pakko vähän tätäkin kokeilla” Jussi sanoi samalla painaen yhden sormen anukseeni

-“Ei. Älä. En oo enne….” ehdin vaikertaa ennen kuin Jussi keskeytti

-“Ai mitä et? Voi että narttu olisit vain ollut sanomatta tuota!” Jussi sanoi samalla ilveilen.

Jussi pyöritteli terskan päätä pillussani, jonka jälkeen asetteli sen anukseni kohdalle

“-Ei.. Älä…” Sopersin Jussille

Muttei se auttanut. Jussi tarttui lantioistani painaen kullinsa syvälle perseeseeni.

“-Voi narttu…. sun perse tuntuu mielettömältä..” Jussi huohotti samalla nostaen tahtia.

Yritin rimpuilla, mutta Niklas tuli pitämään minusta kiinni. Jussin kulli sattui. Halusin vain huutaa, anoa, mitä vain että hän lopettaisi.

Hänen ote lantioltani kiristyi, ja hän nussi yhä voimakkaammin minua. Sopersin itkuisena, en voinut asialle muuta.

Sitten Jussi päästi irti otteensa, ja veti kullinsa ulos perseestäni. Hän painoi sen pilluuni, ja nussi voimalla pitkiä vetoja. Se sai minut huohottamaan. En halunnut nauttia, mutta Niklaksen otettua vibraattorin ja painaen sen klitoristani vasten en voinut muuta. Voihkin ääneen joka tuntui kiihottavan Jussia entisestään ja sitten hänkin laukesi sisääni. Jussi tarttui vibraattoriin, työnsi minut selälleni, ja painoi vibraattoria klitoristani vasten.

Voihkin ääneen, jalkani potkivat ilmaa. Sitten tunsin sen. Kuin sähköiskuja sisälläni. Laukesin squirtaten Jussin käsille

2 kommenttia viestissä: “Miehet pakettiautossa”

  1. Slick76 says:

    Koska ensimmäinen tarina ansaitsee aina kannustusta, niin tässä muutama parannusehdotus: jotta tarinan päähenkilö kävisi lukijalle tutummaksi, niin voisit esimerkiksi kertoa hänen ammatistaan/opiskeluistaan, seksuaalisuuntauksista ja seurustelutaustastaan – neitsyt vaiko jakorasia, rikkinäinen kovis vaiko kristillisen opiston kotityttö? Vastaavasti miesten käsittelyä voisi verrata aikaisempiin kokemuksiin, ja yhdynnän aiheuttamia tuntemuksia voisi kuvata hieman laajemminkin kuin “se sattui kauheasti” tai “se oli nautinnollista”.

  2. jj says:

    Mihin se Janne katosi?

Kommentoi

top