search
top

Nopeasti huoraksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (124 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...

”Pomo on sitten vähän outo. Älä ihmettele. Sen on pakko lähtee täältä tyytyväisenä tai multa jää se paikka saamatta. Tajuuthan, kulta?” Matti sanoi katsoen muhun vaativana.

”Joo joo, ollaan oikein kivasti sitä kohtaan. Ruoka on varmasti hyvää ja juttu luistaa”, naurahdin. Kyllähän mä tiesin, miten tärkee ilta tää oli.

Matin pomo Janne oli sanonut haluavansa ”tarkastaa” alaisensa ennen kuin voi ylentää ne. Nyt Matti olikin saamassa ison 100 ihmisen osaston johtaakseen. Palkka oli käsittämätön, ja vastuukin tietty iso. Ei silti mitään, mistä mun Matti ei selviäisi, tehtävä oli kuin tehty sille. Matti oli hyvä ja taitava mies. Kunhan se Jannekin vaan ymmärtäisi sen.

Ovikello soi.

***

Oltiin syöty ja rupateltiin kahvin ja konjakin kanssa niitä näitä. Janne oli osoittautunut tosi mukavaksi tyypiksi. Ei yhtään sellaiseksi tiukkikseksi mitä ennakkoon olin pelännyt. Työasioita ei tosin oltu yhtään sivuttu, laskettu vaan leikkiä ja naurettu paljon. Ilta oli ollut oikeastaan hauska.

Ollaan jo hyvinkin voiton puolella, Matin paikka on käytännössä varma, mä myhäilin hiljaa mielessäni ja hymyilin iloisesti Jannelle.

”No mutta pitäisikö kuitenkin puhua niistä töistä”, Matti sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen, kun oltiin saatu naurettua edellinen vitsi loppuun.

”Mä kaadan meille vielä pienet!” hihkaisin ja pomppasin ylös. Nappasin kaikkien kolmen lasit ja astelin sivupöydän luo.

”Okei, sekin on selvitettävä”, Janne sanoi vakavoituen. ”Sulle olis tulossa iso vastuu.”

”Joo”, Matti vastasi. ”Mutta sä voit luottaa muhun, mä hoidan sen varmasti.”

”Voinko?” Janne töksäytti takaisin. ”Mistä mä voisin tietää. Ethän sä ole tehnyt mitään sellaista aiemmin.”

”No joo”, Matti naurahti. ”Mut oonko mä koskaan mokannut? Mä olen ollut talossa yli 10 vuotta, ja kaiken oon vienyt aina maaliin ja tosi hyvin! Sitä sä et voi kieltää.”

Hyvä Matti, näytä sille! kannustin mielessäni. Otin suorin jaloin viskiä kaapin alahyllyltä. Aiemmat juomat olivat ehkä jo vähän nousseet päähän, koska päätin yrittää vielä parantaa Jannen mielialaa ja taivuttauduin miltei kaksin kerroin niin, että mekko kiristyi pakaroiden ympärille. Olisin voinut heti napata pullon, mutta ähelsin tahallani hetken ja työnsin peppuani miehiin päin. Tiesin että se oli hyvännäköinen, iso, pyöreä mutta kiinteä. Levitinpä vähän jalkojanikin niin että mekon helma nousi vielä ylemmäs. Stringit pakaroiden välissä tulivat varmasti näkyviin. Eiköhän Janne tykkää näkemästään, mietin, mutta jotten olisi vaikuttanut liian innokkaalta, nousin pian ylös ja vedin häveliäästi helmaa takaisin alas. Lorautin oikein isot annokset kaikille.

”En voi kieltää”, Janne jatkoi ilmeisen välinpitämättömänä keikistelystäni. ”Mutta tää on jotain aivan muuta. Sä et ole koskaan ennen johtanut noin montaa ihmistä. Ja se on vaikee paikka. Se on raakaa peliä. Sun pitää tehdä vaikeita päätöksiä ja sun on seistävä niiden takana. Sun pitää päättää, kuka saa jatkaa ja kuka lähtee. Tajuutko? Sun pitää katsoa niitä silmiin ja saada ne tekemään sellaista, mitä ne ei halua tehdä. Sun pitää pakottaa ne. Sun pitää olla tunteeton. Joka päivä. Mä en voi tietää, että sä pystyt siihen.”

Palasin miesten luo ja laskin juomalasit sohvapödylle varovasti. Oli aivan hiljaista. Janne kääntyi katsomaan mua vakavana, ja jokin katseessa sai tuntemaan, että mun oli jäätävä seisomaan siihen miesten eteen. Jäykistyin paikoilleni. Tunnelma oli yhtäkkiä aika jäätävä.

”Niin no, miten sen nyt sit vois tietää?” Matti yritti naurahtaa mutta ääni oli väkinäinen.

”Ei sitä voikaan ennen kuin sen näkee! Ja mä en voi laskea pelkän arvailun varaan. Olet fiksu tyyppi, sä tajuut kyllä.” Janne sanoi tiukasti ja otti pienen huikan lasistaan.

Puhe tyrehtyi. Seisoin edelleen miesten edessä ja katselin molempia. Miehet istuivat synkkinä syvällä tuolissaan ja tuijottivat jonnekin kaukaisuuteen. Hiljaisuus tuntui yhä raskaammalta, pala nousi kurkkuun ja ajatteli jo, että mahdollisuudet alkaa valua hukkaan. Yritin kuumeisesti miettiä, mitä mä voisi sanoa tai tehdä, jotta Jannen saisi vakuutettua. Mä teen mitä vaan jos se auttaa Mattia. Ihan mitä vaan, ajattelin.

”Niin, ellet sä näytä, että sä saat muut tottelemaan”, Janne sanoi mietteliäästi. ”Sun pitää todistaa, että sä saat muut tekemään juuri niin kuin sä käsket. Vaikka ne ei halua, niiden on pakko kun sä käsket. Ja sä et räpäytä silmääsikään vaikka sä tietäisit, että ne kärsii. Sun on oltava kova!”

Matti ei vastannut vaan katsoi edelleen seinille. Janne kuitenkin kääntyi muhun päin. Säpsähdin miehen katsetta. Se oli tällä kertaa jotenkin tungetteleva. Tuntui, että ennen niin ystävälliseltä silmät olisivat nyt ihan jonkun muun ihmisen. Ne olivat kylmät. Janne mittaili mua. Tuijotus painui häikäilemättä mun rintoihin, ja musta alkoi tuntua, että mekon kaula-aukko oli sittenkin liian antava. Sitten katse valui hiljaa alas, ja Janne porautui silmillään mun jalkoväliin. Janne ikään kuin kouraisi mua haaroista. Se oli tosi epämiellyttävää. Vaihdoin jalkaa vaivaantuneena. Olin kuin karjaa, jonka ominaisuuksia tarkastettiin markkinapaikalla. Mun oli pakko rikkoa hetki jotenkin, mutta koska en halunnut ärsyttää Jannea, vain jotain tehdäkseni otin lasin pöydältä ja huitaisin koko lasin sisällön kurkkuuni. Sitä oli ihan liikaa yhdellä kertaa hörpättäväksi. Yskin, ja irivistin sitten värähtäen. Tunsin lämmön kulkevan ruumiini läpi.

”Teillä on selvästi oikein kiva ja tasavertainen suhde”, Janne alkoi puhua Matille. ”Sä ja tää sun pikku vaimos tässä kuuntelette toisianne ja päätätte kaikesta yhdessä oikein hyvässä hengessä, eikö vain?”

Kuuntelin hämilläni. Tunnelma alkoi olla yhä vain oudompi ja painostavampi.

Myös Matti tuntui hämmästyvän, kurtisti kulmiaan ja mutisi vastauksesi: ”Joo, niin kai.”

”Hyvä”, Janne jatkoi. ”Sitten meillä on oikein hyvä tilanne tässä. Sä voit nyt näyttää miten otat komennon. Näytä miten sä paat tän naisen vaiheeksi totteleen.”

”Mitä helvettiä”, älähdin, mutta Jannen tiukka katse vaiensi mut. Mies sanoi hyvin terävästi: ”Jos sä tyttö haluat, että sun miehes ei saa potkuja tällä sekunnilla, sä pidät ton sievän suusi supussa. Pikku lutkat kuuntelee kun miehet puhuu.”

Katsoin Jannea saamatta sanaa suustani. Kesti hetken edes ymmärtää, mitä mies oli sanonut. Mitä toi äijä luuli olevansa. Tulee mun kotiin ja sanoo mua lutkaksi! Siis mitä vittua? Ajatuksen syvyyden ymmärtämiseen meni hetki, mutta kun se lopulta kunnolla valkeni minulle, mulla todellakin kiehahti. Käsi puristui nyrkkiin. Olin jo lyömässä tyyppiä keskelle naamaa. Mutta katsahdin Mattiin, ja jähmetyin kesken liikkeen. Matti katsoi takaisin vakavana ja ikään kuin sanoen: ”Älä.” Jos olin aiemmin ollut hämmästynyt tilanteesta, nyt olin aivan äimänä. Suu taisi loksahtaa auki.

Jäin paikoilleni seisomaan. Tunsin punan leviävän kasvoilleni ja katsoin miehiä vuoron perään yhä uudelleen. Kihisin raivosta. Tärisinkin varmaan. Mutta kun katsoin Matin vakavaa ilmettä ja toruvaa katsetta, purin kuitenkin vain huultani tiukasti. Matin takia mä en vedä tota kusipäätä turpaan, ajattelin ja sanoin pakotetun tyynesti: ”Mä unohdan tuon äskeisen, ja lähden tonne keittiöön.”

Olin jo ottamassa askelta kun Janne karjaisi: ”Seis!” Jähmetyin niille sijoilleni ennen kuin olin päässyt edes liikkeelle. ”Sä et mene mihinkään ennen kuin saat luvan.”

”Joo, oota nyt vielä, jooko”, Matti sanoi vaikeana. Purin hampaita ja raivosin sisälläni Jannea ja vähän Mattiakin kohtaan. Mä kestän vielä. Mä otan tätä nyt vastaan, mun täytyy Matin työn takia, ajattelin ja jäin paikoilleni.

”Hyvä. Me taidetaan ymmärtää toisiamme”, Janne sanoi hymyillen. ”Sun vaimollasi on kauniit kasvot. Noi isot rinnat ovat oikein kivan näköiset tossa mekossa, josta ne aavistaa hyvin. Nännitkin puskee kankaan läpi. Tyttö osaa pukeutua miehiä varten! Kapean lantion alla on oikein muhkea perse, jota tyttö heiluttaa kuin kunnon huora. Mikäs siinä!”

Katselin maahan ja purin huultani. En voinut enää olla hiljaa. Olin räjähtää huutamaan. Mutta ennen kuin sain avattua suutani, Janne ehti ensin: ”Nyt, Matti, pane huora polvilleen.”

Jälleen pysähdyin. Tämä oli jo liikaa.

”Okei”, Matti sanoi hiljaa.

Tuijotin miestäni aivan äimänä. Mitä se oikein meinaa? Miksi se ei heitä tota kuspäätä vittuun tälltä? huusin mielessäni. Matti ei kuitenkaan sanonut Jannelle enää mitään, vaan hetken epäröinnin jälkeen nousi hitaasti ylös ja tuli mun eteen. Tämä oli jotain aivan käsittämätöntä, joku pila tai unta. Mitä helvettiä tapahtui?

Matti katseli minua anovasti, kuin pyytäen jo valmiiksi anteeksi. Meinaako Matti antaa tuon äijän nöyryyttää mua? Mun kotonani? Ajatusten sinkoillessa pitkin päätäni Matin ilme tiukkeni hiljalleen. Katse terävöityi. Ryhti suoreni. Mies alkoi muuttua mun edessä. Ja lopulta se tuojotti muhun kuin muukalaiseen.

”Mene polvillesi”, Matti sanoi käskevästi kivikova ilme kasvoillaan.

”Mitä?” kirkaisin ja katsoin takaisin. Kuka tää mies oli? Ei ainakaan mun Mattini. Se ei ikimaailmassa puhuisi mulle noin. Vilkaisin hädissäni Janneakin kuin apua hakien, mutta se vain hymyili leveästi tuolissaan.

”Kuulit kyllä, tyttö! Polvillesi.”

Matin ääni oli niin käskevä, etten enää oikein osannut vastustaa. Musta alkoi tuntua, että olin ihan kännissä tai muuten vaan sekaisin. Kaipa mun oli vaan mentävä leikkiin mukaan. Jos se nyt auttaa sitten siihen työpaikkaan. Mähän halusin tehdä mitä vaan sen eteen. Hitaasti laskeuduin ensin toiselle polvelleni ja sitten toiselle. Olin lattialla miesten alapuolella. Katsoin Mattia ylös suu auki ja tunsin miten mun posket helotti kirkkaan punaisina.

”Hyvä”, Janne sanoi. ”Nyt katsotaan, miten pitkälle sä menet ja saat alaisesi menemään. Pane lutkaa suuhun.”

Matti ei enää epäröinyt. Vyö ja sepalus aukesivat ja housut valahtivat lattialle. Alushousujen alta esiin tuli jotain minkä olisi pitänyt olla tuttua. Nyt se näytti vieraalta, vaaralliseltakin. Matin kalu oli jo hyvässä tanassa, kun katselin sitä polvillani. Järkytys ja kiukku alkoi laantua, ja musta alkoi tuntua enemmän nöyryytetyltä. Matin pomo katseli vieressä virnuillen, kun olin laskeutuneena Matin eteen sen kyrpä heiluen mun naaman edessä. Miten tää on ees mahdollista? Mitä mä oon tekemässä?

”Ime!” Matti käski, mutta mä epäroin. Katsoin vaan naamani edessä jo isona seisovaa kyrpää. Matti ilmeisesti nautti tilanteesta! Kyrpä oli jo kasvanut suureksi ja kovaksi. Tuntui pelottavalta ottaa sitä suuhun. Mies ei tuntunut tutulta eikä kalu, joka ei näyttänyt mun miehen ihanalta penikseltä vaan julmalta lihapalalta. Mitä mulle käy jos otan tuon sisään?

Matti ei jäänyt odottamaan vaan otti mua päästä kiinni runtaten kyrpänsä suuhun. ”Mä käsken ja sä tottelet!”

Kyrpä tunkeutui suuhun voimakkaasti. Matti tarrasi molemmilla käsillä mun hiuksista, enkä pystynyt vastustamaan, kun kyrpä tunki sisään. Yritin haukkoa henkeä ja työntää Mattia pois, mutta en saanut. Se oli mua paljon vahvempi. Tai ehkä mä olisinkin päässyt irti jos olisin oikein yrittänyt, mutta Matin päättäväisyys ylitti mun tahtoni. Kyrpä tuli mun suuhun ja kurkkuun väkivaltaisesti ja Matti pakotti pitämään sitä sisässä vaikka en saanut enää henkeä. Kun olin jo varma, etten kestä enää, Matti veti kyrvän pois. Haukkasin pakokauhun vallassa happea, mutta Matti painoi kyrvän heti uudelleen sisään. Se alkoi panna mua suuhun.

Yritin anella Mattia lopettamaan katseellani, mutta näin vain miten se hymyili suu auki takaisin. Sen silmät loimusivat ja mä tiesin että se vois tehdä mulle mitä vain. Kyrpä kävi kurkussa syvällä yhä uudelleen ja Matti tuntui nauttivan täysin rinnoin.

Musta tuntui, että menetän tajuntani. En pystynyt hengittämään ja aloin pelätä, miten mun käy. Matin kyrpä oli jo aivan kivi kova eikä se mennyt enää kurkkuun. Mutta mies jatkoi rajuja työntöjä ja huohotti kuuluvasti. Olin täysin epätoivoinen.

Lopulta Matti lopetti ja päästi mut retkahtamaan alas. Tipun käsieni varaan lattialle. Haukoin henkeäni kuin kuoleva. Kuola valui suusta ja silmät olivat täynnä kyyneliä.

”Kuuntele nyt oikein tarkkaan”, Matti sanoi. ”Sä tyttö, olet lutka, ja sä et halua mitään muut kuin totella. Ymmärrätkö?”

Huohotin edelleen polvillani pää käsien välissä. En olisi voinut vastata vaikka olisin halunnut. Olin aivan sekaisin. Tää oli varmasti kaikki unta tai humalan sekoittaman pään tuottamaa fantasiaa.

Mutta Matti nosti mut hiuksista taas istumaan polvilleni. Mies taivutti mun päätä taakse ja katsoi palavin silmin muhun.

”Etkö sä kuule, huora?”

”Kyllä… joo… älä enää, Matti…” mä änkytin.

”Hiljaa!”, Matti käski ja tukisti lujasti hiuksista. Vinkaisin, mutta tukahdutin huudon alkuunsa.

”Sä sanot mua johtajaksi, ymmärrätkö?”

”Kyllä… kyllä, johtaja”, änkytin hiljaa.

”Hyvä tyttö. Nyt nuole ja ime mun kyrpää!”

Mun oli pakko totella. Päätin totella. Ehkä olin känissä. Mä ajattelin, että Matin on pakko saada se työ. Mä tosiaan teen kaikkeni sen eteen. Nyt mä palvelen vain sitä tarkoitusta. Mä oon lutka.

Otin kalun suuhun ja aloin imeä sitä ahnaasti. Annoin Matin tunkea kyrpää taas syvälle kurkkuun. Rentoutin itseni ja se meni kokonaan sisään. Matti huokaili ja antoi kyrvän olla kurkussa sisällä, vaikka mä en saanut vieläkään henkeä.

Mä oon huora, ajattelin ja mua hävetti enemmän kuin koskaan. Tiesin käytännössä tuntemattoman miehen katsovan, kun mua pantiin suuhun. Mä annoin miehen panna mua suuhun täysiä samalla kun joku katsoi vieressä. Mua ällötti.

Mutta samalla tajusin, että se oli aika helvetin kiihottavaa. Ja mun kiihottuminen vuorostaan hävetti yhä enemmän. Janne varmasti tiesi, että mua kiihotti. Se tiesi että nautin kun mua käytetään kuin huoraa. Ja se taas kiihotti mua aina vain lisää. Tajusin olevani jo aivan kiiman vallassa. Mä oon huora, mä oon huora, toistelin mielessäni ja tunsin kiiman yltyvän.

”No niin! Hyvältä näyttää”, Janne sanoi ikuisuudelta tuntuvan hetken jälkeen. Matti päästi mut taas rojahtamaan lattialle. ”Mutta ei tää ihan vielä riitä. Sun pitää keksiä jotain lisää.”

”Okei” Matti totesi, otti ryypyn, ja kääntyi muhun päin. Mies mittaili mua kun kyyhötin lattialla käskyjä odotellen. Mua pelotti hirveästi, mitä vielä tulisi, ja samalla ikään kuin salaa itseltäni janosin jo seuraavaa nöyryytystä. Mun tehtävä oli nyt vaan totella. Mä haluan näyttää Jannelle, että mä tottelen Mattia ja oon täysin sen vallassa!

”Huora, kontillesi tohon pöydälle.”

”Kyllä, johtaja”, sanoin enkä epäröinyt enää. Nousin kahvipöydälle nelinkontin, kaaristin selän ja nostin pyllyn pystyyn.

”Tyttö olkaa päästä jyvälle!” Janne huudahti: ”Siinä on kyllä hieno perse.” Se nousi tuolista, tuli mun taakse ja nosti mekon helmaa ylemmäs. Kaksi kättä alkoi hieroi mun pakaroita. Kädet levittivät niitä ja paljasvivat kaiken, mitä oli niiden välissä. Tiesin, että häpeilemätön katse tunkeutui mun jalkojen väliin.

Säpsähdin kun tunsin, miten stiringit repäistiin rikki ja kiskaistiin mun päältä. Ajattelin että miehet näkee nyt mun märkänä tihkuvan pilluni ja tajuaa, miten kiimassa olen. Se hävetti ja kiihotti taas aivan sairaasti. Vatsaa väänsi enkä saanut mielikuvaa päästäni. Mikä voisi olla enää nöyryyttävämpää kuin vapaasta tahdostaan alistuva huora.

”Kai sä oot pannut tätä persettä?” Janne kysyi.

Puristin silmät kiinni ja huulet tiukasti yhteen. Mitä ne tekee mulle?

”Ei ole tullut kokeiltua.”

”No voi helvetti, se asiahan täytyy korjata… Mutta ennen sitä. Alaiset tarvitsee kurinpalautusta jo ennen kuin ne tekee mitään tyhmää. Näytäpä miten sä sen hoidat.”

”Okei”, Matti totesi jälleen todella kylmästi ja puhui sitten mulle: ”Sä saat nyt, tyttö, selkääsi. Osaat olla jatkossakin kunnolla. Sano, montako iskua tulee.”

Mua pelotti ajatus selkäsaunasta. Miten paljon se voi sattua? Epäröin. Jos sanosin liian vähän, en olisi tottelevainen. Mutta en voinut sanoa yhtään enempää kuin oli pakko. Kuiskasin sitten hyvin hiljaa: ”Kolme, herra johtaja.”

”Ei riitä, lisää!” Matti sanoi.

Purin taas huuliani. ”Onko viisi tarpeeksi, johtaja?”

Matti naurahti. ”Viisitoista. Laske!”

Kun ensimmäinen lämäys tuli lujaa pakaralle, huusin enemmän pelästyksestä kuin kivusta.

”Yksi!”

Toinen tuli toiselle pakaralle, ja vaikka se sattui, ei se tuntunut niin pahalta.

”Kaksi.”

Lämäytykset jatkuivat.

”Kolme… neljä… viisi… kuusi… seitsemän…. kahdeksan… yhdeksän…”

Kipu alkoi koveta. Kyyneleet valuivat silmistä, ja mun oli pakko huutaa: ”Mä en kestä enää!”

Mutta iskut eivät loppuneet, vaan kiihtyivät. PAM, PAM, PAM!

Musta tuntui, että mun perse oli tulessa. Mä työnnän noiden miesten silmien eteen perseeni ja annan niiden hakata sitä. Mä huoraan mieheni takia, mietin taas. Se oli jotenkin vapauttaavaa ja musta alkoi tuntua, että kohta mä tuun jo pelkästä ajatuksesta. Mun oli pakko olla tosi kännissä.

PAM, PAM, PAM!

Värisin vieläkin kivusta mutta olin helpottunut kun iskut loppuivat. Pakarat olivat aivan tulessa ja kirvelivät, mutta iskujen tuottama kipu oli nyt ohi.

”Tyttö ei laskenut loppuun”, Janne totesi.

”Niinpä. Me jäätiin yhdeksään. Jatketaas siitä. Mutta nyt rangaistukseksi kahteenkymmeneen viiteen!” Matti käski.

Kavahdin jo ajatuksesta, ja pala nousi kurkkuun. Mutta enemmän kavahdin kun Matti löi. Se sattui aivan sairaasti. Laskin itkua sopertaen:

”Kahdeksan… yhdeksän… kymmenen… yksitoista… kaksitoista… kolmetoista…”

Pelkäsin jo tosissaan, että taju lähtee. Mutta tarjosin silti pyllyä yhä terhakammin Matille. Mun oli palveltava sitä.

”Neljätoista… viisitoista… kuusitoista… seitsemäntoista…”

Mun oli vaikea enää saada sanotuksi viimeisiä lukuja. Mutta mä olin ansainnut iskut ja mä päätin kestää. Jatkoin vikisten:

”Kahdeksantoista… yhdeksäntoista… kaksikymmentä…”

Mä en pystynyt enää laskemaan vaan huusin vain täyttä kurkkua joka iskulla. Viimeiset viisi iskua olivat ihan liikaa.

PAM, PAM, PAM, PAM, PAM!

Mutta lopulta nekin olivat ohi. Jos mun pakarat olivat olleet tulessa aiemmin, niin nyt ne oli aivan liekeissä. Itkin kivusta. Ja nautinnosta. Tärisin koko tilanteen painosta.

”Hienoa. Sulla on selvästi johtajuus verissä, Matti. Olet julma mies”, Janne sanoi. ”Jatketaas sitten. Pane huoraa oikein kunnolla.”

Sanomatta sanaakaan Matti tuli mun taakse. Värähdin taas kivusta kun kädet laskeutuivat mun ruhjotuille pakaroilleni. Työnsin persettäni taakse päin ja tunsin Matin terskan häpyhuulillani. Kourat puristivat lujempaa ja kyrpä työtyi sisään lupaa kysymättä. Huusin tuskasta ja hurmiosta. Puristavat kourat satuttivat pakaroita ja samalla sisään työntyvä, valtavalta tuntuva kalu oli juuri sitä, mitä tarvitsin. Se täytti mut ja tunki syvempään ja syvempään.

Matti pani kovaa. Kivun ja hiipivän täyttymyksen tunteen yhdistelmä sai mut sekopäiseksi.

Janne tuli mun naamani eteen oma kyrpänsä tajassa. Se otti mun pään tiukkaan otteeseen ja alkoi nussia mua suuhun. Olin täysin näiden kahden miehen vallassa. En voinut kuvitellakaan tekeväni mitään muuta kuin mitä ne haluaa. Olin vain väline, jolla ne tyydyttää halunsa, eivätkä ne välittäneet pätkääkään miltä musta tuntui. Ja juuri se tuntui ihanalta tavalla, jota en olisi voinut kuvitellakaan aiemmin. Olen huora, olen huora, olen huora… toistin mielessäni kuin mantraa ja täyttymys kasvoi mun sisälläni. Se kihelmöi joka paikassa ja oli jo miltei sietämätöntä.

Janne tuli mun kasvoille. Sykkivä kyrpä mun naaman edessä ruiskutti spermat otsalle, poskille, suuhun ja pitkin hiuksia. Maistoin sperman suussani, tunsin sen valuvan kasvoiltani ja kyrvän paukuttavan pilluani kipeästi ja ihanasti. Edessäni näin Jannen kiimasta vääristyneet kasvot. Mies otti askelen taakse päin ja ihaili nauraen spermalla valeltua olemustani kuin jotain taideteosta.

En kestänyt enää. Tulin lujaa. Putosin pöydälle täristen paikoillani ja ulisten. En ollut koskaan saanut niin kamalaa orgasmia. Se ei tuntunut loppuvan lainkaan vaan kouristelin paikoillani vaikka kuinka pitkään.

”Riittää!” Matti käski, ”takaisin polvillesi, tyttö, tohon lattialle.”

Vieläkö tämä jatkuu? En mä pysty enää, mietin sekavana, mutta kömmin takaisin polvilleni kähisten samalla hyvin hiljaa: ”kyllä… herra… johtaja…”

”Meillä on vielä se perse kokeilematta”, Matti naurahti.

Kyyneleet alkoivat virrata pitkin poskiani jo ennen kuin Matti asettui mun taakseni. Toivoin, että Matti tulisi nopeasti. Mä olin jo ihan loppu. Mies asettui kyykkyyn mun päälleni ja alkoi työntää kyrpää ylös nostettuun perseeseeni. Kalu oli valeltu kokonaan pillunesteellä ja tein kaikkeni, että saisin rentoutettua reiän. Kyrpä tuntui kuitenkin mahdottoman isolta eikä meinannut mennä sisään. Ajattelin sitä kipua, mikä kohta tulisi, ja pelkäsin sitä, mutta tiesin myös Jannen katsovan ja tein parhaani, jotta kalu mahtuisi reikääni.

”Ota kyrpä sisään, huora!” Matti huusi ja tarrasi hiuksista. Se taivutti mun päätä taakse ja työnsi kalua uudelleen perseeseen. Voimakkaalla työnnöllä reikä antoi periksi ja kyrpä tunkeutui sisään. Matti alkoi nytkyttää sitä syvemmälle. ja joka työnnöllä se upposikin pidemmälle ja joka työnnöllä se tuntui repivän mut kappaleiksi.

Itkin ja huusin. En osaa sanoa, oliko tuska isompi kuin nautinto. Kumpikin tuntui aivan liian suurilta. Matin tahti kiihtyi ja se alkoi toden teolla hakata kyrpää sisään mun perseeseeni. Matti urahteli kuin peto mun päälläni. ”Älä! Mä en pysty!” mä huusin. ”Tuu mun sisään! Ole kiltti! Mä en kestä enää!”

Silloin tajusin, että Janne oli ottanut kännykän esiin ja kuvasi mua vähän matkan päästä. Kaiken kivun ja hurmion keskellä mietin itseäni spermaa naamasta valuvana huorana, jota pannaan hakattuun perseeseen kuin eläintä. Olin nöyrä, tottelevainen, elävä seksilelu. Mietin, miten Janne näyttää ne kuvat kaikille töissä ja miten miehet runkkaa niille. Minä, koulutettu, aikuinen, järkevä nainen, olin huora ja kaikki saa tietää sen. Alistuin käytettäväksi vain, jotta mun mieheni saisi ylennyksen. Olin täysi huora.

Taas se ajatus jäi pyörimään mun mieleen: Olen huora… olen huora… Kivun, nautinnon ja täydellisen nöyryytyksen tajuamisen saattelemani tunsin taas laukeavani. Purkauduin vieläkin kovempaa kuin äsken. Tunsin sisälläni räjähtävän. Vavahtelin kauttaaltani ja kiljuin. Matti jatkoi vielä pari työntö, ja huusi pian itsekin. Tunsin sperman täyttävän mut sisältä. Maailma pimeni.

Maaten olohuoneeni matolla tunsin itseni pelkäksi leluksi, joka on käytetty loppuun. Janne otti vielä kuvia joka suunnasta. Spermat valuivat pannusta perseestäni pitkin reisiä. Katsoin miehiä takaisin melkein kiinni painuneiden luomien raosta. En pustynyt avaamaan silmiäni enempää.

”Jaha. No näyttää siltä, että sä tosiaan hallitset ton johtamispuolen”, Janne sanoi. ”Mennääs vielä tonne puhuun työjutut kuntoon.”

Minä jäin lattialle makaamaan puolitiedottomana, itkua tihrustaen ja hyvin saaneena, kun miehet menivät. Olin lopen uupunut ja kipeä. Tiesin palvelleeni Mattia hyvin.

Yksi kommentti viestissä: “Nopeasti huoraksi”

  1. Pertsa says:

    Tämä oli kyllä hyvä.

Kommentoi

top