search
top

Seksinovelli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (76 votes, average: 2.64 out of 5)
Loading...

Työhuoneella

 

Joskus unelmista voi tulla totta, kun tarpeeksi niiden eteen tekee töitä. Minulle oli tarjoutunut tilaisuus saada uusi työ. Sellainen, josta oli haaveillut pitkään. Sain hyvin aikaa valmistella työtä ja sain työhuoneen. Olin innoissani uudesta työstä ja ylpeä saavutuksestani, odotin innolla, että pääsen kunnolla työhön kiinni. Sitä ennen piti sisustaa työhuone. Sainkin sen tehtyä yllättävän nopeasti.

 

Työhuone oli enää loppusilausta vaille valmis. Olin hyvällä tuulella ja päivä alkoi olla pitkälti illan puolella. Katsoin kelloa, ihan pian pitäisi lähteä, että ehdin ystävän kanssa sovittuun tapaamiseen. Radiosta soi Aki Sirkesalon kissanainen, rakastin tuota biisiä. Lauloin sitä antaumuksella mukana samalla tanssien kissamaisesti keimaillen. Huoneessa kaikui vielä mukavasti, joten oli ihana laulaa vaikken edes osannut laulaa. Olin hommannut huoneeseen ihanan peilin, josta nyt katselin keinuvaa vartaloani. Rakastin eroottista tanssia, joten liikehdintäni muistutti sitä. Puhelin piippasi säikäyttäen minut. Viesti, häneltä. Jälleen se tunne, se ihana tunne, joka tulee aina, kun näen viestin tulleen häneltä. Ihana puristus jalkovälissäni ja lämmin sykähdys, joka lävistää koko vartaloni.

 

Hän kysyi missä olin menossa. Vastasin, että työhuoneella ja kohta lähdössä. Jokin iski minuun ja pyysin häntä piipahtamaan työhuoneellani. Hän suostui. Aloin hiukan kiihottua jännityksestä, että näkisin hänet. Taivas, olin taas tämän tunteen vallassa, halusin häntä. Tiesin ettei nyt ollut aikaa seksipuuhiin, mutta halusin edes suudelman ja hyväilyn vartalolleni. Halusin hänen makunsa huulilleni, hänen tuoksunsa hetkeksi iholleni. Jätin oven raolleen.

 

Kohta hän seisoi ovella. Ahmin silmilläni hänen lihaksikasta vartaloaan. Tuo katse, se sai minut aina sulamaan. Suostuisin mihin vain. Ja hän tiesi sen. Istuuduin työpöytäni reunalle kuin kutsuen häntä liimautumaan kiinni minuun. Varmoin askelin hän tuli luokseni ja tarrautui napakasti lantiooni. Hän suuteli minua. Rakastin hänen tapaansa suudella noilla pehmeillä huulilla. Kaulalle saatu kuuma suudelma sai minut äännähtämään halusta. Minun käteni hakeutui hänen jäntevälle vartalolleen ja vaeltelivat hänen kiinteälle takapuolelle. Toisen käden ohjasin hänen jalkoväliin. Hän oli jo kiihottunut, tuo ihana iso ja kova kalu. Puristelin ja hieroin sitä housujen päältä vaativasti. Hän suuteli kiihkeämmin ja se sai minut painautumaan vasten häntä. Halusin häntä. Kädessäni tuntuva kova kalu sai minut haluamaan ottaa häneltä suihin, joten yritin laskeutua pöydältä alas. Hän ei päästänyt minua otteestaan, viestien ettei ollut aikaa alkaa tähän nautintoon. Hän nosti minut ylös, vasten hänen vartaloaan. Värisin tuntiessani hänet kiinni minussa.

 

Hän irtautui minusta, ja nojauduin istumaan taas pöydälle. Katsoimme kelloa. Hitto soikoon, ihan liian vähän aikaa. Hän meni ovelle, mutta kääntyi katsomaan minua, luulin hänen lähtevän. Hän sanoi, että hänen olisi pakko mennä. Nousin pöydältä hieman harmissani, sillä olin jo kostunut sopivasti aktiin. Mutta ymmärsin, sillä minun oli myös lähdettävä. Minä käännyin poispäin hänestä valmistautuakseni myös lähtöön. Samassa tunsin hänen vartalonsa ja kädet ympärilläni.

 

Hänen otteensa olivat nyt vaativat. Hän painoi minut voimakkaasti vasten pöytää ja painautuen lantiollaan vasten takapuoltani. Häkellyin, mutta annoin hänen tehdä mitä hän halusi. Äkkiä hän riuhtaisi housuni alas, ja painoi toisella kädellä niskaani painaen minua vasten pöytää. Olin edelleen hiukan hämilläni hänen ronskeista otteistaan, mutta silti nautin. En ollut koskaan saanut keneltäkään tällaisia otteita ja intohimoa.

 

Samassa tunsin hänen lämpimän ja kovan kalun työntyvän minuun. Voihkaisin ääneen, sillä hän teki sen rajusti. Hän jatkoi voimakkaita ja rajuja työntöjä saaden minut kiihottumaan hurjasti. Nautin tunteesta, että hän ikään kuin pakottaa minut seksiin, vaikka halusinkin häntä mielettömästi. Tämä oli ihan uusi leikki ja pidin siitä. Kiihotuin. Hän tietää, että saa minulle orgasmin aikaan voimakkailla ja syvälle menevillä työnnöillä. Nyt hän ottaa minut rajusti. Voihkin ääneen ja saan ihan jotain uutta kiihkoa siitä, että hän edelleen painaa minua voimakkaasti vasten pöytää. Taivas, että tuon miehen kalu on kookas ja täyttää minut kokonaan. Haluan hurjasti ja annan haluni sekä himoni välittyä hänelle. Hän jatkaa voimakkaita työntöjä saaden minut hekuman reunalle. Hän nauttii myös ääneen ja se kiihottaa minua lisää.

 

Hän osaa myös kiusoitella ja rauhoittaa työnnöt juuri ennen kuin laukean. Hän vetää kalunsa pois ja kääntää minut määrätietoisesti istumaan pöydälle levittäen ronskeilla otteilla reiteni auki. Hän kiskaisee minut sopivasti pöydän reunalle ja työntyy sisääni. Rajusti. Äännähtelen voimalla.

 

Nautin, vaikka hiukan sattuu, mutta niin, että se on nautinnollista. Hän jatkaa rajua tahtiaan ja ääntelee nautinnosta itsekin. Voimakkaat työnnöt osuvat juuri oikeaan kohtaan ja tunnen että tulen ihan pian.  Hän aistii, että olen orgasmin rajoilla. Hän vetäytyy ja haluaa kondomin. Nousen ja etsin sen laukustani. Asetun polvilleen hänen eteensä asetellakseni kondomin, mutten voi olla ottamatta häneltä suihin. Minun on pakko saada tuo kovana sykkivä kalu suuhuni. Rakastan sen suolaista makua. Imen yhtä voimakkaasti kuin tällä kertaa ovat otteetkin olleet. Tunnen, kuinka hän kovettuu entisestään. Kuinka voikin suihinotto olla näin kiihottavaa!?

 

Haluan hänet sisääni, haluan että hän viimeistelee orgasmini. Sykin siinä suihinottaessani. Äkkiä hän tarraa hiuksiini ja nostaa minut ylös, ohjaa peppuni pöydälle. Asettelen kondomin. Hänen otteensa minusta on tiukka ja vaativa. Hän levittää varmoin ottein reiteni avaten himokkaana sykkivän aarteeni. Hän laskeutuukin alemmas ja ottaa klitorikseni taitavaan kielikäsittelyynsä. Voihkin ääneen, rakastan tuon miehen tapaa nuolla minua. Hän saa kielitekniikallaan minut nopeasti taas kiihottumaan lähelle orgasmia. Valitan ääneen nautinnosta. Hän ei taaskaan saata orgasmiani loppuun, ihana kiusaaja!

 

Hän nousee, ottaa minusta napakan otteen ja työntyy voimakkaasti sisääni. Valitan nautinnollisesti, sillä tämä kivun ja nautinnon rajoilla saa minut hurjasti kiihottumaan. Hän ottaa kädellään napakan otteen kaulaltani, tietäen että pidän siitä, mutta nyt ote on hiukan tiukempi kuin aiemmin. Nautin suunnattomasti tästä leikistä. Vaikka ote on napakka ja ihanan vaativasti pakottava, hän ei satuta. Luotan häneen. Hän ohjaa minut kaulaani painaen selälleen vasten pöytää ja työntyy samalla syvälle minuun, rauhallisesti, mutta syvälle. Hän haluaa jatkaa vielä dominointiaan, ja kiihdyttää tahtia, ollen juuri sopivasti raju. Vapisen ja valitan nautinnosta.

 

Hän ottaa minut siinä ihanan rajusti saaden minut orgasmin rajalle. Nyt hän ei enää pidätellyt vaan antoi minun sykkiä orgasmi loppuun. Tunnen, kuinka hän kovettuu niin kovaksi, että syvälle tulevat työnnöt sattuvat, mutta osuvat juuri sinne oikeaan kohtaan. Räjähdän orgasmiin, joka on voimakas. Sykin hurjasti ja myötäilen hänen liikkeitään, nautin tunteesta ääneen. Hän kovettuu entisestään orgasmin aiheuttamasta sykkimisestäni ja jatkaa voimakkaita työntöjä kovettuen nyt niin että sattuu, hän on laukeamassa. Työnnöt tuntuvat uskomattomilta ja tunnen että lähden uuden orgasmin hekumaan. Nautin ääneen uuden orgasmin tulosta, uskomatonta! Lämmin ja niin ihanalta tuntuva orgasmin aalto saavuttaa taas huippunsa. Saan värisyttävän voimakkaan orgasmin, joka saa kehoni kaarelle ja vapisemaan holtittomasti. Tunnen, kuinka hän laukeaa. Hänen laukeamisen äännähtelyt kiihottavat entisestään viimeistellen hekumani. Taivas mikä orgasmi ja mikä mies!

Ihanan rauhallisesti hän painautuu vasten minua hellittäen napakat otteensa ja tasoittaa orgasmin purkauksen hengityksellään. Nautin hänen jokaisesta hengityksestä, jonka tunnen ihollani.

 

Olen myöhässä, eikä se haittaa minua ollenkaan. Lähden ihanan silkkisen pehmeässä orgasmin jälkeisessä tunteessa, enkä voi olla miettimättä, että haluan tuon miehen uudelleen….

 

-Sensuelli nainen

2 kommenttia viestissä: “Seksinovelli”

  1. Joona says:

    Jos ex-tyttöystävälläni olisi työhuone.., voisi melkein lyödä vetoa että Hänen kirjoituksensa. Me kun tapailemme yhä, vaikkei aviomiehensä sitä tiedä 😉

  2. Pete says:

    Wow, mikä nainen. On täysillä mukana, kun mies vain runttaa menemään varmoin ottein työpöydällä.

Kommentoi

top