search
top

Sukulaisilla käynti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (147 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Oli kesä joskus 90-luvun alkupuolella ja olimme autossa matkalla äitini siskon luo kyläilemään. Olimme käyneet siellä usein, tosin viime kerrasta oli jo vuosi, ja olin aikaisemmin aina ollut iloinen reissuista. Tädilläni oli kolme lasta, heistä vanhin oli minua vuoden nuorempi ja olimme nuorina aina leikkineet yhdessä, hänen nimensä oli Maija. Hän oli 12 vuotias, ikäisekseen pitkä, laiha, sekä nyt hänelle oli ilmestynyt pienet rinnat, itse olin siis 13 vuotias. Viime kerran jälkeen olin onnistunut hieman ihastumaan serkkuuni ja se sai oloni tuntumaan hieman epämukavalta. Muut kaksi lasta olivat liian nuoria jotta olisin heidän kanssaan koskaan leikkinyt tai edes isommin kiinnittänyt heihin huomiota.

Kun saavuimme perille katselin ympärilleni yrittäen muistella aluetta ja heidän taloa, joka oli jo hieman päässyt unohtumaan. He asuivat kaksikerroksisessa omakotitalossa alueella jossa oli paljon samanlaisia taloja omine pienine tontteineen, pensasaitoineen ja omenapuineen. Menimme sisään ja kun olimme tervehdykset vaihtaneet katosin Maijan kanssa yläkertaan jossa oli lasten huoneet ja pieni oleskelutila. Siellä lojuimme sohvalla ja lueskelimme Aku Ankkoja kunnes alakerrasta huudettiin kahville.

Palasimme yläkertaan heti kun olimme kahvittelut suorittaneet, ja rupesimme miettimään mitä tekisimme. Maija ehdotti yhtäkkiä, että voisimme vääntää kättä. Olin suht hyvin pärjännyt koulussa muita poikia vastaan joten ajattelin, että se pitäisi olla helposti voitettu ja suostuin tietysti. Pian aloitettuamme huomasin kauhukseni, etten pystynyt saamaan Maijan kättä taipumaan aloitusasennosta vaikka kuinka yritin, ja hetken siinä väännettyämme tajusin lähes paniikissa, että munani rupesi seisomaan ja saavutti täyden sojotuksen lähes saman tien. Normaalistihan tämä ei olisi ollut mitenkään iso ongelma, mutta pöydässä jolla väänsimme kättä oli lasinen pöytälevy josta näkyi selvästi läpi, ja minulla oli jalassani löysät kesäshortsit joista teltan näki vaivattomasti. Lisäksi Maija sattui katsomaan siihen suuntaan juuri kun telttani nousi pystyyn ja huomasi sen helposti. Hieman hämillään hymyillen hän kysyi minulta kuiskaten:
“Anteeks mut rupesko sul seisoo?”
Johon nolona mumisin jotain epäselvää takaisin, koittaen yhä keskittyä kädenvääntöön joka rupesi jo kaduttamaan rankasti. Olin tietysti täysin kokematon naisten suhteen, se oli aikaa ennen internettiä ja lähin mitä olin päässyt seksiä oli kauppojen alusvaatekatalogit. Joten tilanne oli aika ahdistava minulle, ja pian se muuttui paljon pahemmaksi, sillä järkytyksekseni tajusin, että Maija siirsi toisen kätensä pöydän alle.

Katsoin kauhulla miten Maija otti sormenpäillään kiinni kivikovan kaluni päästä, tunsin heikotusta sisuksissani ja kaikki karvani nousivat pystyyn. Tapahtumat pöydän alla veivät kaiken keskittymiskykyni ja tajusin käteni pikkuhiljaa vajoavan pöydän pintaa kohti, olin kaiken lisäksi häviämässä kädenväännössä tytölle. Maija rupesi varovasti sormenpäillään puristelemaan terskani päätä, joka sai minut aivan sekaisin uusista tuntemuksista ja hyvin pian osui käteni pöydän pintaan ja pienen ynähdyksen päästäen laukesin housuuni. Sperma tunki läpi housuistani ja Maija hivenen ihmeissään otti kätensä pois kun tunsi kosteutta sormissaan, katsoi niitä hetken sanoen hyi ja pyyhki ne shortseihini. Olin aivan häpeissäni ja rupesin siirtymään vessaa kohti vaikka tuntui, että jalkani saattaisivat pettää altani hetkenä minä hyvänsä. Takaani kuului hyväntuulinen:
“Heh, mä voitin.”
“Mut sä kyl huijasit.” Vastasin vaisusti ja jatkoin matkaani vessaan puhdistamaan itseni ja housuni parhaani mukaan. Loppupäivän pelailimme Nintendoa emmekä puhuneet tapahtuneesta, illalla katsoimme koko porukalla alakerrassa jonkin elokuvan josta en muista mitään, koska päässäni pyöri vain Maijan kädet koskemassa munaani.

Seuraavana päivänä aamiaista syötyämme katselimme tv:tä ja lueskelimme Aku Ankkoja. Kävimme Maijan kanssa läheiseltä Ärrältä ostamassa karkkia ja kaikki tuntui olevan suht normaalisti. Emme puhuneet eilisen tapahtumista. Iltapäivällä vanhempamme ilmoittivat lähtevänsä käymään jossain kaupassa jossa äitini aina haluaa käydä kun on täällä päin, ja että saisimme pärjätä keskenämme muutaman tunnin. Pian Maija ehdotti, että pelaisimme Afrikan tähteä, johon suostuin. Menimme hänen huoneeseensa ja levitimme pelin lattialle. Maija kysyi suostuisinko vetoon missä häviäjän pitää tehdä jotain mitä voittaja tahtoo, ja vaikka rupesinkin aavistelemaan ongelmia suostuin lyhyen vastustelun jälkeen. Pelin aikana yritin keksiä mitä pyytäisin Maijaa tekemään jos voittaisin, mutta päässäni ei tuntunut olevan yhtään fiksua ajatusta jäljellä, ainoastaan likaisia asioita tuli mieleeni joita en kehtaisi ikinä sanoa ääneen. Loppujen lopuksi pääkoppani tyhjyys ei ollut ongelma, koska hävisin pelin.

Nousimme lattialta ylös ja Maija laittoi pelin laatikkoonsa. Kysyin mitä hän haluaa minun tekevän, ja Maijan vastattua näytä se mulle, rupesin kuumeisesti miettimään miten pääsisin pois tästä tilanteesta. Kysyin, että mikä se, johon Maija vain osoitti haarojani ja sanoi se. Rupesin vänkäämään, että se on väärin ja noloa, sekä luultavasti laitonta ja sanoinko jo noloa, mutta Maija vain tuijotti minua ja sanoi:
“Veto on veto ja sopimus on sopimus.”
Pohtiessani vastausta tähän nerokkaaseen neuvottelustrategiaan Maija käveli ohitseni huoneen ovelle, väänsi sen lukkoon ja kääntyi minua kohti sanoen
“Älä yritä venkoilla täst irti, ei se onnistu. Sitä paitsi mä oon vahvempi ku sä.”
Vaikka yhtä epäonnista kädenvääntökisaa mukaan lukematta jälkimmäinen väite ei todellisuudessa ollut ihan totta, tai edes tosissaan sanottu, niin aiempi väite tuntui olevan pelottavan tosissaan sanottu. Rupesin miettimään, että mitä pahempaa tästä voisi enää koitua, sitä paitsi teinin aivoni olivat pahasti jumittuneet likaisiin asioihin, mitä tilannetta ei yhtään auttanut Maijan seisominen siinä edessäni pienissä farkkushortseissa ja t-paidassa, mistä pienet rinnat söpösti erottuivat.

Järkeiltyäni tilanteen itselleni jollain kierolla ja itseäni pettävällä tavalla rupesin laskemaan housujani Maijan selkeäksi ilahdukseksi. Laskin housut ja bokserit nilkkoihin ja nostin paitaani paljastaen munani Maijalle. Kyrpäni nousi samantien täysin pystyyn, en ollut kuvitellut hetkeäkään etteikö niin kävisi. Maija tuli lähemmäksi ja katseli sitä. Olin hyvin tietoinen, etten ollut mitenkään hyvin varustettu. Penikseni oli täydessä seisokissa vain noin 10 senttinen, toivoin ja uskoin vakaasti ettei se ollut vielä lopettanut kasvamista. Hän laittoi kätensä sen alle ja jatkoi ihailua, kyrpäni ei näyttänyt paljoa hänen keskisormeaan pidemmältä siinä. Jaloissani rupesi tuntumaan heikotusta ja hengitykseni kävi raskaammaksi, otin askeleen taaksepäin ja yritin kerätä itseäni. Maija kysyi:
“Mikä nyt on vikana? Ei enää kannata jännittää, annat nyt mun kattoa sitä.”
Hän otti tiukan otteen kyrvästäni ja polvistui nähdäkseen sen paremmin. Hengitin raskaasti ja tunsin mielihyvän nousevan pelottavan voimakkaana, toistin mielessäni itselleni, että et nyt laukea taas. Maija työnsi tiukkaa esinahkaani taakse ja paljasti punaisen ja kostean terskani, joka oli ainut mitä munastani näkyi hänen kädessään. Olin aivan rajoilla ja yritin pinnistellä epätoivoisesti samalla miettien miten varoitan Maijaa siitä mitä on tapahtumaisillaan. Yhtäkkiä hän tarttui toisen kätensä sormilla terskastani kiinni joka välittömästi työnsi minut rajan yli ja pitkälle, ja avuttomana tunsin miten munani sykki Maijan kädessä roiskien spermaa hänen paidalleen ja huoneen lattialle.

“Hei ei noi nopeesti, en mä ehtiny tutkia sitä.” Maija sanoi nousten ylös pitäen vielä kyrvästäni toisella kädellä kiinni. Olin pyörtyä heikotuksesta ja vähän nolostumisestakin joka moitteista aiheutui, tajusin koko tilanteen olleen ohi suunnilleen kymmenessä sekunnissa. Toisaalta en ollut koskaan ollut onnellisempi, olisin halunnut halata ja suudella Maijaa mutta en uskaltanut. Sen sijaan seisoin siinä hieman täristen, housut kintuissa ja vieläkin kova kyrpäni Maijan kädessä. Epävarmasti irrotin Maijan käden ja hetken ähelsin nolona taiteillessani esinahkaani takaisin vieläkin megakovana jöpöttävän terskani päälle. Vedin housuni ylös samalla kun Maija rupesi paperilla pyyhkimään isoimpia spermatahroja paidastaan.
“Käykö se aina noin nopeesti?”
“No, en mä oo pahemmin päässy harjottelee aikasemmin et en mä tiiä.” Vastasin samalla kun hän astui ihan lähelle eteeni ja katsoi minua silmiin. Ajattelin, että nyt tai ei koskaan ja yritin suudella, mutta yritykseni estettiin nopeasti.
“Hei älä yhtää yritä, sä siivoot lattian ja mä meen vaihtaa paitani.” Maija sanoi laittamalla samalla nenäliinapakkauksen käteeni.

Siivottuani lattian ja itseni parhaani mukaan löysin Maijan olohuoneesta katsomasta telkkaa ja liityin seuraan. Tosin en pahemmin kiinnittänyt huomiota ohjelmaan vaan vilkuilin jatkuvasti Maijaa, joka oli vaihtanut paitansa vielä tiukempaan, jossa pienet rinnat erottuivat kuin pienet pyramidin huiput. Vanhempien palattua loppuilta kului pitkälti television ja saunomisen merkeissä, pettymyksekseni vaikkeikaan yllätyksekseni miehet ja naiset erikseen.

Seuraava päivä oli reissumme viimeinen kokonainen päivä, seuraavana aamuna lähtisimme ajamaan kotia kohti. Olin nukkunut huonosti ja lähinnä haaveillut Maijasta. Päivällä syötyämme isäni päätti haluavansa autokauppoja kiertämään ja kysyi lähdenkö mukaan, johon hänen lieväksi yllätyksekseen vastasin kieltävästi. Aikuisten päätettyä sitten lähtevänsä kaikki kaupunkiin, miehet autokaupoille ja naiset vaatekaupoille, tajusin ilokseni jääväni taas yksin Maijan kanssa. Tätini otti nuoremmat lapsensa mukaansa reissuun kuten eilenkin, olin iloinen etteivät he pitäneet järkevänä jättää heitä meidän vastuullemme.

Porukoidemme lähtiessä olimme katsomassa telkkaria ja pettymyksekseni Maija ei tuntunut olevan yhtään tylsistynyt. Mielessäni pyöri likaisia ajatuksia ja jo vartin kuluttua kysyin Maijalta haluisiko hän tehdä jotain muuta. Hetken mietittyään hän totesikin keksineensä hauskan leikin ja lähti huoneeseensa. Seurasin perässä ihaillen Maijan peppua, joka oli tänään valkoisissa farkkushortseissa. Katselin kun hän penkoi laatikoitaan jonkin aikaa kunnes löysi etsimänsä. Jotain selkänsä taakse piilottaen Maija käveli taas ihan eteeni seisomaan ja katseli silmiini hymyillen. Tunsin miten housuissani ollut pieni pullotus rupesi muuttumaan täydeksi erektioksi ja halusin kipeästi suudella häntä. Yritin taas koskettaa huulillani hänen huulia, mutta samantien naamani eteen ilmestyi sekuntikello jota Maija oli selkänsä takana piilotellut. Tunsin pettymystä ja turhautumista, en halunnut nolata itseäni enempää.

“Meinasitsä jotai urheiluu vai?” Kysyin jotain sanoakseni.
“Eiku nyt otetaa uusinta, eilistä ei lasketa ku en ehtiny tarpeeks kattoo ni sä oot velkaa vielä. Mut keksin et sä tarviit jotain motivaatiota niin täs on säännöt. Jos saan tutkia sua ilman et sotket kaiken 30 sekuntia niin saat suudella mua, 40 sekkaa nii sen lisäks näytän tissit. 50 sekkaa jos kestää nii sit saat nähä mut kokonaa alasti ja jos kestää 60 sekkaa nii saat yllätyspalkinnon. Ymmärrätkö?”
Nyökkäsin vakavana ja päätin kestäväni minuutin vaikka väkisin. Maija kävi laittamassa huoneensa oven lukkoon varmuuden vuoksi ja minä laskin housuni ja bokserini. Seisokkini oli lähes kivuliaan kova jo valmiiksi kun Maija polvistui eteeni ja sanoi aloittavansa ajanoton heti kun koskisi siihen.

Kuulin hennon naksahduksen Maijan sekuntikellosta samalla kun tunsin hänen kätensä tarttuvan kyrpääni, toisen käden tunsin yllättäen pitelevän kivespussiani ja tunsin samantien mielihyvän tunteen voimistuvan pelottavasti. Maija liikutti kättään muutaman kerran edestakaisin elintäni pitkin ja veti sitten esinahkani taakse. Hengitykseni kävi raskaammaksi, ja vaikka kuinka mietin päässäni suosikki jalkapallonpelaajiani viime MM-kisoista, tunsin orgasmin tulevan vastustamattomasti lähemmäksi. Maija jätti pallini rauhaan ja rupesi sormellaan koskettelemaan terskaani ja kaikista yrityksistäni huolimatta tajusin lastini olevan jo liikkeellä. Hengitystä pidättäen yritin turhaan hidastaa vääjäämätöntä samalla miettien, etten varmaan minuuttia tainnut ylittää vaikka ajattelinkin kestäneeni tänään pidempään kuin eilen. Maija oli juuri sanomassa
“Sano sit jos oot..”, kun spermani rupesi roiskumaan taas voimalla. Munani sykki ja jalkani hieman tärisivät kun huohottaen katsoin Maijaa kohti, joka suu auki tuijotti minua, keskeytettyäni yllättäen hänen lauseensa, spermaklöntti hiuksistaan roikkuen.
“..ruiskimas.” Kuulin naksahduksen kun ajanotto loppui.

Maija nousi ylös nopeasti ja haki paperia millä pyyhki hiuksiaan ja paitaansa jonka olin taas sotkenut.
“Tän takii just yritin sanoo et varotat mua etukäteen, en voi kokoajan vaihtaa vaatteita.”
“Sori, en mä ehtiny.” Vastasin samalla kun otin itsekkin paperia jolla siivosin penistäni. Olin vieläkin ihan kovana ja pyyhkiminen tuntui hyvältä, ajattelin että olisin valmis vaikka heti uusintaan jos tarvitsisi. Maija katseli seisovaa munaani ja kysyi:
“Ainako toi on pystyssä sulla jos oot tytön kans?”
“No ainaki ku se on esillä, oot ensimmäinen tyttö joka sen on nähny.”
Maija käveli luokseni hymyillen ja rupesin toivomaan, että vuorossa olisi suutelua. En ollut koskaan suudellut ketään ja siinä puoli alastomana seistessäni olin todella kiihottunut.
“No miten sä luulit et kävi?” Maija kysyi.
“Onko sillä oikeasti merkitystä?”
“Sopimus on sopimus.” Hän sanoi vakavasti, samalla näyttäen sekuntikelloa minulle, joka näytti 24:jää sekuntia. En pystynyt uskomaan, että se oli tapahtunut niin nopeasti.
“Koitetaan uudestaa?” Ehdotin.
“Mun pitää miettii hetki, oota käyn hakee lisää paperii. Tää lattia on ihan sotkus.”

Odotellessa yritin rauhoittua ja miettiä valmiiksi asioita jotka viivästyttäisivät laukeamista. Maija palasi nopeasti ja katseli minua hymyillen.
“No käykö uusinta?” Kysyin.
“Okei, mut se tarkottaa et ajat tuplautuu. Minuutti, minutti kakskyt, minsa nelkyt ja kaks minsaa on nyt rajat. Tupla tai ei mitää.”
“Ei kuulosta reilulta.”
“Tupla tai ei mitää.”
“No okei sit.” Jouduin myöntymään ylivoimaisen neuvottelian edessä.

Maija nappasi sekuntikellon käteensä ja polvistui lattialle. Jo hivenen laskenut munani nousi taas täyteen erektioon. Kuulin kellon naksahtavan samalla kun tunsin käden tarttuvan kyrpääni ja rupeavan rauhallisesti runkkaamaan sitä. Ajattelin kaikkea mahdollista epäkiihottavaa maatalouskoneista sorsiin, mutta Maijan nopeuttaessa tahtia tunsin miten orgasmi rupesi lähenemään järkyttävän nopeasti. Katsoin alas ja näin Maijan katsovan minua silmiin suu pienessä hymyssä. Jalkani tärisivät ja huomasin hengittäväni todella raskaasti. Maija nopeutti runkkaamistaan vielä hieman ja tajusin etten pystyisi sinnittelemään enää hetkeäkään. Sanoin hiljaa:
“Nyt tulee.”
Maija hidasti tahtia heti ja siirtyi pois tulilinjalta juuri kun mällini roiskahti. Sekuntikellosta kuului naksahdus. Munani sykki Maijan kädessä vaimeasti ja sen päästä tipahteli spermaa lattialle. Katsoin miten hän nousi hymyillen ylös yhä penistäni toisella kädellään hyväillen, toisella kädellä näyttäen sekuntikelloa jossa luki 22 sekuntia. Olin todella pettynyt.
“Ei tullu tuplaa.” Maija kuiskasi korvani juuressa. “Nyt siivoot, mä meen pesee kädet ja kattoo telkkuu.”

Loppuillan katselimme telkkua ja muitten palattua pelasimme kaikki korttia. Seuraavana aamuna lähdimme ajelemaan kotiin päin, enkä nähnyt Maijaa sen jälkeen yli kymmeneen vuoteen. Ikinä tapahtuneesta emme puhuneet, ja pian ihastuksenikin serkkuuni loppui.

2 kommenttia viestissä: “Sukulaisilla käynti”

  1. SeisooKyl says:

    jatkoa odotan innolla!! Hieno ja kuuma stoori!

  2. Tappi says:

    Aika hyvä juttu – nuo ensimmäiset orgasmit ilman spermaa ja sperman kanssa jäävät kyllä mieleen…. Varsinkin jos niitä saa tytön runkatessa ja katsoessa. Sain ajatuksista ihan kunnon seisokin.

Kommentoi

top